Feyenoord identificeert naast Zerrouki nieuw target als opvolger van Aursnes

Woensdag, 3 augustus 2022 om 20:21Wessel Antes • Laatste update: 20:53

De naam van Sivert Mannsverk valt in De Kuip als eventuele opvolger van Fredrik Aursnes, zo meldt 1908.nl woensdag. Het lijkt een kwestie van tijd voor Aursnes definitief naar Benfica vertrekt, dus oriënteren de Rotterdammers zich op een vervanger. De Telegraaf meldde dinsdagavond al dat Feyenoord vijf miljoen euro heeft geboden op Ramiz Zerrouki van FC Twente. Mannsverk, die in Noorwegen voor Molde FK speelt, zou een iets goedkopere optie zijn.

De twintigjarige middenvelder speelt sinds vorige zomer bij Molde, dat hem als vervanger van Aursnes overnam van Sogndal IL. Net als Aursnes heeft Mannsverk de clubleiding van Feyenoord kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Feyenoord zal Mannsverk echter niet voor hetzelfde zachte prijsje als Marcus Pedersen en Aursnes kunnen oppikken. 1908.nl spreekt in de berichtgeving over enkele miljoenen, terwijl Aursnes vorige zomer voor slechts 450.000 euro naar Rotterdam kwam. Voor Pedersen betaalde Feyenoord één miljoen euro.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Mannsverk speelde sinds zijn komst naar Molde 41 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij drie keer scoorde en één assist gaf. Hij is daarnaast jeugdinternational bij het beloftenelftal van Noorwegen. Twee weken geleden maakte Mannsverk een goal tijdens de thuiswedstrijd van Molde tegen Elfsborg (4-1 winst), in de voorronde van de Conference League. Molde won het tweeluik gemakkelijk en mag het donderdagavond om 19.00 uur in de derde voorronde thuis opnemen tegen het Hongaarse Kisvárda FC.

Arne Slot gaf afgelopen zondag voor de camera’s van ESPN al aan dat Feyenoord ‘honderd procent’ de transfermarkt zou betreden bij een vertrek van Aursnes. Quinten Timber ziet hij namelijk niet als een vervanger van de Noor. “Timber is de vervanger van Guus Til. Dan kun je zeggen: 'mhm, is dat exact dezelfde speler?' Nee, dus de bezetting op het middenveld zal wel iets veranderen. Wat Guus heel goed kon was agressiviteit tonen en op tijd bij een duel arriveren en die winnen. Dat is een kwaliteit die ons team heel hard nodig heeft en we iets minder hadden door het vertrek van Til. Met Quinten hebben we dat weer opgelost."Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door eazy-e)

Wordt gezien als een van de grootste Zweedse talenten op dit moment, goede dynamische middenvelder, klinkt goed dit!

3 augustus 2022 om 20:30

Dat lijkt mij sterk. Het is een namelijk een Noor. Ben erg benieuwd en proberen waard na succes met Aursnes.

3 augustus 2022 om 21:08

Excuus ik zie de fout nu, groot gelijk heb je

3 augustus 2022 om 21:11

Waar is die Aursnes eigenlijk naar toe?
Wat heb ik gemist?

3 augustus 2022 om 21:14

Aursnes is nog niet weg, maar de kans is vrij groot dat hij snel naar Benfica zal gaan.

3 augustus 2022 om 21:55

Ooohh ja, ik las al zoiets. Dat is jammer. Voor mij was hij 1 van de betere verdedigers van de competitie. Hij zal wel wat opleveren.

3 augustus 2022 om 23:13

Je logo doet vermoeden dat je niet heel erg op de hoogte bent van wat er bij Feyenoord rondloopt. Maar Aursnes is dus geen verdediger.

3 augustus 2022 om 23:30

Als ik dit topic zo lees wordt het duidelijk dat het vertrek van de Zweedse verdediger Aursnes naar de Spaanse competitie een flinke aderlating is voor PSV…

3 augustus 2022 om 20:35

Is een Noor, maar inderdaad een uitstekende voetballer. Ik zou het alleen nog een jaartje aanzien zowel vanuit zijn oogpunt als die van Feyenoord. Verder wel echt een speler waar veel van verwacht wordt.

3 augustus 2022 om 23:35

Ken hem niet, maar Zerrouki hoeft van mij al niet als Twente een hoge prijs wilt.

Deze speler zie ik liever komen. Is 4 jaar jonger, natuurlijk veel en veel goedkoper en staat bekend als groot talent. Denk dat dit weer een succes kan worden net zoals Aursnes was.

3 augustus 2022 om 21:56

Ik heb youtube filmpjes gekeken van hem, en daarin is hij de rust zelve. Hij voetbalt zich makkelijk onder de druk vandaan en geeft vaak een bal op maat voor de aanvallers. Afjagen kan hij ook prima.

Ik zou inderdaad zeggen dat we voor deze jongen moeten gaan ipv Zerrouki. Twente vraag teveel voor deze gast en ik ben bang dat men in de toekomst te weinig zalm verdienen bij een doorverkoop. Ik geloof niet dat er ooit een Europese (sub-)topclub zich gaat melden voor hem.

3 augustus 2022 om 20:36

Ik heb (oudere) beelden gezien van Mannsverk en ben eerlijk gezegd iets minder enthousiast. Ik vind het een speler die heel erg veel loopt met de bal. Zijn passing daar in tegen is prima. Hij is weliswaar een stuk jonger en stond eerder in de belangstelling van Arsenal en Ajax. Maar Feyenoord heeft met het naderende vertrek van Aursnes, en de hoop jonge aangekochten spelers wellicht meer baat bij iets meer ervaring dan Mannsverk. We gaan het meemaken. Ik ben benieuwd wat hij moet kosten.

3 augustus 2022 om 20:57

Mannsverk heeft minder dan een jaar geleden zijn debuut voor Molde gemaakt op zijn 19de, weet niet precies over welke oudere beelden je het hebt, tenzij je naar de 2de divisie van Noorwegen hebt gekeken.

3 augustus 2022 om 21:06

@NorgeNederland

Dat waren beelden van de tijd dat hij nog bij Sogndal zat. Ik weet niet of dat inmiddels uit zijn spel is of dat hij dit heeft gereduceerd in zijn spel. Wellicht kan jij een beter beeld schetsen van zijn kwaliteiten?

3 augustus 2022 om 23:45

Tja dat is ook niet een hele beste graadmeter om hem daar nu op af te rekenen :P Ik denk dat wanneer je je als 19-jarige de basis in weet te knokken bij de huidige nummer 1 (afgelopen seizoen 2de) dat je wel kan spreken van een aardig talent. Vorig seizoen had hij wat moeite met aanpassingen maar dit seizoen is hij echt enorm sterk. Des te knapper omdat hij zo jong.

3 augustus 2022 om 23:47

Wat ik me afvraag is eigenlijk, okee leuke speler bij molde heeft wss talent etc maar hoezo ziet feyenoord een 20 jarige onervaren speler als opvolger van aursnes? Is hij dan zoveeeel beter dan een hartjes die op de zelfde plek speelt? Slot doet het hartstikke goed hoor maar hij lijkt te vergeten dat we ook jeugd hebben.

Dit wordt dalijk een vreemdelingen legioen zo. Is een hartjes echt zoveel minder? Wieffer is een interessante speler maar had milambo niet beter die minuten kunnen pakken? Als er een aankoop komt, moet die direct in de basis kunnen op dit moment vind ik.

Nou Feyenoord, ga maar lekker voor deze Mannsverk. Dan blijft Zerrouki mooi in Enschede.

3 augustus 2022 om 20:30

Lijkt me een topdeal! 😁

3 augustus 2022 om 20:31

Graag zelfs 😉. Zerrouki gaat het niet redden bij feyenoord. Mannsverk heb ik geen idee van maar is een stuk jonger en goedkoper.

3 augustus 2022 om 20:47

Zerrouki is een prima speler dus waarom zou hij het niet redden? Jullie hebben notabene toornstra als middenvelder.

3 augustus 2022 om 20:59

Haha de toorn, de beste man zit er al zoveel jaar en valt nooit tegen.. bij bijna elke ED club zou hij basis staan nog steeds ! Dus niet zo neerbuigend over deze man.

3 augustus 2022 om 20:59

Wauw svenzxzy. Laat jij je ff kennen. Toornstra is kampioen geworden van de eredivisie. Wat heeft zerrouki precies gedaan?

3 augustus 2022 om 21:03

Laten we even eerlijk blijven met zijn allen. Toornstra is al jaren onderschat en heeft het bij ADO, Utrecht en vooral Feyenoord geweldig gedaan. Nu lijkt het iets minder te worden door zijn leeftijd, maar met hem weet je dat ie ook zo weer in vorm kan zijn. Verder is Zerrouki een prima speler voor Feyenoord die het absoluut zal redden daar, als hij de tijd en kans daar voor krijgt.

3 augustus 2022 om 21:07

Sorry Therz maar Toornstra is al jaren echt verschrikkelijk slecht, niet om aan te gluren op de wedstrijden tegen PSV na. Heeft alleen oneindig krediet opgebouwd.

3 augustus 2022 om 21:27

Haha @feye, gelijk zo emotioneel. Lorenzo Ebicilio is 2x landskampioen geworden en ik weet zeker dat alle buitenspelers van de top 10 van de eredivisie beter zijn dan hij. Dus dat is niet echt een goed argument, dat weet je zelf ook.

Toornstra heeft absoluut zijn waarde gehad en is precies een speler die bij Feyenoord thuis past. Bij PSV of Ajax was hij waarschijnlijk niet net zo succesvol geweest. Zerrouki is een getalenteerde speler die nog moet bewijzen inderdaad dat hij in de top van de eredivisie kan spelen.

Het valt echter niet uit te sluiten dat Twente dit jaar hoge ogen gooit en niet ver onder Feyenoord gaat eindigen en als dat zo is, denk ik dat Zerrouki daar wel een belangrijk aandeel in zal hebben.

3 augustus 2022 om 21:29

Brama ook bij Twente, is ook verre van een fantastische voetballer. Bruikbare spelers hoor, maar ga nou niet doen alsof Toornstra zo'n topper is.

3 augustus 2022 om 21:56

Toornstra heeft in genoeg seizoenen dubbele cijfers gehaald. Zelfs boven de 20 goal contributies. Hij is daarnaast jarenlang dragende kracht geweest in feyenoord 1. Was dragende kracht tijdens het kampioensjaar, speelde een Europese finale en is al meer dan een decennium verschrikkelijk consistent.

Wat droevig om nodeloos zo denigrerend te doen over een speler die zijn sporen meer dan verdiend heeft.

3 augustus 2022 om 22:52

Feye_88 Toornstra heeft hele goede jaren voor ons gehad dat ga ik niet ontkennen, maar je ziet toch ook dat het beste eigenlijk al 2 seizoenen ervan af is. Laatste seizoen al helemaal, hij grossiert in balverlies en kan het allemaal niet meer belopen omdat hij ongeveer even snel als Blind is. Geen schande maar het is echt tijd om door te selecteren.

Hopen voor Feyenoord dat het net zo'n voltreffer is als Aursnes. Nog even over Zerrouki, ik snap de discussie over de 10 mil. Ik denk ook dat rond de 7 mil marktconfrom is, maar niet zo vlak voor de competitie. Wat dat betreft goed bezig Streuer!

3 augustus 2022 om 20:32

Hoe vaak heb je Mannsverk al zien spelen? Ben benieuwd wat je van zijn specifieke kwaliteiten vindt.

3 augustus 2022 om 20:45

Heb Molde zien spelen tegen Trabzonspor vorig seizoen en Elfsborg dit seizoen. Is een speler met een goede tackle, won zijn duels, passing is goed, kan gehele 90 minuten rennen en ziet er wel uit als een leider. Aanvallende aspect (qua techniek en schot) heb ik niet veel van hem kunnen zien. Ziet er uit als een tot nu toe mindere Aursnes maar met potentie tot veel meer

3 augustus 2022 om 20:48

Lars, 1 wedstrijd zegt natuurlijk niet veel. Plet heeft ook vast 1 wedstrijd goed gespeeld maar kon er geen klote van. Ik hoop natuurlijk dat het een goede vervanger is van Aursnes.

3 augustus 2022 om 20:52

Aan wat ik heb gezien in die 2 wedstrijden was het prima tot goed, zegt idd niet veel maar hij vroeg of iemand m had zien spelen dusja.

3 augustus 2022 om 20:54

Tis ook geen aanval hoor. Klinkt iedergeval veel belovend. En met Aursnes heeft Feyenoord al een keer een voltreffer gehad bij Molde.

4 augustus 2022 om 09:41

Plet speelde inderdaad ook wel 1 wedstrijd goed. Die was helaas wel bij Heracles Ik hoop in ieder geval dat Mannsverk naar Feyenoord gaat. En mocht dat niet het geval zijn (met andere woorden: Zerrouki naar Feyenoord), mag Twente de poging ook wel wagen. Ik denk dat Zerrouki momenteel de betere speler is, maar Mannsverk (in potentie) weer meer waarde kan vertegenwoordigen. Zal alleen een seizoen of 2/3 duren. Moet ik wel bij bekennen dat ik dan puur op basis van cijfertjes onderbouw die niet van mezelf zijn. Dat is wel weer een gevaarlijke sport..

Ik hoop dat zerrouki bij Twente blijft. Dus laat feyenoord maar voor hem gaan. Ook nog eens stukken goedkoper voor hen

Eindelijk een artikel over de interesse in deze Mannsverk! Geweldig talent die vorig jaar Aurnses vervanger bij Molde. Zou echt een fantastische aanwinst zijn om ook hier weer Aursnes te gaan opvolgen. Wat ook niet onbelangrijk is is dat deze Mannsverk een stuk goedkoper zal zijn als Zerrouki.

3 augustus 2022 om 23:13

Hij zal alleen zn spel moeten aanpassen, Mansverk heeft een uitstekende dribbel maar passt nog te weinig. Zn zgn progressive passes zijn nog te laag, helemaal als je dat met Aursnes vergelijkt. Maar enorm veel potentie volgens de kenners/analytici.

Liever Mannsverk dan Zerrouki, is een stukje jonger & wat goedkoper op te halen. Al is zerrouki wel een direct vervanger, op lange termijn zie ik liever de Noor eerlijk gezegd !

Ik lees nu al eventjes mee met verschillende berichtgevingen over Zerrouki, zijn marktwaarde, wat Twente verlangt en wat de supporters ervan vinden. De marktwerking is altijd een kwestie van vraag en aanbod. Fc Twente vraagt een bedrag voor een speler wie zij zien als cruciale schakel binnen hun team wie ook daadwerkelijk zijn waarde heeft getoond. Daadwerkelijke marktwaarde kent geen minimum/maximum, het is maar waar Feyenoord aan wil voldoen. Komt het niet samen tot een overeenkomst dan gaat het (in dit geval voor Feyenoord) helaas niet door. Prima, ieder zijn goedrecht. Dat ik dan lees op een forum als 1908 dat het door supporters ook niet wordt gegund aan een club als Twente, maakt het meteen duidelijk hoe dat hier tot uiting komt. Support jouw club, uitstekend. Echter minacht een andere club niet, erken het beleid of de kwaliteit van een speler waar dat tot zijn recht komt en beweeg door. Houd het lekker gezond en reageer op basis van onderbouwing, niet op persoonlijke mening. Daar selecteren onze favoriete clubs namelijk echt niet op. Fijne avond allemaal.

3 augustus 2022 om 23:37

Beetje bizar dat je op een Feyenoord-forum gaat zoeken naar de meningen en uitlatingen over je eigen club en speler.

3 augustus 2022 om 23:40

En het vervolgens hier neer plempen xD.
"Ik heb gister iets gelezen op VoetbalPrimeur, dat kan echt niet dus jullie moeten daar goed over nadenken en het gezond houden".

4 augustus 2022 om 01:10

Ik geef Twente geen ongelijk, ze hoeven ook helemaal niet te verkopen, maar zelf ben ik niet eens overtuigt van Zerrouki, al zie ik hem niet elke week spelen.

Niet alleen is Zerrouki veel te duur, hij is ook niet goed genoeg.

3 augustus 2022 om 21:06

Hoe vaak heb je wedstrijden van Twente gekeken en Zerrouki zien spelen? Zomaar een voorspelling: niet bijster vaak. Of je hebt geen enkele kijk op het spelletje, wat ook zou kunnen.

3 augustus 2022 om 21:09

Waarom is hij niet goed genoeg? Wat mist hij?

3 augustus 2022 om 21:11

Vanmiddag nog op jouw aangeven Jan Streuer gebeld en gezegd dat Twente akkoord moest gaan met het bod. Nu zeg je dat ie niet goed genoeg is. Wat is het nu dan?

3 augustus 2022 om 21:12

Zerrouki is wel goed genoeg, alleen qua prijs/kwaliteit zeker niet optimaal. Daarbij lijkt er serieus scoutwerk te zijn verricht en hebben de Noren die we nu hebben, zeker gezien hun prijs, alles behalve teleurgesteld. Ik zou echt eerder voor deze Mannsverk gaan dan.

3 augustus 2022 om 21:55

Hij is wel goed genoeg, maar het verschil tussen vraag en aanbod is momenteel simpelweg te groot. FC Twente kijkt natuurlijk ook mee en ziet dat Feyenoord 8,5 miljoen euro voor Timber betaalt. Dan accepteren clubs natuurlijk niet het eerste de beste bod. Het verbaast me sowieso hoe erg FC Twente- en Feyenoord-supporters elkaar de vliegen lopen af te vangen betreft de interesse van Feyenoord in Zerrouki. Net een stel pubers...

4 augustus 2022 om 02:02

Wel balen voor jou dat Molde niet zoveel schulden heeft dat ze elk willekeurig bod vanuit Rotterdam op de blote knieën moeten accepteren.

Ik hoop dat we voor deze jongen gaan. Goedkoper, jonger en ik denk meer potentie. Daarnaast meer geld over voor de linksback die voor de basis komt want Lopez en een linksbuiten.

En wat ik heel leuk vind. Mannsverk is geboren op 8 mei 2002. Dat blijft toch een bijzondere datum

3 augustus 2022 om 21:07

Uefa cup. Mijn eerste wedstrijd ooit van Feyenoord was dat. Ook nog eens mijn verjaardag. Inderdaad een dag om nooit te vergeten!!

Verder helemaal eens. Paixao en de nieuwe linksback zullen ook niet voor een paar ton op te pikken zijn, dus beter voor Mannsverk gaan.

Aangezien het om een 'middenvelder voor erbij' gaat zou ik altijd voor deze jongen gaan. Veel meer groeimarge en een lagere prijs. De kans om je geld terug te verdienen is dus veel groter.

3 augustus 2022 om 21:07

Deze jongen zou kunnen voor een middenvelder erbij. Maar het lijkt mij toch niet dat Feyenoord 6+ miljoen zou betalen voor Zerrouki, als hij slechts een middenvelder voor erbij is?

3 augustus 2022 om 21:12

En daarom hoop ik ook niet dat Feyenoord dat gaat betalen. Een bedrag van 6 a 7 miljoen moet je betalen voor spelers die meteen tot de beste spelers behoren en die je voor 20 kunt doorverkopen. Je weet natuurlijk nooit hoe dingen lopen, maar ik heb niet het idee dat Zerrouki in die categorie hoort.

3 augustus 2022 om 21:30

Oke, ik denk namelijk wel dat Zerrouki 1 van de beste zou zijn. Die jongen bezit alles, zijn enige minpunt is dat hij te veel domme kaarten pakt.

3 augustus 2022 om 22:38

Hij gaat Kokcu, Timber en Szymanski er sowieso niet uitspelen dat is wel duidelijk. En dan moet hij ook nog de strijd aangaan met Toornstra, Taabouni, Basset en Wieffer al spelen ze natuurlijk niet allemaal op dezelfde positie.Ook jeugdspelers als Dermane, Hartjes, Milambo en Kleijn komen eraan dus vind ik zijn komst sowieso een beetje overbodig. En al helemaal voor het bedrag dat Twente wil. Daarvoor koop je Aouichiche EN Mannsverk.Vind dat Feyenoord eerst ook maar eens afscheid moet nemen van Diemers, Hendrix, Basset (huur) en natuurlijk Aursnes (17+miljoen) voordat ze nieuwe middenvelders gaan kopen. Al mag het gemiddelde niveau van mij toch nog wel een stuk omhoog.

Tja dat kan natuurlijk ook; gewoon steeds de vervanger van je aanwinst kopen!

Klinkt leuk, opnieuw halen van talent maar ik zou ook graag resultaat willen boeken en niet wachten totdat Mannsverk goed genoeg is om in de basis te staan. Op dit moment denk ik daarom dat Zerrouki beter bij Feyenoord zou passen. Hij staat er direct, heeft zowel bij Twente als bij Algerije ervaring opgedaan en is wedstrijdfit.

3 augustus 2022 om 21:49

En voor wie gaat Zerrouki spelen dan? Kocku, Timber en Szymanski gaan echt niet op de bank belanden voor Zerrouki.

3 augustus 2022 om 21:53

Wie gaat er anders als verdedigende middenvelder spelen?

3 augustus 2022 om 21:58

De vraag is vooral hoe die Conference League playoffs voor FC Twente gaan, wat Feyenoord maximaal voor Zerrouki wil besteden en wat FC Twente denkt te kunnen krijgen. Van deze Mannsverk weet ik eigenlijk niets. Het onderwerp 'zerrouki en Feyenoord' is sowieso een vreemd leven gaan leiden hier op Voetbalzone. Supporters lopen elkaar de vliegen af te vangen. Daar heb ik nooit zo'n zin in.

3 augustus 2022 om 22:00

Ik heb veel gelezen en wat ik begreep is dat Zerrouki momenteel beter is maar Mannsverk meer potentie heeft.

3 augustus 2022 om 22:10

Hij is daarnaast iets ouder en heeft meer ervaring. Dat missen we ook wel in de huidige selectie natuurlijk. Ik ken geen van beide echt goed, dus weer niet waar Feyenoord het verstandigste aan doet. Ik begreep dat Zerrouki wel een speler is die veel verdedigend werk op knapt en zich vastbijt in zijn tegenstander. Dat hebben wij nog niet in de huidige selectie. Ik ben wel van mening dat Feyenoord niet belachelijk veel geld moet uitgeven aan een speler die veelal als wisselspeler aan een wedstrijd zal beginnen.

Now we talking.

Dit is een prima speler met veel potentie.
Dat die goedkoper is dan Zerrouki is een mooi bijkomstigheid.

Zerrouki zit goed bij Twente, wat tevens zijn plafond is.
Lekker daar laten zitten en voor deze Noor gaan.

3 augustus 2022 om 22:17

Waarop baseer jij dat Zerroukis' plafond Twente is?

3 augustus 2022 om 23:07

Nergens op, het is voor deze Feyenoord boys wishfull thinking. Maar prima toch. Laat ze deze wonder man uit de Noorse kou maar ophalen. Dat vinden ze hier niet erg.

3 augustus 2022 om 23:07

Op zijn niveau en kwaliteiten
En hij is 24, zoveel zal die zich niet meer ontwikkelen

Op wat leuke momenten na ben ik totaal niet onder de indruk van die jongen.

3 augustus 2022 om 23:20

Jammer dat je inhoudelijk niet echt ingaat op mijn vraag. Dingen noemen als niveau en kwaliteiten zonder te benoemen wat zijn niveau is en zijn kwaliteiten zijn, vind ik veel te makkelijk. Onderbouw het eens als je wilt?

4 augustus 2022 om 09:56

@jopie22, dat is toch gewoon zijn mening? Net zoals de jouwe waarschijnlijk is dat het niet zo is en dat hij prima mee kan met bijvoorbeeld de Franse topclubs (las meermaals hier Twente supporters roepen dat hij volgens jaar naar een Franse topclub gaat). Met beide niks mis lijkt me tenzij je het heel belangrijk vind om een onbekende op het internet van jouw mening te overtuigen.

4 augustus 2022 om 18:27

Dat heeft niks te maken met het overtuigen van... Ik had gewoon graag gezien waarom hij dit zegt/vindt.

Als je die Aursnes afgelopen seizoen bij Feyenoord heb gezien vraag je je toch af hoe het kan dat een club als Molde deze jongen voor slechts 450k heeft laten gaan. Hebben ze daar bij dat Molde dan nog 5 wereldtoppers op het middenveld lopen ofso? Of heeft Slot nou echt in een paar maanden tijd zo'n goede speler van hem gemaakt?

4 augustus 2022 om 02:08

Inderdaad! Of is het net als Jorgensen een one-hit-wonder en cashen ze nu wel op het goeie moment ipv hem voor 2 bananen en een pakje boter te laten gaan.

4 augustus 2022 om 09:58

Hij had nog maar een kort contract toen hij naar Feyenoord ging. Daarbij zal zijn salaris ook laag zijn geweest. Allemaal zaken die meespelen met de hoogte van een transfersom.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder20
Q. TimberMiddenvelder20
J. BijlowKeeper20
J. ToornstraMiddenvelder20
P. WålemarkMiddenvelder21
L. GeertruidaVerdediger21
O. IdrissiAanvaller20
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
20 jaar
SeizoenClubW
2022 Molde FK 15 1 6 0
2021 Molde FK 14 0 2 0
2021 Sogndal 7 1 3 0
2020 Sogndal 28 4 4 0
2019 Sogndal 16 1 4 0

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren