Van Nistelrooij neemt verantwoordelijkheid: ‘Er is natuurlijk iets aan de hand’

Dinsdag, 24 januari 2023 om 21:44Jeroen van Poppel • Laatste update: 21:50

Ruud van Nistelrooij steekt na de pijnlijke nederlaag bij FC Emmen (1-0) de hand in eigen boezem. De trainer van PSV neemt de verantwoordelijkheid voor de slechte resultaten, die volgens hem ondanks de moeilijke omstandigheden beter zouden moeten zijn. "Met deze spelers moeten wij betere resultaten halen", vindt de coach van PSV. "Ik heb te weinig uit mijn team kunnen halen qua resultaat."

PSV kwam dinsdag op bezoek bij Emmen vroeg op achterstand door een goal van Lucas Bernadou en verloor vlak voor rust Mauro Júnior door een rode kaart. In ondertal kwam PSV niet meer terug. "Het is pijnlijk", zegt Van Nistelrooij bij ESPN. "Dat is duidelijk. Na een aantal mindere resultaten wonnen we van Vitesse (1-0, red.), dan wil je dat natuurlijk doorzetten. Ik moet zeggen dat we onszelf in de eerste helft geen groot plezier doen door in het begin kansen te missen." Johan Bakayoko verprutste na een kwartier de grootste daarvan met een rollertje in de handen bij Mickey van der Hart.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Emmen maakte het PSV lastig aan De Oude Meerdijk. "Ik moet toegeven dat Emmen daarna een fase had waarin wij er moeilijk grip op kregen, al leverde dat niet echt veel kansen op. Dan sta je in de rust met tien man en 1-0 achter, dan weet je dat het een hele moeilijke avond gaat worden." De tweede helft kwam PSV toch nog dichtbij. "Als je dan ziet hoe we de tweede helft voor de dag komen, dan zit er spirit en vechtlust in de ploeg en kun je minimaal gelijkspelen. Dat gebeurt dan ook niet, dan is alles voor niks. Als je met tien man komt is het vaak zo dat iedereen net wat meer gaat doen. Als we zo met elf spelen, dan zie ik het anders."

De term sportieve crisis valt in Eindhoven. "Ik vind dat het crisis is. Er is geen ander woord voor. Er is natuurlijk iets aan de hand bij PSV als de resultaten zijn zoals ze zijn", weet Van Nistelrooij. "Dan gaat het niet goed. Dan gaat het slecht. Dan moet je als topclub opstaan. Dan moet je blijven vechten en vooral ook vasthouden aan je principes. De komende week wordt weer een slechte week, omdat je als topclub in zwaar weer zit."Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door j3ro3ntj33__)

Neem ontslag dan
Goeie speler slechtere coach dan alfred en van bommel bij elkaar

24 januari 2023 om 21:54

Ruud is wel gewoon een toffe gast met een indrukwekkende baard. Die liggen niet voor het oprapen.

24 januari 2023 om 22:28

Held.

24 januari 2023 om 22:56

Echte mannen hebben ruige baarden!

24 januari 2023 om 22:09

De spelers moeten zich doodschamen. Dat ze van Emmen verliezen is gewoon een schande. Zo armzalig allemaal daar kan Ruud niks aan doen.

24 januari 2023 om 22:30

Nou precies. Al denk ik dat de sfeer er niet beter van word als je 2 beste spelers vertrekken. Zit daar veel meer fout dan alleen de trainer. Een ervaren trainer had daar misschien mee kunnen dealen, maar deze nog niet

24 januari 2023 om 22:09

Ideaal zou zijn als je Rutten ontslaat en dan iemand binnen kan halen met veel ervaring en RVN daar naast zet.

24 januari 2023 om 22:21

Brands en de RVC laten Ruud kei en keihard vallen. Eerst hem overhalen om het te doen, om vervolgens in de winter en na 4 (!) weken na het vertrek van Gakpo en inmiddels een week alweer Madueke nog niks te hebben gedaan.

24 januari 2023 om 22:31

Want Rutten is onervaren en komt net kijken wil je zeggen?

24 januari 2023 om 22:34

Je weet toch dat wanneer je Ruud aanstelt hij fouten gaat maken als beginnend trainer? Waarom begin je er anders aan? Je verkoopt je twee beste spelers voor 100 miljoen en na 4 wedstrijden slaag je er niet in om 1 capabele vervanger te halen, terwijl je ookal het hele seizoen met 1 spits speelt die vaak geblesseerd is. Om maar niet te beginnen over de gatenkaas achterin.

24 januari 2023 om 22:21

Vind jij Arteta ook een slechte coach? Heeft ruim een jaar wanstaltig gepresteerd. Kijk wat hij er nu van heeft gemaakt. Het heeft 0 zin om nu de trainer eruit te gooien. Geef hem tijd, vertrouwen, en een eerlijke kans. Nu wordt hij voor een selectie gezet die gewoon van subtopniveau eredivisie is. Enige spelers van topniveau zijn Sangare, Simons en Guti. Verder is alles middelmaat.

En hoop nu ook dat mensen inzien dat Schmidt het echt prima gedaan heeft bij PSV afgelopen jaren..

Duidelijk en eerlijke reactie. Beter dan schreuder die het alleen maar over een stijgende lijn heeft die hij alleen zelf ziet..

24 januari 2023 om 22:22

Ik heb een schijthekel aan de trainer Schreuder, maar we hoeven hem niet overaaaaal te benoemen.

Ik denk niet dat Ruud zijn positie heel erg wankel is. De druk om kampioen te worden is een stuk minder nu je 2 belangrijke spelers kwijt bent, aan het begin van het seizoen ging Psv nog voor het kampioenschap, nu is het elftal gewoon niet goed genoeg. Niet alleen uit vorm, ook geen te weinig aanvallende stootkracht.

Ik denk dat Ruud nog wel even aan blijft. Uiteraard, als hij het zicht op de CL plaats kwijt raakt zal PSV wellicht in actie komen, maar ik weet zelf ook niet zo goed wat je nu nog van Psv mag verwachten. Het is dit seizoen de vraag wie de minst slechte is, niet alleen op puntenaantal maar ook gewoon op het spel zelf.

24 januari 2023 om 22:23

Geen = gewoon

25 januari 2023 om 11:23

Naja Madueke speelde toch al niet. En om 5x te verliezen van een stelletje laagvliegers in de eredivisie vind ik psv onwaardig.

24 januari 2023 om 22:23

"ik heb te weinig uit mijn team kunnen halen qua resultaat."

Is dat een opmaat naar een eventueel ontslag (nemen)

25 januari 2023 om 01:02

Als.het artikel klopt wat hij zegt, dan is dit ook niet goed. Eigenlijk zegt hij namelijk dat hij geen goede trainer is en dat het niet beter zal gaan.

Dit is het resultaat van JAREN wanbeleid. Gerbrands en JdJ hebben er echt één grote teringzooi van gemaakt. Enige spelers waar je op ken ‘bouwen’ zijn Benitez, Sangare en Xavi. Ongekend wat een middelmaat er in de selectie zit. Zegt ook genoeg dat sommige spelers amper moeite deden om het uitvak te bedanken. Ruud stuurde ze, net als tegen Fortuna, terug naar het uitvak. Stelletje verwende spelers zijn het.

24 januari 2023 om 21:52

100% mee eens, psv al 5 jaar geen kampioen meer en dat gaat ook nog wel ff duren. Scouting is dramatisch, tientallen miljoenen verbrast aan pure middelmaat. Het lijkt nergens op, zo frustrerend om supporter te zijn..

24 januari 2023 om 21:55

De selectie kan beter, maar de trainer maakt het elftal niet echt beter. Je kunt je afvragen of je ahja topclub aan een beginnende trainer moet beginnen!!

24 januari 2023 om 21:55

Die middelmaat is nog steeds een stuk beter dan de selectie van Emmen. Het bestuur van PSV maakt er ook een zooitje van, maar Ruud presteert ook gewoon dramatisch met de spelers die hij wel heeft..

24 januari 2023 om 22:08

Voorhoede van psv is niveau rechter rijtje. Met aanvallers op psv niveau ga je hier dik winnen

24 januari 2023 om 22:48

Onzin rubentje, Emmen zou willen dat ze Xavi Simons of El Ghazi konden opstellen. Bakoyoko zou je als talent nog over kunnen twijfelen. Verder ook een behoorlijk middenveld erachter, zeker in vergelijking met Emmen. De hand mag gerust in eigen boezem hoor.

25 januari 2023 om 11:50

De kwaliteit is zondermeer hoger dan Emmen maar wat er afgelopen maand gebeurd is is mentaal bijna niet recht te breien door RvN. Als er handen in eigen boezem mogen worden gestoken dan is dat vooral bij de (technisch) directeur. Of communiceer beter dat dit seizoen vanwege financiën niets wordt, of maak de selectie op orde. Nu is het gewoon een auto zonder wielen

24 januari 2023 om 21:58

Precies dit dus. Dat kan toch alleen maar de reden zijn waardoor we, in het midden van het seizoen, de gaten moeten dichten door Gakpo en Madueke te verkopen en er niks voor kunnen terughalen…. Andere reden kan ik me niet bedenken

24 januari 2023 om 22:23

Benitez?? Dat is een hele zwakke broeder, die ook geen punten voor je pakt. Ze hadden hier gewoon stijf vast moeten houden aan Zoet en als ze hadden willen wisselen hadden ze destijds Okoye ipv Drommel moeten halen. Een transfervrije keeper net zoals Benitez is niet voor niks transfervrij ...

24 januari 2023 om 22:34

En laten we eerlijk zijn Sangare, is een soort Fer 2.0. Het ziet er leuk uit en fysiek super sterk, maar voetballend echt amper een meerwaarde. Het verkopen en Zerrouki terugkopen en je bent echt niet achteruit gegaan.

25 januari 2023 om 09:45

Ik begrijp niet wat mensen zien in Sangare, voor mij ook middelmaat. Xavi is de enige waar de klasse vanaf druipt.
RvN is zoals nu blijkt te vroeg voor deze groep gezet maar uiteindelijk is het de schuld van Brands want deze selectie is veruit de zwakste voor zover ik me kan herinneren. Brands heeft nog 6 dagen en het kan niet anders dan dat hij overuren gaat draaien.

Het lijkt net of ik een Artikel van Schreuder zit te lezen maar this er toch echt een van Ruud.

24 januari 2023 om 21:52

Kop op, Ruud zegt in ieder geval niet dat er een stijgende lijn in zit itt Alfred.

24 januari 2023 om 21:53

Bedoel meer dat Ruud in dezelfde situatie zit

24 januari 2023 om 21:56

Waar heb je ht over Fredje Schreuder heeft alles op de rit. Europees voetbal is zelfs nog in zicht

24 januari 2023 om 21:58

Oke, dan richt ik me tot Ruud. Kop op Ruud. Je bent een toffe peer met de hoogste baarddichtheid die ik ooit heb gezien. Je hebt waarschijnlijk meer haar op je kin dan je rivaal Alfred op z'n hele lichaam. Hopelijk is dit een opsteker.

24 januari 2023 om 22:02

conference league kunnen wij ook nog gewoon halen hoor

25 januari 2023 om 00:02

Ruud heeft inderdaad een wel heel erge hoge baarddichtheid.

Het siert hem dat hij het zelf toe geeft. Hij is niet de enige schuldige want het spelers materiaal was al niet best, en de beste gaan dan ook nog weg. Maar ik heb er geen vertrouwen in dat hij PSV weer op de rit gaat krijgen. Ik hoop dat hij zelf op stapt net als de volledige directie.

25 januari 2023 om 08:44

Het spelers materiaal zou toch goed genoeg moeten zijn om o.a. van Fortuna, Emmen, Groningen en Cambuur te winnen. Dan had je ruim boven aan gestaan. Er zit veel te weinig vastigheid in dit team waar je op kunt bouwen. Daar mag je de technische staf op afrekenen.

25 januari 2023 om 11:54

Dat is zo makkelijk. Met jouw redenatie verlies je nooit punten en is het mentale aspect nihil. Als je spelers in mineur zitten omdat hun leider weg is dan is dat niet met betere kwaliteit spelers op te lossen. Mentaal wordt hier verloren. En als de selectie op orde zou worden gemaakt heeft die selectie ook minder het gevoel dat ze in de steek worden gelaten

25 januari 2023 om 12:54

Ik besef dat je best wel eens punten kunt verspelen. Maar als je dit seizoen zo vaak onnodig punten weggeeft en het op het veld zo vaak niet goed uitziet dan gaan er sommige dingen niet goed.
Maar dat de leider weg is, is pas enkele weken. Ook voor de winterstop was het vaak niet goed en hebben ze veel punten verspeelt.
Ook een Twente, AZ en zelfs Sparta verspelen punten, maar als je naar die elftallen kijkt is het veel stabieler dan dat het bij PSV is. En je kunt niet zeggen dat zij nu betere spelers hebben dan dat PSV heeft. Er vallen bij PSV zo vaak grote gaten . Dat is meestal een teken dat het elftal niet allemaal met dezelfde insteek het veld ingaan. Dat is toch echt een taak van een trainer.

Weinig excuses meer te vinden zo lijkt.. Elke keer een andere…

Ruud zegt ten minste wel dat het waardeloos is. Klein verschil met onze kale vriend in Amsterdam.

Kan Schreuder nog wat van leren met 100 miljoen aan aankopen. Hij neemt tenminste de verantwoordelijkheid ook al verliest hij zijn 2 beste spelers.

24 januari 2023 om 22:08

2 beste spelers? Meer dan de helft van het elftal is weg gegaan. Alle beste spelers zijn weg

24 januari 2023 om 22:20

Jaa maar jullie hebben daarentegen wel aankopen terug gedaan. Dat ze dan niet presteren is een ander verhaal. Ik weet ook niet of Schreuder daar een hand in heeft gehad.

24 januari 2023 om 23:26

Heb het over van nistelrooij die net gakpo en madueke heeft verloren. In de zomer alleen gotze geloof ik.

25 januari 2023 om 08:45

Maar er zijn nog genoeg goede spelers om een team te bouwen en van een Emmen, Groningen, Fortuna en Cambuur te winnen !!

25 januari 2023 om 11:55

Er is in de zomer nog steeds meer waarde verkocht dan dat er binnen kwam. Net als bij ajax 2

25 januari 2023 om 13:32

Bij psv is er voor 8 miljoen meer verkocht dan aangekocht.
Bij Ajax is dat verschil 108 miljoen.

Ajax moet wel gewoon kampioen worden, en met een fatsoenlijke trainer gebeurd dat ook wel, helaas hebben wij die niet.

Keurige reactie van Ruud. Kan Schreuder nog wat van leren inderdaad. Ik hoor veel mensen roepen dat hij Veerman had moeten opstellen ipv Til, maar hoezo niet beide in de basis? Waarom moet je uit tegen Emmen met Sangare en Guti spelen? Dat kan toch makkelijk met 1 controleur en Veerman en Til ervoor lijkt me.

Ja wat moet je dan als trainer zijnde. Je verkoopt je 2 beste flank spelers. En de spits die je moet helpen aan goals is veelvuldig geblesseerd. Er is maar zoveel wat een beginnend trainer kan doen. De Directie van PSV heeft het niet makkelijk gemaakt voor hem.

24 januari 2023 om 22:12

Vind dat eerlijk gezegd een stom excuus. Als je nou tegen Feyenoord, Twente en AZ had gevoetbald kan ik je nog enigszins gelijk geven. Nou moet ik hem nageven dat het ook niet echt meezat tegen Fortuna en dat vandaag Mauro eigenhandig de wedstrijd verprutst. Maar kom op je mag er toch vanuit gaan dat PSV in zo'n serie eigenlijk geen 9-12 punten haalt en dan stonden ze nu gewoon aan kop.

Maar goed het wordt wel langzaam duidelijk dat er iets bij moet want el Ghazi heeft zijn kans niet uitgepakt.

24 januari 2023 om 22:23

Vond dat Ruud het prima deed voor zijn eerste half jaar. Maar je kan geen wonderen verwachten als je beste spelers verkocht / geblesseerd raken / worden.
Hij moet nu een nieuwe manier zien te vinden om het te laten draaien.

Degene die daarvoor in de plaats komen presteren niet (El Ghazi) waar je simpelweg meer van mag verwachten. En voor Bakayoko is het nog te vroeg om de druk op zijn schouders te leggen.

Denk persoonlijk dat hij er goed aan zal doen om Veerman weer op te stellen. Hij samen met Simons kunnen weer wat meer voetbal in de ploeg brengen. Want Simons kan het niet allemaal alleen nu hij voorin weinig kan.

24 januari 2023 om 22:52

Ik neem de trainer het ook niet kwalijk. Maar ze moeten zich echt de oren uit de kop schamen en kunnen niet aan komen zetten met smoesjes dat Gakpo en Madueke weg zijn.

Veerman mag er wat mij betreft ook weer in kan sowieso niet begrijpen dat je hem niet opstelt.

Van Bommel werd ontslagen toen hij na 18 wedstrijden op 34 punten stond. Van Nistelrooij staat nu na 18 wedstrijden op slechts één schamel puntje meer en er is op geen enkele wijze een tactiek, ontwikkeling of stijgende lijn in het veldspel te ontdekken. Ik kan niet genoeg benadrukken dat ik Ruud een ontzettend sympathieke kerel vind maar bij een echte topclub lag de trainer nu op straat

24 januari 2023 om 22:02

Een echte topclub verkoopt ook niet 2 van haar 3 beste spelers in de winter. Dan heb je ook echt schijt aan je trainer en je fans trouwens.

24 januari 2023 om 22:06

Die verliespunten waren er ook al met die topspelers.
Van Bommel had in ieder geval nog een leuke reeks neergezet.

24 januari 2023 om 22:09

Ook in de eerste seizoenshelft werd er al ondergepesteerd en ook na de verkoop van Gakpo en Madueke moet je nog steeds van Fortuna, Sparta en Emmen kunnen winnen. Als ik dan toch weer even de vergelijking met Van Bommel mag maken; die moest het doen met een basis bestaande uit Sadilek, Baumgartl, Schwaab, Hendrix en Rosario. En zijn twee sterspers waren geblesseerd. En zelfs met dat elftal was 34 punten na 18 wedstrijden reden voor ontslag. Dan is dat het voor Ruud zeker. Maar eigenlijk zouden er in de eerste plaats gewoon koppen moeten rollen in de directiekamers want het klopt zeker wat je zegt

24 januari 2023 om 22:21

Snap ik maar als trainer zou ik het ook wel lastig vinden de moed er dan in te houden. Het is alsof de club alle hoop op sportief succes al opgegeven heeft.

24 januari 2023 om 22:28

Belangrijk detail waar iedereen hier aan voorbij gaat is dat Van Bommel niet lekker lag binnen zowel club als spelersgroep op dat moment, wat volgens mij de belangrijkste reden was om hem te ontslaan.

Dat is wel anders bij Ruud.

24 januari 2023 om 22:07

van Bommel was er natuurlijk nooit uitgegooid als hij niet met iedereen ruzie zou maken. RVN er nu uitgooien zou echt belachelijk zijn en wat zou PSV daar precies mee opschieten? Of zie jij heel veel betere alternatieven, die het eventueel over zouden kunnen nemen.

24 januari 2023 om 22:20

Na het ontslag van Van Bommel ging het direct beter toen Faber het overnam. Een zelfde scenario zie ik nu ook voor me. Gewoon iemand met een realistische kijk op het spelletje die de boel goed neerzet en geen gekke dingen doet, dat zou genoeg moeten zijn om de wedstrijdjes tegen Fortuna, Emmen en Sparta tot een goed eind te brengen. Ik zit er zelf overigens echt mee in mijn maag omdat ik zo graag wilde dat Ruud zou slagen. Maar het wordt hem gewoon niet. Ruud heeft het niet in de vingers en is er nog niet klaar voor. Helemaal geen schande, eigenlijk de conclusie die hij zelf een klein jaar geleden ook trok. Maar Brands heeft hem overgehaald het toch te doen. Ik neem dit vooral Brands kwalijk

24 januari 2023 om 22:51

Tja ook toen wonnen ze 4 vd 9 wedstrijden niet. Naar mijn mening kun je het niet maken om hem te ontslaan en 9 van de 10 keer wordt het er ook gewoon niet beter op. Als de spelers tevreden zijn met deze coach dan zou ik mooi verder gaan.

Hij word ook gewoon genaaid door het beleid. Waarom moet het zo lang duren voordat die Portugees binnen is, waarom is er nog steeds geen nieuwe buitenspeler. Het is gewoon zwak en voordat die nieuwe spelers ingespeeld zijn is het seizoen alweer bijna afgelopen.

25 januari 2023 om 00:26

We hadden zoveel mazzel dat seizoen. Europees voetbal door corona. Ik weet honderd procent zeker dat we, ook onder Faber, verder afgegleden waren op de ranglijst. Nota bene een half seizoen zonder linksback gespeeld. Slechtste selectie ooit. Ooit? Ja, ooit.

Ik denk dat Van Bommel terecht zoveel ruzie maakte.

Kijk naar de uiteindelijke wisselingen in de staf. Medisch, en scouting. Dat wordt geen wereldnieuws, maar het is wel gebeurd. Gerbrands liet zich vervangen. John De Jong hield de eer aan zichzelf, maar was anders de laan uitgestuurd. Schmidt zag er geen heil meer in en is vertrokken naar Benfica, dat nu prachtig Schmidtbal speelt en tegenstanders verpulvert.

Het probleem zit zoveel dieper dan de trainer.

Ik hoop wel dat er meer duidelijkheid verschaft wordt door Brands, want je merkt aan alles dat er een heleboel aan de hand is bij PSV , en als supporter zie je dan vooral de gebreken (kwalitatief uitermate teleurstellende selectie) en wil je aankopen. Maar die komen niet. Alleen maar meer verkopen. Waarom? Wat is er echt aan de hand? Er moet een reden zijn om alles zo af te breken, en dat mag alleen maar zijn om alles ultiem opnieuw op te bouwen. Dat verhaal wil ik horen.

24 januari 2023 om 23:28

Toen pakte Ajax 12 punten meer dan nu. Grote kans dat ruud in dat scenario ook ontslagen was. Hij en Schreuder profiteren beiden van een falende concurrentie.

Als je Ruud achterstevoren schrijft staat er Duur.
Duur verkocht of, van korte Duur?

Sorry maar als je begint met Bakayoko dan snap je t niet als trainer.. Deze jongen heeft nog niets maar dan ook niets laten zien in t 1e. Hij krijgt 2 uitgelezen kansen die gewoon goals moeten zijn, dan is er niets aan de hand.. waarom nie Simons links elghazi rechts en dan Vertessen voorop. Dan heb je iig 3 spelers enigszins op hun eigen plek met ervaring. Nu heb je dus omdat Bakayoko moet voetballen 2 spelers die totaal niet op hun plek staan..

24 januari 2023 om 22:22

El Ghazi en Vertessen hoef je ook weinig van te verwachten hoor. Bakayoko en die andere 2 zijn om het even. Bij Bakayoko heb je in ieder geval het gevoel dat hij nog wat probeert (zij het niet zo effectief).

24 januari 2023 om 22:37

Vertessen heeft iig een goal gemaakt voor PSV iets wat ik me bij Bakayoko echt afvraag of die t ooit gaat doen.. El Ghazi is totaal uit vorm helemaal me eens, maar dan moet je hem ook nog is op een positie zette waar die normaal niet staat. Ik was er vandaag en je kon na 10 minuten al zien dat die Bakayoko vandaag geen goal ging maken..

Met Guus Til in de basis, El Gazi in de spits en Veerman op de bank maak je het jezelf wel moeilijk hoor. En dan Simons ook op een andere positie neerzetten dan hij is gewend. Dat is toch vragen om problemen.

25 januari 2023 om 08:49

Ik vind Simons de ideale man om op de plek van Gakpo te spelen. Alleen zou ik zelf wel met Veerman op 10 beginnen. Hij kan zich terug laten zakken om de diepe bal te geven, maar is ook heel gevaarlijk rand 16 met zijn schoten. Je hebt meer voetbal dan met Til, en daarbij scoort Til te weinig om een plek in het elftal nog te rechtvaardigen.

Ruud doet het niet goed , en je moet met alle respect van Emmen winnen, na de rode kaart ga je het moeilijk krijgen, allemaal de bekende clichés. Maar wat verwacht je als club wanneer je 2 van je beste spelers verkoopt zonder wat terug te halen, met die 2 erbij ben je in staat om dingen recht te zetten bij een achterstand. Luuk de Jong is momenteel geen schim van wat hij in zijn vorige periode was, Vertessen is geen afmaker en geen speciale voetballer, Simons kan echt wel voetballen maar is niet iemand die voor zichzelf kansen creëert en El Ghazi heeft het niet, wie kan Ruud dan opstellen om de goals te maken?

Waarom laat je Veerman niet in de basis starten? En werk aan de winkel. Met die spits van Anderlecht ben je er nog niet. Wat op de bank zit is erg matig.

Respect voor je kritische blik Ruud, kan ene Alfred nog wat van leren..

het ligt voornamelijk aan het bestuur zonder lange termijn visie. Maar ook Ruud is onderdeel van het probleem. Gelooft vanaf de eerste wedstrijd al meer in de lange bal spelen dan z´n team echt te laten voetballen. Helpt met z´n eigen tactiek en opstelling vaak het laatste beetje creativiteit in het elftal om zeep.

Die geweldige Marcel Brands die met Everton geweldige resultaten boekte (not)

Het scheelt dat hij in ieder geval nog enige zelfreflectie heeft en niet loopt te verkondigen dat hij lichtpuntjes, aanknopingspunten en stijgende lijnen ziet. Nee hij zegt gewoon waar het op staat. Helaas moet hij het met die pannenkoek van een Brands doen. Die heeft al meermaals bewezen geen selectie te kunnen samenstellen. Er zullen nu wel weer wat peperdure figuren uit de hoed getoverd worden en daar mag Ruud het dan mee doen. Totaal geen beleid!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Feyenoord4227
2.AZ4016
3.PSV3824
4.Ajax3730
5.FC Twente3619
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
F. RuttenUnknown
A. ObispoVerdediger192
X. SimonsMiddenvelder199
W. BenítezKeeper190
J. VeermanMiddenvelder183
J. TezeVerdediger170
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 februari
Callum Hudson-Odoi is een potentieel transferdoelwit voor Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren