Ounahi heeft toptransfer te pakken na heerlijk WK met Marokko

Vrijdag, 27 januari 2023 om 20:05Jonathan van Haaster • Laatste update: 20:05

SCO Angers en Olympique Marseille hebben een akkoord bereikt over Azzedine Ounahi, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano te melden. Volgens de Italiaanse journalist betaalt l'OM acht miljoen euro voor de diensten van de technicus. Daarnaast kan Angers nog twee miljoen euro aan bonussen toucheren en heeft het een doorverkooppercentage afgedwongen. Ounahi zelf is het met Marseille ook eens geworden over de persoonlijke voorwaarden en zal tot medio 2027 tekenen.

Ounahi ontpopte zich tijdens het afgelopen WK in Qatar als een van de smaakmakers van het toernooi. De begaafde middenvelder haalde met Marokko de halve finale en blonk ook individueel uit. Het leverde hem een uitverkiezing op in het officiële team van het toernooi, net als landgenoten Sofyan Amrabat en Achraf Hakimi. Na afloop van het WK barstten de geruchten omtrent de rechtspoot los. Begin januari meldde Romano dat Ounahi in de nadrukkelijke belangstelling stond van Napoli, dat een bod van vijftien miljoen euro uitbracht.

Angers had liever gezien dat Ounahi het seizoen bij de club zou afmaken, maar dat gaat na het akkoord met Marseille niet meer gebeuren. De zeventienvoudig international was voorafgaand aan het WK nog relatief onbekend bij veel Europese topclubs. Ounahi wist zich namelijk in de eerste seizoenshelft niet te onttrekken aan de sportieve malaise bij Angers, dat na negentien speelronden hekkensluiter is in de Ligue 1. Ounahi kwam dit seizoen voor de WK-onderbreking veertien keer uit voor Angers. Na het WK kampte hij met een blessure, maar in de bekerwedstrijd tegen Clermont Foot (1-2 nederlaag) maakte hij zijn rentree.

Na het WK wisten Mundo Deportivo en het Franse RMC Sport al te melden dat zowel Barcelona als Napoli geïnteresseerd waren in de technisch vaardige middenvelder. Ook Internazionale, Olympique Marseille en Leicester City zouden Ounahi op het verlanglijstje hebben staan. Napoli leek na zijn bod van vijftien miljoen euro lange tijd de beste papieren te hebben om de 22-jarige Ounahi aan te trekken, maar vist dus achter het net.


Poll

Is Olympique Marseille een goede vervolgstap voor Azzedine Ounahi?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door samcro)

Ik vind Marseille nog niet eens een “droomtramsfer” als je ziet wat een belachelijk sterk wk deze gozer gespeeld heeft

27 januari 2023 om 21:01

Kijk, dat is nou eens prima. Normaal bedrag voor een vooralsnog eendagsvlieg en een club waar hij gewoon de volgende stap mee zet en zelfs kan spelen als hij dat WK niveau niet aantikt. Doet hij het nou ook 2 jaar leuk bij Marseille is alles mogelijk.

Hij speelde een geweldig WK, maar vergeet niet dat Marokko heel weinig goals tegen kreeg met Aguard achterin en daar is 0 interesse voor, terwijl Bounou en Hakimi als de geweldenaren werder gezien. Marokko leverde een geweldige teamprestatie, maar ik moet nog maar zien of ze het individueel ook zo goed zouden doen bij grotere clubs.

27 januari 2023 om 23:00

Tyuin sorry maar je praat echt onzin. Aguerd 0 interesse? Die is deze zomer nog door Stade Renais verkocht aan Westham voor ca. 35 miljoen.

28 januari 2023 om 00:35

Aguerd is al 2 weken de man of the match check op de pagina van westham wat ze allemaal over hem zeggen. 0 interesse ? Haha die gast zit net een half jaar bij westham nadat hij voor 35 miljoen werd overgenomen van Rennes

28 januari 2023 om 06:21

Wie heeft er dan interesse voor Aguerd?

28 januari 2023 om 09:43

Als je ziet waar hij tot voor kort speelde is dit echt wel een droomtransfer te noemen. Als hij het laat zien bij Marseille dan komen topclubs als PSG vanzelf wel.

28 januari 2023 om 10:07

Dat alleen Marseille toehapt zegt dan ook wel iets. Andere clubs wilde denk ik liever afwachten of er meer uitkwam dan wat goede wedstrijden op het WK. Gelukkig is het niet overal zo als bij het Nederlands elftal, wat goede wedstrijden en gelijk de basis in.

Wat een laag bedrag joh, zou toch zeggen dat er wel een PL club moet zijn die makkelijk het dubbele kan lappen en zo'n speler maar wat goed kan gebruiken

27 januari 2023 om 20:43

Misschien wil de beste man ook zelf gewoon in Frankrijk blijven en bouwt hij zijn carrière stapsgewijs op. Niet iedereen is zo geldbelust als C Ronaldo, Mbappe en Messi.

27 januari 2023 om 20:51

Wat een onzin antwoord zeg, alsof Messi, Ronaldo en Mbappe hun carrière niet stapsgewijs hebben opgebouwd? De enige reden waardoor hun carrière ogenschijnlijk niet stapsgewijs zijn gegaan is omdat zij op jonge leeftijd al hun uitzonderlijke talent lieten zien waardoor zij op jonge leeftijd al met de wereldtop mee konden. Wat betreft uw eerste argument zou ik het wel begrijpen.

Wat een koopje zeg voor dit bedrag!

27 januari 2023 om 21:45

Tja, hij speelde goed op t wk. Maar statistisch gezien geen geweldige bijdragen. 0 goals en 0 assists dit hele seizoen incl wk.

28 januari 2023 om 10:03

Als middenvelder gaat het toch niet om die stats. Hij is een getalenteerde dribbelaar die heel goed de bal kan verdelen, en dat is precies wat een (centrale) middenvelder moet kunnen. Je moet echt wel goed zijn om benaderd te worden door FC Barcelona.

27 januari 2023 om 21:57

Doorverkoop percentage van 30% in het contract

Wat een bargain zeg, veel teams hebben liggen te pitten. Wel verstandige stap van Ounahi.

27 januari 2023 om 20:49

Wat ik begreep is dat hij een onopvallend seizoen speelde tot aan het WK. Dus ik snap dat clubs wat minder enthousiast zijn, want er zijn legio voorbeelden van spelers die met een tournooi wel presteren en verder niet. Iemand die mij altijd zal bijblijven is Charisteas.

27 januari 2023 om 21:15

Las hier al dat ounahi volgens sommigen hier beter was dan Frenkie de Jong 😂😂.

27 januari 2023 om 21:37

Zeker beter dan de frenkie van de afgelopen 4 jaar.

27 januari 2023 om 22:05

Hoeveel wedstrijden heb je van hem gezien bij Angers? Frenkie speelt overigens zeer sterk dit seizoen bij Barcelona. Mede daardoor staan ze in de competitie boven jou geliefde Madrid.

27 januari 2023 om 22:26

Mede door heel de selectie van barca.

27 januari 2023 om 22:43

Alleen een paar goeie wedstrijdjes op een WK maakt je niet beter dan Frenkie.

27 januari 2023 om 22:52

Wat maakt frenkie beter dan ounahi?

27 januari 2023 om 23:05

Als Frenkie t zo goed doet zoals je beweert zou hij onbetwiste basisspeler zijn bij Barca. Vooralsnog zat hij de laatste 2 wedstrijden vanaf de bank te kijken en liet tieners en een bejaarde hem uit de basis spelen. Wat een topper is het inderdaad.

27 januari 2023 om 23:14

Alleen al het niveau waar Frenkie op acteert is niet vergelijkbaar met Ounahi. Dus andere vergelijkingen gaan al mank, dat heeft totaal geen zin om te doen.

27 januari 2023 om 23:25

Dat is echt de grootste onzin die je kunt verkondigen. Een Weghorst speelt bij United, maar kan zo 50 spitsen opnoemen die op een lager niveau "acteren" maar beter zijn.

27 januari 2023 om 23:33

Weghorst is wel het slechtste voorbeeld dat je je kunt bedenken. Hij speelt niet langer dan een half jaar bij United. En die heeft ook nog nooit bewezen dat hij het niveau aan zou kunnen. Frenkie heeft dat wel degelijk, eerder bij Ajax en ook bij Barca. Ga dus ga zelf alsjeblieft geen onzin verkondigen.

27 januari 2023 om 23:33

Daarnaast speelden zij beiden op het niveau van een wk en waar de een magistraal speelde, speelde de ander droevig.

27 januari 2023 om 23:38

Ten eerste ik beweer niet dat Ounahi beter is. Dat wil ik even uit de wereld geholpen hebben. Maar hoe Frenkie hier wordt neergezet als topper laat mij gewoon lachen. Die jongen werd vorig jaar bijna uit het team gepest. Ze wilden graag van hem af. In andere comments vraag je je af waarom Ounahi 0 goals en assists heeft. Maar wat betreft Frenkie? Zijn dezelfde type spelers (ounahi) allebei controlerend. Je mag zelfs verwachten dat je bij een Barca wat makkelijk scoort/assist afgeeft dan een laagvlieger in de ligue 1. Waarom krijgen tieners en een bejaarde de voorkeur boven Frenkie. Waarom laat Frenkie het op het laatste ek en wk afweten? Als je echt eerlijk bent, wat heeft Frenkie eigenlijk bewezen? Hij kan mooi met de bal lopen en daar staren mensen zich blind op. Maar imo is hij zeker (nog) niet geslaagd bij Barca. Tot slot is Weghorst geen raar voorbeeld. Ik gebruik slechts jouw redenering en nu het jou niet uitkomt is het een slecht voorbeeld.

27 januari 2023 om 23:50

Als je Busquets afgelopen wedstrijd zag spelen is het niet zo gek dat die erin moet, evenals Pedri en Gavi. Juist deels voor Frenkie heeft Xavi een 4mans middenveld bedacht waardoor Frenkie al zo'n 10 wedstrijden op rij veelal basis staat. Behalve deze week door lichte klachten om erger te voorkomen.
kZou zeggen zorg dat je je feiten een beetje op orde hebt xD

27 januari 2023 om 23:57

Van de laatste 8 wedstrijden heeft hij er drie niet gespeeld en maar 2x langer dan een uur erin gestaan. Als het zo een belangrijke speler is maak je wel wat meer minuten. En dit zijn de feiten die op orde zijn xD

27 januari 2023 om 23:59

Magistraal? Hij was goed hoor, maar het was zeker geen Frenkie in de glorietijd van Ajax. Ik ga Frenkie niet hopen, want die speelt ook lang niet altijd fantastisch. Maar het is echt regelrechte onzin dat Ounahi beter is dan de Frenkie van afgelopen 4 jaar.

28 januari 2023 om 00:02

Frenkie is ook niet geslaagd, moet ook veel meer laten zien. Maar Frenkie heeft echt veel meer bewezen in z'n carrière dan Ounahi. Voor hem moet het allemaal nog beginnen, die tijd heeft Frenkie al lang achter zich. Weghorst is een heel simpel voorbeeld, van iemand die niet kan voetballen en om hele bijzondere redenen bij United terecht komt. Er was geen andere topclub die überhaupt zou denken om hem te huren of kopen. Terwijl Frenkie het vij Ajax wel allemaal zelf heeft afgedwongen. Tevens speelt Frenkie in een armoedig Oranje en was Ounahi onderdeel van een fantastisch Marokko op het WK. Wat denk jij dat fijner voetballen is?

28 januari 2023 om 00:06

Nederland heeft toch op papier toch een veel betere selectie dan Marokko. Slechts een aantal spelers van Marokko zouden basis staan bij Nederland. Dan vind ik het toch lastiger om als pupil je zo te bewijzen op een WK. Dat Marokko het fantastisch heeft gedaan dit Wk is deels aan Ounahi te danken (zeker ook anderen).

28 januari 2023 om 00:14

Op papier is de verdediging beter, de rest valt in mijn ogen zwaar tegen. Ze hebben geen moment goed gevoetbald. Natuurlijk had Frenkie daar een aandeel in, maar hij was ongeveer de enige goede voetballer in het elftal.

28 januari 2023 om 00:16

Maar dat bevestigd dan toch precies dat het een vaste basisspeler is geworden? Die welliswaar vaak wordt gewisseld om de andere goede middenvelders of aanvallers minuten te geven.
De 3 wedstrijden die die niet speelt was 1tje door klachten en 2x tegen de lamme en de blinde, Ceuta en die trein, waarbij er duidelijk een B-elftal stond, wat dus laat zien dat Frenkie wel degelijk een vaste basisspeler is geworden.

28 januari 2023 om 00:23

Ik denk dat er nog wel 5 spelers kans maken om bij NL in de basis te hebben gestaan. Maar Ounahi speelde zeker een fantastisch WK en speelde hierin denk beter dan het gemiddelde niveau van Frenkie de afgelopen jaren. Alleen Frenkie heeft net zo goed uitschieters gehad in die tijd dus dat zegt weinig. En omdat Frenkie ondertussen basisspeler bij Barça lijkt te zijn geworden en hiervoor ook al een paar seizoenen wellicht tegenviel maar toch erg veel minuten heeft gemaakt en bijdroeg, kun je rustig stellen dat Frenkie voorlopig nog beter is.
Als Ounahi de lijn van het WK doorzet zou die beter kunnen worden, maar aan zou kunnen hebben we nu nog niks ;-)

28 januari 2023 om 00:24

Bounou, Hakimi, Amrabat en Ziyech inderdaad.

Heerlijke transfer voor Ounahi. Logische vervolgstap voor hem. Ik hoop dat hij snel de kans zal krijgen om zich te bewijzen. Zou met Guendouzi geweldig het middenveld kunnen controleren van OM.

28 januari 2023 om 01:27

Frenkie luilak door hem staan ze boven aan?!? Ik ben barca fan en heb elke wedstrijd dit seizoen gezien. Draait weer een slecht seizoen in mijn ogen. Hij is de laatste 4 wedstrijden weer goed bezig.

28 januari 2023 om 06:18

Dat is ook zo FRENKIE EN DEPAY kennen niks anders dan de bank. Zwaar overrated zwakke spelers doe jullie oranje bril een keer af. Ounahi is 10x technischer dan Frenkie laffe voetballer.

30 januari 2023 om 12:30

Je bent er maar druk mee geweest zo vroeg op de zaterdag. Tijdstip verklaart ook wel waarom je zulke uitspraken doet.

Ik heb op geen enkel moment Ounahi zo naar beneden gehaald als jij doet met Frenkie en Memphis, maar blijkbaar ben ik 'de hater' omdat ik vooraf al zei dat Ounahi geen monsterbedrag op zou gaan leveren. Beter kijk je in de spiegel en laat je de pijn die je voelt even van je af gaan.

Europese amateurspelers gaan weg voor 100 miljoen, terwijl de arabische (marokkaanse) spelers altijd voor een stuiver verkocht worden.

27 januari 2023 om 21:02

Waar komt dat door denk jij?

28 januari 2023 om 06:22

Dat komt door die obsessie die jij hebt de grootste Wannabe mocro. Aka clown die altijd met onzin komt zoals gewoonlijk. Ounahi is veel beter als Frenkie en dat is zelfs beweerd door meerdere trainers.


Als Luis Enrique zelfs benieuwd naar je is die zelf in zijn prime een master middenvelder was. Hebben clowns zoals jou geen recht van spreken. En voor de mensen die roepen dat Ounahi een eendagsvlieg was. Vergeet James rodriquez niet in de WK stelletje hypocrieten. Want die mocht namelijk wel voor een hogere bedrag weg.

30 januari 2023 om 09:29

Je roept veel maar de feiten zeggen echt iets heel anders. Wel schattig al dat spartelen.

27 januari 2023 om 22:45

Heb je vele voorbeelden die meer waard hadden moeten zijn? Deze speler is ook nog niet meer dan een eendagsvlieg op het WK, heeft nog alles te bewijzen.

28 januari 2023 om 06:20

Maar James die in de WK een eendagsvlieg was mocht wel voor een hogere bedrag weg toch?


Stelletje hypocrieten dat sommige hier zijn het doet jullie pijn hè? Kan het wel begrijpen als Oranje er zo uit ging. De Argentijnen lieten ze achter als een stelletje amateurs heerlijk.

28 januari 2023 om 19:42

Gast, verder alles goed met je?

30 januari 2023 om 09:30

Volgens mij doet het jou vooral pijn en probeer je dat te projecteren op anderen met rare teksten. Het doet je pijn he?

28 januari 2023 om 01:31

Even Bilal El Khannouss afwachten.

Ben benieuwd of deze jongen het niveau dat hij aantikte op het WK nu door kan trekken. Genoeg voorbeelden van spelers die op een eindronde geweldig waren, maar het daarna niet meer hebben laten zien. Wel goede stap naar Marseille. Kent de competitie en het is een team waar hij kans heeft om basisspeler te worden.

Je zou zeggen dat er meer in had gezeten voor Angers en Ounahi na zijn ijzersterke WK.

Wel raar dat ze akkoord gaan met 8 miljoen. Terwijl Napoli 15 miljoen boodt en Ounahi zelf aangaf ook graag naar Napoli te gaan. Wellicht dat er een goede doorverkooppercentage is bedongen door Angers.

27 januari 2023 om 20:46

Bij Napoli zou hij geen uitzicht op een basisplek hebben, zou vijfde/zesde keus worden op het middenveld.

27 januari 2023 om 23:11

Dan nog steeds is het raar dat Angers akkoord gaan met 8 miljoen, terwijl er al 15 miljoen is geboden.

27 januari 2023 om 23:56

Er zit inderdaad 30% doorverkoop bij zag ik. Hoewel je zou kunnen stellen dat het beter voor ze zou zijn om in 1x te cashen omdat je nooit weet hoe die het gaat doen na 1 heel goed WK.

28 januari 2023 om 00:02

Klopt inderdaad, maar denk dat ze gezien zijn leeftijd hopen op een klapper vanuit OM naar een betere club. Vooral als je ziet wat er wordt betaald voor spelers tegenwoordig.

28 januari 2023 om 10:29

Gebaseerd op wat?

28 januari 2023 om 00:25

Ik heb begrepen dat de doorverkoop percentage 30% is van een lid.

8 miljoen....

Die had psv zelfs kunnen kopen.

Goeie speler die gaat er wel komen. Alleen heeft Marseille twee dezelfde spelers met Ounahi en Harit.

27 januari 2023 om 20:52

Harit ligt er een aantal maanden uit met een blessure

27 januari 2023 om 23:13

Harit is een buitenspeler / aanvallende middenvelder en Ounahi een controleur. Niet echt met elkaar te vergelijken en ook geen concurrenten van elkaar.

Iets zegt me dat als Mudryk bij Agners speelde en een goed WK had, dat Marseille hem niet had kunnen halen.

27 januari 2023 om 23:08

Inderdaad Mudryk speelt een paar leuke Cl wedstrijden en wordt voor ca. 90 miljoen verkocht. Op basis van wat heeft hij zich meer bewezen dan een Ounahi die ook een aantal leuke wedstrijden heeft gespeeld op het wk.

28 januari 2023 om 00:10

Op basis van dat Chelsea en Arsenal interesse hadden, en Shakhtar ze tegen elkaar op liet bieden.

28 januari 2023 om 00:13

Op basis van het feit dat Mudryk meer talent heeft dan Ounahi.

28 januari 2023 om 08:34

Afkomst en geloof

28 januari 2023 om 11:25

Op basis van wat heeft Mudryk meer talent? Een half jaar geleden kenden jullie hem niet eens.

28 januari 2023 om 16:10

Nou moet ik eerlijk zijn dat ik Murdyk helemaal niet kende. Ik geloof best dat het een groot talent is. Ounahi idem dito, kende ik tot aan het WK ook niet. Op het WK was hij echter een van de grootste uitblinkers. Had dan ook verwacht dat hij een hogere stap zou zetten na dit WK, wat vaak het geval is voor spelers die op een WK uitblinken.

In mijn geval vind ik de markt in dit op zicht best scheef. Want een speler die voor vele onbekend was, tot aan de interessen vanuit Chelsea en Arsenal die dan voor 100 miljoen weg gaat. Daar tegen over een speler die vele ook niet kende tot aan een geweldig WK wat hij heeft gespeeld. Dan zou ik denken dat de markt een Ounahi hoger zou waarderen op basis van het feit dat hij een talentvolle uitblinker was.

Op basis van deze redenatie blijf ik het bijzonder vinden hoe deze Murdyk een prijskaartje van 100 miljoen krijgt en ounahi naar een Europese subtopper kan gaan voor een schijntje. Ik denk dat er meer speelt in deze transfer van Murdyk dan enkel talent. 50 miljoen had ik nog enigszins kunnen plaatsen, maar 100, dan begin ik toch wat argwaan te krijgen.

Dus de speler die volgens iemand hier beter is dan Pedri en zeker het dubbele op ging leveren van wat Napoli wilde betalen gaat nu voor 8mio van Angers naar Marseille. Waar zal het aan liggen?

Nu aan hem om te laten zien dat ie een hoger niveau aan kan om dan weer een stap omhoog te maken. Het kan snel gaan in de voetballerij, dus wie weet pakt dit goed uit voor hem en zien we hem in de zomer al direct een stap maken.

Ik ben benieuwd of hij het niveau aankan. Hij gaat wel van de allerlaagste club uit ligue 1 naar 1 van de grootste Franse clubs. Daarnaast heeft hij 0 goals en 0 assists in de competitie.

27 januari 2023 om 22:41

Hij is meer een controleur dan een aanvallende middenvelder. En dat kijken naar assists en goals is nu wel heel ouderwets, clubs kijken nu naar meerdere statistieken. Zoals hoeveel kansen een speler creëert voor zijn teamgenoten en hoe vaak hij ballen vooruit speelt. Als controleur is scoren en assisteren niet je primaire taak.

We gaan zien wat deze jongen gaat brengen. Wel weer een speler uit de Franse league dus wss gaat die wel uitblinken want in de Franse competitie kunnen ze goed spelers opleiden.

Geen droom transfer maar wel een verstandige transfer. Weer een stap hogerop met goede voetballers om hem heen, aan hem om te laten zien dat hij goed genoeg is om wéér een stap hogerop te doen.

28 januari 2023 om 01:29

Jaa precies vind het een verstandige keuze. Denk dat hij wel gaat vlammen daar en dan nog een grotere stap gaat maken. 8 mil is wel aan de lage kant. Goeie koopje van Marseille.

Als hij deze ontwikkeling voort zet dan komt er volgend jaar vanzelf wel een volgende stap in zijn carrière, veelbelovende speler en een goede vervolgstap!

Ongelooflijk dat Ajax het niet geprobeerd heeft. Voor 10 mln was dit een uitstekende aanwinst

Shit 8 mil had feyenoord hem ook kunnen halen dan hahaha iov zerruki

Gewoon een goede stop is maar 21/22 jaar en kan zich nu vestigen bij Marseille, speelt waarschijnlijk Champions League en kan later nog een grotere stap maken.

Wat ik niet snap is waarom haalt een Ajax niet een speler als Boufal voor in de aanval of een Ait-Allah uit de Marokkaanse competitie die het heel goed deed als linksback zal niet meer dan 1.7miljoen kosten.

Ik kan zo tig spelers opnoemen wat een aanwinst voor Ajax zouden zijn maar blijkbaar willen ze alleen spelers met een bepaalde achtergrond??

28 januari 2023 om 09:37

Misschien zijn de spelers die je noemt gewoon niet goed genoeg voor Ajax? Volgens mij zijn er geen clubs van CL/EL niveau voorbij gekomen voor deze spelers, dus waarom wel? Plus dat ze op relatief laag niveau spelen, helemaal gezien hun leeftijd.

28 januari 2023 om 09:48

Denk dat achtergrond er niet zo veel mee te maken heeft, ziyech en mazraoui hebben ook jaren bij Ajax gespeeld en waren toch meer dan gewaardeerde krachten.
Andere kant moet ik zeggen dat met name de linksback die je noemt zeker geen verkeerde oplossing zou zijn voor Ajax voor waarschijnlijk relatief weinig geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

SCO Angers

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
16.AJ Auxerre26-27
17.Stade Brest24-16
18.Troyes AC21-24
19.AC Ajaccio21-30
20.Angers10-42
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
C. HountondjiVerdediger280
B. MendyMiddenvelder250
A. HunouAanvaller253
A. SalamaAanvaller253
A. SimaAanvaller243
N. BentalebMiddenvelder233
P. CapelleMiddenvelder210
Voor de complete selectie: Clubpagina SCO Angers.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina SCO Angers.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren