AZ zet zichzelf voor schut: ‘Veel spelers onder de maat, onder wie ikzelf’

Vrijdag, 5 augustus 2022 om 06:56Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 07:08

AZ moet volgende week vol aan de bak om zicht te houden op plaatsing voor de groepsfase van de Conference League. Het elftal van Pascal Jansen blameerde zich donderdagavond in de derde voorronde op bezoek bij Dundee United door met 1-0 onderuit te gaan. De Alkmaarders maakten een uiterst zwakke indruk, zag ook kartrekker Dani de Wit. De middenvelder weet dat tijdens de return uit een ander vaatje getapt dient te worden.

Bruno Martins Indi wist de kracht van Dundee op voorhand uitstekend bloot te leggen, maar had in Schotland geen antwoord op de fysieke kracht van de ploeg van Jack Ross. De Alkmaarders bezweken uiteindelijk onder de ambiance in het Tannadice Park, waar zo'n 14.000 uitzinnige Schotten de avond van hun leven hadden. "Het was een goede sfeer. Zij krijgen daar natuurlijk energie van. Wij willen het rustig krijgen met goed voetbal, maar dat is slechts bij vlagen gelukt", concludeerde Martins Indi na afloop bij Veronica.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De verdediger acht het echter niet onmogelijk om alsnog de play-offs te halen. Het enige doelpunt kwam op naam van Glenn Middleton, die na een fraaie combinatie Hobie Verhulst kansloos liet met een bekeken schot in de linkerhoek. "We krijgen ze nog thuis. Ik moet zeggen dat het vrij onnodig was om een tegendoelpunt te krijgen. Als we gewoon heel rustig blijven, en technisch de dingen goed uitvoeren, kun je goede mogelijkheden krijgen. Dat nemen we mee naar volgende week", aldus de captain.

Ook De Wit trekt harde conclusies. De middenvelder is doorgaans een betrouwbare kracht, maar kreeg het team niet aan de praat. "Het is wel duidelijk dat we zelf niet goed genoeg waren. Veel spelers hebben onder de maat gespeeld, onder wie ikzelf. Dan kun je het ook tegen Dundee heel lastig krijgen en dat was ook het geval. We hebben heel veel kwaliteiten om dit soort tegenstanders te verslaan, maar dat kwam er vanavond helaas niet uit. Dat is teleurstellend, maar dit is pas de eerste helft. We moeten het volgende week gaan doen."


Poll

Gaat AZ zich plaatsen voor de play-offs?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door jerr87)

' De Alkmaarders maakten een uiterst zwakke indruk, zag ook kartrekker Dani de Wit.'

Kartrekker.. kartrekker?! Dani de Wit is zo'n niet-voetballer, het is een godswonder dat hij bij een club als AZ zit. Deze gozer heeft toch helemaal niets? Elke wedstrijd die ik van AZ zie is hij met afstand de slechtste man van het hele veld. In welk universum is deze man de kartrekker van Az?

5 augustus 2022 om 10:55

Zie het als een Guus Til, kan er vrij weinig van maar maakt wel vaak belangrijke doelpunten.

5 augustus 2022 om 12:26

Inderdaad. Til, de Wit, Klaasen en vd Beek zijn allemaal zelfde soort spelers.

8 augustus 2022 om 09:51

Nu vind ik klaassen wel net wat meer hebben (techniek en drive)

5 augustus 2022 om 16:48

Een werkpaard is ook een kartrekker, weet niet of dit nu persé een compliment is...

De kritiek op AZ kan ik niet inkomen. Ja, dit was een slechte wedstrijd, maar kijk even wie ze misten met bijvoorbeeld Odgaard, Karlsson, Bazoer en Vanheusden. Met Odgaard en Karlsson (mits die blijft) vind ik dat AZ een sterkere aanval heeft dan Feyenoord op dit moment. AZ heeft goede zaken gedaan op de transfermarkt en gaan gewoon weer ergens tussen de plekken 3 en 5 terecht komen denk ik.

5 augustus 2022 om 07:45

Nou ja, ik denk dat Feyenoord eerder met PSV en Ajax gaat concurreren dan met AZ, maar de kritiek die je nu leest, is inderdaad ook overdreven. Het was slecht gisteren, daarover bestaat geen twijfel, maar men overdrijft hier graag. Sowieso is dat in de voetbalwereld een bekend "probleem". Als je nu ook weer leest hoe overdreven negatief men ook weer is hier in de reacties over Dani De Wit, een speler die altijd alles geeft en technisch inderdaad niet zo begaafd is, dan zie je direct hoe men reageert op zwakke prestaties.

Feit is inderdaad dat ze nog enkele goede spelers misten en een 1-0 verlies niet eens een hele slechte uitgangspositie is. Afmaken in Alkmaar kan nog steeds makkelijk, al zal er inderdaad wel uit een ander vaatje getapt moeten worden. Ik heb er alleen alle vertrouwen in dat dit ook gebeuren gaat.

5 augustus 2022 om 10:22

Dat denkt iedereen, maar dat moet ik ook nog maar eens zien. Feyenoord heeft volgens seizoen nog maar 4/5 man in de basis staan die vorig jaar ook in de basis stonden. Op papier zijn het goede aankopen, maar als een team zo drastisch verandert, kan het niet in een keer goed lopen. Die spelers moeten op elkaar ingespeeld raken, en dat gaat niet met een paar potjes in de voorbereiding. Daar heb je echt wel een paar maanden voor nodig, hoe goed de trainer ook is.

De Wit is een beetje hetzelfde type speler als Til, maar dan overal net wat slechter in, behalve het sleuren. Je kan zeggen wat je wil over de man, maar hij geeft nagenoeg altijd 110%, en neemt het team, ondanks dat de rest hier wat anders beweert, echt wel op sleeptouw, en weet ook vaak een doelpuntje mee te pikken. Het probleem zat er meer in dat niemand in de omschakeling wist wat ie moest doen, en dan krijg je de 1-0 om de oren.

Dit zal in Alkmaar uiteindelijk wel weer recht gezet worden inderdaad. Al helemaal als klasbakken als Karlsson en Odgaard weer terug zijn. Je merkte toch dat er enorm weinig gecreëerd werd voorin, en daardoor was Pavlidis eigenlijk ook machteloos, alhoewel ik vind dat de trainer Barasi erin had moeten brengen. Die is gewend het te doen met wat mindere spelers om hem heen, en kan van niets iets maken, daar waar Pavlidis wat meer afhankelijk is van de spelers om hem heen.

5 augustus 2022 om 08:19

Tja toch merk je wel dat Feyenoord aankopen anders worden bekeken. Odgaard met zijn 8 Eredivisiegoals is opeens een veel betere aankoop dan bvb een Dilrosun? Terwijl die laatste 100 wedstrijden in Duitsland en Frankrijk heeft gespeeld. Danilo scoorde er 1 jaar terug nog 17 in de ED. Karlsson is natuurlijk wel beter dan alle andere Feyenoord aanvallers. Maar ok die van Feyenoord hebben zich vooral nog weinig bewezen.

5 augustus 2022 om 08:41

Ik snap nooit waarom men andere club erbij haalt altijd. Analyseer en geef je mening op de onderwerp. AZ moet aan de bak! Al die praatjes, het is eerst presteren dan kan je wat zeggen.

Persoonlijk zou ik het jammer vinden als AZ eruit vliegt. Hierin kunnen zij natuurlijk punten pakken voor Nederland. Samen met Twente. Je kan wel vrolijk meedoen in eredivisie maar Europees wil je toch ook wel meedoen?

5 augustus 2022 om 08:51

Andere clubs moeten er wel bij worden gehaald als je het hebt over je eigen prestaties in de competitie he? Want dat is waarmee nu de vergelijking wordt gemaakt. Hij heeft het nota bene over de positie op de ranglijst die ze hopelijk (voor hem) gaan halen. En die halen ze vast ook trouwens.

5 augustus 2022 om 09:29

Lees het onderwerp nog eens voordat je zulke commentaar levert.

Zijn eerste 2 zinnen hebben iets toegevoegd daarna wordt er gepraat over gebakken lucht. Hoe meet je of er iemand sterke aanval heeft, want daar heeft hij vervolgens over en dan de ambities van AZ volgens hem.

Maar goed, hopelijke een valse start van AZ nogmaals.

5 augustus 2022 om 09:49

Het onderwerp is Europa. Hij heeft het over de competitie. Het is heel lichtjes off-topic inderdaad. Maar dat maakt het niet fout. Zulke discussies moet je ergens voeren, want veel artikelen zijn er niet over AZ. Kortom: Prima

5 augustus 2022 om 10:18

Precies. AZ was heel erg matig en stroperig gisteren. Maar als je ziet wie ze misten. Ajax en PSV kunnen blessures etc van topspelers nog wel redelijk opvangen, maar AZ heeft nu simpelweg niet zo'n brede bank.

Hopelijk is de selectie volgende week sterker en maak je dit verlies goed. En 1-0 is ook niet onverkomelijk.

5 augustus 2022 om 12:31

Het probleem is ook de trainer, Pascal is een fijne vent, maar is tactisch niet ver genoeg/heeft geen ondersteuning die de boel kan omdraaien. Sinds vorig jaar, konden we al op de tribune vertellen wie de invallers zijn, het tijdstip etc als het even wat minder ging. Max die op de centen blijft zitten terwijl er vanaf de jeugd nog niet iemand echt klaar stond. Dat begint nu wel aardig te komen, maar dan moet je je ze ook inbrengen etc. Het eindeloos tikken achterin, is voor mij helemaal een raadsel, de aansluiting die verstoppertje speelt. En ja je mist een aantal spelers maar dat wil ik niet horen. Je team moet uit 20 gelijkwaardige spelers bestaan, niet uit 11...
Dus Max en Pascal hebben weer gefaald.

Tenenkrommend, om te lezen dat de Wit "het team niet aan de praat kreeg" en een "betrouwbare kracht is". Nee, de Wit is een dissonant, die af en toe een doelpunt maakt, maar vooral het spel van AZ ontregelt, doordat hij niet goed kan voetballen én omdat hij de meeste overtredingen maakt van iedereen (in de ED vorig jaar, was hij nummer één op eenzame hoogte).

Nul creativiteit of zelfs maar balvaardigheid. Het is een gotspe dat zo'n speler (nog steeds) bij AZ op 10 staat.

AZ heeft een prima selectie. Die hebben ze ook wel aardig versterkt, afgelopen periode, maar als je ze in deze opstelling en vooral met deze instelling/opvatting het veld in stuurt, dan kun je dit soort dingen verwachten.

Toen Janssen het van Slot overnam, was het nog even goed, omdat het team nog helemaal in de goede modus van Slot zat. Maar daarna is dat niveau er stukje bij beetje steeds verder uit gegaan. En wat nu over is, is Janssen... En dat is gewoon niet goed genoeg voor een club als Az.

Ook de inbreng van jeugd is gestokt, waarbij een van de grootste talenten nota bene transfervrij naar Feyenoord is gegaan.

Het liedje "oh, wat is het toch fijn, om AZ-er te zijn" gaat momenteel in ieder geval even niet op...

En ze zullen het donderdag thuis wel weer rechtzetten, maar dan nog, het wordt een lang en zwaar seizoen...

5 augustus 2022 om 09:11

Hoe een coach de flow kan verstoren. Side note: ik snap hoe het voelt om iets niet meer te kunnen mee schreeuwen. De klassieker "wij zijn kampioen en jullie lekker nie" - psv is inmiddels ook van spotify verdwenen.

5 augustus 2022 om 09:55

Oelie, ik heb nu meerdere wedstrijden van AZ gezien, maar het is helaas nog niet fijn om supporter te zijn van deze club. Ik hoop dat de coach creatief genoeg is en het bijvoorbeeld eens aandurft om De Wit wissel te zetten. Het is niet de allerbeste voetballer, maar wel eentje met werklust en af en toe forceert hij iets om een wedstrijd open te breken. Maar waarom zou je De Wit niet eens op de positief van Midjo proberen en bijvoorbeeld een Bazoer op 10 laten starten? Nu meerdere wedstrijden gezien en AZ mist echt wel wat gif. Het is een matige ploeg op dit moment en ze lijken dit ook zo te accepteren. Vooral dat laatste is iets waar een coach iets aan kan veranderen, maar betwijfel dat Janssen ziet en/of kán veranderen.. succes dit seizoen!

5 augustus 2022 om 12:41

De Wit op die plek is al eens geprobeerd (en niet goed uitgepakt). Idealiter gaat Reijnders op 10 en Bazoer op 6/8, samen met Clasie. Maar waarschijnlijker is dat Reijnders eruit gaat en de Wit blijft staan.

Nog een klein beetje hoop dat er een aankoop komt, voor de 10 (ze waren geïnteresseerd in Bullaude).

5 augustus 2022 om 13:07

Wie zie jij AZ graag halen voor de 10 positie? Is Halilovic van Heerenveen niet een prima aankoop?

5 augustus 2022 om 10:46

Oelie
had az geen afscheid moeten nemen van deze coach?
Werd het niet tijd voor een frisse wind.
Kan je mij vertellen hoe az er verder voorstaat met nieuwe spelers en dergelijke en wat verwacht jij dit jaar?

5 augustus 2022 om 12:39

Ja, als het aan mij (en een groot deel van de fans) had gelegen, was dat ook gebeurd. Het was zelfs zo dat aan het eind van vorig seizoen een nederlaag in de play offs tegen Vitesse acceptabel werd gevonden, op voorwaarde dat dan de coach eruit zou gaan.

Hij heeft van AZ een saai voetballende ploeg gemaakt, zonder enige inbreng van jeugd (de enige basisspelers die uit de jeugd kwamen, gisteren, waren Hatzidiakos en Reijnders en ik verwacht dat die er allebei uitgaan als iedereen fit is). Als je dat afzet tegen hoe het onder Slot was (en onder v/d Brom, toen Slot nog assistent was) is dat niet te vergelijken.

Ik verwacht dit jaar een jaar waarin het voetbal van AZ zo gaat zijn als gisteren en uiteindelijk zullen ze echt wel weer meedoen om plek 3-5 of 4/5.

5 augustus 2022 om 22:04

Thanks ik ben benieuwd

Het was heel slecht. Maar ik lees nu overal dat AZ gaat strijden met clubs als Heerenveen, Groningen etc. Ik las zelfs dat AZ blij moet zijn als het niet degradeert. Denken deze mensen dat de Eredivisie Premier League is ofzo? We starten tegen GAE, NEC, Cambuur en Sparta. Alsjeblieft zeg… Ook al vliegen we uit Europa, dit zegt niks over de ED-prestaties.

5 augustus 2022 om 08:03

Niet te veel op letten hoor. Ze houden hier van belachelijke voorspellingen. Was vorig jaar ook zo met Feyenoord. De mensen hier zeiden ook dat ze moesten strijden met Heerenveen en Groningen en dat ze blij mochten zijn dat ze 8ste zouden worden. Straks met alle basisspelers erbij gaat Az gewoon weer strijden om plek 4. Indien ze een betere coach zouden hebben zie ik ze wel spelen voor plek 3. Maar Janssen is het gewoon niet vind ik.

5 augustus 2022 om 08:04

Zelf ben ik een Heerenveen-fan en heb ik voor het eerst erg veel vertrouwen in dit seizoen, maar nog steeds heb ik niet de illusie bij jullie in de buurt te eindigen. Bazoer, Vanheusden, Karlsson, Odgaard. Deze jongens komen allemaal nog terug bij jullie. Dit zijn spelers waarvan wij slechts kunnen dromen. Nee, jullie gaan jullie gewoon weer nestelen in de subtop, daar waar jullie horen

5 augustus 2022 om 08:39

Ik denk als Az het op de heupen krijgt, dan is het strijden om plek 3/4 met Feyenoord en Twente, denk ik? Utrecht vind ik kwalitatief gezien denk ik niet goed genoeg om te strijden voor die posities, ook al hebben ze zich wel redelijk versterkt. Vitesse heeft heel wat ingeleverd in kwaliteit. Groningen en Heerenveen strijden in principe om de play-off plaatsen, en zou plek 5 voor beiden clubs al een uitschieter zijn. Een fitte az selectie kan alle ploegen pijn doen in de eredivisie, dus ik denk echt niet dat ze zoveel afzakken, want ze hebben wel redelijke versterkingen gehaald op alle linies.

Nederlandse clubs hebben het toch vaak lastig tegen teams die veel minder technisch onderlegd zijn. Van die ploegen die 451, 541 of zo spelen en nauwelijks opbouwen, maar gewoon een lange bal hanteren en dan bijsluiten. Alsof de knvb geen oplossing heeft bedacht in de trainersopleidingen.

Ook Nederlands elftal zie je dan ploeteren tegen landen die niet onder de indruk lijken van positiespel, maar gewoon op alles blijven doorjagen tot ze omvallen. Daar selecteren ze dan ook gewoon spelers die dat hoge intensieve tempo lang kunnen volhouden.

De echte voetbal topteams, die kunnen dan zelfde loopvermogen vaak combineren met techniek en tactiek. Maar waar staat Nederland? Overal precies tussenin denk ik.

Mocht az uitgeschakeld worden dan heb je voorlopig geen Nederlandse ploegen meer in de Conference league meer, Twente redt het ook niet tegen fiorentina plus Feyenoord stroomt in de groepsfase pas in, dan zijn er maar 3 ploegen in Europa ten op zichtte van vorig seizoen 5.. kortom goodbye optimisme

5 augustus 2022 om 08:16

Ik schrijf Twente nog niet af. Ook niet tegen Fiorentina. Vitesse acht je normaliter ook kansloos tegen Roma en daar is Roma puur op mazzel een ronde verder gekomen. En Jans is een realistische trainer die speelt naar de kwaliteiten die hij tot zijn beschikking heeft. Natuurlijk is Twente de underdog, maar het is zeker niet onmogelijk.

En dit was een 1-0 in Schotland tegen FC Eroprammen. Nog niets is gespeeld. AZ moet dit thuis gewoon af gaan maken. Ik acht het niet onmogelijk dat we er gewoon 5 in Europa hebben. En ik hoop het. Leuk voor Ajax en PSV dat ze de CL ingaan, maar zelf kijk ik veel liever de Conference League!

5 augustus 2022 om 08:22

Laten we het hopen voorlopig hoeven wij niet om te kijken naar Schotland.. maar in België zijn ze pas te laat gaan beseffen dat er een coëfficiëntie is.. ik was vergeten erbij te vermelden dat Feyenoord nu wegens het bereiken van EL nu subtop Europa treft.. minder punten binnenharken dan vorig jaar

5 augustus 2022 om 08:24

Ik schrijf Feyenoord natuurlijk ook niet af in de poulefase van de EL. Jij belicht het allemaal echt heel negatief. Overwinteren en je haalt weer veel punten binnen.

Overigens geef ik persoonlijk geen reet om die punten. Sterker nog: Van mij mogen we nog wel weer hard zakken. Maar dat is persoonlijk. Als Heerenveenfan is het enkel negatief. De andere clubs halen zakken met geld op en ik moet lijdzaam toekijken hoe het gat met ons en de rest veel en veel en veeeeeel groter wordt. Joepie

5 augustus 2022 om 09:56

Wat een rare reactie Mangalista. Die extra punten leveren straks een extra ticket op en zorgt ervoor dat de clubs minder voorrondes hoeven te spelen. Dat geldt dus ook voor jouw Heerenveen mochten ze een keer 5e worden, de play-offs of de beker winnen. Of sta jij erin dat Heerenveen zich nooit meer zal plaatsen voor Europees voetbal en dat je dan maar hoopt dat de Eredivisie afzakt naar een zeer bedenkelijk niveau zodat geen enkele club nog presteert? Een typische "lekker puh" mentaliteit als je het mij vraagt.

5 augustus 2022 om 10:13

Ik geef vooral om mijn eigen club. Niet zo zeer om de rest van de competitie. Vijfde gaan wij natuurlijk nooit weer worden. Met heel veel geluk worden we achtste, maar vermoedelijk weer plekkie 10. En dat is prima. Alleen voorheen tegen de topclubs had ik altijd nog wel het idee "wie weet kunnen wij nog iets halen". Dat is nu helemaal weg. Dus ja, van mij hoeft de rest niet beter te worden, we hoeven als Eredivisie Europees niet mee te doen. Waarom zou ik in hemelsnaam willen dat andere clubs wel presteren en wij hierdoor steeds verder afzakken? Dat hoeft van mij niet. Logischerwijs

5 augustus 2022 om 10:23

Ik wist niet dat ze tegenwoordig zo ambitieloos zijn bij Heerenveen. Dan moeten ze maar harder werken om de club weer op niveau te krijgen. Heerenveen heeft ook genoeg in de eerste divisie gebivakkeerd, maar daarna ook mooie tijden gekend waarbij ze zelfs CL hebben gespeeld. Maar als je er bij voorbaat al vanuit gaat dat het niks wordt, dan wordt het ook nooit meer wat.

5 augustus 2022 om 10:25

Dit is natuurlijk een gehaktballenreactie. Vorig jaar genoten van de Europeese succesen van de NLse clubs. Naast het geld levert het ook extra exposure en een boost voor de eredivisie. Immers spelen voor een NLse club kan betekenen dat je een kwart-, halve of Europese finale gaat spelen. Ik durf te zeggen dat het bijdraagt aan de aardige inkomende transfers bij een aantal clubs in NL.

5 augustus 2022 om 10:31

@ajaxrosenberg: We hebben nou eenmaal de kwaliteiten en de mogelijkheden niet (meer) om structureel mee te doen. Ik had het ook graag anders gezien. Ik heb prachtige tijden gekend inderdaad. Daar zal ik op moeten blijven teren. Eens zal ook vast weer degradatie komen. Ik hoop alleen dat dit nog lang, heeeeeel lang, duren gaat. Ik vind mijn cluppie daarvoor veel en veel te mooi!

@fcvd44: Ik heb genoten van Feyenoord hoor. Voor de rest mwoah. Ik kijk ook lang niet naar alle Nederlandse clubs. Dat stukje mis ik ergens. Ik kijk graag naar Inter, Dortmund, Liverpool in de CL, de rest hoeft van mij niet. In de Conference League kijk ik daar waar ik denk dat het spannend wordt. Die polonaise die werd gelopen hier, die was niet voor mij. Maar die gun ik de rest natuurlijk wel van harte hoor. Alleen hoeft het van mij niet ;-)

Het wordt nog moeilijk thuis tegen de Schotten. Die gaan natuurlijk de bus parkeren en kick & rush. Daarnaast vind ik de selectie van AZ ook nog niet echt overtuigend en het spel al helemaal niet. Wel een aderlating als ze zo vroeg eruit liggen en dat notabene tegen (met alle respect) Dundee..

Az zou er goed aan doen om Janssen de laan uit te sturen want het niveau wordt alleen maar minder lijkt het na het vertrek van Slot

Het zijn toch allemaal net niet spelers die AZ kunnen gaan verder helpen. Want met alle respect met namens als Verhulst of Vindahl, Martins Indi, Hatzidiakos, Dani de Wit, Witry, Evjen ga je het gewoon weg niet redden en al zeker niet in Europese wedstrijden. Nu is het zo dat er vorig seizoen ook veel was verandered bij AZ en ze nog echt wel een lange tijd nodig hadden om te komen waar ze altijd eindigen alleen zie ik het nu wat minder goed in eerlijk gezegd.

Er lopen simpelweg te veel spelers die niet mee kunnen op het niveau dat AZ nastreeft. Reijnders, Evjen, de Wit, Panta, Witry, beide keepers. Al deze spelers hebben afgelopen jaar(en) vrijwel geen progressie geboekt. Tel daarbij op een matige trainer, het verlies van spelers als Wijndal en Mitsjo en veel nieuwe krachten niet inzetbaar, maakt dat AZ momenteel nog steeds aan dezelfde ziekte als afgelopen anderhalf jaar leidt. Slecht positiespel (altijd het handelsmerk vd club), slordig op alle fronten, weinig kansen creëren en weinig scorend vermogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. BarasıAanvaller10
M. LahdoAanvaller10
H. VerhulstKeeper10
V. PavlidisAanvaller11
M. van BrederodeAanvaller11
S. BeukemaVerdediger10
M. de WitVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

275 fans
Verdediger, 30 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 AZ 1 0 0 0
2021/2022 AZ 35 2 5 0
2020/2021 AZ 27 1 3 1
2020/2021 Stoke City 2 0 0 0
2019/2020 Stoke City 33 0 2 0

In de wandelgangen

Donderdag 11 augustus
Hakim Ziyech is het wachten op AC Milan zat en staat voor een definitief vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren