Maandag, 30 Januari 2023

Nieuws Jahanbakhsh zet deur open voor verhuur

FC Twente mikt op de komst van Florian Bianchini. De Tukkers willen de 21-jarige aanvaller in de zomer weghalen bij Amiens, dat hem momenteel verhuurt aan LB Châteauroux. (L'Équipe)
Ondertussen neemt Twente vroegtijdig afscheid van Christos Tziolis. De Griek werd begin dit seizoen met veel bombarie binnengehaald bij Norwich City, maar kon in zijn huurperiode niet imponeren. (Tubantia)
/
Alireza Jahanbakhsh blijft Feyenoord trouw. Daardoor zetten de Rotterdammers de deur voor een verhuur van Patrik Walemark wel op een kier. (1908.nl)
Pedro Porro ziet zijn transfer naar Tottenham Hotspur in het water vallen. Werkgever Sporting Portugal heeft op het laatste moment de stekker uit de deal getrokken. (The Athletic)
Brighton & Hove Albion heeft ook het tweede bod van Arsenal op Moisés Caicedo afgeslagen. 70 miljoen euro is niet genoeg voor the Seagulls om hun oogappel naar Londen te laten vertrekken. (GOAL)
Jonjo Shelvey gaat van Newcastle United naar Nottingham Forrest. De middenvelder tekent voor tweeënhalf jaar bij the Tricky Trees, die ook druk bezig zijn met de komst van Felipe van Atlético Madrid. (Fabrizio Romano)Poll

Moet Feyenoord Patrik Walemark tijdelijk laten gaan?


39 reacties (laatste reactie door njfromvol)

Ik heb op een of andere manier nog altijd vertrouwen in Walemark. Had hem heel graag 30 minuten tegen NEC willen zien, voetballend zit er echt potentie in. Alleen de power en schijt-aan-alles mentaliteit mist voor een buitenspeler.

30 januari 2023 om 12:45

Beetje slapzak ... ik mis het vuur en de drive bij hem

30 januari 2023 om 20:57

was dat maar het enige wat er bij hem mist, natuurlijk andere orde dan de miskoop Bassey qua transfersom maar voor Feyenoord wel een vergelijkbare flater omdat er ook veel minder geld is. Walemark heeft ook 4 Mio gekost zonder variabelen.

30 januari 2023 om 21:17

Ik ben er zeker niet tevreden over. De jongen heeft wel wat, maar dat is meteen het probleem... het is een jongen ...

Over Bassey zullen we het maar niet hebben... Die heeft ook wel wat, maar kan gewoon niet voetballen.

30 januari 2023 om 16:58

Hij doet me een beetje denken aan Sam Larsson. Die kon bij vlagen ook heel goed voetballen, maar leek vaak ook wat ongeïnteresseerd en laks. Ik zou het genoeg reden vinden om minder vaak in Scandinavië te scouten. Bij Zuid-Amerikaanse spelers bijv zie je zelden hetzelfde probleem.

30 januari 2023 om 21:00

Ben je de "beer" Pratto vergeten? Was ook een lamzak die er weinig van kon, te dik was en ook geen "vuur" had. Daarnaast moet ik het ook nog maar zien dat Bullaude een succes wordt, de eerste tekenen zijn niet fantastisch voor een aankoop van 6,5 Mio

30 januari 2023 om 21:18

Bullaude maakt anders veel indruk hoor.

Snap echt niet wat Walemark nog meer moet doen voor een kans. Als je zo’n Idrissi ook weer ziet stuntelen…

Het schijnt dat BHA genoegen neemt met 80 miljoen. Het is onwijs veel geld maar wel echt een broodnodige versterking. Je hebt ook geen last meer van Chelsea doordat zij zich focussen op Fernandez.

30 januari 2023 om 11:08

Zou het niet slimmer zijn om voor traore te gaan van sassuolo die speelde fantastisch tegen Milan gisteren.

30 januari 2023 om 11:10

Dat is niet bepaald het type speler dat Arsenal zoekt.

30 januari 2023 om 12:26

Slot is duidelijk geweest gaat om het verdedigen zonder bal als je elke keer je man laat lopen.

30 januari 2023 om 12:35

Als ik zo´n Idrissi zie stuntelen en ook amper meeverdedigen snap ik niet dat Walemark geen kans krijgt

Ik zou eerder Idrissi laten gaan. Dan zit je wel goed bezet nog.

30 januari 2023 om 11:42

Ik zou te allen tijde Idrissi eerder laten gaan dan wie dan ook. Wat is dat een drama. Viel gisteren ook weer in als een draak. Wilt het overcompenseren en ziet daardoor zijn medespelers niet eens vrij staan.

30 januari 2023 om 21:03

Zegt ook genoeg over Walemark dat Idrissi nog in pikorde ervoor staat

30 januari 2023 om 12:17

Idrissi mag wel pleite inderdaad. Dat hij minuten blijft krijgen is bijzonder.

Zouden ze in Groningen niks kunnen met Walemark? Lijkt me op dit moment wel een versterking voor ze

30 januari 2023 om 11:16

Lijkt me een mooie plek voor hem inderdaad

30 januari 2023 om 11:34

Ik denk dat ze in Groningen iedereen goed kunnen gebruiken nu.
Al denk ik dat Walemark niet het type speler is om tegen degradatie te spelen.

30 januari 2023 om 11:41

Op basis waarvan denk je dat Walemark niet tegen degradatie kan voetballen? Hebben we hem inmiddels zo vaak kunnen aanschouwen om een fatsoenlijke inschatting te kunnen doen van wat die jongen kan? Ik zie vooral wel dreiging en een goed schot. Dus in dat opzicht kan Groningen zeker iedere speler gebruiken en ik denk dat Fledderus er goed aan doet om versterkingen te halen om zijn eigen hachje te redden.

30 januari 2023 om 14:10

Omdat dit een typische mooiweervoetballer is. Kan prima voetballen, maar komt handelingssnelheid en fysiek te kort.

30 januari 2023 om 13:13

Walemark zou perfect voor ons zijn! Buitenspelers zijn ons probleem en hij kan 17 wedstrijden aan Eredivisie ervaring erbij krijgen.

Benieuwd wat er gaat gebeuren met Caicedo. BHA heeft nu een speler die graag naar de koploper wil, maar ze willen hem niet laten gaan voor 5mio onder hun vraagprijs. Absurd veel geld voor hem, maar blijkbaar kan je zeggen dat je nog 15 jaar plezier van hem hebt omdat ie 21 is, dus dan doen we dat maar

30 januari 2023 om 11:46

BHA speelt het spelletje natuurlijk goed. Als Arsenal echt wil moeten ze maar aftikken.

30 januari 2023 om 12:30

Gewoon laten gaan. Het staat iedere club vrij te vragen welk bedrag zij wensen, maar de markt wordt steeds gekker. Mudryk voor €100 miljoen euro, Antony voor €100 miljoen, Caicedo voor £80 miljoen pond.

Tijd dat de Scouting hun werk gaat doen en met was creatieve lijstjes terugkomt.

30 januari 2023 om 12:34

Ik denk dat het vooral transfers van de laatste tijd zijn die ervoor zorgen dat BHA zoveel vraagt voor hun spelers. White 50mio, Cucu 65mio, Caicedo 80mio vragen. Dan zien ze een Antony voor 100mio gaan en hebben ze Cucu al boven zijn waarde aan Chelsea verkocht. Zonde, maar het staat BHA zeker vrij om dat te vragen. Ik vraag me alleen af of het wel het beste is om een speler tegen zijn wil te houden als er al een clubrecord op hem geboden is.

30 januari 2023 om 12:46

Zerruki wilde ook naar Feyenoord maar speelt ook gewoon weer zijn wedstrijdjes. Na een paar dagen ebt de teleurstelling wel weg

30 januari 2023 om 13:20

De ene speler is de andere niet. Caicedo heeft al openlijk afscheid genomen van de fans, ik weet niet of Zerruki dat ook gedaan heeft, maar lijkt mij dat dit hem niet in dank afgenomen wordt.

30 januari 2023 om 14:18

Ik lees dat Arsenal nog 5mil extra heeft geboden. En Brighton heeft al een middenvelder gestrikt uit Zweden. Ene Ayari. Lijkt alsof het goed gaat komen.

30 januari 2023 om 14:55

Moeten wij die Ayari maar direct kopen ipv Caicedo, die wordt wellicht net zo goed met hun scouting

30 januari 2023 om 13:40

Niets anders dan respect voor Brighton. Wat een verkopen de laatste jaren. White, Cucurella voor een bizar bedrag en dan nu Caicedo. Mitoma is ook gruwelijk in vorm, die zal vast ook een zak met geld opleveren. Erg goede en creatieve scouting daar.

30 januari 2023 om 13:53

Absoluut, Potter zal wel balen dat ie daar weg gegaan is, helemaal nu zijn opvolger vrolijk verder gaat op dezelfde voet.

Als ik Arsenal was zou ik eens naar de staf kijken ipv de spelers om naar Noord-Londen te halen

30 januari 2023 om 14:42

Haha ja mooi hoe mensen altijd pensioenleeftijd minus leeftijd doen en dit dan roepen. In de praktijk is het volgens mij heel zeldzaam voor een speler om voor langere tijd op hoog niveau van waarde te zijn. Maar whatever beter een speler in de selectie dan een dividend naar een miljardair oid.

30 januari 2023 om 17:56

Daarom doet Man Utd het ook top om Casemiro te halen. Ervaren topspeler. Met alleen maar jonkies red je het niet en is het nooit zeker of ze hun potentie waarmaken.

Snap hier niks van, want juist nu Giménez meer kansen geeft, is Walemark de uitgelezen persoon om hem met zijn trap techniek te bedienen. Jahanbakhsh heeft in mijn ogen niet het niveau wat Feyenoord na streeft. Soms goed, maar te vaak ook niet.

Kun je beter jahanbakhsh weg halen

30 januari 2023 om 17:01

En dan misschien summerville terug halen

Is die Caicedo echt zo goed?
Vind het nogal achterlijk veel geld 80mlj.
Zou eerder Milinkovic Savic proberen, die lijkt me toch een stuk goedkoper.
Wel gezien dat Caicedo zelf graag naar de Gunners wil

Wat een nare club sportong. Hadden akkoord gegeven porro was in vliegtuig ej melden ze dit. Opdoeken die club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zaterdag 1 april
Ajax ziet in Ernest Nuamah de eventuele opvolger van Mohammed Kudus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren