Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Japan
Japan
vs
Costa Rica
Costa Rica

Kieft ziet waarom Ronaldo níét en Messi juist wél weer opbloeit

Vrijdag, 30 september 2022 om 19:09Tom Rofekamp

Het doet Wim Kieft pijn om Cristiano Ronaldo momenteel te zien voetballen. Volgens de analist annex columnist van De Telegraaf is de Portugees geen schim meer van wat hij was tijdens zijn hoogtijdagen, terwijl eeuwige rivaal Lionel Messi naar zijn mening wél weer weet op te krabbelen uit een sportief dal. Dat zit hem in het feit dat de Argentijn een stuk veelzijdiger van aard is, aldus Kieft.

De oud-spits zag Ronaldo de voorbije interlandperiode kwakkelen tegen zowel Tsjechië als Spanje. "In zijn toptijd overkwam het Ronaldo niet dat hij een beuk op z’n oog en neus kreeg zoals zaterdag met Portugal tegen Tsjechië. Hij zit niet lekker in zijn vel en dat werd tegen Spanje opnieuw duidelijk. Het valt te verklaren, maar zo zie je hem niet graag. Ronaldo is aan het forceren. Hij scoort nauwelijks, voelt de twijfel bij zichzelf en de mensen om hem heen en neemt z’n situatie bij Manchester United met zijn reserverol mee naar Portugal. Het moet voor hem allemaal een vreemde gewaarwording zijn", schrijft Kieft.

Messi, die al sinds jaar en dag gespiegeld wordt aan Ronaldo, stak vorig jaar ook niet in de beste vorm. Kieft ziet de zevenvoudig Ballon d'Or in zijn tweede seizoen bij Paris Saint-Germain echter weer opbloeien, en weet het verschil met Ronaldo helder te benoemen. "Waar Ronaldo volledig gefocust is op doelpunten, daar kan Messi zich laten terugvallen uit de spits en als spelmaker fungeren in de opbouw en door het geven van assists. Doelpunten zal hij altijd blijven maken. Hij is trouwens tweeënhalfjaar jonger dan Ronaldo", geeft Kieft wel als kanttekening.

Hoewel de columnist 'weigert Ronaldo af te schrijven', voelt de toon van zijn advies aan de 191-voudig international somber aan. "Na het WK moet hij die beslissing om te stoppen bij Portugal zelf nemen. Vertrek daarna naar Amerika en ga daar lekker voetballen bij een club. Alleen ben ik bang dat zijn grenzeloze ambitie hem dat niet toestaat. Het einde is echter onvermijdelijk", zo klinkt het.


Poll

Gaat Cristiano Ronaldo zijn oude vorm nog hervinden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

83 reacties (laatste reactie door rtrox)

Zou het ook niet deels een leeftijdskwestie zijn? Ik ben wel benieuwd hoe Messi ervoor staat straks op zijn 37e/38e. Voor iedereen gaat de leeftijd vroeg of laat meespelen

30 september 2022 om 19:21

Het is ook een leeftijdskwestie alleen feit is wel dat Messi aan de bal gewoon een stuk beter is als voetballer waar Ronaldo de afgelopen jaren puur als afmaker fungeert speelt Messi nu als aanvallende middenvelder.

Er gaat een tijd aan komen dat ze stoppen. Eerst Roger afgelopen week en binnenkort deze twee heren. Ook al neig ik meer naar Messi, toch geniet ik ook van Ronaldo. Ik denk dat wanneer hij de techniek die hij in zijn beginjaren had gekoppeld aan goals dat mensen hem echt anders zouden zien.

30 september 2022 om 19:40

Ik denk dat je met zo een prijzenkast je niet zo druk meer maakt. Ronaldo heeft sowieso genoeg fans wereldwijd. Wie de beste is zal altijd een voorkeur zijn. Voor mij is de beste allertijden Maradona, iemand anders zal zeggen Messi of Pele en iemand anders zal weer zeggen Ronaldo. Het enige wat feitelijk vast te stellen is is dat ze allemaal een enorme bijdrage aan de voetbalsport hebben geleverd

30 september 2022 om 20:43

Scheelt natuurlijk ook wel of je bij psg in de farmersleague speelt of bij een manu in de premier

30 september 2022 om 21:49

FCVoetbal23 je mag gerust zeggen dat Messi veel en veel beter is als voetballer. Messi kan haalt makkelijk de top5 best voetballers ooit. Ronaldo haalt niet eens de top15. Ronaldo fungeert als afmaker omdat hij gewoon niet beter kan. Ronaldo is iemand die meteen wil laten zien wat hij kan. De techniek van zijn jonge jaren zagen er ook geforceerd uit en vaak mislukten ze op erg beschamende manieren.

30 september 2022 om 22:38

We kunnen discussieren over wat een voetballer is. De een zal het beperken tot techniek en inzicht en de ander tot prijzen. Puntje bij paaltje zijn het allemaal voetballers en is Ronaldo 5x uitgeroepen tot beste speler ter wereld. Om hem dan niet eens in de top 15 te zetten lijkt me op zn zachtst gezegd discutabel.

30 september 2022 om 22:57

Als je nog moet discussiëren wat een voetballer is mag je net zo goed een andere sport gaan volgen. Voetbal is de meeste eenvoudige sport ooit. Daarom is het ook de meeste populair. Ja het zijn allemaal voetballers maar om bij de allerbeste te kunnen horen moet een speler meer dien dan alleen zorgen dat zijn naam op de scorenboard komt.

En als wij ons tot prijzen beperken waarom hoort Dani Alves niet tot de beste ooit?

30 september 2022 om 23:41

Cruyff: voetbal is simpel, maar simpel voetballen is het moeilijkste wat er is.
Kom overigens maar door met de lijst van 15 betere voetballers aller tijden, zal een makkie voor je zijn 👍🏻

1 oktober 2022 om 00:21

15 is echt overdreven, maar er is wel een kleine groep van 5 spelers waar hij niet bij hoort in mijn ogen, want die hebben toch dat extras wat CR7 nooit heeft gehad. De lijst (niet in volgorde): Pele, Cruijff, Maradona, Messi, Ronaldo Nazario.

1 oktober 2022 om 03:02

Ja in deze twee seizoenen wordt ook echt het verschil tussen beide heren duidelijk. Ik kan van beide heren genieten, maar als je puur alleen naar het voetballend vermogen kijkt van de beste klein man dan kan je niet anders constateren dat dit van een heel ander niveau is dan Ronaldo

1 oktober 2022 om 11:22

Ijsmuts, als je nog wilt discussiëren wat een voetballer is wat voor zin heeft om 15 te noemen?
Ik zou bijvoorbeeld iemand noemen met een veel betere techniek, veldinzicht, dribbles en meer altruïstisch is maar als tegen reactie zul je zeggen: mja hij heeft mindere prijzen dan Ronaldo.

1 oktober 2022 om 15:37

Jij snapt er duidelijk helemaal niks van. Messi is in mijn ogen de beste ooit, daarna komt Ronaldo. Doe niet alsof hij een Inzaghi is, Ronaldo kon bijzonder goed voetballen. Scoort belachelijk veel, maar ook meeste assist in CL he? Is dus niet alleen maar een afmaker waar jij nu op doelt.

1 oktober 2022 om 15:41

Hoe kun je nou de braziliaanse Ronaldo hoger inschatten? Het gaat om het totaalplaatje, niet alleen om je dribbel. Ronaldo was echt goed maar heeft dit een aantal jaren volgehouden. Cr7 heeft 15 jaar aan de top gestaan.. Zonder messi had hij nu minstens 10 gouden ballen gehad. Dat hij uberbaupt 5 gouden ballen in het tijdperk van messi gewonnen heeft is uitzonderlijk. Hoort imo zeker bij beste 5, messi ronaldo pele maradonna en dan cruyff. Voetballen waren deze mannen mss beter, maar als je naar het totaalplaatje kijkt kom ik hierop uit.

30 september 2022 om 19:37

Of misschien dat Ronaldo in de zwaarste competitie ter wereld speelt en Messi in een matige competitie met zelfs 1 van de duurste teams ter wereld om zich dat maakt gigantisch verschil topscorer in Premier League is tig keer moeilijker dan in über farmers League laat staan als je dan een team hebt dat tig keer duurder is als directe concurrenten gaat nergens over daar!

30 september 2022 om 19:41

Het niveau van de competitie zal inderdaad ook meespelen. De PL is de zwaarste competitie ter wereld. Op de leeftijd van Ronaldo zal dat een flinke slijtageslag zijn

30 september 2022 om 19:40

Precies. Meeste spelers zijn allang gestopt of hebben 3 stappen terug gedaan qua niveau.

Denk dat het missen van de voorbereiding en de blessure die hij had hem op dit moment parten spelen.

30 september 2022 om 20:10

Dat zal ook vast een rol spelen, maar hij heeft op zich wel een punt. Ronaldo is inmiddels al een tijdje niet heel veel meer dan een geweldige afmaker. Dan helpt het uiteraard ook niet dat hij in een ploeg speelt die niet lekker draait in een competitie veel beter dan de Ligue 1.

Messi speelt in een vrij zwakke competitie met spelers als Neymar en Mbappe om zich heen en bovendien is Messi inderdaad veelzijdiger. Als hij niet scoort, heeft hij nog steeds een gigantische impact op het veldspel. Als Ronaldo niet scoort, speel je tegenwoordig(!) zo'n beetje met 10 man.

30 september 2022 om 21:27

...alsof Ronaldo op zijn 35 deed wat Messi doet. Messi's voetbalvermogen is ongekend en Ronaldo's is...voel het maar in. Hoe jullie Ronaldos fans hem keer na keer proberen te verdedigen is echt onbegrijpelijk. Aantal jaren geleden werd nog beweerde dat Messi veel sneller dan Ronaldo zou afslijten. Nu is het wachten op zijn 37ste?

30 september 2022 om 22:36

Ronaldo op zijn 35ste 31 goals en 5 assists in de Serie A.....

30 september 2022 om 23:05

Komt ook zo een teletekst supporter aan met z'n statistieken. We hebben over voetballen. Wat deze spelers doen met de bal aan hun voeten tijdens de wedstrijden.
Wat Messi op z'n 30+ doet deed Ronaldo niet eens op zijn 20+.
Het spelverdelen, assists geven, kansen creëren voor zichzelf en anderen. Week in, week uit. Dit heeft Ronaldo nooit gedaan.

1 oktober 2022 om 15:45

Omdat het een heel ander soort speler is. Voetballend is messi heus beter, maar hoe je redeneert slaat echt nergens op. En ja stats zijn belangrijk, niet bagataliseren omdat het jouw trieste visie niet ondersteund. Meeste goals en meeste assist in CL dus jouw redenatie kan de prullenbak in

1 oktober 2022 om 16:51

"Voetballend is Messi beter". Nou, klaar toch. Waar hebben we anders over dan? Weet je wat echt triest is, is hoe jullie Ronaldo proberen op te hemelen met z'n CL prestaties. Waarom vergelijk je niet beide speler vanaf de moment dat Ronaldo in LaLiga kwam? Toen speelden ze tegen precies dezelfde tegenstanders en tegen elkaar. Eerlijker dan dit kan het nooit.

1 oktober 2022 om 09:23

Beide voetballers zijn klaar op het hoogste niveau, Messi is dat al wat langer dan Ronaldo. Alleen heeft Messi de juiste keuze gemaakt om een niveautje lager te gaan spelen en af te gaan bouwen. Ronaldo zal dat volgend jaar ook wel gaan doen. Een mooie tijd was het, maar helaas ten einde.

1 oktober 2022 om 13:23

Sws heeft het met de leeftijd te maken.35 of 37 is op die leeftijd een heel groot verschil ook al lijkt dat nie zo.Bij 25 of 27 merk je geen verschil.Ik denk dat Messi op die leeftijd ook wel klaar gaat zijn bij de absolute top.Alhoewel hij nog veel zou kunnen klaarspelen met zijn technisch vernuft.Kijk maar naar Modric die is ondertussen ook al 37 jaar.Maar misschien zijn we hier allemaal een beetje te voorbarig over Ronaldo en staat die binnen de kortste keren weer elke wedstrijd aan het kanon.Zo een grootheid moeten we niet te snel afschrijven ongeacht zijn leeftijd.

Messi lijkt nu bij Argentinië weer op te bloeien, lijkt ook te maken hebben met het aantal piekmomenten dat hij kan pakken. de League 1 is natuurlijk niet veel voor een speler van zijn kaliber en bij PSG hoeft hij voor geen enkele vuile meter te maken. Ronaldo komt vanuit een blessure en is gewoon nog niet (wedstrijd)fit voor zijn doen.

30 september 2022 om 19:23

Anderzijds hoeft Ronaldo dat als Spits ook niet te doen bij Manu. Denk ook dat het er mee te maken heeft met dat Ronaldo de voorbereiding heeft gemist doordat hij weg wilde en nu gewoon uit z’n ritme is. Hoop voor hem dat hij snel weer tot goals kan komen bij ManU.

1 oktober 2022 om 00:08

Dat en Ronaldo heeft natuurlijk nog een kind verloren wat hij moet verwerken dat zal ook een mentale tik geven. Ben geen fan van Ronaldo maar ben er van overtuigd dat hij nog terug komt en nog tot en met euro 2024 zal.vlammen

Ja, de vorm is op dit moment echt niet goed. Maar is iedereen dan echt vergeten dat hij er vorig seizoen nog 26 inschoot bij een ontzettend zwak united? Deels in de pl? Ik snap echt niet dat iedereen ronaldo afschrijft, dat hij naar amerika moet en alles. Hij speelt een paar wedstrijden, waar die niet eens 90 min speelde elke wedstrijd, slecht en het is einde verhaal?

30 september 2022 om 19:30

De afgelopen 4 jaar welgeteld 1 keer topscorer en zelfs 0 keer cl topscorer en bij precies hetzelfde zwakke United haalde Bruno als middenvelder zelfs betere cijfers dus zo heel indrukwekkend zijn die 26 goals nou ook weer niet als je niet door een Real Madrid bril kijkt! Vergane glorie had nog een opleving in 2019 maar had allang moeten stoppen bij Madrid maar tegenwoordig niet meer

30 september 2022 om 20:08

Ja klopt ronaldo word nooit meer de oude, maar je doet alsof het makkelijk is om een cl topscorrer te worden. Hij kwam ook niet ver genoeg met zijn clubs om topscorrer te worden.

30 september 2022 om 21:09

Hahah, droefganger inderdaad ben je. Lekker bagataliseren. Niemand neemt jou serieus.

30 september 2022 om 21:20

Je moet leren lezen of een bril kopen en praat voor jezelf ipv voor tienduizenden reageerders lekker janken om je idool die sinds 2018 niet echt meer bij de top 5 hoort of jij me wel of niet serieus neemt interesseert me minder dan niks lekker terug onder je Ronaldo dekbed knul!

30 september 2022 om 22:22

Het is niet ondenkbaar dat hij een van de oorzaken was dat United zo ontzettend zwak was. Je moet je hele spel op hem afstellen en daar is hij simpelweg lang niet goed genoeg meer voor. Elk team waar hij voor speelt zal een middelmatig team zijn omdat hij topniveau niet meer aankan.

Hoogtepunt uit ronaldo's carriere zijn niet de cl'overwinningen,goals,ballon dor's maar dat hij in een adem met messi wordt genoemd,messi is voetballend zoveel beter en het gekste is dat hij ook nog meer assists en een beter doelpunten ratio heeft...

30 september 2022 om 19:32

Doelpunt ratio in de ko fase CL even googlen en je ziet wie de big game player is (was) en ik verklap je dat is geen Messi jongedame!!

30 september 2022 om 19:34

Doelpunten in finales erbij pakken draufganger? Of tegen de top 6 premier league? Of in onderlinge wedstrijden? Moet ik nog even doorgaan?

30 september 2022 om 19:39

@draufganger oké Ronaldo is misschien een betere afmaker maar in de rest van alle facetten?

30 september 2022 om 19:39

Nee doelpunten in de halve finales is al goed hoor en Ronaldo laat Messi daar mijlenver achter zich dus bedankt voor je aanbod maar helaas!!

30 september 2022 om 19:43

Kevin Ronaldo is dus helemaal geen betere afmaker dan Messi.. leg het gemiddelde naast elkaar en je ziet duidelijk een winaar.

30 september 2022 om 19:50

Wie van de twee de beste afmaker is durf ik niet te zeggen maar gemiddeldes vertellen nooit het hele verhaal. Stel Memphis scoort twintig keer in oefenwedstrijden en 5 keer op de eindrondes en Van Persie maakte er 3 in oefenwedstrijden en 12 op eindrondes. Dan krijg je al een heel vertekend beeld. Scoren in een poulegase CL is ook weer anders dan een doelpunt maken in de halve finale etc.

30 september 2022 om 21:09

Ja japie stel stel.. Messi speelt alleen niet alleen oefen potjes. Messi en Ronaldo hun doelpunten hebben 10 jaar lang voor prijzen gezorgd dus dan kan je zeker naar gemiddelde kijken.

30 september 2022 om 21:11

Bar barJe komt niet zomaar in een finale he, je schijnt eerst wat rondes te moeten overleven om er te komen, en daarin was Ronaldo cruciaal. Wel lachen dat Barca onder Guardiola zogenaamd het beste voetbal speelde, maar niet eens een cl wisten te prolongeren itt de Real van Zidane, die dat 3(!!) keer lukte.

30 september 2022 om 21:36

Messi heeft meer gouden schoenen dan Ronaldo en dit zou in principe al meer dan genoeg zeggen.

30 september 2022 om 22:05

@BarBar 32 finale's? Reken je dan ook de finale van de Camping Cup mee ofzo?

30 september 2022 om 22:07

Nee de joan gamper finale natuurlijk.

30 september 2022 om 22:11

Met het belangrijke verschil dat het team van Pep ieder jaar voor de treble ging en het team van Zidane één prijs als prio had.

30 september 2022 om 22:12

Nope. Maar volgens mij wel de supercups. Dan heeft ie er wel zoveel gehaald.

1 oktober 2022 om 11:24

Uiterst knappe statistieken in dat geval, maar goed dat wisten we al. Daarom is Messi een van de beste spelers allertijden en voor veel mensen zelfs de beste allertijden

30 september 2022 om 21:12

In alles wat relevant is qua grote wedstrijden js ronaldo gewoon de betere. Leuk die messi in la liga maar uitspraken dat dat zijn grootste verdiensten zijn moeten gewoon stoppen. Je bent echt respectloos naar een van de 2 beste ooit toe en echt totaal onzinnige reactie van je. Maar goed, vz leden zijn veelal messifans dus had het weer verwacht.

30 september 2022 om 22:11

Kaka in alles wat relevant is? Noem is wat voorbeelden?

30 september 2022 om 22:14

Op springen na, is Cristiano natuurlijk in werkelijk niets de betere t.o.v. Messi. 2007-2008 was het enige seizoen waarin hij beter was dan Messi, daarna nooit meer. Dat weet een ieder met minimaal één werkend oog.

30 september 2022 om 23:16

Tsja, probeer dit maar eens uitleggen aan mensen die blijkbaar voetbal volgen via de teletekst.
Er is niets, maar echt totaal niets wat Ronaldo met de bal aan zijn voeten beter kan dan Messi.

1 oktober 2022 om 08:51

Kaka2007: zal nooit wat goeds zeggen over Messi en Barca.

‘’ Cristiano Ronaldo's sister Katia Aveiro accuses Portugal fans of being 'sick, soulless and forever ungrateful' following criticism of her brother... as she insists the Man United star remains 'the BEST player in the world' despite his recent struggles ‘’

Kan iemand me vertellen hoe dit tot stand is gekomen? Ik heb het niet helemaal kunnen volgen.

30 september 2022 om 21:13

Geen idee, die zus is erg irritant. Wel heeft ze gelijk in het feit dat ronaldo constant haat over zich heen krijgt en erg weinig respect krijgt.

30 september 2022 om 21:37

Het is gewoon Ronaldo die reageert vanuit zijn zus account.

Ik hoop nog altijd dat Paris hem een aanbod doet om nog één jaartje met Messi te voetballen. Mbappé zal daar (gok ik) aankomende zomer wel vertrekken. Ronaldo in de spits met Neymar en Messi aan de zijkanten. Lijkt mij in theorie toch een prachtige legendarische voorhoede.

Messi is mijn inziens een stuk natuurlijker met de bal. De bal is bij hem meer een verlengstuk van zijn lichaam. Waar bij Ronaldo zijn lichaam meer een gereedschap is om de bal te bedienen. Gelijk ook de reden vind ik dat Messi voetballend langer mee zal kunnen dan Ronaldo. Al is Ronaldo wat jaartjes ouder. De tijd zal het uitwijzen of Messi het over een paar jaar nog steeds aan kan.

Messi doet zijn hele leven al aan wandelvoetbal. Ik denk dat hij nog best wel lang als luie tien kan fungeren. Waarschijnlijk de enigste die nog die rol nog kan doen in de moderne voetbal.

30 september 2022 om 21:10

*enige, je kan niet meer zijn dan enige.

Het grote verschil is dat Ronaldo enkel een doelpuntenmachine is geweest … als de doelpunten wegblijven heeft ronaldo niet echt een toegevoegde waarde … messi daarentegen voetbalt mee en is daarbij nog altijd een medespelers die altijddddd de bal kan verplaatsen

30 september 2022 om 21:40

...maar zelfs als doelpuntenmachine is Messi veel beter. Meer doelpunten in een kalenderjaar en meer goudenschoenen.

In vergelijking met Ronaldo is Messi een paar jaar jonger, speelt hij in een B-competitie, in een van kwaliteit overlopend elftal en heeft hij kwalitatief meer voetballend vermogen om op terug te vallen (meer assists en aanvallen opzetten t.o.v. Ronaldo). De Premier League is sterker dan ooit, wat gewoon een taaie kluif is voor iedere spits. En dan zeker voor een vrij statisch geworden spits zoals Ronaldo die het van een goede aanvoer moet hebben.

30 september 2022 om 22:00

Premier league sterker dan ooit? Whahaha

Wim Kieft vergeet mss ook dat Ronaldo pas een ongeboren kind heeft verloren. En mss in de zomer wel andere prioriteiten had zoals zn vriendin steunen en samen zijn. En daardoor mss ook fysiek en qua wedstrijdritme ook niet top presteert. En ja waarschijnlijk ook de leeftijd. Maar hij kan echt wel nog beter dan wat hij die eerste duels heeft laten zien.

30 september 2022 om 23:25

Dit is de reactie die ik zocht. Ronaldo heeft dit jaar nog een ongeboren kind verloren wat mentaal toch zwaar kan zijn. Plus hij heeft de hele pre season bij man utd gemist waardoor hij gewoon niet scherp is. Als hij zijn vorm weer vindt gaat hij echt wel scoren hoor. Misschien niet meer zoveel als vroeger maar toch..

Messi doet het op talent en is voetballend 100x zo goed. Vrij logisch.

Naar Amerika? Daar heeft hij toch een verkrachtinszaak aan z'n broek hangen en zodoende Amerika al jaren vermijdt? Gaat hem niet worden denk.

Jarenlang presteren seizoen in seizoen uit .Om dan zo afgeschreven te worden vind ik jammer .

Ook Ronaldo wordt een jaartje ouder. Zal voor mij altijd de goat blijven.

Besef gewoon dat wij het tijdperk messi en Ronaldo mee hebben gemaakt en nog steeds! Los van ieder z’n mening is het fantastisch, weergaloos en uniek wat we al 20 jaar mogen zien! Zoals onze ouders Cruijff, Maradona en Pelé mee hebben gemaakt, hebben wij Messi en ronaldo. Ik ben persoonlijk een messi fan maar wat ronaldo heeft laten zien is ook exceptioneel. Wees blij dat deze twee ons hebben laten genieten van mooi voetval en goals!

Ronaldo speelt al van voor zijn Juventus tijd bagger maar zijn doelpunten maakten alles goed.

Neem zijn doelpunten weg en je krijgt een middelmatige speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Arsenal3722
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. RashfordAanvaller144
J. SanchoAanvaller102
N. BishopKeeper00
David de GeaKeeper140
M. DúbravkaKeeper00
T. HeatonKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3917 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Manchester United 10 1 2 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
Laatste voetbalnieuws

FIFA roemt Cristiano Ronaldo na verkregen strafschop tegen Ghana: ‘Geniaal’

De FIFA heeft zaterdagochtend teruggeblikt op de eerste speelronde van de groepsfase van het WK. De technische experts van de wereldvoetbalbond vertelden daar over de meest opvallende momenten tijdens het toernooi...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 14 november
Jeremie Frimpong staat in de belangstelling van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren