‘Dief van je eigen portemonnee als je deze 7 miljoen van Feyenoord weigert’

Maandag, 8 augustus 2022 om 20:39Jeroen van Poppel • Laatste update: 20:52

Mike Verweij denkt dat de Raad van Commissarissen van FC Twente voor een moeilijk dilemma wordt gesteld als Feyenoord komt met een nieuw bod op Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers zagen een bod van vijf miljoen euro afgewezen worden en kregen van FC Twente een vraagprijs te horen van het dubbele. "Voor Zerrouki ga je geen tien miljoen euro betalen, zeker als je dat afzet tegen Joey Veerman, die toch wel verder was dan Zerrouki nu is", vindt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

PSV betaalde in januari naar verluidt ongeveer zes miljoen euro voor Veerman, en Verweij vindt Zerrouki niet veel meer waard dan dat. "Ik ben heel benieuwd hoe dat dan gaat bij de Raad van Commissarissen van FC Twente, want die jongen is vanuit Ajax transfervrij overgekomen", memoreert Verweij. "Goedkoper kun je ze niet krijgen. Er is alleen een opleidingsvergoeding betaald aan Ajax. Als je dan zes, zeven miljoen euro kunt krijgen - want daar zal het op uitkomen, het zal geen tien miljoen euro worden, maar wel iets meer dan de vijf miljoen euro die geboden is - dan ben je een dief van je eigen portemonnee als je dat niet accepteert."

Twente plukte Zerrouki overigens in 2016 weg uit de jeugdopleiding van Ajax, toen de Nederlands-Algerijnse middenvelder zestien jaar oud was. Marcel van der Kraan, eveneens te horen in de podcast, weet dat Feyenoord zeker niet aan de vraagprijs van Twente zal voldoen. "Feyenoord stelt zich toch weer vrij hard op", aldus de journalist. "Dat zie je de laatste tijd in de aan- en verkoop. Ze betalen niet over de top en dat is ook met Zerrouki het geval. Ik denk niet dat Feyenoord tien miljoen euro gaat betalen voor Zerrouki. Dat doen ze gewoon niet."

Feyenoord tastte deze zomer al diep in de buidel voor Quinten Timber, die weggehaald werd bij FC Utrecht. Van der Kraan nuanceert de eerdere berichtgeving over die transfer. "Voor Timber is niet meer betaald dan iets meer dan zeven miljoen euro. Dat wordt als voorbeeld gesteld, maar die heeft geen 8,5 miljoen euro gekost. Dat is ook een jongen die ze al heel goed kennen van de eigen opleiding en die met zijn broer (Jurriën, red.) toch al richting het Nederlands elftal gaat."


Poll

Doet FC Twente er verstandig aan om Ramiz Zerrouki voor zeven miljoen euro te laten gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door raulduke)

Ik geloof dat Twente en Feyenoord fans allebei niet blij zouden zijn met een transfer voor 7 miljoen, dus laat hem lekker in Enschede blijven.

8 augustus 2022 om 21:37

Precies.

8 augustus 2022 om 22:05

Ik denk eigenlijk dat de club Twente daar best blij mee zou zijn. Het is heel lang geleden sinds we zo'n bedrag hebben gevangen voor een speler.

8 augustus 2022 om 22:32

Van mij mag hij best voor 7 vertrekken, maar die 7 lijkt nog ver weg. Vijf of zes vind ik wel weer net te weinig voor ons 'cement'

9 augustus 2022 om 00:39

Dat hoop ik als feyenoorder indd niet nee, zoek dan maar een alternatief

Denk zelf ook dat het rond de 7 miljoen gaat worden. Speler wil graag, dan moet je hem deze stap ook gunnen. Vergelijkingen met Veerman vind ik nergens op slaan, totaal een andere situatie met andere machtsverhoudingen kopende en verkopende club.

8 augustus 2022 om 20:50

Ik begrijp persoonlijk niet waarom timber 8,5 tot 10 miljoen waard is, maar Twente vervolgens blij moet zijn met 7 miljoen voor Zerrouki? Dit is gewoon de beste speler van Twente en Twente was afgelopen seizoen veel beter dan Utrecht.

8 augustus 2022 om 20:54

Leeftijd, potentie van Timber ligt veel hoger etc. etc.

8 augustus 2022 om 21:00

Ik realiseerde me niet dat Zerrouki al 24 was, dus daar zit wel wat in. Toch vind ik de vraagprijs van Twente nog steeds niet heel gek, want hij is op dit moment in mijn ogen wel de betere van de 2.

8 augustus 2022 om 21:13

En waarom vind je Zerrouki de betere?

8 augustus 2022 om 21:17

2 totaal verschillende types. Zerrouki is meer een 6 en Timber een 8. Normaal gesproken betaal je ook gewoon meer voor box-to-box spelers omdat ze veelzijdiger zijn.

8 augustus 2022 om 21:21

Ze hebben een vergelijkbare rol gespeeld bij hun teams en ik vindt gewoon dat Zerrouki meer duelkracht heeft, defensief veel meer solide is en ook het spel minder vertraagd. Hij speelt de bal veel sneller door dan Timber. Timber heeft daarentegen overigens wel een betere dribbel. Heel groot is het verschil overigens ook niet.

8 augustus 2022 om 22:59

In de tekst staat toch letterlijk dat er geen 8,5 voor Timber betaald is maar 7. Welk team beter is doet niet ter zake. Als Messi bij NEC gaat voetballen dan betekent dat niet ineens dat Bas Dost het dubbele waard is omdat Utrecht boven NEC is geëindigd vorig seizoen.

9 augustus 2022 om 00:19

Allereerst is het iemand van de Telegraaf die een eerder artikel van de Telegraaf tegenspreekt. Wat er wel en niet waar is is dan moeilijk te bepalen. De waarheid zal dan wel ergens in het midden liggen.

Verder is het natuurlijk onzin dat de prestaties van een team niet uitmaken. Zeker wanneer de individuele prestaties vergelijkbaar zijn zal het team met de betere resultaten meer geld kunnen vragen. Het is niet voor niets zo dat Ajax belachelijk veel meer geld vangt voor spelers dan Feyenoord. Ook het feit dat Twente op dit moment Europees voetbal speelt vanwege die hogere klassering weegt natuurlijk mee.

9 augustus 2022 om 01:54

Mooi verwoord het laatste stukje!😅

9 augustus 2022 om 20:19

Timber is 2,5 jaar jonger en is maar jeugd international, Zerrouki heeft al 16 A interlands en speelt met grootheden als mahrez en ook in de afrikacup, daar komt nog eens bij dat Zerrouki met Twente 4de werd, waar stond utrecht ook alweer, en de berichtgeving is weer eens waardeloos, Streuer heeft zelf nooit. Een bedrag genoemd, heeft na het 5 miljoen bod gezegd nee, en verder niks, het is aan feyenoord om een bod neer te leggen waarmee Fc Twente akkoord gaat, en anders blijft ie gewoon heeft in maart zijn contract nog verlengd dus 3 jaar kost ook geld

8 augustus 2022 om 22:15

De vergelijking met zowel Veerman als Timber gaat gewoon niet op. Veerman was bij Heerenveen helemaal niet zo overtuigend, maar deze journalisten doen nu weer alsof ze het allemaal al lang hadden zien aankomen. Veerman heeft bij PSV wel razendsnel stappen gezet en toont nu inderdaad aan het geld dubbel en dwars waard te zijn, maar toen ze hem kochten leek het best een gok. Timber is gewoon een groot talent en daarom nu al veel geld waard, betekent niet dat hij beter of slechter is dan Zerrouki.

8 augustus 2022 om 22:37

Ruiz. Ook bij Heerenveen liet hij gewoon zien dat hij te goed was voor dat niveau. Ik vond het persoonlijk toen der tijd een goeie aankoop van PSV. Ook bij Heerenveen kon hij de balletjes achteloos op maat geef. Snapte de feyenoord fans toen niet, toen zij blij waren dat hij naar PSV ging.

8 augustus 2022 om 23:16

Dan had jij het goed gezien . Ik had wel mijn twijfels. Je kon altijd zien dat hij goed kon voetballen, heel goed zelfs, maar het was ook vaak slappe hap. Er zat weinig pit in en Veerman kon Heerenveen ook niet uit de grijze middenmoot helpen terwijl hij die kwaliteiten best had.

8 augustus 2022 om 23:37

Wat een onzin betreft Veerman. Hij had het wel degelijk laten zien. Hij was de man van Heerenveen waarbij je zag dat hij het een stap hoger ook kon laten zien. Feyenoord en Slot baalde ook enorm dat hij last minute naar psv ging.

9 augustus 2022 om 08:50

@ruiz_fct Dat kwam ook wel een beetje door het voetballend vermogen van de rest van Heerenveen. Joey Veerman was wat mij betreft duidelijk de beste speler en kartrekker bij Heerenveen. Tuurlijk hij had ook wel minderen wedstrijden, maar als het van iemand op aan kwam bij Heerenveen dan was hij het wel.

Leuk om de prijs van Joey Veerman steeds voorbij te zien komen. Veerman is gewoon een koopje geweest voor PSV. Twente hoeft en wil Ramiz helemaal niet te verkopen en daarnaast heeft Feyenoord geld geïncasseerd en daar weet Twente van. Als Feyenoord echt serieus is dan zal er gelapt moeten worden, al zal Streuer wel wakker liggen van de mening van Mike Verweij.

8 augustus 2022 om 21:14

Klopt helemaal. Daarnaast kun je als Twente ook afvragen of er ooit een beter bod komt op een speler die zo weinig heeft gekost. Aursnes hoeft ook niet weg, maar als je er zoveel geld voor kunt krijgen ben je gek als je het niet doet.

8 augustus 2022 om 21:21

Het is voor Twente ontzettend veel geld, maar als Zerrouki blijft kan je dit volgend jaar ook vangen en dan van een Duitse / Franse club i.p.v. een concurrent in Nederland.

8 augustus 2022 om 23:49

Met weer een jaar minder contract neem de transfersom ook af hè. Denken dat hij volgend jaar sowieso hetzelfde oplevert is denk ik iets te positief gedacht

9 augustus 2022 om 09:50

Concurrent in Nederland? Wel even met de beide beentjes op de grond blijven staan, Feyenoord is geen concurrent van Twente. Utrecht en AZ, dat zijn concurrenten van Twente.

9 augustus 2022 om 20:31

Kerel zeg. Consy,

Heb je de laatste 25 jaar onder een steen gezeten?, feyenoord en Twente staan respectievelijk 3de en 4de op de eeuwige ranglijst, en de laatste 20 jaar heeft Twente zelfs inclusief degradatie net zoveel gewonnen dan Feyenoord, het eeuwige probleem met feynoorders is dat ze nog steeds denken top te zijn, eigenlijk niets meer dan een subtopper

8 augustus 2022 om 21:14

Nee maar Streuer zal wel wakker liggen van de RVC.

8 augustus 2022 om 22:28

Daar zal de gemeente Enschede anders over denken, wordt tijd dat er eens wat gemeenschaps geld terug komt.

8 augustus 2022 om 22:35

De gemeente is garantsteller, geen geldschieter. Het risico als garantsteller is momenteel nihil.

Heel eerlijk, ik ken deze speler niet goed genoeg voor een oordeel en prijs indicatie. Kan iemand mij een goed beeld geven of het een echte versterking voor ons zou zijn en die die 7 miljoen waard is? Neutraal graag, geen anti Feyenoord of anti Twente reactie.

8 augustus 2022 om 20:56

Ik heb Twente vorig seizoen redelijk actief gevolgd en vind deze speler een van de betere van Twente. Heel sterk verdedigend, maar ook altijd vooruit denken. Speelt altijd minimaal een voor 6 en meestal een 8.
Absoluut een aanrader voor Feyenoord.

3 miljoen is marktconform voor zo'n speler. 24 jaar en net maar twee seizoenen op het hoogste niveau, dit is een gevalletje Diemers. Totaal niet de kwaliteiten voor Feyenoord. Twente is weer als vanouds bezig, in plaats van vijf miljoen te accepteren terwijl ze tientallen miljoenen in het rood staan houden ze hem liever en zien ze hem liever transfervrij vertrekken, wat een slecht beleid.

8 augustus 2022 om 21:00

Ik mag hopen dat je een grap maakt, niveau Diemers? Serieus? Je laat je wel erg kennen.

8 augustus 2022 om 21:02

Ik schat hem wel wat hoger in qua waarde en het is zeker geen Diemers, maar ik moet nog maar zien of Zerrouki gaat slagen bij Feyenoord en daarom vind ik het te risicovol om hem te halen voor meer dan 5 miljoen. Ik zie in hem een bankzitter want Timber, Kokcu en Szymanski ga je niet op de bank zetten. Ik kan zijn komst alleen snappen met een verkoop van Kokcu, anders niet. Dan zou ik eerder kijken naar de opvolger van Aursnes bij Molde of een ander talent die je in het seizoen minuten kan laten maken. Hou dan al die miljoenen op zak voor een andere toekomstige transfer.

9 augustus 2022 om 07:53

Dus aursners gaat banken bij terugkeer kokcu? Aangezien die drie die jij noemt niet gaan banken?

9 augustus 2022 om 12:24

Aursners gaat naar Benfica

9 augustus 2022 om 12:45

Hij komt voor de plek van Aursnes meen ik.

8 augustus 2022 om 21:10

Jij bent oprecht echt 1 van de meest zielige gasten op VZ. Constant provocerend en waanzin uitkramen. Twente heeft op dit moment nauwelijks nog schulden, alleen nog een paar lang lopende schulden tav stadion, maar dit is vergelijkbaar met een hypotheek van een huis.

Gevalletje Diemers, man man wat een onzin weer. Vorig seizoen de sterkhouder van Twente en zou het bij Feyenoord ook ontzettend goed doen. Ik zit de artikelen over Zerrouki met onbegrip te lezen en dan vooral de comments. Feyenoorders die helemaal gek worden en vinden dat Twente 5mln moeten accepteren, want dat is wel voldoende. Hoe zouden jullie het vinden als er een club met 13mln voor Kokcu kwam zo vlak voor het begin van de competitie? Uitstekend gehandeld van Twente en hoop dat ze hem niet verkopen, tenzij Feyenoord 8-9 mln biedt.

8 augustus 2022 om 21:17

Heeft Zerrouki al wat gepresteerd in Europa? Vergelijking met Veerman is terecht, beide hebben alleen maar nationale ervaring

8 augustus 2022 om 22:16

Dat is toch helemaal niet van belang. Hij heeft gepresteerd bij Twente en is daar een belangrijke kracht. Ik zou het een goede aankoop vinden van Feyenoord. (ook voor 7-10 miljoen) Maakt je selectie een stuk sterker in de breedte.

8 augustus 2022 om 22:12

Word je niet een keer moe van jezelf Fenomeno? In elk topic lees ik weer hetzelfde riedeltje van je, maar het ontbreekt iedere keer weer aan logica. Jij vindt Zerrouki 3 miljoen waard en je club heeft ondertussen al bijna het dubbele geboden. Welke club voert er dan slecht beleid?

8 augustus 2022 om 22:39

Wat een clown is het ook he. Steeds weer even wat roepen en bij een vraag of tegenargument hoor je niks meer van hem. Verreweg het meest trieste figuur hier op VZ.

8 augustus 2022 om 23:21

Tja, hij weet ons in ieder geval wel elke keer weer mooi op de kast te krijgen. Ook vandaag doel weer bereikt.

8 augustus 2022 om 22:43

Je profielplaatje zegt al genoeg... Verstand van voetbal is zeker niet aanwezig

8 augustus 2022 om 22:49

Wordt tijd dat er wat aan el fenomeno gedaan wordt. Lekker blijven provoceren. Ik vind hem meer een lelijke troll dan een supporter die om voetbal geeft. Want geen 1 persoon die twente volgt vind dat 3 miljoen marktconform is voor zerrouki.

9 augustus 2022 om 00:29

Als Twente weer als vanouds bezig is, dan wordt het weer het bloed onder je nagels vandaan halen: talentvolle jeugd wegkopen (fer), boven Feyenoord eindigen, meer aandacht, etc. Kijk weer uit naar jouw reacties.

9 augustus 2022 om 01:12

Koekoek

9 augustus 2022 om 01:50

Als je zelf 15 miljoen durft te vragen voor Trauner dan is 7 miljoen een koopje.

9 augustus 2022 om 02:00

Voor Trauner??🤣...best verwarrend hé een Oostenrijker en een Argentijn uit elkaar halen haha, en ze lijken idd ook echt op elkaar.

9 augustus 2022 om 08:53

Argentijn? Hij heeft het over Aursnes gezien vraagprijs 15 miljoen.

9 augustus 2022 om 11:53

Waarom een middenvelder vergelijken met een verdediger, Senesi was ook circa 15 miljoen..een Noor en een Oostenrijker dan..

9 augustus 2022 om 11:30

El Fenomeno ik vind je reactie weer mooi, Twente leeft weer!

Zojuist bij VTBL dat het verschil tussen vraag en aanbod één miljoen euro is.. zie het nog wel doorgaan helaas..

8 augustus 2022 om 21:20

Volgens mij heeft FTM dit al ontkend

8 augustus 2022 om 22:51

Klopt niet echt. Van wissing van rtv oost heeft streuer nog gesproken vanavond en die zei dat feyenoord een bod heeft gedaan en twente geen tegenbod heeft gedaan omdat het bod veel te laag was. Dus al deze bericht geving die je overal hoort een leest klopt niet en wordt gewoon uit iemands dikke duim gezogen.

Fc Twente, ik vergeet steeds dat deze club nog bestaat.

8 augustus 2022 om 21:34

Dan zou ik als ik jou was toch maar even van de drugs afblijven.

8 augustus 2022 om 21:56

Vrij land. Drugs is legaal.

9 augustus 2022 om 11:05

Drugs is ten eerste niet legaal, maar gedoogd. Ten tweede ook alleen wiet en marihuana.

Ik vind het een hoop geld voor iemand die 24 is én waarschijnlijk op de bank terecht komt

Zerrouki, goede speler denk alleen nog niet rijp voor Feyenoord.. Eventueel volgend seizoen kopen, mits Kokcu vertrekt. Win-win situatie voor beide, Feyenoord kan hem voor ietjes minder geld kopen daarnaast kan Zerrouki ook constanter worden en zijn statistieken verder opbouwen.

Prio is nu toch echt linksback en een extra keeper. De rest verhuren of verkopen, Marciano, Diemers, Janhabaksh, Hendrix,

Dit is toch schandalig als er daadwerkelijk 7 mil geboden wordt op iemand dat op zich tekort komt voor de basis Feyenoord. 3.5 mil was voor mij de max.

Ik ken geen enkele Feyenoorder die dit prima vindt!

9 augustus 2022 om 12:47

De directie en de trainer schijnbaar wel. Lijkt me zwaarder wegen dan de mening van de supporters...

Grappig vind ik het hoe sommige praten. Twente is de baas en hoeft niet te verkopen. Volgens jullie is kokcu 30 waard of meer zelfs en hij is niet eens basisspeler bij Turkije dan is iemand die de laatste zestien wedstrijden basis was bij Algerije zeker tien of meer waard. Monaco had ook al geboden. Het is niet dat deze jongen blij moet zijn om daar te spelen ofzo. Twente speelt minimaal zo goed als Feyenoord. Zoniet maakt hij volgend jaar een mooiere stap. Eerst vijf en dan zeven bieden is een beetje zwak. onderbieden zijn ze goed in

8 augustus 2022 om 21:38

Algerije met middenvelders van Kortrijk en Charleroi. Je moet het ook niet overdrijven

8 augustus 2022 om 21:38

Kokcu geen basisspeler van Turkije? Heeft altijd basis gestaan, ook door vele blessures niet opgeroepen. Daarnaast voor jong Oranje gespeeld anders had hij wel meer caps voor Turkije.

Voor de rest denk ik dat zowel Twente als Feyenoord supporters liever hebben dat Zerrouki bij Twente blijft.

8 augustus 2022 om 21:38

Kokcu geen basisspeler van Turkije? Heeft altijd basis gestaan, ook door vele blessures niet opgeroepen. Daarnaast voor jong Oranje gespeeld anders had hij wel meer caps voor Turkije.

Voor de rest denk ik dat zowel Twente als Feyenoord supporters liever hebben dat Zerrouki bij Twente blijft.

8 augustus 2022 om 23:10

Heeft vaker bij de jong gezeten dan bij het grote Turkije en speelde laatste interlands maar daarvoor niet. Zijn ook jongens bij die in Italië spelen en bij de trabzon se koploper. Kijk een keer een interland. Kijk een keer een interland zou ik zeggen. Weet je nog hoe goed en fit hij was voordat slotet hem aan gang ging? Dat zag Turkije ook

Ik moet wel lachen om al die moeilijke gedachtegangen die bij de “kenners” spelen. Dit is toch allemaal totaal niet relevant? Feyenoord moet met een bod komen en net zo lang verhogen totdat Streuer akkoord gaat, willen ze niet verhogen gaat de deal niet door. Simpel als dat. Zerrouki wordt heus wel een keer goed verkocht, is het niet dit jaar is het wel volgend jaar. Is het niet Feyenoord is het wel een andere club. Zerrouki is echt een klasbak, die zet zichzelf wel in de etalage.

Met Zerrouki speelt Twente om de plekken 3 t/m 5. Zonder Zerrouki 5 t/m 8. Voor Twente is 7 of 8 miljoen op dit moment veel geld. Sportief gezien zou ik Zerrouki er liever bijhouden en dan gaat hij volgend jaar voor 10 miljoen weg. Dus niet laten gaan.

We gaan hier toch geen zeven mikjoen voor betalen? Middenvd is prima bezet.

Pff al die Twente Feyenoord haat hier…

9 augustus 2022 om 00:34

Voor dat geld haal je een type Sangare uit Frankrijk bij lens. Die wel op type aursness lijkt. Eind vorig jaar was de beste tijd om hem te halen. Hij is goed en duur geworden

Heerenveen heeft dus Veerman veel te goedkoop verkocht; had best 12 mio kunnen krijgen als je hoort dat n simpele balafpakker als Senesi al 15 mio oplevert..
Twente: nooit met < 10 mio genoegen nemen!!!!!!

9 augustus 2022 om 08:51

Verschil is wel dat ze hem kwijt zijn geraakt en geen ontevreden speler aan zich verbonden houdt. Feyenoord gaat hopelijk niet overstag en laat Zerrouki waar die zit omdat geen enkele club 10 miljoen gaat betalen.

9 augustus 2022 om 11:31

En dat vinden we in Twente ook niet erg, want hij is ontzettend belangrijk voor ons. Zerrouki is daarbij prof genoeg om zich volledig te focussen. Des te meer zal hij zich willen bewijzen dat Feyenoord wel wat erbij doet. Trouwens zal ook geen club 10 gaan betalen idd, maar 5 is gewoon te weinig.

9 augustus 2022 om 16:53

En dat vind ik echt vreemd. Je hebt een staatsschuld open staan bij de gemeente en weigert om een miljoenenbod te accepteren? Je wilt dus schijnbaar niet gezond worden. Feyenoord is gelukkig wat dat betreft beter bezig. 15 miljoen voor Malacia i ook eigenlijk te weinig maar je moet verder kijken dan dat.

11 augustus 2022 om 11:15

@sergioramoshm
Er zijn duidelijke afspraken voor wat betreft terugbetaling van de leningen en deze worden nagekomen. Laten we nu niet doen alsof er bij Twente niets gedaan is om deze te verminderen, er is draconisch gereorganiseerd. Jij en ik zijn helemaal niet in de positie om te beoordelen of Twente op financieel gebied wel of niet goed bezig is en ook niet of Feyenoord dat beter doet of niet.

Wat een gelul dat twente een tegenbod heeft gedaan. 1e bod is afgewezen. Twente wacht nu gewoon op een 2e bod. Streuer zegt als ze hem graag willen hebben komen ze wel met een nieuw bod.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Q. TimberMiddenvelder82
J. DilrosunAanvaller83
J. BijlowKeeper80
O. IdrissiAanvaller81
DaniloAanvaller86
A. JahanbakhshAanvaller70
S. GiménezAanvaller62
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren