Veerman en Ramalho kunnen nog deze transferperiode vertrekken bij PSV

Dinsdag, 24 januari 2023 om 16:19Guy Habets • Laatste update: 16:52

Joey Veerman en André Ramalho kunnen nog deze transferperiode vertrekken bij PSV. Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad hoopt Besiktas op de komst van het tweetal. De Turken zijn serieus en zien Veerman en Ramalho als gewenste opties om de club er weer bovenop te helpen. Besiktas staat er in de strijd om de Turkse landstitel immers niet goed voor.

Veerman werd de laatste twee wedstrijden door trainer Ruud van Nistelrooij op de bank gehouden, ondanks de nodige wijzigingen in het elftal. Een overstap naar Besiktas zou uitkomst kunnen bieden voor de middenvelder. Datzelfde geldt voor Ramalho, die niet meer onomstreden is in het hart van de defensie van PSV. De nummer vier van de Turkse Süper Lig wil een aanval inzetten op koploper Galatasaray, dat tien punten voorsprong heeft op de stadgenoot, en denkt met Veerman en Ramalho belangrijke pionnen binnen te kunnen halen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Besiktas zou Veerman graag willen huren, al is het nog niet duidelijk of PSV daar open voor zal staan. Het Eindhovens Dagblad denkt dat de Brabantse club liever tot een definitieve verkoop over zou willen gaan. In het geval van Ramalho willen de Turken een lage transfersom betalen, iets waar nog over onderhandeld zou moeten worden. De Braziliaan ligt immers nog anderhalf seizoen vast in het Philips Stadion.

Veerman werd in januari 2022 door PSV voor zes miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen, terwijl Ramalho in de zomer van 2021 de Eindhovense gelederen al kwam versterken. Toen werd er ongeveer tweeënhalf miljoen euro betaald voor de diensten van de centrale verdediger. Bij Besiktas zouden Veerman en Ramalho samen kunnen komen te spelen met Atiba Hutchinson, die ook een verleden heeft bij PSV.Gerelateerd

Meer sportnieuws

120 reacties (laatste reactie door mtardelli)

Huren. Tja, dat gaat hem niet worden voor Besiktas. Next. Joey moet dit zelf helemaal niet willen ook.

24 januari 2023 om 16:24
0

Istanbul is een prachtige stad..

24 januari 2023 om 16:29
0

Absoluut, schitterende stad. Maar in deze fase van de carriere van Joey zou ik voor een andere competitie gaan, als hij de Eredivisie besluit te verlaten. Daar doet Istanbul als stad en Besiktas als club niets aan af.

24 januari 2023 om 16:34
0

Hij heeft het niveau niet voor de grotere competities. Zijn handelingssnelheid is niet goed genoeg dus dan kom je straks al snel bij de middenmoot terecht in Duitsland, Spanje of Italië. Helemaal niet gek natuurlijk maar dan zou ik ook de voorkeur geven aan een topclub in een van de mooiste steden van Europa.

24 januari 2023 om 16:40
0

Veerman kan zich nog prima ontwikkelen. En vooruit dan ga ik even met je mee: al speelt hij straks bijvoorbeeld bij een Fiorentina, dan speelt hij in de Serie A en net zo goed in een waanzinnig mooie stad. Naar de Turkse competitie kan hij altijd nog gaan, als ie in de 30 is.

24 januari 2023 om 16:48
0

Bij Fiorentina komt Veerman echt niet aan de bak. Die middenvelders daar zijn fysiek veel sterker niveau en hebben ook prima technische kwaliteiten. Bij Serie A denk ik voor veerman meer aan ploegen als Bologna dat niveau. Fiorentina staat gwn dicht achter de topclubs..

24 januari 2023 om 16:52
0

Boedapest is ook een prachtige stad, maar dat wil nog niet zeggen dat je als Veerman zijnde bij Ferencvaros moet gaan voetballen.

24 januari 2023 om 16:54
0

Grappig, Bologna en Fiorentina hebben nu exact evenveel punten 😉

24 januari 2023 om 16:59
0

Nou, Bologna is ook een schitterende stad. 😬

24 januari 2023 om 18:59
0

Als je de Nederlanders zie bij Atalanta, dan doet Veerman daar echt voor onder. Fiorentina, Torino, Udinese of Lazio, zouden een goede optie kunnen zijn

24 januari 2023 om 20:42
0

Sterker nog, Bologna is veel leuker dan Florence.

En met de Frecciarossa ben je in een uur in Florence als je toch nog even de toerist uit wilt hangen...

24 januari 2023 om 17:05
0

Waarom staat hij uberhaupt op de nominatie? Die jongen zou bij PSV juist veel speeltijd moeten krijgen. Is er iets aan de hand of vindt de trainer hem gewoon niet goed genoeg?

24 januari 2023 om 17:13
0

Hij zit nu twee keer op de bank. Meer is er niet aan de hand. Kan ook een bommetje van de zaakwaarnemer zijn.

24 januari 2023 om 17:23
0

Nou daar ben je als psv ook klaar mee dan. Die jongen heeft het al hoog in de bol. En dan nu al onrust stoken. Ben benieuwd of hij vanavond speelt.

24 januari 2023 om 17:12
0

Lijkt me dat dit alleen maar vreemde wandelgang geruchten zijn. Waarom zou psv meewerken met een verhuur van 1 van deze 2 spelers. Ze horen bij de eerste 13-14 spelers die regelmatig minuten maken.
Die laat je in de winterstop alleen maar gaan als er weer een belachelijk hoog bod komt.

24 januari 2023 om 17:20
0

Ramalho kan ik nog begrijpen aangezien Boscagli terug lijkt te komen. Daarnaast vind ik hem niet brengen wat je zou verwachtten van een ervaren speler, als hij dan ook nog een flink salaris heeft dan kan ik begrijpen dat je afscheid van hem neemt.

25 januari 2023 om 04:37
0

Heeeeeeel snel afscheid nemen van RvN, belachelijk dat je Veerman niet opstelt maar Til wel. Veerman was nodig tegen Emmen maar RvN is te koppig en heeft zogenaamd bonje me Veerman ga toch weg. Top speler, koekenbakker van een trainer dat heb ik al gezien.

Blijft niet veel over als hij ook nog vertrekt.. dan moet echt alle creativiteit van Simons afkomen.

Lijkt me niet dat Veerman naar een club als besiktas zou gaan? Al helemaal niet sinds hij pas een jaartje bij PSV zit. En al zou hij willen moet je als Psv zijnde hem nooit laten gaan.

Niet weg doen, de enige linie waar we nog iets van niveau hebben... Xavi lekker linksbuiten en Joey op z'n favoriete 10. Denk daarnaast dat hij echt niet past in Turkije met z'n Voldendamse koppie

24 januari 2023 om 16:24
0

Hij wilt juist liever niet op 10...

24 januari 2023 om 16:25
0

Favoriete 10?

24 januari 2023 om 16:32
0

Was sarcastisch, had een knipoog toe moeten voegen . Vind Veerman erbij op het middenveld en Xavi in vrije rol wel de beste keuze op dit moment.

24 januari 2023 om 16:43
0

Topper

24 januari 2023 om 16:44
0

Fijne avond alvast maat

24 januari 2023 om 17:07
0

Jij ook! Succes tegen Emmen strakjes.

24 januari 2023 om 16:31
0

Is een kwestie van tijd dat hij z'n plek weer terug krijgt. Zal dalijk wel een middenveld zijn met Guti/Sangare/Veerman. Til voegt niks toe daar.

24 januari 2023 om 16:36
0

Ruud en hij hebben bonje, ruud moet weten dat speler best teleurgesteld mag zijn als die gewisseld wordt hele normaal, hij was juist not amused als die wed gewisseld vroeger.

24 januari 2023 om 16:56
0

Veerman moet weten dat hij als voetballer van PSV niet altijd zijn zin krijgt en het maar gaat zoals hij wil dat het gaat. V Nistelrooy heeft bij eerdere situaties niet meteen ingegrepen, verstandig m.i. maar nu was het gewoon tijd om even te banken.

24 januari 2023 om 17:25
0

Toch grappig dat ik het werkelijk in niks eens ben met aqua.

Not amused zijn is 1 ding, maar gelijk onrust veroorzaken is een tweede. Ook Veerman moet accepteren dat niet alles om hem draait. En niet direct na 1 scheet tegenwind gaan lopen pruttelen.

24 januari 2023 om 17:27
0

Volendammers zijn eenmaal recht voor zijn raap, dat heb ik liever dan dat schijnheilige gedoe.

24 januari 2023 om 18:15
0

Aangezien Nederland ook andere dorpen kent dan Volendam, men is in Kampen en in Kadier & Keer namelijk heel erg niet 'recht voor zijn raap', zou ik niet zo goed weten waarom we dan de normen van Volendam overal en altijd toe zouden moeten passen.

Los hiervan, is dat iets goeds dan? Recht voor zijn raap zijn? Denk er even rustig over na las je dat wilt. Stel je eens een wereld voor waarin iedereen de hele dag constant 'recht voor zijn raap/eerlijk' zou zijn. Hoe zou die wereld, denk jij, eruit zien als iedereen continue zegt wat ze denken? Of dacht jij niet ook dat die filters die 95% van de mensheid toepassen tussen wat ze in hun hoofd denken en wat er uiteindelijk uit hun mond komt niet een hele belangrijke functie vervullen? Want anders wordt het een verschrikkelijke en verrotte wereld kan ik je melden als iedereen constant zijn echte mening zou ventileren naar elkaar.

Dat zal hij toch niet doen. Hij heeft altijd toch last van heimwee? Althans dat was in zijn periode van jong oranje..

14 miljoen? Lijkt me veel te veel geld voor Veerman. Aursnes ging voor 12 miljoen.

Je leest alleen maar over spelers die weg kunnen. Dat we maar eens wat lezen over spelers die er bij kunnen komen..

Denk dat hij dit zelf niet wil trouwens, zie het niet direct als een stap omhoog.

Weet niet wat er tussen hem en Ruud speelt, maar dit zou vanuit PSV toch wel erg dom zijn… Of zie ik dat nou verkeerd?

24 januari 2023 om 16:48
0

Als Veerman vanavond niet speelt, want waarschijnlijk zal Til in de spits spelen omdat Luuk er niet bij is, dan is er echt wel wat aan de hand tussen beide heren. En sowieso, echt krankzinnig wat er allemaal bij PSV gebeurt. Je beste 2 vleugelspelers verkopen, en nog steeds zijn er geen vervanger's gehaald. Het positieve is dat die Bruma definitief niet meer terugkomt, een godswonder dat je daar 4 miljoen voor hebt gekregen. En die Hoever wordt teruggestuurd naar Wolves, wat ik dikke prima vind. Speelt nooit, kan er ook helemaal niks van, en kost alleen maar geld. Je kan me echt weg dragen als er op 1 februari geen nieuwe vleugelspeler(s) zijn bijgekomen.

24 januari 2023 om 16:59
0

Zelfs Bruma zou meer toevoegen dan die druiloors op de flanken zo diep is PSV gezonken al. is nog niks gebeurt geld binnen och ja dat is belangrijker dan de ambities.

24 januari 2023 om 18:16
0

Denk dat Ruud gewoon een beetje klaar is met Veerman. En dat kan ik best begrijpen.
Veerman heeft heel veel krediet gehad, maar het is een keer op.
Als Veerman niet op zijn favoriete plek speelt gaat hij klagen, maar op zijn favoriete plek functioneert hij niet. Het middenveld is los zand als hij naast Sangare speelt.
En dan gaat hij ook nog eens lopen klagen als hij terecht naar de kant gehaald wordt.
Veerman moet zijn mentaliteit veranderen als hij wil slagen bij een topclub.

Besiktas kan geen 14 miljoen euro betalen. Het is immers al jaren bekend hoe de financiële situatie is voor de Turkse clubs. Het beleid van elke directeur maakt het er niet beter op!

Vorig jaar met veel bombarie gehaald. Weer een miskoop ban PSV. Ik geloof er niet in dat hij weer zijn geld opbrengt

24 januari 2023 om 16:27
0

Ik vind Veerman geen miskoop. Hij zit nu net twee weken op de bank, maar heeft het daarvoor overwegend prima gedaan.

24 januari 2023 om 16:30
0

Nou ja, als hij voor 14 verkocht wordt maken ze inclusief salaris in een jaar 100% winst op hem; toch niet bepaald de definitie van miskoop.

24 januari 2023 om 17:56
0

Kan je dit ook nog uitleggen? Enige argumenten? PSV gaat hier niet op verliezen.

Volgens Rik Elfrink willen ze hem niet kopen, maar huren. Als PSV daar akkoord me gaat, dan zijn ze echt knettergek geworden.

24 januari 2023 om 16:30
0

Eens, nooit doen als Psv zijnde.

Oprechte vraag Cabinessence, snap jij waarom hij weg mag? Ik vond dit altijd een goede aankoop maar ik kijk natuurlijk minder vaak Psv.

24 januari 2023 om 16:33
0

Sorry dat ik me ermee bemoei, maar wie zegt dat hij weg mag? Ik denk niet dat psv hem laat gaan en anders zijn ze idd knettergek daar

24 januari 2023 om 16:35
0

Marton

Je hebt helemaal gelijk, ik las het verkeerd. Dom van mij. Zeker niet laten gaan dan.

24 januari 2023 om 16:54
0

Ik zou het geld pakken nu het nog kan, zeker als PSG straks de eenzijdige optie licht op Simons heb je toch 28 miljoen tezamen verzameld om echt een doorstart mee te kunnen maken op het middenveld. Het is jammer dat we, met name aangaande Simons, maar nu ook met Veerman, de touwtjes niet meer strak in Eindhovense handen hebben, maar met 28 miljoen kunnen we volgend jaar hopelijk weer de regie in eigen hand nemen, waar die nu overduidelijk zoek is.

24 januari 2023 om 17:04
0

Ja nou nog minder voetbal in de ploeg, is dat wat je wilt? Alleen Simons kan nog wat met een bal. Constant hetzelfde eerst kwartier zetten ze druk en daarna niks het achteruit lopen loeren op de counter

Begon zo goed dit jaar. Er moet toch iets gebeurd zijn tussen hem en Van Nistelrooij? Het is ook niet alsof de vervangers zo goed spelen.

24 januari 2023 om 16:36
0

Er is wel het een en ander gebeurt toch. Commentaar op zijn positie, commentaar op zijn spel, commentaar op zijn wissels. Ik denk dat V Nistelrooy hem gewoon even wil laten voelen wat het verschil is tussen Heerenveen/PSV. Die krijgt dalijk z'n basisplek wel weer terug als hij niet vertrekt. Voegt voetballend meer toe dan Til op 't middenveld en het ontbreekt ze toch wel enigszins aan creativitiet.

Geen idee wat ik ervan moet denken, behalve dat Til dan nog meer minuten gaat maken. Ondanks dat ik Simons het liefst centraal zie, hem op de flank en dan middenveld van Sangare/guti met Veerman ervoor. Heb je voetbal en zekerheid en dan Xavi in de vrijere rol (moeilijker te verdedigen). Overigens zie ik Besiktas niet de vervolgclub worden, in ieder geval niet voor het geld dat PSV ervoor wenst te ontvangen. Hoofdprijs moeten ze nu sowieso vragen, financieel zou er nu geen noodzaak tot verkopen meer moeten zijn.

Begon erg goed bij PSV en baalde toen wel dat Feyenoord hem niet kon strikken. Van dat niveau is nu niets meer te zien alhoewel het wel een goede voetballer blijft..

24 januari 2023 om 17:29
0

Niets meer te zien? Hij heeft de eerste seizoenshelft gewoon goed gespeeld. Zit nu 2 wedstrijdjes op de bank, maar de eerste seizoenshelft zijn er zeker geen 5 spelers die meer minuten hebben gemaakt dan hem en ik denk dat, dat nu ook nog wel het geval is zelfs.

Hij heeft ook de pech dat zijn concurrentie niet mals is, Guti is verdedigend zekerder, Sangare is denk ik de beste middenvelder vd eredivisie en Simons is ook een gigantisch talent. Als het goed is moet hij Til wel op de bank kunnen houden in de rest van het seizoen.

Nee is toch geweldige speler een passingplayer die ook spelers weg kan sturen en de bal goed in de goal kan plaatsen. Zo zie je maar ruud laat spelers niet in hun kracht spelen, stelt he op verkeerde posities op, is geen controleur, het is ene half speler... Ruud zijn ego is kennelijk belangrijk.

6 miljoen voor die kerel en is een jaar later niet eens meer een basisspeler. Het kan snel gaan met Veerman.

24 januari 2023 om 16:37
0

Ligt aan Ruud laat spelers niet in hun kracht spelen dat deed roger wel...

24 januari 2023 om 17:08
0

Hoe kom je bij die 14 miljoen? Kan dat nergens terugvinden namelijk. Biedt Besiktas 14 miljoen, want PSV heeft hem toch maar gehaald voor een miljoen of 5-6.

24 januari 2023 om 18:02
0

Klopt mijn fout keek teveel naar de tekst maar die 14 miljoen is inderdaad van Besiktas.

24 januari 2023 om 17:22
0

PSV heeft hem voor zes miljoen gekocht. Volgens Transfermarkt is hij nu 14 miljoen waard, wellicht ben je daarmee in de war.

als buitenstaander, lijkt mij veerman een vervelend ventje als hij het niet naar zijn zin heeft of zijn zin niet krijgt. is een aanname natuurlijk... maar zou dan een goede reden zijn om hem even te verhuren.

Joey naar Turkije, ik denk niet dat dat de beste match is. Hij vind de lokale donerzaak volgens mij al spannend. Lijkt mij niet een speler die daar goed aarden.

Zou nog wel eens naar een wedstrijd van Besiktas willen. Kun je als toerist makkelijk aan tickets komen bij grote teams in Turkije?

Tja, hij zal wel in de clinch liggen met de technische staf lijkt me dan. Zal niet voor niks op de bank zitten de afgelopen wedstrijden. Prima voetballer, maar wel een instelling van likmevestje.

Persoonlijk ben ik wel blij dat hij naar PSV ging. Als hij een half seizoen of langer achter Kökçü moest staan in de pikorde was hij bij Feyenoord ook ontevreden geweest.

Waarom zou je van PSV naar Besiktas gaan? Hij heeft nog best veel gespeeld en is een prima speler.
Turkije staat tegenwoordig wel bekend als een competitie waar heel veel oud toppers gaan afbouwen. Wat moet dan een relatief jonge Joey Veerman daar dan?

Ik zie het niet gebeuren, zeker niet op huurbasis. Dan raakt PSV nog een speler kwijt na Gakpo en Madueke en komt er weer niks voor terug.

Who pays de Veerman ?
Goed, dat gezegd hebbend zou ik niet weten wat Veerman op deze leeftijd bij Besiktas te zoeken moet hebben. Sportief gezien geen vooruitgang. Dan kan het nog om geld gaan, maar ik begrijp dat dat bij Besiktas ook niet in grote voorraden aanwezig is. En dan, wat heeft PSV aan een beetje huurpenningen ? Daar haal je geen andere middenvelder mee.

Veerman hoort natuurlijk bijna altijd te spelen, tenminste als je meer voetbal in de ploeg wil..

24 januari 2023 om 17:01
0

Dat is het probleem zit nauwelijks voetbal erin is gebaseerd op de counter en reageren, psv is terug bij af wat Roger heeft opgebouwd is in een keer vernield door ruud en d en het bestuur

Moet PSV niet verbonden worden aan geruchten mbt het aantrekken van spelers ipv nog meer verkopen?

24 januari 2023 om 17:09
0

Het is erg stil rondom het aantrekken van vervangers voor Gakpo en Madueke, is tekenend dit ja.

24 januari 2023 om 18:20
0

Welnee. Bij PSV is het eigenlijk in negen van de tien gevallen altijd stil rond transfers en spelers. Opvallend gewoon dat bij een club als Ajax er zoveel ruering is altijd, terwijl dat bij PSV altijd zoveel minder is. En dat is ook bijna altijd wel zo geweest trouwens. Dus als het rustig is hoef je je bij PSV op zichzelf nog geen enkele orgen te maken.

Zou lekker naar Feyenoord gaan, had ie al eerder moeten doen, zal er niet duurder op geworden zijn!

Als je Ramalho weet te slijten, gelijk doen! Heeft de looks van een geweldige verdediger maar de kwaliteiten van een doos speklappen.

Ramalho mag weg van mij. Veerman ga ik ook niet heel erg missen mocht hij vertrekken.

Wat een zeikerds zijn jullie zeg VZ, om mijn vorige reactie te verwijderen…

Poh! Ramalho nog even verkopen… ik zou het doen.

Geen van beiden nog laten gaan. Voor het geld hoeft het niet en dus nu gewoon niemand meer laten gaan. Tenzij er weer 35 miljoen geboden wordt. Nu gewoon verder en hopen dat je kan blijven aanhaken.

Slechte keus geweest had voor feyenoord moeten kiezen

Waarom moet Veerman nu ineens weg? Hij deed het toch prima!?

25 januari 2023 om 04:44
0

Hoe kan je met Til spelen en Veerman op de bank houden, RvN bakt er niks van als trainer dat is nu al duidelijk.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Feyenoord4127
2.AZ3916
3.PSV3522
4.FC Twente3519
5.Ajax3427
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller80
F. RuttenUnknown
W. BenítezKeeper180
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 PSV 17 2 0 0
2021/2022 PSV 15 4 0 0
2021/2022 sc Heerenveen 18 3 1 0
2020/2021 sc Heerenveen 31 7 3 0
2019/2020 FC Volendam 3 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Davy Pröpper hervindt het plezier in het voetbal en keert terug bij Vitesse

Davy Pröpper keert definitief terug in het profvoetbal. De 31-jarige middenvelder heeft een contract tot medio 2024 getekend bij Vitesse, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en doorbrak in het...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 26 januari
Willem II wil Mohamed Taabouni huren van Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren