Feyenoord meldt zich met een zak miljoenen opnieuw voor Dávid Hancko

Woensdag, 10 augustus 2022 om 16:06Wessel Antes • Laatste update: 17:49

Feyenoord heeft een bod van zes miljoen euro uitgebracht op Dávid Hancko. Dat meldt de Tsjechische journalist Ludek Mádl en wordt beaamd door 1908.nl. Die laatste bron berichtte maandag al over de hernieuwde interesse van de Rotterdamse club in de verdediger van Sparta Praag. Hij wordt namelijk gezien als opvolger van de naar Bournemouth vertrokken Marcos Senesi. De linkspoot ligt nog vast tot medio 2024.

Maandagavond werd bekend dat Senesi Feyenoord na drie seizoenen definitief achter zich heeft gelaten. De club haalde Jacob Rasmussen een aantal weken geleden al binnen als eventuele opvolger van de Argentijn, maar trainer Arne Slot gaf eerder al aan dat de Rotterdammers weer de transfermarkt op zouden gaan bij een vertrek van Senesi. In juli werd een eerste bod van Feyenoord op Hancko resoluut van tafel geveegd door technisch directeur Tomas Rosický. Nu ligt er met zes miljoen euro dus een nieuwe aanbieding op tafel.

Hancko speelde in de afgelopen drie seizoenen 101 officiële wedstrijden voor Sparta Praag, waarin hij twintig keer wist te scoren en elf assists gaf: een zeer goed moyenne voor een centrale verdediger. Hancko nam de afgelopen jaren dan ook vaak penalty’s voor de Tsjechische topclub. Hij groeide daarnaast uit tot international en basisspeler bij het nationale elftal van Slowakije. Tot dusver speelde Hancko 19 interlands, waarin hij één keer wist te scoren.

Hancko kan zowel in het centrum als op linksback uit de voeten. Hij begon zijn profcarrière bij het Slowaakse MSK Zilina, de club waarvan Feyenoord in 2020 spits Róbert Bozenik overnam. Al op zijn twintigste maakte hij de overstap naar de Serie A. Hancko speelde slechts een seizoen voor Fiorentina en werd een jaar later verhuurd aan Sparta Praag. In Tsjechië beviel de linksbenige verdediger zo goed dat hij definitief werd overgenomen. De website Transfermarkt.com taxeert zijn marktwaarde op 4,5 miljoen euro.Gerelateerd

Meer sportnieuws

99 reacties (laatste reactie door cas1)

Lijkt mij de ideale opvolger, hoop dat dit door gaat.

8 augustus 2022 om 21:06

Hebben jullie een alternatief voor de tijd dat deze jongen (of een andere cv) speelgerechtigd is? Een basiskracht, zeker een cv is lastig te missen.

8 augustus 2022 om 21:08

Ja Rasmussen is de back-up maar speelde geen gelukkig wedstrijd in Arnhem.. speelde de 2e helft wel een stuk beter maar je ziet dat hij geen basis materiaal is. Verwacht als Hancko gehaald is dat hij meteen in de basis staat en weinig aanpassing nodig heeft.

8 augustus 2022 om 21:10

O ja Rasmussen was ik vergeten. Op zich wel een prima back-up. Geertruida heeft in het verleden ook al cv gespeeld toch? Maar dan moet je die weer opvangen met een andere back.

8 augustus 2022 om 21:16

Klopt dan kan Pedersen op rechts maar er is geen linksback. Al kan Rasmussen daar ook spelen maar vind hem daar te traag voor. Dus laat Hancko maar snel komen. Lopez is een linksback die komt uit de MLS maar niemand weet wat zn niveau is dus dat word nog wel afwachten.

8 augustus 2022 om 22:40

Verwacht in eerste instantie Lopez als linksback gezien hij wedstrijdfit is en Pedersen op de rechtsback. Geertruida en Trauner centraal.

10 augustus 2022 om 16:25

Ken je deze tjech wel? Hoe goed is hij? Ben wel echt benieuwd of hij in de buurt van senesi wat ik voor feyenoord een geweldige speler vond

10 augustus 2022 om 17:04

Het is een Slowaak. Jongen met veel voetballend vermogen en sneller dan Senesi. Ik betwijfel of hij net zo creatief is als Senesi overigens maar heeft wel een goede inspeelpass en dribbel. Heb hem paar keer bekeken sinds de eerste interesse gemeld is en is denk ik zowel in eredivisie als EL een kundige vervanger.

Senesi vind ik echt geweldig. Heeft af en toe wel wat dure foutjes begaan maar als hij in vorm was, was hij ook echt weergaloos.

10 augustus 2022 om 18:08

@sander1410, Rasmussen moest duidelijk wennen dat hij moet verdedigen met soms (veel) ruimte in de rug. Ik denk dus dat het wennen is en dat hij dit kan leren, hij kreeg nu een basisplaats nadat hij ongeveer een week bij Feyenoord was. Senesi om maar een naam te noemen begon ook onwennig en diverse slordige foutjes, nu wil ik niet zeggen dat Rasmussen dezelfde kwaliteiten bezit maar dat het soms gewoon even tijd kost.

Dat we nog een verdediger halen is niks meer dan logisch, de spoeling is aardig dun links achterin en deze is Hancko zowel centraal als op de back positie thuis.

8 augustus 2022 om 21:09

Ziet er vanaf de beelden uit als een hele atletische speler in zijn bewegingen, tackles, sprints etc. Voetballend ook meer dan prima en scoort aardig wat goals voor een verdediger. Laat maar komen!!

8 augustus 2022 om 21:17

Daarom was het centrale duo bij ons ook zo heerlijk om te zien. Senesi en Trauner waren ook goed met de bal. Strak en goed inspelen, eerst na voren kijken en ook een goede cross. Hancko lijkt inderdaad gelijkwaardig aan Senesi al vind ik Hancko er sneller uit zien dan Senesi.

8 augustus 2022 om 21:19

Ik vind Hancko ook wat overtuigender in zijn tackles. Die kleunt er echt in zonder dat het er onbeholpen uit ziet. Senesi had wel een beetje dat nonchalante over zich. Laten we hopen dat het wat is.

8 augustus 2022 om 21:47

Stel dat hij komt hebben we toch een aardig team
Staan.
Duurt even voordat volledig draai denk ik maar denk dat we een goede zomer gehad hebben.
Hoop wel dat ausnus echt blijf

8 augustus 2022 om 22:07

Aursner kan prima vervangen worden door Timber/Toornstra, densoods Kokcu. 15mln+ moet je niet laten schieten voor hem.

9 augustus 2022 om 01:50

Heb Senesi ook zat messcherpe en perfect getimede tackles eruit zien gooien, maar er zaten ook idd wat miskleunen bij, maar Hancko belooft een hoop goeds als hij gaat tekenen bij Feyenoord.

10 augustus 2022 om 17:05

Senesi heeft toch wel een paar legendarische slidings gemaakt. Al was Senesi niet altijd even doortastend nee. Bij grote wedstrijden stond hij er op een eigen goal tegen ajax na wel altijd!

10 augustus 2022 om 17:26

Toornstra is passé die gaat niet veel speler meer, vergelijkbare rol met vorig jaar. Aursnes zou ik vervangen met Zerrouki, verzwak je Twente mee en is de beste 6 in de selectie.

Wordt tijd dat er wat in de verdediging bij komt. Vastleggen die man!

8 augustus 2022 om 21:38

Hoeveel kost hij eigenlijk. Ik denk niet dat ze akkoord met 4,5 wat op transfermarkt staat.

8 augustus 2022 om 22:03

Waarom zat hilgers bij jullie op de bank? Is die tweede keus ?
Anders heb je kans dat ze daar ook nog keer proberen.

8 augustus 2022 om 22:28

We hebben 3 verdedigers die niet zoveel van elkaar verschillen. Ik denk dat hilgers gewoon wat rust kreeg. Zou kunnen dat feyenoord zich voor hilgers gaat melden. Maar niet voor het bedrag wat twente wil hebben. Twente zit voor hun spelers vrij hoog in de boom.

8 augustus 2022 om 22:42

Hilgers is nog geen Feyenoord materiaal. Twente vraagt daarnaast te veel.

8 augustus 2022 om 22:48

Voor Hilgers is het niet te hopen dat hij in een dip komt. Afgelopen donderdag was die ook al één van de mindere. Zou er niet rouwig om zijn wanneer hij voor 4 miljoen of meer vertrekt.

8 augustus 2022 om 22:56

Hilgers moet gewoon verlengen. Want hij heeft nog te vaak zijn mindere momenten. Maar is nog jong en het was zijn eerste seizoen in de eredivisie. Ik zie in hilgers wel potentiële nl elftal speler. Maar dan moet hij wel blijven bij twente waar hij de kans krijgt.

9 augustus 2022 om 08:46

Lol.
Bij Twente spelen en dan hebben over Nederlands elftal? Van Dijk, De Vrij, De Ligt, Ake en Timber zijn toch net van iets hoger kaliber, maar net hoor.

10 augustus 2022 om 16:12

Hilgers is jong. Van dijk speelde op die leeftijd bij Groningen. Wat een raar argument

10 augustus 2022 om 16:40

Maar daarom zullen spelers niet bijteken omdat ze denken we kunnen moeilijk weg.twente neem een gok dat deed vitesse met bazoer ook .twente wil het elftal behouden maar mislukt het seizoen krijg je geen bedragen wat je nu vraagt.die speler waar ze nu 10 mil voor vragen kost olgend seizoen nog maar 2 mil omdat hij dan nog een 1 jarig contract heb.

Goed dat we direct doorschakelen. Hoop wel dat er een plan B ligt voor het geval dat Hancko onhaalbaar blijkt. Daarnaast heb ik het een en ander begrepen dat ie veel last zou hebben van knieproblemen. Hopelijk komt dat wel tzt aan het licht bij een medische keuring. Het is wel zaak dat we zsm een opvolger voor Senesi halen ipv dat we straks weer 3 weken moeten wachten.

8 augustus 2022 om 21:10

Heb gelezen dat zijn 'knieproblemen' alweer dateren van 2020. We zijn nu ruim 2 seizoenen verder.

8 augustus 2022 om 21:43

Dat verhaal over zijn knie problemen is ook een compleet eigen leven gaan leiden. Hij heeft inderdaad ooit een blessure gehad en dat is in een interview aangehaald door een Slowaakse journalist maar hij heeft in de afgelopen twee seizoen gewoon 60+ wedstrijden gespeeld

9 augustus 2022 om 01:36

Goed om te horen repuiztav en Cipollini. Ik zag het in de media voorbijkomen dus was ik een beetje huiverig.

Zou lekker zijn, nu doorpakken ! Hopelijk reserveren ze wat van de inkomsten voor szymanski. Man wat een speler ! Al met al ben ik wel weer dik tevreden over de transferzomer tot nu toe. Eindelijk word er weer een fatsoenlijk en doordacht beleid gevoerd. Benieuwd naar wat slot er van kan bouwen.

8 augustus 2022 om 22:00

Hoe staat het eigenlijk met Gnoto? wordt daar nog doorgepakt of helemaal van tafel?

8 augustus 2022 om 22:11

Gnonto komt misschien nog als buitenkansje aan het einde van de transferperiode. Maar ik denk dat niemand daar meer op rekent met de aanstaande transfer van Igor Paixao

8 augustus 2022 om 23:56

Ik zou er niet op rekenen dat die nog komt Krillin. Die paixao schijnt nagenoeg rond te zijn. Intern toch een hoop twijfels over Gnonto omdat hij het beste tot zijn recht zou komen in een 2 spitsen systeem. Er is een hoop geld binnen gekomen, maar 2 linksbuitens kopen van 8 mil stuk lijkt me niet realistisch

Dit zou echt een topaankoop zijn al vervang he Marcos niet zomaar.

De kans is groot dat Paixao, Lopez en Hancko deze week al komen. Dan hebben we alleen nog een linksback nodig (Vina?) en een vervanger voor Aursnes als hij vertrekt (Zerrouki?)

Diemers, Alireza en Hendrix zullen op zeker nog vertrekken.

Als er nog geld over is hoop ik dat Gnonto, Mannsverk of Borbas nog komen.

We krijgen echt een heerlijk elftal! En zeker niet minder dan vorig seizoen. Veel meer mogelijkheden ook.

8 augustus 2022 om 21:04

Piña.

Meer aanvallers zou ik niet doen. Dat is al aardig vol. Ik wil liever nog een centrale verdediger.

Overigens moeten we ook ruimte laten voor jeugd.

8 augustus 2022 om 21:06

De jeugd moet je niet teveel van verwachten.
Ook Slot heeft aangegeven dat er vrijwel geen enkele jeugdspeler het gewenste niveau aantikt.

Persoonlijk maakt alleen Dermane indruk op mij

8 augustus 2022 om 21:14

Hoe kom jij op Piña? Hij heet Matias Viña. Denk overigens dat Feyenoord niet voor hem gaat.

8 augustus 2022 om 21:17

Ik dacht dat ie Pina heette. Verkeerd onthouden. Maar volgens mij heeft Feyenoord nu precies 0 linksbacks. Ik zou het geld voor Zerrouki lekker achterwege laten en daar de linksbacks voor halen.

8 augustus 2022 om 21:21

Marcos Lopez wordt vandaag of morgen gepresenteerd. Ik heb het idee dat Feyenoord het hierbij gaat laten, mocht Hancko komen. En dat Hancko ook als backup voor LB fungeert. We lijken niet echt concreet te worden voor Viña of Campos

8 augustus 2022 om 21:22

Hou de Feyenoordsite maar in de gaten. Lopez komt vanavond nog of morgen.

Er is met de verkoop van Senesi en Aursnes genoeg geld voor Lopez, Hancko, Paixao, nog een linksback en Zerrouki.

Of er na het vertrek van Diemers, Alireza en Hendrix nog iets over is weet ik niet.

8 augustus 2022 om 21:25

Ik hoop overigens dat we toch nog een poging wagen voor Campos. Groot talent!

8 augustus 2022 om 23:45

Idd Dermane op termijn wel. Daarnaast hoop ik op Slory en Mike Kleijn. Zijn beide nog wel wat jonger maar we echt grote talenten

8 augustus 2022 om 21:06

Als inderdaad alles lukt, dan gaat Feyenoord er mogelijk zelfs op vooruit! De selectie wordt een stuk breder en voor de lange adem, die nodig is voor de titel, kan het wel eens bepalend worden.
Ik denk dat de top 3 zeer dicht bij elkaar zal liggen dit seizoen!

8 augustus 2022 om 22:35

Feyenoord lijkt er op het oog zeker niet achteruit op te gaan. Maar ik denk dat PSV op een heel seizoen nog iets te sterk is voor ons. Ajax laat ik maar buiten beschouwing, met die uitgaven en selectie zou het een regelrechte blamage zijn als ze geen kampioen worden.

8 augustus 2022 om 21:08

Op de een of andere manier zie ik het meer zitten in Omar Campos dan in Vinã. Ik ben het er mee eens dat er nog wel wat bij moet als er iets van geld over blijft. Maar dan zie ik liever een andere tweede doelman ipv Marciano. Borbas en Gnonto zijn echt niet nodig na de komst van Paixão en Gimenez. Voor Mannsverk vraagt Molde ook serieus geld. Die zijn ook niet gek en hebben de ontwikkelingen rondom Aursnes ook gevolgd. Schijnbaar is het verschil tussen Feyenoord en Twente terzake Zerrouki slechts een miljoen euro. Dat zal ook vast spoedig rondkomen.

10 augustus 2022 om 19:34

Vina is beter dan lopez en hancko beter dan senesi. Hancko en symanski worden jullie nieuwe publiekslievelingen

8 augustus 2022 om 21:09

Borbas zie ik niet gebeuren, met Gimenez en Danilo is de spits positie goed bezet.

Gnonto juich ik wel toe, vooral omdat die zowel links, rechts als spits en op het middenveld kan.
Zo’n multifunctionele speler, 18 pas en Italiaanse international met goede statistieken zou zeer interessant moeten zijn voor Feyenoord.

8 augustus 2022 om 21:11

Ik zou het ook toejuichen hoor. Alleen het is gewoon niet realistisch… De aanvalslinie is met de komst van Paixão gewoon overvol. Het is ook niet zo dat Gnonto extreem goedkoop is en een buitenkansje is.

8 augustus 2022 om 21:17

Ik zie het ook niet meer gebeuren. Jammer want ik denk dat Feyenoord hier wel een buitenkansje laat liggen.

Wellicht wil die wachten en kan Feyenoord hem van de winter oppikken.
Met nog een 1-jarig contract en wetende dat Zürich uitgeschakeld is voor de CL verwacht ik niet dat ze extreem hoge bedragen gaan eisen.

8 augustus 2022 om 21:25

Is de spits geblesseer heb je er nog maar 1 over, daarom Borbas vrij goedkoop ophalen.

Valt er een buitenspeler weg heb je nog maar 1 wissel voor 2 posities, daarom ook Gnonto proberen te halen.

Op het middenveld en de verdediging is 3 spelers per positie minder belangrijk omdat daar veel geschoven kan worden.

8 augustus 2022 om 21:35

Borbas goedkoop? Zijn koopsom wellicht maar zijn salaris denk ik niet. Maar mocht er een (of zelfs twee) spits(en) wegvallen dan gaat daar maar even een buitenspeler of talent staan. En met Paixão, Wålemark, Jahanbaksh, Dilrosun, Idrissi en Slory hebben we zes spelers voor twee posities. Het zou dom en onverantwoord zijn om Gnonto te halen. Simpelweg omdat hij ook een dure speler is en wij niet in een droomwereld leven en al het geld van de wereld hebben.

8 augustus 2022 om 21:47

Jahanbaksh vertrekt nog wel en Slory is echt nog lang niet klaar. Ook voor de spitspositie hebben we geen jeugdspeler.
Er is genoeg ruimte voor het salaris van Borbas. Echt minimaal 50% van het salarishuis is vrijgekomen en het zal waarschijnlijk ook nog wel iets opgeschroefd worden.
Gnonto in 2 termijnen van 3,5 miljoen moet toch zeker ook wel kunnen?

8 augustus 2022 om 21:52

Jij denkt niet dat Gimenez, Paixão, Hancko, Timber en Szymanski dat percentage aan salariskosten flink omhoog krikken? Slory is zeker nog niet klaar maar in geval van nood zal hij echt gewoon moeten spelen of Slot doet een Advocaatje met trage Jens op rechtsbuiten… Dat Jahanbaksh vertrekt is nog helemaal geen zekerheid. Vooralsnog is er geen club die interesse heeft getoond. En Gnonto in twee termijnen van 3.5 mil? Ik zal je uit je droom helpen: Daar gaat Zürich never nooit mee akkoord. Ik zie ze allebei graag komen hoor, geloof me maar we moeten wel realistisch blijven en dit zit er echt niet in.

8 augustus 2022 om 22:24

Dat zijn pas 5 spelers. Er zijn er straks minimaal 15 vertrokken waaronder veel grootverdieners.

Waarom gaat Zurich daar niet mee akkoord? Nagenoeg iedere speler word in termijnen betaald.

Goed van Feyenoord gelijk te reageren. Kan aardig ballen zeker voor onze eredivisie.

Ik ben ook wel gecharmeerd van Hancko. Is in mijn ogen ook de perfecte opvolger van Senesi. Hij vrij lang, verdedigend sterk en snel. Maar hij kan daarnaast ook nog wat met een bal en kan serieus goed afwerken. Gaat leuk worden als je een keer wat wilt forceren en een CV als Hancko naar voren stuurt!

8 augustus 2022 om 21:17

Zeker goede lengte, ook met het oog op lange spitsen a la Luuk de jong, Bas Dost en Burak Yilmaz. Heb je een gelijkwaardige speler die eventuele die kopduels kan winnen tijdens een vrije trap/corner.

Deze gast is beter dan senesi. Dit gaat wel goed komen. Maar als je deze man kan oppikken voor 5-7 miljoen sluit je echt een wereld deal.

9 augustus 2022 om 10:07

Hoe weet je dat hij beter is dan Senesi? Heb je hem zien spelen?

Prima speler en heb je eindelijk eentje voor de penalty’s.
Hancko voor de penalty’s.
Szymanski voor de vrije trappen.
Wat een luxe, dat heb je al lang niet meer gehad.

En voor Szymanski ook prettig als die komt, spreken toch ongeveer dezelfde taal.

8 augustus 2022 om 21:26

Ja en twee van die oostblokkers zijn ook handig als een medespeler een nieuw keukentje wil installeren. :-P

8 augustus 2022 om 21:58

Gimenez neemt anders ook een dijk van een penalty

Klinkt interessant. Iemand die iets meer weet over deze speler? Heeft hij bijvoorbeeld ook snelheid? Is hij enigszins vergelijkbaar met Senesi of een klasse beter?

8 augustus 2022 om 21:32

Ja hij is aardig snel. Kan namelijk ook linksback spelen.

8 augustus 2022 om 21:58

Dank! Goede eigenschap en multifunctioneel, klinkt goed.

10 augustus 2022 om 16:41

senesi heeft zich natuurlijk onwijs ontwikkeld afgelopen jaar.
maar ik denk dat hancko zeker op dat zelfde niveau kan komen.
is gewoon atletische jongen die ook kan voetballen, niet voor niets dat fiorentina hem al kocht aantal jaar terug. toen achteraf toch nog te licht gebleken voor Serie A en dus bij sparta praag belandt waar hij gewoon heel goed speelt

Doen doen doen!

Super goede verdediger.

Ik zou eerder voor Dan-Axel Zagadou gaan goedkopere alternatief met veel potentie links benig 23 jaar 1,96m heeft een goede jeugd opleiding gehad bij PSG en zou met zijn spel perfect bij Feyenoord passen.. erg kopsterk en denk 2x sneller dan welke centraal verdediger die in de eredivisie loopt..

8 augustus 2022 om 23:07

Denk dat hij na PSG en Dortmund te hoge salariseisen heeft

Dit zou een prima speler zijn voor Feyenoord, voor zo'n 5 á 6 miljoen zou je hem wel op kunnen pikken lijkt me?

Wat een opstelling krijgt Feyenoord dan!
Bijlow
Geertruida/pedersen • trauner • hancko • lopez
Timber/Kokcu • aursnes • Szymanski
Dilrosun • Gimenez/Danilo • Paixao/Walemark


10 augustus 2022 om 16:15

Walemark is een rechtsbuiten dus die fungeert als backup voor Dilrosun. Idrissi die vergeet je en is de backup van Paixao.

10 augustus 2022 om 17:36

Wahlmark kan op rechts en links, tegen Vitesse speelde hij ook op beide flanken.
Op links speelde hij trouwens zeer goed.

Maar @voetbalchick noteert een basisopstelling zoals zij die graag ziet.
Wie er dan back up staat, zoals Idrissi is niet relevant, dat is immers geen basismateriaal net zo min Rasmussen dat is.

10 augustus 2022 om 22:40

Hij speelde zeker goed maar is wel gehaald voor de rechterflank. Idrissi en paixao mogen het op de linkerflank uitvechten net zoals Walemark en Dilrosun op de rechterflank.

Ik weet niet hoe jij leest maar hij noteert ook gewoon back up spelers hoor.

Feyenoord heeft eindelijk gezien dat investeren een risico met zich meebrengt, maar als je dat met kennis doet je het risico kan verkleinen. Tot nu toe en vooral dankzij de komst van Arnesen gaat het de goede kant op.

10 augustus 2022 om 17:38

Je weet dat Arnesen al geruime tijd afwezig is en niets met deze transfers van doen heeft ?
Dit is veelal het netwerk van Te Kloese wat er nu bij Feyenoord binnenkomt.

10 augustus 2022 om 19:31

Voor dat de transfer plaats vindt is er al heel veel voorwerk gedaan.
Bovendien stroomt gelukkig nu geld binnen, Dankzij Arnesen en zijn team

Ja, dat Arnesen ziek is weet ik en vind ik erg

10 augustus 2022 om 20:07

Het geld wat binnen komt is niet door Arnesen binnen gehaald. Toen was die al “ziek”.
En dat voorwerk, misschien wel iets maar Geminez en Lopez bijvoorbeeld zijn uit de koker van Te Kloese, dat heeft Geminez ook bevestigd

Ben hier wel positief over maar dan ben ik inmiddels over bijna alle aankopen die Feyenoord de afgelopen anderhalf/2 jaar doet. Er zit eindelijk is een idee achter. Hoop nationaliteiten in het team wel zo.

Het is goed om te zien dat Feyenoord met al miljoenen die binnen zijn gekomen ook investeringen kan en wil doen. Het is wel een beetje tricky met zoveel bepalende spelers die zijn vertrokken maar Feyenoord lijkt in ieder geval klaar te zijn met het inkopen van B-garnituur, iets wat toch al jaren een beetje de standaard leek. Ik hoop dat ze het Europees in ieder geval goed gaan doen en zolang PSV kampioen wordt gun ik Feyenoord alle succes in de competitie

Een ideale opvolger van Senesi. Snel, goed voetballende CV net als Senesi, geweldige kopper en een heerlijke verdedigende kwaliteit

Ideale partner naast Trauner. Deze jongen kan het ook op snelheid oplossen. 6 mil is hij waard

zou een absolute aanwinst zijn voor feyenoord (of iedere ED club).
was te vroeg vetrokken naar fiorentina maar speelt nu gewoon heel goed bij sparta praag.
wij doen wel lacherig over dat soort competities, maar je komt daar toch wel beetje zelfde type spitsen tegen als in nederland. daarnaast heeft hij zich in europa ook laten zien tegen grotere clubs.

gewoon goede speler en pas 24 jaar, de knip open trekken, er 2-3 jaar van genieten en dan weer doorverkopen

Deze deal komt wel rond. Nu hopelijk nog Omar Campos als linksback erbij en als vervanger van Aursnes hoop ik op Mannsverk in plaats van Zerrouki. Paixao en Lopez is gelukkig rond.

Top! Dan blijft Hilgers mooi in Enschede!

10 augustus 2022 om 17:34

Hebben ze geen eigen jeugd?

10 augustus 2022 om 17:45

Er is jeugd maar vrijwel geen enkele die het gewenste niveau aantikt, wat door Slot zelf ook bevestigd is.
Dus ja, als je (nog) geen kwaliteit in de jeugd heb ben je wel verplicht om te kopen.

Zelf ben ik zeer onder de indruk van Dermane (aangekochte jeugd). Maar die wordt door Slot buiten de selectie gehouden, wat mij zeer verbaast

10 augustus 2022 om 18:48

Dat is dan wel jammer. Het publiek vind het toch ook mooi om eigen jeugd te zien doorbreken? En een paar jaar geleden was met toch zo lyrisch over de jeugdopleiding van Feyenoord? Misschien kan men daar ook wat miljoenen in investeren. Maar goed, ik weet ook niet hoe het daar intern gaat.

10 augustus 2022 om 19:15

De jeugd die er achter hoort te zitten is gewoon niet goed genoeg. We zijn een nieuwe weg ingeslagen dat duurt gewoon even voordat er goede spelers doorbreken. Dermane 18 Slory 17 en Kleijn 17 zie ik wist jaar of volgend jaar definitief aanhaken. Op dit moment is het gewoon karig!

Ik vraag mij wel is af, is het nou verstandig van Feyenoord om zo te smijten met geld? Ik snap dat ze meer binnen krijgen dan uitgeven maar het lijkt mij slimmer om wat meer miljoenen achter de hand te houden.

Ajax smijt ook maar die hebben een iets betere financiële positie. Hoe kijken anderen hiernaar?

10 augustus 2022 om 17:18

Eerst ff een complete selectie maken want er zijn iets van 15 spelers vertrokken. Dat moet je gewoon opvullen. Dan kun je heter goede spelers kopen dan b-garnituur of huren.

Daarna kun je sparen bij goede verkopen.

10 augustus 2022 om 17:30

Valt mee er is voor bijna 60 miljoen verkocht en voor iets minder dan 20 ingekocht. Daarbij zal Aursnes ook nog wel vertrekken.
Ook heeft Kan Feyenoord nog 10 miljoen aan bonussen halen en hebben we een doorverkoop percentage op die spelers.

Daarbij hadden we idd schulden maar uit onze ecl kwam er ook al een dikke 18 miljoen binnen. Wat wij nu doen is verantwoord.

Feyenoord gaat ook een deel daarvan als eigen vermogen houden hoor haha.

10 augustus 2022 om 19:12

Moet bekennen dat ik iets te snel was. Ging daarna pas rekenen en besefte dat ze inderdaad aardige winst hebben deze periode.

10 augustus 2022 om 17:50

Er is dan ook een maximum van wat Feyenoord mag herinvesteren (naar verluidt 40% van wat er binnen komt).
Met Paixao en Hancko is dat maximum bereikt.
Hoe ze daarna de selectie willen versterken, want dan zijn we er nog niet, is mij ook een raadsel.

Waarschijnlijk zal Aursnes en/of Kokcu nog een gigantische klapper maken.

Afijn, of het verstandig is, het is vooral een risico wat je neemt. Maar wil je stappen maken moet je wel risico’s nemen.
De selectie is nog steeds vrij smal en Slot vind de jeugd niet het gewenste niveau hebben dus je moet wel extern inkopen.

10 augustus 2022 om 18:43

Omdat je nergens iets vanaf weet. Die 40% is ook maar door iemand in de lucht gegooid. Niemand weet de werkelijke situatie en hoeveel in het potje er zit. Wij kunnen alleen maar gissen en 1x in het jaar de jaarcijfers kijken. En veel mensen lijken ook te vergeten dat er in termijnen betaald word.

Ik sta ervan te kijken hoe makkelijk het geld weer uit wordt gegeven. Maar wel fijn voor de club al vraag ik me af of het verstandig is. Snap dat je moet maar gaat mij weer iets te veel zonder nadenken alles weer omdat het moet en kan…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Q. TimberMiddenvelder82
J. DilrosunAanvaller83
J. BijlowKeeper80
O. IdrissiAanvaller81
DaniloAanvaller86
A. JahanbakhshAanvaller70
S. GiménezAanvaller62
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Feyenoord 5 0 0 0
2022/2023 Sparta Praag 3 0 0 0
2021/2022 Sparta Praag 30 7 4 0
2020/2021 Sparta Praag 24 5 1 0
2019/2020 Sparta Praag 19 2 4 0
Laatste voetbalnieuws

Unibet: een odd van 2.45 voor een doelpunt van Santiago Giménez

Feyenoord hoopt donderdagavond de eerste uitzege van het Europese seizoen te boeken op bezoek bij FC Midtjylland. Een overwinning is dan ook broodnodig in Groep F. Alle clubs staan momenteel op...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren