Midtsjö poseert trots in Galatasaray-shirt; clubs bevestigen komst van AZ

Dinsdag, 2 augustus 2022 om 10:19Tom Rofekamp • Laatste update: 12:37

Fredrik Midtsjö is speler van Galatasaray. Dat melden zowel de Turkse club als zijn oude broodheer AZ op de officiële kanalen. Daarmee komt er na vijf jaar een einde aan het huwelijk tussen de Alkmaarders en de 28-jarige Noorse middenvelder. AZ boekt volgens Noorse media iets meer dan een miljoen winst op zijn dragende kracht, die nog een jaar vastlag in het AFAS Stadion.

Midtsjö is in een reeks foto's, gedeeld door het officiële Twitter-account van Galatasaray, te zien in het shirt van zijn nieuwe club. De Noor slaat daarop onder meer trots op het clublogo. Directeur voetbalzaken van AZ Max Huiberts wil Midtsjö bedanken voor bewezen diensten. "Hij is een stabiele factor geweest in de afgelopen seizoenen. We waren op de hoogte van zijn wens nog een ander buitenlands avontuur aan te gaan en daarin hebben wij meegedacht. We bedanken Fredrik voor zijn jaren in het AZ-shirt en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."

Dinsdag staken in de Turkse media de eerste geruchten de kop op over een bod van Galatasaray op Midtsjö. Cimbom zou de middenvelder al een tijdlang volgen en is dus daadwerkelijk op actie overgegaan. Media in het geboorteland van Midtsjö kwamen al snel met de berichtgeving dat AZ het bod van 3,5 miljoen euro geaccepteerd had. De Alkmaarders wilden echter wachten met het afronden van de deal tot het Conference League-tweeluik met Tuzla City achter de rug was.

Toen AZ zich voor de volgende voorronde van het toernooi had geplaatst gaf de club Midtsjö toestemming om naar Turkije af te reizen. Daarmee verloor de ploeg van Pascal Jansen een bepalende speler op het middenveld. Midtsjö ontwikkelde zich vrijwel direct na zijn komst van Rosenborg BK in 2017 tot basisspeler in Alkmaar en kwam in zijn vijf seizoenen op een totaal van 195 wedstrijden, 7 goals en 31 assists. Huiberts kan een winst van circa 1,3 miljoen euro bijschrijven, daar AZ in 2017 2,2 miljoen euro aan Rosenborg betaalde. Riechedly Bazoer werd maandag al gepresenteerd als zijn beoogde vervanger.


Poll

Moet AZ een vervanger halen voor Fredrik Midtsjö?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door galagantoise34)

3,5 miljoen voor zo'n belangrijke speler als Midtsjo. Dan zal toch niet lekker voelen bij AZ.

31 juli 2022 om 21:19

Na 5 trouwe dienstjaren zwaaien wij hem met trots uit.Deze transfer is hem gegund en zoals je kan lezen en wellicht al gezien hebt staat de opvolging al in veelvoud klaar.Door zijn werklust en overzicht zal ik mijn favo speler zeker gaan missen.Dit is al met al wel een gun transfer voor 3.5 miljoen maar na 5 jaar is dat imo prima.

31 juli 2022 om 21:48

Mooi om te zien dat AZ coulant is hierin. Ik snap, los van salaris en de stad, echter niet waarom hij voor Gala kiest. Maar dat is meer mijn persoonlijke voorkeur denk ik dan. Ik denk dat hij makkelijk bij een subtopper in 1 van de grote competities kan spelen.

2 augustus 2022 om 11:08

Ik gok vanwege het salaris en de stad

31 juli 2022 om 21:35

Inderdaad. Was voor Feyenoord en misschien ook wel Psv een mooie transfer geweest. Geven ze in Turkije nog steeds zoveel meer salaris?

1 augustus 2022 om 00:19

PSV heeft beter lopen op het middenveld. Hij was wel een goede opvolger voor Aursnes geweest denk ik.

1 augustus 2022 om 13:28

Hij is beter dan ieder van de middenvelders van PSV, is een van de drie beste middenvelders van de Eredivisie.

2 augustus 2022 om 10:33

je was al vroeg bezopen gisteren zo te lezen, Midtsjo beter dan ieder van de middenvelders van ons hahaha. Midtsjo is niveau Hendrix maar dan met meer haar op zijn hoofd.

2 augustus 2022 om 10:58

Als je midtsjo nooit hebt zien voetballen kan je het ook gewoon zeggen, ipv een beetje grappig proberen te doen met de vergelijking met Hendrix. De beste man vormde samen met Koopmeiners het beste middenveld destijds van de eredivisie, en hij deed niks onder voor Koopmeiners. Op basis van wat vind jij dat hij niveau Hendrix is?

2 augustus 2022 om 11:20

Midstjo is niet de beste middenvelder van psv (sangare), ook al begint hij zeer slecht deze voorbereiding. Maar toch een stuk beter dan guti, ledezma, van ginkel, til en simons

31 juli 2022 om 22:06

Snap de top 3 niet, voor 3.5 mil absoluut no brainer. Halen die gast. Ook al zou hij back-up zijn.

2 augustus 2022 om 10:39

ik wil hem al jaren bij PSV, is een dikke upgrade tov van bijvoorbeeld van Ginkel. Maar ik meende altijd dat hij te duur was. Dit geld was het wat mij betreft dubbel en dwars waard geweest. Goede speler.

2 augustus 2022 om 11:08

Vind het een gemiste kans voor Ajax. We hebben geen zes achter Alvarez en dat had deze speler uitstekend kunnen invullen. Nu krijgen we bij schorsingen em blessures van Alvarez weer van die gekke probeersels (zoals Rensch daar neerzetten). Daarbij is Alvarez voor mijn gevoel te onomstreden. Hij heeft geen concurrentie en dat met je in mijn optiek door het uitblijven van verdere onteikkeling. In de tijd dat hij moest knokken voor ern badisplek heeft hij zich fantastisch ontwikkeld. Nu blijft verdere ontwikkeling een beetje uit.

2 augustus 2022 om 16:57

@Yoda
Ik denk dat bij een binnenlandse transfer AZ minder coulant zou zijn met de transfersom, blijft 1 vd betere middenvelders in de Eredivisie.

31 juli 2022 om 22:12

1jarig contract en heeft zijn waarde al lang bewezen. Ze gunnen hem deze transfer, en boeken alsnog een mooie winst.

Voor zo’n laag bedrag had het de ideale opvolger geweest van Aursnus. Vind het een laag bedrag voor zo’n kwalitatieve speler

31 juli 2022 om 21:16

Hij is langer bij az gebleven dat iedereen had gedacht en daar zijn we dankbaar voor. Het wordt hem gegund en met een 1-jarig contract is het nog best oke. Hij is toe aan een stap in het buitenland, Feyenoord was denk ik geen optie voor hem.

31 juli 2022 om 21:24

Ten eerste speelde hij al in het buitenland. Ten tweede is een stap naar de Turkse competitie in mijn ogen gewoon een stap achteruit. Sportief gezien dan. Financieel zal het voor hem wel aantrekkelijker zijn dan de Eredivisie.

31 juli 2022 om 21:53

Ik snap dat nl al het buitenland voor hem was maar na al die jaren een andere competitie en een ander land bedoel ik uiteraard. Ik ben het met je eens dat de stap niet de juiste voor hem is

31 juli 2022 om 22:16

Met alle respect voor Az, maar Galatasaray is toch wel een stapje hoger. Qua competitie is Turkije buiten Ajax en Psv niet echt onder de Nederlandse niveau. Galatasaray werd dan misschien wel 11ste ofso afgelopen jaar maar er is dit jaar heel wat bijgekomen, en ze spelen geen internationale competitie dus alleen turkse competitie. Ze gaan 100% voor de kampioenschap en daar kan je deze man goed bij gebruiken.

1 augustus 2022 om 02:44

Je doet voorkomen alsof geen internationaal voetbal spelen een voordeel is. Je zegt het zelf al. Gala werd 11e in een competitie die minder is dan de Eredivisie.

2 augustus 2022 om 12:15

Galatasaray is kwa naam en beleving zeker een stap vooruit. Maar op het moment sportief gezien echt niet. Al krijgen ze wel weer een leuk team aankomend jaar als een Evander ect ook komen.

Onbegrijpelijk dat je hem verkoopt voor dat bedrag. Feyenoord meer dan 15 miljoen voor Aursnes, en dan 1 miljoen voor Midtsjo. Daar schiet je toch helemaal niks mee op

31 juli 2022 om 21:14

3,5 miljoen en Midtsjo stond nog maar 1 jaar onder contract. Daarnaast had ik wel verwacht dat ze er iets meer voor zouden krijgen.

2 augustus 2022 om 11:09

Klopt, ik las verkeerd. Alsnog niet veel, ik zou hem dan gewoon nog een jaar hebben gehouden. Aan de andere kant ook wel sympathiek dat ze hem dit gunnen

31 juli 2022 om 22:14

Maar Feyenoord doet het ook geweldig. Moet je nagaan, Aursnes 15 miljoen, maar Messi voor niks naar PSG. Dat heeft natuurlijk alles te maken met contractlengte en bewezen diensten, maar dat snapte je zelf hopelijk ook wel.

Kan iemand wat meer over hem vertellen? Ben wel benieuwd naar onze nieuwe aankoop

31 juli 2022 om 21:20

Middenvelder met heel veel drive die met zijn goede dribbel en aannames zorgt voor overtalsituaties voorin. Brengt veel risico in zijn spel maar raakt ook niet vaak een bal kwijt. Enige minpuntje is zijn afstandschot, die is erg zwak. Het is 1 van mijn favoriete az-spelers die ik heb gezien en ik kom er al bijna 20 jaar. Mits fit een enorm goede middenvelder

31 juli 2022 om 21:26

Bedankt voor de informatie. Aangezien jij aangeeft dat het 1 van je favoriete az-speler is, kan ik ook aan jou vragen in hoeverre hij het spel kan lezen, want we hadden vorig seizoen geen een speler die daar goed in was in onze as. Dat is een van de oorzaken geweest waarom wij ondermaats hadden gepresteerd in de competitie

31 juli 2022 om 21:33

ik ben geen az-kenner, maar midtsjo is vooral motor op het middenvelder. hij staat er niet om met geniale passjes te strooien. dat wil niet zeggen dat hij dat nooit doet, maar je kan van hem niet verwachten dat hij de spelmaker bij galatasaray wordt.

31 juli 2022 om 21:55

Zie de uitleg van azchelsea, beter kan ik het niet omschrijven

1 augustus 2022 om 13:32

Wel geniale passjes. Kijk zijn assist tegen Feyenoord in de Kuip op Boadu maar. Is een van de meest geniale assists van de afgelopen jaren. De moeilijkheid van die bal met curve perfect in de loop op Boadu te geven die er alleen maar tegen aan hoeft te lopen. En zijn dribbel daarvoor geeft nog meer van zijn spel weer, goede dribbelaar ook.

31 juli 2022 om 21:31

Midtsjo is een CM met een geweldige balbehandeling en enorme inzet. Het onder de druk uit voetballen en rustig blijven daarin is zijn sterkste kwaliteit vind ik. Wat daarbij helpt is dat hij ontzettend snel is op de eerste meters, waardoor hij zijn mannetje vrijwel altijd achter zich laat. Bovendien is hij sterker in de duels dan zijn fysiek doet vermoeden. Verdedigend leest hij het spel goed en loopt hij veel gaten dicht. Bij de intercepties helpt zijn snelheid op de eerste meters ook heel erg.

Zijn (lange) pass kan wel wat slordig zijn, al is hij daarna vaak snel en fel genoeg om de bal gelijk terug te veroveren. Bij AZ speelde hij naast Koopmeiners en later Clasie, wat beide goede passers zijn. Hierdoor viel de tekortkoming in het passen niet echt storend op bij Midtsjo.
En het moet gezegd worden dat afgelopen seizoen wel een minder seizoen van hem was. Hij verloor net te vaak de bal op gevaarlijke plekken afgelopen seizoen. Zijn iets mindere seizoen heeft er overigens denk ik ook mee te maken dat AZ zelf een jasje uit heeft gedaan ten opzichte van de jaren ervoor.

31 juli 2022 om 21:37

Thanks voor je toelichting! Midtsjo zal bij Gala naast Sergio Oliveira (van Porto en Roma) komen te spelen, die zorgt wel voor de lange ballen. We hadden echt een bijter nodig, en gelukkig hebben we deze met Midtsjo wel gevonden voor een normaal bedrag.

31 juli 2022 om 22:24

Bedankt voor de uitleg! Lijkt mij een goede aankoop voor ons

31 juli 2022 om 22:50

Oeh dat is een lekker middenveld hoor!! Veel succes.

Helaas. Het hing al een tijdje in de lucht, maar het is hem echt gegund. Midtsjo heeft 5 jaar lang echt geweldig gepresteerd en is echt de motor geweest tussen de “gouden” generatie. Het laatste jaar was dan (mede door blessures) wel iets minder, maar desondanks zal hij echt gemist worden. In het voetbal van achteruit was hij zo belangrijk met zijn dribbels. Hij wist echt altijd onder de druk uit te voetballen wat overtalsituaties creëerde in het verloop van de aanval. Daarmee had hij ondanks het lage rendement toch een behoorlijk aandeel in het spel afgelopen jaren. Voor AZ-begrippen is het ook vrij bijzonder dat zo’n belangrijke kracht tot om en nabij 200 wedstrijden komt en 5 jaar blijft. Dat geeft ook wel aan dat hij in mijn ogen door andere clubs niet goed op waarde werd geschat. 3,5 miljoen is gezien het éénjarige contract en de bewezen diensten een prima bedrag. Voor alle partijen een mooie deal als je het mij vraagt. Ik hoop dat Bullaude nog gehaald kan worden, maar dat zal lastig worden vrees ik gezien de starre onderhandeling met Godoy. Anders is het aan Reijnders om op te staan, al zie ik hem liever op 10 in plaats van de Wit.

Zat er al even aan te komen, maar blijft een enorme aderlating voor AZ. De motor die vertrekt. Aan de andere kant, het geeft (eindelijk) de kans aan Reijnders om als basisspeler in het elftal terecht te komen.

31 juli 2022 om 22:21

En Buurmeester kan doorstromen vanuit de jeugd! Jammer dat hij weggaat, maar gelukkig kunnen we het prima opvangen vanuit de jeugd.

Heb de speler alleen een paar keer tegen Feyenoord zien spelen maar gezien de uitsluitend positieve geluiden in de comments hierboven kan ik alleen maar blij zijn met deze aankoop. Versterking op het middenveld was broodnodig in onze selectie en als je dat voor een bedrag als 3,5m kan oplossen, moet je dat zeker doen. Okan Buruk is blijkbaar een groot fan van hem, dus ik kan deze transfer alleen maar toejuichen. Hopelijk komt ergens volgende week ook nog Evander van Midtjylland, Ali Akman van Frankfurt en een niet nader genoemde CVM over. Na deze 3 transfers zullen we waarschijnlijk de transferperiode afsluiten, al zie ik toch het liefst nog een linkervleugelspeler komen om Kerem af en toe wat rust te gunnen. Als Aytac Kara, Omer Bayram, Emre Tasdemir, Taylan Antalyali en Gomis (niet reeel) dan ook nog vertrekken, hebben we een hele goede transferperiode achter de rug imo. Wel wat aan de late kant, maar ik heb vertrouwen in het bestuur. Sergio Oliveira van Porto, Leo Dubois van Lyon en Haris Seferovic van Benfica zijn geen slechte spelers en ze zijn allen voor redelijk schappelijke bedragen aangetrokken.

31 juli 2022 om 21:41

is een CV ook niet nodig denk je? Anadolu aankopen vallen meestal bij ons tegen. Met alleen Nelsson als enige kwalitatieve CV kan dat ons flink bezuren

31 juli 2022 om 21:46

Ik vind van niet man. Of het moet echt een (nagenoeg) gratis aankoop zijn. Met Luyindama, Emin Bayram en Metehan Baltaci heb je genoeg rotatie voor de defensie. Trabzon is bijv kampioen geworden met Edgar Ie centraal en Stefano Denswil op linksback. Het liefst had ik Emrecan Uzunhan van Istanbulspor zien overkomen maar die heeft Besiktas (heel verstandig) overgenomen. We moeten al ons budget echt in het middenveld investeren. 5-6m voor Kaan Ayhan uitgeven is bijvoorbeeld echt te gek voor woorden. Moeten we vooral niet doen.

31 juli 2022 om 21:53

Ja onze as is inderdaad het belangrijkste. Het gebrek aan kwaliteit en intelligentie van onze middenveld (die ook nog eens slechter was dan onze legendarische BAM-middenveld) zorgde zelfs dat we randje degradatie waren op den duur.

2 augustus 2022 om 15:28

Een CV is inderdaad echt niet nodig. Ik schat Apo Kerim wel hoog in, je hebt trouwens geen goede Cv's nodig om in Turkije kampioen te worden. Haal een topspits en je pakt prijzen met verdedigers als Welinton, Dany Nounkeu of Ponck.

Had hem graag gezien als vervanger van Aursnes, gaat goed verdienen in Turkije denk ik. Galatasaray is ook een mooie club

31 juli 2022 om 22:10

1 miljoen per jaar

ik snap hem wel hij zit al een tijdje bij AZ en hij is 28 dus nu kan AZ er nog iets aan verdienen, en kan hij nog een paar jaar voor een topclub spelen . alleen zullen de wedstrijden tegen de kleine clubs op die knollenvelden wel tegenvallen. maar daar tegenover staat dan weer het salaris de club het Europees voetbal en de wedstijden tegen Fener en Besiktas

Ik snap echt niet dat deze speler in der afgelopen jaren niet een keer is opgepikt door Ajax of PSV of een Europese subtopper. Echt een klasse voetballer en behoort al jaren tot de beste spelers van de competitie. Ik volg Galatasaray niet zo maar gezien het verval van de Turkse competitie de laatste tijd zal hij daar meteen tot de beteren behoren.

1 augustus 2022 om 09:56

PSV heeft het ooit geprobeerd maar toen was die nog onbetaalbaar. Dit jaar was denk ik het eerste jaar dat die haalbaar was maar nu is die niet nodig.

Een hele degelijke transfer van Galatasaray. Geen volgevreten vedette maar een speler die momenteel op zijn top is en hard werkt. Daarnaast zijn zowel de transfer als salariskosten gunstig. Zullen ze nog veel plezier aan beleven. Ik verwacht nog een 10 (Evander?) en een cv. Met Nelsson, Bardakci en Luyindama ga je de race niet winnen. Alhoewel de speelschema wel meevalt aangezien Gala geen Europees voetbal speelt

Denk dat AZ flink de mist is ingegaan met deze transfer. Een paar jaar geleden vroegen ze nog 16 miljoen en nu laten ze hem voor 3,5 miljoen gaan. Natuurlijk is het achteraf makkelijk oordelen nu we allemaal weten hoe het gelopen is maar toch is het wel pijnlijk. AZ had veel meer aan hem kunnen verdienen. Snap eigenlijk ook niet waarom ze het niet hebben gedaan, er is nooit een moment geweest dat AZ echt aanhaakte bij de top en structureel meedeed om de prijzen. In het coronajaar was dat misschien incidenteel een keer gelukt en daarna hadden ze moeten cashen.

1 augustus 2022 om 12:45

Ik volg AZ al jaren op de voet, maar heb nog nooit iets van 16M voor Midtsjo voorbij zien komen. Er is volgens mij nooit heel concrete interesse geweest voor een mooi bedrag. Maar laat vooral weten als dat wel zo was, ik ben benieuwd.

1 augustus 2022 om 13:00

In 2020 heeft Kenneth Perez aangegeven dat PSV interesse had maar dat AZ 18 tot 20 miljoen vroeg. Of de hoogte van dat bedrag waar is is natuurlijk gissen maar we kunnen in ieder geval concluderen dat AZ veel meer dan die 3,5 miljoen die ze nu kregen vroeg. Denk dat ze met een wat andere instelling er wel 8 tot 10 miljoen uit hadden kunnen halen in het verleden. Ze besloten nu alles te doen om hem te behouden er daar is opzich best iets voor te zeggen. Vraag me alleen dus af of het achteraf gezien de juiste keus geweest is.

1 augustus 2022 om 14:58

Ah ja, dat doet wel een belletje rinkelen idd. Ik denk dat AZ dat mega-bedrag vroeg om PSV af te schrikken, omdat ze wisten dat niemand meer dan 10-12 miljoen zou neerleggen. Dat was ook nog de tijd dat AZ bijna kampioen werd en met een heel goed team en goede coach dichtbij PSV en Ajax zat. Op zich niet gek dat Huiberts toen de aansluiting wilde zoeken en daardoor niet aan 1 van die 2 wilde verkopen. Overigens denk ik dat hij dat wel had gedaan als er daadwerkelijk een bod van 15 miljoen was, maar ik ben vrij zeker dat dat er nooit geweest is.

Uiteindelijk heeft Midtsjo nog 2 jaar bij ons gespeeld en vertrekt hij ondanks een 1-jarig contract toch nog voor een miljoenensom. Vind het voor alle partijen een aardige deal.

1 augustus 2022 om 15:37

Ja dat klopt. AZ heeft de aansluiting gezocht en dat is in ieder geval een moedige keuze. Denk alleen dat clubs als AZ op de lange termijn veel beter af zijn als ze wel overgaan tot verkoop wanneer het kan (wat in die tijd zeker gekund had als ze niet hoog in de boom gingen zitten). De ervaring leert dat aansluiting vinden bij de top eigenlijk nooit lukt dus dan kun je misschien beter voor het geld gaan. AZ heeft dat met een aantal spelers prima gedaan maar uit Midsjo was misschien meer te halen. De vraag is of je liever een hele goede speler behoudt of 6 tot 8 miljoen meer aan hem verdient. Voor beide afwegingen is wat te zeggen maar ik zou voor optie 2 gaan.

2 augustus 2022 om 11:03

Weet ik nog niet hoor. Midtsjo is altijd een enorm belangrijke kracht geweest, en het is nog maar de vraag of we wel Europees voetbal hadden gehaald zonder hem. Ik denk dat hij ons in die 2 jaar meer heeft opgeleverd dan 'gekost', en daarnaast liep elke supporter met hem weg. Dat is de directie ook wat waard.

Midtsjo zojuist geposeerd op Galatasaray Adasi, een klein eilandje midden in Istanbul waar Gala sinds dit jaar officieel eigenaar van is. Heeft ook wel iets charismatisch, dat je dat als club hebt. Officiele transfersom bedraagt 3,5m, met een jaarsalaris van 975k voor de speler. Ben echt super blij met deze transfer, we halen hem in zijn prime binnen met een 3-jarig contract. Laat ook zien wat voor fijne club AZ is, dat ze hem deze stap ook gewoon gunnen. Ik ben ervan verzekerd dat dit een van de verrassingen van het seizoen wordt. Misschien dat we volgend jaar weer komen shoppen Alkmaarders, hoor goede verhalen over Karlsson (mits hij nog aanblijft) .

2 augustus 2022 om 10:42

Keek een paar dagen terug naar de transfers die de Turkse topclubs deze zomer hebben gedaan en moet zeggen dat ik het een stuk beter uit vind zien dan de jaren daar oor. Geen overbetaalde oude toppers, maar spelers die tussen de 25 en 30 zitten en nog jaren bij de club meekunnen. Daarnaast ook een aantal jonge spelers die over een paar jaar een mooie transferbedrag kunnen opleveren. Hopelijk gaan ze op die voet verder en plukken ze op termijn daar de vruchten van.

2 augustus 2022 om 10:48

Even offtopic: de Turkse clubs kunnen wel bij jullie wel een cursusje 'hoe overleef ik 100 voorrondes om een groepsfase te bereiken' goed gebruiken. Blijf het echt knap vinden hoe Qarabag jaar in en uit flikt om Europees iets leuks neer te zetten voor hun kunnen, terwijl wij onze vingers flink snijden in de voorrondes

2 augustus 2022 om 10:49

Zeker. Tot nu toe doet elke topclub in Turkije wel verstandige aankopen voor goede bedragen. Trabzonspor is voor mij echter de transferkampioen. Zij hebben al hun transfers al voor de eerste trainingskamp afgerond, dus ga er maar van uit dat zij al een ingespeeld team hebben. Kan Gala nog wat van leren, want wij moeten zeker nog 2 middenvelders, een spits en een flankspeler hebben en de competitie begint over 4 dagen .

2 augustus 2022 om 11:09

Ay1905, in het geval van Qarabag komt het ook vooral door de trainer. Qurbanov weet de spelers tot op het bot te motiveren, vooral in thuis wedstrijden. Kan echt het maximale uit spelers halen en met goed voetbal de tegenstander heel erg lastig maken.

FlackoGS, Trabzon heeft natuurlijk ook wel het voordeel dat ze CL spelen. Voor veel spelers is dat wel een reden om sneller bij een club te tekenen. Door de CL inkomsten zullen ze ook wel meer te besteden hebben en in een groter vijvertje vissen.

2 augustus 2022 om 11:25

Moet ook wel aangezien hun play offs spelen voor cl

2 augustus 2022 om 11:27

Trenson is nog niet zeker van de groepsfase he, ze spelen play offs. Turkse kampioen kan tegenwoordig helaas niet meer direct de groepsfase is

Wel een gemis, maar opvolgers staan al klaar om zijn plek over te nemen.
Ook Bazoer is binnen gehaald als middenvelder om eventueel als directe opvolger te gelden.
Midtsjo, het ga je goed in Turkije en ik hoop dat je net zoveel voor Gala kan gaan betekenen als dat je voor ons Az hebt betekend.
De fans gaan van je houden, dat weet ik zeker.

Prachtige transfer voor deze jongen, als ik het geluk had gehad om prof voetballer te zijn had ik ook zeker een paar jaar in Turkije willen voetballen.

Goede aanwinst voor Galatasaray, 28 jaar perfecte leeftijd qua ervaring. Mooie shirts trouwens! Beetje Old school Galatasaray shirts met dat logo ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. BarasıAanvaller10
M. LahdoAanvaller10
H. VerhulstKeeper10
V. PavlidisAanvaller11
M. van BrederodeAanvaller11
S. BeukemaVerdediger10
M. de WitVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

4 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Galatasaray 1 0 0 0
2022/2023 AZ 0 0 0 0
2021/2022 AZ 32 0 5 0
2020/2021 AZ 31 2 3 1
2019/2020 AZ 23 0 2 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren