Manchester United overweegt contractontbinding voor ‘onhandelbare’ Ronaldo

Zondag, 14 augustus 2022 om 23:16Wessel Antes • Laatste update: 20:12

Manchester United is van plan het contract van Cristiano Ronaldo te ontbinden als de Portugees zijn gedrag niet snel aanpast, zo melden The Times en Sky Sports zondagavond. De clubleiding denkt dat de negatieve houding van Ronaldo veel impact heeft op de sfeer binnen de spelersgroep. Na de uitwedstrijd tegen Brentford (4-0 verlies) liet de 37-jarige Portugees zich publiekelijk van zijn slechte kant zien.

Ronaldo ging met gebaren en woorden flink tekeer tegen David de Gea, die er bij meerdere goals niet goed uitzag. Verder was na afloop te zien dat Ronaldo geen tijd nam om de meegereisde uitsupporters te bedanken, liep hij Erik ten Hag ijskoud voorbij en voerde hij een felle discussie met Steve McClaren. McClaren is bij United de assistent van Ten Hag. The Red Devils stonden zaterdagmiddag na 35 minuten al met 4-0 achter tegen Brentford.

Eerder kwam Ronaldo al in opspraak toen hij tijdens de oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano (1-1) al voor het laatste fluitsignaal het stadion verliet. Ten Hag liet toen in de Engelse media weten dat hij niet achter de actie van de Portugees stond. “Er waren er veel meer die naar huis gingen. Dat zag ik niet door de vingers. Dat is onacceptabel. Voor iedereen. 'Dat vertel ik ze ook. Dan zeg ik dat we een team zijn, een selectie. Dat je tot het einde toe dient te blijven.”

Ten Hag erkende na de wedstrijd tegen Brentford dat het teamproces bij United moeizaam verloopt. “We bevinden ons als team in een moeizaam proces. Je verwacht een andere start. Het lijkt erop dat we de fouten van vorig seizoen hebben meegenomen naar dit seizoen. Daar moeten we snel verandering in brengen. We hebben nieuwe spelers en kwaliteit nodig. We zullen proberen om ze ervan te overtuigen om naar ons toe te komen.” Nu lijkt United Ronaldo te lozen om dat teamproces te bevorderen, indien hij zijn gedrag niet snel aanpast.


Poll

Moet Manchester United het contract van Cristiano Ronaldo daadwerkelijk ontbinden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

226 reacties (laatste reactie door chelsea///)

Een grote diva die kerel. Ja hij kan goed voetballen maar wat een kwal van een vent. Dat laat ie nu toch wel even goed zien de laatste weken. Goed plan van united, zo iemand moet je niet in je team hebben. Walgelijk.

14 augustus 2022 om 20:07

Liever vandaag nog. Ben een enorme CR7 fan maar wat die gast allemaal flikt kan echt niet meer. Had niet verwacht van een ervaren jongen van de club als CR7 dat ie zich zo zou laten kennen. Het is voor alle partijen beter als hij vertrekt.

14 augustus 2022 om 20:11

Wat heeft hij dan allemaal geflikt?

14 augustus 2022 om 20:23

Tijdens een wedstrijd naar huis rijden en zo je team en nieuwe trainer keihard in de steek laten om maar is op te noemen!

14 augustus 2022 om 20:27

Dat was 1 ding. Jij zei wat die ‘allemaal’ flikt. Ik vind 1 geval eerder een incident.

14 augustus 2022 om 20:35

Waarom hem niet terug zetten naar het 2e team. Dan maak je als club en coach een statement. Ben benieuwd of hij zijn contract dan niet afkoopt.

14 augustus 2022 om 20:51

Of een hele voorbereiding niet komen opdagen en dan wanneer het seizoen begint niet in vorm zijn is ook wel een dingetje.

14 augustus 2022 om 21:14

Ik kan je nog wel wat dingen noemen.Hij heeft de hele wedstrijd,en daarna zijn ploeggenoten uitgescholden.Niet verschenen en,of te laat verschijnen,maar het ergste is de instelling van een speler als Ronaldo.Natuurlijk is de reden dat hij weg wilde,maar als je zoveel geld verdiend,en weg wilt kan je manager dat wel voor je regelen,maar dat gaat niet zomaar.Als hij naar een andere club,wilt had hij zijn huidige club via zijn manager,met de club kunnen regelen.Als het contact niet op papier wordt o toonden,kan United met een enorme schuld blijven zitten.
Ik persoonlijk zou hem apart van de ploeg laten trainen,omdat hij vergif is voor de andere spelers,en zou hem,nog enkele weken ,gewoon met het tweede laten trainen.En als hij daar niet hard traint geef je dat door aan mogelijke nieuwe clubs,die dan weten dat als ze hem kopen,ze nog een half seizoen nodig hebben om hem top te krijgen,als dat bij een 37 jarige voetballer nog mogelijk is.Waarschijnlijk merkt hij zijn beperkingen opkomen,maar dan moet je stoppen.

14 augustus 2022 om 21:18

Ach het is makkelijk om hem de schuld te geven van alles wat fout gaat. Nu er opeens een Nederlandse coach bij united zit, word het 10x vergroot. Als je vorig seizoen als united fan mee hebt gekeken, dan weet je gewoon dat ronaldo en de Gea de enige waren die hun niveau haalden. De gea wordt nu weggeschoven als een kelderklasse keeper, terwijl hij vorig seizoen ons meerdere keren heeft gered. Waan van de dag. Contractontbinding zal alleen nadelig zijn voor man united.
Aangezien wij dan toch 20+ doelpunten kwijt zijn. Wie gaat dat voor ons scoren? Rashford kom al 1 jaar zn man niet voorbij en sancho heeft altijd nog een te laag rendement. Om te zeggen dat hij teveel druk legt bij die ‘jonge spelers’ sorry hoor dan moet je een andere tak van sport kiezen. Je speelt voor united. Kijk er tegenop als hij weg is. Wordt weer een moeilijk seizoen voor de united fan…..

14 augustus 2022 om 21:22

Voorbereiding was ie er ook niet bij toch

14 augustus 2022 om 21:43

Helemaal met je eens Footballtalks. We hebben het al tijden over spelers die niet de juiste instelling hebben en dan gaan we Ronaldo afschieten omdat wel de juiste mentaliteit heeft.
Daarnaast vind ik de tweede goal gewoon de schuld van ten Hag. Het is over duidelijk dat de doelschop niet lang genomen mag worden. De Gea is niet goed aan de bal, dat weet iedereen. Laat hem dan ook niet in zo’n positie aan de bal komen, want je weet dat ie dan fouten gaat maken.

14 augustus 2022 om 22:29

het is niet netjes van Ronaldo maar wel begrijpelijk met zo'n teamgenoten. het is eerder Ten Hag en het bestuur die hem in de steek hebben gelaten.
Ten hag nieuw project komt met Malacia mag je de komende 2 jaar niks van verwachten een dure Tuinkabouter Martinez die gewoon te klein is voor de PL en Eriksen een voormalig topspeler maar die nooit meer de oude zal worden na zijn voorval.
hij had meteen de verdediging en de verdedigende middenvelders moeten versterken en 5-3-2 moeten spelen dan heb je met Ronaldo Sancho Rashford Martial en Elanga genoeg voorhoede spelers. en hadden ze op het middenveld vol voor Rice kunnen gaan en op verdedigende aanvallende flanken voor Raum en Dumfries

14 augustus 2022 om 22:29

Instelling en mentaliteit zijn twee heel verschillende dingen....

14 augustus 2022 om 22:40

PanFC, Ronaldo slaat alleen wel een beetje door in zijn winnaarsmentaliteit. Bij Real hield dit in dat hij zichzelf maniakaal uit de naad werkte om top te zijn en op die manier gaf hij het voorbeeld aan de spelersgroep. Real plukt er nog steeds de vruchten van met jongens als Benzema, Modric en Casemiro die zich fantastisch onderhouden en altijd topfit zijn. Bij United is Ronaldo meer een vedette geworden die verongelijkt is dat de rest hem niet helpt met zijn records behalen. Hij heeft in ruim een jaar nog niet 1 keer aangetoond een positieve invloed op de ploeg te hebben. Als hij ze zo had geïnspireerd als bij Real was Sancho nu wereldtop (bij Dortmund was hij hard op weg), zat Rashford fantastisch in zijn vel en scoorde hij 20 doelpunten in een seizoen en was Bruno een gouden bal-kandidaat met 30+ doelpunten/assists. Ze presteren allemaal vele malen minder dan voor Ronaldo kwam dus om nu te zeggen dat hij zon fantastische invloed en mentaliteit heeft. De hele sfeer is daar verziekt en ik vrees dat Ronaldo daar ook aan bijdraagt. Hij is niet de hele reden, wel een factor.

14 augustus 2022 om 22:52

Met nog 7 spelers ga je die allemaal ontbinden?

15 augustus 2022 om 07:48

Dan had Ronaldo lekker een clausule in zijn contract op moeten nemen vorig jaar dat hij bij het niet halen van CL voetbal voor een lullig bedrag op te halen is door andere clubs. Of iets in die richting. En mensen juichen nu toe dat Ronaldo in ieder geval emotie uitstraalt, maar waar was deze meneer dan in de voorbereiding? Toen hij zijn team alvast kon ondersteunen in het nieuwe plan van Ten Hag? Was net anderhalve week aan het trainen toen de 1e competitie wedstrijd alweer begon. En dan nog quasi boos zijn dat hij op de bank moest beginnen. Kwal van een vent.

14 augustus 2022 om 20:25

Hij blokkeert het team proces… bij Juve ook al! Wanneer je als grote voetballer minder aan het worden bent komt je karakter naar boven…

14 augustus 2022 om 22:27

Ja bij Juve is het echt beter gegaan sinds zijn vertrek

14 augustus 2022 om 22:52

Het ging iig wel minder sinds zijn komst

15 augustus 2022 om 08:24

Sinds zijn binnenkomst wel minder

14 augustus 2022 om 20:36

Beetje overdreven toch. Hij is gewoon ambiteus en wil zolang hij nog meekan op het hoogste niveau in de grootste competities spelen.United kan dat niet waarmaken. Dus een kwal van een vent is een beetje overdreven hij had ook destijds niet naar United kunnen gaan maar hij nam de gok om het team te helpen weer de weg omhoog te vinden maar als je ziet met welke teamgenoten hij moet spelen die maar niet leren van hun fouten ja dan is de hoop en goede wil snel vervlogen.
Sancho speelde bij Dortmund toch echt puike wedstrijden maar lijkt nu op een natte krant.
En dat is met meerdere spelers Fernandes word ook met het jaar minder

14 augustus 2022 om 20:44

Willshere Ik heb respect voor de winnaarsmentaliteit van Ronaldo maar als het met jouw team minder gaat dan dien je toch niet zo om te gaan met je ploeggenoten. Juist dit is het moment voor Ronaldo om zich als leider te onderscheiden. Dat kan ie geweldig bij Portugal waar hij op die manier vaak de ploeg verder heeft geholpen in lastige periodes. Spelers als Sancho, Bruno, Rashford en de Gea kunnen het toch opeens niet allemaal verleerd zijn? Dat waren/zijn geweldige spelers die op dit moment door een lastige periode gaan, Ronaldo moet ze helpen. Dat is onderandere waarom hij is terug gehaald lijkt me.

14 augustus 2022 om 21:24

100% mee eens. Enige is dat er geen versterking komt. Er komen dan 2 spelers martinez en malacia die hij eerst moet googlen om erachter te komen wat hun staat van dienst is. hij denkt dan ook van dit is niet meer de club die ik achter liet. Daarnaast is eriksen gehaald. Met alle respect niet meer de speler is van de tijd bij tottenham. wat compleet begrijpelijk is gezien zijn gezondheidstoestand.
Ik begrijp beide partijen wel. Daarom is een contract ontbinding misschien wel de beste oplossing

15 augustus 2022 om 07:23

Hij kwam niet naar United om ze te helpen.. Hij kwam naar United omdat ze de enige ploeg waren die gek genoeg was om oude Ronaldo met te hoge loon een contract te geven.

Zoals nu deze zomer zie je ook dat er weinig of geen ploegen hem willen kopen.
Ronaldo moet beseffen dat hij multi miljoenair is en voor paar generaties lang gesettled is.. als hij nog championsleague wilt spelen, dan moet hij loon inleveren zodat clubs hem kunnen betalen.

14 augustus 2022 om 20:40

Hij werkt zich in een slag rondte daar ligt het in iedergeval niet aan

14 augustus 2022 om 20:43

Volgens mij zijn de mensen waar hij mee werkt altijd lyrisch over hem en gaan mensen thuis op de bank makkelijk mee met de media. Jullie zijn makkelijke klanten van die Britse media. Zonder enige bron gaan jullie er lekker in mee.

14 augustus 2022 om 20:46

Ja dat zijn dan ook mensen die veel prijzen met hem hebben gewonnen. Hoe is Ronaldo als het minder gaat met de ploeg? Volgens mij zien we hem voor het eerst in zo’n situatie tijdens zijn carriere. Ook knap natuurlijk.

14 augustus 2022 om 20:55

Weet je wat het is? Als ze zijn contract ontbinden moeten ze hem zijn salaris doorbetalen en kan hij transfervrij elders tekenen. Dan krijgt hij zijn gewenste transfer alsnog en wordt dat gedrag beloond. Als ze bij United ballen hebben, betalen ze hem gewoon door en zetten ze hem de rest van het seizoen op de tribune.

14 augustus 2022 om 21:09

Ik zou het eerder vreemd vinden als een winnaar als Ronaldo na een 4-0 nederlaag tegen Brentford vrolijk over het veld zou lopen. Imo kunnen ze bij United wel wat van zijn mentaliteit leren want die leken het gisteren allemaal wel prima te vinden. Natuurlijk raak je gefrustreerd als je coach tactisch faalt, er middelmaat als Martinez wordt aangetrokken en je keeper loopt opzichtig te blunderen

14 augustus 2022 om 21:11

Zou het niet aan ten hag kunnen liggen?
Onder andere trainers ging het goed mer CR7

14 augustus 2022 om 21:20

Zoals vorig jaar?

14 augustus 2022 om 21:26

27 goals van Ronaldo vorig jaar. Dat zijn uitstekende cijfers

14 augustus 2022 om 21:29

Klopt Japie. Ten hag heeft hem niet onder controle

14 augustus 2022 om 21:46

@Prem Ten Hag lijkt weer zo een typisch koppige Nederlandse coach met tunnelvisie te zijn. Spelers halen omdat je toevallig met ze hebt gewerkt, heel graag je gezag laten gelden en je sterspeler daarmee tegen je in het harnas jagen, een systeem door de strot van je selectie duwen die ze helemaal niet beheersen. Hij maakt het zichzelf wel erg moeilijk

14 augustus 2022 om 21:51

Ja klopt Japie. Koeman 2, ook mislukt. Ten hag gaat het helaas niet redden door zijn eigen koppigheid

14 augustus 2022 om 21:56

Daar lijkt het wel op Prem. Koeman, Peter Bosz en Frank De Boer waren allemaal te koppig en eigenwijs waardoor ze hun eigen ruiten ingooide. Hopelijk komt Ten Hag nog op tijd tot inkeer. Zo een Gio bv lijkt zich wel prima aan te passen aan een club en selectie in het buitenland op weliswaar een iets lager niveau bij de Rangers

14 augustus 2022 om 22:01

Japie, laten we samen een vinger aan de pols houden voor wat betreft Ten hag.
Ik ben het met je eens dat een trainer zich veel meer moet aanpassen zoals Gio doet.
Ten hag dient te veranderen anders is hij alweer verleden tijd. De komende weken hou ik het in de gaten en kunnen we elkaar van onze bevindingen op de hoogte brengen

14 augustus 2022 om 22:06

Zeker Prem. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken. Als United steeds kansloos blijft verliezen dan houdt het avontuur al snel op

15 augustus 2022 om 04:49

Zou het ook kunnen zijn dat Ronaldo weg wilde maar dat dit niet door ging ? Zou dat ook van invloed kunnen zijn ?

15 augustus 2022 om 07:33

''spelers halen omdat je toevallig met ze hebt gewerkt''. Kan je deze spelers eens opnoemen Japie? Ik kom namelijk niet verder dan Martinez.
Verder is het natuurlijk belachelijk om Ten Hag nu al af te schrijven zoals jij en Prem aan het doen zijn. Sinds Sir Alex is er geen enkele succesvolle trainer meer geweest bij United, dat zegt meer over United dan over al die trainers. Er is iets goed mis binnen die club, de onvrede over de hele Glazer situatie wordt niet voor niks hoger aangegrepen dan over het evt functioneren van Ten Hag. Kijk voor de gein maar eens op United fora.

15 augustus 2022 om 10:22

Ik schrijf niemand af. Ik zeg alleen als Ten Hag deze tactiek en speelwijze blijft hanteren met dit materiaal dan gooit hij zijn eigen ruiten in. Als Ten Hag gewoon een systeem gaat hanteren wat past bij dit materiaal en zijn koppigheid los laat dan sluit ik niet uit dat hij gaat slagen bij United

14 augustus 2022 om 21:20

Badr Hari is een van Ronaldo's beste vrienden. Dat is een fantastische kickbokser geweest maar tegelijkertijd een mishandelaar binnen en buitenshuis, mengt zich in het criminele circuit en is een arrogante kwal met een fragiel ego. Zegt veel als je met zulke mensen omgaat.

14 augustus 2022 om 21:37

Hij gaat ook om met Khabib. Op en top sportman, super respectvol, een heer etc

Dus wat is je punt?


on. CR7 laat je contract ontbinden, bel ome Perez, praat alles terug en kom nederig terug (wetend Benzema nr 1). Onderdeel van de selectie en daar 'thuis' je carriere afbouwen.

14 augustus 2022 om 21:58

@ajaxbloed
Denk je serieus dat Cristiano Ronaldo tijd heeft om zo vaak met Badr Hari om te gaan dat het invloed heeft op zijn gedrag?
Wellicht zien ze elkaar of spreken ze elkaar zo nu en dan, maar het lijkt me sterk dat Badr Hari daar invloed op heeft.

14 augustus 2022 om 21:59

Deze mensen laten zich tenminste niet kinderlijk beroven netals Tadic. Zegt veel over iemand als je alleen maar met mietjes omgaat.

14 augustus 2022 om 22:37

Ik zou het ook wel uit mijn hoofd laten Badr Hari te beroven 😁

14 augustus 2022 om 21:22

Maar is hij nog wel zo goed? Scoort af en toe maar voegt niets toe aan het elftal, is puur het eindstation. Bij Juve ook laatste jaren geen kampioen geworden en vroeg in de CL uitgeschakeld.

14 augustus 2022 om 22:12

Wat verwacht je de gea die alleen blunders maakt Bruno die zijn taak niet doet en maguire in de verdediging en dan heb je nog al die aankopen van niks dan kan je beter een goede verdediger halen die zijn werk wel doet ik ben wel een CR Fan maar dit is een feit en als ze zijn contract ontbinden dan staan ze aan het eind van het seizoen laaste omdat je niemand de goals ziet maken dat CR de topscorer van vorig jaar van united is en ten hag die denkt dat het nog ajax is sorry hoor maar als je denkt dat dit aan CR is dan heb je het goed mis

14 augustus 2022 om 22:17

Mafklapper, hij kan zich aanpassen. Clubgevoel van een Garnaal. Ipv zijn stinkende best te doen alleen oog voor randzaken. Maak ipv goat maar geit. En het liefst met domme ervoor

14 augustus 2022 om 22:42

Zou het juist niet ontbinden. Want dat is precies wat hij wil. Gewoon bij de reserves pleuren. Of anders eens aanbieden bij een echte Champions League club zoals Apollon Limasol. 👍🏻

15 augustus 2022 om 00:00

Ik vind juist t merendeel hier op voetbalzone diva iedereen die gevoetbald heeft is wel eens boos geweest op n blunderende keeper medespeler .je kan ook zeggen tenminste iemand die nog z'n bek opentrek tegen die faalhaasjes hij moest nog meer spelers aanpakken inclusief ten Hag die zon zaadopstelling maakt .

Dat is precies wat Ronaldo dolgraag wil en probeert voor elkaar te krijgen. Dan kan hij de CL in

14 augustus 2022 om 20:07

Bij welke club dan?

14 augustus 2022 om 20:09

Ajax?

Denk dat er echt nog wel een club komt dan. Dan zal CR wel moeten accepteren dat hij mogelijk in salaris achteruit gaat...

14 augustus 2022 om 20:13

De CL ploegen uit de Premier League die zie Ronaldo gewoon niet halen. Bayern zou wel gek zijn. Misschien bij PSG als supersub ;-)

14 augustus 2022 om 20:15

Bayern wou hem in eerder stadia toch al niet.

14 augustus 2022 om 20:16

Ronaldo durft best naar Barcelona te gaan. En Laporta bedenkt wel weer iets om hem in te schrijven.

14 augustus 2022 om 20:20

Dortmund zou mooi zijn, grote club, CL voetbal

14 augustus 2022 om 20:41

Oeliewapper.. Helaas, we hebben inmiddels Lucca al, dus geen plaats meer.

14 augustus 2022 om 20:45

van Seumeren en Boekhoorn? willen hem wel. maar ja geen Cl
Dat wordt een ruil Ronaldo tegen Anthony. Aangezien Ajax geld wil zal nu de nood heel hoog is MU €40mln moeten bijbetalen.
Ajax krijgt de speler, maar niet de portretrechten enzo

14 augustus 2022 om 22:02

Hij moet lekker terug gaan naar Sporting, die spelen CL, of hij kan ervoor kiezen om zijn gedrag volledig om te gooien en er voor te zorgen dat United minimaal in de top 4 eindigt ofja top 6, maar ik weet heel zeker dat Ronaldo zijn laatste jaren niet wilt slijten in de Europa League of nutteloze wedstrijden speelt in de PL zonder voor de prijzen te spelen en zonder impact te hebben behalve dat die zelf zijn stats bij schroeft.

14 augustus 2022 om 22:58

Al speelt United met 12 man worden ze nog geen 4e

14 augustus 2022 om 20:08

Hahaha niemand wil hem vooralsnog. Dus vertel me: bij welke club gaat hij CL spelen?

14 augustus 2022 om 20:10

Er doen er 32 mee. Of zijn het er zelfs al 48? Dan zullen er wel wat kandidaten zijn, toch?

14 augustus 2022 om 20:18

Sporting Lissabon? Spelen Champions League, is de club waar het begon en hij is daar de absolute sterspeler.

14 augustus 2022 om 22:50

United is de club waar hij groot is geworden, kijk eens hoe hij nu met de club omgaat? Boeit hem allemaal niet.

14 augustus 2022 om 22:59

Ik denk dat het hem juist boeit, dus corrigeren van wanperesterende teamgenoten volkomen logisch

14 augustus 2022 om 23:36

@sebastiaandoesburg, het boeit hem zo, dat hij zich de hele voorbereiding niet heeft laten zien. Ronaldo denkt aan Ronaldo en wil gewoon CL spelen. Ik ben altijd een fan van Ronaldo geweest maar hoe hij deze zomer heeft gehandeld is niet erg chique. Niet naar de club, niet naar de fans, niet naar de nieuwe trainer en zeker niet naar zijn teamgenoten.

Lekker ontbinden, zijn gedrag kan echt niet meer door de beugel. Tuurlijk is hij een wereldspeler die CL moet spelen, maar dit is echt kinderachtig gedrag en vooral denigrerend naar de rest van het team. Vraag me ook af waar die dan heen gaat, vgm is er geen topclub die zo iemand in zijn team wil hebben.

Groot gelijk dat hij tekeer ging tegen De Gea en dat hij zo boos is, wat moet ie anders, lachend en fluitend naar binnen wandelen na de pot?

14 augustus 2022 om 20:10

Misschien eerst zelf ook wat presteren.

En dan ga je nog niet zo met elkaar om. Je kunt elkaar aanspreken op fouten. Je kunt boos worden als iemand afspraken niet na komt.
Maar niet op deze manier

14 augustus 2022 om 20:15

Volgens mij kun je veel zeggen. Maar je kan nooit beweren dat cr7 niet presteert dat is een schande de beste man maakte vorige seizoen 27 goals als 36 jarige

14 augustus 2022 om 20:32

Hij staat niet te voetballen bij jouw plaatselijke voetbalvereniging
Hé? Hij komt uit voor een gevallen topclub met miljoenen aanhang. Die verdienen het om een 100% gedreven selectie te hebben met kwaliteit. Die kwaliteit en gedrevenheid zie ik bij Ronaldo wel itt andere ploeggenoten van hem.

14 augustus 2022 om 20:50

Gedrevenheid oké, maar kwaliteit? Tegenwoordig ver te zoeken hoor buiten af en toe z'n doelpuntje meepikken. Volledig onzichtbaar. Iedere wedstrijd.

14 augustus 2022 om 20:56

@Jeffrey Vroeger werden gasten van rond de 33/34 geprezen als ze er op hun oude dag nog 10/15 inschoten, deze man doet het dubbele in de zwaarste competitie ter wereld op zijn 36e bij een onsamenhangend elftal. Hoezo geen kwaliteit?

14 augustus 2022 om 21:05

Nou, nu overdrijf je echt schromelijk hoor. Genoeg spelers die vroeger op hun 33e nog meer dan 10 goals scoorden. En leeftijd is irrelevant aangezien het punt is dat 24 goals, en voor de rest voetballend niks toevoegen, allesbehalve echt kwalitatief is. Altijd weer dat leeftijd excuus. Dus op z'n 42e scoort hij 15 goals: "zo wat indrukwekkend hoor want leeftijd!". In dit onsamenhangende elftal haalde zowel Martial als Bruno betere cijfers btw.

Zelfs een bal aannemen is soms te moeilijk voor Ronaldo.

14 augustus 2022 om 21:19

Wellicht overdrijf ik schromelijk maar ik klets iig niet uit mijn nek. Zowel Martial als Fernandes hadden afgelopen seizoen niet meer dan 10 goals? Martial speelde zelfs een half seizoen bij een andere club…Wat Ronaldo presteert nogmaals in een onsamenhangend elftal is gewoon kwaliteit dat jij dat niet willen erkennen is prima, maar je argumentatie is nogal zwak.

14 augustus 2022 om 21:38

Geloof dat je nu heel selectief leest want in bijna exact hetzelfde elftal hadden zowel Bruno als Martial betere cijfers dan Ronaldo. En vanaf dag 1 halen alle aanvallers hun niveau niet meer want alle ballen moeten op Ronaldo. Maar goed, dat ligt natuurlijk aan iedereen behalve Ronaldo. Toch gek dat United zonder Ronaldo niét onsamenhangend was? Je zou haast een correlatie zien. 24 goals met achter zich Bruno - top 5 meest gecreëerde kansen PL - is nou niet bepaald heel erg kwalitatief hoogstaand ofzo.

14 augustus 2022 om 21:41

Zijn kwaliteit is gewoon scoren. Je kunt niet zeggen dat hij weinig toevoegt als de spitsen voor hem niks hebben gepresteerd ten opzichte van Ronaldo. Hij is gewoon een wereldklasse spits, maar in dit team is de verdediging en middenveld de grootste zwakte. Dus ja, Ronaldo heeft nog steeds een grote kwaliteit en dat is scoren. Of zou elke andere spits bij United die 27 goals scoort slecht zijn? Laat staan minder scoren?

14 augustus 2022 om 22:09

@g0d3

Kom op zeg, mensen die nooit naar wedstrijden kijken van Ronaldo die mogen niet praten over zijn prestaties, maar ik en ik denk een genoeg andere voetbalfans kijken iedere wedstrijd van Ronaldo en hij is nooit de beste voetballer geweest, hij is nooit van het verfijnde techniek. Het is en blijft een doelpuntenmaker iets wat hij in zijn eerste termijn bij United veel minder was, toen was hij op een heel ander level dan hij nu is. Het is nu ecfht een beperkte voetballer die vaak moeite heeft met de simpelste dingen, bemoeit zich vaker niet dan wel met het spel, en als die dan uitzakt (wat die regelmatig doet) heeft hij niet de creativiteit om ook iets te creëeren voor zijn teamgenoten.

14 augustus 2022 om 22:37

Hij scoorde er 24, niet 27? Voor de rest staat reeds tweemaal vermeld dat Martial paar jaar geleden een beter seizoen draaide met ongeveer gelijkwaardig team vergeleken met Ronaldo z'n cijfers nu. Zie hier opvallend veel handjes boven z'n hoofd

14 augustus 2022 om 23:29

@ericvanloo

Ik heb moeite om je verhaal te volgen en het punt dat je wil maken richting mij en dat bedoel ik niet verkeerd. Ik volg Ronaldo immers al vanaf Sporting. Maar hij is toch in zijn eerste periode bij Man Utd en eerste 2 jaar Real gewoon een speler geweest met een geweldige individuele actie, vervolgens is die meer een goalgetter geworden dat klopt.

15 augustus 2022 om 00:03

@g0d3

Wat begrijpt je niet aan mijn verhaal? zijn kwaliteit als doelpuntenmaker is van ongekende kwaliteit, maar de kwaliteit die hij heeft als pure voetballer (dus zonder zijn goals) ook al begrijp ik dat zijn loopacties en alles wat die doet gebaseerd zijn op goals maken gewoon zeer matig is. Of ik kan beter zeggen het is gewoon gemiddeld is zoals zoveel proffesionals. Ik heb nooit het idee dat Ronaldo creatieve acties maakt dat je denkt hij is buiten categorie op voetbal gebied.

Leuk dat hij zijn goals maakt op deze leeftijd maar voetballend voegt die niks toe aan United. Hij neemt veel voetbal weg bij het al matige United omdat al zijn kwaliteiten gebaseerd zijn op het scoren van goals, dus hij verlangt of eist haast dat zijn teamgenoten hem proberen optimaal te benutten.

15 augustus 2022 om 07:07

@ericvanloo

Dan zijn we het eens. Ik doelde meer op het feit dat zijn individuele actie van buitencategorie was in zijn eerste periode bij UtD tot de eerste 2 jaar bij Real. Moet wel zeggen dat er te makkelijk word gedaan over zijn afwerken. Hij is 2 benig kan als een van de beste koppen. Ik bedoel Inzaghi kon ook geweldig afwerken maar is toch ook geen Cristiano Ronaldo als je begrijpt wat ik bedoel.

14 augustus 2022 om 20:12

Snappen veel niet, probleem is ik denk dat Ronaldo vooral boos is hoe United omgaat ermee, die maguire staat nog steeds basis. Je hebt 4e rangse spelers gekocht en er is absoluut geen middenveld. En dan raar vinden als enige speler van je die wilt winnen boos word, omdat er niks gedaan word.

14 augustus 2022 om 20:13

Kom op zeg...Hij lapt zelf elke vorm.van fatsoen aan zijn laars. Peert em in de rust van een oefenduel, komt weken later pas aanwaaien als de voorbereiding voorbij is. Dan kan je wel CR zijn, je hebt je gewoon te gedragen en zeker als ervaren rot. Die jonge gasten kijken allemaal tegen hem op. Lekker rolmodel ben je dan. Feit is gewoon dat deze man over zijn top heen is.. doet niks af aan zijn prestaties en alles wat zijn carrière gebracht heeft maar dit kan echt niet zo.

Ik vind Ronaldo doorgaans een overschatte narcist. Maar wees blij dat er nog één iemand de leiding neemt in zo'n team en zijn medespelers corrigeert.Een keeper die zo blunderd, bij een corner drie keer van paal naar paal loopt zonder iets te doen. En Eriksen die driedubbel gedekt staat aanspeelt. Mag je daar niks over zeggen?!Misschien kan hij rolator Shaw, Dalot, Maguire en McTominay ook even toespreken... Dat zijn je problemen namelijk in dit elftal. Niet je spits die amper een bruikbare bal heeft gekregen maar wel 90 minuten naar het gekloot van dergelijke huis tuin en keuken voetballers heeft moeten kijken die bij Helmond Sport nog niet positief zouden opvallen.

14 augustus 2022 om 20:13

Oprecht een vraag hoor maar hoe kun je Ronaldo nou overschat vinden? Als Ronaldo al overschat is is iedereen dat.

14 augustus 2022 om 20:24

Omdat hij een hele goede afmaker in de 16 is. Maar echt nog wel een klasse onder complete voetballer Messi zat. Die scoorde evenveel. Maar was een inherent onderdeel van het elftal. Van de middenlijn tot de goal. Dat zie je deels terug in het aantal assists. Maar niet alles wat Messi zo goed maakt vindt je direct terug in cijfers.

Ronaldo staat balletjes op te wachten om ze binnen te tikken. Geweldig effectieve speler, maar niet iemand die aanspraak mag maken op de titel beste 'voetballer' aller tijden.

14 augustus 2022 om 20:52

Wat een onzin. Ik weet niet hoe oud je bent maar Ronaldo speelde ze vroeger ook met gemak voorbij.
Op snelheid, op techniek met souplese etc..

14 augustus 2022 om 20:56

Messi doet bij balverlies ook helemaal niks hoor. Die loopt dan voorin ook te wachten totdat iemand de bal naar hem speelt

14 augustus 2022 om 21:11

Martijn R, ik vraag me ook echt af of je Ronaldo vanaf het begin van zijn carrière hebt meegemaakt, die kon iedereen voorbij spelen, vanuit alle hoeken van het veld scoren, alleen naarmate hij ouder werd is het meer een afmaker/spits geworden, en vervelend om te zeggen, maar Messi dribbel al enkele jaren ook niet meer het veld over, dat is er bij hem ook wel af inmiddels. Ronaldo en Messi zijn al dik boven hun hoogtepunt heen

14 augustus 2022 om 21:37

Dan nog is een speler toch niet overschat? Of is Lewandowski dan ook overschat? Die haalt bij lange na niet de statistieken die Ronaldo heeft behaald maar is toch ook een wereldklasse spits? Het woord overschat in deze situatie is compleet ongepast en dat kan je simpelweg niet verdedigen met welke uitleg dan ook.

14 augustus 2022 om 22:15

@g0d3

"key word" vroeger, hij is de afgelopen 10 jaar steeds slechter geworden in het voetballen. je verwacht haast dat hij steeds completer zou worden als voetballer maar het enige waar die compleet in is, is doelpunten scoren, dat is opzich al een hele knappe prestatie en ontwikkeling maar als voetballer behoort hij in mijn optiek niet eens bij de beste 10 voetballers aller tijden, haal de goals weg bij Messi, Maradona, Pele, Ronaldo el fenomeno. zelfs Neymar, dan is Ronaldo de minste voetballer van hun alle. dat is niet beledigend dat zijn gewoon feiten.

In zijn eerste periode bij United was hij echt een totaal andere voetballer maar we kunnen niet een Ronaldo die zijn totale speelstijl heeft opgegeven toen hij United verliet de titel geven beste voetballer allertijden want ook toen hij die goede periode had kwam hij niet in de buurt van de namen die ik zojuist noemde.

14 augustus 2022 om 22:18

@brigabier

Als speler is die zeer zeker niet overschat maar als voetballer is het echt maar matig de afgelopen 10 jaar. Ja het is een van de beste doelpuntenmakers allertijden en zijn mentaliteit is top. maar als voetballer en ik denk dat we eerst dat woord eens moeten ontleden want waarschijnlijk heeft iedereen een andere betekenis ervoor.

14 augustus 2022 om 23:57

Nou begin maar met ontleden, ben namelijk heel benieuwd. Ik heb het niet graag met de Messi vs Ronaldo discussie omdat ik beide geweldig vind. Maar, als je letterlijk durft te zeggen dat Ronaldo als voetballer maar matig is in de afgelopen 10 jaar (!!) dan kan je ontleden tot je een ons weegt, maar dat is echt klinklare onzin. Ronaldo is laatste jaren inderdaad meer als spits gaan spelen en minder met flitsen, maar afgelopen 10 jaar.. kom op zeg..

15 augustus 2022 om 00:11

Psvlid

Sorry hij had 10 a 8 jaar geleden natuurlijk veel meer dynamiek in zijn acties, meer loop vermogen maar voetballend is die al die tijd maar matig geweest, hij kwam gewoon veel vaker in posities om te scoren, mede door zijn medespelers mede doordat hij scherper was voor de goal, maar niet door zijn geweldige voetballende kwaliteiten, (ik noem hem geen beperkte voetballer) maar kom op Iniesta was een veel betere Voetballer dan Ronaldo ooit is geweest. "key word Voetballer" Misschien dat jij een hele andere betekenis wilt geven aan het woord voetballer maar voor mij is dat iemand die zonder zijn goals een impact heeft op het spel of mensen in vervoering kan brengen met intelligente acties.

En tuurlijk heeft Ronaldo dat ook gedaan maar vaker niet dan wel. Elke gemiddelde prof doet wel regelmatig iets wat niks met goals te maken heeft waar je van denkt dat die voetballende kwaliteiten heeft, maar als jij jezelf de beste voetballer noemt van de afgelopen 20 jaar noemt dan heb je echt een heel slecht zelfbeeld van jezelf.

Een van de beste doelpuntenmakers allertijden, en in zijn eerste periode bij United was die een totaal andere speler, maar zelfs dan kwam die voetballend niet in de buurt van een Iniesta, een Zidane, een Messi een Maradona een Cruijff, enzooo als doelpuntenmaker behoort die in de top 3 aller tijden, maar als voetballer niet eens in de buurt van de top 10.

14 augustus 2022 om 20:26

Overschat zou ik Ronaldo nooit noemen maar voor de rest eens met je verhaal. Ronaldo is niet de oplossing voor dit United maar ook zeker niet de oorzaak. Verdedigend en op het middenveld moeten er nog in totaal 2 top spelers bij.

14 augustus 2022 om 20:36

Ronaldo overschat, dat is echt het einde van het begrip overschat. Ik heb echt niets met Ronaldo en vind het een gigantische engnek, maar overschat is ie natuurlijk niet. Hou op zeg.

14 augustus 2022 om 22:21

Migi

Als speler niet maar als Voetballer vind ik hem de afgelopen 10 jaar wel overschat, zeker als die zichzelf de beste voetballer van de afgelopen 20 jaar noemt, sorry maar dat is die bij lange na niet. Ik denk dat hij wel bij de top behoort op Social Media de afgelopen 3 jaar. Daarin is die niet overschat, als Speler in zijn geheel is die natuurlijk fenomenaal, Maar als Voetballer is het erg matig horo

15 augustus 2022 om 07:44

Nou hij hangt natuurlijk dichter tegen overschat aan dan tegen onderschat. Zoals hierboven ook al genoemd, vind ik het bizar dat er zoveel mensen zijn die Ronaldo de beste voetballer ooit vinden. Als je het zo bekijkt vind ik ook dat hij wel eens overschat wordt.. Als je het over beste voetballer ooit hebt, staat Messi een klasse boven hem.

Zijn tijdperkje is voorbij. Ten Hag’s eerste daad had moeten zijn dat hij hem had verkocht. Nu blijft het dooretteren. Was een leuke spelers maar is te oud.

14 augustus 2022 om 20:13

Je denkt toch niet dat Ten Hag daar iets over te zeggen heeft? De Glazers hebben het laatste woord hierover en Ronaldo is natuurlijk de ideale bron voor commerciële inkomsten.

Ja, geef 'm precies wat hij wil... Je bent wel een paar ton per week aan salaris-last kwijt, maar het komt toch wel een beetje over als de snoep kopen voor het kind wat schreeuwend op de grond ligt in de supermarkt.

Maar goed, voordeel van ontbinden is dat je er nooit meer mee naar de supermarkt hoeft...

‘Any man who must say “I am the king!”, is no true king.’ - Tywin Lannister. Niemand is groter dan de club, zelfs Ronaldo niet.

14 augustus 2022 om 20:34

Hoe eindigde het ook alweer met Tywin Lannister?

14 augustus 2022 om 20:49

‘A lion doesn’t concern himself with the opinions of sheep’

14 augustus 2022 om 21:55

Wat cringe, een quote uit een fictieve serie gebruiken.

‘Hou toch op mafkees je geeft mij plaatsvervangende schaamte’ - Mahatma Gandhi.

14 augustus 2022 om 22:23

Desalniettemin een sterke boodschap. Overigens komt de quote uit het boek, mag het dan wel? Of Shakespeare quoten dan? Dat is ook fictief.... alleen je pa quoten dus? Tenzij hij weer een ander quote? Mits die persoon alleen non fictief is

Dit zou zonde zijn, want dan wordt hij beloond.
Transfervrij kan hij nog wel een redelijke club krijgen.

Lekker op de tribune zetten, goed voor zn wk... dan straf je m tenmiste. Maar ja, dat kost geld

14 augustus 2022 om 20:17

Probleem is niet het transfer want die is nu zo laag door zijn leeftijd maar zijn salaris en daar schrikken veel clubs van en zeker op zo'n leeftijd

Ronaldo ergert zich dat het team niet goed genoeg is zoals hij het wil. Hij had verwacht dat die bij een goed team zou komen, maar komt van een koude kermis thuis. Grote fan van hem, maar als het niet loopt, dan heeft iedereen het gedaan.

Moeten ze vooral doen met enkel matrial als spits het seizoen in gaan.... En waarom moet zijn contract onbonden worden terwijl we faalhazen rond lopen die nog nooit wat gewonnen hebben, zoals een Rashford Maguire... Ronaldo heeft iig ooit wat gewonnen in zijn carrière zowel buiten als in Manchester. En kun je het Ronaldo echt kwalijk nemen dat ie weg wil? Wij zien dat het een team is van slechte spelers of spelers met een bedenkelijke mentaliteit. En hij werkt iedere dag met hun...

Snap niet dat alleen Ronaldo eruit word gehaald wanneer het over het bedanken of excuses maken aan de uitfans gaat, het halve elftal ging vrijwel gelijk naar binnen. En ook Fernandes maakt de hele wedstrijd gebaartjes naar iedereen.

Ten Hag heeft ook niet 1 iemand eruit gehaald want vandaag hadden ze allemaal straftraining, de 14km die Brentford als team extra hadden gelopen zijn vandaag ingehaald.

dit is wat je krijgt als je speler aan zijn contract houd als speler weg wil gaan kan je hem. beter laten gaan je kan speler aan zijn contract houden dan is dit het resultaat

Meteen paar andere contracten ontbinden, DeGea, Maguire... schoon schip maken

14 augustus 2022 om 20:33

Is echt het beste voor United. Overbetaalde vedettes zoals De Gea, Maguire, Ronaldo, Martial allemaal lozen.

Zoiets noem je winnaarsmentaliteit.
Rest loopt erbij als een zak aardappelen.

14 augustus 2022 om 21:10

Wrom speelt ie dan zelf as een natte ouwe krant?

14 augustus 2022 om 22:27

Klopt Ronaldo was met afstand de beste speler van United -.- alle ballen op Ronaldo dan valt er wel eens 1 op zijn hoofd in kansrijke positie.

Alleen als hij afziet van zijn verdere salaris

14 augustus 2022 om 20:33

Dat zal hij uiteraard doen. Hij wil per se weg, resterende salaris maakt voor hem niet uit.

Doet me een beetje aan die kapitein van dat cruiseschip Costa Concordia ofzo die als eerste dat cruiseschip verliet

Ik zeg niet ontbinden,tribune plek plus meetrainen met het dames elftal.
Daar heb je ook Diva's dus past perfect.

Dat is toch precies wat Ronaldo wil? Naar een club waar ze CL spelen zodat hij aan zijn record kan werken. Gaat denk ik weinig toevoegen aan United op deze manier.

King dit dat, gewoon een misselijkmakende kwal waarvan alles om zichzelf moet draaien. Had alles in madrid en heeft alles weggegooid, hij en die familie van hem zijn soms echt niet goed snik met al die dingetjes van ze. Goed dat united een keer gaat optreden, dit kan echt niet meer ook.

14 augustus 2022 om 20:23

Hoezo ronaldo werd belooft toen hij kwam dat ze zouden investeren en zouden gaan voor de title en dat is niet gebeurd onlangs dat hij 27 goals maakte het team is slecht terwijl hij nog geweldig presteert waarom zou hij genoegen moeten nemen met minder

14 augustus 2022 om 21:09

Kom je aan de 27..reken je de goals op de training mee?
Maakte er 17 in de comp

Opvallend: sinds Ronaldo terug kwam bij de selectie liep het voor geen meter. Opvallend: sinds de komst van Ronaldo rendeerde United niet meer. En ja, ik ben liefhebber van de voetballer Ronaldo.

14 augustus 2022 om 21:23

Toen hij bij Juve kwam ging het ook voor geen meter meer, beide clubs deden in de top mee en zakte toen weg. Ik was ook een groot liefhebber van de speler Ronaldo, maar hij is duidelijk over z’n top heen en hoewel hij nog steeds een goede speler is, is hij niet meer zo goed dat een team op hem afgestemd zou moeten worden en dat eist hij wel. In de absolute top kan hij als roulatiespeler nog mee, of als ster bij de clubs daar net wat onder, maar de centrale man bij een topclub kan niet meer en hij lijkt dat niet te kunnen inzien

Ik geloof er echt helemaal niets van. Echt 0,0. Je denkt toch niet dat ze hun grootste vedette transfervrij laten vertrekken twee weken in de competitie?

14 augustus 2022 om 20:38

Het is ook niet waar, zoals ik hierboven zei is het al ontkracht door United. VZ loopt weer achter de feiten aan.

Dat is juist waar Ronaldo naar op zoek is........ Ik zou hem dat echt niet meer gunnen na alles dat hij de afgelopen maanden heeft geflikt. Dan maar een dure speler mee laten lopen bij Jong United of zo tot volgend jaar zomer.

14 augustus 2022 om 20:24

Jullie geloven ook echt werkelijk waar alles wat jullie lezen he

14 augustus 2022 om 20:31

Waar doel je op?

Het is toch zonde hoe dit allemaal is gegaan. Ronaldo, groot geworden bij United en is daar altijd op handen gedragen zelfs jaren na zijn vertrek nog, die nu zo loopt te muiten en te mekkeren en zich onmogelijk maakt bij diezelfde club. Ik snap hem op een bepaalde manier wel, net als Ten Hag is hem natuurlijk ook een bepaald verhaal voorgehouden. Hij dacht dat de club een serieuze gooi wilde doen na die 2e plaats en CL plaatsing maar is weggezakt naar de subtop. Hij heeft niet lang te gaan als prof en wil natuurlijk nog leuk meedoen. Dan kan bij deze club niet dus zijn carriã¨re dreigt in mineur te eindigen en ik kan me voorstellen dat dat hem ontzettend frustreert na zoveel hoogtepunten.

Dit is eigenlijk een keuze die hij nooit had moeten maken, dan was hij nog steeds een held geweest in Manchester. En het wrange aan dit alles is dat het lijkt alsof Ronaldo juist de oorzaak van de teloorgang is. Zonder hem deed United het beter, ook al werd hij clubtopscorer. Het was bij Juventus soort van hetzelfde verhaal. Misschien is hij toch te dominant, eist teveel op en bepaalt de sfeer.

Ik ga niet de discussie aan wie beter is van de voetbalgoden, maar dit zou wel een smet op zijn mooie carrière zijn.

De media probeert onrust te stoken bij en United die in een crisis zit. Dan kiezen ze ervoor om dit naar buiten te brengen en ik zie gelijk dat iedereen het op VZ gelooft. Jullie geloven het vast, omdat het Ronaldo is? Ik zie geen enkel bewijs dat dit zo is. Vind het wel jammer dat jullie selectief kiezen wat jullie geloven.

14 augustus 2022 om 20:34

Jij kiest er anders net zo selectief voor om dit nieuws niet te geloven, maargoed jij bent natuurlijk heel anders dan alle stervelingen hier 😜

14 augustus 2022 om 23:33

Haha nee ik ben niet heel anders, maar ik zie dat iedereen het gelijk gelooft in plaats van af te wachten wat er daadwerkelijk gaat gebeuren. Daarnaast zie ik alleen maar negatieve berichten van de media rondom Ronaldo. Er is misschien een reden waarom hij zich over niks heeft uitgesproken, omdat het misschien niet waar is?

Als ik het zo lees, dan is Ronaldo juist erg betrokken bij de club. Je gaat anders niet zo tekeer tegen de doelman, die zooooooooveel ervaring heeft, maar bij de eerste 2 goals niet vrij uit ging. Bovendien vind ik hem, bij de sporadische wedstrijden die ik zie, ook niet al te best.
Je kan nog zoveel goede spelers hebben als je keeper faalt dan wordt het een lastige zaak.
Hij gaat NIET te keer tegen ten Hag, omdat ten Hag het voor hem opnam toen hij het stadion verliet en hij toont respect. Mcleaten spreekt Engels en zei misschien iets tegen hem. Hij wil NU ten Hag nog niet opbranden, omdat ook hij weet waar de schuld ligt

14 augustus 2022 om 22:30

Het kan natuurlijk ook pure frustratie zijn en niet bevorderlijk voor een teAm ?
Ik denk dat hij zoveel druk brengt dat het voor je hele team niet werkt.

Over the hill and he cant handle

15 augustus 2022 om 10:32

Dat kan best. Ik zou ook, als ik redelijk kon ballen, ook nooit met Messi kunnen spelen.
Ik zou iedere bal aan hem afgeven, al werd hij gedekt door 4 man en een andere speler vrij stond.
Misschien staan die jongens wel stijf van de zenuwen. De Gea speelt al zooo lang, zou er boven moeten staan

Narcist. Terecht dat Man Utd dit overweegt. Zou ook voor ten Hag beter zijn. Die kan de vedettes bij Ajax niet eens aan, krijg je opeens met deze diva te maken. Probleem is wel wie hem moet vervangen, misschien eens proberen bij Icardi, al is de honger bij hem wel bijna weg denk ik zo.

14 augustus 2022 om 21:04

Icardi is volgens mij echt net zo'n narcist. Dat is ook een hele moeilijke, egocentrische speler. Als je Ronaldo inruilt om dit gedrag, zou ik niet Icardi halen als vervanger in ieder geval..

Als Ronaldo een vent is spreekt hij zich uit over de eigenaren van Manutd, die geen cent in de club steken en zich nooit verantwoorden.

14 augustus 2022 om 20:35

Wie heeft er dan 70 miljoen voor Martinez betaald?

14 augustus 2022 om 21:00

De eigenaren niet

Sinds hij terug is, is het bal. Lekker ontbinden is goed voor zijn imago. Hoe een grootste carrière als een nachtkaars uit gaat.

Dit gaat zo tegen mijn principes in! Ik zou de beleidsbepalers en sponsoren haast smeken om zijn contract aan te houden.

Ik had hem bovenin het stadion laten zitten en met de training de kut sessies laten doen.

Vedette of niet! Gras vreten zal je!
Elke opbloeiende speler zal zien dat niemand groter is dan de club!

En als Sir Alex Ferguson was ik ook even naar beneden gekomen en die grote galbak aangepakt. Luisteren zal je!
En anders rot maar weg als je denkt de boel te verzieken.

En anders koop je je eigen contract maar af.
Voorwaarde, je tekent niet in Engeland

14 augustus 2022 om 20:31

Momenteel is Ronaldo wel groter dan de triestige (club) selectie.

De man is een winnaar, moet samenspelen met Maguire, verliest 2x tegen onderkant middenmoot. Mag hij gvd even boos zijn? Alsnog bij de top zoveel van de Ballon, en dan laat jou team dít zien. Pff, hij houdt zich nog in!

Beste voor beide partijen. Wij zoeken er hier nog eentje die er 30 maakt op een seizoen. En ja wij spelen Champions League.

14 augustus 2022 om 21:26

Als je zag hoe lekker Chelsea vandaag druk zette en kort combineerde, dan is er echt geen plek voor Ronaldo. We hebben een meevoetballende spits nodig die ook nog kan scoren, een Benzema type (ja die groeien niet aan bomen, dat snap ik)

14 augustus 2022 om 22:08

Exact haha, dat is natuurlijk ideaal, maar waar vind je zo een spits. Havertz is toch ook wel echt geen goalgetter, hebben we vandaag weer gezien. Sterling en Mount op de flanken met een een echte goalgetter op de 9 hebben we nodig. Ik zou toch wel echt voor een Aubameyang/ronaldo gaan of ik zie ons niet meedoen voor de titel.

Krijgt hij toch nog zijn zin. Hij was maar op één ding uit. Zichzelf onmogelijk te maken om naar een Champions league deelnemer te verkassen...

Onprofessioneel maar ik kan zijn frustratie ook wel begrijpen. Hij is heel belangrijk geweest voor United vorig seizoen. En in plaats van een beter team neer te zetten doet United dit soort transfers, waarmee je eerder naar beneden dan naar boven moet kijken.

Allang ontkracht, klassieke klinkklare onzin van Sky Sports

Misschien kunnen ze het contract van ten Hag ontbinden, verschrikkelijk.

14 augustus 2022 om 20:57

Waarom? Omdat de spelers er geen zin in hadden? Het ging als een trein in de voorbereiding. Tijd vriend......dat had hij bij al zn clubs nodig. Elke keer hetzelfde ritueel zie je terug tot het ineens gaat lopen.

Een vd weinige winnars binnen dit kwakkelende team. Bericht is inmiddels ontkracht dus een kul verhaal. Snap wel dat Ronaldo kwaad werd op de gea, leek wel een amateur keeper. Volgens velen kon eth ihattaren weer aan het voetballen krijgen, dan moet dit een appeltje eitje zijn.

Dat is gewoon iemand die het echt pijn doet als hij zo verliest de andere lopen erbij alsof er niks aan de hand is. Wat moet hij tegen de Gea zeggen dan? Je hebt goed gekeept.

Ik snap best dat Ronaldo niet aan kan zien hoe ploeggenoten staan te blunderen. En dat Ten Hag niet het overwicht heeft dat wordt gevraagd van een coach van Man. Utd. Zit daar aan de zijlijn een beetje interessant te staan doen in zijn pose bedenkelijk kijken en hand onder dat sikje. Alsof het meesterbrein een werkend plan bedenkt. Nou, daar was weer eens bar weinig van te merken. Laat hij maar mooi in Twente aan teambuilding doen, in plaats van het Evangelie te verkondigen in Manchester. Die vliegt er nog voor de Kerst als een van de eersten uit.

Hahaha nu is Ronaldo de boosdoener, waarom? Afgelopen wedstrijd tegen Brighton zat ie op de bank en werd je overspeelt in eigen huis en stond het voor rust 0-2. Wat is daar het excuus voor? Ten Hag moet zelf van zn wolk komen en beseffen dat ie in de PL staat te spelen en niet in de Eredivisie.

Ronaldo zelf zn houding is ook niet ok nee maar wat is het excuus van een zwakke Shaw, Maguire, Fernández, Sancho, Rashford,Mc Tominay etc? Ook de zogezegde fout van Ronaldo? Lol, je doet hem een plezier door zn contract te ontbinden. Hij zal in no time een ploeg vinden met betere kwaliteiten dan dit arme United.

15 augustus 2022 om 09:55

Ik heb een aantal wedstrijden in de voorbereiding gezien (dat hoeft niks te zeggen). Dat ging echt super goed! Maar sinds hij erbij is lijkt het toch alsof iedereen gespannen (bang?) is en de focus niet erbij kunnen houden.

Gelijk hebben ze. Ronaldo voelt zich te goed voor United/de EL en wil Champions League spelen. Ik vraag me af welke club die een redelijke kans maakt op de eindzege aan hem de vingers gaat branden, de absolute top hoeft hem niet meer. Walgelijk gedrag van Ronaldo overigens, bah.

Dit verhaal klopt niet VZ. Man Utd heeft het hele verhaal al naar de prullenbak verwezen maar ja VZ zal wel last hebben van de hitte.

Wat wel klopt is dat in de tijd dat Ronaldo er niet bij was het prima liep in de voorbereiding. Spelers waren happy en je zag de lijnen van ten Hag terug. Ronaldo is terug en alles is weg.

Ten Hag heeft de spelers vandaag ook 13,8 Km extra laten lopen. Allemaal.
13,8 km die de spelers van Brentford meer hadden gelopen dan de spelers van Man utd gister in de wedstrijd.

14 augustus 2022 om 21:00

Heeft Ten Hag zichzelf ook nog gestraft voor zijn tactische falen?

Ronaldo is duidelijk met andere verwachtingen naar Man Utd gekomen. Vorig jaar scoorde hij nog wel veel, maar de teamprestatie was er niet. Gevolg Europa League. Dat is niet het podium waarop hij wil acteren en dan krijg je dit. Hij is natuurlijk super fanatiek en gaat dan tekeer op medespelers, hijzelf verdient ook kritiek. Dat vergeet hij wel eens. Ik denk dat hij er goed aan doet om terug te gaan naar Sporting. Kan hij daar nog 2 jaar de kar trekken en dan lekker met pensioen gaan. Dat mag ook gewoon he, soms is het ook wel genoeg.

14 augustus 2022 om 21:06

Probleem is met Ronaldo dat hij de kar niet trekt. Dat moet andere doen. Hij komt alleen maar om goals te maken. Is geen echt leider in het veld. Dat moeten andere doen. En dat is precies wat er aan ontbreekt bij Man U. Een type Tadic die voorop loopt in de strijd en kleedkamer.

14 augustus 2022 om 21:31

Ronaldo heeft er vorig seizoen hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat het nog ergens op leek. Kom je aan met je tadic, een nietszeggende voetballer uit de eredivisie.

14 augustus 2022 om 23:01

Dat Tadic een mindere speler is dan Ronaldo valt niet te ontkennen, maar ik vind hem wel degelijk een betere aanvoerder. Tadic gaat voorop in de strijd, is belangrijk en jaagt zijn spelers op de juiste manier aan. Hij valt zijn teamgenoten niet af (op dat ene moment met Lang na).

Daarnaast vind ik Ronaldo’s doelpunten vrij nietszeggend als het team met hem er bij ineens stukken minder presteert. De jaren voor Ronaldo deed Manchester het toch aantoonbaar beter. Hetzelfde verhaal bij Juventus. Hij scoorde er rustig op los, maar Juventus als team gleed elk seizoen meer en meer af.

Het is leuk dat Ronaldo dan veel scoort, maar hij maakt het team er schijnbaar niet beter op.

Contract ontbinden is juist waar Ronaldo op uit is.
Dat plezier zou ik hem niet doen.
Laat hem dan zijn wedstrijden bij de beloftes afwerken.

Natuurlijk is Ronaldo vergeleken met de rest een topspeler. Maar ik kan mij voorstellen als je een hele voorbereiding draait en je hebt Ronaldo niet gezien. En iemand is zo sfeer bepalend als hij terug komt. Dat je wel klaar bent met zijn gast. Hoe goed hij ook is. In de voorbereiding ging het best aardig en stond er echt een team. Sinds hij terug is is het allemaal los zand. Erik ten Hag had direct moeten ingrijpen en hem niet moeten opnemen in de selectie. Zou zomaar kunnen dat wanneer je Ronaldo verwijderd het team in 1 keer gaat draaien. Zou mij niets verbazen. Gaan de supporters er.ook achter staan. Een speler die niet voor je club wilt spelen wil je niet meer zien spelen. Zo'n gast in je groep werkt verstikkend. Hoe goed hij ook is.

Het spijt me, maar ik snap Ronaldo volledig dat hij zich zo gedraagd, en Ten Hag heeft het ook nog eens aangekaart dat er kwaliteitspelers nodig zijn, deze verdediging is echt om te huilen, hier ga je de top 6 by far niet mee halen.

Altijd al n zwaar overrate speler gevonden..ja met Modric, Benzema, Isco etc achter je leg ik er ook nog wel n paar honderd in mits aangegeven op de doellijn
Nee hij is een krant en speelt als zodanig. Geen teamplayer dese narcist
Weg zsm

14 augustus 2022 om 21:13

Sorry maar dit kan je niet zeggen Messi en Ronaldo zijn samen de beste voetballers die er ooit hebben bestaan.

Ga je hem ontbinden, geef je hem zn zin juist. Maak je t m makkelijk om een nieuwe club te vinden. Zet m dan op de tribune. Glazers betalen dat toch wel

Precies wat ie wil kan ie gratis ergens anders gaan ballen

Ik had dit onprofessionele gedrag nooit van een professional als Ronaldo verwacht. Misschien is het inderdaad een goed plan van Man United om afscheid van Ronaldo te nemen. De club kan dit soort rare fratsen missen, al is hij dan de vedette.

Ronaldo is een sporter in hart en nieren, hij wil maar 1 ding dat is winnen , en daar gaat hij voor .!

Kijk na Jordan, Kobe vechters strijders ten koste van alles.!

Alle respect voor hem , hij mag zich komen bewijzen bij Chelsea 👏🏼

Die is toch minder professioneel dan ik eerder dacht.

Een grootverdiener heeft zijn beste tijd gehad.Exit en vlug!!!

Wat een onzin artikel weer zeg. Ronaldo is zo’n beetje het enige lichtpuntje daar. Zonder hem kan je net zo goed gelijk degraderen.

Niet ontbinden maar op de tribune zetten en apart laten trainen met een assistent. Hij wil graag ontbinding maar is gewoon een negatief figuur.

14 augustus 2022 om 22:09

Zeer verstandig met zo een gigantisch salaris...

15 augustus 2022 om 06:53

Chelsea//// Dat salaris komt men wel overheen maar ik neem aan dat hij niet wil dat zijn carrière zo afloopt. Hij heeft met zijn volle verstand een contract getekend en wil er nu als een klein verwend jongetje vanaf en zijn zin doordrijven. En waar is de club die zijn transfersom wil betalen?

15 augustus 2022 om 13:31

Heb je volledig gelijk in hoor. Maar ik denk dat het ook voor United het beste is om afscheid te nemen, want deze Ronaldo ben je liever kwijt dan rijk. Zo snel mogelijk een nieuw team bouwen zou ik zeggen.

Lekker op de bank laten zitten ofwel op de tribune laten huilen.

Ten Hag had direct afscheid moeten nemen en een jonge top spits moeten kopen.
Daarnaast hoorde ik de commentator van het weekend zegge. Bij het duel van Man U dat De Gea nooit een blunder maakt… Een goede keeper had zeer welkom geweest… en Ten Hag schat Maguire echt te hoog in.

Ik vraag me af wat alle ronaldo believers hier van vinden …

Vroeger noemde je dit een leider, een speler met karakter. Types als Keane, Terry of Vieira. Tegenwoordig meteen als een lastpak gezien. Nee die kneusjes van een Maguire, Rashford en een Dalot moet je vooral houden. Non performers…

15 augustus 2022 om 00:20

Helemaal mee eens dat waren echte mannen in het voetbal, nu heb je alleen softies

Deze man is narcist altijd geweest totaal geen respect voor hem alles camera bewust grote pr machine die hem maakt zonder social media was het goede voetballer meer niet!!

Ronaldo is gewoon een enorme loser. Echt een klein kind in al zijn gedragingen. Ik denk dat hem heel hoog zit dat de kleine Argentijn de boeken in zal gaan als de beste voetballer ter wereld. Onze kleine vriend spreekt met zijn voeten en is daarnaast ook nog eens een voorbeeld naar de jeugd. Ronaldo is een verwend nest en gedraagt zich als een puberzoon. Zowel op het veld als daar buiten is hij ver verwijderd van de magiã«r uit het Zuid-Amerikaanse Argentiniã«

De rest van het seizoen op de tribune plaats laten nemen en salaris halveren.

Als ten Hag slim is gaat die weer gewoon 4-3-1-2 (verkapte 4-4-2) spelen, zoals in de tijd met Yorke en Cole.

Rashford en Martial in de spits.
Sancho of Fernandes daarachter

En dan een blok vam 3 spelers daarachter.

Malacia en Wan-Bissaka kunnen prima de flanken bestormen.

Mguire moet er zsm uit, daar kun je net zo goed een jeugdspeler neerzetten.

Wat ? Heeft Ronaldo het nu gedaan? Wat slap .geeft gewoon toe dat Tenhag zich heeft verkeken op MnaU Hij had gedacht het eventjes te komen doen maar hij kreeg het deksel op de neus

Als ManU het echt gaat doen laat ze hem een cadeau mee geven in de vorm van Harry MaguireIk ben bang dat ten hag slecht met divas om kan gaan. Als je denkt ronaldo op dezelfde manier te kunnen behandelen als de rest, dan krijg je problemen. Typisch een nederlandse coach die ten hag. Van Gaal kreeg hierdoor ook ellende bij barcelona met o.a. Riquelme en Rivaldo. Als ten hag de kerst wilt halen kan hij liever Ronaldo aan zijn zijde hebben.

Het is toch wel eeuwig zonde als zo’n legende zo zijn carrière afsluit. Het is triest en lachwekkend tegelijk van een vent van 37, net zoals Man United trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

3915 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Manchester United 6 0 0 0
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren