Boze Messi schreeuwt naar Weghorst in interview en moet gekalmeerd worden

Zaterdag, 10 december 2022 om 18:41Mart van Mourik • Laatste update: 20:39

Lionel Messi laat zijn emoties de vrije loop na afloop van het duel met Nederland. De Argentijn richtte zich niet alleen tot bondscoach Louis van Gaal, want ook Wout Weghorst is het mikpunt van frustraties. Tijdens het interview met het Argentijnse TyC Sports schreeuwt Messi vermoedelijk naar de spits van Oranje, waarna de verslaggever, Gastón Edul, de 35-jarige aanvaller moet kalmeren.

Na afloop van de kwartfinale van het WK liep Messi langs de technische staf van Oranje om zijn ongenoegen te uiten over Van Gaal. Het is onduidelijk wat de Argentijn op dat moment tegen de bondscoach en assistent Edgar Davids zei, maar uit de beelden blijkt wel dat hij een ‘babbelgebaar’ maakte richting Van Gaal. Voor de camera wordt Messi gevraagd naar het voorval. “Van Gaal zegt dat hij goed voetbal speelt, maar hij brengt alleen lange spelers in en slaat het middenveld over”, bekritiseert hij de keuzeheer voor de camera van de beIN, die eveneens aangepakt werd door doelman Emiliano Martínez: "Hij moet zijn mond houden."

Ook Weghorst moest het na afloop, ditmaal tijdens een interview met TyC Sports, ontgelden. “Naar wie kijk je? Wat kijk je? Loop door, bobo!”, roept Messi naar iemand buiten beeld. Bobo wordt in Argentinië gebruikt om ‘stommeling’ of ‘idioot’ aan te duiden. In eerste instantie was het onduidelijk tegen wie Messi zich uitsprak, maar al vrij snel na het interview gaf Edu via Twitter het antwoord: de nummer 19 van Nederland, Weghorst.Gerelateerd

Meer sportnieuws

310 reacties (laatste reactie door edforce2)

Wat een trieste reactie zeg, wat valt hij door de mand.

10 december 2022 om 00:29

En iedereen altijd maar klagen over CR7. Messi is gewoon een heel naar mannetje. Heeft Barcelona ook kapot gemaakt met telkens maar een hoger salaris eisen. Van de andere kant voetballend was hij vandaag wel weer echt goed.

10 december 2022 om 01:49

Je weet toch ook niet of hij al dan niet geprovoceerd wordt. Na zo een match zitten de emoties hoog bij iedereen. Hier iemand voor afbranden is misschien net een brug te ver.

10 december 2022 om 02:01

Ik was altijd fan van Messi, maar ik hoor al een tijd alleen maar negatieve verhalen over hem. Ik dacht altijd dat het een sympathieke verlegen jongen was, maar ik kom er steeds meer achter dan het een achterbakse, achter zijn ellebogen zijnde geld wolf is.

10 december 2022 om 02:13

onzichtbaar 2 kansen gehad argentinie, heeft barcelona helemaal kapot gemaakt financieel, €150 mil per jaar hahah belachelijk, en dan zijn er fans die nog achter hem staan

10 december 2022 om 03:35

Een goal en assist, maar hij was onzichtbaar? Hmm, blijkbaar is een hattrick dus het enige wat je waardevol kan maken als aanvaller zijnde..

10 december 2022 om 09:35

Onzichtbaar?? Wereldassist bij de 0-1 en daarna zelf de 0-2 erin geschoten. Je hoeft niet een hele wedstrijd uit te blinken om de beste te zijn, het gaat om deze beslissende momenten.

10 december 2022 om 10:01

Messi, Ronaldo… laten we het hebben over Modric. 1 van de weinige dat van wereldniveau is maar wel gewoon normaal is gebleven.

10 december 2022 om 10:50

Een dubieuze penalty ja.

10 december 2022 om 13:26

Mee eens Pauwer het zijn beide gewoon kleuters die altijd hun zin moeten hebben. Wat dat betreft was de braziaanse ronaldo, Rivaldo en een Henry toch veel groter dan Cristiano en Messi

10 december 2022 om 13:57

Wow! Wel 2 momenten wat tofs gedaan in 90 hele minuten! Dan kan je prima spreken van onzichtbaar....

10 december 2022 om 14:11

Een goal uit een penalty is natuurlijk niet heel erg aanwezig en zegt verder ook weinig over hoe iemand speelt.

10 december 2022 om 15:00

Dit opgehemel is 1 van de redenen waardoor de haat naar messi alleen maar groter en groter wordt.. voorbeeld: die bal van koopmeiners op weghorst bij die vrije trap is een geniaal bedacht balletje die iedereen had kunnen geven en iedereen noemt het een goede pass. De assist van messi is goed gegeven maar iedereen met een beetje overzicht had die bal kunnen geven maar de verslaggever en vele anderen pakken direct tissues en beginnen zich af te trekken bij deze wereldbal van messi. Daarnaast had hij in de 2e helft wel 4/5 gele kaarten verdient met geniepige trapjes en dat gezeur.

10 december 2022 om 16:23

Wat heeft de narcist er mee te msken?
Dit was gewoon zeer slecht van een te emotionele speler!

10 december 2022 om 21:35

SergioRamos

Inderdaad, bij Modric (maar ook Lewa) zie je nog normaal gedrag, liefhebbers zelfs. Aan de andere kant, het niveau van aandacht en adoratie voor CR7 en Messi is zo bizar, daar zou iedereen een beetje van doordraaien denk ik.

10 december 2022 om 00:32

Echt een vies vies vies mannetje. Meest zielige winnaars die er zijn die Argentijnen. Hoop dat ze helemaal kapot worden gespeeld door Kroatië. En wat zak hij dan toch huilen met zij grote smoel. Bah

10 december 2022 om 00:42

Hebben we hem weer. D.Pranjic, die uit z’n holletje komt kruipen als ie iets negatiefs over Messi of Barca kan zeggen.😢 Word volwassen ofzo

10 december 2022 om 00:47

Messi lijkt altijd op een boze Muppit. Maar even serieus, dit had Ronaldo moeren doen. Was ie echt door heel Nederland met de grond gelijk gemaakt. Messi kan beter z'n muil houden tijdens interviews en bij voetbal blijven. Wat klein is dit van z'n grote speler

10 december 2022 om 00:47

Hij heeft hier wel gelijk.
Als je eerste instinct bij juichen is om je tegenstander een schop na te geven dan ben je gewoon onderkruipsel.

10 december 2022 om 01:21

Het is toch een mooie reactie op het arrogante gedrag dat wij als volk vertoonden na een overwinning op de USA? Ja, op de USA…

Wij zouden opa en z’n vriendjes wel even naar huis sturen. En nu het anders bleek door het laffe voetbal dat we speelden is dat niet het geval.

Messi z’n reactie is totaal niet goed maar de opstootjes zeggen toch alles? Er werd over en weer ontzettend gezogen en dat is deel van het spelletje. Hebben we tenminste nog iets van sensatie gehad want van het spel moesten we het niet hebben.

10 december 2022 om 01:46

Is dat zo Fcvoetbal23?
Wie hebben dat gezegd dan? Johan Derksen iemand die week in, week uit dit soort uitspraken doet.
De meeste mensen die ik heb gehoord waren juist gematigd optimistisch over de wedstrijd 'wij zijn niet goed, maar Argentinië is ook niet onverslaanbaar' etc.
Misschien wat minder VI kijken.

10 december 2022 om 01:47

Jezus Fcvoetbal je doet net alsof dit Argentinië dik gewonnen heeft maar we hebben met penals verloren he? Had zo de andere kant op kunnen zijn. Of wil je beweren dat dit Argentinië zo goed was???

10 december 2022 om 02:03

Inderdaad zowel Argentinië als Nederland, als Messi vond ik niet goed. Messi wel weer onwijs belangrijk met een heerlijke assist, en stond eindelijk een keer op toen zijn team hem nodig had. Maar voor de overige 115 minuten heb ik hem niet echt wat zien doen. Maakt ook niet uit hij maakt het verachil en is belangrijk voor zijn ploeg. Maar mensen maken hem weer eens groter dan dat ie is.

10 december 2022 om 08:39

@fcvoetbal, dit zijn van die typische reacties dat het lijkt alsof iedereen dit heeft gezegd. En je dan achteraf even je gram wil halen, best triest. Voor zover ik mij kan herinneren was er maar een klein deel dat dacht dat we hier wel even gingen winnen. Beter nadenken voor je termen als we, wij, wij als volk gaat gebruiken

10 december 2022 om 09:42

Ronaldo doet dit niet want die zit op de bank

10 december 2022 om 10:51

Je kan het holletje van Messi niet meer schoonlikken hoor, dan heeft Lahoz vannacht al gedaan.

Als voetballer heb ik Messi hoog zitten, maar de laatste jaren merk je inderdaad dat hij gefrustreerder rond aan het lopen is. Is niet gek als je al 15(?) jaar op het aller allerhoogste niveau presteert, op een gegeven moment is het klaar. Messi heeft zelf ook in de gaten dat het niet meer zo goed is als 5 jaar geleden en zal moeten accepteren dat hij dat niveau niet meer gaat aantikken. Als hij dat doet, dan zal hij ook minder zulke dingen doen.

11 december 2022 om 11:55

Laten we ook eens naar Oranje kijken. Als je kijkt naar de afgelopen wedstrijden op een WK waar de.meeste kaarten zijn gevallen dan staat Oranje met 3 wedstrijden bij de top 5. Je gaat me niet vertellen dat dit altijd komt door de scheids of tegenstanders

10 december 2022 om 00:41

Gewoon een zielig ventje die Messi. Wat mij betreft zal hij altijd in de schaduw staan van Maradona. Zowel als voetballer als qua persoonlijkheid in het veld

10 december 2022 om 00:44

Maradona? Was dat niet die Argentijn die ook niet vies was om op oneerlijke manier te winnen? En toevallig ook niet iets met een hand, net zoals die speler vandaag?

10 december 2022 om 00:48

Messi heeft zich vandaag juist gedragen als Maradona qua persoonlijkheid. Bizarre uitspraken, theatraal gedrag, trashtalk: het past in het Maradona-handboek. Daarom vind ik het naar gedrag van mijn favoriete voetballer.

10 december 2022 om 00:49

Dat is Argentijnse voetbalcultuur. Overigens is het gedrag van Messi walgelijk, maar hij is geen pedofiel zoals Maradona was.

10 december 2022 om 00:50

Ik heb nooit gehoord dat Maradona met minderjarige vrouwen ging

10 december 2022 om 00:53

Een vrouw heeft beweerd dat Maradona seks met haar had toen ze net vijftien jaar was. Er zijn ook foto's waar Maradona en deze vrouw in een intieme houding staan. Geen idee of het klopt natuurlijk, volgens mij is het slechts een beschuldiging. Er zijn verder een legio #MeToo-beschuldigingen aan het adres van Diego.

10 december 2022 om 01:07

Dat kan hoor, maar tegenwoordig wordt je al schuldig bevonden door #metoo als je toevallig twee seconden oogcontact maakt met een vrouw

10 december 2022 om 01:09

@suarez7
Het gaat een stuk verder dan alleen seks. De vrouw beweert dat Maradona haar heeft gedrogeerd en heeft vastgehouden in een hotel. Dat gaat wat verder dan consent.
Daarnaast is zij inderdaad niet de enige.

10 december 2022 om 01:13

Er zijn meerdere minderjarige meisjes die zeggen seks te hebben gehad met Maradona.
Daarnaast gebruikte Maradona drugs, iemand die drugs gebruikt is een slecht en labiel mens.
Hij had het nodig om beter te presteren, tegenwoordig zou het worden gezien als doping.
Messi is beter en professioneler dan Maradona.
Messi ooit drugs zien gebruiken? Hij leeft als een prof.

10 december 2022 om 01:19

@Japie is dat niet een beetje hypocriet? Maradona die het WK won met vals spel? Die snuivend van het WK naar huis werd gestuurd? Zo een fantastische persoonlijkheid was het niet in het veld, laat staan buiten het veld. Vrouwen mishandelen, minderjarige meisjes, verdovende middelen enz enz.

Ik geloof meer in het gevoel van nostalgie bij Maradona, vroeger was alles beter, dat gevoel. Hij heeft het WK gewonnen door vals te spelen, Napoli kampioen gemaakt maar dat is dus het enige wat hij heeft hoeven doen want qua prestaties was het verder niet bijzonder, dat heeft een Zidane ook gepresteerd. Maar wat zowel Messi en Ronaldo 15 jaar lang laten zien is gewoon ongekend. De cijfers liegen er niet om met daarnaast het spel wat ze er nog eens aan koppelen, dan kan je mij niet vertellen dat hij beter is.

10 december 2022 om 04:54

"iemand die drugs gebruikt is een slecht en labiel mens."

Als iemand die helaas met drugsverslaafden in de familie te maken heeft gehad kan ik zeggen dat drugsverslaafden slechte mensen noemen belachelijk simplistisch is en getuigt van een gigantisch gebrek aan empathie en/of levenservaring. Zat hartstikke goede mensen die zichzelf plots in die positie bevinden.

10 december 2022 om 08:55

@japie_krekel Je bedoelt die Maradona die met een handsbal scoorde tijdens het WK? En die later werd geschorst vanwege drugsgebruik? We vallen nu over Messi die de bal met zijn hand speelt op het middenveld en wat bozig doet tegen de Oranje-spelers, maar ik denk dat Maradona nog wel een tandje erger was hoor

10 december 2022 om 09:49

Jr hebt geen idee van Maradona mbt Napoli wat voor stad/club dat is. Echt geen idee wat die daar gepresteerd heeft.
En in 94 blijft iedereen denken dat die op coke is gepakt, fucking efedrine was het, een afvalmiddel.

Er is ongeveer een iemand in het voetbal die alles te danken heeft aan hulpmiddelen in de zin van groeihormonen en dat is zijn landgenoot

10 december 2022 om 14:45

In de schaduw van Maradona? Bizar dat je zoiets zegt. Je vergelijkt Messi met iemand die sinds 82 aan de drugs zat en die een handbalgoal maakte?

Over zijn verslaving heeft de voorzitter van Napoli openlijk kenbaar gemaakt.

Messi heeft goed gedaan. Wil je respect dan moet je die geven klaar!

10 december 2022 om 16:08

@traorezinho Mij boeit het niet wat je in je vrije tijd doet. In het veld vond ik Maradona iig een grotere persoonlijkheid dan Messi

11 december 2022 om 11:57

Blijkbaar ook de Nederlandse voetbal cultuur. Kijk maar eens naar de wedstrijden op een WK waar de.meeste kaarten vielen, Oranje komt daar vaak in voor ...

10 december 2022 om 01:52

Sorry maar als ik Wout was had ik die gast ff UFC klappen laten zien die kleine dwerg, wat doet ie stoer omdat hij vriendjes is met Lahoz hebben ze gewonnen en dat Wout meer doelpunten heeft gemaakt dan hem kan hij het weer niet hebben.

10 december 2022 om 04:23

Ben oprecht benieuwd wat voor straf erop zou staan als Wout (of welke andere speler) dat echt had gedaan. Enkele maanden schorsing gok ik?

10 december 2022 om 07:04

Maakt niks uit toch, hij lokt het zelf uit bij Wout dus als Wout hem had geslagen had ik het zwaar terecht gevonden

10 december 2022 om 12:49

Door te beledigen draagt u niks bij aan de discussie.
U reageert uit frustratie maar daar bereik je niks mee.
Mensen die beledigen, doen dat omdat ze geen inhoudelijke argumenten kunnen bedenken tijdens een discussie.
Met argumenten staat u een stuk hoger qua niveau.

10 december 2022 om 02:43

Niemand hier weet wat er voorgevallen is met Weghorst, dus niemand hier hoort er over te oordelen.
Hoop slechte verliezers hier zeg en een hoop tokkie gedrag naar elkaar toe als ik al die comments zo lees onder al die artikelen.
Nederland heeft met dit matige elftal gewoon heel slechte wedstrijden gespeeld dit WK en ligt er terecht uit.
De arrogantie bij iedereen; Dit armoedige elftal van Argentinië zou wel even verslagen worden door Louis en co.
Laat me niet lachen zeg..wat een afgang; meeste van jullie laten zich echt kennen 😂

10 december 2022 om 09:23

Weghorst is ook een schijtirritante vent, hoewel hij zich gisteren wel echt onsterfelijk heeft gemaakt. Maar kan me niet voorstellen dat Weghorst hier niks deed

Messi was gewoon jaloers dat ie gedomineerd werd door Woutje ... Get a Life, Lionel ...

10 december 2022 om 01:52

Nederland heeft niets of niemand gedomineerd dit WK. Het is al goed dat ze tot het laatste gaatje meededen tegen Messi en co.

10 december 2022 om 08:04

Dat heeft de scheids inderdaad goed de kop in gedrukt. Die Messi had met zn hands al fris gedoucht daar voor de camera moeten verschijnen.

10 december 2022 om 12:09

Tjah, als hij geel krijgt voor die handsbal, dan houdt hij daarna zijn mond om een tweede te vermijden. Die ging geen rood krijgen.

10 december 2022 om 15:30

@Flamezzz

Alleen vergeet je de 4 overtredingen van Messi na die handsbal. Niet het commentaar, maar 4 overtredingen. Duwen in de rug, 2x speler geschopt zonder de bal te raken en 1x gewoon te laat met een semi sliding. Dat had gewoon geel moeten opleveren op een gegeven moment. Dus wel degelijk rood voor Messi. Bovendien is het al idioot dat we praten over: "als hij geel krijgt voor die handsbal", alsof het een twijfelgeval was.. Ontzettend opvallende arbitrage dwaling.

Paredes had ook moeten douchen in de 1e helft van de verlenging. Net zoals die speler die overtreding maakt + bal in de Oranje dugout rost.

10 december 2022 om 11:10

Ik vind dit prachtig. Messi gooit wereldwijd z’n glazen ietwat in qua sympathie dit toernooi, en we weten allemaal dat dit Argentinië het WK niet gaat winnen dus de zogenoemde beste voetballer ooit blijft lekker zonder WK beker. Heb maar een woord voor Messi: Maradona.

10 december 2022 om 22:57

Vroeger toen hij het nog niet zo hoog in de bol had, was het een leuk ventje met een goede instelling. Inmiddels is het hem zover te boven gegaan in zijn zeer beperkte hersenpan dat hij elke vorm van normaal gedrag is kwijtgeraakt.

Hij heeft voor wat centen zijn ziel verkocht aan dubieuze regimes. Is van mening dat niemand hem mag tegenhouden en doen ze dat wel, dan vertoont hij hetzelfde gedrag als Ronaldo.

Als je echt een grote persoonlijkheid hebt, dan laat je je niet zo kennen en sta je erboven. Hij was in zijn trots gekrenkt door enkele Nederlanders.

Jammer dat het zo’n enorm sneue persoon geworden is.

Een groot onderdeel van dat de emoties zo hoog hebben kunnen oplopen is dat die scheidsrechter er echt een potje van gemaakt heeft vanavond. Partijdigheid vond ik het niet, eerder oprechte onkunde. Eigenlijk is dat niet anders dan we van dit ongelofelijke paasei gewend zijn!

10 december 2022 om 00:32

Yoeri

Ik vond de scheidsrechter opzich ook niet pro Argentinië ook zat gele kaarten daar. Alleen de beslissingen omtrent Messi zijn gewoon niet te verklaren. Even als dat moment waar de bal de dug out ingeschoten werd.

10 december 2022 om 00:44

Wel toevallig dat Messi voor de handsbal geen geel kreeg en voor het schieten van de bal in de dug-out werd ook geen tweede geel gegeven. Hij wist heel goed wie die geel gaf en wie niet.

10 december 2022 om 01:54

Dat belachelijk gedoe met kaarten is al een heel WK aan de gang. Onbegrijpelijk hoe weinig zuivere kaarten niet getrokken worden. En dat geldt voor alle ploegen. FIFA zet zichzelf voor schut zo.

10 december 2022 om 00:34

Precies, die scheids was op een gegeven moment zo de weg kwijt dat de spelers vooral boos op elkaar werden uit frustratie door de keuze van de scheids.

Ik dacht eerst dat ie omgekocht was maar hij deed het soms ook in ons voordeel. Zijn dwangmatige alfa gedrag bracht hem in deze situatie.

10 december 2022 om 00:36

Parades moet gewoon 100 procent ze tweede geel krijgen voor die bal richting de dug out rammen.

10 december 2022 om 00:50

Al was het niet voor de bal de dug-out in schieten, dan was het wel voor de bal overduidelijk wegschieten na het fluitsignaal

10 december 2022 om 15:31

Dat was Paredes niet. Paredes was met die schop vanachter op Frenkie zonder de bal te raken, met al geel op zak.

Messi komt altijd over als zo'n Rainman type. Ik wist voor dit interview niet eens dat ie kon praten joh.

10 december 2022 om 00:34

Haha wat een top comment weer migi. Wat hebben veel voetballers toch eigenlijk ook geluk dat ze goed tegen een bal aan kunnen trappen he? Ik zie zelf persoonlijk een maatschappelijke carriere niet echt voor me bij zo iemand als messi

10 december 2022 om 10:06

Niet? Na een keuze van de arbiter in nadeel van Messi zijn ploeg staat hij vooraan om zich te bekritiseren. Weliswaar bij Barcelona desnoods met nog een stuk of 6 andere.

10 december 2022 om 10:59

Ohja das waar haha. Was gister ook wel lekker bezig met instructies aan Lahoz.

Vreselijk gedrag van Messi gezien, zowel binnen als buiten het veld.

Een hele kleine meneer. Hoop dat Kroatie deze kleuterklas wat maniertjes leert.

Modric, doe aub je ding dinsdag en laat deze nep goat maar een bak uit de hemel janken.

Ontzettend triest. Het is echt zonde dat we aan het einde van het tijdperk Ronaldo-Messi zitten maar dat beide hoofdrolspelers zich op zeer kinderachtige wijze laten gelden op verschillende manieren.

dit is Messi zijn ware aard, zo ziet de rest nou ook hoe Messi echt is

10 december 2022 om 00:31

Messi liet zijn ware aard in de wedstrijd tegen Polen al zien door Lewandowski te negeren. Ik zou ook boos zijn als ik zo'n klein mannetje was.

10 december 2022 om 03:39

Dat was nog tijdens de wedstrijd. 5 minuten later na het fluitsignaal was hij gewoon met Lewa aan het praten hoor. Daar was echt niks aan de hand.

Overigens heeft Messi bij mij ook wel wat afgedaan vandaag. Wat liet hij zich kennen, ook na het fluitsignaal nog. Dat kunnen dan nog wel emoties zijn, maar het is nogal een verschil of je dan gewonnen of verloren hebt. Ga dan lekker feesten met je ploeggenoten, in plaats van zo dom afgeven op Louis en Wout. Zelfde als die keeper. Beest van een vent die Martinez, maar IQ van een visstick.

10 december 2022 om 00:40

Messi heeft zich als een kwal gedragen. Valt me tegen van mijn idool. Maar het zou jou sieren als je ook maar een greintje kritiek zou kunnen geven op jouw idool.

10 december 2022 om 04:59

Nou nou, geen onmogelijke dingen vragen nou.

10 december 2022 om 01:03

Dan lijkt hij dus een klein beetje op jou idool, alleen is die nog erger

10 december 2022 om 13:16

Haha, Messi is natuurlijk by far niet zo'n nare gast als Ronaldo. Alleen Messi is ook een vervelende gozer zeg.

Iedereen heeft het er over hoe vervelend de spelers van Argentinië wel niet waren, maar daar mag je denk ik niets over zeggen, als je niks over Weghorst zegt. Want als er iemand irritant is en denkt dat hij heel wat is, is het Weghorst wel.

10 december 2022 om 00:32

Ja weghorst is vervelend maar die gaat na een overwinning niet raar en vervelend doen tegen de tegenstander hoor? Maar, ik snap het ook wel een beetje. Argentijnen stellen hun hele leven in dienst van voetbal. Dat vind ik overigens wel een beetje genant gezien de problemen die ze daar hebben.

10 december 2022 om 00:36

Als Nederland ook maar 20% van de Argentijnse passie had in plaats van de Hollandse arrogantie, hadden ze al heel wat meer gewonnen dan nu het geval is...

10 december 2022 om 01:13

Mist Nederland dan zoveel in sport opzicht? Ik bedoel, Nederland presteert op veel sportgebieden uitstekend. Kijk naar de Olympische Spelen bijvoorbeeld. Of is het alleen iets van het voetbal?

Je kunt natuurlijk ook niet alles hebben. We hebben voor een relatief klein land best veel. Helemaal in vergelijking tot andere landen.

10 december 2022 om 13:39

Als ze in Argentinie ook maar 20% van de intelligentie van Nederland zouden bezitten, was het niet altijd zon ongelofelijke puinhoop daar in dat land. Niemand heeft geld en toch reizen ze allemaal massaal af naar Qatar. Vind ik persoonlijk een beetje sneu. Zijn zat andere dingen in het leven dan voetbal hoor. Hoop dat je dat wel snapt.

En alsof het een schande is dat Nederland niks wint. Wij hebben gewoon altijd een competitief elftal terwijl we zon klein land zijn.

10 december 2022 om 00:32

Niet serieus nemen hermano, al die Nederlanders doen alsof het zulke lieve jongens zijn terwijl ze zon grote mond hadden vooraf, laf spelen totdat ze 2-0 achter staan en dan pas voetballen. En nu als de slechte verliezers die ze zijn gal spuwen over ons land en onze spelers alsof het zelf allemaal ideale schoonzonen zijn. Uiteindelijk zijn wij verdiend door en lachen wij het laatst 🇦🇷

10 december 2022 om 00:37

Net als Berghuis dan zeker. Want praten tegen de scheidsrechter was continu geel maar toen Berghuis al geel had opeens niet meer. En als er iemand gespaard is deze wedstrijd, dan is het timber wel. Die heeft na zn gele kaart nog wel 20 overtredingen gemaakt

10 december 2022 om 00:39

Nee argentinië speelde lekker wil je zeggen. Snel vallen, goedkope penalty en jankbal messi die beschermd werd door de scheids. Messi had met 2 gele kaarten moeten gaan douchen

10 december 2022 om 00:40

Maat kijk even objectief. Geen van de overtredingen van timber was geel waard

10 december 2022 om 00:42

Zou nooit werken joh. Waar halen wij anders onze postbezorgers en magazijnmedewerkers vandaan

10 december 2022 om 00:49

Met alle respect, maar wij Nederlanders zijn kei en kei hypocriet. Robben werd op handen gedragen in 2014, na die schwalbes tegen Mexico. Mensen, dit is voetbal, als je niet door het gaatje gaat, win je niet. Door lief te zijn ga je niks bereiken.

10 december 2022 om 01:31

Met alle respect, maar wij Nederlanders zijn kei en kei hypocriet"

Klopt maar echt iedereen (als grote groep) is hypocriet wat dat betreft.

10 december 2022 om 00:36

Wat dacht je van de teksten voor de wedstrijd. Ze hebben alles onthouden. Scaloni pakt nu net van Gaal ook aan. Eerder Dibu ook al. Gewoon zeer terecht. Wat een arrogantie voor een counterploegje waar de beste spelers op de bank zitten. Even terug op aarde.

10 december 2022 om 02:42

Wie zijn die spelers op de bank dan?

10 december 2022 om 00:42

Argentijnen zijn ook een beetje het onkruid van zuid amerika en zo gedragen ze zich ook. Kunnen helaas wel goed voetballen

10 december 2022 om 00:54

Hahahaha oh de ironie. Een Braziliaan die ons even de les komt leren. Nee want jullie zijn allemaal lieverdjes. Afgekeken hoe je penalties neemt btw?

10 december 2022 om 07:40

Nou nou. Het is dat je een penaltykiller hebt maar zo geweldig namen die Argentijnen hun penals niet hoor. Livakovic had er minstens 2 gepakt

10 december 2022 om 14:13

Je hebt slechte verliezers, maar de Argentijnen hebben gisteren laten zien dat ze gewoon slechte winnaars zijn.

Was na Oranje voor Argentinië, maar dat is helemaal weg. Wat heeft Messi vandaag aangetoond een waardeloos persoon te zijn. Misbruik maken van het favorietje zijn van de scheidsrechter, constant praten, bij elk briesje vallen, continu ballen wegtrappen... Nu ook na de wedstrijd nog een keer naar van Gaal lopen om even zijn gelijk te halen. Iemand met een normale persoonlijkheid doet zoiets niet, je tegenstander trappen als deze neer is. Grandioze voetballer, waardeloos persoon. Ik hoop dat Modric hem kapot maakt en dat komt van iemand die (naast PSV) groot fan is van Barcelona.

Hahahah echt ongelofelijk hoe de Argentijnen zich laten gaan 😂😂. Hier kan ik echt alleen maar om lachen hoor. Benieuwd of Messi nog zon grote mond heeft tegen Davids als hij hem in een steegje tegenkomt 😂. Ook diep triest dat deze man geen Engels spreekt maar ja. Wat een geluk heeft zon gozer dat hij toevallig goed tegen een bal aan kan trappen (heel erg goed).

10 december 2022 om 00:32

Prachtig hoe er altijd bijzaken bijgehaald worden als je niks te vertellen hebt. ‘ diep triest dat hij geen Engels spreekt ‘ alsof hij verplicht is om Engels te spreken.

10 december 2022 om 00:38

Zou wel zo fatsoenlijk zijn voor iemand die de hele wereld over reist.

10 december 2022 om 00:51

Lekker boeiend of die Engels kan, accepteer het feit dat we er helaas uit liggen ipv dit soort bijzaken noemen.

10 december 2022 om 02:51

Nouja, lijkt me wel handig dat wanneer je stoer wilt doen tegen iemand, dat ook in een taal kan doen dat de ander je begrijpt.

10 december 2022 om 00:45

''wat een geluk heeft zon gozer dat hij toevallig tegen een bal aan kan trappen''? Aardig geluk dat het hem al 20 jaar lang lukt i guess? Snap jouw frustraties en Messi maakt zichzelf hier aardig belachelijk, maar die laatste zin volg ik niet helemaal lol.

10 december 2022 om 00:57

Geluk als in aangeboren talent. Sommigen hebben nou eenmaal de 'mazzel' dat ze van nature ergens beter in zijn dan anderen.

10 december 2022 om 01:08

bedoel gewoon dat het aangeboren talent is. Maar verder niks ten nadele van messi hoor. Wens de Argentijnen veel succes nog

10 december 2022 om 01:27

ah oke. gotcha!

10 december 2022 om 15:04

Je bent toch een echte barca fan. Raar hoor dat je dit zegt.

10 december 2022 om 15:54

Ben geen enorme barcelona supporter hoor. Volg de club gewoon goed omdat mijn familie in Barcelona en omstreken wonen. Zelf ga ik wekelijks naar ajax.

The dark side of Messi. Dit zie je bij z’n clubs nooit. Ik kan ervan genieten.

10 december 2022 om 00:42

Het is niet echt netjes en kwalachtig gedrag. Kan het enigszins begrijpen na zo een intense wedstrijd en alle trashtalk van Oranje die eraan vooraf is gegaan, maar het blijft naar gedrag.

10 december 2022 om 00:43

Bij de penaltyserie tegen Colombia zag je dit ook al, hij maakte Mina belachelijk. Bij z’n clubs heb ik dat nooit gezien. Een ouderwetse shithouser zit in hem verborgen. Vandaag was het terecht in ieder geval.

10 december 2022 om 01:17

Dit zie je echt wel bij zijn clubs. Kan me nog classico’s herinneren waarbij die gast alleen maar rolt, jankt en klaagt. Vervelende rotventje is het, maar vele zien het pas na vandaag

Messi had altijd zo'n knuffel gehalte maar nu is de beste man zelfs nog boos na overwinningen. Wanneer is ie zo getransformeerd?

10 december 2022 om 00:50

nou hij is al heel lang zo, loopt echt al lang rond met een arrogante houding en vreemd gedrag. werd heel lang met de mantel der liefde bedekt maar nu hij steeds minder door de media beschermt wordt komen deze nare trekjes steeds meer naar buiten, en dan zal hij ook zelf ook de druk voelen van mijn laatste kans op een relevante internationale landen prijs!

10 december 2022 om 00:55

Messi had alleen een knuffel gehalte omdat hij klein is. Schattig jongetje. Je zou zijn vriendin voor pedofilie kunnen aanklagen als je niet wist dat Messi meerderjarig was. Maar ondertussen is hij wel een volwassen man, en trekt hij alles uit de kast. Vandaag was het nodig. Stel de halve wereld vind je de goat en je laat jezelf zo gaan tegen nota bene woutje weghorst, dan ben je dus automatisch niet meer de goat. Einde van een tijdperk. In alle opzichten een kleine speler.

10 december 2022 om 03:12

Hij is nog steeds de goat.
Uw mening is geen feit en niet leidend.

Wat gaat die dwerg kunnen uitvreten tegen Weghorst van 194. Overigens laat dit wel het verschil zien tussen Nederland en Argentinië. Wij hebben allemaal grote fysieke spelers in het team die spelen als bange schooljongetjes, terwijl die Argentijnen net boven het urinoir uitkomen en ons wegzetten in duels alsof het niks is. Om misselijk van te worden.

10 december 2022 om 01:33

Ik vond dat Taylor niet echt bang was toen hij bovenop die psychopaat dook die keihard de bal de dug-out inschoot.

10 december 2022 om 01:39

Ja als ze zelf niet op het veld staan durven ze wel. Ik heb het over de duels, daar gaan wij altijd zo slap in. Wij hebben ook helemaal geen winnaars in het team die niet vies zijn van een beuk of een duik. Type Ramos hebben wij nodig.

Hier ga je na morgen niks meer over horen. Als dit ronaldo was oh wee he. Dat messi zo een persoon was dat zagen vele al, maar de rest werden gebrainwashed door de media.

Haha helemaal van slag door Woutje Weghorst. Wat een kleine speler, echte engnek die Messi.

Tja dit krijg je ervan als de emoties wederzijds hoog opliepen. Lekker dit. Meer graag!

Daar ga je dan. Al 16 jaar Barça fan en dan (met de emoties nog in het lijf) moeten toegeven dat Messi als persoon een naar mannetje is. Wat vallen al die “supersterren” allemaal door de mand de laatste maanden (Ronaldo, Mbappe).

Opeens vind iedereen Messi niet meer leuk. Terwijl hij al jaren zo was bij Barcelona maar toen werd het niet gezien. Zo zie je maar weer dat Ronaldo de echte gentlemen is van de twee

10 december 2022 om 00:37

Haha hoe kan je dat nou weer zeggen. Ronaldo de ware gentleman? Het zijn allebei treurige types die wat teveel in zichzelf zijn geloven, om met van der Gijp te spreken. Grootse voetballers, maar als persoon minder groots.

10 december 2022 om 01:03

Ronaldo heb ik nooit zo iets horen zeggen tegen een coach en speler van de tegenstander zo laag is hij niet

10 december 2022 om 01:20

Nee klopt Ronaldo zegt het tegen zijn eigen coach (Ten Hag). Overigens is Messi wel strontvervelend met verschrikkelijke maniertjes die niet pas vandaag aanwezig zijn zoals je zegt

10 december 2022 om 07:01

Ging die laatst niet nog tekeer tegen een Koreaan?

10 december 2022 om 15:05

Ten hag, benetiz

10 december 2022 om 10:35

Benzema dat een real fan dat zegt na alle shoppen van Pépé en ramos en zelfs van alonzo is een schande

Stomme hufter,hoop dat Kroatië ze eruit knikkerd.Grote bek na de wedstrijd,toen het 2-2 werd lag hij bijna te huilen

Alsjeblieft iemand die deze mafkees eruit kan knikkeren? We zien hier de ware aard van deze gefrustreerde dwerg

10 december 2022 om 05:07

Modric! Not the hero we deserve but the hero we need.

Hebben ze Messi een extra spuitje hormonen gegeven voor de wedstrijd of komt het doordat Lahoz nog vuistdiep in z'n kont zit. Wat een vervelende vent.

O o wat ben je dan klein als mens zeg. Ben je de goat qua voetbal prestaties en dan laat je je zo kennen.

Nu mogen ze helemaal kapot worden gespeeld. Elk land behalve zij.

Hoop dat Kroatië ze op de meest wrede en vernederende wijze uit ‘t toernooi dondert.

Ik weet niet waardoor al deze frustratie opeens vandaan komt bij Messi. Ik weet dat hij wel eens in hitte van een match wel eens gekke trekjes kan hebben, maar ook dat komt zelden voor. Nu is het zelfs na afloop die in zijn voordeel uitpakte met de winst, dus begrijp de frustraties oprecht niet hier.

O wat hoop ik zo dat Kroatië wint

10 december 2022 om 00:52

Nee, laat ze in de finale maar helemaal kapot gespeeld worden door Mbappe en co.

10 december 2022 om 01:02

Echt hoor, kan niet wachten totdat Mbappe volledig tekeer gaat tegen hem. Dan is hun pijn nog erger

10 december 2022 om 00:58

Marokko Kroatië! Haha dat zou ik geniaal vinden. Eigenlijk vond ik de Argentijnen best oké vandaag, maar dit soort gezeik achteraf, win gewoon in stijl, kom op zeg.

Wat is dit ventje door de mand gevallen zeg. Echt een engerd. Bah bah bah. Ben altijd team Messi geweest maar vanaf vandaag team Modric.

Wat een klein mannetje zeg! Net zo’n proleet als Maradona uiteindelijk. Boludo!

Messi, de voorbeeldprof. Zo'n aardige jongen.

We vergeten even dat hij al jaren spelers kaarten aannaait, en ook zijn ploegen en clubs beïnvloed. En gewoon een geldgraaier is.

klein zielig mannetje is het ook laat zich hier verschrikkelijk kennen! Messi mag blij zijn dat die nog op het veld stond, want bewust hands is volgens de regels nog steeds rood, en messi zijn hands bal was 100% bewust! maar ja alleen hij kan er mee wegkomen zonder een kaart voor te krijgen!

Jezus wat laten die Argentijnen, en Messi in het bijzonder, zich vandaag kennen. Het lijkt wel alsof er ergens oud zeer zit bij die ploeg ofzo. Voorafgaand dacht ik 'als Nederland eruit vliegt, mag Argentinië van mij het WK winnen' maar dat gevoel is meteen weg na deze wedstrijd.

Ik had Messi hoog staan maar na vanavond is hij mij onttroond door Modric. Eigenlijk had het NL 11tal moeten winnen om die mond te snoeren van Messi.

Go Modric!!

Ach, het is net als die kleine hondjes.. diep van binnen een minderwaardigheidcomplex, wetende dat je beschermd wordt en dan heel stoer roepen. Alleen in een donker steegje zou die nooit zo zn mond open trekken tegen iemand die 2x zo groot is. Letterlijk en figuurlijk een klein mannetje.

Bah, zogenaamd grote voetballer maar een zielig klein mannetje. Je ziet steeds duidelijker dat ie stil is omdat ie anders z'n ware aard zou laten zien. Zielig gedrag!

En dan nog zeuren ook op de scheids? Haha bizar. Handsbal geen geel, pro Messi fluitertje Lahoz deed er alles aan ja.

Als messi echt n grootheid was. Had hij zijn voeten lsten spreken. En niet zijn mond.

10 december 2022 om 01:00

Heeft hij gedaan. Niemand bij ons kan zo een assist geven als hij heeft gedaan. Ake is nog steeds dronken.

10 december 2022 om 01:14

Koopmeiners gaf ook zo'n bal hoor

Fijn dat niet iedereen van Gaal als een " God" behandelt" Messi heeft de sport voetbal veel populairder gemaakt dan van Gaal ooit heeft gedaan.

Zo zo zo jammer waarom alleen maar klagen als dit andersom was gebeurd had niemand iets gezegd en was iedereen dol en gelukkig maar nu doet Argentinië het haat bijna elke Nederlander Messi. Dit is een wk tuurlijk ga je van alles proberen te doen alles telt uit eindelijk gaat het om resultaat, elke land zou dit doen vooral in de zuid Amerikaanse landen is een wk heel belangrijk voor ze het maakt niet uit hoe je wint al win scoor je met de hand en je wint de wedstrijd oneerlijk je wint de wedstrijd en bent stap dichterbij de finale. Nederland heeft zich goed terug geknokt en speelde goed alleen Argentinië heeft het wat slimmer aangepakt jammer zat er meer in voor Argentinië.

Ps hou op met spelers te vernederen of landen ik zie mensen reageren met Kroatië dit Portugal zo Marokko dat Frankrijk bla dit is voetbal het hoort er allemaal bij geniet van dit wk over 4 jaar nieuwe ronde nieuwe kansen.

Je zal je als Messi zijnde maar druk maken om Weghorst. Heeft hij toch een indruk op dat mannetje achtergelaten..

10 december 2022 om 01:28

Nou, blijkbaar is Messi ook gewoon een mens. Na zo’n intense/pittige wedstrijd heb je wel eens dat je je emoties niet in bedwang kunt houden, zelfs als je wint.

En dat nu de meesten hier zich nu afreageren op Messi’s gedrag; dit mag & is grotendeels terecht.

Maar, om even naar ‘onszelf’ te kijken: behoudens het ‘wervelende halfuurtje’ heeft Oranje weinig tot niks weten te creëren. In de verlenging (zeker de 2e helft) was Argentinië de bovenliggende partij. Dan ga je als Argentinië psychologisch met een ‘nadeel’ de penalty-serie in. Eigenlijk best wel knap dat ze de serie dan alsnog naar hun hand zetten. Dit lukt niet veel teams, zie Spanje & Brazilie.

Dat Messi geen (terecht) geel krijgt is alleen de scheidsrechter te verwijten, hem niet. Had hij deze kaart gekregen dan had ie hierna echt wel wat minder gezeurd tegen die scheids. En idd de Zuidamerikaanse winnaars/killersmentaliteit is niet altijd even fraai om te aanschouwen, maar het brengt je wel ergens. Hiervoor ook al ergens genoemd. Verplaatst je even in de Mexicanen bij de penalty bij Robben in 2014: ik vermoed dat de meesten van ons dit Robben (met dit portie ‘Zuidamerikaanse winnaarsmentaliteit) weinig kwalijk hebben genomen

Maar, als jarenlange Messifan, ga ik hem niet op 1 avond met ‘misplaatste emotie’ afrekenen: ik herinner me vooral & liever wat hij allemaal gedurende de afgelopen 15 jr. op het veld heeft laten zien.

Even omschakelen, maar laat Argentinië de finale dan maar halen. En dan maar gelijk tegen Portugal: daar loopt ook een kanjer rond die eenzelfde podium als afscheid verdient. Een afscheid van twee zeldzaam bijzondere spelers (hoezeer ze ook weer van elkaar verschillen) tijdens een wk-finale….. zou zo maar eens kunnen…

Zullen misschien toch de groeihormonen zijn geweest, lengte gekregen, karakter verloren. Een hele grote speler, een heel klein mens.

10 december 2022 om 01:26

Z’n pubertijd is net begonnen. Wat laat op je 36ste…

Je zou je maar druk maken om een woutje weghorst, triester kan niet, en ontzettend sneu voor Weghorst dat zo’n grootheid als Messi pik heeft op jou…

Je druk maken om Wout Weghorst na een gewonnen wedstrijd en hem uitschelden… dan ben je af.

Nou ja, de fair play award zal noch naar Nederland noch naar Argentinië gaan. Maar jeetje wat heeft die zijn best gedaan de boel uit de hand te laten lopen.

Aub Modric laat deze gast vertrekken met een traan inplaats een beker! Diep triest!

Haha heerlijk. Wat een arrogant team met Van Gaal voorop. Goed om zn plaats gezet. Weghorst wat een kneus. Zeg ik als Nederlander.

10 december 2022 om 01:37

Hoezo vind je Weghorst een kneus ?

Met 9 gele kaarten voor Argentinie moeten toch de nodige spelers een schorsing voor de halve finale hebben lijkt mij .

Zielig zielig mannetje ben je toch. Wat laat je jezelf kennen. De grootste spelers zijn niet de beste voetballers maar degene die enkel hun benen laten spreken en respect hebben voor de tegenstander. Neem een voorbeeld aan Modric en Lewandowski. Daar kan ik pas van genieten i.p.v. zo'n trieste figuren als Messi en Ronaldo. Jullie zullen qua persoonlijkheid nooit de grootste allertijden zijn.

Ik zweer het je, ik zou na afloop een fikse schorsing voor lief nemen en hem vette klappen geven net als diegene die de bal in onze dug-out schoot.

Dit is de man waar velen van jullie gedaan hebben alsof het een God was.

10 december 2022 om 02:57

Bijna heel Nederland inclusief Nos geilde op hem. Oooh wat gunnen we het hem blabla. En nu naait en provoceert diezelfde nep god je eigen land.

Sorry maar wat een enorme kneus. Het was altijd mijn favoriete voetballer en dat zal altijd zo blijven waarschijnlijk. Maar wat een treurig persoon.

Wat een sukkel. Ik hoop dat Kroatië hun uitschakelt. Of mss toch beter finale halen en alsnog pak slaag krijgen van Frankrijk.

Ik gun ieder land de wereldtitel zolang die Argentijnen hem maar niet winnen. Stelletje kleuters daar zeg die ontzettend veel provoceren. Niet normaal ook die keeper van Argentinië en nu Messi die zich laat gaan op Van Gaal haha. Hoe triest is het als je tegen een 71-jarige man zo gaat praten terwijl je hebt gewonnen. Ongelofelijk trieste kant van Messi net zoals dat hele land…

Dit was gewoon krachtmeting NL vs Arg.. Zij waren beter gedurende 80 minuten, wij hadden het wonder Wout Weghorst... De 2-2 was fokking episch, ik stond in de kroeg en normaal zou je zeggen het dak gaat eraf, maar het was bij deze de vloer die er bijna aan ging, aangezien de bierkelder er onder lag... De ontlading bij die 2-2 was echt immens.. Toen kwamen de penalty's.. Nogmaals helaas maar ARG schoten ze gewoon beter dan binnen dan NL.. Deze is fokking zuur maar yo dudes, that's football.. Fijne nacht allemaal!!!!

Daar moet je als winnaar en grote speler boven staan. Maar goed, schijnbaar had meneer Messi gedacht na die penalty het zonder verlenging af te kunnen, en zat Weghorst die plannen dwars….

Weet zeker dat Ronaldo Weghorst zou troosten als Nederland tegen Portugal had gespeeld Ronaldo heeft een hart van goud is altijd sportief naar tegenstanders. Messi is gewoon een arrogante kwal en een dikke geldwolf

10 december 2022 om 07:11

Daar is die Koreaan het niet mee eens.

Heerlijk dit van Messi. Ik herinner mij toen mensen zeiden dat hij geen echte leider was en te stilletjes was. Nu neemt hij zijn ploeg op sleeptouw en toont hij strijdlust in dit toernooi. Wij Nederlanders zijn ook gewoon op het veld de mond gesnoerd. Gisteren werd hier op VZ nog gezegd dat Argentinie er niets van kan en Messi alleen rondloopt. Nou die assists en goals betekenen wel wat.

Messi valt ook enorm van z’n voetstuk. Dat dat soort types gewoon bevoordeeld worden hè. Ik hoop dat modric en co ze flink aanpakken

Je ziet wel vaker dat mannen met lengte tekort dit proberen te compenseren met woorden.

Wat een grote speler die Messi!! Echt een bescheiden jongen 😊

Hahah heel Nederland nu boos op Messi. Wel te begrijpen. Maar ook deels onterecht. Hopelijk winnen ze het, dan is de goat discussie ook voorbij.

10 december 2022 om 21:05

Nee joh, niks onterechts aan. Er zijn ook beelden vanuit een andere hoek te vinden op internet. Weghorst wil Messi gewoon feliciteren met de overwinning en de hand schudden. Verontschuldigt zich nog voor zijn zeer beperkte Spaans en krijgt dan met de heethoofden van Argentiniã« te maken. Messi die dit roept, Agã¼ero die zich ermee bemoeide, Emiliano Martinez die zich ermee bemoeide. En Weghorst maar proberen uit te leggen in het Engels dat hij geen kwaad in de zin had.

Niet goed te praten, maar vergeet niet onder wat voor enorme druk deze man staat. Dacht met een 2-0 voorsprong rustig naar de halve finale te kijken. En moest opeens verlengen en penalties nemen. Hij zag waarschijnlijk zijn droom uit 1 spatten. Ook messi is een mensen met emoties en ontlading van alle spaning en stress. Jammer dat het zo tot uiting komt.

Niet goed te praten, maar vergeet niet onder wat voor enorme druk deze man staat. Dacht met een 2-0 voorsprong rustig naar de halve finale te kijken. En moest opeens verlengen en penalties nemen. Hij zag waarschijnlijk zijn droom uit 1 spatten. Ook messi is een mensen met emoties en ontlading van alle spaning en stress. Jammer dat het zo tot uiting komt.

Weghorst is hoogstpersoonlijk verantwoordelijk dat Messi nog eens 30min moet rond slenteren en een extra pingel moet nemen. Ja dan ben je inderdaad een Bobo in dat mannetjes wereld.

Enfin de FIFA heeft wat het wilt met Argentinië door en mogelijk Messi in de finale.
De scheidsrechter zal zeker en vast een gesigneerd shirt hebben gekregen van de hele Argentijnse selectie voor zijn bewezen diensten als 12e man.

Messi houd veel van babbelen, stond bij het rustsignaal een tijdje te babbelen met de Spaanse scheidsrechter. Heeft hij hem wat beloofd. Was wel opvallend na de rust dat hij voor ieder wissewasje een vrije trap mee kreeg en zelf niet bestraft werd.

Voor wat Messi met de bal kan heb ik hem altijd gewaardeerd, maar als persoonlijkheid kwam hij op mij altijd al over als een achterbakse tuinkabouter. Wat dat betreft zal hij bij mij nooit tussen mijn favoriete spelers ooit komen. Een mooie rotschop die zijn toernooi had beëindigd had ik hem gisteren dan ook zeker gegund.

Er is maar 1 GOAT en dat ik Weghorst. Messi mag zijn schoenveters nog niet eens strikken.
Man man man. Wat een triest figuur die Messi. Was tijdens de wedstrijd ook al zo bezig. Irritant ventje. En dan na afloop zo veel in beeld komen alsof hij persoonlijk die penaltyserie heeft gewonnen. Ik mag toch hopen dat ze geen wereldkampioen worden. Dat gun ik Argentinië niet en helemaal Messi niet (meer).

Ik hoop dat ze Dinsdag door de betonvlechters dwars door midden worden gezaagd.
Ik mag hopen dat de scheids en Var, van die wedstrijd een historische band met de Balkan hebben......

Het valt mij op hoe verschrikkelijk chagrijnig en gefrustreerd Messi op dit toernooi verschijnt. Hij kan geweldig voetballen, maar er kan geen lachje vanaf tijdens wedstrijden. Bovendien is hij ook erg onsportief, maar dat geldt voor de gehele Argentijnse selectie. Ik begin steeds meer te geloven dat het een kwal van een gozer is die alleen maar om poen geeft.

Kansloos mannetje zeg! Past echt niet bij hem. Doe gewoon normaal en respectvol en je krijgt respect terug.

Jammer dat iemand ie zoveel voetbal in zich heeft en een talent heeft meegekregen waar je U tegen zegt dan zo zich laat kennen!

Oranje was en is niet goed genoeg. Maar waar we eens goed moeten naar kijken is waarom het ons vaak overkomt.

De negatieve media heeft daar een heel groot aandeel in! Die zetten altijd alles op onnodig scherp. En v Gaal is iemand die zich graag uit de tent laat lokken door Driessen.

Dan heb je die mafkezen van VI waarvan Derksen gewoon in een inrichting thuis hoort.
Geloof in jezelf is prima. Maar altijd maar olie op het vuur gooien in de media is waarom dit soort dingen Nederland veel overkomt!

Andere landen zie je dat niet vaak doen, en bij ons nagenoeg altijd. Je speelt al een lastige pot waarin je zelf de underdog bent en dan ga je zeggen dat Messi een opa is de rest houthakkers en Louis dat we gaan winnen. En Louis bedoelde dat niet zo want het was met een lach. Maar hou dan idd gewoon je mond dicht. Louis zijn ego en het ego van al die andere mensen in de media is ook een voornaam reden dat we telkens op onze bek gaan.

Maar laten we wel eerlijk zijn. We hadden dit WK niets te zoeken daar. Want het voetbal was buiten 30 minuten totaal niet om aan te gluren. En dan zal voorlopig zo blijven. Want we hebben geen toppers.

Woutje scoorde 2 keer messi...hoe vaak heb jij gescoord in deze wedstrijd? Haha.. nee maar serieus.. wat kun je toch als grote ster een hoop air in je reet krijgen.. ik ben de grote messi! Waar kijk jij naar!! Ik zeg aanmeldingswaardig bij de FPK.

Je oogst wat je zaait. Als je wil trash talken moet je het ook kunnen incasseren wanneer je tegeb de lamp loopt en dat is exact wat NL heeft gedaan. Voor de wedstrijd de gehele argentijnse selectie provoceren en zeggen dat het voetbal op niet veel trekt en vervolgens de deksel op de neus krijgen. Hup naar huis hup en mond dicht

We kunnen allemaal klagen over hoe Argentinië deze wedstrijd naar zich toe trok.
Maar laten we vooral zelf ook in de spiegel kijken ze waren rijp voor de slachtbank na de gelijkmaker maar Nederland heeft verzaakt dit te doen. En na de pingels komt er een hoop emotie en frustratie naar boven en dat hoort er gewoon bij. Als het andersom was geweest dan hadden we hier niemand over gehoord. Dus de meest hypocriete personen zitten hier op dit platform.

Nou ik vind dat nederland extreem heeft gefaald. Als je geen kans creeerd tot de 80e minuut.. en met de bal pompen op 2-2 komt... ja sry.. je verdient het niet om door te gaan. Argentinie was beter.. de reactie van messi is irritatie, omdat nederland met slecht voetbal terug kwam en door de woorden van opa v gaal.. is gewoon niet slim.. als mijn tegenstander nederland was, zou ik ook zo reageren...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 6
2232 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder51
M. de RoonMiddenvelder50
T. KoopmeinersMiddenvelder50
A. NoppertKeeper50
M. DepayAanvaller51
C. GakpoAanvaller53
N. AkéVerdediger50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

3804 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Paris Saint-Germain 16 8 0 0
2021/2022 Paris Saint-Germain 26 6 0 0
2020/2021 Barcelona 35 30 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
Laatste voetbalnieuws

Lamlendig PSG slaat zichzelf voor de kop na gelijkmaker in minuut 96

Paris Saint-Germain heeft zondagavond twee dure punten verspeeld in de Ligue 1. De ploeg van Christophe Galtier speelde tegen Stade Reims een draak van een wedstrijd en was bij vlagen volledig...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 25 januari
Voormalig Feyenoord-target Matías Viña maakt het seizoen af in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren