Denzel Dumfries bewijst Sparta goede dienst met simpel belletje

Donderdag, 4 augustus 2022 om 12:57Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 13:01

Sparta Rotterdam heeft zich definitief verzekerd van de diensten van Shurandy Sambo, zo meldt de club. De twintigjarige verdediger wordt komend seizoen gehuurd van PSV. Sparta heeft bovendien een optie tot koop weten te bedingen. De transfer hing al een tijdje in de lucht. Sambo heeft woensdag zijn medische keuring met succes doorstaan en slaat onder meer interesse van Vitesse, dat eveneens geïnteresserd was, af.

Sambo staat bij PSV te boek als groot talent. In de voorbereiding speelde hij met de Eindhovenaren mee in de oefenduels met Arminia Bielefeld, Villarreal en FC Eindhoven en daarin liet hij een goede indruk achter. In april verlengde hij zijn contract bij PSV al met twee jaar, tot medio 2024. Toch was er komend seizoen weinig zicht op speeltijd voor de rechtsback, daar trainer Ruud van Nistelrooij de voorkeur geeft aan aanwinst Ki-Jana Hoever en Phillipp Mwene als rechtsback. Ook Mauro Júnior kan uit de voeten als rechtsachter.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Shurandy is een jongen waar we veel potentie in zien", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp opgetogen op de website van Sparta. "Hij heeft laten zien het niveau van de Keuken Kampioen Divisie ontgroeid te zijn en dat hij de stap naar de Eredivisie kan maken. Hij krijgt bij ons de kans daar zijn kwaliteit te bewijzen, en geeft ons dit seizoen meer verdedigende opties aan de rechterkant, waarna wij de mogelijkheid hebben hem definitief vast te leggen."

"Ik heb veel oud-spelers gesproken die hier gespeeld hebben", vult Sambo aan. "Denzel Dumfries bijvoorbeeld. Zij hebben allemaal aangegeven dat het een hele hechte club is. De mensen zijn goed, de supporters zijn goed, dat geeft me vertrouwen. Ik hoorde van Denzel dat hij elk jaar een shirt komt kopen. Dat zijn mooie dingen. Ik heb gesprekken gehad met de trainer en de technisch directeur en daar had ik een goed gevoel bij. De trainer heeft een duidelijk plan, daarom heb ik deze keuze gemaakt."Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door yelle)

Dit is me toch n partij slecht zaken doen van PSV. Dan huur je je zo’n jongen van Wolves die er geen pepernoot van bakt, verhuur je sambo wat een groot talent is met een koopoptie.

4 augustus 2022 om 13:14

Vooral benieuwd hoe hoog de koop optie precies is. Als PSV die op 4mil zet zal Sparta hem niet (kunnen) kopen natuurlijk.

4 augustus 2022 om 13:19

Rik Elfrink meldt dat de koopoptie onder de miljoen ligt.

4 augustus 2022 om 13:47

Als ze hem niet zouden kunnen betalen sluit Sparta zo'n koopoptie natuurlijk ook niet af.

4 augustus 2022 om 13:59

Dan mag ik hopen dat er wel een primaire terugkoopoptie op zit. Anders is dit wel echt bizar slecht zaken doen. Sambo heeft genoeg potentie om door te groeien richting PSV 1.

4 augustus 2022 om 14:18

Dit is wel zo dom dat er misschien wel meer achter zit. Te stom om waar te zijn lijkt me. Vanwege die optie tot koop vermoed ik dat Sambo zn herstel niet optimaal volbracht is. Verloren aan explosiviteit of dergelijks.. Andere reden kan ik me niet bedenken.

4 augustus 2022 om 14:27

Rik zegt geen miljoenen. Dat betekent niet dat ie onder de miljoen ligt. Hoe dan ook, waanzin in mijn ogen.

4 augustus 2022 om 14:12

Van PSV verwacht ik dat er bekwame deals tot stand komen zonder koopoptie op grote talenten.. oh wacht, John de Jong is er verantwoordelijk voor.

4 augustus 2022 om 15:33

Weer te vroeg gesproken. Volgens Elfrink is het een optie die PSV kan tegenhouden.

4 augustus 2022 om 16:06

Dat is dan wel een heel bijzondere constructie..

4 augustus 2022 om 15:33

PSV maakt geen melding van de optie tot koop. Zal dus onder bepaalde voorwaarden gaan vallen. Vond het ook al een hele rare deal mocht die optie tot koop vaststaan. Prima talent op rechtsback, volgend jaar sterk terugkomen met flink wat minuten in de Eredivisie in de benen.

4 augustus 2022 om 15:37

Enige wat slecht is, is de koop optie.
Verder is het verhuren van Sambo heel normaal.

Hij heeft, mits fit, ook geen basisplek bij dit PSV. Immers verwacht ik dat de eerste RB Mauro Junior gaat worden met Mwene als back-up.

Hoever zat nu tegen AS Monaco al weer op de bank, zegt in mijn ogen al genoeg.

Sambo kan na een lange blessure eindelijk vlieguren gaan maken in de Eredivisie. Enige nadeel is inderdaad de koopoptie, helaas. Daar was ik eerder nog niet van op de hoogte.

4 augustus 2022 om 16:03

Sparta heeft en eerste recht tot koop voor 500.000 euro, als PSV dan al besluit om hem te verkopen, want dat verwacht ik niet. Als PSV hem bij de A-selectie houdt is het over en uit voor Sparta.

4 augustus 2022 om 17:52

Tja en als Vitesse aanklopt met 1 mil. En sambo wil naar Vitesse. Wat zegt zo'n optie dan?

5 augustus 2022 om 09:15

Ik schrok ook behoorlijk van die optie tot koop. Waar heb je vandaan dat dit eerste recht tot koop is? Dat is natuurlijk wel prima dan. Je talent anders zo te grabbel gooien is wel bizar.

4 augustus 2022 om 16:22

1 we kennen de details niet.
2 Sparta en Psv maken een deal voor verhuur
3 koopoptie is natuurlijk nooit eenzijdig
Sambo maakt minuten / kan zich verder ontwikkelen en Sparta zorgt er voor. Maar stel dat Sambo zich fantastisch ontwikkelt dan koopt Sparta hem niet , simpelweg omdat een andere club hem dan wil halen en betalen. En als SaMbo ergens anders wil voetballen kan Sparta helemaal nergens naar wijzen. Maar ik betwijfel dat het een simpele en eenzijdige koopoptie is daar zullen voorwaarden aan verbinden zijn zoals als Psv onvoldoende ontwikkeling ziet en er geen verdere interesse is, dan 500k voor Sparta.

Sparta heeft een optie tot koop en tegelijkertijd ziet Psv hem als groot talent. Dat vind ik apart. Zeg toch gewoon dat hij het niet redt

4 augustus 2022 om 14:19

Precies. Vermoedelijk is hij niet helemaal als de oude uit die blessure gekomen.

4 augustus 2022 om 14:24

Zou daar dan voor PSV weer een terugkoopgarantie aan vast zitten? Anders snap ik hier helemaal niks van…. Ik kan me nog voorstellen dat deze jongen nu minuten moet maken en dat dat er bij PSV even niet inzit…. Maar als het zo’n groot talent is, dan accepteer je toch geen koopoptie?!

Hele goede zet van Sparta!

BELACHELIJK. Dit is echt een vreselijk slechte deal vanuit PSV. Het beetje krediet van JdJ is nu weer weg imo. Hoe kan je nou Hoever gaan huren en dan iemand zoals Sambo laten gaan?? Wat is daar logisch aan?

4 augustus 2022 om 13:11

Dit zal toch wel in overleg met RvN zijn geweest.. Die is trainer van hem geweest en als die t in hem gezien had, dan was er wel bij, zie Saibari en Bakayoko. RvN zal hem te licht bevonden hebben.. Dan kunnen mensen wel weinig krediet opbouwen, want met Til, LdJ, Benitez en Simons heeft die toch uitstekende zaken gedaan..

4 augustus 2022 om 13:20

Dan kunnen we gelijk vraagtekens zetten bij RvN. Want Sambo draaide de beste voorbereiding van alle backs! Veel beter dan Oppegard, beter dan Max, en veel en veel beter dan amateurtje Hoever. Dit zou echt schandalig beleid zijn. Sambo is gewoon in potentie de beste back die je hebt. Ja hij heeft twee zware blessures gehad, maar RvN zelf ook. Toch werd er ook in hem vertrouwen gehouden, en dat was ook niet voor niets. Sambo wordt binnen afzienbare tijd een van de beste rechtsbacks van Nederland!

4 augustus 2022 om 13:24

Meer info zou iig wel fijn zijn want voor supporters die PSV al wat langer volgen is dit gewoon onbegrijpelijk. Daarnaast heeft hij een lange blessure achter de rug dus om hem nu al af te schrijven.. en zelfs dan nog heeft hij goed gespeeld in de voorbereiding. En ja, JdJ heeft nu een paar aardige aankopen gedaan, maar er is nog genoeg op aan te merken (bijv, waar blijft die cv, waarom huren ze Hoever, waarom Romero laten gaan).

4 augustus 2022 om 14:36

Die cv gaat waarschijnlijk niet meer komen. Ze hebben ook gewoon genoeg centrale verdedigers alleen een extra optie zou zeker niet mis zijn, moet dan wel een topper zijn.

Romero daar moet je zo snel mogelijk van af zien te komen. Als je realistisch bent weet je dat het niks meer met hem wordt in het shirt van PSV. Zelfs Vertessen heeft op mij meer indruk weten te maken.

Een extra optie op rb was wel nodig, maar misschien hadden ze inderdaad beter Sambo als die extra optie kunnen gebruiken. Het beste was gewoon als dit verhuur zonder optie tot koop was geweest. Hopelijk is er eventueel een terugkoopclausule.

4 augustus 2022 om 13:19

Mja, in principe heb je met Mauro, Max, Hoever en Mwene dubbele bezetting op beide backs. En eventueel kan Teze er ook nog. Dat het kwalitatief niet super is ben ik met je eens, maar een Sambo heeft speelminuten nodig om zich te ontwikkelen.

4 augustus 2022 om 14:22

Verhuur is niet het probleem, die koopoptie wel. Dadelijk speelt hij een heel goed seizoen (wat op basis van de voorbereiding best eens te verwachten is), loopt hij je praktisch gratis de deur uit (voor PSV bedragen, voor Sparta is het natuurlijk wel een aardig bedrag) en kun je hem daarna weer kopen voor het 5 voudige. Dat zie ik De Jong overigens ook nog doen ook, onbekwame TD dat ie is.

4 augustus 2022 om 13:22

Je begrijpt toch wel dat je niet 3 spelers voor 1 positie moet behouden? Een hoever is gehuurd en hier hangen ook kosten aan. Je kan niet zomaar even de speler terugsturen. Dit is beter voor zo'n jonge talent om hem bij Sparta alles te laten spelen. Gaat volgend seizoen hoever terug. En heb je een back weer terug met een jaar eredivisie ervaring. Slim behandeld van PSV.

4 augustus 2022 om 13:25

Dit gaat dus wss niet op, omdat er een goedkope koop optie bij zit.

4 augustus 2022 om 13:26

Er is een optie tot koop, dát is belachelijk. Daarnaast schijnt het nog een lage te zijn ook (bron: Rik Elfrink). En zelfs dan nog.. Sambo zou gewoon de back-up van Mauro moeten zijn in mijn ogen en ik durf te stellen dat vele PSV fans het met mij eens zijn.

4 augustus 2022 om 14:32

Ah zie het inderdaad. Loop als een halve gare te lezen. Hopelijk zit er een terugkoop optie bij. Zodat PSV hem voor een vast bedrag terug kan kopen. Het talent kan ook nog eens mislukken uiteraard. Maar anders is het een waardeloze deal inderdaad.

4 augustus 2022 om 14:45

Geen probleem, het is ook zo onverwachts dat ik zelf even goed checkte of het er wel echt stond. Naar mijn weten doet PSV dat overigens bijna nooit dus ik verwacht van niet. Daarnaast zie ik geen voordelen aan zo'n deal. Zoals je zegt, hij kan nog mislukken. Maar dan kan Sparta gewoon besluiten die optie niet lichten. Als het nou een verplichte optie tot koop was voor 5 miljoen.. ok.

Is toch niet te geloven verhuren met optie tot koop. Hoop dat deze optie te hoog is, waardoor Sparta deze optie niet gaat lichten. Wat een beleid.

Verhuren, dat kan ik begrijpen. Maar optie tot koop aanbieden?
Dat lijkt mij geen goede zet van psv

Een optie tot koop? Je beste rechtsback van de selectie verdomme zeg. Wat een wanbeleid van PSV! Hier kan ik echt pissig om worden. Je huurt een amateurtje als Hoever, en heb je eindelijk weer eens een back uit eigen jeugd, laat je die bijna gratis weg lopen. Hou toch op wanbeleid!

4 augustus 2022 om 13:24

Beste rechtsback van de selectie vind ik vrij overdreven. Op basis van wat zou hij de beste zijn? De optie tot koop begrijp ik zeker niet, want vond het een goed talent in jong PSV. Maar dat mensen hier nu doen alsof Hoever er helemaal niks van kan en Sambo zogenaamd geweldig is vind ik ook vrij apart.

4 augustus 2022 om 13:33

Sambo is geweldig voor PSV, ja. Het is een talent uit eigen jeugd met een goede techniek en een goede instelling. En dat Hoever er helemaal niks van kan is idd overdreven, maar dat Hoever nu al overduidelijk onze zwakste schakel is lijkt me vrij duidelijk. Tuurlijk kan hij nog beter worden, maar het is een huurspeler dus die moet op de korte termijn iig niet de slechtste zijn van de basis 11. Dan kan je dus juist net zo goed Sambo opstellen en de vruchten plukken van zijn ontwikkeling.

4 augustus 2022 om 14:30

Geweldig voor PSV, hij heeft 13 minuten in het eerste van PSV gespeeld. Met alle respect denk ik dat het voor hem helemaal geen verkeerd idee was om een jaar ergens ervaring op te doen. De optie is inderdaad lachwekkend, want in jong PSV was hij een van de betere.

Voor PSV is het op voorhand ook lastig in te schatten hoe goed een bepaalde speler is. Ik had persoonlijk ook meer van hem verwacht, maar goed hij is er ook net en er zijn pas 2 serieuze wedstrijden geweest. Hij is jonger dan Sambo maar heeft wel meer ervaring. Op voorhand vond ik het niet zo gek.

Dat hij maar 1 seizoen blijft is waar. Maar wie weet zit een langer verblijf er ook nog in. Dat PSV iets moest doen op die positie lijkt mij ook wel duidelijk na vorig seizoen. Mwene was altijd geblesseerd, Sambo was ernstig geblesseerd en het haalt Teze weg uit het centrum.

4 augustus 2022 om 14:49

Hoever heeft opzich helemaal niet zoveel ervaring. Heeft ook niet veel gespeeld in Engeland, en een bak kritiek gekregen van zijn trainer daar. Daarna ook niet meer opgesteld, maar toch gaat PSV hem huren. En als we de voorbereiding kijken, dan heeft Sambo gewoon het beste gedraaid van alle backs. Mwene en Mauro hebben de voorbereiding niet mee gedraaid. Maar op rechts zie ik hem ook gewoon liever dan Mwene, Mauro zie ik als eerste optie op links. En Hoever kan er niet zoveel van. Die laat constant zijn man vrij. Zag je ook in de Cruyffschaal tegen Bergwijn.

4 augustus 2022 om 14:52

Je begrijpt me verkeerd denk ik. Zijn profiel is geweldig voor PSV. Natuurlijk heeft hij in PSV 1 nog niks laten zien, dat lijkt me duidelijk. Maar een talentvolle jongen uit eigen jeugd - en speelt er ook al vrij lang en werd altijd als groot talent gezien - met een uitstekende mentaliteit - voor zover dat af te leiden is uit zijn werkethiek op het veld - is gewoon een uitstekende optie voor PSV. Al helemaal omdat goede backs schaars zijn.Ik ben het wel met je eens dat versterking nodig was, vooral omdat ik wel had verwacht dat Mwene zou vertrekken. Maar het was nu een ideaal moment om voor die positie een ervaren kracht binnen te halen zodat er wat meer ervaring achterin staat + zodat talenten zoals Sambo nog veel kunnen leren en rustig minuten kunnen maken dit seizoen.Los daarvan heb je nog Mauro die eigenlijk beter is als RB dan LB.Ik baal er vooral van dat Sambo blijkbaar geen vertrouwen krijgt. Voor dit seizoen vind ik het prima als Mauro of Mwene (die wel echt beter is geworden tov zijn eerste periode) rb staan. Maar op de middellange termijn is dit gewoon ontzettend zuur.Overigens zoals Gomes_PSV hier beneden zegt, kán het gebeuren dat Hoever overschat is geweest. Die fouten gebeuren nou eenmaal en deels komt dat ook doordat we het niveauverschil tussen spelers uit de PML en Eredivisie soms ontzettend overdrijven en iemand die minuten maakt in de PML eigenlijk onbewust al meteen als potentiële dragende kracht zien voor clubs als PSV en Feyenoord (mindere mate Ajax). Maar.. de prioriteit had bij ervaring moeten liggen & als je voor talent gaat dan moet je gewoon gaan voor kopen of een optie tot koop. Niet dat vage gedoe dat je 'm misschien nog langer kan houden ook al staat dat nergens op papier - zoals je het ook veel rondom Savio hoort.

4 augustus 2022 om 15:02

@flamengobrasil,

Niet heel veel ervaring maar wel meer dan Sambo. Toch 20 wedstrijden in de premier league terwijl Sambo er 1 heeft in de eredivisie. Hij kreeg inderdaad kritiek maar ja dat is voor mij geen reden dat hij het niet bij PSV zou kunnen maken. Dat Hoever niet presteert tot nu toe zoals gewenst lijkt mij duidelijk.

Op basis van wat was Sambo volgens jou de beste back van de voorbereiding? Alleen tegen Eindhoven heeft hij toch veel gespeeld?

4 augustus 2022 om 15:09

Heeft volgens mij zoals iedereen elke keer 1 helft gespeeld. Was prima, niet superfantastisch ofzo, maar wel prima en dus al beter dan Hoever was in de voorbereiding. Dus de beste rb iig. Linksback weet ik niet, Max is verdedigend matig maar kan aanvallend wel echt top zijn.

4 augustus 2022 om 15:13

@psvgillingham,

Jij begrijpt mij ook verkeerd, PSV had hem gewoon uit moeten lenen zonder optie wat ik ook aangeef. Sambo heeft er niks aan om een seizoen op de bank te zitten dan kun je beter Hoever een seizoen op de bank laten.

Ik wil Hoever nog niet afschrijven. Op basis van zijn cv leek het een groot Nederlands talent. Inderdaad jammer dat er geen optie bij zit. Maar ik denk dat het bijvoorbeeld ook een rol speelt hoe snel PSV een speler binnen kan halen. Die voorronde tegen Monaco is van groot belang en als PSV daar aan kwam zetten zonder rechtsback dan was de kritiek niet mals geweest. Mauro, Mwene, Ramalho (waardoor Teze geen rb kan), Sambo kwakkelen met blessures of komen terug van zware blessures.

Echt idioot dat hier een optie tot koop bij zit. Ongelofelijk slechte zet, zelfs als er een terugkoopoptie op zit. Een blinde kan zien dat je ook al aankomend seizoen meer aan Sambo hebt dan aan Hoever.

4 augustus 2022 om 18:33

Van Nistelrooij heeft veel met Sambo gewerkt dus als die beter zou zijn (in zijn ogen) als Hoever was dit natuurlijk nooit gebeurd.

4 augustus 2022 om 21:05

Klopt, je zou zeggen dan Ruud het gewoon goed ziet. Maar voor de relatieve buitenstaander (ik) is het erg vreemd. Maar enfin, in Ruud we trust!

De optie tot koop zou ongeveer 750.000 euro bedragen. Denk een bedrag wat Sparta prima kan ophoesten. Dit is een speler die je over 2 jaar gemakkelijk voor 2 a 3 miljoen kan doorverkopen

4 augustus 2022 om 14:26

Ja, of PSV heeft een eerste optie tot terugkoop voor een gelimiteerd bedrag? Dat kan ook nog…

4 augustus 2022 om 14:59

Waarom zou PSV dat doen? Ik sluit het niet uit hoor maat begrijp het gewoon niet.

Ten eerste blijkt dat Hoever weinig beter is dan Sambo, die jongen valt enorm door de mand tot dusver. Zowel in de voorbereiding als in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Dat men Hoever heeft overschat kan gebeuren en de gedachte om hem een jaar te huren snap ik ook; in dat geval kan Sambo elders speelminuten maken en rijpen voor volgend seizoen. Maar wat bezielt je dan om Sparta een optie tot koop te geven!? Zeker met het oog op het feit dat je Mwene volgend jaar moet verkopen en nog meer… omdat PSV vier maanden geleden nota bene zijn contract heeft verlengd tot 2025!? Wat is dit voor beleid!?

Ik vind het geen slecht idee om Sambo aan Sparta te verhuren, we hebben op de RB positie, Mwene en Mauro lopen. die zijn nu nog beter dan Sambo. en Hoever die we tijdelijk hebben aangetrokken dat vind ik dan wel weer vreemd zoals andere hier ook aangeven. Sambo is misschien niet beter dan Mwene of Mauro maar wel beter dan Hoever. Had je beter Sambo de kans kunnen geven dan ipv Hoever te huren.

4 augustus 2022 om 14:26

Ik vind het op zich ook prima dat Sambo basisspeler kan worden bij een club als Sparta. Niet dat ik tevreden ben over Hoever, maar wel dat ze Sambo nog niet goed genoeg vinden. Maar verhuur hem dan, evalueer komende zomer en beslis dan wat je doet. Nu geven ze Sparta vrijwel gratis een rechtsback die komend jaar aanspraak zou moeten maken op een basisplek.

Dus je verhuurt een rechtsback met PSV 1 potentie, en doet daar een koopoptie van plusminus 750.000 bij? Gisteren snapte ik het nog want ik dacht dat ze hem wilde laten doorontwikkelen met veel speeltijd. Nu snap ik er niks meer van. Hebben we dan een nog beter talent in Jong lopen? Nee, toch?

Met Mwene en Mauro voor beide flanken, en Max als linksback is de spoeling toch wel erg dun. Hoever en Oppegard worden hem echt niet. Dus ik vind dit sportief een blunder. Veel erger nog is dat dit financieel weer een mispeer van jewelste is. Een back met PSV 1 potentie koop je namelijk niet onder de 5 miljoen. Als we Sambo laten gaan voor zo'n ultiem laag bedrag, en dan straks weer in een back moeten investeren schieten we onszelf ontzettend in de voet.

Zoals Sir Paul hierboven ook zegt: te stom om waar te zijn.

4 augustus 2022 om 14:49

Ik ben het met je eens hoor met je reactie. behalve dat van Oppegard die zie ik wel binnen 2 jaar uitgroeien tot vaste LB.

4 augustus 2022 om 15:04

Dan moet hij nog wel flinke stappen zetten! Als hij onder druk staat doet hij de gekste dingen. Maar goed, dat deed Guti ook. Je hebt wel gelijk dat ik hem vroeg afschrijf. Maar een ultiem talent is hij ook niet. Voor Oppegard zou het ook het beste zijn een jaar lang ervaring op te doen als basisspeler. Misschien zijn zijn mankementen namelijk wel vooral door gebrek aan ervaring.

Hij moet aan zijn positionering werken en verdedigend daadkrachtiger optreden, na balverovering lijdt hij me nog wat te vaak balverlies (als hij dus onder druk staat), fysiek moet hij nog stappen zetten... tja, talent of ervaring, waar ontbreekt het aan. De toekomst zal het uitwijzen. Aanvallend doet hij het leuk als niemand hem opjaagt, maar ook niet heel bijzonder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
V. van CrooijAanvaller10
M. SteijnUnknown
T. CoremansKeeper00
I. KortKeeper
N. OlijKeeper10
D. AbelsVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

0 fans
Verdediger, 20 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Sparta Rotterdam 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2021/2022 Jong PSV 1 0 0 0
2020/2021 PSV 1 0 0 0
2020/2021 Jong PSV 35 6 7 0
Laatste voetbalnieuws

Denzel Dumfries bewijst Sparta goede dienst met simpel belletje

Sparta Rotterdam heeft zich definitief verzekerd van de diensten van Shurandy Sambo, zo meldt de club. De twintigjarige verdediger wordt komend seizoen gehuurd van PSV. Sparta heeft bovendien een optie tot...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 5 augustus
Jerdy Schouten staat in de nadrukkelijke belangstelling van Torino. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren