Van Bommel wil Duits paspoort

Maandag, 20 augustus 2007 om

Mark van Bommel zinspeelt op een plaats in het Duitse nationale elftal. De Limburger verklaarde tegenover TV Limburg dat de mogelijkheden worden onderzocht om een Duits paspoort aan te vragen, om zodoende zijn opwachting voor de equipe van Joachim Löw te kunnen gaan maken.

Van Bommel, die onder geen beding meer voor het Nederland elftal wil uitkomen zolang Marco van Basten aan het bewind staat, heeft al een gesprek met bondscoach Löw achter de rug. Tevens krijgt de middenvelder ruggensteun van de Duits bond (DFB) en werkgever Bayern München die met hem alle opties aan het doornemen zijn.

“Die ontwikkelingen zijn nu twee weken in volle gang”, reageerde de Maasbrachter desgevraagd. “We moeten nu afwachten of het überhaupt wel mogelijk is.” Mark van Bommel als middenveldchef van die Mannschaft? “Bij het Nederlands elftal is dat vrij lastig in ieder geval”, glimlachte de oud-PSV’er.

De KNVB is op de hoogte van alle ontwikkelingen en denkt dat het plan van de middenvelder weinig kans van slagen heeft. Ook de FIFA-reglementen spreken niet in zijn voordeel. Van Bommel droeg tot nu toe veertig maal het Oranjeshirt om de schouders.514 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 december
Pablo Castro is in beeld bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren