Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Japan
Japan
vs
Kroatië
Kroatië

ADO Den Haag heeft genoeg gezien en zet Dirk Kuijt op straat

Donderdag, 24 november 2022 om 09:54Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 15:30

Dirk Kuijt is ontslagen als trainer van ADO Den Haag, zo melden verschillende bronnen rond de club aan het Algemeen Dagblad. De clubleiding houdt de 42-jarige oefenmeester verantwoordelijk voor de tegenvallende resultaten. ADO staat op een teleurstellende zeventiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Wie Kuijt moet opvolgen is vooralsnog niet bekend.

De afgelopen weken gingen er al veel verhalen rond over een evaluatiegesprek dat zou plaatsvinden vanwege de tegenvallende prestaties van ADO. Kuijt zei daar een week geleden niets vanaf te weten. "Heel veel mensen speculeren, daar doe ik niet aan mee. Ik communiceer intern met spelers, staf en directie. Dat doe ik zo goed mogelijk. Ik ben niet op de hoogte van een evaluatiegesprek. Het is soms vervelend dat er van alles wordt geroepen. Zeker op het moment dat je verliest. Er wordt veel gezegd. Daar zitten veel waarheden tussen, maar ook veel onwaarheden."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Voor de clubleiding is de maat echter vol en is er geen vertrouwen om langer met elkaar door te gaan. Kuijt kreeg afgelopen zomer de touwtjes in handen bij ADO, maar slaagde er geen moment in om de ploeg op de rails te krijgen. Van de eerste zeven competitiewedstrijden werd er slechts één gewonnen. Vanaf halverwege september werd weliswaar een serie neergezet met vier overwinningen uit vijf wedstrijden, maar de laatste weken is het opnieuw kommer en kwel. Inmiddels wacht de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie vijf wedstrijden op een overwinning.

Onrustig
Ook buiten het veld was het onrustig bij ADO. Zo stapte technisch manager Daryl Janmaat plotseling op en dienden bepalende spelers een transferverzoek in. Zowel Thomas Verheydt als Ricardo Kishna wensten vanwege de bestuurlijke perikelen niet meer voor de club te spelen. Algemeen directeur Edwin Reijntjes wees het verzoek van de spelersgroep om Giovanni Franken aan te stellen als assistent-trainer af. Even leken Verheydt en Kishna buiten de selectie te worden gehouden voor het duel met Roda JC Kerkrade, maar daar stak Kuijt een stokje voor. De 0-1 nederlaag tegen de Limburgers bleek het laatste kunststukje van de Katwijker als trainer van ADO.

Het ontslag betekent een stroeve start voor Kuijt als oefenmeester. Na het beëindigen van zijn actieve loopbaan werd de voormalig Oranje-international trainer van Feyenoord Onder 19. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer verloor Kuijt op de laatste speeldag de koppositie en daarmee de landstitel aan directe concurrent Ajax, dat werd getraind door John Heitinga. In het seizoen 2019/20 liep hij onder de vleugels van Jaap Stam mee bij de A-selectie in het kader van zijn opleiding Coach Betaald Voetbal. Na het ontslag van Stam en de aanstelling van Dick Advocaat verdween ook Kuijt bij het eerste elftal.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.Gerelateerd

Meer sportnieuws

108 reacties (laatste reactie door madoka70)

Gefeliciteerd ADO supporters!

24 november 2022 om 10:00

Dankjewel!! Heugelijk nieuws op deze donderdagochtend!

24 november 2022 om 10:09

Maar daarmee is het wanbeleid in Den Haag niet weg he. Dat blijft onveranderd door gaan. En gaat het sportief wat beter gooit het publiek (een deel) de club weer te grabbel.

24 november 2022 om 10:33

De enige bij wie dit nieuws geen wenkbrauwen deed fronsen was Dirk zelf.
Dit had overigens hele andere redenen....

Alle gekheid op een stokje maar dit is voor Ado hopelijk goed nieuws.

24 november 2022 om 10:35

Zolang Reijntjes blijft zitten zal er weinig veranderen inderdaad. Zullen echt dingen moeten gaan veranderen.

24 november 2022 om 11:28

Ik weet niet of een andere trainer het wel beter kan gaan doen. Er zijn zeker 13 clubs met een beter elftal in de KK divisie dan wat ADO heeft. Het elftal van ADO is vreselijk slecht en enkel Dirk wordt erop afgerekend en niet het technisch beleid of ieder ander. Dat is vaak wel makkelijk.

24 november 2022 om 12:45

Gefeliciteerd met 6 ton, Dirkie!

Nou Peter Bosz, kom er maar in!

24 november 2022 om 10:01

Kan ADO niet betalen. Goede stap om.Kuijt te ontslaan.

24 november 2022 om 10:34

Krijgt ook een aardige ontslag vergoeding van de club dus denk dat Kuijt er niet wakker van zal liggen.

24 november 2022 om 11:23

Of een paar rijke mensen onder leiding van die verf man hebben wat bij elkaar gelegd om dat te betalen, ADO kan dat namelijk zelf onmogelijk ophoesten.

Mooi. Kan hij het overnemen bij Feyenoord na Slot. Dat had Feyenoord al beloofd toen Advocaat trainer was, toch?

24 november 2022 om 11:03

Laat kuyt maar ergens een amateurclub gaan trainen. Ik zie van Persie eerder voor het 1e elftal van Feyenoord staan dan dhr Kuyt.

24 november 2022 om 11:15

Ik vind het zo geweldig hoe van persie zich ontwikkeld heeft als mens. Wie had vroeger nou gedacht dat je hem liever dan kuyt voor de groep zou hebben staan?

24 november 2022 om 11:22En jij denkt dat Feyenoord dan verder komt?
Kuyt is vooral bezig met Kuyt.

Was te verwachten, wat een ontzettend domme stap van Dirk zelf ook om je carriere te beginnen bij zo'n slangenkuil als Den Haag. Dit was een pure mismatch, knap van beide.

Waar is die fanatieke Kuyt-fan die nu zo blij is dat hij eindelijk naar Ajax kan? Zo'n grote speler hoort toch bij zo'n topclub, waar ze zijn mentaliteit begrijpen?

die zag ik niet aankomen.
dirk moet denk ik maar een ander carierre pad kiezen in het voetbal, of echt helemaal onderaan de ladder beginnen.

24 november 2022 om 10:03

Conditietrainer of motivator bijvoorbeeld. Daar kan hij misschien nog wel wat in betekenen inderdaad.

24 november 2022 om 10:34

Als ik 1 iemand demotiverend vind in z'n geklets is het Dirk Kuijt wel...

24 november 2022 om 11:18

@swaap ja als coach heeft hij ook niks zinnigs te vertellen, klopt.

24 november 2022 om 12:33

@NEC_Shady , maar ook alle interviews als speler en analist kwam er weinig zinnigs uit

24 november 2022 om 15:36

Denk dat bijna iedere coach wel eens ontslagen wordt. Dus dat kan ook Dirk overkomen. Je kan ook stellen dat hij beter na had moeten denken in welke organisatie stap ik. Want dan is de slangenkuil ADO niet de beste optie. Als Coach zegt hij op tv geen schokkende dingen idd, maar niemand heeft hem volgens mij aan het werk gezien zonder camera. Niemand die dus weet wat hij op het veld of kleedkamer zegt. Dat wij het jammer vinden dat hij geen harde uitspraken doet is een feit. Dat het irritant is om een deur die al zover openstaat dat je denkt er is geen deur, door hem toch nog verder opengetrapt hoort worden is ook een feit. Maar velen vinden Dirk een slecht mens lijkt het wel. Dat is dan weer onterecht of je moet met bewijs komen waaruit blijkt dat hij slecht is.

24 november 2022 om 10:04

Zolang hij maar niet weer gaat analyseren.

24 november 2022 om 10:20

onderaan de ladder?
Je kan zeggen wat je wil, maar na Feyenoord o19 is Ado een realistische stap om een stapje hoger te doen. In theorie beter dan een Cocu, De Boer, van Nistelrooij of Van Bronckhorst die al snel als onervaren broekies voor het eerste van een topclub stonden. Het is een KKD club met een selectie totaal anders dan waarmee ze vorig jaar bijna promoveerde.
Ado is dan wel een club waar veel meer speelt dan alleen het voetbal. Dat maakt het niet makkelijker.

24 november 2022 om 10:28

deels mee eens, maar desondanks de chaos bij ado is het toch wel een "grote" club in nederland qua aanhang en alles eromheen.

dat hij begonnen is bij een jeugd team, is goed.
en het is ook super lastig in te schatten wat je dan het beste kan doen als vervolg stap, niet iedereen is direct een topper en daarnaast zijn er nog zoveel meer onderdelen waar je op kan uitglijden als beginnend trainer.
wat ik bedoel met onderaan de ladder is dat hij nu gewoon zijn kans moet pakken bij een mooie hoofdklasser of een kkd team dat geen super hoge verwachtingen heeft en verder stabiel staat.

Dit nieuws zat er natuurlijk aan te komen. Het niveau van Kuijt past helaas niet bij een club als ADO Den Haag. Eindelijk kans voor een club die bij hem past. Hij zal niet lang zonder club zitten.Dit nieuws zal slecht vallen in huize Schreuder. Die moet nu toch echt geen vrezen voor zijn baan. Ik hoop dat de deal snel rond is. Dan zijn ze bij Ajax verlost van Schreuder en hebben ze eindelijk weer een trainer qua naam en met haar.

24 november 2022 om 10:10

Was al wachten op jouw reactie inderdaad!

24 november 2022 om 10:11

Pffff......

24 november 2022 om 10:14

Geen gek idee. Ajax moet nu gaan beginnen met de oude veteranen vervangen door een nieuwe, jonge garde. Dan krijg je dus een spelersgroep met veel jonge, nieuwe gezichten. En als er iemand ervaring heeft met nieuwe gezichten is het Dirk wel.

24 november 2022 om 10:23

Ik ben blij dat wij elkaar begrijpen Ewoud. Tenminste nog één iemand met enig voetbalverstand en inzicht.
Hij heeft op topniveau gevoetbald en daar kijken spelers tegenop. Zijn ervaring kan hij overbrengen op de spelersgroep.

24 november 2022 om 10:48

Dat hij op top niveau heeft gevoetbald wil toch niet zeggen dat hij een goede trainer is ? v Basten was nog een treetje hoger als Kuyt maar als trainer een drama dus of je nu hoog of laag hebt gespeeld maakt je geen goede of slechte trainer.

24 november 2022 om 11:48

@totti_nr10 ik hoop dat je Ewoud zijn grap snap.

Dit heeft Ado lang laten doormodderen. Dirk niet klaar om trainer te zijn van een moeilijke club. Weet niet eens of hij wel klaar is voor een redelijk makkelijke club met minder hard publiek.

24 november 2022 om 10:22

Ik weet niet wat jij 'gegeten' hebt vandaag, maar doe mij zaterdagavond ook zo een portie aub haha. Kuijt bij Ajax, ga je mond spelen. PEC Zwolle mag eerder hopen op Kuijt zodra Schreuder naar Groningen gaat.

24 november 2022 om 10:37

Waarom word hier Ajax bij betrokken terwijl het over Kuijt en ADO te gaat? @totti_nr10

24 november 2022 om 10:44

Omdat ik Ajax als perfecte nieuwe club zie voor Dirk Kuijt.
ADO Den Haag is nu verleden voor Dirk Kuijt. We moeten nu naar de Toekomst toe.

24 november 2022 om 10:53

Nou geef je telefoon nu maar weer terug aan je begeleider, je hebt je uurtje internet weer gehad.

24 november 2022 om 10:44

Satire neem ik aan. En mocht je dit echt serieus menen dan raad ik je aan voortaan héél ver bij de drank vandaan te blijven. Niet iedereen kan ertegen..

24 november 2022 om 11:59

Kuyt maakt iets los in mensen, worden ineens amateurkomiek ofzo. Best genant.

Wat een verassing zeg. Net nu hij het zo goed op de rit had.

Wat geld rijker, illusie armer en een flinke knauw op zijn startende trainercarriere.

Was te verwachten, wie heeft er nu tijd om een team te managen tussen al die drukke kopverbouw afpsraken?

24 november 2022 om 09:59

"ik kon de plooien niet meer gladstrijden" aldus Kuyt.

24 november 2022 om 10:23

Maak hier alsjeblieft een hoofdcomment van haha. Mooiste reactie op de donderdagochtend!

24 november 2022 om 11:10

Mwoah na 243.289 grappen over zijn uiterlijk is wat mij betreft het nieuwe er wel vanaf

Dan heeft Kuijt toch nog iets gewonnen! Namelijk de strijd met Schreuder om wie het eerst ontslagen kon worden....

24 november 2022 om 10:33

Als ik het nieuws moet geloven blijft Schreuder nog wel even zitten hoor

24 november 2022 om 10:40

"nog volop in de titelrace, Europese overwintering is een feit, ga zo door Alfred!"

Logisch. Dag Dirk. Slechte trainer.

Wellicht een optie voor PEC (als Schreuder vertrekt) of FC Groningen?? Clubs met wat minder druk en stabieler beleid

24 november 2022 om 10:08

Ik denk dat ik namens elke PEC en Groningen supporter spreek als ik zeg dat Kuijt niet richting het noorden hoeft te komen.

24 november 2022 om 10:09

Groningen is wel iets stabieler qua beleid dan ADO, alhoewel Fledderus zijn best doet om dat teniet te doen.

24 november 2022 om 10:17

Het zou knap zijn als PEC of Groningen er met hem vandoor gaan. Ajax aftroeven lijkt me erg onwaarschijnlijk.

Maar wat is er precies veranderd aan de situatie van anderhalve week geleden? Waarna nog steun enzo werd uitgesproken? Kijk het ontslag is logisch, maar zo plotseling terwijl je al 9 dagen niet hebt gespeeld, en daarna nog vertrouwen in hem hebt uitgesproken is wel bijzonder.

24 november 2022 om 10:02

Ze hebben blijkbaar in die week een nieuwe trainer gevonden.

24 november 2022 om 10:08

Iemand zei het nog, als de clubleiding spreekt van 100% vertrouwen dan is het snel klaar en tadaaa dat blijkt!

24 november 2022 om 11:12

Krovikan

Naast het voetbal gebeurt er ook bestuurlijk een hoop bij Ado. En Kuyt zit daar ook gewoon in, in dat gedoe. Dus daar kan genoeg gebeurd zijn in de tussentijd.

Damn... ik had in de pool week 48 staan...net een weekje te vroeg !

ADO IS BEVRIJD!!!!! NATIONALE FEESTDAG voor alle ado supporters

24 november 2022 om 10:44

Alle hagenezen zijn een dagje vrij!

24 november 2022 om 12:30

Haagsche feestdag dus! Heeft nog lang geduurd, nu Reijntjes nog weg.

24 november 2022 om 12:56

Nou ja, bevrijd. Het is een beetje alsof je wordt gewurgd door 10.000 handen en er gaan er nu 2 weg. Nou, joepie.

Snap ik wel. Of hij een slechte trainer is, geen idee. Hij heeft in ieder geval redelijk materiaal, waarmee hij niet presteert. ADO hoeft misschien geen kampioen te worden met dit materiaal, maar moet wel bovenin meedraaien.

Benieuwd of Kuyt nog ergens aan de slag komt. Hij is bij ADO ook wel direct begonnen aan één van de slechts denkbare clubs om te starten.

Laatste kunstje voor Van Gaal na het WK?!

24 november 2022 om 10:06

Ik verwacht Dick Advocaat met Tom Beugelsdijk in de rol van speler/assistent trainer

24 november 2022 om 11:15

Dan heeft Tom B. in elk geval elke dag een advocaat in zijn buurt als hij weer van matchfixing verdacht wordt.

Maar serieuzer, als Advocaat zin in ADO had gehad, dan was hij al eerder in de club gestapt.

Komt in Nederland niet meer aan de bak. Mislukt bij Feyenoord jeugd en nu ook bij ADO. Zal via het buitenland moeten proberen een positieve impuls aan zijn carrière te geven, anders is het over en sluiten ben ik bang

Heeft het nog verassend lang volgehouden. Wat een wanprestatie bij ADO

Mooi dan is nu de weg naar Ajax vrij voor Dirk

Dat werd tijd zeg! Mega slechte trainer die alleen maar wekelijks dezelfde dingen bleef herhalen. Heeft er een grote puinhoop van gemaakt samen met dhr Reijntjes. Die is de volgende nu

Dit had niemand zien aankomen.

Heeft nog lang geduurd. Begrijp nog steeds niet hoe ADO er bij kwam om hem aan te stellen.

Ze zijn eigenlijk nog dommer geweest om hem überhaupt aan te stellen. Vanaf het begin was Kuijt al ongeschikt als hoofdtrainer. Goed dat hij eruit is maar het is nog steeds een puinhoop daar...

Nou Ajax, sla je slag.

Ben benieuwd of hij zijn ontslagvergoeding nu geheel in stijl gaat ophalen op een parkeerplek bij een benzinestation

Oh nee! Dan maar Ajax proberen. Dirk past goed bij wat daar allemaal achter de schermen gebuurt.
Heeft veel kapitaal en weinig credits om te verspillen en ze lopen daar in Amsterdam ook al warm voor balletje breed en terug. Perfecte match zou je denken.

Dirk een heel nare man.zelfs bij Feijenoord dacht hij altijd.ik ben Feijenoord.
Kan me nog herinneren de kampioens wedstrijd,hij liep langs de lijn,en hij maakte de dienst uit niet bronkie nee hij.
Nare man en hoop hem nooit meer te zien op tv.

Beste opvolger is denk ik weer Giovanni Franken. Hij had er vorig jaar echt een vechtmachine van gemaakt, ondanks dat het een ongeleid projectiel is

Heeft nu weer alle tijd on zich weer te laten ombouwen.

Wat mij betreft: Edwin Grunholz bij Quick Boys wegplukken en Dirk daar parkeren.

'hij liep mee onder de vleugels van Jaap Stam'

Kijk, daar komt de aap uit de mouw. Jaap Stam, een van de slechtste trainers van de laatste jaren, die je de fijne kneepjes van het vak moet leren, dat gaat natuurlijk nooit goed.

Hier gaat in Nederland voorlopig geen club meer aan beginnen natuurlijk. Dan is er gelijk een supportersopstand.

Jammer dat ie niet eerst wat meer in de luwte is gaan werken. Bij TOP Oss, Helmond, Den Bosch. Daar doe je het al goed als je af en toe wint en niet helemaal onderaan staat.

Vergeet niet dat een paljas met dit team bijna promoveerde. Den Haag heeft geen wonderelftal, maar kan echt wel beter dan dit. Of Kuijt een goede trainer is weten we als ie bij een volgende club aan de bak gaat. Persoonlijk geloof ik er niet in. Teveel dominee, te weinig coach denk ik.

24 november 2022 om 10:48

Met dit team bijna promoveerde? er zijn 18 spelers vertrokken en 19 nieuwe binnengekomen.

25 november 2022 om 09:50

Dan een groot Mea Culpa! Ik volg veel, maar niet tot in details alle clubs. Als deze aantallen kloppen dan weet je zeker dat er wanbeleid wordt gevoerd. En dan hebben ze misschien wel gewoon dramatische vervangers opgeroepen. Mij was dit niet bekend, het is ook ronduit bizar.

Kuyt zou waardevol kunnen zijn als assistent van Slot bij Feyenoord. Hij kent de club en heeft veel ervaring zowel nationaal als ook internationaal. Hopelijk gaat hij zijn dagen nu niet slijten als jongen die af en toe op tv mag komen zeggen wat hij van wedstrijden vindt.

24 november 2022 om 11:12

Ik denk juist van niet. Slot heeft een assistent nodig die niet zelf ambities heeft om het eerste te gaan trainen.

John de Wolf is een perfecte assistent voor Slot. Die kent de club ook door en door

Heeft geen zin ado den Haag is klaar

Ze hebben hem nog lang de kans gegeven. Het is echt beschamend hoe ADO er voor staat door Kuyt.

Selectie neemt Kuijt gewoon niet serieus. En dat begrijp ik.

Onbegrijpelijk! Ze snappen niet in Den Haag dat de slechte start van Ado onderdeel was van het meesterplan van de blonde strateeg uit Katwijk. Ik kan me niet voorstellen dat Dirk lang zonder club zal zitten, de topclubs hebben echt wel gezien dat het niet aan hem lag.

Jammer dat zijn trainerscarriere zo begint maar vanaf het begin leek dit al een mismatch te zijn. Zeker dit jaar in een zware KKD was het lastig om aan de verwachtingen te voldoen. Hopelijk krijgt hij nog ergens de kans, toch 1 van de belangrijkste spelers van het NL elftal van de laatste 20 jaar en zeker een slim persoon ookal zijn de meeste mensen vrij negatief over Dirk.

Niet het type om trainer te zijn. Zou iets moeten doen buiten de voetballerij

Het was ook tijd voor een ander gezicht

Benieuwd hoeveel hij daarop ingezet had

Zat eraan te komen. Denk dat Kuyt het trainersvak beter aan mensen kan overlaten die er wel geschikt voor zijn.

Reiziger halen als ze slim zijn, die weet wat ee in de kkd word gevraagd

24 november 2022 om 12:26

Haal aub die andere assistent, die voor hoofdcoach doorgaat;-)))

Edwin Grunholz als vervanger aanstellen met Franken als assistent.
2 Haagse jongens voor de groep.

En nu die Directeur eruit trappen en Haagse jongens als Advocaat een prominente rol geven binnen de leiding.

Dirk heeft gegokt en verloren. Ben benieuwd wie het aandurft om hem op te volgen bij Ado.
In potentie Eredivisie club maar zitten nu even heel moeilijk sportief en op bestuurlijk niveau. Misschien iets voor Martin Jol zelf tot einde seizoen?

Gefeliciteerd, ADO! Goed voorbeeld doet volgen....

Zal Advocaat zin hebben om voor de zoveelste keer een allerlaatste klusje te doen?

Met het ontslag van Kuijt alleen los je in Den Haag echt niet alle problemen op. Het is al jarenlang chaos op bestuurlijk vlak. Er worden steeds weer andere mensen binnen boord gehaald en die vechten vervolgens met elkaar om de zeggenschap bij de club. Momenteel heeft Reyntjes het voor het zeggen.
Hij is verantwoordelijk voor de onbegrijpelijke aanstelling van Dirk Kuijt. Wat had die als trainer nou helemaal gepresteerd ? Niets ! En Reijntjes is ook verantwoordelijk voor de aanstelling en aansluitend mislukking van Daryl Janmaat als Technisch manager. Het zou hem sieren als hij ook zijn biezen pakt, maar dat zal wel wishful thinking zijn. Ik ben benieuwd welke trainer zijn naam nu weer te grabbel gaat gooien.

Ontslag zat er natuurlijk aan te komen, of het nou terecht is of niet.
Er is bij Ado wel meer aan de hand als ik zo alle berichten mag geloven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.NAC Breda18-8
19.TOP Oss13-12
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
A. ĆatićAanvaller161
X. SeverinaAanvaller163
G. BreinburgMiddenvelder150
T. VerheydtAanvaller155
H. WentgesKeeper160
J. ZwartsAanvaller152
T. AsanteVerdediger151
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

Nederland
305 fans
Coach, 42 jaar
SeizoenClub
2022-2022 ADO Den Haag
2018-2020 Feyenoord U19
2015-2017 Feyenoord
2012-2015 Fenerbahçe
2006-2012 Liverpool
Laatste voetbalnieuws

Dick Advocaat gaat flink onderuit bij officieus debuut als trainer van ADO

Dick Advocaat heeft zondag zijn officieuze debuut beleefd als trainer van ADO Den Haag. De club uit de Keuken Kampioen Divisie werkte in eigen huis een besloten oefenduel af met Sparta...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 2 december
Feyenoord gaat zich mogelijk versterken met Patricio Pacifíco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren