Senesi laat Feyenoord officieel achter zich en trekt naar Engeland

Maandag, 8 augustus 2022 om 17:56Wessel Antes • Laatste update: 18:37

Marcos Senesi speelt de komende vier seizoenen voor Bournemouth. De Argentijnse verdediger is officieel gepresenteerd door de Premier League-promovendus, die tenminste vijftien miljoen euro naar Feyenoord overmaakt voor de diensten van de linkspoot. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen. Het vertrek van Senesi betekent opnieuw een groot verlies voor de Rotterdamse club.

Vorige week sijpelde de interesse van Bournemouth en ook West Ham United voor Senesi door. De Argentijnse verdediger hakte zelf snel de knoop door en wilde voor the Cherries uitkomen, waarna hij een persoonlijk akkoord bereikte met de naar de Premier League gepromoveerde club. Daarna was het aan Feyenoord en Bournemouth om eruit te komen en dat is nu dus gelukt. Naar verluidt ontvangt de Rotterdamse club tenminste vijftien miljoen euro voor de mandekker.

Feyenoord bereidde zich in de afgelopen weken al voor op een vertrek van Senesi door Jacob Rasmussen aan te trekken. Toch gaat Feyenoord na het definitieve vertrek van de Argentijn wederom de transfermarkt op voor een linksbenige centrale verdediger. De naam van Dávid Hancko viel de afgelopen weken vaak rondom de Rotterdamse club en 1908.nl gaat ervan uit dat Feyenoord nu opnieuw concreet zal worden voor de Slowaakse stopper van Sparta Praag.

Senesi had in Rotterdam nog een contract tot medio 2023. Naar verluidt had Feyenoord een eenzijdige optie om daar een jaar aan vast te plakken, maar kozen de Rotterdammers er bewust voor om dat niet te doen. De clubleiding hield er al rekening mee dat Senesi niet meer in Rotterdam te houden was en wilde met de Argentijn meedenken. Hij kwam in de zomer van 2019 nog voor zeven miljoen euro over van het Argentijnse San Lorenzo en die club pikt nu ook nog een graantje mee van deze transfer. Naar verluidt moet Feyenoord tien procent van de winst op Senesi overmaken naar Argentinië.

Senesi reageert via de clubwebsite op zijn vertrek bij Feyenoord. "Afscheid nemen van Feyenoord doet me veel. Feyenoord was mijn eerste club in Europa en ik heb mij altijd erg thuis gevoeld in Rotterdam. Ik heb met de club en de supporters een mooie weg afgelegd en indrukwekkende tijden beleefd. Niet in de laatste plaats door onze prestaties in Europa vorig seizoen. Met dat doel ben ik drie jaar geleden ook naar Rotterdam gekomen en ik ben nog altijd heel blij met die keuze. Spelen bij Feyenoord heeft een boost gegeven aan mijn ontwikkeling en mijn leven enorm verrijkt. Ik ben iedereen bij deze club en de trouwe aanhang dan ook heel erg dankbaar."Gerelateerd

Meer sportnieuws

93 reacties (laatste reactie door pendeco)

Het ga je goed Gladiador! Toch een een echte held. Hopen dat hij bij de selectie blijft voor het wk. Zou toch wel mooi zijn als Feyenoorder

8 augustus 2022 om 18:20

Senesi heeft het afgelopen seizoen imo een flinke ontwikkeling gemaakt, vooral in opbouwend opzicht. Heel jammer dat hij gaat, maar begrijpelijk.

8 augustus 2022 om 18:41

Was een goede speler maar dit is echt een van onze beste transferperiodes sinds jaren als je ziet hoeveel kapitaal we hebben binnengehaald. Ik denk dat dat de laatste keer is gebeurd toen dat seizoen met o.a. De Vrij en BMI

8 augustus 2022 om 19:00

@Japie. Die waren samen om en nabij 13 milj? 7 milj voor De Vrij en 6 voor BMI (uit m’n hoofd). Verkoop na kampioensjaar was meer met Karsdorp en Kongolo. Beide al voor boven de 10 dacht ik. Al met al deze zomer ringelt kassa goed. Betreft verkoop Senesi, ik vind dat je hem kunt missen. Vindt Trauner veel betrouwbaardere indruk maken. Senesi heeft ook minder periodes gekend.

8 augustus 2022 om 19:01

Feyenoord moet nu verstandig investeren en zo langzaam verder bouwen. Goede transfers voor goede bedragen tot dusver. Nu hopen dat de vervangers ook laten zien hetzelfde niveau te hebben en na een jaartje misschien zelfs nog doorgroeien

8 augustus 2022 om 19:37Seizoen 14/15(pelle(11)de Vrij(7) o.a.) kwam er 31,7 miljoen binnen en seizoen 17/18 kwam er 33,3 binnen(karsdorp 16 en Kongolo 15). Dit seizoen al 56 miljoen binnen. Wat een Europa cup finale kan betekenen.

Kan met Aursnes nog een schepje bovenop.

Bron: Transfermarkt.com

vind het sportief een niet zo’n hele bijzondere stap. Maar wie weet kan hij zich daar weer verder in de kijker spelen..

8 augustus 2022 om 18:52

Hij neemt de Virgil / Wijnaldum route, en niet de van de Beek / Zyech route.

8 augustus 2022 om 18:58

Probleem is dat de de Virgil / Wijnaldum route ook de Siem de Jong of Luuk de Jong route kan zijn.

8 augustus 2022 om 19:07

Exact! Dadelijk degradeert die ploeg en dan is het weer opnieuw beginnen.

8 augustus 2022 om 19:09

Die risico is er altijd natuurlijk. Dit is ook een financiële vooruitgang met de salarissen daar in Engeland en natuurlijk als ie het goed doet een springplank naar een betere club in de PL.

8 augustus 2022 om 19:37

Probleem is dat de Vd Beek / Ziyech route ook de Siem de Jong/Luuk de Jong route kan zijn.

8 augustus 2022 om 19:52

Alleen maak je vanaf een Chelsea/united makkelijker een stap naar een subtopper, in plaats van vanaf een gedegradeerd Bournemouth.

Als ik dan lees dat West Ham ook interesse had, maar Senesi de voorkeur voor Bournemouth uitsprak, vind ik dat toch verrassend. Maar goed, het was zeker voor Eredivisiebegrippen een uitstekende speler die zich vast goed kan doorontwikkelen.

10 augustus 2022 om 16:24

Noem je mij ook 2 spelers op Luuk en Siem
Leuk voor in de Eredivisie maar ga met zo'n spelers niet Europa in want buiten een handvol leuke wedstrijden zakken ze verder iedere speelronde door het ijs.

Van de Beek is gewoon lomp geweest en hetzelfde geldt voor Malacia en Ziyech en de Ligt en Frenkie en ook Depay destijds.
Een leuk seizoen bij Ajax en meteen denken dat ze met iedere club meekunnen.
Waarom denk je dat Depay bij Lyon helemaal opgebloeit is en nu bij Barca weer niet aan de bak komt.
Omdat Lyon net onder de top zit en je daar eens een mindere wedstrijd mag spelen.

8 augustus 2022 om 19:34

Denk dat hij het ook wel weet is inmiddels 25, dient nu zijn slag te slaan om gezien te worden door een eventuele (sub)top. Daarnaast ook een beter salaris en kans is groter dat hij wordt geselecteerd voor 't nationale elftaal, waar hij vaak bij Feyenoord afviel. Dit is een doordachte keuze, daarnaast had Feyenoord ook weinig keus, ook al konde zij verlengen. Wss zou er dan een clausule aan verbonden zijn a la Berghius. Het is hem in ieder geval gegund, good luck!

Jammer maar begrijpelijk.. was echt 1 van me favoriete verdedigers in een Feyenoord shirt. Wat een speler is hij geworden zeg zo ongelooflijk belangrijk. Wens hem alle succes in Engeland en hoop dat die mee mag na het WK

8 augustus 2022 om 18:13

Nou geef ik meteen toe dat ik weinig Feyenoord kijk, maar ik vond hem tegen ons elke keer de minste. Malacia, Trauner en Geertruida/pedersen waren telkens beter. Denk dat Feyenoord hem niet enorm hoeft te missen met die Hancko opkomst. Wellicht zit ik ernaast, nogmaals ik kijk niet zo vaak.

8 augustus 2022 om 18:23

@ajaxf1. Op de een of andere manier leek er voor hem een soort vloek te rusten over de wedstrijden met Ajax. Vaak ongelukkige momenten tegen jullie. Het is echter niet dat hij het niveau niet kon bijbenen bijvoorbeeld of dat grote ploegen daadwerkelijk een maatje te groot waren, want tegen bijvoorbeeld Marseille was hij echt een beest. Ook in andere wedstrijden was hij vaak een van de beste spelers op het veld.

8 augustus 2022 om 18:26

Minste valt wel mee toch? Wellicht heb je het over dat momentje dat Gravenberch hem uitkapte. Maar juist die wedstrijd was die heer en meester buiten dat momentje dan. Maarja alleen dat momentje blijft hangen bij velen.

8 augustus 2022 om 18:58

Je kan de sterren van de hemel spelen maar als je een beslissende fout maakt blijft dat logischerwijs hangen.. Senesi heeft wel vaker tegen Ajax aparte dingen gedaan kwa eigen goals en matig verdedigen.. Voor de rest is het wel een goede speler

8 augustus 2022 om 19:16

Dat was geen beslissende fout maar een alles of niets poging om een schot van andermans mannetje te blokken.

8 augustus 2022 om 20:19

2 seizoenen geleden in de arena beste man van het veld. Helaas won Ajax toen met 1-0. Maar Senesi speelt nooit constant seizoen, dus goeie transfer! Feyenoord snel een goeie vervanger halen!

9 augustus 2022 om 15:29

RyanGarcia: afgelopen 2 edities in de kuip 2 keer de 0-1 voor Ajax gescoord en inderdaad die fout in de Arena bij de 1-0. Afgelopen 4 edities dus 3 keer verantwoordelijk voor de 1-0 van Ajax.

Zullen wel flink wat minder dames naar de Kuip komen nu. Het ga je goed strijder!

8 augustus 2022 om 18:07

Dat wordt wel opgevangen door de komst van the official Mexican pussy magnet Gimenez.

8 augustus 2022 om 18:25

De echte pussy magneten blijven natuurlijk Trauner en Slot.

8 augustus 2022 om 18:54

En Toornstra niet te vergeten.

8 augustus 2022 om 18:56

Haha lijkt wel fr12 hier.

Kale koppen niet te stoppen

8 augustus 2022 om 19:07

Jammer dat we Severus Snape niet heb weten te strikken, die is ook altijd wel gezellig op feestjes..

8 augustus 2022 om 19:41

Feye_88, mijn inspiratie moet ergens vandaag komen hè

15 miljoen lijkt me geen groot verlies voor Feyenoord!

Bournemouth altijd van gedroomd .....Wat sneue transfer was lekker gebleven en volgend jaar naar subtopper in europa

8 augustus 2022 om 18:06

Garanties tot de deur hé, hij pakt nu in ieder geval een klap geld + hij speelt zich makkelijker in de kijker bij de andere ploegen in Engeland.

8 augustus 2022 om 18:11

Toch een mooie club in een mooie competitie?

Als die subtopper dit jaar niet komt, waarom zou die dan volgend jaar wel komen?
We hebben het niet meer over een jong talent die nog een paar jaar de tijd heeft om clubs uit te zoeken en die nog enorme stappen aan het zetten is maar over een speler van 25. Spelers die richting de eind 20 gaan komen helemaal slechts incidenteel vanuit de eredivisie in de international subtop terecht. Die willen immers ook het liefst jongere spelers met een restwaarde.

8 augustus 2022 om 18:12

Kom op zeg.. Dit is in alles een stap omhoog, hij kan zichzelf nu in de beste competitie bewijzen.

8 augustus 2022 om 18:26

Ik denk echt dat hij gokt met deze transfer. Een seizoen (max 2) een basisplaats en proberen zo in de kijker te staan van de grote ploegen in Engeland. Een beetje was Nathan Ake ook heeft gedaan. Daarbij zal het verbeterde salaris ook wel een rol spelen in zijn keuze.

8 augustus 2022 om 18:48

Ik weet niet of het een gok is. Hij heeft vanuit Bournmouth in ieder geval de kans om die stap te maken.
Iemand als Kokcu is 21 en kan nog best een of twee jaar wachten op een club uit de (sub) top. Senesi is 25, als die nog 2 jaar wacht weet hij in iedergeval zeker dat die topclub er niet meer gaat komen

Prima winst voor Feyenoord. Voor 7.5 miljoen gekocht en verkocht voor 15 miljoen waarvan 1.5 miljoen naar zijn voormalige club gaat. Een winst van 6 miljoen voor een speler met nog een één jarig contract.

8 augustus 2022 om 18:04

Meestal gaat het doorverkooppercentage alleen over de winst die gemaakt wordt; in dit geval dit ongeveer 10% van 8 miljoen. Dus Feyenoord houdt ongeveer 7.2 miljoen winst over. Het zal netto wel iets lager uitvallen, maar al met al prima natuurlijk.

8 augustus 2022 om 18:30

Zo zie je maar wat een succesvol jaar in Europa al oplevert. Of was er hier iemand die vorig jaar had gedacht dat Feyenoord deze transferperiode deze bedragen zou binnenharken. Natuurlijk 1 of misschien zelfs 2x maar 3x …. Toch lekker voor Feyenoord. Geeft weer wat financiële ruimte om te bouwen aan een mooie (grotere) toekomst.

8 augustus 2022 om 18:45

Tipptopp, spijker op zijn kop. Al jaren roept men dat spelers 10 of 20+ miljoen waard zijn, maar pas na een goede Europese campagne komen die bedragen ook pas echt binnen. Afgelopen jaren was het altijd interesse en nu schakelt men snel door.

8 augustus 2022 om 18:56

En het salaris dat hij gekost heeft?

8 augustus 2022 om 18:58

Dat heeft hij wel terugverdiend door de finale te halen.

8 augustus 2022 om 19:24

Zit al in de salaris begroting

Jammer voor de eredivisie, maar is hem gegund. Leuke speler en hoop dat hij zich goed doorontwikkeld

Het is hem zeker gegund. Heeft gestreden en was vaak belangrijk. Jammer dat hij voor Bournemouth kiest, want ik zie dat niet als een omgeving waarin hij zal gedijen met zijn kwaliteiten. A fijn, 15 mil in het mandje is altijd lekker, zeker als je niet zo breed zit als club.

Erg jammer maar ik gun het hem van harte! Hij had zijn zinnen immers gezet op een transfer. Ondanks dat Bournemouth geen hoogvlieger is, spelen ze wel gewoon Premier League. En mocht hij daar goed presteren, kan hij alsnog naar een mooiere club. Ik heb echt genoten van Senesi, wat een verdediger was het! Hopelijk lukt het Feyenoord om gauw een adequate vervanger binnen te hengelen, zoals Hancko!

Nou hij zal een contract voor 4 jaar hebben getekend, maar hij gaat nooit 4 seizoenen voor ze spelen want die vliegen waarschijnlijk dit seizoen al uit de PL. Dan is het hopen voor hem dat hij zich alsnog in de kijker speelt bij andere teams en dat hij een goede clausule heeft bij degradatie. Anders is het het jaar erop Championship, ik had toch wel een iets meer middenmoot club verwacht voor hem

Het gaat je goed Senesi! Mooie stap. Een top verdediger minder bij de concurrentie juich ik altijd toe.

Bournemouth (voor hun doen) die gerichte aankopen t.o.v Man United, moet niet gekker worden!

8 augustus 2022 om 18:25

United doet al tien jaar lang geen gerichte aankopen.

8 augustus 2022 om 18:47

Zeker wel gericht hoor, gericht op verdoemenis en geld verbranden

Bedankt voor alles. Benieuwd hoe die het bij Bournemouth gaat doen. Wordt flink aanpoten denk ik.

Doet toch altijd wel een beetje pijn om ze dan in een ander shirt te zien

Succes Marcos. We hebben van je genoten, gladiator!

Het schijnt dat de vaak genoemde Hankco al heel lang doorspeelt met een “rotte knie” en nooit door een medische keuring zou komen.

Is dit niets voor Feyenoord?

Dan-Axel Zagadou - Spelersprofiel | Transfermarkt https://t.co/Ks1mCQOmUs

8 augustus 2022 om 18:14

Geen idee waar het verhaal van die rotte knie vandaan komt. Knieblessure was van juli 2020 tot december 2020, hij moest toen 13 wedstrijden missen. Verder is die blessure nooit meer teruggekomen en is hij nu al 1,5 jaar klachtenvrij wat betreft de knie.

Zagadou is veel te duur voor Feyenoord.

8 augustus 2022 om 18:43

Hij heeft even last gehad, daarna eigenlijk aan één stuk door gespeeld. De reden dat Dortmund niet doorging met die zagadou is vanwege blessures.. Ik zie liever hancko.

Nou al die feyenoorders hier die hem de afgelopen jaren voor tientallen miljoenen zagen vertrekken naar een Europese topclub, die komen ook wel van een koude kermis thuis haha.

8 augustus 2022 om 18:16

Nou, kom eens met een voorbeeld van ‘al die Feyenoorders’ die hem naar de Europese top schreven dan?

Denk dat alle Feyenoorders tevreden zijn met het feit dat hij voor het dubbele van zijn aankoopprijs naar de Premier League vertrekt.

8 augustus 2022 om 18:19

Makkelijk scoren zeg. Niemand heeft gezegd dat die zou vertrekken naar de Europese top.

8 augustus 2022 om 18:23

Ik heb genoeg reacties hier de afgelopen jaren gelezen dat senesi voor minimaal 25-30 miljoen zal vertrekken. Oké misschien geen Europese top, maar genoeg clubs als Sevilla en napoli voorbij zien komen. Dat jullie dit ontkennen, is misschien wel nog beschamender.

8 augustus 2022 om 18:24

Nu zeg je zelf al dat je het hebt verzonnen. Wie is er dan beschamend bezig?

Als je het goed zou lezen dan ontkennen wij niks. Wij zeggen alleen dat je het over Europese topclubs hebt verzonnen. Wat je net bevestigd hebt.

8 augustus 2022 om 18:24

Aangezien je al gauw terugkrabbelt van je eerste post lijkt het erop dat jij je schaamt.
Ga lekker van je zomervakantie genieten jongen, voor je het weet zit je weer in de schoolbanken.

8 augustus 2022 om 18:29

Bournemouth is een flinke slag minder dan sevilla of napoli. Maar goed dat heb je nu eenmaal met een typische conference league club als feyenoord

8 augustus 2022 om 18:31

Is het nog geen bedtijd voor je?je kan wel merken dat je waarschijnlijk nog een jaar of 8 bent door zo kinderachtig te reageren. Probeer eens normaal te reageren of geen normen en waarden meegekregen tijdens je opvoeding?

8 augustus 2022 om 18:41

Ben je eindelijk toe aan je uurtje op internet die je van je ouders hebt gekregen, verspil je je tijd met onnozele en provocerende opmerkingen.. toch een beetje jammer.

8 augustus 2022 om 18:28

Nooit iemand horen zeggen. West Ham wilde hem ook, dat is een prima subtop/middenmoot club in Engeland. Helaas voor Feyenoord zit er geen ex trainer bij een grote club die zo gek is om hem te halen zoals met Martinez.

8 augustus 2022 om 18:29

Had zelf verwacht dat die naar een Lazio ofzo zou gaan, een Italiaanse club, maar ik heb niemand maar dan ook niemand hem naar de Europese top zien praten.

8 augustus 2022 om 18:55

Ze verdienen er nog genoeg aan al had het wel wat meer mogen zijn. Zijn contractduur is gewoon tekort helaas.
Maar zo kan ik me ook een Tagliafico herinneren die voor 60 miljoen weg zou gaan. Nu voor 4,1 miljoen ofzo.

Heeft het heel goed gedaan in Rotterdam ! Bedankt topper ! Nu hopen dat ze snel schakelen.. Weet nog wel een talent die ze goed kunnen gebruiken Dan-Axel Zagadou zou perfect passen ! Links poot 23 jaar 1,96m heeft een goede jeugdopleiding gehad bij PSG

Jaartje degradatievoetbal in de Premier League om vervolgens volgend jaar weer in de Championschip terecht te komen. Had dan beter afgewacht bij Feyenoord of voor een middenmoter in een andere competitie gekozen.Vanuit Feyenoord is dit uiteraard het moment om te ‘cashen’ voor hem. Die zullen niet weer dezelfde fout willen maken als bij Jörgensen.

8 augustus 2022 om 18:53

Die gaan echt niet degraderen. Promovendi blijven meestal wel een paar jaar hangen mede door de miljoenen die ze krijgen bij promotie. En hij zal veel moeten verdedigen bij zo’n team dus alleen maar sterker worden. Kijk maar naar Ake bijvoorbeeld.

8 augustus 2022 om 21:27

Ongefundeerde onzin.

Zijn genoeg teams die promoveren en het seizoen daarna degraderen.

2020/21: Watford promoveert, 2021/22 Watford degradeert
2019/20: West brom promoveert, 2020/21 West Brom degradeert
2018/19: Norwich promoveert, 2019/20 Norwich degradeert
2017/18 : Cardiff promoveert, 2018/19 Cardiff degradeert

Zo is er nagenoeg altijd een promovendus die direct weer degradeert.

Fantastische verdediger met helaas af en toe een slippertje en een wat mindere periode dit jaar. Zijn debuut zal ik nooit vergeten, maar ook twee werelddoelpunten ook niet.

Kunnen ze Hilgers voor ophalen

8 augustus 2022 om 19:44

Zou een mooie breedteversterking zijn.

Jammer dat deze speler kiest voor Bournemouth. Eindelijk moet Feyenoord qua historie, stadion en achterban spelers van Bournemouth kopen ipv andersom. Jammer dat tv gelden het voetbal zo uit zijn verband heeft gerukt.

8 augustus 2022 om 23:58

Precies!

Nu gaan sterkhouders van redelijk grote europese clubs gewoon al naar laagvliegers in engeland.
Tegenwoordig heeft eens fiorentina of napoli vrijwel niks meer in de brengen als ook een leeds/everton geïnteresseerd is in dezelfde speler

Dit was een beetje hun Martinez.
Zal erg gemist worden, maar aangezien zijn éénjarige contract kon het niet anders.
Heeft profiteert dat iedere speler boven de 15 miljoen vertrekt vanwege die Conference League finale plaats.

Nu Aursnes behouden en als het even kan Kokcu verkopen.
Diens waarde staat nu op zijn top en vooral als Aursnes blijft is die overbodig.
Een middenveld van Aursnes, Szymanski en Timber komt die niet meer tussen.
En om hem nou op de bank te zetten mee zijn huidige waarde is ook zo zonde.

8 augustus 2022 om 18:44

Kokcu overbodig zegt die hahah. Waar gaat het toch heen op VZ? Vorig jaar 1 van de beste van Feyenoord. Vaste basisspeler en Feyenoord heeft hem ontzettend hard nodig.

8 augustus 2022 om 18:51

Wat een grappenmaker. Kokcu word als eerste op het formulier gezet. Die is nog belangrijker dan Aursnes. Maar als je hem wil verkopen is nu wel het juiste moment maar dat geldt voor elke speler.

Echt zonde dit, maar is waarschijnlijk wel gewoon het juiste moment om te verkopen net als met Aursnes.

Senesi 15 miljoen + 2 miljoen bonussen.
Sinisterra 25 miljoen + 5 miljoen bonussen.
Malacia 15 miljoen + 3 miljoen bonussen.
Linssen 1,5 miljoen.
—————————
Totaal : 56,5 miljoen + 10 miljoen bonussen.

En daar komt Aursnes waarschijnlijk ook nog bij voor een bedrag tussen 15 en 20 miljoen.

Financiëel een topzomer en Feyenoord word er met al die aankopen zeker sterker op.

Hendrix, Diemers, Alireza en Marciano zullen gelukkig ook nog vertrekken.

Daartegenover staat nog de komst van 2 linksbacks, een LCV, een vervanger voor Aursnes en een extra winger. Lopez en Paixao zijn nagenoeg zeker. De andere 3 is nog even afwachten.

Marcos bedankt voor de mooie jaren!

8 augustus 2022 om 18:47

Heel goed dat we dit doen. Daardoor kunnen we dit jaar bouwen aan een nieuw team. Volgend jaar zullen echt niet zoveel spelers weggaan.

8 augustus 2022 om 19:43

Hou Aursnes maar. De motor dat we niet kunnen missen. Daar vang je volgend jaar ook nog wel 10 miljoen voor.

8 augustus 2022 om 19:52

En dan kun je volgend seizoen weer opnieuw beginnen. Beter nu doorpakken.

een redelijk bedrag voor Feyenoord al was 20 miljoen beter geweest en dat bedrag is vaker genoemd,
maar genoemd en krijgen zijn 2 verschillende dingen. en voor Senesi zelf hij speelt nu in de beste competitie alleen is de Club niet wat ik zou kiezen. hopelijk doet hij het goed in de PL en kan hij daarna naar een mooie club in de PL

Jammer. Ga hem missen. Scoorde altijd een voldoende. Hopelijk komen we snel met een vervanger. Rasmussen wil ik niet zien als basisspeler. Hopelijk komt Hancko. Aub geen Hilgers.

Best ok deal voor feyenoord volgens mij. Goeie som plus bonussen en dan ook nog eens een substantieel doorverkoop percentage. Cash cowtje voor de toekomst.

Dit wordt heel zwaar op te vangen. Deze man was onze stille kracht in de defensie. Echt een heerlijke ballenveroveraar, Italiaanse muur wanneer je hem nodig hebt en qua lange passes was deze man dodelijk !!!

Ik ga hem missen. Wat een top verdediger was dit!

Lopez and Paixã£o new arrivals.
Thanks for all Marcos Senesi. Fantastic football player.

Succes Marcos! Ontzettend veel voor ons betekent en verkocht op het juiste moment, nu Hacko binnenhalen en je hebt een uitstekende vervanger.

Mooi om te zien dat ook Feyenoord lekker geld aan't harken is. Slot en Co hebben het vorige seizoen echt heel leuk gedaan, ben benieuwd of ze er dit seizoen ook meteen weer wat moois van kunnen maken met al die nieuwe gezichten. Ik heb er vertrouwen in met Slot, topcoach! Begin van het nieuwe seizoen blijft altijd een mooie periode.

Bournemouth is nou niet echt een club waar je van droomt denk ik, maar Premier League daarentegen wel. Benieuwd hoe hij het gaat doen in zijn debuutseizoen, bij een club als Bournemouth zul je vast genoeg te doen krijgen in de Premier League om je te kunnen onderscheiden als verdediger

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ2011
2.Ajax1917
3.PSV1815
4.Feyenoord1711
5.FC Twente1610
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Q. TimberMiddenvelder82
J. DilrosunAanvaller83
J. BijlowKeeper80
O. IdrissiAanvaller81
DaniloAanvaller86
A. JahanbakhshAanvaller70
S. GiménezAanvaller62
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Verdediger, 25 jaar

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren