‘Jasper Cillessen staat na elf jaar voor verrassende terugkeer bij NEC’

Woensdag, 3 augustus 2022 om 12:16Jordi Tomasowa • Laatste update: 15:53

Jasper Cillessen keert naar alle waarschijnlijkheid na elf jaar terug bij NEC. Dat bevestigen meerdere bronnen aan Omroep Gelderland en zo meldt ook Voetbal International. De 33-jarige doelman heeft van Valencia te horen gekregen dat hij mag vertrekken en zou naar verluidt in beeld zijn bij de club waar hij in 2010 zijn doorbrak als prof beleefde.

Onlangs was Cillessen nog in beeld om eerste keeper van PSV te worden, maar de Eindhovenaren haalden Walter Benítez al op bij OGC Nice. Later werd hij ook gelinkt aan zijn voormalige club Ajax. Volgens Spaanse media is Cillessen nu daadwerkelijk op weg naar NEC. Voetbal International meldt dat investeerder Marcel Boekhoorn persoonlijk naar Valencia zou zijn gereisd om Cillessen ervan te overtuigen om terug te keren naar NEC. Trainer Rogier Meijer beschikt momenteel bij de Nijmegenaren over de doelmannen Mattijs Branderhorst, Danny Vukovic en Robin Roefs.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Cillessen behoort samen met Gonçalo Guedes en Maxi Gómez tot de grootverdieners bij Valencia en zou mede daarom niet in de selectie zijn opgenomen voor het oefenduel met Nottingham Forest (1-1). Een vertrek van Cillessen zou voor los Che daarom betekenen dat er nieuwe spelers kunnen worden ingeschreven in LaLiga. Een vertrek van Cillessen hangt al langere tijd in de lucht. Afgelopen seizoen kwam de 63-voudig international met name in de tweede seizoenshelft maar weinig in actie. Dat kwam deels door blessures, maar ook doordat Giorgi Mamardashvili voor het leeuwendeel van de duels de voorkeur kreeg boven Cillessen.

Met het WK in Qatar in aantocht zal het belangrijk zijn voor de doelman om aan spelen toe te komen. De afgelopen twee jaar speelde de ex-keeper van Barcelona, Ajax en NEC slechts zeven interlands. Ook dat had deels met blessures en een coronabesmetting te maken, maar de doelman werd ook een aantal keer niet geselecteerd of opgesteld.Gerelateerd

Meer sportnieuws

117 reacties (laatste reactie door nimma_024)
3 augustus 2022 om 12:23

Misschien wil hij gewoon lekker in de luwte nog even keepen. Gewoon bij een leuk, gezonde, mooie club zonder echte prestatiedwang. Ik snap dit wel. Hij heeft genoeg gedoe gekend. Telkens twijfelen of je wel eerste doelman bent is hij ook wel klaar mee

Hahahah wat een zomer is dit. Yilmaz, Bergwijn, Cil. Feyenoord dat flink verkoopt, Ajax dat flink verkoopt, Feyenoord en Ajax die allebei hun transferrecord breken. PSV die Gakpo en Sangare nog heeft. Dit wordt een leuk eredivisie jaar!

3 augustus 2022 om 12:25

Helemaal mee eens. Gaat enorm spannend worden. Zowel Ajax als PSV hebben een super voorhoede, een sterk middenveld en een wat onzekere achterhoede, doet allemaal niet erg onder voor elkaar. Van Feyenoord verwacht ik ook veel mits die Gimenez een voltreffer blijkt.

3 augustus 2022 om 12:31

Echt zo! Mogen we daar ook nog Jonathan de Guzman, Ayoub en Bas Dost aan toevoegen? Ook hele knappe transfers met spelers die de nodige ervaring en kwaliteit meebrengen! In mindere mate keert Zivkovich terug bij Emmen en gaat Henk Veerman terug naar Volendam. Het niveau in de Eredivisie gaat écht omhoog!

3 augustus 2022 om 14:57

Allemaal leuke namen, maar ik vraag me wel af of ze allemaal (op Bergwijn na) nog wat toevoegen. Veelal uitgerangeerde en/of blessuregevoelige spelers.

3 augustus 2022 om 12:33

Vergeet ook niet Twente dat zo goed als alle spelers heeft weten te behouden en Vlap en Sadilek permanent heeft vastgelegd. Sinds Munsterman daar weg is en er echt heel goed is herbouwd heb wel een zwak gekregen voor die club. Denk dat ze dit jaar wel eens hoge ogen kunnen gooien.

3 augustus 2022 om 12:58

Voor elke club is het beter dat de Eredivisie zo sterk mogelijk wordt. Dan kunnen we in Europa voorgoed Portugal voorbij en aanhaken bij Frankrijk. Nu de clubs steeds meer te spenderen hebben hoop ik ook dat de middenmoters wat grotere spelers kunnen binnenhalen.

3 augustus 2022 om 15:22

Daarvoor moeten ajax, psv en Feyenoord wel spelers halen uit de eredivisie, zodat die clubs ook meer uit te geven hebben en dat gebeurt juist steeds minder voor mijn gevoel.

3 augustus 2022 om 13:00

Ja de Eredivisie wordt geweldig dit jaar. Dit is wat je wilt zien, dat de competitie in de breedte sterker wordt. Ben erg benieuwd naar dit seizoen.

3 augustus 2022 om 14:10

Super leuk inderdaad. Vorig jaar deden de Nederlandse clubs het in Europa ook al heel behoorlijk, en de eredivisie wordt nu alleen maar sterker!

3 augustus 2022 om 13:19

Ik riep dit een aantal jaar geleden al, het is goed als de top clubs groeien op Europees gebied, dat geld stroomt uiteindelijk ook door naar de subtop en de kleinere clubs, mogelijk dat wij nu eindelijk daar de resultaten van gaan zien, hopelijk draait een iedereen een top jaar en kan de achtervolging op Frankrijk worden ingezet.

3 augustus 2022 om 13:29

Zo dat heb jij dan echt enorm goed voorspelt! Complimenten zeg

Zo dan wat een stunt! De Eredivisie trekt echt leuke namen aan. Ik geloof graag dat onze competitie sterker en aantrekkelijker wordt.

Nou dat is een verrassing, zeg. Hij kan toch bij betere clubs (sorry NEC-fans) terecht ?

Ik had de hoop dat hij bij ons 2 jaartjes zou komen keepen. En dan Gorter een jaartje verhuren (aan NEC bijv)...

Hoe dan ook een enorme kwaliteitsimpuls voor NEC en de Eredivisie.

3 augustus 2022 om 12:34

Denk inderdaad dat het voor NEC een uitstekende keeper is. Echter heeft hij maar 27 wedstrijden gekeept in afgelopen 2 jaar. Daar kun je niet op vertrouwen.

3 augustus 2022 om 12:35

Het seizoen begint dit weekend en er heeft zich nog geen andere club gemeld. Denk niet dat hij veel keus heeft.

De ED gaat lekker zeg, de kleintjes doen echt goeie zaken!

Hele leuke keeper voor NEC en een mooie stap. Terug naar de club waar het voor hem begon. Fijn dat een speler dat op zo'n leeftijd al doet, in plaats van wanneer hij echt is uitgeblust. Wat hoop ik dat dit waar is

3 augustus 2022 om 12:24

Cillessen is toch ook redelijk uitgeblust? Eigenlijk al 2,5 jaar amper wedstrijden gekeept.

3 augustus 2022 om 12:25

Het is geen topkeeper, maar heeft vaak genoeg laten zien gewoon een prima doelman te zijn nog. Uitgeblust vind ik hem echt nog niet. NEC heeft spontaan één van de betere keepers van de Eredivisie

3 augustus 2022 om 12:33

Totaal niet uitgeblust. Hij hoorde vorig seizoen nog tot de betere keepers van La Liga als hij niet geblesseerd was. Ik kan me nog herrineren dat hij tegen Villarreal 3 wereldreddingen maakte terwijl hij daarvoor maanden niet gespeeld had. Maar zoals jij zegt is hij wel ontzettend vaak geblesseerd, vandaar dat Valencia hem laat gaan (hebben trouwens ook een jonge goede doelman klaar staan) en dat pak hem beet Ajax het niet aandurft. Maar qua kwaliteit schat ik hem nog zelfs hoger in dan Bijlow, hij maakt in ieder geval minder fouten.

3 augustus 2022 om 12:52

Ajax had hem gewoon moeten halen. Het is gewoon de nummer 1 keeper van het Nederlands elftal, al jaren. Door blessures mist hij inderdaad wedstrijden maar als hij fit is keept hij altijd en goed. Ajax heeft een Pasveer en Stekelenburg in de selectie om als ervaren keeper de jeugd op te vangen wanneer die niet presteert. Gorter presteert blijkbaar nog niet, dan moet je gewoon Cillessen in de goal hebben en als hij dan geblesseerd is dan kom je met Pasveer of Stekelenburg. Dat Pasveer het vorig jaar zo geweldig deed had niemand verwacht Incl. hijzelf. In principe weet hij dus ook dat hij invallende keeper is.

Leuk voor NEC maar die Brandenhorst is niet zo’n slechte keeper heeft het echt goed gedaan vorig jaar. Zou zonde zijn als deze jongen op dr bank komt te zitten. Cillissen zie ik liever bij Ajax als nr 1. Maar NEC moet ook denken aan waarde en in mijn ogen is Brandenhorst potentieel hoger.

3 augustus 2022 om 12:27

Nemen jullie Brandenhorst dan, heeft zoals je zelf zegt meer waarde! Houden wij het Cillissen want dies minder waard

3 augustus 2022 om 12:36

Niet om het een of ander maar als je de TD van NEC bent en je krijgt Cillessen in je schoot geworpen dan moet je dat gewoon altijd doen. Niks tegen Brandenhorst overigens, heeft het goed gedaan maar wel ook ‘maar’ 1 seizoen in de Eredivisie. Daarbij verwacht ik niet dat Brandenhorst miljoenen zal opbrengen bij een verkoop, nog maar een jaar contract en hij is ook geen 23 meer.

3 augustus 2022 om 12:24

Elke week bij NEC keepen, dan doe je wel ritme op lijkt me.

3 augustus 2022 om 12:33

En train je niet op een top niveau en mis je de Europese wedstrijden. Het trainingsniveau bij NEC ligt natuurlijk veel lager dan bij Feyenoord, PSV en Ajax. Dit lijkt gewoon meer op afbouwen Ben het met Lfcaz eens, lijkt erop dat hij geen ambities heeft voor Oranje. Pasveer, Flekken en Bijlow hebben dan gewoon een stap voor. De trainingen die hun hebben is van een vel hoger niveau, dat is 1 en ze hebben nog een Europees voetbal. Nu weet ik niet of Flekken Europes speelt, maar de Bundesliga is wel een zwaardere competitie dan de Eredivisie.

3 augustus 2022 om 13:03

Cilessen heeft internationale ervaring zat, de beste man heeft notabene een halve finale wk gestaan en bij barca. Nu gewoon lekker wekelijks spelen, ideale voorbereiding op het wk juist.

3 augustus 2022 om 12:37

Moet hij dan op de bank blijven zitten bij Valencia? Andere clubs hebben duidelijk geen interesse.

3 augustus 2022 om 15:26

Dat weet je niet, uiteindelijk krijgt hij veel meer schoten op zich dan bij respectievelijk ajax psv en feyenoord, dus hij word wel degelijk getest en het is dan niet dat hij Europees komt te spelen en dan een benzema, lewa of mbabbe voor zich heeft staan maar de spitsen van ajax en psv kunnen het hem net zo moeilijk maken,.. en verw8 niet dat ajax of psv nu altijd tegen een wereldploeg met de beste spitsen spelen op Europees gebied, ja gemiddeld wel beter als de eredivisie maar dan staat er dus ook een betere verdediging voor je neus ..

Aparte keuze, is toch indien fit de eerste keeper van het NL elftal. Had wel verwacht dat hij bij een goede ploeg terecht zou komen.

3 augustus 2022 om 12:26

Indien beide fit, mag ik toch hopen dat Van Gaal voor Bijlow kiest.

3 augustus 2022 om 12:29

Ik ben nog steeds niet overtuigd hoor van Bijlow. Blijft steeds maar weer foutjes maken die in het begin afgescheept werden als jeugdigheid. Alleen maakt hij ze nog steeds en inmiddels heeft hij toch wel ruim ervaring. Nederland en keepers is momenteel gewoon niet zo sterk.

3 augustus 2022 om 12:40

Ik ben ook echt niet overtuigend van Bijlow. Wat heeft deze beste keeper gepresteerd tot op heden? Net zoveel als die Drommel, toch? Beiden 0,0. Het is dat hij bij een club als Feyenoord keept, maar stel hij keepte bij een SC Heerenveen of RKC Waalwijk (lees Erwin Mulder en Etienne Vaessen) prijsde men hem nooit zo hoog aan.

Bijlow is een leuke clubkeeper voor een provincieclupje zou Johan Derksen zeggen, maar echt niet Oranje-waardig. Geldt ook voor Til overigens, als ik het toch over Oranje heb.

3 augustus 2022 om 13:07

Hoop ik normaal gesproken ook maar moet zeggen dat ik Bijlow na de wedstrijden die hij bij het NL elftal mocht keepen een stuk minder vind presteren ( + vaak geblesseerd ). Cillissen is altijd degelijk en maakt zelden blunders.

3 augustus 2022 om 13:27

Cillissen is nog vaker geblesseerd dan Bijlow, voor de rest lood om oud ijzer, beide redelijke keepers

Verassende stap dit. Ik denk dat hij bij Ajax dit jaar nog prima in de basis had kunnen staan en zich zo kunnen verzekeren van een plekje in Oranje. Succes bij NEC, goede aanwinst voor ze

3 augustus 2022 om 12:28

Toen hij keeper bij nec was, kreeg hij ook een uitnodiging voor het Nederlands elftal he

3 augustus 2022 om 12:33

Dus als hij NEC in de basis staat, kan hij zich niet verzekeren van een plekje bij Oranje? Volgens mij gaat het om de keepers kwaliteiten en niet om de club waarvoor je uit komt.

3 augustus 2022 om 12:40

Tja Van Gaal lijkt me dan weer iemand die eist van z’n spelers dat ze op een zo hoog mogelijk niveau spelen, en van Valencia naar NEC is natuurlijk objectief gezien een enorme stap terug. Aan de andere kant heeft Cillessen het onder Van Gaal eigenlijk altijd wel goed gedaan en heb ik nog niet het gevoel dat Bijlow op het moment de onomstreden nummer 1 is. We gaan het zien.

3 augustus 2022 om 15:01

Maar hij zat het merendeel op de bank, volgens mij is wedstrijdritme dan weer belangrijker en krijg je bij NEC meer de kans je te onderscheiden.

Volgens de geruchten was AZ voor hem in de markt. Zou deze stap wel erg verrassend vinden. Wel leuk voor NEC dat hij niet in zijn allerlaatste nadagen naar zijn jeugdclub gaat. Nu kan NEC er ook nog een paar jaar van genieten.

Ligt Ajax nou echt zo erg te slapen? Of willen ze gewoon geen goede keeper op doel komend seizoen? Als NEC hem kan betalen dan kan Ajax dat zeker lijkt me …

Kijk, nu vz mag je eindelijk de term stunt een keer wel gebruiken en dan doe je het niet! Maar dit zou toch wel een heel mooi teken naar NEC zijn vanuit Jasper.

Het klinkt misschien heel vreemd, maar het geeft mij erg dubbele gevoelens als supporter. Natuurlijk enerzijds prachtig als zo'n speler al wil terugkeren en gewoon een super goede keeper voor ons. Anderzijds is dit eigenlijk een van de weinige posities waar we al super goed bezet zijn. Erg zuur voor Matthijs Branderhorst, die in mijn ogen erg ondergewaardeerd is in de Eredivisie. Zou die dan vertrekken?
Ben erg benieuwd!

3 augustus 2022 om 12:38

Ik heb geen hoge pet op van Branderhorst. Het is dat het vorig seizoen verdedigend stabiel stond en Branderhorst inderdaad redelijke wedstrijdjes keepte, maar echt uitblinken deed hij niet. Vind hem inderdaad een keeper voor een club als NEC, maar als een kans als Cillessen zich voordoet hoef je als club niet twee keer na te denken lijkt mij...

3 augustus 2022 om 12:56

Dat ben ik niet met je eens Cancellara. Branderhorst was geregeld de uitblinker bij NEC met een aantal goede reddingen. In mijn ogen heeft ie zich wel bewezen en hij heeft echt wel punten gepakt voor NEC. Zou voor Feyenoord ook een prima vervanger voor Marciano zijn trouwens. Gewoon een betrouwbare keeper die beslissend kan zijn voor een ploeg.

Als hij terugkeert, dan zou dit wel een hele aparte transferzomer zijn voor de Eredivisie. Kan mij niet herinneren dat clubs eerder zo actief zijn geweest, zelfs voor corona niet en ook niet dat bepaalde clubs best wel gevestigde namen halen.

Yilmaz naar Fortuna Sittard, Bergwijn, Wijndal, etc. naar Ajax, Quinten Timber, Dilrosun, etc. naar Feyenoord, Benitez, de Jong, Til, etc. naar PSV maar ook transfers als Bazoer naar AZ maar ook gewoon clubs als FC Groningen, FC Twente, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, NEC, etc. die gewoon zo op het eerste gezicht goede en leuke versterkingen hebben gehaald.

Voor NEC zal Cillessen sowieso een geweldige keeper zijn. Denk zelfs ook voor Ajax, maar bij Ajax hoop ik dat ze gewoon voorlopig de voorkeur geven aan Pasveer. En Cillessen kwakkelt de laatste jaren met zijn fitheid, zoals al in de tekst staat en dat is ergens ook wel een risico voor NEC. Als hij fit is, zal hij ongetwijfeld eerste doelman worden en het zou geweldig zijn als Cillessen terugkeert bij NEC, terug naar huis en zijn geboortestad.

Heb echt wel zin in dit nieuwe Eredivisie-seizoen. Zoals ik al schreef heeft eigenlijk iedere club wel een of meerdere goede en opvallende versterkingen. Maakt het ook wel interessant om naar te kijken.

Als die teruggaat naar NEC, dan kunnen we wel stellen dat die niet mee gaat naar het WK. Er zijn dan gewoon keepers die op een hoger niveau keepen. Pasveer, Flekken en dan de beoogde eerste doelman Bijlow.

Met hoger niveau bedoel ik dan ook gewoon Europees voetbal. Ik ben echt wel een voorstander van Cilliessen in Oranje, maar als die teruggaat naar NEC, dan hoeft het niet meer. De trainingen zijn daar ook van een lager niveau dan bij Feyenoord en Ajax. Je moet voor een WK echt op top fit zijn en heel gretig en elke dag keihard werken, met een stap naar NEC lijkt het meer op afbouwen.

3 augustus 2022 om 12:32

Het lijkt mij dar Cillessen, Flekken en zeker Bijlow de drie doelmannen blijven eigenlijk. Mits Cillessen het blijft laten zien natuurlijk

Nu mag voetbalzone wel de titel gebruiken dat een club stunt. Dit zou toch wel een stunt zijn op 33 jarige leeftijd, aangezien keepers langer door kunnen

Tja, NEC en Cillessen.. Zijn jeugdclub heeft hem al eens het EK gekost en wellicht nu ook het WK

Dit is toch ook wel een leuke keeper voor een team als Az..! Gemiste kans.

Wow bijzonder zeg, AZ had serieuze interesse en heeft zich ook gemeld. Maar Cillessen gaf voorkeur aan NEC. Goede aankoop van NEC!

Jasper terug in het rood-groen-zwart bij de club waar het allemaal begon voor hem. Weet nog goed dat eerste doelman Gabór Babos geblesseerd raakte en Cillessen sindsdien niet meer uit de basis verdween. Jasper steeg destijds en hierin boven zichzelf uit of was het gewoon zijn hoge niveau? Ik wist toen al dat-ie niet lang in het rood-groen-zwart zou spelen. Een transfer naar Ajax was uiteindelijk meer dan terecht en verdiend. Vervolgens ook daar de sterren van de hemel gekeept/gespeeld en een transfer bemachtigd naar het grote FC Barcelona. Daar jammer genoeg nooit een vaste waarde kunnen worden, mede door toedoen van een uitstekende Ter Stegen. Daarna verkast naar Valencia, waar-ie mede door blessureleed, nooit meer die keeper is gebleken van NEC en Ajax.

Ik hoop dat Jasper zijn carrière 'afsluit' of voortzet in Nijmegen. Uit betrouwbare en nauwe bronnen om Cillessen heen, weet ik dat er gesprekken gaande zijn en deze er goed uit zien.

Nu nog een goede spits en een buitenspeler met rendement en we kunnen ons opmaken voor nog een seizoen Eredivisie (2023-2024)!

Wow, leuk dat hij (waarschijnlijk) wilt afsluiten bij de club waar het voor hem begon en op een leeftijd dat hij nog van waarde kan zijn ipv ergens achter in de 30.

Wat een leuke transferzomer is dit zeg. Wordt een leuk seizoen zo met interessante spelers om te volgen bij meerdere clubs.

Mooi zo dan zijn we van dat Ajax als je slag gezeur af. Altijd geblesseerd en we moeten vooruit kijken. Niet steeds naar wat geweest is terug willen halen.

3 augustus 2022 om 13:28

Is gewoon nog de NL11 eerste keus van van Gaal. Klopt dat hij de laatste tijd wat vaker geblesseerd is geweest, weet verder weinig van zijn klachten en of het aanhoudend is, maar met 33 jaar heb je als keeper nog genoeg goede jaren voor je. Klaarblijkelijk mag hij gratis weg bij Valencia. Ik weet dat H&H liever 10 miljoen plus uitgeven aan aankopen maar deze is voor niets!
Het blijken twee enorme sulletjes die H&H.

Met oog op WK onlogisch om naar NEC te gaan ... Daar speel je je niet mee in de kijker

3 augustus 2022 om 12:48

Bij Valencia op de bank is dat ook lastig. Nu keept hij in ieder geval, maar met je eens dat het lastig voor hem wordt om eerste keeper te worden zo. Misschien had hij niet veel keuze en wilde hij terug naar een vertrouwde omgeving.

Leuke naam en een topper voor NEC!
Hij zal wel Branderhorst in de weg zitten

Ik schap het beleid niet van NEC. Ze hebben al een prima keeper.

5 augustus 2022 om 18:48

Marcel boekhoorn betaald deze aankoop, moet ted van leeuwen dan zeggen nee doe maar niet want dan snappe mense ons beleid niet, dit is gewoon in top speler voor nec

Bizar dat NEC een betere keeper heeft dan wij

Dit is wel echt een stunt.
Nu heeft NEC een goede aanvaller en uistekende keeper en daar kun je ver mee komen.
Ik schat NEC nu sterker in dan Vitesse!!

3 augustus 2022 om 12:55

Met alleen Tannane en Cillesen ben je er nog niet hoor😉
Ik zou het wel geweldig vinden als NEC boven Vitesse eindigt🙏🏼

3 augustus 2022 om 15:54

NEC zal zich nogmaals moeten verontschuldigen bij Edgar Baretto en hem een contract voor 2 seizoenen aanbieden.

Mooi man. Had verwacht dat Ajax z'n kans zou grijpen na zaterdag, maar mooi van Cillessen dat hij (waarschijnlijk) voor NEC kiest. Niet dat ik een ajaxtransfer perse toe zou juichen, het zou redelijk getuigen van paniekbeleid na 1 slechte wedstrijd van Gorter, maar het is wel redelijk inherent aan de voetballerij.

Komt ie in ieder geval wel zeker aan spelen toe, want waar is hij nou echt onbetwist eerste keeper geweest na Ajax? Voor mij het toonbeeld van de teloorgang van het Nederlandse keepersgilde. En een flapdrol, maar dat terzijde.

Leuk voor NEC dat ze deze jongen terug kunnen en willen halen. Maar ondetussen heeft Cillesen in het buitneland bij FC Barcelona alleen maar als 2e keeper gefungeerd en bij Valencia mede door blussures gewoon voorbij gestreeft door Mardiahsvilli en Domenech daar gewoon de 2e keeper. Daarnaast heeft Matthijs Branderhorst het helemaal niet slecht gedaan bij NEC naar mijn weten?

Als dit klopt dan kan Cillessen er geen reet meer van als hij bij een veredelde degradatiekandidaat gaat spelen, op deze leeftijd al. Dit is meer iets wat hij rond zijn 35e zou moeten doen, na eerst nog 2 jaar bij een subtopper in NL te hebben gespeeld. Hoe denkt hij keeper van het Nederlands elftal te blijven als basisspeler bij NEC? Ik weet dat spelers in een ommezien worden opgeroepen voor het nationale elftal in dit land maar je gaat me niet wijsmaken dat Cillessen door van Gaal nog opgeroepen gaat worden, zelfs niet als 2e of 3e keeper van het Nederlands elftal. Hij had Ajax moeten benaderen. Denk dat Ajax niet echt zouden twijfelen om 1 van die blessuregevoelige opa's eruit te flikkeren en er een speler als Cillessen voor terug te halen die een aantal jaar jonger is en dus ook nog wel even door kan.

3 augustus 2022 om 13:19

Blessuregevoelige opa's? Pasveer heeft 1 gebroken vinger gehad. Is dat blessuregevoelig? Dan kan iedere keeper overkomen.
Als er iemand blessuregevoelig is is het Cillessen wel.

3 augustus 2022 om 14:08

Was getekend, VinRoo, een gefrustreerde Ajacied die het niet kan verkroppen dat Celissen niet voor Ajax kiest.

Wauw, dat is wel een stunt van NEC. Ik vind dat deze keeper nog makkelijk met de top3 mee zou kunnen komen!

zo...wat een carriere zeg...dit is wat je noemt een echte Topper

Persoonlijk heb ik dit altijd een ontzettend lulletje rozenwater gevonden. De uitstraling van een dorpspriester en dan nog dat hele irritante zelfingenomen lachje nadat hem een vraag wordt gesteld door een intervieuwer.

Daarnaast is het een wonder dat hij met zijn kwaliteiten bij een club als Valencia terecht is gekomen. Was bij Ajax al geen bovengemiddeld goede keeper en gaat tijdens het WK hopelijk niets meer doen dan de bank warm houdennen hopelijk de sfeer in de groep niet verpesten.

3 augustus 2022 om 15:23

Ik respecteer je mening, maar ik heb zo'n vermoeden dat jij Bijlow daarentegen wel een hele goeie keeper vindt 😂

4 augustus 2022 om 04:24

Bijlow is het grootste keeperstalent wat we in Nederland hebben en ik hoop dat hij die lijn door trekt, wie niet? Ik heb geen voorkeur vwb Feyenoord Ajax of PSV overigens.

Wellicht is het zelfs geen onverstandige keuze om, mits hij zijn vorm van vorig seizoen nu weer gaat vinden, Pasveer op te stellen. Alles beter dan die lamlul van een Cilessen.

Als hij nog naar het WK wil moet hij niet voor NEC gaan spelen. Zijn vast nog wel andere clubs die minimaal nog Europees spelen?

Had hem best nog wel bij AZ willen zien, maar als hij kiest voor NEC dan is dat natuurlijk ook wel mooi. Niet per se voor het hoogst haalbare (niet dat dat AZ is, maar wel iets hoger in potentie dan Nec), maar voor de nostalgie en de historie.

Kan ik wel waardering voor hebben.

Prachtig voor NEC, dit zie ik graag. Had hem best terug willen zien bij Ajax, maar zijn blessureleed en niveau ten opzichte van Pasveer brengen toch twijfels. Bij Ajax zal hij ongetwijfeld ook een topsalaris willen. Maar zijn liefde voor NEC is puur, deze overstap was al maanden realistisch. Blijft een goede keeper, nu heeft NEC de beste van Nederland, prachtig natuurlijk.

Wauw NEC? Kon echt wel veel hoger mikken dan met alle respect voor NEC. Maar goed hij doet het dan echt een uit clubliefde want NEC geeft geen mega salarissen. Natuurlijk enorm mooi voor die club. Alleen wat gebeurd er met het Nederlands Elftal dan? Keepen voor NEC is natuurlijk niet ideaal dan...

Ajax zit behoorlijk te slapen als dat waar is. Cillessen zou met afstand de beste keeper bij Ajax zijn. Snap ook niet dat hij zelf nu al terug wil naar NEC. Er zouden toch genoeg clubs uit topcompetities of topclubs uit kleinere competities interesse in hem moeten hebben gezien zijn kwaliteiten en ervaring.

3 augustus 2022 om 16:02

Wellicht spelen er ook andere belangen mee voor een terugkeer naar N.e.c.
Na 6 jaar buitenlandse avonturen wellicht dichter bij familie willen wonen bijv.?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. Proper Middenvelder20
L. SchöneMiddenvelder20
Pedro MarquesAanvaller20
O. TannaneAanvaller21
E. TavşanAanvaller21
S. El KarouaniVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

281 fans
Keeper, 33 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 NEC 1 0 0 0
2021/2022 Valencia 17 0 1 0
2020/2021 Valencia 10 0 0 0
2019/2020 Valencia 24 0 1 0
2018/2019 Barcelona 3 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Louis van Gaal had helder antwoord klaar op rentree van Cillessen bij NEC

Jasper Cillessen heeft in een interview met De Telegraaf uitgebreid tekst en uitleg gegeven bij zijn verrassende overstap naar NEC. De geboren en getogen Nijmegenaar noemt zijn terugkeer in het Goffertstadion...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren