Teze beleefde ‘vuurdoop’ tegen Monaco: ‘Dat heb ik nooit eerder gedaan’

Woensdag, 10 augustus 2022 om 08:17Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 09:15

PSV heeft zich dinsdagavond ten koste van AS Monaco geplaatst voor de play-offs van de Champions League. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij had er een verlenging voor nodig om de Monegasken van zich af te schudden. Uiteindelijk werd Luuk de Jong de matchwinner. De spits werd piekfijn bediend door Jordan Teze en kopte raak bij de tweede paal. Laatstgenoemde kon zijn geluk niet op voor de camera's van ESPN.

PSV had het, na een sterke eerste helft, na rust een stuk moeilijker met de bezoekers. Guillermo Maripán en Wissam Ben Yedder maakten de openingstreffer van Joey Veerman ongedaan. In de slotminuut was het echter Érick Gutiérrez die er een verlenging uitsleepte, waarna De Jong het vonnis voltrok. "Een klein momentje kan een wedstrijd beslissen. Kijk eens, hoppa", zegt een goedlachse Teze bij ESPN als hij de beelden terugziet. "Als je Luuk zo'n bal geeft weet je dat het raak is. Ik wist dat dit een moment kon zijn om te scoren."

De perfect afgemeten voorzet was voor Teze zijn laatste krachtsinspanning, zo gaf hij na afloop toe. "Natuurlijk ben ik vermoeid. Dit is mijn eerste keer bij PSV dat ik 120 minuten speel. Dat heb ik nooit eerder gedaan. We wisten dat het een zware pot zou worden, maar zijn vooral blij met de overwinning. Ik heb altijd geloof gehouden in een goed resultaat. Natuurlijk was het moeilijk, vooral in de tweede helft. Zij bleven drukken, maar ik wist dat we maar één moment nodig hadden dat hij goed hoefde te vallen in de zestien en dat moment kwam er."

Vijf minuten voor tijd leek PSV zijn eerdere te moeten erkennen in Monaco, dat met 1-2 voorstond en het betere van het spel had. "Monaco kan heel goed voetballen, ze vinden continu de juiste ruimtes. Dan word je achteruit gedrukt. Maar ik denk dat we het goed hebben gedaan. Walter (Benítez, red.) heeft een aantal goede reddingen verricht", aldus Teze. "We zeiden tegen elkaar: 'We moeten gewoon kapot gaan op het veld. We moeten door tot we niet meer kunnen'. Dat hebben we gedaan. Ik was ook heel moe. Kreeg ook kramp. Maar mentaal bleef ik overeind. Dat heeft zich uitbetaald."Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door afcaeric)

Gefeliciteerd PSV’ers! Een echte vechtploeg met kwaliteit, wat heb ik genoten.
De symphatie vanuit heel Nederland ligt echt bij PSV dit CL seizoen. Een team met hele leuke spelers en geen zuigers. Heerlijk!
Deze Teze speelde heerlijk en ook Obispo,wat een beest!

10 augustus 2022 om 08:28

Kwaliteit? PSV heeft niets in de Champions League te zoeken. Monaco was de hele wedstrijd beter maarja, trage Luuk kan goed koppen he. Gakpo was ook dramatisch, dat United interesse heeft is lachwekkend. Ik verwacht dat ze tegen Rangers eruit vliegen, kan niet goed blijven gaan zo

10 augustus 2022 om 08:39

Nou lekker boeien dat ze er niks te zoeken hebben. Het gaat om het geld en dit is gewoon 30 miljoen extra als ze tegen Rangers weten te winnen. Rangers heeft zeker niet zo veel kwaliteit als Monaco.

Misschien loot PSV nog een ander zwakker team voor cl begrippen en dan is een derde plaats eventueel nog mogelijk verwacht ik. Heel veel meer verwacht ik er ook niet van maar zoals ik al eerder zei het maakt niet uit.

10 augustus 2022 om 08:42

@muke10101: Je zou ook iets positiefs kunnen zeggen over PSV ?

10 augustus 2022 om 08:46

Net zo min als jij op deze forum. Vorig jaar vlogen we eruit tegen Benfica terwijl we dik 120minuten domineerden. Psv kan met deze mentaliteit het veel tegenstanders moeilijk maken.

Daarnaast, wie had gedacht dat Feyenoord vorig seizoen de groepsfase zou overleven?? Uiteindelijk bereikte ze de finale door dezelfde vechtersmentaliteit als die we gisteren in Eindhoven zagen..

10 augustus 2022 om 08:49

Feyenoord had vorig jaar ook niets te zoeken op Europees vlak, na de wedstrijden tegen Drita.

10 augustus 2022 om 08:50

PSV had zeker geluk. En ook ik vind niet dat het voetballend erg goed is. Daarom verwacht ik ook niet dat er hoge ogen gegooid gaan worden in het hoofdtoernooi van de CL. Maar met de zin: "dit kan niet goed blijven gaan" ben ik het niet eens. Ik denk dat het niet alleen geluk is. Dit PSV is onverzettelijk en kan met drie beesten (Teze, Obispo, Sangare) goed verdedigen in de box en heeft de ideale opportunistische spits (De Jong) om uit het niets dreigend te worden in de box. Tel daar kwaliteitsspelers als Benitez, Veerman en Gakpo op en je hebt gewoon een zeer irritante tegenstander om tegen te spelen. Een tegenstander waartegen je je beter voelt en die je bij vlagen misschien van het middenveld kan vegen en terugdringen, maar die uiteindelijk niet kans op kans toestaat en zelf aan momenten genoeg heeft. Zuid-Europees dus. Het zal dit seizoen blijken of deze voorspelling klopt of dat het echt volledig geluk was. Maar Real had dit seizoen toch ook niet volledig geluk na drie comebacks? Ik zie dit PSV de CL halen, derde worden in de poule en stranden in de kwartfinale van de EL. Als grove prognose.

10 augustus 2022 om 08:55

@Muke10101 ze waren beter aan de bal maar niet beter in het scoren van doelpunten en laat het daar nu net om draaien bij voetbal. Dus wie is er beter?

De interesse in Gakpo is net zo lachwekkend als de interesse in Anthony en de aankoop van Martinez, ze komen alle 3 gewoon te kort. Gakpo zou het op termijn kunnen redden door zijn mentaliteit maar een speler als Anthony gaat het nooit redden in de PL en dan vooral door zijn nare trekjes. Het is niet voor niks dat er zo weinig Brazilianen succesvol zijn/zijn geweest in de PL. In Spanje wordt dan rollen en klagen gewoon geaccepteerd.

10 augustus 2022 om 09:06

NIks in de CL te zoeken? Omdat ze m niet gaan winnen bedoel je, nee wat dat betreft hebben ze er niets te zoeken. Alleen het geld kunnen ze goed gebruiken, de ervaring van de jonge spelers die ze opdoen tegen de grote clubs zal goed voor ze zijn, een goede wedstrijd spelen in de CL of een mooie goal maken verhoogt alleen maar de transferwaarde van die jongens. En derde worden en daarna door in de EL, niks mis mee. Dus nee ze gaan de CL natuurlijk niet winnen, maar daarom is het nog steeds zeer lucratief om eraan deel te nemen.

10 augustus 2022 om 09:08

Zo, ben je je ei weer even kwijt jongen? Knap van je dat je zag dat Monaco beter was, orakel :' verder dit moment nog even aanhalen om je onzin uit eerdere topics te herhalen, knap hoor.

10 augustus 2022 om 09:30

Idd, meedien is op dit moment belangrijker dan de vraag if ze er iets gaan bereiken. Helemaal met je eens.

10 augustus 2022 om 09:31

Monaco heeft niks te zoeken in de CL, die liggen er uit na twee duels tegen psv

10 augustus 2022 om 09:56

Goed koppen is ook een kwaliteit toch?

10 augustus 2022 om 10:08

Lekker boeie, Als je zo redeneert kan je de CL terug brengen naar 16 clubs. De rest hoort er toch niet in. Vorig jaar was PSV beter dan Benfica. Hoorde Benfica er dan ook niet in? Hoop dat PSV de CL haalt. Voor de miljoenen en gun het ze sportief ook gewoon.

10 augustus 2022 om 10:27

Nou Feyenoord heeft gewoon ploegen kapotgespeed natuurlijk dat was echt niet alleen op mentaliteit, maar goed ik ben het wel met je eens dat mensen wel wat positiever mogen zijn over de prestatie van PSV, gewoon ontzettend knap.

10 augustus 2022 om 14:11

Hahahahaha, Muke was gisteravond ook al zo'n azijnzeiker. Is je vrouw vreemdgegaan met Ruud van Nistelrooij ofzo?

10 augustus 2022 om 18:23

Geen enkel team uit Nederland heeft iets te zoeken in de CL. Je kan niet optegen het geld uit Engeland, Duitsland, Italië, Frankrijk. Maar het gaat alleen om het geld wat ze binnen kunnen hengelen.

11 augustus 2022 om 02:25

Pannenkoek

10 augustus 2022 om 08:28

De sympathie van heel Nederland? Het wordt steeds gekker met jou Prem. PSV wint zwaar onterecht maar hey, dat doe je soms. Deze superlatieven zijn echt overtrokken.

10 augustus 2022 om 08:30

Je hebt het er maar druk mee he, Bongiorno. Gun mensen hun pleziertje joh. Je hoeft niet alle topics bij langs te gaan om te vertellen dat jij het allemaal niet bijzonder vindt hoor.

10 augustus 2022 om 08:31

@Bongiorno, ik ben gewoon trots en super enthousiast voor deze club. Mag het?
Neem aan dat jij ook voor NLse clubs bent (de coëfficiënten lijst)

10 augustus 2022 om 08:36

Fossen, je bent er maar druk mee. Elke keer als mensen kritiek hebben op PSV dan moet je ff reageren

10 augustus 2022 om 08:44

Oei Muke is er ook weer. Al hersteld?

10 augustus 2022 om 08:44

Muke, op elk topic over PSV - Monaco kom je met een hele zure opmerking. We weten inmiddels jouw mening. Ik zou zeggen; stop met het drinken van azijn.

10 augustus 2022 om 08:49

Muke1010 jij bent er anders ook aardig druk mee altijd, hypocriet. Laat die mensen lekker blij zijn, bij PSV is het ook vaak net verkeert gevallen. Zoals Benfica vorig seizoen. Alleen omdat je een zaadwedstrijd (nota bene heel vroeg in het seizoen) speelt heb je opeens niks in de CL te zoeken. Jij hebt er weinig kaas van gegeten. Ik kan genoeg voorbeelden opnoemen maar ik heb het idee dat een discussie met jou aardig eenzijdig zal zijn. Mocht PSV eruit gaan dan is het je in ieder geval gegund kerel!Edit; haha muke heeft volgens mij echt geen idee hoe hij overkomt; ‘je hebt het er maar druk mee’. Terwijl hij letterlijk in elk PSV topic met een idioot grote fles azijn komt strooien. Frustratie druipt er vanaf, heerlijk!!

10 augustus 2022 om 09:01

Fossen, ik zeg in een ander thread nadrukkelijk dat ik net zo hard zou juichen als het voor mijn ploeg zou gebeuren. Aan dezelfde kant van de munt mag ik het een beetje overtrokken vinden dat nu ineens spelers wereldklasse worden genoemd vanwege zo'n overwinning.

10 augustus 2022 om 09:10

@bongiorno, spelers worden geen wereldklasse genoemd? Er worden een aantal acties uitgelicht die wereldklasse zijn. Dat is een groot verschil?

10 augustus 2022 om 09:11

Is hij zeker niet, stel je voor dat een club doorgaat die niet volgens een bepaalde filosofie van een bepaalde club speelt!

10 augustus 2022 om 09:11

@Bongiorno, spelers worden geen wereldklasse genoemd. Je leest niet goed. Er worden specifieke acties van wereldklasse genoemd, zoals de tackle van Obispo. Dat was ook een wereldklasse tackle. Dat maakt niet dat iemand hem een wereldklasse speler vindt.

10 augustus 2022 om 09:17

Fossen je denkt toch niet dat je een pleziertje mag hebben nadat je van Monaco hebt gewonnen!?

10 augustus 2022 om 09:34

Is toch altijd jammer datcer mensen zijn die gewoon het mooie niet inzien van deze wonderlijke overwinning. Jammer dat er zoveel zuurpruimen in dit landje zijn....jammer

10 augustus 2022 om 09:43

Haha dus dat. Ik had ook liever dat Monaco doorging. Was voordeliger geweest voor m’n eigen club.

10 augustus 2022 om 11:00

@ali, voordelig voor jouw club, neem aan Ajax (gezien je profiel). Korte termijn wel, lange termijn heb je als NL er meer aan dat je standaard 2 clubs in de groepsfase hebt. Ajax wordt echt niet de komende 10-20 jaar elk jaar kampioen. Toch prettig als de andere Nederlandse clubs wat presteren in Europa zodat je dan niet zelf voorrondes hoeft te spelen.
@koekwaus (leuke naam btw), sommige mensen haten hun concurrentie meer, dan dat ze liefde hebben voor hun eigen club. Binnen de landsgrenzen nog prima, om dan je concurrent misstappen te zien maken, maar zodra het NL vs Europa is, moet je gewoon voor NL zijn. (uitzondering kan zijn dat het tegen een club is waar je ook supporter van bent, maar dan beredeneer het vanuit dat oogpunt, niet vanuit de afgunst tegen de Nederlandse club).

10 augustus 2022 om 15:45

Kjnderachtig gedoe weer hier op deze site!

10 augustus 2022 om 15:55

Hahaha Premmetje toch. Hahaha

Dat Teze zo enorm kapot was en dan alsnog zo'n voorzet eruit perst, is wat het doelpunt nog mooier maakt!

10 augustus 2022 om 08:58

Normaal gesproken had hij de bal eerst aangenomen. Nu was hij zo kapot dat hij de bal ineens voor het doel slingerde ; prachtige bal! Goede wedstrijd gespeeld Teze. Naast Benitez en vooral Guti 1 van de uitblinkers.

10 augustus 2022 om 13:08

Zo maakte van Basten de mooiste goal ooit in een EK finale

10 augustus 2022 om 15:02

@Inti Wanneer Teze als back speelt vind ik hem doorgaans niet uitblinken in het geven van voorzetten maar die op de Jong was prachtig. Dat hij het dan ook nog doet terwijl ie er he-le-maal doorheen zit maakt het alleen nog maar mooier.

10 augustus 2022 om 09:31

En daarna sprint ie als een jonge hond naar de andere kant van het veld om het doelpunt te vieren..
Teze was wisselvallig. Geen echt betrouwbare verdediger. Staat vaak niet goed, werd een paar keer gered door Obispo, gelukkig. Wellicht kunnen ze daar met hem aan werken; positie kiezen is de helft van het werk.

Even volledig off-topic: Ere wie ere toekomt @VZ. Er wordt hier wel vaker geklaagd over het aantal artikelen die verschijnen over Ajax, waarbij andere teams achterblijven. Maar nu zijn er al 6 artikelen geplaatst, fijn. On-topic: wat ik heb genoten van Teze en Obispo zeg, bijna kippenvel soms. Door het vuur gaan voor elkaar en het team, zijn echte strijders aan het worden. Snel Mauro terugkomen en we zijn compleet. Denk dat je met Ramalho, Boscagli en Brantwaithe genoeg opties heb achter de hand ook. Hoever kan je in de eredivisie, voornamelijk aanvallend, ‘ook wel’ gebruiken.

10 augustus 2022 om 10:18

Ah joh, dat gezeur altijd. Ik kijk op voetbalzone om nieuws mee te krijgen hoe meer hoe beter. Ook nu het niet van mijn ajax is vindt ik dit psv nieuws ook leuk om te lezen. Zelfde geldt voor man u nieuws en al het nieuws met een nederlands tintje. Laat ze dit gewoon posten voor de mensen als ik aub?

10 augustus 2022 om 15:07

@psvlld Ik heb lang geroepen dat er nog een échte versterking moest komen voor de CV positie, daar moet ik nu toch van terug komen. Teze vond ik al onze beste CV maar hoe Obispo de afgelopen tijd staat te spelen vind ik echt indrukwekkend. Ramalho mag wat mij betreft plaats gaan nemen op de bank, ons centrale blok staat er: Teze-Obispo. Met Ramalho hebben we een prima back-up en ook Boscagli kan waardevol zijn, hij kan ook prima op het middenveld spelen wanneer dat nodig is.

10 augustus 2022 om 08:36

Ingedronken ?

10 augustus 2022 om 08:52

Obispo en teze zijn qua verdedigen en kracht beter/sterker dan timber. Voetballend is timber wel beter.

10 augustus 2022 om 09:04

De Timber van het seizoen 2021/2022 is zeker beter dan Teze of Obispo. Laten we hopen dat ze zich alle 3 enorm gaan ontwikkelen dit seizoen.

10 augustus 2022 om 09:08

Nee, gewoon nee. Qua kracht misschien maar qua verdedigen absoluut niet zo goed als Timber. Waan van de dag weer.

10 augustus 2022 om 10:04

Hahah kijk alleen al naar t verschil bij teze en timber bij t nl elftal. Kom op man, verschil tussen timber en obispo en teze is heel groot zowel verdedigend als voetballend

10 augustus 2022 om 11:01

Aad de Mos heeft ook een VZ account?

10 augustus 2022 om 15:57

3, 2 en nummer 1. Idd

Een groot artikel op de hoofdpagina van l'equipe over de dreiging van Nederland voor Frankrijk om de 5e plek. Mooi man, lekker gedaan Psv.

10 augustus 2022 om 10:22

Prachtig inderdaad, zit te wachten op een artikel van VZ over de Franse kranten na gisteravond. Ook het Franse commentaar aan het eind van de wedstrijd was niet mals, fantastisch! :P

Eindelijk vallen dit soort potjes weer de kant van de Nederlandse clubs op. Alleen die Til kan gewoon echt niet. Begin lekker met Simons..

10 augustus 2022 om 09:20

Simons is er niet eens ingewisseld door van Nistelrooy. De winnaar heeft altijd gelijk, maar deze wedstrijd vroeg niet om Simons.

10 augustus 2022 om 09:30

De winnaar heeft helemaal niet altijd gelijk. Korte termijn ja, lange termijn gaat dit je gewoon punten kosten want het blijft niet altijd meezitten.

10 augustus 2022 om 10:59

Juist wel. Het is natuurlijk geweldig, maar PSV komt natuurlijk heel goed weg. Til verloor erg veel ballen en kwam totaal niet mee. Dan speel je bijna met 10 man. Xavi Simons moet ook nog het 1 en ander leren, maar is gewoon veel beter aan de bal en zorgt er daarmee ook voor dat Veerman vaker loskomt aangezien Simons dergelijke passes ook kan geven. Til konden ze in principe gewoon vrijlaten en er vervolgens druk op zetten.

10 augustus 2022 om 11:19

Volgens mij had van Nistelrooy goed gezien dat naast Guti's gif vooral lengte, kilo's en ervaring nodig was.

Prachtige pot om te zien, het leek wel een finale. Maar ehm Voetbalzone? "na een sterke eerste helft...". Heb ik een andere wedstrijd gezien? PSV was in mijn ogen helemaal niet sterk. Sterker nog, ze waren gewoonweg de onderliggende partij. Alleen er is maar 1 ploeg die de overwinning op wilskracht over de streep heeft getrokken en dat was wel PSV.

10 augustus 2022 om 08:59

volgens mij ook, ze werden behoorlijk weggetikt. Ook in de eerste helft. Gelukkig een kans gelijk een goal. Maar hebben op vechtlust deze partij over de streep getrokken.

10 augustus 2022 om 10:02

Bij elkaar opgeteld is PSV misschien een kwartier beter geweest dan AS Monaco. En dat in 120 minuten.
Een mirakel dit. Maar wel een heeeeeeerlijk mirakel.
Alles beter dan zoals zo vaak aan de andere kant staan. "ja, we waren beter, maar ....."
Cody en Til waren hemeltergend slecht. Teze erg sterk, maar invaller Guti stal opnieuw mijn hart! Wat een vechtjas is die man! Wow.

10 augustus 2022 om 15:19

@afcaeric Monaco was duidelijk beter, dat ga ik zeker niet ontkennen maar in de eerste helft ging het ondanks het matige voetbal toch nog redelijk gelijk op. Monaco was wel beter maar PSV had bij momenten nog wel de controle, de 2e helft was inderdaad billenknijpen en we zijn goed weggekomen.

10 augustus 2022 om 16:05

@mattiaspsv,

Ach ja, eigenlijk maakt het ook geen hol uit. Hoe cliche het ook is: het resultaat telt. En dat dubbeltje viel nou eens eindelijk wel naar de goede kant. Nu nog 2 keer knallen tegen Rangers en hopelijk hebben we dan eindelijk weer eens 2 Nederlandse Clubs in de kokers.

10 augustus 2022 om 16:09

Ik had het niet beter kunnen verwoorden haha, Rangers wordt een flinke kluif maar wel te kloppen.

Vorig jaar vlogen ze er uit nadat ze veel beter waren dan Benfica, toen was het een kwaliteit dat de Portugezen het over de streep trokken. Nu trekt PSV het over de streep terwijl ze, zeker gisteren, minder waren dan Monaco. Alleen maar mooi voor PSV en zeker goed voor het NL voetbal! Alleen begrijp ik niet waarom ze die wedstijd tegen Volendam willen uitstellen, als je wel speelt blijf je in een bepaald ritme en er zit genoeg tijd tussen alle wedstrijden. Maar goed, als PSV denkt hierbij baat te hebben moeten ze het doen.

Wat een zure reacties allemaal hier, bah. Waarom moet iedereen wat te zeiken hebben? Laten we gewoon eens blij zijn voor het Nederlandse voetbal. Het is ook nooit goed he..

10 augustus 2022 om 10:15

Volgens mij is het gros gewoon heel blij dat PSV door is. Op vechtersmentaliteit door! Echter was Monaco over twee wedstrijden eigenlijk veel en veel beter en was het van PSV kant deze wedstrijd echt erg matig. De verdediging heeft alles over de streep getrokken.

10 augustus 2022 om 10:32

Dat zeker. PSV heeft niet groots gevoetbald, maar heeft het Nederlandse voetbal wel een mooie dienst geleverd. Het gaat mij er vooral om dat iedereen wat te zeiken lijkt te hebben, iedereen alles met elkaar wil vergelijken en dat er nog zoveel mensen zijn die gewoon bewust een discussie opzoeken door provocerende reacties te plaatsen. Dan denk ik, waar is het je in godsnaam allemaal om te doen?

10 augustus 2022 om 11:00

Dat zie je in veel artikelen wel terug. Sommigen is het simpelweg niet te doen om een goede discussie, maar om te provoceren of ze hebben het vermogen niet om een goede discussie te voeren. Gewoon negeren, al is dat soms best moeilijk.

10 augustus 2022 om 14:21

Die reacties van zure Ajacieden maakt het wat mij betreft nog net een tikje lekkerder.

Al zijn de meeste reacties van Ajacieden gewoon positief en leuk

PSV had het, na een sterke eerste helft, na rust een stuk moeilijker met de bezoekers. Nou volgens mij had PSV het in de eerste helft al ontzettend moeilijk maar verbloemde de 1-0 een hoop. 2e helft werden ze nog zwaarder on druk gezet

Ik weet niet wat psv vraagt voor gakpo , maar als er gisteravond scouts voor hem in stadion aanwezig zullen zich die de pokke zijn geschrokken.
Die jongen heeft Europees nog niks laten zien .
Voor de nederlandse competitie een goede speler maar voor het buitenlandse top club komt die zoveel te kort.

10 augustus 2022 om 11:03

Het ligt er vooral aan waar zo'n jongen terechtkomt. Als hij net als een Danjuma bij pakweg een Villarreal terechtkomt, dan zie ik hem het wel leuk doen. Komt hij bij een Tottenham terecht, dan zit hij net als Bergwijn het gros van de wedstrijden op de bank. Het is gewoon heel belangrijk dat de speler in kwestie precies weet wat hij kan en wat het beste bij hem past. Helaas overschatten spelers vaak hun eigen kunnen en gooien hun eigen glazen in met verkeerde keuzes.

10 augustus 2022 om 14:26

Ik denk inderdaad dat hij, na nog een seizoen in Eindhoven, naar een club als Sevilla, Villareal, Leicester, Wolves, Newcastle (voordat ze de absolute top gaan bereiken) of Napoli moet gaan spelen. Ik heb geen twijfels dat hij zichzelf daar kan bewijzen en na een aantal seizoenen door kan stromen naar de absolute top.

10 augustus 2022 om 11:28

"die jongen heeft Europees nog niks laten zien ."

In de vorige twee seizoenen heeft hij in 19 Europese wedstrijden 11 keer gescoord. Da's volgens mij toch een erg mooi gemiddelde. Verder natuurlijk wel met je eens dat het gisteren niet best was wat hij liet zien.

10 augustus 2022 om 12:09

CabinessenceEn toch worden jullie voorronde CL groepsfase EL en knock-out fase confederatie leage uitgeschakeld .Dus zo bepalend is hij niet geweest terwijl er juist van dit soort spelers verwacht worden dat ze opstaan in een wedstrijd als deze .En nogmaals ik gakpo een goede voetballer maar meer voor de subtop in 1 van de grote competities.Onze grote talenten moeten maar eens goed na denken voor ze contract tekenen bij een grote club kans van slagen is nihil. Van de Beek , depay , bergwijn, klaasen en malen en ik ,al er ongetwijfeld nog een paar vergeten die niet zijn geslaagd met hun eerste buitendienst transfer .

Ik zie vaak dat PSV niks in de CL te zoeken heeft. Monaco was imo veel sterker. Als dat de CL maat is heeft geen Nederlandse club iets in de CL te zoeken.

10 augustus 2022 om 16:14

Tja, het is ook een moment opname hé. Het seizoen is pas net begonnen, PSV heeft te maken met veel blessures en hoewel Monaco gisteren (vooral in de 2e helft) beter was dan PSV, vond ik de vorige wedstrijd toch redelijk gelijk op gaan. Een andere tegenstander die op papier misschien sterker is dan Monaco kan zomaar eens een makkelijkere wedstrijd worden. Dat kwartje kan natuurlijk ook de andere kant op vallen maar dat is allemaal speculeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller40
F. RuttenUnknown
W. BenítezKeeper80
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Verdediger, 23 jaar

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren