Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Kroatië
Kroatië
vs
België
België
Canada
Canada
vs
Marokko
Marokko

Alfred Schreuder duidt de gevaren van Napoli: ‘Dat is een echte Ajax-speler’

Maandag, 3 oktober 2022 om 14:06Guy Habets • Laatste update: 15:20

Alfred Schreuder heeft twee spelers van Napoli speciaal uitgelicht in aanloop naar het Champions League-treffen tussen Ajax en de Italianen van dinsdagavond. De coach van de Amsterdammers stipte Khvicha Kvaratskhelia aan als de man om in de gaten te houden bij i Partenopei en toonde zijn bewondering voor de ontwikkeling van Stanislav Lobotka.

Dinsdag komt Napoli, de koploper van de Italiaanse Serie A, op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en met Kvaratskhelia en Lobotka neemt het twee spelers in vorm mee. Schreuder was vooral lovend over laatstgenoemde, die een verleden heeft bij Ajax en in Amsterdam ooit werd weggestuurd. "Hij heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt", vertelde Schreuder op de persconferentie. "Hij verdeelt het spel daar nu heel goed op de nummer 6-positie."

Het geval-Lobotka laat volgens Schreuder zien dat spelers die het niet redden bij Ajax, toch nog goed terecht kunnen komen. "Soms gebeurt dit in een loopbaan. Als je het dus niet haalt bij Ajax en daarna een andere keuze maakt, kun je alsnog een stap maken. Dat laat Lobotka zien. Hij heeft bewezen dat hij geloof heeft in zichzelf, een uitstekende ontwikkeling heeft doorgemaakt en mentaliteit heeft getoond. Het is eigenlijk een echte Ajax-speler als je naar zijn type spel kijkt, maar Napoli is natuurlijk ook een topploeg."

De coach van Ajax probeerde op de persconferentie ook duidelijk te maken dat zijn ploeg het heel zwaar gaat krijgen. "Als je qua grootte en budget kijkt, is Liverpool nog steeds de grote favoriet in de poule. Als je naar de manier van voetballen kijkt, komt Napoli daar echter dicht bij in de buurt. Ik denk dat er dinsdagavond ook twee gelijke speelstijlen tegenover elkaar staan op het veld. Ik verwacht dat zij aan willen vallen en dat willen wij natuurlijk ook doen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door hakimziyach22)

Zo een Lobotka heeft toch gewoon veel meer in huis dan een Alvarez. Enorm jammer dat Ajax hem heeft laten gaan

3 oktober 2022 om 14:31

Valt toch ook wel mee? Alvarez is gewoon goed dit seizoen en is al 2 jaar belangrijk voor het balans op het middenveld. Daarnaast speelde Lobtoka hier 7 jaar geleden ofzo. Die was bij een doorbraak dus ook alweer lang vertrokken, want die had echt niet nog 7 jaar bij Ajax gezeten. Ook werd hij in zijn tijd bij Jong Ajax compleet overklast door je 2 favoriete blonde Nederlandse middenvelders.

3 oktober 2022 om 14:35Álvarez is ook minder geworden, dat zal hij nooit meer vergeten wat Ajax hem aangedaan heeft en zijn droom in duigen heeft laten vallen, en onbewust zal hij daardoor minder spelen, hadden ze transfer moeten gunnen, je ziet dat hij AJAX kwalijk neemt dat ze hem niet hebben laten gaan dat hij nu minder vol voor gaat.

3 oktober 2022 om 14:51

Wat zeg jij nou allemaal? Alvarez is elke wedstrijd één van de betere....

3 oktober 2022 om 14:35

Dat is lekker makkelijk scoren nu hij het blijkbaar goed doet bij Napoli. Ik heb hem toen een paar wedstrijden in Jong Ajax zien speler en daar viel hij totaal niet op. Integendeel. Op dat moment was het volkomen logisch dat Ajax zijn optie niet lichtte. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat hij beter is dan Alvarez maar blijkbaar heb jij zijn carrière op de voet gevolgd.

3 oktober 2022 om 14:50

We zien hem toch allemaal met regelmaat spelen bij Napoli? Lobotka kan naast een aanval afbreken en tegenstanders voor de voeten lopen ook nog wat met een bal

3 oktober 2022 om 14:54

Maar jij hebt dat toch ook nooit gezien in Lobotka Japie? Nog nooit heb ik je gehoord over Lobotka. Sommige spelers laten in een iets latere fase zien dat er meer in zit dan gedacht. Dat is toch prima, echter hebben wij nu Alvarez en in mijn ogen echt een stuk verder al.

3 oktober 2022 om 14:43

Lekker makkelijk op basis van een seizoen Kkd... Lobotka is al ruim 8 jaar weg en heeft daarna nog bij Trencin, Nordsjaelland en Celta gespeeld voordat hij bij Napoli in beeld kwam. Dat het een prima speler is lijkt me duidelijk maar om nu te zeggen dat Ajax hem niet had moeten laten gaan.

3 oktober 2022 om 14:52

Als je goed genoeg bent voor Trencin.....

3 oktober 2022 om 14:53

Je weet wel dat Lobotka na afloop van het seizoen 13-14 vertrok bij Ajax en dat Álvarez pas voor aanvang van het seizoen 19-20 binnenkwam bij Ajax? Als het nou kort na elkaar was, dan had ik je misschien nog gelijk gegeven maar hier zit gewoon 5-jaar tussen en Lobotka was rond die (rond de komst van Álvarez naar Ajax) periode gewoon vaste basisspeler bij Celta de Vigo in La Liga en waarschijnlijk ook niet haalbaar geweest voor Ajax.

Moet wel zeggen dat ik het jammer vond dat Ajax de optie tot koop op Lobotka jaren terug niet lichtte. Speelde gewoon goed bij Jong Ajax en had zeker potentie om een goede en bruikbare speler voor Ajax 1 te worden, maar in die tijd speelde Ajax volgens mij met Thulani Serero op de 6-positie en uiteindelijk kwam Blind daar in de loop van het seizoen te staan en dat was destijds nou ook geen slechte keus, want toen was Blind op het middenveld een hele goede uitvinding want die speelde daar heel goed.

Wat ik wel onbegrijpelijk vond, was dat Ajax Lobotka toen liet gaan en in dezelfde transferperiode Zimling binnenhaalde als vervanger van Blind. Lobotka was dus gewoon al goed in Jong Ajax, en had hem dan op z'n minst kansen gegeven in Ajax 1 maar dat deed Ajax dus helaas niet en haalde dus Zimling binnen. Van wie iedereen dus al vanaf dag 1 wist dat dat niks zou worden.

Als je nou Zimling had genoemd in plaats van Álvarez, had ik er nog begrip voor Japie.

3 oktober 2022 om 15:14

Wat een absolute onzin Japie. Daar zat vijf of zes jaar tussen. En ik heb Lobotka gevolgd bij Jong Ajax. Je zag dat het een talent was, maar het was niet een speler die je per se wou contracteren omdat er ook andere jeugd rondliep en het bij het eerste druk was op zijn posities. Hij stak er echt niet bovenuit. Dat hij nu een uitstekende speler is, klopt natuurlijk als een bus.

3 oktober 2022 om 15:33

Ja Ajax had hem beter nog 4/5 seizoenen in de selectie kunnen laten en dan niet Alvarez halen twee jaar terug. Gaap Japie.

3 oktober 2022 om 16:54

Andere tijden, maar ik was wel fan van Lobotka bij Jong. Had met name een goede start. Daarna zat ie wat meer op het niveau van de rest.

Koopoptie was rond de 5 ton en Jonk was vrij allergisch voor aankopen als er een goede speler rondliep uit eigen jeugd, in dit geval was dat Bazoer. Maar dat hij nu bij Napoli speelt verbaast me niet, fijne draaischijf als je goed voetbal ambieert.

Ik hou me hart vast voor morgen. Sinds jaren heb ik weer het gevoel dat we totaal kansloos zijn tegen een Napoli en Liverpool. Dit komt met name door de beste man die voor de groep staat en manier van voetballen. Laten we hopen op het beste voor morgen..

3 oktober 2022 om 14:29

Dat heb ik dus ook. Laten we hopen dat we ongelijk hebben

3 oktober 2022 om 14:35

Haha same here. Normaal kijk je uit naar dit soort wedstrijden, maar ik ga met knikkende knietjes de Arena in. Ergens zou het goed zijn als we er echt finaal afgaan met 0-4. Als het dan nog niet duidelijk was, moet het dat na zo'n afstraffing wel zijn. En dan weg met die vent.

3 oktober 2022 om 14:35

Mij verbaast de paniek bij ajacieden wel. Tweede seizoenhelft afgelopen seizoen was het voor mijn gevoel absoluut niet beter dan nu. Maar als ik nu soms de commentaren lees dan lijkt het wel alsof degradatie nabij is.

3 oktober 2022 om 14:52

De tweede seizoenshelft van vorig seizoen was het toch ook enorm slecht bij ajax. Die hebben op een gegeven moment een hele serie wedstrijden in de slotminuten nog moeten beslist en zo kampioen geworden.

3 oktober 2022 om 15:00

Zeker, dat was inderdaad heel slecht, daarom verbaast mij deze paniek zo.

3 oktober 2022 om 15:09

Mij verbaast het dan weer dat jij verbaasd bent. Dit heeft namelijk helemaal niks met paniek te maken, het heeft te maken met een heldere kijk op voetbal en daarin bepaalde mechanismen te missen. Je verliest altijd een keer, big deal, maar zelden op een manier zoals tegen Liverpool. En een gelijkspel met 1 doelkans thuis tegen de Eagles is ook ongeëvenaard. Dáár zit de pijn, niet in je onzinverhaal over degradatie. Waar ik en met mij vele andere Ajacieden bang voor zijn is dat wat in de afgelopen jaren is opgebouwd, vakkundig om zeep wordt geholpen door een incompetente passant. We zijn een rijke club, maar de jaren met Jurgen Colin staan nog op mijn netvlies. Daar mogen we nooit meer in terug en met Schreuder wordt die kans ineens heel reëel.

3 oktober 2022 om 14:47

Idem hier. Normaliter heel veel zin in de CL avondjes, echter heb ik er nu een hard hoofd in.

3 oktober 2022 om 14:48

Alleen zin de wedstrijd als je denkt dat je wint??

3 oktober 2022 om 14:54

Je hebt natuurlijk wel minder zin in een wedstrijd als je denkt dat je er keihard vanaf gaat dan wanneer je denkt een kans te maken. Al helemaal als je normaal op hetzelfde niveau voetbalt. Je moet het een beetje zien alsof je als Twente tegen AZ speelt, maar de kans op een afslachten is groot. Dan heb je er minder zin in dan wanneer het een spannende pot belooft te worden.

3 oktober 2022 om 23:55

Heb jij wel zin in wedstrijden waarin het hoogstwaarschijnlijk eenrichtingsverkeer gaat worden dan? Ik wil gewoon een mooie maar vooral spannende pot voetbal zien. Verwachting is dat het een zaadpot gaat worden.

3 oktober 2022 om 15:01

Ik heb oprecht plaats vervangende schaamte voor al mijn mede Ajacieden die Schreuder al afvielen voordat het seizoen ook maar begonnen was. Wekenlang konden ze niks zeggen omdat Ajax in de competitie alles won en ook de CL goed aftrapte met die 4-0 overwinning op Rangers. Waarin Ajax overigens letterlijk 1 van zijn beste wedstrijden van de laatste jaren speelde.

Maar dat was allemaal toeval. Zodra Ajax de 1e pot verloor van AZ doken ze erop als bijen op zoete honing. Ik was ook niet de grootste fan van de komst van Schreuder, maar geef die man gewoon oprecht de kans. Of zijn jullie vergeten dat Ten Hag er ook werkelijk niks van bakte in zijn eerste half jaar bij Ajax??

3 oktober 2022 om 15:21

Nee Silver, dit kan niet. Nuance is onmogelijk. Als Ajax met 4-0 van Rangers wint speelt het elftal beter voetbal dan het team wat voor de helft verkocht is aan topclubs en is Ajax een club met totaalvoetbal die op Anfield Liverpool wel even moet verslaan. En nu, na drie zwakke wedstrijden waarin je de nodige pech hebt, mag je blij zijn als het na afloop 0-3 voor Napoli staat.

3 oktober 2022 om 15:25

Och Silverfront, als je dan toch zo graag Schreuder wil ontzien, kom dan met feiten en niet met loze praat. Ten Hag had een trackrecord van 12-2-2 in zijn eerste seizoenshelft waarbij hij er dus halverwege pas instapte. In dat licht bezien prima cijfers, zonder een voorbereiding van een paar maanden en met bijna geen nieuwe spelers. Als je dat 'er niks van bakken vindt', moet je dat nu ook over Schreuder (6-1-1) zeggen want die heeft dezelfde cijfers. En de cijfers van Schreuder zijn ook prima. Maar wel met een gigadure selectie en maanden voorbereiding en slechts wedstrijden tegen mindere tegenstanders, op AZ na. En het zit hem juist in het gebrek aan tactiek en spelinzicht. De beste man is totaal clueless en dat begint iedereen (eindelijk) op te vallen. Jij hebt daar nog een jaartje voor nodig, helemaal prima. Dan is hij echter el heel lang weg, mark my words.

3 oktober 2022 om 15:31

Jouw mening over Schreuder ken ik wel Jizzy, maar even over Ten Hag. Misschien is dat track record, gelet op de zwakke eerste seizoenshelft niet slecht. Maar jij, als Ajax-volger, weet toch ook wel dat we dramatisch voetbal speelden onder Ten Hag in zijn eerste maanden? Het was ook niet gek, maar nu wijzen op kille statistieken is echt vreemd. We werden in Eindhoven op historische wijze gepiepeld, wonnen met alle moeite/geluk van de wereld tegen Groningen, Heracles, Zwolle, Breda en degradant Twente. Het spel liep echt voor geen meter en Ten Hag nam vreemde beslissing na vreemde beslissing.

3 oktober 2022 om 15:41

Amen Jizzy,

Totaal ongeschikt als hoofdtrainer deze man!

3 oktober 2022 om 15:45

Precies wat Suarez zegt. Toegegeven meende ik me te herinneren dat Ten Hag meer wedstrijden verloor, maar dat valt dan nog mee. Maar het voetbal was echt stukken slechter dan wat Schreuder nu laat zien. En gigadure selectie inderdaad, maar je gaat wel voorbij aan het feit dat Ajax 6 basisspelers is verloren afgelopen zomer. Daarnaast heb je tot nu toe enkel AZ uit en Eagles thuis waar je je gal over kunt spugen. Uit bij Liverpool verliezen is geen schande.
En het spel was tegen Rangers bijv uitstekend. En natuurlijk was niet elke pot geweldig, maar dat heeft Ten Hag ook nooit gehad. Die wist vorig jaar ook niet te winnen van AZ en Eagles. Zoals ik al zei vind ik het ergste dat jij Schreuder al afviel voordat het seizoen begonnen was, dus doe aub niet alsof je de beste man ooit maar uberhaupt een kans hebt gegeven want dat is je reinste kolder.

3 oktober 2022 om 21:23

Dit is niks nieuws.
Bij winst is ajax weer de beste ploeg van de wereld. En na een nederlaag krijgt de trainer weer bakken stront over zich heen.
Het weer is nog niet zo wispelturig als de gemiddelde ajax supporter.

3 oktober 2022 om 15:03

Waarom basht iedereen zo op Schreuder? Oke, hij heeft het charisma van een lulletje rozenwater, maar hij is wel twee sleutel spelers kwijt geraakt (martinez en Antony).

Hierbij hadden Antony, voornamelijk tijdens CL wedstrijden, als dribbelaar en Martinez als pitbull i.c.m. een baken van rust een geweldige impact op het spel van Ajax.

Als vervanger komt er een krachtpatser uit de grootste kick-and-rush competitie van Europa en een bergwijn die ook meer van zijn kracht uit moet gaan en minder van zijn flair en souplesse. Daarnaast, laat Tadic het afweten en zijn ze Haller ook kwijt (10 doelpunten in de groepsfase).

3 oktober 2022 om 15:08

Kapot makkelijk om hele tijd Schreuder de schuld te geven. Kijk alleen eens hoeveel basisspelers er wel niet zijn vertrokken. Hij moet aan een heel nieuw basiselftal zo ongeveer beginnen. Daarbij bestaat die achterhoede, zeg zowat het hele elftal beter gezegd, uit de lieve jongetjes van de klas. Wat ik al vanaf moment 1 zei, je mist gewoon echt dat gedonder en over mijn lijk-mentaliteit van spelers als Nico, Antony en Martinez. Die speelden zo’n grote rol om het elftal boven water te houden als het even niet lekker liep.

3 oktober 2022 om 15:56

@caribbean

het is relatief simpel ik ga er gewoon vanuit dat we afgaan, dan kan het alleen maar meevallen. Daarnaast blijf ik het positief bekijken of Ajax gaat af, maar dan weten we ook dat de trainer zijn houdbaarheidsdatum heeft bereikt of het valt mee en dan hebben we nog kans dat de leiding van Ajax inziet dat deze trainer niets toevoegt voordat we nergens meer om spelen.

Ik mag toch hopen dat Ajax een betere prestatie op de mat legt dan tegen een zeer pover Go Ahead Eagles, want anders zullen ze billenkoek krijgen van ongekende proporties. Dit Napoli is een voetbalmachine met ongelooflijk veel kwaliteit. Een perfecte combinatie van techniek, kracht en individuele klasse. Als Ajax deze wedstrijd verliest, mag ik toch wel aannemen dat overwinteren in de CL een utopie is. Ajax moet hierna namelijk naar het grandioze Stadio Diego Armando Maradona, waar het oorverdovende geluid van de fans mogelijkerwijs zal zorgen voor bibberende beentjes en een paar ’poepjes’ in de broek van de Ajax-spelers.

3 oktober 2022 om 14:41

Grandioze bouwval ja

3 oktober 2022 om 14:47

Hahahaha, helaas waar! Wel boordevol voetbalcultuur en sfeer!

Wat bazelt Schreuder nu allemaal? Een echte Ajax speler die het niet gered heeft bij Ajax en komt dan tot de conclusie dat er ook andere routes bestaan om goed terecht tekomen? Ergo ... er is leven na Ajax?
Wat is zijn punt?

OT: Een zware tegenstander, maar Ajax speelt thuis en ik denk dat er een antwoord komt vanuit de groep.mooi affiche !

3 oktober 2022 om 14:25

Njfromvol

Zijn punt is inderdaad dat er leven na Ajax is

Over je on: ik zie het somber in. Geef ons weinig kans. Napoli is sterk en wij tactisch zwak.

3 oktober 2022 om 14:31

Haha inderdaad, alsof spelers die het bij Ajax niet redden hun voetbalschoenen maar in de kast kunnen gooien, een serieuze carriere kan je dan wel vergeten. Bah bah.

3 oktober 2022 om 14:46

Zoveel vreemds zegt die toch niet? Feitelijk zegt hij dat Lobotka destijds niet goed genoeg was voor Ajax en sindsdien een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het is toch ook gewoon zo dat Trencin, Ajax, Trencin, Nordsjaelland en Celta niet echt de gangbare route is naar de top?

3 oktober 2022 om 16:58

Is toch belangrijk voor Schreuder dat er leven is na Ajax. Als hij zo doorgaat zal dat leven snel beginnen voor hem.

Heerlijk zo’n coach zeg. Nu je zelf al indekken dat we het zwaar krijgen. Wat dacht je dan het is CL voetbal. Zal zich wel weer aanpassen in plaats van je eigen krachten uitgaan. Gewoon aanvallend spelen dan is Ajax op zijn sterkst. Anders wordt het gewoon EL volgend jaar.

3 oktober 2022 om 14:56

Indekken? Hij geeft zijn perceptie over een sterk Napoli maar bij sommige kun je echt niets meer goed doen zeg. Laten we eerst dinsdag even afwachten hoe we ons kunnen meten met een Napoli. Want dat ingraven zag ik niet gebeuren bij Rangers en Heerenveen etc.Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, de echte Schreuder komt vanzelf naar boven. Die heeft zichzelf wijs laten maken dat hij een goede trainer is maar die kan er niks van, snapt er niks van en gaat dat ook niet plots wel doen.

Ik zal zijn onnavolgbare wissels, laffe spelopvatting en totale passiviteit nooit meer vergeten, deze man is terecht met pek en veren de straat op gejaagd bij Twente en ik weet zeker dat dit bij Ajax niet anders zal gaan.

De potjes die je toch wel wint 90 van de tijd als Ajax verbloemen het nu nog, enigszins,

ik heb nog steeds vertrouwen in, dat dit team inclusief coach het gaat laten draaien zoals de fans het willen zien. het is even wennen, mensen vergeten er staan allemaal nieuwe spelers, nieuwe coach. sommige spelers mogen van mij wel beter gaan presteren en weeer meer lef in het spel gooien. pak een tadic (geweldige speler) maar als je zo matig/saai blijft spelen, mag je wel eens op de bank gaan zitten, hij mag dat zelf ook wel aanbieden vind ik. rechtsbuiten... geef die conceicao eens de kans, die brengt heel veel creativiteit mee en durf in zijn spel. Brobbey gewoon spits. ik zet hier een opstelling bij hoe ik denk dat ajax zou moeten spelen aankomende dinsdag.

pasveer
rensch
timber
bassey
wijndal
alvarez
taylor
conceaicao
berghuis
bergwijn
brobbey

Als schreuder eens niet zoveel zou lullen maar meer zijn kwaliteiten als trainer zou benutten had ajax er heel anders voor gestaan. Onder ten hag was hij het tactische brein. Hij wist precies hoe de spelers het beste uit hun kwaliteiten konden halen. Tot nu toe heb ik dat bij akax nog niet gezien sinds hij trainer is. Is de druk van hoofdtrainer dan toch te groot voor hem

Ajax is gewoon een stuk minder dan vorig jaar. Tegenstanders weten Ajax te bestrijden; of de bal wordt richting Tadic gespeeld (hem vastzetten dus, hijger in zijn nek) of richting Blind.

Pasveer speelt de bal naar de man in het midden, mannetje er direct op, maar ook meteen twee mannen richting de backs, zodat er GEEN driehoekjes gevormd kunnen worden. dan maar weer naar Pasveer.
Schiet dus totaal niet op.70% balbezit maar geen vooruitgang.
Mobility without motion

Ik vind Taylor een goede speler, (scoren en passen top), maar Gravenberch kon de bal halen en zich al slingerend en swingend een weg banen richting de voorhoede, dat kan Taylor weer niet.
Oftewel, Ajax MOET op het middenveld een speler hebben die de zich vrij kan spelen en de voorwaartsen vrij kan zetten. Eigenlijk kan alleen Kudus dat.

Ik word zo ongelofelijk moe van deze man. Ik ben er maar weer bang voor morgen.
Als Ajax morgen op ze broek krijgt, wat gaan we dan doen? Dan zit de kans er gewoon nog in dat je vierde wordt hé....

Denk dat Ajax morgen gewoon gaat winnen. We maken het allemaal graag wat dramatischer dan het is. GAE was gewoon een uitzondering. De motivatie zal er echt wel zijn. Dan kan dit Ajax gewoon winnen van Napoli.

Normaal gesproken zou ik zeggen, 50/50. Door de huidige vorm is Napoli (licht) favoriet. En ik denk dat dat best leuk kan uitpakken. De underdogrol ligt ons wel, daar hebben we onze grootste successen mee gehaald. 50/50 wedstrijdjes weten wij nooit te winnen, we zijn niet sluw genoeg daarvoor.

In deze vorm is Ajax kansloos ben ik bang, maar CL blijft iets speciaals, als Napoli zijn vorm toont van de laatste weken dan is er geen eer te behalen denk ik.

Zijn er mensen die denken dat Ajax serieus een kans maakt ?, nee hoor, iets teveel verkocht. Dan moet je op de blaren zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Feyenoord3322
2.Ajax3027
3.PSV3022
4.AZ299
5.FC Twente2715
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. BrobbeyAanvaller148
S. BerghuisAanvaller145
S. BergwijnAanvaller148
R. PasveerKeeper140
D. TadićAanvaller143
L. LuccaAanvaller82
C. BasseyVerdediger121
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

10 fans
Coach, 50 jaar
SeizoenClub
2022- Ajax
2022-2022 Club Brugge
2020-2021 Barcelona
2019-2020 TSG Hoffenheim
2018-2019 Ajax
Laatste voetbalnieuws

Groningen trok stoute schoenen aan en benaderde grote naam voor trainerschap

FC Groningen heeft een poging gewaagd om Peter Bosz aan te trekken als nieuwe hoofdtrainer, weet Reon Boeringa. De journalist van Voetbal International noemt de 59-jarige trainer als vierde naam van...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 14 november
Jeremie Frimpong staat in de belangstelling van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren