Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Japan
Japan
vs
Kroatië
Kroatië

Vermoedelijke opstelling PSV: vier wijzigingen na zeperd in Leeuwarden

Donderdag, 6 oktober 2022 om 10:15Wessel Antes • Laatste update: 11:42

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij wijzigt zijn basiself donderdagavond tegen FC Zürich op maar liefst vier posities, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Jarrad Branthwaite, Joey Veerman, Guus Til en Ismael Saibari staan volgens de ochtendkrant allen niet aan de aftrap in het Europa League-duel. De Eindhovenaren beginnen tegen de Zwitserse hekkensluiter met André Ramalho, Érick Gutiérrez, Anwar El Ghazi en Yorbe Vertessen.

Onder de lat staat donderdag Walter Benítez in het Stadion Letzigrund. De Argentijnse doelman krijgt sinds zijn komst naar Eindhoven in iedere wedstrijd het vertrouwen van Van Nistelrooij. Jordan Teze start op de rechterflank, terwijl Philipp Max de linksback van dienst is. Centraal achterin neemt Ramalho de plek van Branthwaite over. De Braziliaan vormt een duo met Armando Obispo.

Xavi Simons zakt ten opzichte van de ontluisterende 3-0 nederlaag tegen SC Cambuur een linie terug. De negentienjarige middenvelder staat daardoor op zijn favoriete 10-positie. Ibrahim Sangaré wordt niet gespaard door Van Nistelrooij, terwijl Veerman wel naar de bank verwezen is in Zürich. Gutiérrez krijgt daardoor de kans om zich te bewijzen en het spel te controleren.

Voorin kiest Van Nistelrooij op de flanken voor El Ghazi en zijn aanvoerder Cody Gakpo. El Ghazi krijgt in Zwitserland dus de voorkeur boven Saibari, die tegen Cambuur een povere wedstrijd speelde. Yorbe Vertessen neemt de spitspositie over van Simons, wat uiteindelijk ten koste gaat van een basisplaats voor Til. Luuk de Jong is er vanwege zijn enkelblessure donderdagavond nog altijd niet bij in zijn geboorteland, de 32-jarige spits werkt in Eindhoven een individueel trainingsprogramma af. De aftrap in Zürich wordt om 18.45 uur genomen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Gutiérrez; El Ghazi, Vertessen, Gakpo.


Poll

Wie gaat er winnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door aidenmcgeady)

Ik snap echt niet dat Vertessen en Ramalho spelen, echt een drama. El Ghazi is het ook nog niet.

6 oktober 2022 om 10:25

El Ghazi snap ik opzich nog wel. Maakt nog geen geweldige indruk maar je zult toch iemand in de spits moeten zetten. Tenzij je 442 gaat spelen oid. Het feit dat we een seizoen ingaan met slechts 1 échte spits is nog wel het meest treurige.

6 oktober 2022 om 10:27

Staat El Ghazi nu in de punt dan of Vertessen?

6 oktober 2022 om 10:28

Ik vermoed van wel eigenlijk, maar kan ook best zijn Vertressen in de punt en El Ghazi op rechts. Wat een armoede 😂

6 oktober 2022 om 10:29

Onbegrijpelijk dat ze Vinicius hebben laten gaan zo laat in de transferperiode. Geen geweldenaar, maar wel een grote sterke gast die diep in de punt speelt en oorlog maakt. Nu heb je na De Jong helemaal niemand die echt goed rendeert als centrum spits. Gakpo is beter op links. El Ghazi is een vleugel speler. Vertsessen niet goed genoeg. Simons is een 10. Drama.

6 oktober 2022 om 10:31

Ja ik begrijp daar dus ook helemaal niks van. En dan zeggen mensen "ja maar hij kon er niks van". Nee, hij kon er inderdaad niet veel van, hoewel zijn rendement nog heel aardig was. Maar hij was in ieder geval een spits, een back up voor de Jong. Die laat je dan doodleuk op de laatste speeldag gaan terwijl je er ook geen transfersom aan verdient. Hooguit wat salarisbesparing.

6 oktober 2022 om 10:34

Nouja Benfica kreeg een bod binnen van Fulham, waarop Vinicius heel graag naar de PL wilde. PSV moest inderdaad nog wel toestemming geven voor het ontbinden van het huurcontract, maar wilde als ik het me goed herinner hem niet in de weg gaan liggen. Dit is toch wel te begrijpen. Aan de andere kant had PSV op zo'n scenario voorbereid moeten zijn, dat is het risico van zo'n huurspeler voor 2 jaar. Ook na de blessure van Madueke had er al meteen doorgeschakeld moeten worden. En niet pas met El Ghazi komen in de laatste dagen van de transfermarkt, na het belangrijke tweeluik met Rangers verloren te hebben.

6 oktober 2022 om 10:38

Hopelijk kan El Ghazi met wat meer ritme overtuigen...Over Vinicius helemaal eens met Fossen, echt onbegrijpelijk dat je die hebt laten gaan.

6 oktober 2022 om 11:06

Ja drama is het. Ik sprak mijn teleurstelling aan het begin van transferwindow nog uit. Toen was er nog alle tijd maar het is een zeer treurige transfer periode geworden voor psv.

6 oktober 2022 om 10:28

Zitten bijna altijd mis, lijkt me sterk dat dit hem gaat worden. Ik zou persoonlijk gaan voor een 5212 met: Benitez - Mwene, Teze, Brandweer, Obispo, Max - Sangare, Veerman - Xavi - Gakpo en El Ghazi. Waar de backs op hun beste positie komen te spelen en het verdedigend in ieder geval stabieler staat, want hoeveel tegengoals PSV tegen krijgt is absurt.

6 oktober 2022 om 10:30

Brandweer 😂

6 oktober 2022 om 12:10

Eindtovenaar, het maakt mijn inziens niet uit hoeveel matige verdedigers we opstapelen achterin. Tegengoals krijg je toch als je verkeerd staat opgesteld of gewoon op 3 meter staat te dekken. Maar door er 5 op te stapelen krijgen die andere gasten voorin echt nooit een bal, ook omdat de kans groter is geworden dat die moet komen van een van de verdedigers.

Voorkeur gaat uit naar verbeteren van het druk zetten. Er wordt veel te veel omgekeken en gevolg is dat er zo simpel tussendoor wordt gespeeld wat weer energie en vertrouwen kost. Als tegen reactie zie je dat de helft van het team dus niet door dekt en blijft hangen. Vicieuze cirkel

De jongens die er nu in komen, ramalho en Guti zijn voorbeelden van spelers die het volgens mij niet zo fijn vinden hoog te staan

6 oktober 2022 om 10:31

Gakpo

Vertessen moet toch wel een kans krijgen? Ik ben totaal niet onder de indruk van hem, maar wel beter dan Til toch.

Begrijp ook niet waarom RvN niet overstapt naar 352.
4-3-3 gaat niet werken.

Met 3 Cv's Teze Ramalho en Obisipo wat meer zekerheid. Op de flanken Max en Mwene.
Voor de CV Sangare en Guti.

En voorin Gakpo Elghazi die weg gestoken moeten worden door Simons.

Waarom Veermen op de bank? Door vormcrisis laatste weken, of wil RvN meer zekerheid met Guti? of gewoon rust?

6 oktober 2022 om 10:33

Veerman op de bank denk ik door een combinatie van de factoren die je noemt. Hij speelt inderdaad gewoon niet goed, waarmee je hem nu wat rust kan geven. En daarnaast heb je met Guti een vrij luxe vervanger die ook speeltijd verdient en nooit verzaakt. Wel wat minder voetbal.

6 oktober 2022 om 10:42

@MrKrillin, Ik vind Vertessen een leuke counterspeler als je 2-1 voor staat. Hij heeft de balbehandeling van Til en het overzicht en scorende vermogen van een gemiddelde E-pupil. Die jongen loopt al even mee en is een leuke speler voor Hereveen oid waar ie lekker kan rennen.. Ik denk zelf dat 352 bij dit PSV helemaal niet gaat werken. Ik vind Gakpo ook absoluut geen spits en ik denk dat het niet zoveel uit maakt of je 2 of 3 centrale speelt, stabiel staat het toch niet.

6 oktober 2022 om 11:26

haha, helemaal mee eens. Vind het een wonder dat Vertessen uberhaupt nog bij PSV speelt. Deze jongen heeft maar 1 kwaliteit, en dat is dat hij ontzettend snel is. Maar daarvoor kan ie beter op atletiek zitten. Want voor het voetballende deel, zie ik 0,0 reden waarom deze jongen bij PSV speelt.

6 oktober 2022 om 15:50

Van moet in oranje klank naar Zürich uit op de bank. Kan snel gaan.

6 oktober 2022 om 11:05

Je speelt tegen de laatste in de zwitserse competitie. Hebben nog geen wedstrijd gewonnen in de super league. Alsof de opstelling wat uit maakt. Je moet gewoon makkelijk met 5 doelpunten verschil winnen.

6 oktober 2022 om 11:26

Het zal dan in ieder geval een 6-1 overwinning worden, want de 0 houden zal PSV niet lukken gok ik zo

6 oktober 2022 om 13:14

Ophouden over 6-1 nou he...

6 oktober 2022 om 13:35

@sanderk,1-6 dan? ;-)

6 oktober 2022 om 11:17

@Gapko ik snap eerder niet waarom Max nog speelt.
Vindt het zo'n slechte verdediger, zet er dan 1 in van Jong Psv die doet het vast beter

6 oktober 2022 om 11:42

@mitchajax, zijn concurrent Oppegard is ook maar een matige back en ontzettend blessuregevoelig. Het is allemaal bij gebrek aan beter en wachten tot Mauro terugkomt voor een extra optie.

6 oktober 2022 om 11:42

Max speelt de laatste tijd 'gewoon' zesjes. Geen enorme dissonant in ieder geval. Oppegard is zijn back up maar heeft in niets laten zien dat hij het beter kan. Max staat er dus terecht in wat mij betreft.

6 oktober 2022 om 11:21

Ik snap al deze opties juist wel en moedig ze ook aan. Vertessen is de enige echte spits die we hebben, dus logisch om die de kans te geven zolang Luuk er niet is. Heeft zichzelf nooit kunnen bewijzen een paar wedstrijden achter elkaar dus laten we hem alsjeblieft die kans geven. Ramalho zie ik graag terug omdat hij wel het coachende vermogen en inzicht heeft om de verdediging vooruit te stuwen als het moet. Hij is verdedigend minder goed dan Branthwaite, maar in de coaching en inzicht veel beter en denk dat de verdediging die coaching nodig heeft. El Ghazi moet ritme krijgen voordat we meer van hem gaan zien. Ik denk dat dit een goede opstelling is, al zie ik liever nog Mwene als rechtsback (of een 352 met Teze Ramalho en Obispo achterin en Mwene en Max als wingbacks).

6 oktober 2022 om 12:28

Het is vermoedelijk. Dus uit de duim gezogen. Ze zitten er vaak naast met de daadwerkelijke opstellingen

6 oktober 2022 om 12:31

Simons een linie terug is wel goed toch, lijkt me. Ook al wordt hij nu gedwongen, het is een stap in de goede richting.

Ben vooral benieuwd of ze achter de schermen elkaar eens goed in de ogen hebben gekeken. Dat ze een keer wat meer als eenheid en met meer inzet het veld in gaan.

Teze rechtsback... Ramalho basis.... Vertessen basis tegen een ploeg waar je waarschijnlijk weinig ruimte gaat krijgen... dit lijkt me niet de beste oplossing. Veerman even wedstrijdje banken kan overigens geen kwaad, die zit er al een paar weken niet lekker in. Wat mij betreft gewoon Mwene rechtsback, dat is de minst slechte. Ramalho is ook al een hele tijd uit vorm maar wellicht dat je zijn voetballende kwaliteiten wel goed kunt gebruiken vanavond. Ook zo zonde dat je niet gewoon een heel seizoen gebruik kunt maken van een fitte Madueke en de Jong. Nu moet alles al weken van Gakpo af komen qua doelpunten en dat kun je ook niet van hem verwachten. Ben benieuwd vanavond in ieder geval. Zurich staat stijf onderaan dus alles minder dan winst is een deceptie. Buiten dat kun je dan overwinterin in de EL ook wel vergeten.

6 oktober 2022 om 10:44

Het mooie aan dit PSV is dat het zomaar 0-5 of 5-0 kan worden 😉

6 oktober 2022 om 10:54

Nou ik zie ons nog gewoon verliezen vanavond. Mocht dit de daadwerkelijke opstelling zijn: wat een ontzettende kutopstelling weer. Guti is veel te verdedigend en zo laat je Sangaré nooit aan die 6-rol wennen. Speel tegen zo'n club toch gewoon met Saibari ofzo op het middenveld, dat is eigenlijk een middenvelder. Ramalho is zo onbetrouwbaar als de pest en Teze is voor de honderste keer helemaal geen rechtsback. Speel gewoon met Teze - Obispo en Mwene op de back. Het is toch niet zo moeilijk om wat automatismen in te bouwen in je verdediging? En hoezo is niemand zeker van zijn plaats achterin behalve Obispo die ook elke wedstrijd wel een keer fout zit (al hoeft hij dat niet altijd te bekopen met een tegengoal).

6 oktober 2022 om 10:54

Hoe kan het dat Ramalho zo is afgezakt? Kwam echt veelbelovend binnen. Op voorhand had ik echt gedacht dat Ramalho wel verder zou zijn ten opzichte van Trauner (die in dezelfde periode ook uit de Oostenrijkse competitie kwam). Het tegendeel is waar. Ramalho heeft tal van vreemde acties en Trauner speelt al anderhalf seizoen iedere pot minimaal een 6.

6 oktober 2022 om 10:56

Ja ik vond Ramalho in z'n eerste halfjaar echt prima spelen. Daarna zakte het steeds verder weg, met af en toe nog een goede wedstrijd. Aan de bal in de opbouw is ie wel aardig maar verdedigend en positioneel steeds minder.

6 oktober 2022 om 13:38

Beetje als max, guti en meer spelers. Lijkt wel of spelers niet beter worden bij PSV of hun vorm niet kunnen behouden.

6 oktober 2022 om 14:24

Je kan van Guti veel zeggen, maar niet dat ie niet beter is geworden. Vorig jaar goede ontwikkeling doorgemaakt, net zoals Doan, om nog maar niet te spreken van heel hoop aantal andere spelers die echt aantoonbaar beter zijn geworden afgelopen jaren.

6 oktober 2022 om 11:53

Redelijk met je eens, behalve Gakpo. Als Captain en een speler die een transfer wilt maken naar een grotere club, moet je toch wel beslissender zijn.

Enige wat je bij PSV volgens mij mist is een echte 9. Er is teveel ingezet op Luuk en achter de hand heb je geen waardige vervanger.

Denk ook dat PSV gewoon pech heeft met telkens blessures. Met Mauro, Luuk en Madueke erbij dan heb je sterkere team.

6 oktober 2022 om 12:09

Sorry hoor, maar iemand met 19 G/A in 14 wedstrijden dit seizoen kun je dit toch moeilijk verwijten?

Je kunt hem verwijten dat hij tegen Rangers verschrikkelijk slecht was, maar dat kwam gezien zijn latere vorm volgens mij gewoon door die transferperikelen waar hij in zijn hoofd mee bezig was. Tegen Feyenoord had hij was hij bij vier goals betrokken met 1 goal en 3 assists (!) en pas dan levert hij volgens veel mensen voldoende. Gakpo heeft hetzelfde als Leao van Milan die ik gisteren zag spelen: Omdat ze zo lang zijn voor een buitenspeler lijken ze heel houterig te voetballen en als het dan even niet lukt zien ze er meteen uit als een derdeklasser, maar statistisch gezien zo belangrijk en als het wel lukt ziet het er gewoon functioneel uit, niet met flair zoals een Antony dat bijvoorbeeld veel meer heeft. Volgens mij zorgt dat ook een beetje voor een vertekend beeld.

6 oktober 2022 om 14:07

Begrijp me niet verkeerd, Gakpo heeft alleen tegen Feyenoord en Volendam goed gedaan. Nu niemand opstaat, hoop je juist dat de aanvoerder juist opstaat.

Had Guus Til in de spits gezet, goede kopper. El Ghazi is brandhout zo matig, blinkt nergens in uit. Vond hem bij Ajax al weinig extra's hebben. Saibari er naast is meer dan terecht, laat het niet zien. Nu hopen dat andere jongens hun kans benutten. Ramalho moet minuten maken om weer een degelijk niveau aan te tikken.

Weer een slechte opstelling. Het blijkt toch erg lastig te zijn voor een coach om gewoon een fatsoenlijke opstelling te bedenken. Ik pleit iig voor Benitez - Mwene - Teze - Branthwaite - Max - Sangaré - Veerman - Simons - Bakayoko - Saibari - Gakpo.

6 oktober 2022 om 11:04

Ik zou oppergard er inzetten ipv Max. Slechter kan niet. Jongen is talentvol en kan ik echt wel staande houden tegen een Zürich. Verder is de spitspostitie natuurlijk lastig want die hebben we niet. Ik zou dan 4-4-2 spelen met simons achter gakpo en bakayoko.

6 oktober 2022 om 11:43

Perfecte tegenstander om oppegard te laten spelen idd.

6 oktober 2022 om 12:08

Ja prima, het is natuurlijk veelal wel armoe.

6 oktober 2022 om 11:32

Het is de vermoedelijke opstelling.. In 9 van de 10 gevallen zullen nog 1 a 2 plaatsen wijzigen tov de definitieve opstelling.

Ik hoop toch niet dat Guti speelt in plaats van Veerman. Veerman kan toch veel meer voetbal brengen dan Guti... Zeker tegen een op papier zwakke tegenstander als Zurich. Ik zou spelen met: Benitez - Mwene, Teze, Obispo (brantwaite?), Max - Sangare, Veerman, Simons - Bakayoko, El Ghazi, Gakpo.

AUB geen Vertessen vanaf de start, geen Ramalho en geen Guti.

6 oktober 2022 om 10:50

Haha het verschilt niet veel van mijn opstelling vlak boven jouw comment. Ik heb wel vertrouwen in Saibari en geloof dat die goals wel gaan komen. El Ghazi heeft nog echt weinig laten zien. Maar al met al is het voor de rechtsbuiten en spits posities op dit moment gewoon echt armoede.

6 oktober 2022 om 12:31

Ik zie het! Ik vind Saibari ook wel wat hebben, speelt met lef en laat ook wel goede dingen zien. Bakayoko scoorde aan de lopende band in de KKD, daarom zou ik hem wel wat vaker willen zien.

Rechtsbuiten en spits is inderdaad armoedig. Savio brengt in de minuten die die speelt ook niet heel veel. Hopelijk kan Madueke is wat langer fit blijven, maargoed die hoop had ik bij Romero ook...
Linksback is wat mij betreft ook nog een steeds een zorg, Max is niet meer wat hij in zijn eerste seizoen bracht, toen vond ik hem samen met Tagliofico echt de beste in de Eredivisie. Nu zou ik die back van AZ nog liever hebben.

Ruudje moet eens stoppen met dat geschuif achterin. De verdediging is nu eenmaal ondermaats maar de puzzel die gelegd moet worden om er nog het beste van te maken is nu ook weer niet zo moeiijk. Het begint bij Teze. Dat is de beste CV in de selectie en moet zodoende áltijd in het centrum staan. Het slaat helemaal nergens op om die jongen als back te gebruiken, niet alleen slecht voor het elftal maar ook voor de ontwikkeling van Teze zelf. Als CV kan het echt wat worden maar als rechtsback ontstijgt hij het niveau van Jong PSV niet eens. Vanuit daar verder beredenerend moet je Mwene als rechtsback zetten. Op linksback heb je weinig anders dan Max tot Mauro terug is. Wie je LCV zet - Ramalho, Obispo, Braithwaite - is overigens wel om het even want de opties daar komen allemaal te kort

6 oktober 2022 om 13:28

Helemaal mee eens, Als je dan die 2e CV kwijt moet, zal ik tot Boscagli terug is Obispo er neer zetten. Speler uit eigen jeugd, waar je eventueel nog een (kleine) transfersom voor kan krijgen.

Nou deze opstelling motiveert echt weer om te gaan kijken. Al weet ik zeker dat ik uiteindelijk toch wel weer ga kijken omdat je hoopt dat het wat word. Zal wel een gelijkspel worden vermoed ik.

Vertessen? Ik mag toch hopen dat dat niet klopt. Hij werkt hard en is snel, maar dan heb je al z'n goede punten al wel gehad. Die jongen kan simpelweg niet voetballen.

6 oktober 2022 om 13:29

Kortom; Deze jongen kan beter op atletiek gaan

Ik lees een hoop pessimisme onder de Psv'ers hier. Ik zou toch wel durven zeggen dat PSV, ongeacht in welke opstelling, heus wel van Zürich moet kunnen winnen?

6 oktober 2022 om 12:57

En omdat psv waarschijnlijk niet wint heerst er pessimisme.

6 oktober 2022 om 13:24

Deze tegenstander staat zonder overwinningen met 3 puntjes stijf onderaan de Zwitserse competitie he.. Nul punten in de EL groep en uitgeschakeld in de nationale beker. Ze hebben sinds augustus (in de EL voorronde) geen duel meer gewonnen. Nou is PSV niet in bijzonder sterke vorm maar bij FC Zurich is het nog wel wat erger gesteld hoor. PSV hoort, ongeacht de opstelling, toch echt wel van deze ploeg te winnen vanavond!

6 oktober 2022 om 13:34

SC Cambuur stond als ze verloren tegen psv ook stijf onderaan. Daar zijn we van de mat getikt en met 3-0 afgegaan. Ik zie geen reden om er vanuit te gaan dat psv Zürich eventjes oprolt.

6 oktober 2022 om 13:29

Bedankt voor het vertrouwen, Maar afgelopen weekend kregen we nog voetballes van de nummer 17

6 oktober 2022 om 15:37

Oké misschien had ik het iets concreter moeten formuleren: ik denk dat de kwaliteit van de selectie van PSV, zelfs met de huidige blessures, voldoende moet zijn om te winnen, ongeacht welke poppetjes nu precies op welke plek staan. Maar inderdaad, de vorm is wisselend. Je moet vanavond alleen niet met poep in de broek het veld op lopen omdat je op een hele slechte dag van Cambuur verliest. Dat gezegd hebbende: met een wisselende vorm zou het beter zijn om ook niet teveel te wisselen in de opstelling, maar dat is aan Ruud.

Vertessen is in potentie en prima spits. Enige probleem is dat ie na een vervelende blessure 1 keer de kans kreeg en daarna meteen weer werd afgeschreven. Dat helpt zo'n jongen ook niet groeien. Laat hem gewoon in de spits staan tot Luuk de Jong weer fit is, hij heeft echt veel potentie. Elke wedstrijd switchen creëert geen automatismen en zorgt ook voor onrust en weinig vertrouwen. Benieuwd naar PSV vanavond.

6 oktober 2022 om 13:30

potentie op basis van wat? Dat hij hard werkt en ontzettend snel kan rennen? Deze man zal zelfs bij Jong-PSV geen basis horen te staan.

Ik begin langzamerhand steeds meer te twijfelen aan de sterkte van deze selectie. Veel spelers die bij de middenmoot van de Eredivisie wellicht ''leuke'' voetballers zijn. Maar het niet hebben voor het niveau wat PSV moet willen halen. Aanvallend heb je Gakpo en Luuk enkel (madueke mits fit, behoort hier ook bij). Op het middenveld heb je Sangare als enige echte topper. Guti, Veerman & Simons zijn goeie voetballers, maar geen echte toppers (NOG Niet). Achterin loopt werkelijkwaar geen enkele speler rond van niveau (mauro Junior als linksback is als enige nog redelijk niveau). En op doel hebben we Benitez die het wel gewoon prima doet. Maakt nog wel wat knullige (grote) fouten. Maar heeft ook wel de nodige belangrijke reddingen gemaakt.

Al met al, Heeft PSV een erg matige selectie, en schat ik Feyenoord & AZ qua selectie wellicht zelfs hoger in.

Het wordt met de week belachelijker wat Ruud aant doen is.

Wat Bende toch aan het doen ruud. Wil je voor de kerst alweer thuis zitten? Is het nou zo moeilijk om een vast 11tal te maken. Wat denk Je dat onze keeper denk. Wie staat er vanavond weer voor mij? Lekker een vaste verdediging gaan zoeken. Veerman moet altijd spelen. Teze is geen rechtsback. Simons gewoon op 10. Vertessen kan alleen maar hard lopen dus op de bank laten? Anders ga maar 4-4-2 spelen zolang luuk geblesseerd is. Misschien dat je zelf nog in de spits kunt? Psv wakker worden

6 oktober 2022 om 11:51

Dat mensen zeggen dat Vertessen alleen maar hard kan rennen vind ik zo'n vreemde uitspraak. Ik ben geen PSV supporter maar heb voor m'n werk veel op de hertgang rondgelopen en ook in het stadion gezeten(en nog steeds) Maar Vertessen heeft echt veel potentie, en kan echt heel goed voetballen. Dat ie pas zo'n grote kans mist als tegen BODO was vooral heel zuur maar had ook met ritme en vertrouwen te maken. 1 potje en hij mocht weer banken, terwijl er zoveel dreiging van m af komt. Zeker in de omschakeling.

6 oktober 2022 om 13:32

Met alle respect, maar volgensmij kijk je andere wedstrijden van PSV en Vertessen dan dat ik doe. Ik zie nog liever een Jason van Duiven van Jong PSV starten dan Vertessen....

6 oktober 2022 om 15:49

als je voor je werk zo vaak op het trainingscomplex van PSV bent geweest, had je wel wat beter op de spelling mogen letten: herdgang.

7 oktober 2022 om 08:36

Dat was m'n autocorrect inderdaad. Voor de rest nog wat aan te merken op m'n reactie, of klopte die toch aardig? Lenin hoort trouwens met hoofdletter.Ruud is ook de weg kwijt, jammer sympathieke gast en een geweldige spits in het verleden maar duidelijk nog geen trainer welke PSV mee kan laten doen in Europa. Echt jammer Ruud, en die adviseur van jou (fredje) heb ik nooit hoog gehad dus daar zal je weinig wijze raad van mogen verwachten. Vanavond zal het mogelijk wel lukken tegen de nummer laatst in Zwitserland maar komend weekend in Friesland krijg je vermoedelijk weer een draai om je oren. Jammer had er vertrouwen in bij aanvang seizoen maar dit gaat hem niet worden.

6 oktober 2022 om 14:29

Ruud is de weg niet kwijt, Ruud is de weg nog aan het zoeken. Net wanneer je denkt dat hij een goed elftal heeft gevonden (zoals tegen Feyenoord), zakken ze de wedstrijd erna weer volledig door de mand. Het is ook wel een beetje typerend van zo'n jonge elftal, dat het extreem wisselvallig is. Achterin te weinig ervaring en op het middenveld ook, terwijl het stuk voor stuk wel allemaal spelers zijn die een (erg) hoog niveau kunnen aantikken. Ik hou me een beetje vast aan het Cocu scenario. Eerste jaar heel erg wisselvallig met veel hoogte- en dieptepunten, jaar erna met overmacht kampioen. Ik sluit niet uit dat dat ook gaat gebeuren. Met gerichte aankopen (ervaring, met name achterin) denk ik namelijk dat er een uitstekend elftal staat (als je de geblesseerden ook meerekent). Het elftal is qua bezetting sterker dan vorig jaar en toen werd PSV net geen kampioen. Ik heb er nog wel vertrouwen in en ik wil Ruud zeker nog wat tijd geven ook

Ik heb geen goed gevoel bij de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs dit seizoen. Het lijkt er op dat we weer ouderwets niet met de juiste mindset aan zo een wedstrijd beginnen.

6 oktober 2022 om 13:36

Weet niet of dat het exacte probleem is. De selecties vind ik namelijk ook niet van bepaald hoog niveau. PSV heeft Gakpo & Sangare (evt. Luuk). Ajax heeft een Timber, Alvarez (& Bergwijn/kudus?) Feyenoord kijk ik niet echt, AZ vind ik daarentegen een heel leuk elftal hebben met een goeie trainer. Die zie ik overigens zelfs nog wel stunten met een 2e plaats dit seizoen (en eventueel zelfs een kampioenschap, als de blessure's van enkele spelers niet te lang duurt).

Waarom Brantwaithe weer wisselen. Hij was als een van de weinigen nog een beetje stabiel. Die Ruud is net zo snugger als Schreuder.

Waarom niet Mwene? Die laat, naar mijn mening, al 2 jaar lang zien de beste rechtsback van PSV te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Feyenoord3322
2.Ajax3027
3.PSV3022
4.AZ299
5.FC Twente2715
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller60
F. RuttenUnknown
W. BenítezKeeper140
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
N. SchiksKeeper00
B. WatermanKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

195 fans
Coach, 46 jaar
SeizoenClub
2022- PSV
2021-2022 Jong PSV
2018-2022 PSV U19
2011-2012 Málaga
2010-2011 Hamburger SV
Laatste voetbalnieuws

'PSV moet Ihattaren honderd procent zeker nog een kans geven, waarom niet?’

Reda Kharchouch en Yassin Ayoub zouden het begrijpen als PSV verzoent met Mohamed Ihattaren. Dat zegt het Excelsior-duo te gast in het programma Leeuwen van Voetbalzone. Afgelopen woensdag bevestigde journalist Rik...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 2 december
Feyenoord gaat zich mogelijk versterken met Patricio Pacifíco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren