Maandag, 23 Januari 2023

Van Ewijk levensgroot op voorpagina in Portugal

Harry Kane staat open voor een contractverlenging bij Tottenham Hotspur. De 29-jarige goalgetter wil nog altijd graag prijzen pakken bij zijn jeugdliefde. (The Athletic)
Vitesse gaat vroegtijdig afscheid nemen van centrumverdediger Ferro. De huurling van Benfica is uit beeld geraakt onder Phillip Cocu en gaat samen met zijn eigenlijke broodheer op zoek naar een oplossing. (De Gelderlander)
/
Ook Sporting Portugal hengelt naar de diensten van Milan van Ewijk. In Lissabon denkt men over een bod op de rechtsback van sc Heerenveen, die ook belangstelling geniet van Fulham. (Record)
De onderhandelingen tussen Tottenham Hotspur en AS Roma inzake Nicolò Zaniolo lopen spaak. The Spurs willen alleen huren met optie tot koop, terwijl men in Rome direct 35 tot 40 miljoen euro overgemaakt willen zien. (Fabrizio Romano)
William Troost-Ekong gaat terugkeren in Italië. De verdediger van Watford, die werd geboren in Haarlem, is al in Napels geland om zijn overstap naar Salernitana af te ronden. (Gianluca Di Marzio)
Real Madrid peinst niet over een (tijdelijk) vertrek van Eduardo Camavinga. De Fransman wordt in verband gebracht met Arsenal, maar wordt in de Spaanse hoofdstad gezien als sleutelspeler voor de toekomst. (Fabrizio Romano)Poll

Is Sporting Portugal een geschikte vervolgstap voor Milan van Ewijk?


20 reacties (laatste reactie door brasileiro)

Zou toch echt zonde zijn voor Kane. Heb wel respect voor zijn keuze maar qua goals en statistieken hoort hij echt meer dan een Audi cup te hebben. Bayern zou top zijn al kunnen die ook gaan voor Vlahovic.

23 januari 2023 om 10:51

Hij verdient het absoluut om bij een grote club te spelen en prijzen te pakken. Hij is een van de beste spitsen van zijn generatie, maar speelt al jaren bij een club die faalt, waarvoor vooral het bestuur verantwoordelijk is. Ik hoop nog altijd dat hij bijtekent, maar zou het volledig snappen als hij eieren voor zijn geld kiest en elders voor de prijzen gaat spelen, hoeveel pijn het me ook zal doen. Hij zit alvast in een luxepositie, met nog 1 jaar contract op de teller zou Levy wel overstag moeten gaan als hij weg wilt.

Het zijn vreselijke tijden om Spurs supporter te zijn, zeer jaloers op de Arsenal supporters momenteel...

23 januari 2023 om 11:07

Dat kan ik zeker begrijpen inderdaad! Las dat Spurs 1 a 2 spelers wilt halen? Gaat dat nog lukken? Dan kunnen jullie misschien alsnog top 4 halen en daarmee een goede vervanger van Kane halen. Zonder CL wordt dat ook lastig.

23 januari 2023 om 11:29

Al die prijzen maken een speler niet speciaal, zo zijn er namelijk zo velen. De legacy die hij bij Tottenham gaat hebben, maakt hem dat echter wel.

23 januari 2023 om 11:40

Voor Spurs wel, maar een speler wordt toch vaak aangekeken op zijn prijzen. Hij is 1 van de beste spitsen maar met alleen een Audi cup kom je toch niet in een bepaald rijtje zou je zeggen? Ook omdat die het niet op dat niveau kan laten zien. Een speler wordt vaak groot gemaakt doordat de speler prijzen wint voor de club. Kane zal daarom altijd onderschat blijven denk ik.

23 januari 2023 om 12:00

Het is natuurlijk gissen hoe er naar hem gekeken zou worden als hij bij een City, Bayern of real speelde, maar hij zou nooit tot de categorie van de absolute legendes horen als je het aan mij vraagt.

Dat gaat hij nu wel hebben bij Tottenham en in de PL tout cours. En dat is ook iets onderschat naar mijn mening.

23 januari 2023 om 12:18

Tuurlijk maar er zit wel degelijk een verschil in als hij bij Bayern dezelfde cijfers zou halen als bij Spurs. Dan zou hij misschien wel dezelfde status als Lewa krijgen? Wat het precies zal zijn weten we niet. Maar er zal wel anders naar hem gekeken zijn.

Bij Spurs wel een legende natuurlijk. Maar wordt niet vaak genoemd bij de beste spitsen van deze tijd. Waar die wel bij hoort vind ik.

23 januari 2023 om 16:28

Ik ben het niet on-eens met je statement vanuit jouw perspectief als supporter, maar ik snap heel goed dat hij het op dit moment interessanter vind om zelf prijzen te winnen zijn carriere dan hoe mensen over 10 jaar over hem denken.

Van Ewijk is een toppertje die bij ADO is doorgebroken en veel te makkelijk is vertrokken. Zie deze jongen de stijgende oranje doorzetten en over een paar jaar in Oranje staan!

23 januari 2023 om 11:37

Met Dumfries en Frimpong gaat hij echt niet in Oranje staan.

Ik weet ook nog wel een club die op zoek is naar een rechtsback die kan voetballen....

23 januari 2023 om 11:02

Het is toch schandalig dat een voetballer als sanchez is gehaald. Die arme jongen komt zoveel te kort.

23 januari 2023 om 11:04

die zoeken eerst een andere trainer toch ??

23 januari 2023 om 17:17

Doe mij die Regeer maar. Liever die de kans geven dan weer een back halen die niet aantoonbaar beter is dan wat we in de jeugd hebben lopen.

Dat is een aardig grote krant dan.

Van Ewijk is een leuke speler om naar te kijken en oogt altijd als een vrolijke jongen. Wat een verademing is die vent t.o.v. zijn voorganger Floranus. Daarnaast is het ook een verstandige jongen die met bescheiden stapjes omhoog steeds op een hoger niveau wil gaan spelen om zichzelf te testen. Ben wel benieuwd hoe ver hij gaat komen en of hij geã¯nspireerd is door Dumfries die een soortgelijke route heeft doorlopen.

Waarom zou Kane nu nog willen verlengen bij Spurs. Er worden alleen maar matige aankopen gedaan en hij heeft nu de kans om niet te verlengen en nog één keer naar een topclub te gaan. Bayern Munchen of Man Utd. Daar is het veel beter vertoeven in mijn ogen, maar goed...

Van Ewijk naar Sporting Lissabon. Lijkt mij een mooie club. Maar dan kan Heerenveen ook hoog in de boom gaan zitten. Die gaan alleen aankloppen als Pedro Porro voor 45 miljoen naar Spurs gaat (transferclausule). Dan kan je fijn wijzen op het verdiende geld voor die Porro!

Zaniolo die weg mag bij AS Roma. Die denken ook nu te kunnen cashen nog voor hem, nu die nog naam heeft. Zaniolo is na die blessures niet meer de speler die hij was. Snap goed dat Spurs hem willen huren met optie tot koop. Snap ook heel goed dat Roma hem alleen definitief wilt verpatsen.

Zaniolo en zijn hype is wel over, eigenlijk. Ik denk niet dat die de top nog gaat halen.

Zonde dat Kane zijn carrière gaat afsluiten zonder enige prijzen.

Weet nog wel toen hij bij Excelsior maassluis speelde. Nu wil sporting hem hebben. Van de semi profs naar een CL ploeg. Ongelofelijk hoe het kan verkeren in het voetbal.

Ik vind Sporting een veel logischere stap dan Fullham waar hij de concurrentie zou moeten aangaan met Tete en Mbabu. Milan is hiernaast ook meer een wingback dan een echt verdedigende back, dus hij zou perfect in het systeem van Sporting passen.

Zou aan de ene kant erg dom zijn van Kane als je rekening houdt met het beleid en het bestuur maar aan de andere kant wel echt clubliefde waar ik niks meer dan respect voor kan hebben. Prijzen zijn zeker niet alles en niet alle prijzen lijken evenveel waarde te hebben gezien ik één prijs bij Spurs al knapper vind dan 5 bij een City. Is en blijft een topper, wat hij ook gaat doen. Ik verwacht in ieder geval niets meer met wat de club allemaal aan het aankloten is en denk dat Kane pleitte is (en volledig terecht toch wel)

Voor mij sowieso al een legende als hij het record breekt van Greaves (en misschien later het PL record ) Tottenham does not deserve him…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 maart
Newcastle United houdt de situatie van Edson Álvarez bij Ajax in de gaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren