Fabrizio Romano meldt Engelse interesse in ‘top target’ Marcos Senesi

Woensdag, 3 augustus 2022 om 23:21Guy Habets • Laatste update: 11:38

Marcos Senesi wordt begeerd door Bournemouth. De Premier League-promovendus wil de verdediging gaan versterken en is volgens Fabrizio Romano uitgekomen bij de Argentijnse stopper van Feyenoord, die nog tot medio 2023 vastligt in De Kuip. Daarnaast heeft de Rotterdamse club de optie om die verbintenis met een jaar te verlengen.

Romano schrijft dat Bournemouth de gesprekken met het kamp-Senesi én met Feyenoord onlangs heeft opgestart. De onderhandelingen zitten nog in de beginfase en dus kan er nog niets gezegd worden over de grootte van de kans van slagen. De linksbenige Argentijn is naar verluidt wel een 'top target' van the Cherries en dat zou betekenen dat de naar de Premier League gepromoveerde club ver wil gaan voor Senesi. Hij wordt door Transfermarkt getaxeerd op een waarde van zeventien miljoen euro.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Het is zeker niet voor het eerst dat een buitenlandse club interesse toont in Senesi. Eerder zou AS Roma al geïnformeerd hebben bij Feyenoord naar de mogelijkheden om de Argentijns international over te nemen, maar schrok I Giallorossi vervolgens van de hoge vraagprijs die de Rotterdammers hanteerde. Daar reageerde Danilo Caravello, een van de zaakwaarnemers van Senesi, dan weer op door te zeggen dat hij het 'typisch' vond dat Nederlandse clubs altijd hoge prijzen vragen voor hun spelers.

Senesi kwam in de zomer van 2019 naar Feyenoord toe. De Rotterdammers betaalden zo’n zeven miljoen euro aan het Argentijnse San Lorenzo, dat een flink doorverkooppercentage schijnt te hebben bedongen. Sindsdien speelde de linkspoot 116 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij negen keer scoorde en zeven assists gaf. Senesi groeide in De Kuip uit tot een van de steunpilaren van het elftal. Begin juni debuteerde hij voor het nationale elftal van Argentinië tegen Estland (5-0 winst). Senesi had vanwege zijn Italiaanse paspoort ook voor Italië kunnen spelen, maar wimpelde die interesse af met een definitieve keuze voor la Albiceleste.Gerelateerd

Meer sportnieuws

116 reacties (laatste reactie door glennn)

Dit is het nadeel van de succesvolle campagne in de ECL. De spelers staan er goed op en zijn gewild. Maar ergens moet een lijn getrokken worden. Ik hoopte dat na Aursnes niemand meer ging vertrekken. Ik snap de interesse in Marcos Senesi, die heeft zich vorig seizoen geweldig herpakt en een heel sterk seizoen gehad. Het duo met Trauner liep gelijk gesmeerd en was zeer constant. Feyenoord heeft inmiddels al een hoop spelers gehaald. Maar met Bijlow, Trauner, Geertruida, Kökcü én Senesi stonden er nog wel spelers in het basiselftal van vorig jaar. Een vertrek van Senesi betekent weer een nieuweling… Afijn, ik hoop wel dat mocht het van een transfer komen, Feyenoord wel echt haar huid heel duur verkoopt. Eerder werd al eens genoemd dat hij circa 15 miljoen euro moet kosten. Ik denk met de Eredivisie voor de deur, in dit stadium van de transferperiode, dit bedrag wel flink opgeschroefd moet worden. Want voor Senesi moet echt een goede speler terug in de plaatst komen, en de prijzen voor die spelers zullen ook omhoog gaan naar maten het einde van de transferperiode langzaam aan in zicht komt en de competities weer bezig zijn.

3 augustus 2022 om 23:27

Niet minder vragen dan tussen de 25 en 30 miljoen, anders gewoon lekker bij je houden. Er is nu wel genoeg verkocht voor een transferzomer.

3 augustus 2022 om 23:33

Ja eens. Is natuurlijk belachelijk veel geld voor Senesi maar in dit stadium moeten ze wel hoog in de boom gaan zitten. Zeker bij een Engelse promovendus, die over het algemeen een behoorlijk transferbudget hebben. Ik vind Bournemouth zelf ook geen club voor Senesi en had echt gedacht dat een Sevilla concreet zou worden. Maar als hij gaat, dan maakt hij mij niet uit naar welke club, als de juiste prijs maar wordt betaald.

3 augustus 2022 om 23:39

Tijd om hem te laten gaan, Engelse betalen vaak goed. Las veel over ene Hancko ofzo? Hoe staat dat ervoor?

3 augustus 2022 om 23:43

@consy: senesi ligt na dit jaar nog maar 1 seizoen vast. Dan vang je misschien 10 miljoen als hij een leuk jaar draait. Als je dan nu 17 miljoen afwijst, kost senesi voor dit ene jaar dus maarliefst 7 miljoen. Lijkt me economisch een domme keuze. Feyenoord moet geld maken en dit seizoen maakt de club toch al een pas op de plaats (heel veel nieuwelingen die zich moeten gaan bewijzen). Beter nu een mooie som vangen en zoeken naar een geschikte opvolger. Het team inspelen, volgend jaar bij elkaar houden en dan hopelijk (lang) strijden om de titel

4 augustus 2022 om 00:12

En als die Feyenoord helpt aan een goed seizoen in de europa peague dan is hij met een 1-jarig contract alsnog voor 15 te verkopen door de vele interesse die zal komen.

4 augustus 2022 om 06:44

Senesi speelt inmiddels lang genoeg in de Kuip om de conclusie te trekken dat het niet alsnog storm gaat lopen. Als niemand zich meldt zou hij een jaar later gratis kunnen vertrekken. Wat je nu doet is net als vGeel gokken op een paar miljoen meer ten koste van misschien het hele bedrag. De verkoop van Berghuis liet zien dat niemand onvervangbaar is.

4 augustus 2022 om 10:15

Ouderwetse gedachte @ijsmuts. Tegenwoordig verdien je meer geld in de EL of bij het behalen van (voorronde) CL. Senesi is inmiddels Argentijns international met een Italiaans paspoort. Die ligt volgend seizoen ook nog steeds goed in de markt.

Stel dat Feyenoord volgend jaar een 'tussenjaar' heeft en zich slechts plaats voor de Conference League. Dan is die 7 miljoen ook als sneeuw voor de zon verdwenen. Feyenoord moet een verstandige afweging maken. Ik zeg niet dat ze Senesi koste wat het kost moeten houden, maar er moet echt de hoofdprijs tegenover staan in de deze fase van het seizoen.

Daarnaast kan hij dit seizoen ook heel belangrijk worden voor de nieuw aangetrokken Spaanssprekende spelers.

4 augustus 2022 om 13:01

Welke gedachte is ouderwets? Dat geen speler onvervangbaar is voor het juiste bedrag? Een overwinning in de EL levert een paar ton op. Dan moet Feyenoord weer de finale halen om te compenseren. Maakt Senesi het verschil inzn eentje tussen uitschakeling in de groepsfase en het behalen van de finale?

4 augustus 2022 om 17:52

Hoezo is 7 miljoen laten liggen economisch een domme keuze? Voor minder dan dat bedrag haal je echt geen vervanger die er meteen staat. Of je moet weer geluk hebben met een Trauner maar dat gaat vaker mis dan goed. Ze gaan EL spelen, dan heb je Senesi gewoon nodig.

4 augustus 2022 om 00:15

Dit is juist het voordeel van zo’n succesvolle eCL campagne. Als Senesi rond de 20 miljoen gaat opleveren is dat toch fantastisch voor de financiële huishouding? Om met die financiën weer nieuwe stappen te zetten?

4 augustus 2022 om 00:21

Ja eens alleen heel je team valt uit elkaar. En nu zijn er al een hele hoop spelers gehaald. Dat zullen er nog meer worden. Dat heeft tijd nodig, wil dat weer een geoliede machine worden.

4 augustus 2022 om 07:22

nadeel? Dit is juist een voordeel. Als feyenoord echt aan wil haken met de top van NL hebben ze geld nodig. Een succesvolle ECL campagne helpt hierbij.
Op de korte termijn heb je misschien een punt, maar op de lange termijn is dit mijn inziens een goede ontwikkeling. Ze kunnen zich wat betere spelers veroorloven wat het team/kwaliteit weer ten goede komt. (Timber).

4 augustus 2022 om 08:31

Helemaal met je eens hoor. Alleen kijk ik inderdaad op de korte termijn. Want de competitie start dit weekend en er moeten gewoon goede resultaten worden behaald. Geld is leuk maar we willen ook presteren. En daarnaast heeft Feyenoord al goed verkocht waardoor het geld momenteel niet echt nodig is. Want zelfs met het huidige transferbudget (+verkoop van Aursnes) kan en gaan ze twee linksbacks, een middenvelder en een linksbuiten halen. Aanhaken bij de top wil niet zeggen dat je dan ook zomaar een Senesi moet verkopen omdat iemand er geld voor over heeft. Het is ook wat waard als er een vaste kern is bij de club. Nieuwe spelers hebben tijd nodig en die tijd die hebben we niet…

Mag een heel hoog bod worden zo vlak voor de comp, alles onder de 20 mil houden we onze gladiator nog een jaar voor.

3 augustus 2022 om 23:31

Gewoon minimaal 30 miljoen vragen. Je hoeft hem niet kwijt en de situatie is nu niet ideaal. Kom je waarschijnlijk uit op 25 miljoen

3 augustus 2022 om 23:33

Tegen de 25 miljoen zo vlak voor het seizoen anders lekker nog een seizoen houden.

Dit is toch wel 3 stappen omlaag voor die gozer? Ik zou dan naar een Roma o.i.d. gaan, alhoewel die PL teams natuurlijk ook met enorm veel kunnen smijten tegenwoordig.

3 augustus 2022 om 23:33

zie Bournemouth als club zelf niet als een stap hogerop, maar qua competitie en salaris natuurlijk wel.

Lekker laten gaan. Beter wordt hij niet en nu kun je nog iets aan hem verdienen.
Voetballend oogt hij niet altijd even geweldig.
17 miljoen is gewoon een mooi bedrag voor iemand met nog één jarig contract.
Ajax kreeg bijvoorbeeld niet heel veel meer dan dit bedrag voor Gravenberch.

3 augustus 2022 om 23:33

Wel in acht nemend dat Feyenoord nog een optie heeft om te verlengen. Maar 17mil zou ik alsnog niet heel verkeerd vinden.

3 augustus 2022 om 23:34

Fijn dat je toch weer even Ajax moet vermelden maar die vergelijking gaat niet op natuurlijk. Senesi heeft nog een 2 jarig contract, aangezien de optie tot verlenging eenzijdig is.

3 augustus 2022 om 23:34

Er is een eenzijdige optie voor nog een jaar.

4 augustus 2022 om 01:53

Zijn er nog consequenties verbonden aan die optie? Bv +25procent salaris, gelimiteerde transfersom oid? Vaak zie je dat de zogeheten eenzijdige opties niet strikt eenzijdig zijn.

4 augustus 2022 om 09:34

Volgens mij niet. San Lorenzo heeft sowieso een doorverkoop percentage.

3 augustus 2022 om 23:35

Op 25 inzetten en voor 20 verkopen; anders krijg je dadelijk weer zo’n Jörgensen-situatie….

4 augustus 2022 om 07:55

de Jorgenson situatie heeft nooit bestaan. Geen enkele club heeft ook dat bod gedaan bij Feyenoord. Dat is zo'n eigen leven gaan leidden dat veel mensen denken dat het echt waar is. Als iedereen maar zegt dat ..., dan zal het wel waar zijn. Toch?

4 augustus 2022 om 02:22

Ajax verkocht laatst nog een redelijke verdediger voor ruim zestig miljoen, een krankzinnig bedrag. Het is dus gewoon hoeveel de gek ervoor over heeft. Als Bournemouth hem zo graag wilt omdat ze zich willen handhaven, dan kun je gewoon hoog in de boom zitten en 30 miljoen vragen. Die Engelse clubs zwemmen in het geld.

4 augustus 2022 om 02:52

Uitstekende logica. Feyenoord zwemt in het geld schijnbaar. Voor 6mio kun je dan dus Hilgers als vervanger op komen halen bij Twente.

4 augustus 2022 om 08:03

frustratie (en negatieve gevoelens richting Feyenoord zoals "wij zijn nu de 3e topclub" zit bij jullie Tukkers wel heel erg diep, zeg. Ik zou zeggen, geniet van het moment dat jullie weer subtopper zijn geworden en daarnaast: mooi dat jullie weer terug zijn want jullie horen ook in de subtop! Twente was altijd een mooie club en onder Jans en Streuer ziet het er weer goed uit. Alleen die supporters zijn in mijn ogen altijd gefrustreerd richtting het 'westen". En dan maar roepen van "dan gaan we wel in de bundesliga spelen", die komt dan ook altijd weer voorbij. Jammer, ik heb vrienden in twente en die praten las ze boos zijn ook altijd zo "anti westen". Ik woon dus in dat "westen".

Clubs kijken altijd wat een speler waard is, gaan onder dat bedrag zitten en de eigenaar zit er boven. Als daar belachelijke bedragen gevraagd worden dan stoppen de onderhandelingen.\

Twente is op dit moment belachelijke bedragen aan het vragen, alleen omdat Feyenoord wat geld verdient heeft aan transfers. De gevraagde bedragen zijn niet conform de waarde vaan de spelers. Transfers naar het buitenland zijn vaak hoger dan binnenlandse transfers.

4 augustus 2022 om 10:28

Je verhaal staat vol bijzondere aannames. Het is niet zo zinvol om daarop in te gaan. Maar for the record: we zijn niet anti het Westen. We zijn vooral trots op onze streek.

En wat betreft je laatste zin: juist daarom wil Twente liever niet aan Feyenoord verkopen, wellicht. Een buitenlandse transfer levert immers vaak meer op.

Feyenoord moet hoog in de boom gaan zitten. Engelse clubs hebben geld zat, Feyenoord heeft al veel verkocht en we zitten vlak voor de start van de competitie. 20+ miljoen vragen. Ga je wellicht niet krijgen, maar moet je wel vragen. Want anders begin je echt weer helemaal op nul dit seizoen.

4 augustus 2022 om 00:41

Elke club moet op dit moment zo vlak voor de competitie een absolute hoofdprijs eisen, of het nu Twente, Az of Feyenoord is,moesten ze maar eerder komen toch.Basisspelers nu laten gaan is een afbreuk aan je sportieve bedoelingen.

Hoe komt Voetbalzone nou toch bij de uitspraak "een flink doorverkooppercentage".
Er is al meerdere malen bevestigd dat dit 10% over de winst is.
Dat is dus boven de 6.5 miljoen.
Stel dat Senesi voor 16.5 miljoen vertrekt, dan krijgt San Lorenzo daar maar een miljoen van.

3 augustus 2022 om 23:40

“Maar” een miljoen, ik vind het een behoorlijk fors bedrag.

Maar inderdaad, niet zo fors als bij bijvoorbeeld 20%

3 augustus 2022 om 23:49

Bedankt voor de toevoeging. 10% over de winst is tegenwoordig erg weinig.

Voor 20 miljoen mogen ze hem op halen, heb ook het idee dat Senesi deze stap wel wilt maken naar de premier league, geen hoog vlieger maar wel genoeg geld om Senesi los te kopen.

Engelse club, dat is mooi die hebben geld. qua club is het geen stap vooruit, maar qua competitie en salaris blijft het natuurlijk zeer aantrekkelijk. alles boven de 15 mil zou ik tevreden mee zijn. al zie ik hem liever bij Roma

Hier moet feyenoord gwn sinistera achtige bedragen voor vragen. Niet realistisch en zoveel is die niet waard maar er zijn nu echt te veel vertrokken. Een goede speler voor terug halen gaat ook veel kosten. Begin lekker bij 35 en wie weet onderhandel je er 25 + bonus eruit. Is die het waard, nee maar een martinez ging ook voor absurd veel weg en ik zie senesi niet veel minder dan hem.

20 miljoen zou een prima bedrag zijn.

Maar ik betwijfel of Senesi hier zelf belangstelling voor heeft.
Ik denk dat die liever wacht op een grotere club of anders bij Feyenoord blijft.Als je bij een evt verkoop Hancko wil halen een paar weken voor einde transfer window, dan betaal je de prijs die Engelse clubs betalen, hij is nu al niet goedkoop, maar hoe meer je voor Senesi krijg hoe meer je aan Praag ga betalen, zeker aan het einde vd transfer window.

Hilgers, Zerouki en Gnonto zelfde verhaal, als wat ik niet hoop in belang van NL voetbal Twente bijv tegen Fiorentina eruit ligt volg ronde, is er wel een kans dat die prijzen gaan zakken, nu kunnen ze schermen met oa Europees voetbal, en kost ook geld niet plaatsen voor Conf League.
Kan het Twente niet kwalijk nemen dat ze zo taai zijn, ze hoeven ook helemaal niet te verkopen, maar over een paar weken kan de wereld er anders uit zien, wordt wel last minute dan maar niks anders als andere jaren vlak voor de deadline.

Zou zelf een poging wagen bij Wolfsburg voor vd Ven, weet zijn status niet daar, maar lijkt me een goede vervanger, mits fit en (wat) wedstrijdritme.
Maar eerst even afwachten, voor mij hoeft Senesi niet weg, mits hij een jaar bij tekent.

3 augustus 2022 om 23:53

Hancko zal denk ik gehaald gaan worden als Senesi gaat. Die is dan wel haalbaar die jongen van Shakhtar, Matvienko zal ook nog wel op de lijst staan.

Probeer er maar tussen de 17 en 20 miljoen uit te halen en ondertussen ben ik benieuwd wie er op het lijstje staat als vervanger. Rasmussen is gehaald als back-up voor Senesi dus zal niet in de basis komen. Dan komen we denk ik toch weer uit bij Matvienko of Hancko. Want dat zijn natuurlijk linker centrale verdedigers en dan opeens waarschijnlijk wel haalbaar

4 augustus 2022 om 00:08

Dat is echt te weinig. Minimaal 20+ miljoen POND.

En de volgende…. Marcos kunnen we eigenlijk echt niet missen. Ik zou alleen vanaf 20 miljoen POND gaan praten. Al weten we bijna zeker dat dit seizoen toch lastig gaat worden met zoveel nieuwe namen. Misschien is het dan toch verstandig om optimaal gebruik te maken van het behalen vd CoL-finale. Aursnes weg voor 17+ miljoen euro. Senesi voor 20+ miljoen pond. Marciano, Hendrix, Diemers en Alireza vertrekken ook nog waardoor er echt fucking veel geld en salarisruimte over is om alle benodigde posities dik te versterken. En dan misschien zelfs Kokcu ook maar verkopen waar je op dit moment misschien wel 30+ voor kan krijgen.Mijn lijstje is inmiddels wel bekend denk ik al komt Hancko daar nu weer bij als vervanger van Senesi : Hancko / Linksback / Lopez (morgen medische keuring! Prijs maar 1 miljoen!) / Mannsverk / Aouichiche / Gnonto / Borbas / Paixao.Laat Slot maar een jaartje aan dat team sleutelen dan doe je volgend seizoen mee.

4 augustus 2022 om 10:16

Met al die namen erbij krijg je wel in 1x een vreemdelingenlegioen. Opzich niet erg, maar ik verwacht wel dat een aantal van die gasten aanpassingstijd nodig hebben en zoveel tijd is er niet meer voor aanstaand seizoen.

4 augustus 2022 om 14:33

Nee klopt daarom zeg ik ook dat ze beter nu alles kunnen verkopen en nu vast helemaal opnieuw beginnen. Anders heb je volgend seizoen weer hetzelfde.

Helaas maakt Feyenoord er maar 4miljoen winst op. Grote winnaar is toch z’n vorige club.

4 augustus 2022 om 00:25

Helaas voor jou is dat grote onzin. Zijn vorige club krijgt 10% van alles boven de 6,5 miljoen (aankoopbedrag).

4 augustus 2022 om 08:06

Aah oké oké. Helemaal verkeerd gelezen dan. Helaas voor mij? Ben juist blij dat ik het helemaal mis heb. 😅

Tussen de 25 en 30 miljoen euro gewoon laten vertrekken. Zo laat je zien wat de club Feyenoord te bieden heeft voor toekomstige spelers: een mooie Europese campagne en de kans om een transfer te maken naar een topcompetitie.

Daarnaast heeft Feyenoord dat bedrag nodig. Juist nu moet je de vruchten plukken na zo’n Europees topjaar. Nu zijn de voetballers van Feyenoord meer waard, nu is het moment om te verkopen. 1 stap achteruit om er straks 2 stappen naar voren te zetten.

San lorenzo schijnt een doorverkoop percentage van 10% over de winst te hebben. Dus zo’n flink doorverkoop percentage lijkt mij dat niet.

Hier hoopte ik al een tijdje op. Een Premier League club die Senesi graag wilt hebben. Ik denk dat we Senesi van de verkopen het makkelijkst kunnen vervangen dus laat de deal maar zo spoedig mogelijk doorgaan. Kunnen we een vervanger halen en eventueel het elftal nog verder versterken.Ik vermaak me wel over alle sneren richting Twente. Het is ook wel vermakelijk en een leuke golfbeweging.
Als je als subtopper zoals AZ, Twente, Vitesse, Utrecht etc leuk voetbal speelt en strijd voor plek 5. ben je in de ogen van 'top 3 supporters' een hartstikke sympathiek clubje die alles gegund wordt, helemaal in europa.
Wanneer je plots te dicht bij de top 3 komt en niet direct 'ja en amen' zegt wanneer een top 3 club aankloppen voor transfers, ben je plots een arrogant clubje die wel even denkt de beste te worden. Dit kan natuurlijk nooit, want die clubs hebben 50 jaar geleden geen titels gewonnen. De wereld is dan te klein want hoe durft een club een ambitie te hebben zich tussen de traditionele top 3 te mengen. Schande!!

4 augustus 2022 om 10:13

Probleem is dat AZ en Twente helemaal niet in de buurt komen

Begroting Eredivisie top tien
1. Ajax - 160 miljoen
2. PSV - 85 miljoen
3. Feyenoord - 80 miljoen
4. AZ - 32 miljoen
5. FC Twente - 30 miljoen

4 augustus 2022 om 10:31

ik heb het over een structurele trend. Het verhaal was hetzelfde in aanloop naar het kampioenschap van Twente in 2010. Ze begonnen sympathiek, totdat ze serieuze concurrentie werden van de top 3, toen waren ze arrogant en vervelend. De begroting van Twente was destijds vergelijkbaar met Feyenoord.
Maar wees maar niet bang, voorlopig zal Twente geen nieuwe aanval op de top 3 doen (of wordt deze opmerking ook niet geaccepteerd omdat hier ambitie uit spreekt, iets wat een sportclub niet mag hebben)

4 augustus 2022 om 10:32

Volgens mij win je met de begroting geen punten. 29er stipt exact aan wat er gaande is. Het is een bijzondere houding. Supporters voelen zich op de een of andere manier zo betrokken bij de club dat ze het zich persoonlijk aan gaan trekken. Een stukje grootheidswaanzin.

4 augustus 2022 om 10:57

\waar zeg ik dat ik bang ben. Ik geef alleen maar een feit door hoor. Lijkt er meer op dat jij je aangevallen voelt. Van mij mag je trouwens zeggen wat je wil.

4 augustus 2022 om 10:59

Kom op nou. Met de begroting weet je zo ongeveer altijd waar je zou moeten eindigen.

4 augustus 2022 om 11:17

Natuurlijk zegt het iets over de mogelijkheden, maar feitelijk kan er van alles gebeuren met een creatief aankoopbeleid. En je moet er natuurlijk gewoon om wedijveren.

Zou voor Feyenoord echt een aderlating zijn op het veld. Financieel gezien moeten zo 20 miljoen plus aan deze transfer overhouden. Ik zie Feyenoord het dit jaar we goed gaan doen mits ze het team bij elkaar weten te houden.

Competitie start bijna, dus er mag wel wat hoger in de boom gezeten gaan worden door Feyenoord.
Verder denk ik dat de Serie A en La Liga betere competities zijn voor Senesi. Vind hem qua handeling soms nog echt te traag.
Daarnaast is Senesi in mijn ogen wel te goed voor een club als Bournemouth. Ik denk dat hij toch wel een trede hoger mag gaan mikken (of 2). Clubs ala West Ham, Sevilla, Villareal, Valencia, Soceidad, Lazio, dat soort clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Feyenoord 0 0 0 0
2021/2022 Feyenoord 32 2 4 0
2020/2021 Feyenoord 34 3 5 0
2019/2020 Feyenoord 16 1 2 0
2019/2020 San Lorenzo 4 0 1 0

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren