Verweij: ‘Ik zou het asociaal en hypocriet vinden van Edwin van der Sar’

Maandag, 8 augustus 2022 om 19:06Jeroen van Poppel • Laatste update: 12:57

Mike Verweij zou het 'een beetje asociaal' en ook 'hypocriet' vinden als Ajax Mohamed Ihattaren laat vallen. De journalist van De Telegraaf roept met name algemeen directeur Edwin van der Sar op om een nieuwe poging te wagen om de twintigjarige middenvelder uit het slop te trekken. "Als je hem laat vallen weet je dat het einde carrière is, en ik zou dat echt niet bij Ajax vinden passen", aldus Verweij in de podcast Kick-off van zijn krant.

Ihattaren bevindt zich andermaal in een uiterst moeilijke fase van zijn voetballoopbaan. Volgens informatie van John van den Heuvel, collega van Verweij, onderhoudt Ihattaren rechtstreeks contact met verdachten uit het Marengo-proces, waarin ook Ridouan Taghi verdachte is. "Die jongen heeft waarschijnlijk hele domme dingen gedaan, schuurt tegen zware criminaliteit aan, alleen er wordt elke keer bij gezegd: hem valt niet zoveel te verwijten, hij is zelf geen crimineel", benadrukt Verweij. "Ik denk dat Ajax toch nog een ultieme poging moet wagen, om die jongen te redden voor het voetbal."

Valentijn Driessen, vaste gast in de podcast, is het 'helemaal eens' met Verweij. "Alleen als ik de signalen vanuit Ajax richting die jongen hoor, dan denk dat Ajax op het standpunt staat: 'Wij willen niet langer geassocieerd worden met mensen die banden hebben met het criminele milieu.' Ajax heeft natuurlijk een merk te beschermen. Daar zitten de directie en RvC ook voor, dan is Mo Ihattaren is een eenling, die slachtofferen ze op het moment dat het merk in gevaar komt. Ze hebben al Quincy Promes gehad, die ook continu met Ajax wordt geassocieerd, ondanks dat hij al lang naar Spartak Moskou is. Ajax wordt er toch weer continu mee geconfronteerd."

Juist om die reden vindt Verweij dat Ajax Ihattaren moet helpen. "Ik zou het ontzettend hypocriet van Edwin van der Sar en ook de commissarissen vinden als Ihattaren geslachtofferd wordt, omdat hij gewoon geen crimineel is. Bij Promes waren de signalen en bewijzen zo duidelijk aanwezig... Er zijn zelfs telefoongesprekken boven tafel gekomen waaruit gewoon blijkt dat hij gestoken heeft. Dan denk ik: dat laat je dan passeren, en dan een jonge jongen laten vallen als een baksteen? Dat zou ik echt heel slecht vinden van Edwin van der Sar en de commissarissen."

"Wat is dan het verschil met Quincy Promes?", vervolgt Verweij. "Erik ten Hag heeft zelfs gezegd: 'Hij is onschuldig tot het tegendeel is bewezen.' En Ihattaren is natuurlijk ook gewoon onschuldig, hij is geen crimineel. Dat hij hele verkeerde vrienden heeft, dat blijkt wel als je de stukken van John van den Heuvel leest. Waag nog een poging: zet hem in een hotel waar hij zich alleen kan focussen op voetbal, neem hem als trainer in huis, weet je, doe iets. Het kan een parel zijn voor het Nederlandse voetbal." Ajax huurt Ihattaren tot eind 2022 van Juventus en heeft een optie tot koop van twee miljoen euro.


Poll

Wat moet Ajax doen met Mohamed Ihattaren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door gaalmeister)

Inderdaad, heel asociaal om in een professionele setting werknemers te laten vallen die meer bezig zijn met hun criminele milieu dan met de werkgever waar ze voor werken. Schandalig zelfs. Wat een top analyse zeg.

8 augustus 2022 om 19:18

"meer bezig zijn met hun criminele milieu dan met de werkgever."

Deze zin vind ik behoorlijk overdreven en voorbarig. Verweij heeft wel een punt natuurlijk, bij Promes heeft Ajax lang achter hem gestaan tot het onhoudbaar werd. Ihattaren is zelf nergens van verdacht. Heel groot verschil.

8 augustus 2022 om 19:24

Door een "vriend" te bezoeken in de gevangenis en door zijn bedrijfsauto uit te lenen aan "matties" die ermee naar het Marengo proces transporteren, terwijl hij een unieke kans kreeg bij Ajax om zich weer op het juiste pad te bevinden, vind ik inderdaad meer bezig zijn met het criminele milieu dan met het opbouwen van een serieuze voetbalcarriere.

8 augustus 2022 om 19:33

Het hypocriete hieraan is dat dit alles waarschijnlijk niet eens naar buiten zou komen als hij niet in conflict was beland met desbetreffende familie.

8 augustus 2022 om 19:35

Objection, speculation.

8 augustus 2022 om 19:55

Wauw murki. Was ik maar hier opgekomen. Met jouw kleine reactie sla je de spijker op zijn kop.

Meer woorden zijn echt niet nodig.

9 augustus 2022 om 00:07

Alle geruchten ten spijt, tot nu toe was het vrijblijvend maar probleem is wel dat je zo’n beetje moet gaan beslissen of je 2 miljoen wil neertellen voor hem. En dan mag er op zijn minst op sportief gebied weleens wat tegenover staan. Vind als hij nog voor een kans wil gaan dat hij ook financieel wel wat verantwoordelijkheid mag nemen. Misschien motiveert dat hem. Je kan hem een jaar een jeugdcontract bieden met eenzijdige optie voor verlenging, zodat als hij het niet op de rit krijgt, je financieel niet in de strop hangt. En als hij het licht ziet, je er nog wat mee opgeschiet.

9 augustus 2022 om 08:56

@biggles: die vd Heuvel is een onderzoeksjournalist die toevallig werkt bij de Telegraaf. Hij heeft een vrij goede reputatie en zal niet zomaar iets publiceren. Remember Peter R de Vries, criminelen deinzen nergens voor terug, dus ook John vd Heuvel zal geen onwaarheden in de wereld brengen.

Ik vind die hele Mo een vervelend rotjoch, geil op zichzelf en waarschijnlijk ook op status en aanzien. In het Marokkaanse wereldje is dat bij bepaalde jongens contacten hebben met (kleine) criminaliteit. Niet voor niks dat je vaak in interviews van bv Marokkaanse spelers, maar ook jongens uit achterbuurten van Amsterdam, Rotterdam en utrecht, leest dat ze blij zijn dat er altijd wel iemand was die hen van de straat hield en liet focussen op het voetbal.

Bij Mo wil deze hulp blijkbaar niet baten en dus kan hij wat mij betreft de pot en zijn leven vergallen. Veel succes ermee, zou ik zeggen!

Waarom zou van de sar dat doen? Ze hebben hem al een kans aangeboden, hij heeft het dan verprutst. Gewoon einde verhaal.

Ten Hag zei dat Promes onschuldig is tot het tegendeel is bewezen. Het grappige bij Ihattaren is dat hij op dit moment helemaal nergens van verdacht wordt. Verder moet Ihattaren mannelijk wezen en normaal doen en vechten voor zijn kansen.

8 augustus 2022 om 21:16

No zorgt wel voor erg veel onrust. Niet fijn voor Ajax en het team belang. Gewoon afscheid nemen. Deze jongen heeft al vanaf de jeugd bij psv voor problemen gezorgd. Het is een keer klaar. Gelukkig is hij gehuurd, dus gewoon terugsturen naar Italië

Gaan nu al verhalen rond dat Ihattaren zich mengt in criminele bendes. Volgens mij is dit tot dusver een gerucht en is iemand pas schuldig als dat bewezen is.
Tot die tijd zou je Ihattaren moeten steunen maar keihard laten vallen als bewezen wordt dat hij inderdaad een maffioso is! Of blijven we mensen bannen bij elk gerucht?

8 augustus 2022 om 21:19

Het is geen rechter maar een werkgever. Ajax is beursgenoteerd en heeft al iets teveel negatieve aandacht gekregen door criminelen in dienst te nemen. Er waren hier trouwens wel heeeel veel ajaxieden die 100% zeker wisten dat het een gratis gok was. Blijkt nu toch best wat gedoe op te leveren.

9 augustus 2022 om 09:28

Ik vind dit zo jammer, we hebben het maar over "beursgenoteerd bedrijf", " werkgever", een "merk", "gratis gok". Dat klopt wel, maar Ajax is primair een voetbalclub, en we hebben het hier over mensen van vlees en bloed. Voetbal is emotie, een team zijn, elkaar niet laten vallen in moeilijke tijden. Wat mij betreft staat Ajax daar voor. Jonge jongens begeleiden, kansen geven, een warme club met een bepaald familiegevoel. Niet alleen kortzichtig kijken of je branding schade oploopt. En qua branding hebben we het dan over cryptoboeven, Amerikaans slootwater en goksites. Alsof dat zo lekker is voor je imago. Ik hoop echt dat ze Mo blijven steunen, die jongen lijkt me uiteindelijk een goed hart hebben. Hou hem nog maar even in de luwte, hij wil het echt wel maken bij Ajax. Ajax moet de lef en branie hebben om ook zo'n jongen gewoon te blijven steunen. Ik zou zwaar teleurgesteld zijn in mijn club als ze hem laten vallen.

9 augustus 2022 om 11:06

Ik ben wel benieuwd waarop je baseert dat die jongen een goed hart heeft?

Niet mee eens eigenlijk. Hij heeft van Ajax het voordeel van de twijfel gehad. Uiteindelijk zijn de kansen op.

8 augustus 2022 om 20:04

En wat als de geruchten niet waar zijn?

8 augustus 2022 om 20:15

Dan lult Verweij uit zijn nek en is Ajax gewoon met hem bezig.

8 augustus 2022 om 20:16

Dan is hij alsnog weer een aantal weken uit de roulatie geweest. En is het dus terecht kans geboden, niet gepakt. Hij heeft 3 maanden om een belangrijke toevoeging voor Ajax een te worden, vooralsnog is hij geen eens klaar voor minuten in jong.....

Dit wordt door iemand gezegd die elke scheet van Ihattaren het allerliefste onder een vergrootglas legt als dat clicks oplevert.

8 augustus 2022 om 19:40

Tuurlijk weer heerlijk zagen door die 2.

8 augustus 2022 om 19:47

Die hebben uiteraard het liefste dat dit door blijft gaan. Dan kunnen ze nog jaren ‘kolommetjes’ schrijven in hun ‘blaadje’. Verweij en Driessen zijn gebaat bij zoveel mogelijk onrust bij welke club dan ook. Daarom stoken ze het vuurtje zo graag nog even op.

Hoe erg ik het die jongen ook gun, ik ben bang dat je hier niet veel meer aan red.. er zitten ook nogal wat risico's aan, hij kan een gevaar worden voor de rest. Hij is een directe link van zware criminaliteit naar een groep atleten/miljonairs, lijkt me absoluut niet wenselijk..

Toch bizar deze meningen haha. Eerder dit jaar werden alle incidenten nog opgenoemd dit jaar, en daar werd terecht schande van gesproken. Onana en doping, Overmars en z’n jonge heer. Labyad en z’n aannemer, Promes en z’n ongezellige familiefeest met poedersuiker. En nu wil Ajax juist afstand nemen van dit soort gasten en dan is het ineens een schande?

8 augustus 2022 om 19:18

Hahaha, mooi. Promes zijn ongezellige familiefeest!! hahaha. Make my day.

9 augustus 2022 om 09:34Ik vind het een ander verhaal. Zie in Ihattaren toch een beetje een underdog, een jongen die het niet makkelijk heeft maar wel een goed hart heeft en het wil maken in het voetbal. Het is een emotionele jongen, dat zie je ook in het feit dat hij bijvoorbeeld voor Nederland koos omdat hij hier alle kansen heeft gehad. Hij durft dus ook wel moeilijke beslissingen te nemen. Overmars en Promes vind ik totaal andere verhalen, Promes is 10 jaar ouder en Overmars 30 jaar ouder. Promes heeft zelf iemand neergestoken en zat echt zelf zwaar in het criminele circuit. Overmars heeft misbruik gemaakt van zijn positie. Op een of andere manier voelt het bij Ihattaren toch anders, meer een jongen die door een zwarte periode is gegaan en daar nu probeert uit te ontsnappen. Wat natuurlijk niet in 1 keer goed gaat. Maar hij verdient onze steun, er is ook geen enkele aanwijzing dat hij zelf ook maar iets crimineels heeft gedaan bijvoorbeeld.

-Bij Promes waren de signalen en bewijzen zo duidelijk aanwezig-

serieus? Niks duidelijks aan. Ik dacht dat daar toch ook nog wel even overheen ging voordat het echt niet meer tegen te houden was. Tot die tijd heb ik toch gewoon Ten Hag naar voren geschoven zien worden om te verkondigen dat Promes heel belangrijk was voor het team en dat er nog niks bewezen was, en dus onschuldig. Tegen de tijd dat het water aan de lippen leek te komen verhuisde hij pas naar Rusland.

Verweij is echt zo’n ongelofelijke kneus. Ajax is een voetbalclub en een bedrijf, geen liefdadigheidsinstelling. Lekker je medewerkers de kantjes er vanaf laten lopen. Het ligt altijd aan een ander en nooit aan de persoon zelf. Ihatarren heeft gewoon een mentaliteit van niks en kan niet tegen kritiek. Over een paar jaar komt hij er wel achter hoeveel geluk hij eigenlijk had om voetballer te kunnen zijn. Zal wel weer neigen naar z’n criminele Marokkaanse vriendjes..

9 augustus 2022 om 09:38

Een goede werkgever zal investeren in werknemers die door een moeilijke periode gaan. Niet meteen op straat zetten, Zeker als het zeer getalenteerde werknemers zijn. Heb juist repsect voor de wijze waarop Ihattaren binnen een paar maanden van zwaar overgewicht naar superfit ging. Hij heeft er echt hard voor gewerkt. Hij heeft last van domme keuzes in het verleden maar ik zou graag zien dat Ajax hem er doorheen sleept. Dan zou ik trots zijn op mijn club. Niet zomaar dit soort jongens laten vallen als een baksteen. Zal zich dubbel en dwars terugbetalen.

Wat een gedoe.

Wat heeft ihatarren gedaan wat strafbaar is?
Heeft hij de wet overtreden?

Staat het bezoeken van criminelen gelijk aan een gevangenisstraf?

Is het uitlenen van een auto verboden voor de wet?

Eerder ging het om een meisje volgens John van de heuvel. Nu gaat het weer om het 'omgaan' met criminelen.

Kom eens een keer met bewijzen en met een aangifte...

8 augustus 2022 om 19:34

Hij hoeft niks strafbaars voor de wet te doen, overmars heeft tot op heden ook niks strafbaars gedaan. Het gaat wel om het imago van de club en welke aanhang je binnenhaalt als je Mo bij je club haalt

8 augustus 2022 om 19:51

Imago? Maar hij traint toch gewoon individueel bij Ajax ? Dus wat is er dan aan de hand? Als het allemaal zo erg was dan zat die op het eerste vliegtuig terug naar Italië.

Zowel jegens de wet als jegens Ajax heeft die blijkbaar niets verkeerds gedaan.

8 augustus 2022 om 20:09

Er is geen werkgever die erop zit te wachtten dat werknemers hun lease bak uitlenen aan criminelen van de grootste criminele groep van Nederland. Olie dom van hem! Uiteindelijk zal het met de imago schade wel meevallen maar toch niemand zit erop te wachtten. Volgens de wet heeft hij natuurlijk weinig verkeerd gedaan. Toch is buiten die domme fout het ook niet heel bevorderlijk als je criminele vriendjes hebt is toch een vorm van afleiding. Hij zou ook nog is bedreigt worden en volgens mij is zelfs zijn auto van Ajax in brand gestoken, ook erg vervelend voor Ajax.

De Nederlandse regering weet niet eens hoe ze hier mee om moeten gaan laat staan een voetbalclub. Die mannen deinzen nergens voor terug en Ajax moet de veiligheid natuurlijk wel kunnen garanderen.

Misschien gaat hij nog wel terug of is het juridisch gezien niet mogelijk om hem nu terug te sturen. Misschien kost het meer om hem terug te sturen dan om hem te houden.

8 augustus 2022 om 20:22

Rubje.

Overmars heeft zeker wel iets strafbaars gedaan. Het is volgens wet verboden om je geslachtsdeel naar iemand anders te sturen zonder toestemming. Daarom loopt er nog een onderzoek.

9 augustus 2022 om 00:19

@rubje, volgens mij heb je het nog niet goed begrepen. Wat Overmars gedaan heeft zeker wel verboden echter heeft niemand aangifte gedaan en weigert ajax informatie te verstrekken.

Hoelang wil je nog aan dit dode paard blijven trekken? Soms is het sap het niet waard om de sinaasappel uit te persen. Je kan hem wel 100 kansen geven maar als je er er werkelijks niks voor terug krijgt houd het toch op? En op basis waarvan moet Ajax dit nog doen, hij keert over 3 maand weer terug naar Italië. Elk beetje energie kan ajax beter in ajax steken en in de spelers die wel serieus vooruit willen en werken aan een kampioenschap

"Ihattaren is natuurlijk gewoon onschuldig". Nogal een statement van Valentijn als eigenlijk niemand weet wat er echt allemaal aan de hand is. John vd Heuvel is niet zomaar een bron, die zal echt wel meer weten dan wat er nu naar buiten is gebracht.

Rijtje Onana/Promes/Overmars/Labyad is natuurlijk al vrij veel in korte tijd, ik zou het best begrijpen als ze Ihattaren niet overnemen.

Eerst zou Psv schuldig zijn dat het maar niet wil lukken met Mo om een mooie voetbal carrière te hebben. Nu ligt het weer aan Ajax. Wanneer gaat het kwartje vallen dat het misschien ook wel eens aan hem zelf kan liggen en dat het niks meer word in de voetballerij voor hem.

Helaas. Weer een kans verspeeld. Kunnen niet bezig blijven. Had hoge verwachtingen van Mo bij Ajax maar zie er nu weinig meer in. # en door

Nou, Van der Sar is niet mijn favoriete bestuurder, maar ik zou het toch heel terecht vinden als ze hem laten vallen. De jongen heeft bij Ajax al de zoveelste kans gekregen en die heeft hij weer niet gepakt.

10 augustus 2022 om 05:59

Hij weet niet beter. Hoe kan je gedrag afleren als iemand dit z’n leven gewend is zonder begeleidin en vader die er niet meer is. Als jij je rot voelt trek je toch
Ook naar bekenden toe… Ik blijf erbij heb dat met Frank de boer ook een keer besproken als je die jongens ( malen, Promes, Bergwijn, en in verleden nog
veel meer ) goed begeleid ook naast wat er op de club gebeurd, spiegelen aan het gedrag en ze gewoon 1 op 1heb je over 5 jaar 3 toppers uit de eigen jeugd in Ajax 1 ipv vroegtijdig
Vertek…

Wat zit die telegraaf opeens die ihattaren te verdedigen constant en op ajax te zeuren. Ze zijn de 1e organisatie die telkens maar weer nieuwe feiten over dat jong blijft oprakelen. Laat John zich richten op echte boeven en ajax het uitzoeken met ihattaren

8 augustus 2022 om 19:36

Het lijkt erop dat ze gewoon altijd het tegenovergestelde willen alleen maar om aandacht te krijgen.

8 augustus 2022 om 20:24

Dat zeg je goed. Het gaat om Ajax en dat levert heel veel aandacht op.

Murki zei het heel goed. Tot nu toe gaat het over speculatie

Die 2 zijn echt 2 clowns zeg. Zo voorspelbaar weer. Vanmiddag komt Valentijntje met het bericht dat Ajax Ihattaren uit de selectie zou hebben gezet en dat Ajax 'zo goed als zeker' afscheid gaat nemen van Ihattaren. En enkele uurtjes later komt de andere clown in de rol van moraalridder met het bericht dat het asociaal en hypocriet is als Ajax Ihattaren laat vallen.

Dit is toch een niveautje om te janken zeg. Waarom krijgen deze clowns elke keer hier een podium.

"ze hebben al Quincy Promes gehad, die ook continu met Ajax wordt geassocieerd, ondanks dat hij al lang naar Spartak Moskou is. Ajax wordt er toch weer continu mee geconfronteerd."

Promes wordt steeds door flutjournalisten als deze 2 gasten met Ajax gelinkt. Terwijl hij er niet meer speelt en wat hij heeft gedaan niets met Ajax te maken heeft.

"bij Promes waren de signalen en bewijzen zo duidelijk aanwezig... Er zijn zelfs telefoongesprekken boven tafel gekomen waaruit gewoon blijkt dat hij gestoken heeft. Dan denk ik: dat laat je dan passeren, en dan een jonge jongen laten vallen als een baksteen?"

Die bewijzen kwamen er volgens mij pas toen Promes al in Rusland zat, dus beetje vreemd om dit nu te linken aan Ajax. Of denken ze dat Van der Sar er bij was en alles met eigen ogen heeft gezien.

En Ihattaren is weer begonnen met (individuele) trainingen, dus er zijn nog helemaal geen signalen dat Ajax afscheid gaat nemen, laat staan hem als een baksteen laat vallen. Als Ajax echt nu van hem af zou willen zouden ze hem toch direct terug naar Italië kunnen sturen? Dat is niet gebeurd.

Deze 2 zitten elkaar lekker samen op te naaien en gaan van de ene onzinnige bewering over op de volgende. En maar suggesties op tafel gooien die nergens op gebaseerd zijn en op basis daar van mensen al bij de enkels afzagen. We hebben Ongehoord Nederland, die komen elke dag met een bak onzin, maar als ze daar ooit een sportafdeling beginnen dan kunnen deze 2 daar gelijk aanschuiven.

Zo grappig dat mensen meteen weer zo snel oordelen. Je weet helemaal niet wat de situatie is. Misschien is het wel familie van hem. Misschien wordt hij wel gechanteerd en moet hij bijv. zijn auto afstaan. Misschien wordt hij wel gedwongen om naar die gevangenis te gaan want anders...

Oh wat ben ik blij dat dit gedeelte van de soap zich niet meer bij ons afspeelt. Eeuwig zonde, blijf ik zeggen..

Ja wat wil je dan doen, er langs gaan liggen als hij te bed kruipt samen douche, zijn pielemoos af kloppen als hij klaar is met plassen?? Kom op, soms is het ook klaar, aan een dood paard trekken noemen ze zoiets. Hij moet zelf ook willen

8 augustus 2022 om 19:56

Daar heb je natuurlijk volkomen gelijk in. Ajax kan hem alleen maar de beste vorm van training en begeleiding geven en ik ben ervan overtuigd dat, dat ook gewoon gebeurt. Of zij daarna het risico willen nemen om hem voor langere tijd te contracteren is aan hen. Ihatarren wist van te voren waar hij aan begon en wilde zichzelf terug knokken. Als hij door deze fouten geen contract bij Ajax krijgt dan is dat zijn eigen domme schuld.

Gisteren was het nog H2 die asociaal waren. Ik reageerde nog dat Schreuder op bezoek was gegaan. Dat toch niet iedereen op bezoek hoeft, dat straks nog vd Sar het gedaan heeft.
En verdomd, vandaag gaan de pijlen op vd Sar.

Sorry hoor maar elke medewerker die meer in het criminele circuit bezig zou zijn en dat ten koste van zijn werk gaat wordt met open armen ontvangen omdat anders zijn carrière om zeep is. Wat een bullshit toch steeds in het voetbal mocht het waar zijn dan zal het einde verhaal zijn bij Ajax, hoe jammer dan ook maar het is niet dat dit zijn eerste fout is.

Ik denk niet dat iemand Mike Verweij serieus neemt, en de leiding van Ajax al helemaal niet. Laat hem maar lekker roeptoeteren.

Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. Het is aan Ajax wat ze hiermee willen maar geen jankverhalen en eeuwig slachtoffer spelen. Je kiest zelf doelbewust wie je vrienden zijn en kunt daar ook doelbewust afstand van nemen. Blijkbaar heeft Ihattaren weinig moraal en geen geweten. Anders wil je niet met laffe moordenaars geassocieerd worden.

Als Ihattaren zich inderdaad mengt met mensen van de criminele variant die betrokken zijn bij het Marengo proces, moet Ajax hem juist laten vallen, want dan vormt hij een een veiligheidsrisico. Uiteraard voor zichzelf, maar ook voor alle andere mensen binnen Ajax. We hebben met de broer van de kroongetuige, Derek Wiersum en Peter R. de Vries helaas meerdere malen kunnen zien hoe het kan aflopen met mensen die betrokken zijn bij dat proces en dingen doen waarmee de top van de mocromafia het niet eens is.

Veel artikelen, veel geruchten, veel ‘ik heb gehoord’, nog meer oordelen… Maar 0 bewijs, 0 veroordelingen, 0 arrestaties. What’s next?

8 augustus 2022 om 23:51

Ach er is voldoende bewijs en dit was ook allang bekend. Je kunt niet je kop in het zand blijven steken.

8 augustus 2022 om 23:57

Hij wordt niet verdacht van criminele activiteiten. Daar gaat het hier niet om.
Hij kwam binnen met een enorme conditionele achterstand en nu valt hij tijdens de voorbereiding uit.
Dan blijkt zich ingelaten te hebben met criminelen en leent zijn lease auto van Ajax aan hun uit waarnee ze naar de rechtbank gaan. Blijkt zijn vorige auto van Ajax in brand gestoken te zijn.
Snap wel dat Ajax de optie niet gaat lichten. De club zit hier niet op te wachten.

9 augustus 2022 om 00:07

Als je de artikelen leest krijg je een heel ander beeld, feit is dat er geen misdrijven begaan zijn en de uitspraken die gedaan worden in de media nog niet bewezen zijn of dat er überhaupt munitie is om te vuren met het wapen dat nu vastgehouden wordt. We krijgen de ene na de andere uitspraak van jan en alleman maar nog nergens concrete aanwijzingen of bewijzen.

9 augustus 2022 om 00:08

Dit betekent overigens niet dat ik wegkijk van de situatie, laat ik dat voorop stellen. Maar dat geroeptoeter in de media omtrent Ihattaren begint vervelend te worden.

9 augustus 2022 om 11:13

Laten we het omdraaien. Jij beweert hier dat john van den heuvel dus liegt. Niemand beweert dat hij misdaden heeft begaan. Of geloof je niet dat een verdachte in Mo zijn ajax auto zat of dat een andere auto van mo is afgebrand? Dat heeft John echt wel gecheckt hoor.

Wat is het verschil met Promes vraag Verweij zich af. Nou het verschil is dat Promes al gekocht was. Buiten het feit of Mo onschuldig is is de afweging of je 2 miljoen wil betalen om daar achter te komen.

Buiten dat ben ik het wel ook met Verweij eens. Als Ajax hem laat vallen dan nemen de kansen op een mooie toekomst voor hem gewoon knetter hard af. Als je hem dan helemaal ziet afglijden dan zul je altijd blijven denken wat als ik het wel nog met hem geprobeerd zou hebben, was het dan anders met hem afgelopen.

9 augustus 2022 om 00:01

Ajax heeft Promes toch ook zo van de hand gedaan met een flink verlies?
Het gaat hier niet of Mo ergens schuldig aan is? Er is gedoe, hij valt uit tijdens de voorbereiding en staat nu weer op achterstand. Dan ga je toch geen miljoenen uitgeven? Gewoon verlies nemen en terug naar Juve laten gaan.

Ja hij is inderdaad geen verdachte in de zaak, dus Ajax moet iemand sparen waarvan dr speler banden heeft met de organisatie die verdacht zijn het neermaaien van een onschuldige advocaat of het neerknallen vak één van de grootste Nederlanders Peter r de vries.. nee laten we hem houden en pamperen en tijd investeren.. waarom niet??) wat is erger een foto sturen of dat soort vriendjes.. die jongen heeft gewoon geen zin om te leven als een prof.. zie jij Robben Holleeder naar de bak brengen of bezoeken? Tja, is ook niet verboden.. 10.000 kansen..

Het pleit voor Mo als hij mensen in de gevangenis bezoekt. Hij heeft zelf toch niets strafbaars gedaan. Waar gaat dit over?

9 augustus 2022 om 00:04

Het gaat erom dat hij uitgevallen is tijdens de voorbereiding met een hoop gedoe. Ajax heeft niks aan hem, hij is wederom niet wedstrijd fit.
Verder is er een lease auto van Ajax gebruikt om verdachte personen naar de techtbank te rijden. Kennelijk snapt Mo niet dat zoiets probkemen geeft in de media.
Dit is echt over en uit voor hem bij Ajax.

Ajax en Edwin vd sar moeten deze jongen heel hard aan de kant schuiven 1 en al ellende deze jongen huurcontract opzeggen en snel veder want deze jongen is 1 brok ellende

Sjongejonge wat is het toch moeilijk he om mensen te vergeven en elkaar het beste te gunnen... Iedereen moet altijd maar perfect zijn en zo niet gaan we met het vingertje wijzen en haat spuwen. Okay hij is niet perfect geweest en is misschien een moeilijke jongen maar hij is pas 20 jaar en moet nog veel leren. Als je hem aan het begin van de voorbereiding zag spelen dat was echt goed, als hij die lijn doorzet en gaat spelen is hij over 2 jaar 50 miljoen waard en brengt hij ons in extase bij oranje! Dus natuurlijk moet je er alles aan doen om hem weer op de rails te krijgen!

9 augustus 2022 om 00:07

Maar hij zet de lijn niet door. Er is weer gedoe en nu is hij wederom niet wedstrijd fit. Ik geloof er niet meer in, Ajax heeft gegokt en verloren. Zo snel mogelijk afscheid van nemen. Bij drie clubs is het nu al misgegaan. Dit wordt nooit wat.Hij mist de mentaliteit en drive die noodzakelijk om te slagen in het profvoetbal.

Gewoon door gaan met deze jongen.
Contract geven en begeleiden.

Er zit zoveel potentie in en hij is gewoon nog steeds jong.

Het is toch allemaal niet zo moeilijk?
Genoeg oplossingen te bedenken om dit op te lossen hoor kom op Ajax!

Ik zit zo te denken..
Stel je voor dat het hele verhaal rondom Ihattaren anders is dan dat er wordt gespeculeerd of wordt verteld door journalisten zoals John vd Heuvel. “zijn verhaal is in mijn ogen wel aannemelijk”
Dan zou zijn naam de rest van zijn hele carrière worden geassocieerd met criminaliteit voor niks.

Waar is de tijd gebleven dat journalisten de feiten opschreven en hun mening voor zich hielden , zo vermoeiend elke keer
Maar het verkoopt blijkbaar wel goed

9 augustus 2022 om 08:54

@andre14 Dat komt omdat we er blijkbaar wel steeds weer op klikken met zijn allen en we blijven ook maar (negatief) reageren op deze berichten. Als we er vanaf willen moeten we gewoon met zijn allen dit soort berichten negeren, ook geen klaag posts. Bij dit bericht stond zelfs al in de titel dat het van 'verweij' kwam, dus we hadden het kunnen weten dat het tijdverspilling was om te lezen

Niet meer dan terecht als Ajax afscheid neemt van die jongen. Krijgt daar een nieuwe kans en blijft zich vervolgens inlaten met criminelen. Geen enige vorm van realiteitszin te bespeuren bij die jongen en ook niet te verwachten in de (nabije) toekomst. Die jongen heeft gewoon duidelijke grezen nodig ipv de softe Nederlandse benadering. Hij zal zowiezo snel verder afglijden vrees ik.

Hoop echt dat het goed komt met mo, maar als de verhalen kloppen dat hij met criminele mensen omgaat, dan vrees ik het ergster, dan kun je er ook niet zomaar 123 van wegblijven,

Grote onzin! Geen elk beursgenoteerd bedrijf wil iets te maken hebben met de criminaliteit!
En of dat nu het einde van de carrière van deze voetballer is, dat heeft ie dan aan zijn eigen te danken.
Je bent je eigen baas en zal na moeten denken bij alles wat je doet. En de criminaliteit is dus een slechte keus geweest van hem.
Dom dom....maar dan niet Ajax de schuld geven als zijn carrière mislukt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. TaylorMiddenvelder83
B. BrobbeyAanvaller83
S. BerghuisAanvaller82
R. PasveerKeeper80
S. BergwijnAanvaller86
D. TadićAanvaller80
C. BasseyVerdediger60
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren