‘Erik ten Hag en Man United denken weer aan een transfer met een Ajax-link’

Donderdag, 18 augustus 2022 om 14:40Guy Habets

Arkadiusz Milik wordt in Franse media in verband gebracht met Manchester United. Volgens L'Équipe zou Olympique Marseille, de huidige club van de Poolse aanvaller, wel openstaan voor een vertrek van Milik en heeft Erik ten Hag hem op het lijstje van mogelijke versterkingen voor de aanvalslinie gezet.

Het moge duidelijk zijn dat Manchester United op zoek is naar meer nieuwe spelers, aangezien de seizoensstart met twee nederlagen op rij niet om over naar huis te schrijven was. Er wordt gezocht naar een nieuwe reservedoelman, een rechtsback, een vleugelaanvaller en een spits en voor die laatste vacature is Miilk in beeld. In Frankrijk wordt gemeld dat de Pool door Ten Hag serieus wordt overwogen als optie. Marseille zou zo'n twintig miljoen willen incasseren voor de voormalig Ajacied.

Milik lijkt alleen naar Old Trafford te kunnen komen als Cristiano Ronaldo voor die tijd vertrokken is. De Portugese superster zorgt voor interne problemen en lijkt niet meer gemotiveerd te zijn om voor the Mancunians te spelen. Als Ronaldo inderdaad voor de deadline op 1 september vertrekt, komt er geld vrij en kan Milik als zijn opvolger gehaald worden. Er is vooralsnog geen club die serieus in de markt is voor CR7.

De afgelopen twee seizoenen kwam Milik tot 38 wedstrijden in de Ligue 1 namens Marseille, waarin hij zestien keer scoorde. Dit seizoen speelde hij ook al twee duels, maar trof de Pool geen doel. De Fransen namen Milik in 2020 over van Napoli, waar hij in vier seizoenen ook al tot 38 goals in de Serie A kwam. Zijn productiefste seizoen beleefde de linkspoot echter in het shirt van Ajax, waarvoor hij in de jaargang 2015/16 21 keer scoorde. Hij speelde eerder ook voor Rozwój Katowice, Górnik Zabrze, Bayer Leverkusen en FC Augsburg.Gerelateerd

Meer sportnieuws

111 reacties (laatste reactie door renaz_juve)

Och wat karig... dit zouden alleen maar wanhoopsaankopen zijn... Accepteer wellicht gewoon dat de eerste seizoenshelft ruk is, ga bedachtzaam kijken naar wat je echt nodig hebt en kijk in de winter voor de juiste aankopen...Echter hoorde ik in de wandelgangen voorbij komen dat Jahanbaksh graag weg wil. Ideale aankoop😉

18 augustus 2022 om 14:49

Hahaha Erik zit zich op te vreten achter zijn laptop, Man U word gelinkt aan alles en iedereen, alles ligt na 3 seconden op straat en er is een constante stroom aan negatieve reacties. Heel benieuwd of een control freak als Ten Hag dit naast zijn matige spelersgroep ook kan managen.

18 augustus 2022 om 16:30

Ten Hag heeft zijn geloofwaardigheid al verloren toen hij Ronaldo weer in de selectie opnam zonder dat hij heeft meegedaan in de voorbereiding.. Niemand zal zich nog inzetten voor ten Hag. Hij is niet de baas. Ik vraag me sowieso af wat hij heeft gedaan vanaf mei. De dag nadat Ajax kampioen was vertrok hij al naar engeland...ten Hag heeft geprofiteerd van het gespreide bedje van Overmars. Maar zijn aankopen van Utrecht waren ook al lachwekkend!

18 augustus 2022 om 15:06

Labyad is gespot in een Armani winkel in Manchester ! Hij wordt hoogstwaarschijnlijk medisch gekeurd en mag vervolgens bij Ten Hag thuis slapen!

18 augustus 2022 om 15:26

Dolberg ook

18 augustus 2022 om 15:44

Ten Hag zocht toch nog een goede rechtsback die fysiek sterk is is Klaiber niet wat ?!

18 augustus 2022 om 17:38

Och och wat zijn er weer een hoop internethelden zeg.. na Ferguson is het nog geen enkele trainer gelukt een fatsoenlijk elftal bij United neer te zetten en ten Hag moet nu even in 3 maanden een volledige puinhoop wegwerken. Geef de man wat credits alsjeblieft..

Natuurlijk is Milik niet waar je naar streeft, maar het is een relatief goedkope spits die toch zijn goaltjes maakt en het spelletje kent. United wordt hooguit 6e dit jaar, wie ze ook halen.

18 augustus 2022 om 17:28

Onzinbericht van de bovenste plank dat vi datplaatst

18 augustus 2022 om 18:03

Het wordt steeds gekker. Weet niet of we alles moeten geloven maar de namen die ik voorbij zie komen worden ze niet beter op. Maar goed even afwachten maar ziet er niet best uit.

18 augustus 2022 om 18:04

Het wordt steeds gekker. Weet niet of we alles moeten geloven maar de namen die ik voorbij zie komen worden ze niet beter op. Maar goed even afwachten maar ziet er niet best uit.

18 augustus 2022 om 18:40

Misschien ook het gebrek aan status bij Ten Hag. Een Zidane of Mourinho bv spreken meer tot de verbeelding voor de betere voetballers. Misschien zijn ze daarom ook niet bereid om te komen

Wat mikt United laag zeg... er zijn echt wel spelers die willen komen van een hoger niveau

18 augustus 2022 om 14:53

Schijnbaar niet dus, of dacht je dat ze bij Man U na alle spelers bekeken te hebben bij C spelers komen omdat ze degraag willen. Nee mij is wel duidelijk,A en B keuzes willen gewoonweg niet naar Man U. Wat ik ook wel kan begrijpen als je ziet in wat voor een vrij val ze zitten.

18 augustus 2022 om 15:08

Ja want Neves, Ruiz, Torres, SMS etc zijn allemaal onhaalbaar. Er zijn voldoende goede spelers alleen united of ten Hag kijken er niet naar om.

18 augustus 2022 om 15:18

Wat trek jij voorbarig conclusies. Er zijn echt wel een hoop spelers die 2 klasses beter dan Milik zijn die wel graag naar United wiĺlen gaan. United is in potentie nog steeds een gigantische club

18 augustus 2022 om 15:27

Ja want iedereen bij Man U is achterlijk, die denken weet je wat wij halen geen goede spelers want dan is het veel knapper als wij een keer winnen. Dacht jij nu echt dat ze bij Man U denken, weet je wat Arnautovic en Millik zijn de beste keuzes op hun positie. Natuurlijk niet, die hebben zich echt wel georiënteerd om te zien, wie op welke positie haalbaar is.

18 augustus 2022 om 15:39

Nee, wandering, dat zie je verkeerd. De scouting bij ManU gebeurt doorgaans via welingelichte fans op diverse internationale fora. Plus via Ten Hag natuurlijk, die een lijstje heeft ingeleverd van spelers die met hem hebben gewerkt. Een dobbelsteen is dan de beslissende factor in welke versterkingen er gehaald worden.

18 augustus 2022 om 16:54

Als Arnautovic en Milik spelers zijn die je als Man Utd zijnde wilt aantrekken om het team te versterken, kun je beter dat geld in je zak houden en niemand halen. Deze twee gaan Man Utd echt niet beter maken.

18 augustus 2022 om 15:17

Waarom ook alleen spelers uit Europa? Heeft united geen scoutingapparaat?

18 augustus 2022 om 15:35

Feye

Het scoutingapparaat van Man U bestaat uit:

- Nationaal: Erik ten Hag
- Internationaal: Erik ten Hag
- Talenten 16 jaar: Erik ten Hag

Het is echt bedroevend als dit allemaal waar is.

18 augustus 2022 om 16:31

Hahaha bedankt voor de brede lach op mijn gezicht @MrKrillin Ik vermoed dat dit een cowboy gerucht is. Ondanks dat ik Millik een erg leuke en nuttige speler vind, is het niet het niveau waar ManU op moet inzetten toch.

Pure armoeden al die namen die gekoppeld worden aan United. Kan hij net zo goed Memphis ophalen bij Barcelona. Ten Hag moet gewoon opzoek naar gerichte aankopen en talenten, zodat hij kan gaan bouwen aan de toekomst.

18 augustus 2022 om 14:52

Memphis beschikt over veel te veel persoonlijkheid voor een trainer als Ten Hag, dat gaat niet werken.

18 augustus 2022 om 15:02

Dat is grote onzin. Memphis is absoluut een professional en het is nou niet bepaald zo dat Memphis bij dat soort clubs als hele grote jongen binnenkomt.

18 augustus 2022 om 15:40

@baradona: Inderdaad: Depay beschikt over veel te veel persoonlijkheid. Of was het ego, ik haal die twee altijd door elkaar.

18 augustus 2022 om 15:37

Ten Hag heeft al gefaald met zijn aankopen, Martinez voor 70 miljoen heeft al aangetoond dat hij naïef is en niets van de EPL snapt.

Ik kan niet anders zeggen dat ik dit weer fantastisch scoutingswerk vind

Het lijkt wel alsof ze echt willen degraderen.

18 augustus 2022 om 15:37

Waarom zou je degraderen met een Millik? Scoort zijn goals wel en zal bijna 1 op 2 lopen.

18 augustus 2022 om 18:58

Hij heeft het prima gedaan in Frankrijk (1 op 2) maar de Engelse competitie is toch compleet andere koek. Hij heeft ook totaal niet het fysiek en of snelheid voor de PL. Zou een grote grap zijn als ten hag hem haalt.

Tja voor een team als Manchester United is dit natuurlijk middelmatig, maar er lijkt weinig anders op te zitten. Niemand wil naar United toe en zo gek is dat natuurlijk niet…

18 augustus 2022 om 17:49

Dat niemand naar utd wil geloof ik niet zo. Hoe kwam City dan aan topspelers? Het is niet zo dat ze met slechte spelers per ongeluk kampioen zijn geworden en dat toen ineens de toppers wilden komen. Ze hebben eerst goede spelers gehaald en zijn toen mee gaan doen. Je moet spelers denk ik gewoon een goed plan/project (en genoeg geld) voorschotelen. En natuurlijk goed scouten. Daar ontbreekt het denk ik aan.

Het lijkt wel Comedy Capers in Manchester.

Lijkt me een goede optie. Ontzettend onderschatte speler. Denk dat Ajax nog steeds spijt heeft dat ze hem toen voor veel te weinig hebben laten gaan.

18 augustus 2022 om 15:34

Veel te weinig? Dat was destijds een behoorlijk bedrag. Ook de record opbrengst als ik het me goed herinner

18 augustus 2022 om 16:58

32 miljoen is een mooi bedrag hoor in 2016. Volgens mij ging de vlag juist bijna uit, ook al vond ik hem ondergewaardeerd. Hij werd ook niet gemist, het jaar erna kwam Dolberg uit de jeugd die ons bijna naar de EL schoot.

Ik zat dus te denken, hoe kan Manchester United toch voldoen aan het niveau spelers waarmee ze in verband worden gebracht, en toch nog lager zakken dan dat. Ik kwam er maar niet op. Gelukkig denkt Erik ten Hag mee, en komen ze bij Milik uit. Was natuurlijk wel een tijd geleden dat hij van alle hoeken de bal er in schoot. Een beetje zoals Ronaldo nu zeg maar, maar dan wel een flink niveau lager. Prima aankoop voor de ambities die Man Utd schijnt na te streven!

18 augustus 2022 om 15:28

Cristiano is gewoon de topscorer geweest van de PL op Salah en Son na, en dat in een ongelooflijk matig United. Waar heb je het over?

18 augustus 2022 om 23:20

Ronaldo scoort altijd, getuige van die witte vlekken op het dekbed bij de fanboys. Maar om nou te zeggen dat deze variant van Ronaldo hetzelfde is als hiervoor. Nee niet bepaald. In tegenstelling tot wat jij schijnt te denken is Ronaldo een stuk minder dan zijn top niveau.daarom wat ik zeg. Ik geef duidelijk aan dat Milik een flink niveau lager is. Zowel nu als beide op hun top. Waar ik het over heb is dat United spelers haalt van de categorie "over the top". Nogmaals, dat zijn de ambities van United op dit moment. Waar heb jij het verder over?

Milik die Ten hag is het spoor volledig bijster Martinez voor 70 miljoe was al belachelijk, dat sloeg echt alles.

18 augustus 2022 om 15:06

Ben het zowaar volledig met Aqua1 eens, dat mag ook wel eens gezegd worden!

Persoonlijk mag ik hopen dat de kranten momenteel maar wat namen aan het roepen zijn.
Al kunnen er gekke dingen gaan gebeuren als de transferdeadline nadert.

18 augustus 2022 om 15:47

Aqua1 gaat er vanuit dat elk bericht klopt wat er geschreven wordt over Man Utd. Er worden oer dag 5 spelers gelinkt en er is nog niemand van gehaald

18 augustus 2022 om 15:56

Tjah als er niets getekend wordt mag van mij alles in de wandelgangen hoor

In Frankrijk wordt gemeld dat de Pool door Ten Hag serieus wordt overwogen als optie.

Ja want die zitten er bovenop natuurlijk he.
Mensen mensen kom op zeg.
Als ik morgen op twitter zet dat Ten Hag Benzema wil halen....geloven jullie het dan ook meteen?
Wat een onzin bericht weer

18 augustus 2022 om 14:54

Ja want je hebt Engelse information natuurlijk En je hebt je verslaggever ook in Engeland zitten

18 augustus 2022 om 15:41Nee dat zeg ik ook niet. Ik geloof gewoon niet alles blind en ga ten Hag belachelijk maken. Iedereen weet toch dat het komkommertijd is?
Alles wordt door jan en alleman maar vol gegooid met namen en Ten Hag wordt er op aangesproken dat ie niet spoort enz....

In frankrijk wordt gemeld.....en ergens anders staat..milik is aangeboden en ergens anders staat weer wat anders. Dan kan je wel een beetje uitrekenen dat hier niets van klopt.18 augustus 2022 om 16:01

Zo werken transfer geruchten Soccerfan, volgens jou is alles in de media onzin, hetzelfde zei je over Antony…

18 augustus 2022 om 15:22

Maar Benzema is wel van de categorie die United moet willen. Dat zal niet in één keer lukken, spelers uit die categorie halen, maar daar moet het wel naartoe. En dat is wel wat anders dan Milik. Dus wel een goeie!

18 augustus 2022 om 16:01

Het is een kip-ei probleem. Topspelers willen Champions League voetbal en om de PL titel meedoen, maar om mee te doen in de CL en om de PL titel heb je topspelers nodig.

Die ban kun je op twee manier breken. Optie één is dat je met goed beleid en spelers met groeipotentieel de aansluiting met de top gaat zoeken. Als je dan dichtbij genoeg zit, zullen topspelers vanzelf interesse krijgen in het project.

De andere optie is de PSG en Man City manier: Topspelers dermate veel geld en privileges bieden dat ze het aanbod niet kunnen afwijzen en het lagere voetbalniveau (een paar jaar) voor lief nemen.

In beide gevallen moet je als club een plan hebben liggen, en niet zoals Manchester United als een kip zonder kop achter elke speler aan gaan die ooit drie ballen heeft hooggehouden.

19 augustus 2022 om 12:47

Dan geldt het voor elk bericht en kunnen we nooit meer reageren, behoudens op echte transfers.

20 augustus 2022 om 00:55

Ja ik zou je dan geloven.

Het zal niet lang duren voordat Razvan Marin ook gelinkt gaat worden aan Manu.
(ook oud speler van Ajax)

18 augustus 2022 om 15:39

Mag altijd langskomen voor Pierrie, Magallan, Bande en Gorter (schijnt weg te willen).

Package deal. 4 halen voor 30 miljoe

18 augustus 2022 om 15:56

Krijgt die Klaiber er gratis bij😏

18 augustus 2022 om 16:10

Dan word het toch championship volgend jaar ga ik van uit

Men moet wel snappen dat toppers geen Europa Leaque willen spelen.
Dus je gaat kijken naar dit soort spelers

Arek Milik, nu breekt eenieders klomp. Volgens mij zijn deze geruchten allemaal flauwekul. Je kan serieus niet met figuren als Rabiot en Milik aankomen. Rabiot is een vreselijke vent zonder talent en Milik is sympathiek maar heeft het niveau niet sn gaat dat ook niet halen.

Allemaal geruchten he. 80 procent van namen die genoemd worden is niks van waar.

18 augustus 2022 om 14:57

Dat dacht ik van Martinez eriksen en malacia ook bleek ook waar te zijn. van rabiot was waar ketste af omdat moeder rabiot te veel geld eiste van United

18 augustus 2022 om 16:56

Volgens jou beredenering is dus 20 procent wel waar. Je zult net zien dat Milik bij die 20 procent zit... Ik hoop het niet voor de Man Utd fans..

Haha kunnen we niet beter alle transfergerelateerde dingen m.b.t. United in 1 topic gooien waarbij er eens in de zoveel tijd een update bij komt!? Zie nu in 2 dagen tijd al 10 verschillende namen voorbij komen (als het er niet meer zijn... kan er al zo 10 opnoemen namelijk). En dan zal er tot de deadline dag zeker niet minder erop worden. Ik snap dat iedereen benieuwd is wie ze uiteindelijk gaan halen, maar wordt beetje overkill zo. Dat er paniek is bij United snappen wel ondertussen wel of doen kranten het nu gewoon om.

My god wat een enorm verrassende naam en eentje die het niet voor je gaat doen. Haal dan Dolberg op.

Eerlijk zijn, bestuur en technische staf. Gewoon een bouwjaar en kijken hoever je bent aan het einde van dit seizoen. Of je nu minder hoog eindigt of geld uit gaat geven aan middelmaat die je niet verder gaat helpen. Er moet daar rigoureus iets veranderen. Revolutie! Het is echt belangrijk voor deze club om na een kerkhof aan (top)trainers eens in de spiegel te kijken. Succes is niet te koop daar zal je voor moeten werken en de expertise voor moeten hebben. In alle lagen van de organisatie.

Hahaha kom op United, What is next? United gelinkt aan Zeefuik, Nick Viergever, Kaj Sierhuis?

Ik ben bang dat ten hag er voor de kerst, sterker nog voor het wk al weer uit ligt.

Ik heb ook gehoord dat er een sluimerende interesse is in de diensten van Mido. Met een klein half jaartje optrainen heb je in de tweede seizoenshelft een goedkoop en risicoloos breekijzer voor een blessuretijd waarin er nog iets geforceerd moet worden.

Ik denk dat United alsnog Brobbey gaat halen

Geloof ik niets van. Ik las ook dat er geruchten waren dat ze eventueel Icardi willen aantrekken.
Als daar tegenover Milik staat denk ik wel te weten wie op nr 1 staat op de lijst om aan te trekken. Icardi is natuurlijk van een hoger niveau dan Milik. Ik geloof dat eerder dat ze proberen Icardi binnen te halen dan Milik.

Manchester United richt pijlen op Frenkie de Jong, Casemiro - Hahah! Hoezo zouden zij een stap omlaag maken, grootheidswaanzin!!
Manchester United denkt aan Dest, Milik, Vardy - Hahah! Wat een armoe! Ten Hag is voor de kerst weer weg met zulke flutspelers.

So far de meningen van de forumbezoekers

18 augustus 2022 om 15:38

Daar zit natuurlijk ook nog wel een niveau tussen met spelers die misschien wel haalbaar zijn voor Man U

18 augustus 2022 om 15:47

Blijkbaar hebben ze moeite die te vinden dan...

19 augustus 2022 om 15:46

Ja ik vraag me ook af waar de scouting afdeling zich mee bezig houdtDit zou toch een geweldige opstelling zijn voor United!

Stekelenburg
Zeefuik
Magallán
Blind
Dijks
Eiting
de Wit
Sinkgraven
Lang
Dolberg
Bande
18 augustus 2022 om 15:42

Hier zou je het opzich vrij ver mee kunnen schoppen in de Conference League.

Ik weet dat dit geruchten zijn maar al die links met Ajax is redelijk bizar.
Maar ik heb nog wel een paar iedeetjes voor Ten Hag en Man U
Hassane Bandé
Lisandro Magallán
Sean Kleiber
Jay Goter
Kik Pierie

op te halen voor een Vrienden prijsje,om de banden tussen de clubs goed te houden

Volgens mij wilt Manchester United iedere speler ofniet? Man wat een paniek en armoe.

Lijkt me voor United slimmer om een spits zien te huren of bijvoorbeeld iemand als Belotti transfervrij binnen te halen, in ieder geval iets tijdelijks zodat ze volgend seizoen vol voor Ivan Toney kunnen gaan. Het echte geld kun je nu beter spenderen aan de cruciale posities, keeper, rechtsback en verdedigend middenvelder.

18 augustus 2022 om 15:38

Is Belotti nog steeds transfervrij?
Dat is ook wel merkwaardig.

18 augustus 2022 om 17:54

Nog steeds transfervrij ja, heeft geen goed seizoen gehad, lijkt z'n beste jaren al te hebben gehad. Maar gratis wel een kans waard.

18 augustus 2022 om 18:32

Ja, inderdaad wat ik bedoel. Geen topspits (meer), maar toch betere optie dan wat je nu soms leest en het kost je geen transfersom.

Waarom verkoopt Manchester niet het volledige elftal voor 1 september en begint met nieuwe spelers. Onzin natuurlijk maar het zal moeilijk zijn om met de vedette Ronaldo tot een goed resultaat te komen. Als die vertrekt zullen veel spelers voor ten Hag willen voetballen. Als hij niet doorpakt is het einde verhaal voor hem denk ik . Bovendien waarom blijft die transfer markt zolang open ? Veel clubs moeten opnieuw beginnen mochten er een vedette verkocht worden als ze geen plan b achter de hand. hebben . Uefa grijp eens in en verkort die transfer markt tot 1 augustus. Zullen vele clubs niet in de problemen kunnen raken.

Man, man, ga toch gewoon eens accepteren dat je geen grootmacht meer bent. Je hebt er al voor een miljard ingepompt en nog ben je geen steek verder gekomen. De grotere spelers willen niet naar je toe, ga dan niet voor de B-categorie. Ajax heeft een beter elftal dan MU, maar het heeft een fractie gekost van alles wat daarin is gestoken. Het is gewoon een kwestie van goed scouten en opleiden. Liverpool haalde Mané ook bij Southampton vandaan, Van Dijk idem trouwens. Je kunt beter geduld hebben. Aanhaken bij City, Liverpool en Chelsea doe je niet. Tottenham en Arsenal zijn ook al beter. Hoezo maakt Milik je sterker?? Die jongen moet bediend worden en krijgt geen voorzetten. De opbouw van achteruit is namelijk ruk, dus je komt niet eens aan voetballen toe op deze manier. Gewoon opbouwen en over pakweg drie jaar een topteam hebben is verstandiger dan ieder jaar opnieuw met geld smijten.

Je bent UTD, met alle respect toch geen Fulham ofzo.

Ten Hag had voor de transferperiode begon al moeten weten dat z'n verdediging nergens op slaat. Nu is die te laat

Nog even en Gabrich, Pantelic, Ebicillio, Rosenberg en El Ghazi worden gelinkt.

Ik vraag me altijd af, hoe komen ze aan dit soort geruchten?

Ik zie al voor me, technische staf zit een lijst van beschikbare spitsen op te noemen. 'milik? Meh, heel misschien'

En pers schrijft het gelijk op dat Man U hier daadwerkelijk achteraan zit.

In alle serieusheid, Milik heeft het met 20 goals in totaal vorig seizoen niet slecht gedaan. Maar dit is absoluut geen spits voor een topclub of subtopper in de Premier League.

Voor Man U zal dit echt een bouwjaar moeten worden, waarin je de tactiek steeds bijschaaft, jonge talenten (if any) laat wennen. En gedurende dit seizoen een paar zeer gerichte aankopen doet die het niveau omhoog zetten.
Klopp heeft de tijd daarvoor gekregen en zie het resultaat. Vraag me echter af of Ten hag die krijgt.

Het wordt echt met de dag lachwekkender wat ze aan het doen zijn bij United. Dit kan toch niet…

Ik heb begrepen dat Ricky van Wolfswinkel ook in beeld is bij Man U. Kom op joh, wat gebeurd daar bij United! Zullen we weer een aantal middelmatige voetballers aan de loonlijst toevoegen.

Als ik Anthony was, zou ik lekker nog een jaartje bij Ajax voetballen en daarna richting Spanje gaan. In de PL kan je die acties niet maken, In de Spaanse, Franse en Duitse competitie komt hij beter uit de verf. #respectfully

Wat een armoede zeg… Milik die ten Hag moet redden

Milik! In mijn optiek een hele gevaarlijke spits. Symphatieke vent ook.

Milik is idd wel erg karig. Maar op wie zouden ze dan hun pijlen moeten richten? Volgens mij wil niemand daar heen.

18 augustus 2022 om 16:58

Als je eens even gaat zitten en een lijstje opstelt met potentiele versterkingen, kom je toch niet bij Milik uit? Dit is gewoon zielig. En dat bedoel ik oprecht. Iemand moet hem helpen.

Alleen Noa Lang en Casper Dolberg nog in de geruchten en we kunnen onze bingo kaart afstrepen.

Echt die kranten weten van de ellende niet wat ze moeten schrijven. Dus elke ex Ajax speler doe met ten hag heeft gewerkt word aan ManU gelinkt. Straks lees je nog dat Boillesen voor 35 miljoen naar ManU gaat. Hier kan ik niks van voor waarheid aannnemen. Allemaal onzin van de kranten en de media.

Iemand moet Ten Hag in bescherming nemen. De wanhoop is nabij en elke stap die Ten Hag neemt momenteel is schadelijk.

Hoe zit het met Razvan Marin en Lassina Traore, ben erg bezorgd dat Ten Hag hen als alternatief ziet.

Dit is gewoon pestgedrag van de media haha. Veel mensen trappen erin en willen koppen zien rollen. Milik zonder knieblessures had misschien wel een serieuze versterking geweest, wat heeft die man een goed linkerbeen zeg. Liep ook gewoon 1 op 2 bij Napoli ondanks veel tegenslagen. Is zeker geslaagd daar.

Je zou bijna denken dat ze expres op zoek gaan naar B-garnituur met al die namen die de ronde doen de laatste tijd

Onderstreept weer wat ik altijd zeg. Er zal nooooooit meer een NL trainer in het buitenland succes hebben. Ze kennen alleen maar spelers uit de eredivisie. Echt niet normaal dat elke speler die in verband met united gebracht wordt of nu in de eredivisie speelt of in de eredivisie heeft gespeeld. Daar willen ze mee uit de problemen komen? Ik denk dat Ten Hag over 2 maanden al thuis zit. Ik snap niet dat ik mij zooo heb vergist in deze man. Ik vond hem bij Utrecht nog een toffe gozer. Ik wou toen zelfs dat hij naar Psv gaan ipv Ajax. Weinig van over van wat ik toen van hem vond.

Haha dit kan toch niet waar zijn. Milik is absoluut niet wat United nodig heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

137 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Juventus 5 3 1 1
2022/2023 Olympique Marseille 2 0 1 0
2021/2022 Olympique Marseille 23 7 1 0
2020/2021 Napoli 0 0 0 0
2020/2021 Olympique Marseille 15 9 2 0
Laatste voetbalnieuws

Scorende Kostic en Milik verschaffen Allegri lucht bij winnend Juventus

Juventus heeft zondagavond een gemakkelijke 3-0 zege kunnen boeken op Bologna. Voor rust was het ex-Groninger Filip Kostic die de ban wist te breken, waarna Dusan Vlahovic en Arkadiusz Milik de...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren