Blog wintertransfers 2022/23: Excelsior neemt Naujoks over van Feyenoord

Woensdag, 25 januari 2023 om 18:04 • Laatste update: 18:04

Het WK is voorbij en dus kan de blik weer op de nationale competities. De transferperiode gaat in Europa op zondag 1 januari van start en duurt tot 31 januari. In dit artikel kun je alle transfers uit binnen- en buitenland op je gemak teruglezen. Uiteraard houden we je via de reguliere topics ook op de hoogte van de meest spraakmakende overgangen.27 reacties (laatste reactie door sterkejerke)

Timo Letschert besloot om naar Gwangju FC in Zuid-Korea te gaan omdat hij geïnteresseerd was in het voetbal in Korea en de K-League, en omdat hij het gevoel had dat de passie voor voetbal in Korea erg groot is. 😆

Weet iemand wat de reden is dat Letschert's contract bij Lyngby BK niet verlengd werd?

2 januari 2023 om 11:56

Denk dat die gewoon niet goed genoeg is, mentaal zit het ook niet heel lekker bij hem wat wel gebleken is bij Utrecht, Heerenveen, Groningen en AZ.

Sam Lammers.. nooit weg moeten gaan bij Psv

3 januari 2023 om 11:00

Financieel is hij erop vooruitgegaan en vanuit PSV hebben ze er een behoorlijke som aan overgehouden (een van de weinige uitgaande transfers waar ze veel meer voor de speler kregen, dan hij waard was). Op sportief vlak ben ik het met je eens.

4 januari 2023 om 11:51

Had toch liever gezien dat ie was gebleven. Dan was Zahavi ook niet gehaald en dat had een hoop geld en frustraties gescheeld.

4 januari 2023 om 12:04

Met het rendement van Lammers was je er ook niet echt ver mee gekomen en had je ook frustraties gehad. Liever die 10 miljoen en 2 jaar 2 miljoen per jaar aan Zahavi. Is toch zo'n 6 miljoen winst.

4 januari 2023 om 14:37

Sam Lammers moest niet weg van PSV. PSV wilde hem graag erbij houden. Maar Sam Lammers wilde zelf persé weg. Hij kon niet door een deur met een aantal spelers binnen de selectie op dat moment. Voelde zich ondergewaardeerd en niet serieus genomen. Dus blijven was geen optie voor hem.

"PSV hengelt kleine vis binnen uit Duitse vijver"

4 januari 2023 om 11:28

1,92 is niet echt klein.

4 januari 2023 om 11:31

😉

4 januari 2023 om 12:39

Hopelijk kan deze steur goed duiken

Darfalou is toch wel een gemiste kans van Cambuur

Evjen ook door AZ verkocht aan Brondby. Zonde van het vertrek bij AZ, maar had toch te weinig rendement.

Heel zonde van Evjen. Schijnt ook maar een som van 1,6 miljoen te zijn. Ik had zeker meer van hem verwacht, maar het ontbreekt hem eigenlijk sinds het begin al aan vertrouwen. Je ziet dat hij het inzicht heeft en er zit echt heel veel gevoel in zijn touch, maar het is allemaal veel te braaf. Hij leek eindelijk los te komen vorig seizoen, maar raakte toen weer zwaar geblesseerd en moest daarna weer voor zijn plek vechten (waarin hij niet het sterkst lijkt).

Ik snap voor hemzelf wel dat hij wil spelen (wat met deze voorhoede en Mihailovic erbij niet consistent gaat gebeuren), maar ben wel teleurgesteld dat AZ hem laat gaan. Als je serieus mee wilt doen voor de bovenste plekken, kan je niet leunen op 11 man. Evjen is een meer dan prima back-up en zal hard nodig zijn in de eindfase van het seizoen. Als je hem vanwege zijn ontevredenheid in de zomer laat gaan begrijp ik het, maar nu ga je hem niet makkelijk vervangen. De vervanger zal wel gehuurd worden, maar is dan iemand die moet schikken in een reserverol en zal iemand zijn die bij een andere club waarschijnlijk niet levert. Dan kom je al snel bij een type Sowah uit, zoals vorig jaar.

17 januari 2023 om 17:59

Lahdo hebben we ook nog voor die positie.
Een ander type speler, maar persoonlijk vind ik er meer dreiging vanuit komen als hij erin komt.
Iets meer een winnaarsmentaliteit en er zit geen "jochies" kop op.

17 januari 2023 om 22:57

Wat ik nooit echt heb begrepen is dat hij een hele goede speler was op het middenveld, maar bijna altijd werd opgesteld op rechtsbuiten waar hij totaal niet tot z'n recht kwam.

Maar wat je zegt, hij is te braaf, want verder heeft hij heel veel inzicht op het veld.

Az zal wel weten wat ze doet, maar ik vond die Eviien als hij meedeed altijd wel goed. Misschien een overschot aan middenvelders voor zijn positie na de recente komst van Milajovic? of zoiets

Lijkt me wel een artikel waard als Groningen 2 spelers haalt toch? De hele tijd worden we bestookt met kulverhalen over randzaken maar wanneer een Eredivisieclub buiten de top 3 een winteraankoop doet wordt het weggestopt in 3 regels binnen een blogje.

17 januari 2023 om 22:58

Volgens Noorse media is Groningen ook in gesprek met Jens Petter Hauge van Eintracht Frankfurt. Geen idee of die gast nog een beetje kan ballen, maar het was voorheen wel een groot talent.

17 januari 2023 om 23:04

Las het inderdaad, dat zou een regelrechte stunt zijn! Schijnt even op een zijspoor te zijn beland met psychische problemen. Bij Bødo was hij steengoed, de stap naar Milan was alleen te groot.

17 januari 2023 om 23:06

Zag ook iets over ene Ekdal, verdediger van Djungardens, die blijkbaar ook bij Burnley op de radar staat.

17 januari 2023 om 23:13

Als Hauge 5% is van wat ik van hem kan herinneren staat die wat mij betreft basis. Voor zo’n jongen is het misschien ook wel weer prettig om met een aantal Scandinaviërs op de mat te staan, als het iig klopt wat je zegt betreft psychische problemen.

Geen artikel over Arsenal dat 20 mil neerlegt voor een Pools international?

'The gunners versterkten zich eerder deze maand met Mudryk' om het er nog maar even in te wrijven haha...

De afgelopen periode heb ik als voetballiefhebber met positieve verbazing gekeken naar Sc Heerenveen. Het aanstellen van Kees v Wonderen is echt een hele goede stap geweest. Het contracteren van Kohlert, Nunnely en Milan van Ewijk is echt heel goed gezien.

Hulde aan Sc Heerenveen

De linkerkant is erg zwak. Tip van Flip; Million Manhoef en je hebt enorm veel snelheid in de omschakeling

Dario Serra van Valencia is naar Go agenda Eagles gegaan huur met optie tot koop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 februari
Callum Hudson-Odoi is een potentieel transferdoelwit voor Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren