Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Japan
Japan
vs
Costa Rica
Costa Rica

NEC gaat met nieuwe deal voor langste sponsorcontract in de Eredivisie

Zaterdag, 24 september 2022 om 19:50Rian Rosendaal • Laatste update: 19:50

KlokGroep is ook de komende jaren hoofdsponsor van NEC, zo maakt de Nijmeegse club zaterdag wereldkundig via de officiële kanalen. Tijdens het eeuwfeest van de bouwende ontwikkelaar werden de contracten ondertekend door alle betrokken partijen. Met de nieuwe deal blijft KlokGroep tot medio 2029 verbonden aan NEC. Club en sponsor gingen in 2019 een samenwerking aan en nu is dus besloten om de verbintenis tussentijds open te breken en te verlengen.

Met de nieuwe deal zetten beide partijen in op het langstlopende sponsorcontract in de Eredivisie. "We zijn als NEC ontzettend trots op deze verlenging", jubelt algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubsite. "En dit is geen gewone verlenging, maar een belangrijk partnership van maar liefst zeven seizoenen. Het onderlinge vertrouwen dat we in elkaar hebben is de basis geweest voor deze verlenging. De komende jaren gaan we gezamenlijk verder bouwen aan nieuwe successen, waarbij we niet vergeten waar we vandaan komen. Nijmegen en omgeving nemen we in ons hart en onze plannen mee", aldus de NEC-bestuurder.

KlokGroep stapte in toen NEC nog in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie bivakkeerde. "NEC blaakte echter van ambitie en paste ook qua maatschappelijke betrokkenheid goed bij KlokGroep", reageert algemeen directeur Harold van Rooijen namens de hoofdsponsor. "Die ambitie is de afgelopen jaren meer dan waargemaakt. Niet alleen de selectie, maar ook de organisatie is nu op Eredivisieniveau. Ook wij zijn de afgelopen jaren met NEC meegegroeid", concludeert Van Rooijen, die tevens laat weten dat een 'stabiele plek in het linkerrijtje' het streven is van KlokGroep.

De eerste gesprekken over contractverlenging vonden aan het einde van vorig seizoen plaats. Volgens commercieel manager Robin Faber van NEC zaten beide partijen al snel op een lijn. "Dit waren direct constructieve gesprekken op de inhoud, waarbij we elkaar snel vonden gezien onze landelijke uitstraling, sterke regionale verankering en maatschappelijke ambities. Wij zijn dan ook enorm trots om ook de komende jaren met KlokGroep op de voorkant van ons NEC-shirt te lopen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door keizerstad1994)

Hier kon je de klok op gelijk zetten dat dit ging gebeuren.

24 september 2022 om 20:11

Klopt! Mooi dat ze nu de grote klok luiden.

24 september 2022 om 22:08

Zitten jullie in de klok-groep?

Jeetje 2029, das wel ff stevig lang. Benieuwd of ons kabinet tegen die tijd de energiecrisis opgelost heeft

Verder natuurlijk allemaal prima. Voor het eerst sinds jaren echt het gevoel dat er rust, orde en stabiliteit heerst binnen de club. Al een tijd geen gekke dingen meer gebeurd en er staat een leuke selectie waar de supporters zich mee kunnen identificeren (wel wat te weinig punten). Enige jammere is het vertrek van Ted van Leeuwen, maar als iemand vind dat zijn werk erop zit moet je ook niet verder gaan. Hopelijk kunnen we dit uitbouwen en een stabiel rond plek 9/10 gaan spelen met af en toe een uitschieten naar boven, dat zit er met goed beleid en het geld van ome Marcel best in.

24 september 2022 om 21:50

Weinig punten is waar , wel staat er inderdaad een leuk team en met een echt afmaker erbij zouden we wel wat hoger staan. Mooi om te zien dat ze het nu goed voor elkaar hebben en bezig zijn op het lange termijn. Ook de spelers die gehaald zijn zijn gehaald met een plan. Hopelijk gaan we aankomende jaren tussen plek 6en9 strijden.

En na het tekenen gingen de flessen open en werd het de klokklokklokklok-groep.

Goed om te zien dat we commercieel ook lekker bezig zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.NEC173
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. SchöneMiddenvelder141
D. Proper Middenvelder130
J. CillessenKeeper130
Pedro MarquesAanvaller133
E. TavşanAanvaller132
S. El KarouaniVerdediger141
O. TannaneMiddenvelder122
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

In de wandelgangen

Maandag 14 november
Jeremie Frimpong staat in de belangstelling van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren