Kenneth Perez weet wie ‘het kind van de rekening’ wordt bij Ajax

Maandag, 8 augustus 2022 om 20:14Mart van Mourik • Laatste update: 20:21

Kenneth Perez vermoedt dat Steven Berghuis buiten het basiselftal van Alfred Schreuder gaat vallen. Te gast in het programma Voetbalpraat van ESPN blikt de analyticus terug op afgelopen speelronde in de Eredivisie en velt hij zijn oordeel over de voorhoede van Ajax. Journalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen trekken tegelijkertijd dezelfde conclusie in de podcast Kick-off: de kans is groot dat Berghuis op de bank belandt.

Tijdens het praatprogramma van ESPN bespreekt Perez het optreden van de aanvalslinie van Ajax in het gewonnen duel met Fortuna Sittard (2-3). De analist concludeert dat het optreden van Dusan Tadic teleurstellend was, maar dat ook Berghuis niet kon overtuigen. Perez verwacht zelfs dat Berghuis, die in Sittard nog kon rekenen op een basisplek, spoedig op de bank zal belanden. “Als het gaat om de vier posities voorin, dan denk ik wel dat Berghuis het kind van de rekening wordt.”

In de podcast van de De Telegraaf wordt de voorhoede van de Amsterdammers eveneens besproken. Zowel Driessen als Verweij verwacht dat Brian Brobbey uiteindelijk een basisplek gaat veroveren. “Ik denk dat Tadic de spits uit moet, want Ajax heeft gewoon een normale spits nodig. Als je internationaal niet de bovenliggende partij bent, dan kun je natuurlijk wel met een valse spits spelen. Maar in de Eredivisie moet je gewoon met een vaste spits spelen, en dat is Brobbey veel meer dan Tadic”, aldus Driessen, die bijval krijgt van zijn collega.

“Wie het kind van de rekening gaat worden? Dat zou wel eens Berghuis kunnen worden, samen met Klaassen”, concludeert Verweij. “Of misschien ook wel weer Kenneth Taylor. Ik denk dat Schreuder op links toch altijd wel zal kiezen voor Bergwijn en dat Brobbey in de spits staat. Op rechts is Antony natuurlijk onomstreden, dus dan denk ik dat Tadic op de nummer 10-positie komt te staan. Dan heb je nog maar twee posities in te vullen, waarvan er één normaal gesproken voor Álvarez is.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door deechteajacied)

Kom maar terug naar Feyenoord Steven! We zoeken nog een assistent grasmeester.

8 augustus 2022 om 20:31

Gegokt en verloren. Nooit gedacht dat Feyenoord spekkoper werd door het vertrek van Berghuis

8 augustus 2022 om 20:36

Hij is kampioen en heeft cl gespeeld als basisspeler. Dus hoezo gegokt en verloren? Omdat perez denkt dat hij dit seizoen geen basisplaats zal hebben? Wat ik proef uit de bovenstaande reacties, is vooral een hoop verdriet en teleurstelling.

8 augustus 2022 om 20:38

Omdat hij nogal graag met Oranje mee wil. En hij nu zijn plek lijkt te verliezen, want Schreuder gaat niet met twee aanvallende middenvelders spelen en Tadic gaat geen wisselspeler worden. Berghuis speelt dan misschien in de roulatie, maar zijn kansen op het WK worden zo wel kleiner.

8 augustus 2022 om 21:01

Als hij was gebleven was hij èn geen kampioen geworden èn had hij geen CL gespeeld èn was hij geen international geweest. Nu wel. Dus wie heeft verloren?

8 augustus 2022 om 21:06

Hij was al kampioen, hij was al international en hij had dan alsnog een Europese finale gespeeld. Da's ook wat waard.

8 augustus 2022 om 21:07

Het WK is over 3 maanden.
Of hij de komende weken wel of niet (vast) in de basis staat gaat daar echt het verschil niet meer voor maken.
Datzelfde geld overigens voor de meeste internationals.
Er is de komenden maanden eigenlijk geen tijd om je er nog tussen te spelen of om af te vallen.

8 augustus 2022 om 21:14

Hij was inderdaad kampioen. Mijn fout. Maar hij was geen basis-speler in oranje. De afgelopen wedstrijden wel.

8 augustus 2022 om 22:30

Als Berghuis inderdaad op de bank komt heeft ie gegokt en verloren. Aan de andere kant is Ajax wel weer een stap vooruit. En hij kan zichzelf altijd nog in de basis knokken.

8 augustus 2022 om 23:09

Het was vooral zijn doel om op het hoogste niveau mee te doen, en dat is CL. Garantie op een basisplek heeft hij nooit gekregen en heeft die vorig jaar zelfs veel sneller veroverd dan menigeen verwacht had. Hij zal vast balen als het gebeurt, maar maakt de beslissing om naar Ajax te gaan niet minder waard. Daarbij komt ook dat hij 2e helft van 't seizoen vorig jaar, en start van dit seizoen niet echt sterk speelt. Logisch vervolg is dan bank. En wellicht wat invalbeurten op de flanken. Zoals je zegt verwacht ik ook dat Schreuder met Tadic op 10 gaat spelen, en wat mij betreft Kudus met wat invalbeurten daar.

8 augustus 2022 om 23:17

Feye.

Zou het niet meer zeggen over de verhouding Ajax vs. Feyenoord dan over Berghuis zelf? De absolute sterspeler van Feyenoord is bij Ajax een gemiddelde basisspeler / soms bankzitter.

8 augustus 2022 om 23:18

Behalve de extra schaal, speelt hij met betere spelers, verdient hij een stuk meer, mag hij Champions League spelen. Het lijkt mij dat het een behoorlijke stap in de goede richting is. Hij is alleen geen sterspeler nee bij Ajax.

8 augustus 2022 om 20:55

Anthony hoeft toch ook niet ALTIJD te spele.. alsof die altijd zo goed is..

8 augustus 2022 om 21:08

Voor 8 goals en 4 assists in de Eredivisie betaal je volgens sommige ajacieden op dit forum minstens 80 miljoen. Dus ja, hij zal dan wel altijd zo goed zijn.

Overigens niks dan respect voor het transferbeleid van Ajax. Daar kunnen wij nog wat van leren.

8 augustus 2022 om 21:49

Feyenoord lijkt toch aardig op de goede weg nu?
Verkopen voor aardige bedragen halen daar op het oog best aardige spelers voor terug.

8 augustus 2022 om 23:13

8 goals en 4 assists in de eredivisie, leuk argument.. Haal dan maar eens zijn CL statistieken erbij. Die zijn fantastisch!
Jouw cherry picking argument is hetzelfde als ik zou zeggen “Statistieken van Antony in de CL zijn een stuk beter als zijn statistieken in de eredivisie, dus is de eredivisie zwaarder.” Haha

8 augustus 2022 om 23:19

Deze mensen gaan weer heel hard op hun tong moeten bijten als Antony straks weer voor de hoofdprijs verkocht gaat worden. Het is een voorspelbare cyclus.

9 augustus 2022 om 01:16

Sommig mensen praten over voetbal maar kijken elk weekend so you think you can dance, ik hou van holland en the voice met hun vrouwtje verplicht op de bank als ze de afstand weer geclaimed heeft volgends mij want antony is zoveel meer dan die goals en assist dat ziet iedereen. Volgens die theorie kan iedereen die niet scoort of een assist geeft beter het veld uit…

9 augustus 2022 om 10:36

Nee Feye_88..... je betaald 80 miljoen omdat de club de speler niet kwijt wil. Dat is heel wat anders.

Berghuis brengt de nodige creativiteit op het middenveld dat bv een Taylor gewoon niet voldoende brengt. Ik zou spelen met Alvarez, Berghuis en Tadic op het middenveld. En dan Bergwijn, Brobbey en Anthony als aanval. Klaassen brengen als je moet scoren en Kudus vast laten invallen. Vind ze allen beter dan Taylor, die mag wat mij betreft stand-in van Alvarez worden.

8 augustus 2022 om 20:28

Ik vind dit dus ook. Zelf vind ik Taylor wel een leuke speler maar je kan Berghuis gewoon niet op de bank zetten. Taylor heeft qua verdedigende kwaliteiten nou ook niet zo veel meer dan een Berghuis dus dat moet de rede ook niet zijn. Ik zeg: Pasveer, Sanchez, Timber, Bassey, Wijndal, Alvarez, Berghuis, Tadic, Antony, Brobbey, Bergwijn.
En dan kan je altijd een keer Taylor en Klaassen laten spelen op het middenveld en desnoods Kudus soms vanaf 10 of de flanken. Luxeproblemen, We mogen niet klagen in Amsterdam😉😂

8 augustus 2022 om 20:33

Met alle respect. Maar dit is echt veel te aanvallend. Vorig jaar had Ajax een mooie balans met Gravenberch, Alvarez en Berghuis. Maar als je met Berghuis en Tadic op het middenveld speelt heb je dus geen spelers die de counter eruit halen.

8 augustus 2022 om 21:23

Berghuis speelde vorig jaar een paar prima wedstrijden op de plek van Gravenberch maar toen had hij Klaassen voor zich op 10 die toch meer een box-to-box speler is dan Tadic en Berghuis.

Het hoeft niet te aanvallend te zijn. Ook genoeg teams die met de punt naar achteren spelen. Het zou eigenlijk zelfs meer in de cruijff gedachte passen om dat te doen.

Alleen moet je het dan achterin wel op kunnen vangen, als je met 2 tienen speelt kun je denk ik niet met Blind spelen. Als daar een andere snelle verdediger staat zou je langs die kant de balans weer deels op kunnen lossen.

Ik zou het, zeker tegen betere teams overigens ook niet doen.

9 augustus 2022 om 01:19

Kudus naast alvarez. Kudus in namelijk verdedigend echt gewoon goed helemaal met zijn snelheid. Dan kan je tadic gewoon om 10 zetten

9 augustus 2022 om 05:13

Kudus moet de kans krijgen, helemaal nu hij langere periode fit is. Ik zou hem graag of 10 of op 8 zien. Feit is dat wij (Ajax) zoveel geld (verkeerd) hebben uitgegeven. Onze uitgaven doet mij denken aan Barcelona 8 jaar geleden. Alleen maar aanvallers en middenvelders kopen maar aan de verdediging ontbreekt het simpelweg gewoon.

Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het een fantastische voetballer maar Bergwijn bijvoorbeeld totaal onnodige aankoop. Van Wijndal naar Tagliafico vind ik 4 stappen terug, ik vond ook dat vorig seizoen Tagliafico meer krediet verdiende en altijd hoorde te spelen. Verdedigend meer gif en sterker dan Blind.

Mazraoui vertrokken en geen vervanger gehaald.

Ik zou liever zien dat ze in de voorhoede wat jeugd spelers de kans zouden geven. Zoals een unuvar als back-up van Tadic. Dat die Portugese jongen een buitenkans is geloof ik wel, echter hadden en hebben wij nog steeds Ihattaren. Ondanks alle verhalen van de afgelopen dagen.

8 augustus 2022 om 20:29

Onbegrijpelijk dat een Taylor de voorkeur krijgt boven Berghuis. Mag Berghuis zijn veters nog niet eens strikken. Waar die opeens vandaan komt is me echt een raadsel was al die tijd niets meer dan de 15e man, en heb nou niet echt een stormachtige ontwikkeling bij hem gezien. Is vooralsnog gewoon Az, Fc Twente Niveau, of een leuke speler voor de breedte voor traditionele topclub.

8 augustus 2022 om 21:37

Hij komt natuurlijk niet opeens ergens vandaan. Hij staat al jaren bekend als een van de grotere talenten uit de eigen jeugd die de afgelopen jaren steeds dichter tegen het eerste aan is gaan zitten.

Hij is qua voetballer totaal niet te vergelijken met Berghuis. Hij is veel meer een 6-8 en in die rol doet hij het heel behoorlijk. Hij kijgt wat dat betreft ook niet de voorkeur boven Berghuis. In ieder geval niet op de 10 positie. Berghuis in een meer verdedigende rol op het middenveld met Tadic als 10 lijkt me helemaal geen goed idee. dan wordt je langs alle kanten voorbij gelopen.
Hij heeft niet de versnelling van Gravenberch, maar is in zijn passing denk ik een stuk beter dan zijn voorganger.

8 augustus 2022 om 22:01

Stond totaal niet te boek als een van de grotere talenten hoor. En verder ben ik echt van mening, dat alles wat hij toevoegt vanaf de 8 positie, Berghuis minstens net zo goed kan

8 augustus 2022 om 23:00

@cr7_arsenal sorry maar dan heb je zowel Taylor als de Ajax jeugd totaal niet gevolgd.

Die jongen is bij verschillende leeftijden jong oranje teams aanvoerder geweest, inclusief het laatste onder 17 team dat Europees kampioen werd en 4e op het Wk.
Werd direct toen hij 16 werd door Ajax ingeschaald in de categorie unieke talenten die die een fors contract en niet maar een standaard jeugd contract voorgeschoteld kregen.
In de voorbeschouwing op de future cup werd hij al genoemd als een van de spelers om in de gaten te houden.
Speelde vanaf zijn 16e als jongste speler in de selectie vast in de Onder 19 en blonk daar ook uit. is nog steeds de op 2 na jongste debutant in Jong Ajax ooit. Werd vanaf zijn 17 door Ten Hag naar alle trainingskampen meegenomen, ook nadat zoals ook dit seizoen de Jong spelers af vielen toen de selectie compleet was.

Het moet er daarna allemaal nog uitkomen. Maar hij heeft zeker altijd als groot talent te boek gestaan.

Berghuis zou op de 8 positie kunnen spelen, maar zeker wanneer je ook met Tadic op 10 speelt is dat veel te aanvallend, zeker tegen betere tegenstanders

8 augustus 2022 om 20:29

Als je het over creativiteit hebt op het middenveld moet Kudus gewoon spelen naast Alvarez.

8 augustus 2022 om 20:30

Dan ga je dus leunen op Alvarez, Timber en Blind als verdediging? En dan Wijndal en Sanchez?

Ik zou dat risico niet durven nemen hoor. Veel te aanvallende opstelling.

8 augustus 2022 om 20:31

Tja ik denk persoonlijk dat Kudus op 10 beter is dan Tadic. Dus het kind van de rekening is vooral Kudus in mijn ogen, want er moet plaats gemaakt worden voor tadic. En die plek is er niet in de voorhoede.

8 augustus 2022 om 20:47

Vind Taylor veel meer brengen dan Berghuis.

8 augustus 2022 om 21:19

Wat brengt Taylor dan precies, want heb het vooralsnog niet gezien. Los van de vergelijking met Berghuis die totaal ongepast is, maar wat brengt Taylor nou? Zie gewoon een speler die mee hobbelt maar niks extras brengt.

8 augustus 2022 om 23:15

Sorry hoor, maar ik vind het ongelooflijk dat Kudus hier wordt overgeslagen.
Kudus is de beste middenvelder die Ajax heeft. Antony is nog niet de helft van hem.
Kudus zijn rendement is beter, veel explosiever, sneller, inzicht is net zo goed. Balvast

8 augustus 2022 om 23:21

Je wordt zwaar overlopen op het middenveld als je met zowel Tadić als Berghuis gaat spelen. Met alle respect, maar Tadić gaat op zijn leeftijd echt niet meer elke keer achter zijn man aan sprinten, dat kan hij simpelweg niet meer. Op linksbuiten en in de spits kun je dat nog opvangen, maar op het middenveld niet meer, zeker niet als er een Berghuis (lees geen echte middenvelder) staat. De ideale oplossing is om Kudus op linkshalf te zetten:, ook een aanvallende speler, maar hij heeft wel het loopvermogen om de vuiler meters te maken en ook om zijn verdedigende taken uit te kunnen voeren. Voor zijn blessure speelde hij ook heel even op die positie en deed dat naar behoren. Ik weet alleen niet of Alfred Schreuder dat gezien heeft.

Wat een enorm luxeprobleem voor Schreuder! Ik hoop dat Brobby in ieder geval veel gaat spelen met het ook op het WK.

8 augustus 2022 om 20:23

Een luxeprobleem zolang er (met goed voetbal) gewonnen wordt. Ajax heeft echt een indrukwekkende selectie op het middenveld en voorin. Mannen als Tadic, Berghuis, Klaassen en (ook) Blind (regelmatig) banken is nogal een uitdaging lijkt me.

Zelf ben ik niet overtuigt van Taylor. Ik zou lekker spelen met Alvarez Klaassen en Tadic op 10. En dan de gebruikelijke voorhoede met Anthony Brobbey en Bergwijn. Je kan Blind ook echt niet meer opstellen hoor. Enorm traag. Dus die kan gewoon banken

8 augustus 2022 om 20:23

Helemeel eens wat betreft Taylor! Het is geen slechte speler, maar nog niet op het niveau van de rest van het aanbod op het middenveld. Lekker verhuren als hij niet wil banken. Blind moet zeker niet op t middenveld, maar is zeker van waarde in de verdediging.

8 augustus 2022 om 20:30

@bobmarley
Alvarez én Klaassen? Allebei lijkt me teveel van t goede, hoe kom je dan aan voetballen toe op t middenveld? Want daar zijn die 2 allebei niet goed genoeg voor. Alvarez is een balafpakker die de bal zsm moet inleveren bij iemand die er wat beters mee doet. En Klaassen is een lopende speler, die moet het niet van zijn 'voetbal' hebben. Ik denk dat dit middenveld voetballend zwaar tekort komt.

8 augustus 2022 om 20:33

Smaken verschillen, zullen we maar zeggen. Ik denk juist dat Taylor met zijn voetballende vermogen uitstekend in de basis elf van Ajax past. Die jongen denkt t.a.t in een voetballende oplossing vooruit, heeft een goede pass in de benen, komt op mij zeer energiek over. Ik vermoed zelfs dat hij een van de sensaties dit seizoen kan worden mits hij de lijn der vorm door trekt.

Lijkt me eerder dat Taylor op de bank beland. Ome Louis heeft ook wel wat te vertellen over Bergneus met oog op WK

8 augustus 2022 om 20:25

Bergneus... wat laat je je kennen man. Zielig gwn

8 augustus 2022 om 21:05

@Partyboooi jij bent echt hilarisch, bent zeker de leukste op feestjes

8 augustus 2022 om 21:50

Ik zal wel te "woke" zijn maar deze termen mogen van mij direct verwijderd worden. Zijn de modds op vakantie? Lijkt wel vrij schieten de laatste weken

En terecht. Berghuis heeft in de laatste 8 maanden misschien 5 goeie wedstrijden gespeeld. De rest wordt beter en beter en hij zit nu aan z’n top. Eredivisie speler.

8 augustus 2022 om 20:51

Nou, ik vond Berghuis anders vorig jaar meer dan prima. Zowel op de plek van Gravenberch als op 10 (ook bij NL). Kwalitatief een van de betere voetballers in je selectie. Ik zou bijna twijfelen of je maar 5 wedstrijden in totaal hebt gekeken dan. Of we noemen het een kwestie van smaak😉.

8 augustus 2022 om 20:57

Maar berghuis blijft net geen subtop terwijl ajax subtop wil zijn

8 augustus 2022 om 20:59

Misschien overdrijf ik met 5, maar buiten Oranje potjes heb ik hem oprecht amper goed zien spelen na de winterstop. Hij stond 3 wedstrijden op Gravenberch zijn plek en dat deed ie fantastisch. Op 10 vond ik hem tegenvallen. Voor de winter ging dat beter. Tegen Feyenoord, Benfica en AZ zakte hij door het ijs.

8 augustus 2022 om 20:54

Sinds de winterstop eigenlijk al niet meer z'n niveau gehaald, valt me wel tegen van hem zeker met de concurrentie in de selectie. Misschien zijn zowel Ten Hag als Schreuder tot nu toe te soft geweest met sommige spelers.

8 augustus 2022 om 21:39

Sinds de winterstop hebben naast Berghuis ook Tadic, Klaassen en Blind slechts sporadisch hun niveau gehaald.

Hij heeft de pech de nieuwe zijn beter dan berguis. Hij speelt ook de laaste tijd flets vind ik

Iedereen komt tot dezelfde conclusie wat betreft Berghuis en Klaassen behalve Schreuder en Ajax zelf, gaat nog wel een tijdje duren ben ik bang, zelfde wat betreft Blind in de achterhoede. Trouwens ook wel terecht dat mensen gaan twijfelen aan de basisplaats van Taylor hij zit echt nog mijlenver verwijderd van het benodigde niveau dat zie je al aangezien hij na 60 minuten al in de kramp schiet.

Berghuis moet veel meer de bal willen hebben. Probeert te vaak uit te wijken naar rechts en die flank staat al vol genoeg sinds Antony altijd twee man bezig houdt. Hij moet daar wegblijven en die ruimte openhouden. Ik zie hem te weinig proberen vrij te komen rond de 16-25 meter waar de ruimte ligt en je één van die drie voorin direct kan wegsturen. Dat gebeurt veel te weinig.

Het WK komt zo wel op de tocht voor Berghuis, lijkt onder van Gaal lijkt hij wel basisspeler te worden op het WK. Wil je dat op het spel zetten door bij Ajax te blijven?

8 augustus 2022 om 21:54

Hij moet eerst nog daadwerkelijk op de bank komen, voorlopig maakt Perez de opstellingen nog niet.
Als het WK pas aan het einde van het seizoen was geweest dan was het daarna misschien een optie geweest.
Nu komt dat al zo snel dat die paar maanden het verschil echt niet meer gaan maken voor spelers die tegen de basis aan zitten. Hooguit voor de laatste 2 of 3 plekken in de selectie dat daar nog iets in wijzigt.
Zeker ook omdat wie er dan ook op de bank komt, zolang ze 5 wissels kunnen doen echt zijn minuten wel gaat maken tot die tijd. Clubs die Europees spelen hebben immers tot het WK elke week een dubbel programma (itt tot normale seizoenen waar er steeds een week tussen Europese wedstrijden zit).

8 augustus 2022 om 21:55

Maar waar zou hij heen kunnen en willen?
Staat volgens mij voor 4 miljoen op de loonlijst dus dan moet hij echt naar een groot land en dan nog waarschijnlijk inleveren.

Als (people)manager zou ik voor Taylor, Alvarez en Tadic gaan.
Als trainer die op zoek is naar het beste middenveld zou ik voor Taylor, Alvarez en Berghuis gaan.
Als liefhebber zou ik voor Berghuis, Alvarez en Kudus gaan.

Tadic heeft statistieken waar we misschien niet omheen kunnen. Toch ben ik van mening dat hij ook veel wedstrijden heeft gespeeld waarin hij weliswaar tot scoren kwam, maar dramatisch in de wedstrijd zat. Op zulke momenten moet je hem ‘gewoon’ kunnen wisselen. En Antony hoeft ook zeker niet altijd in het veld te (blijven) staan. Berghuis durft bovendien vaker dan Antony van afstand te schieten. Ook dat is een wapen en gebeurt in mijn optiek nu nog veel te weinig bij Ajax. Kortom: ik ben er nog niet zo zeker van dat Berghuis geslachtofferd zal worden.

Het zou me niets verbazen. Berghuis kende een uitstekend eerste halfjaar, maar ik vond hem de tweede seizoenshelft al wat minder spelen. Ik zou spelen met Alvarez-Kudus-Tadic op het middenveld

Ik snap de heisa persoonlijk niet. Je speelt 34 wedstrijden in de Eredivisie, minimaal 6 in de Champions League en hoogstwaarschijnlijk 5 wedstrijden in de KNVB-beker, je hebt gewoon minimaal 14-15 basiselftal-waardige spelers nodig wil je hoge ogen gooien. Stel Antony valt uit, kan Berghuis gewoon moeiteloos inschuiven rechts met Bergwijn op links. Berghuis-Tadic op de flanken was in ieder geval geen succes aangezien je dan totaal geen diepte in je spel hebt. Met Bergwijn op links heb je dat juist wel.

Bovendien vond ik de beste wedstrijden van Steven Berghuis vorig jaar op 8 toen Gravenberch geblesseerd was uitgevallen. Een blok van Alvaréz, Timber, Bassey en Sánchez daarachter geeft genoeg zekerheid in de counter. Ik lees overigens overal dat Tagliafico vorig jaar voor defensieve stabiliteit zorgde, maar laten we niet vergeten dat Tagliafico vorig jaar 'slechts' 30 wedstrijden 1.336 minuten heeft gespeeld. Het merendeel stond Blind gewoon linksback en die speelt vele malen hoger op het veld dan Tagliafico deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. TaylorMiddenvelder83
B. BrobbeyAanvaller83
S. BerghuisAanvaller82
R. PasveerKeeper80
S. BergwijnAanvaller86
D. TadićAanvaller80
C. BasseyVerdediger60
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

272 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Ajax 8 0 2 0
2021/2022 Ajax 34 13 2 0
2020/2021 Ajax 34 14 1 0
2019/2020 Ajax 25 11 1 0
2018/2019 Ajax 34 28 4 0
Laatste voetbalnieuws

Buitenlandse media schrikken van ‘uitgeput’ Ajax; grootste dissonant uitgelicht

De ontluisterende Champions League-nederlaag van Ajax tegen Napoli (1-6) is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De Amsterdammers krijgen het er wereldwijd flink van langs. Waar Ajax in de afgelopen...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren