Feyenoord blijft maar gaan en presenteert ook Jacob Rasmussen

Zaterdag, 30 juli 2022 om 10:05Guy Habets • Laatste update: 11:31

Jacob Rasmussen is officieel speler van Feyenoord. De Rotterdamse club heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat de Deense centrale verdediger voor een jaar gehuurd wordt van Fiorentina en dat er een optie tot koop is bedongen. In De Kuip moet Rasmussen, die de vorige twee seizoenen al op huurbasis voor Vitesse speelde, gaan concurreren met Marcos Senesi.

De mandekker uit Denemarken, die via Odense BK, Schalke 04, Rosenborg en Empoli in 2019 bij Fiorentina belandde, kent Feyenoord uiteraard goed. Als speler van Vitesse hield hij de verrichtingen van de Rotterdammers in de gaten, zo meldt hij op de clubsite. "Ik ken de Nederlandse competitie inmiddels goed en heb altijd met veel interesse naar Feyenoord gekeken. De aanvallende mainer van spelen spreekt mij erg aan en die past ook goed bij mij. Ik kan niet wachten om voor dit Legioen te spelen."

Vitesse had de afgelopen twee seizoenen de beschikking over de diensten van Rasmussen, maar kon de verdediger niet definitief overnemen van Fiorentina omdat het geen optie tot koop had bedongen. Mocht dat wel zo zijn geweest, dan had Vitesse daar waarschijnlijk serieus over nagedacht. Rasmussen kwam namelijk tot 55 wedstrijden in de Eredivisie en bewees daarin dat hij dat niveau prima aankan. Samen met Danilho Doekhi en Riechedly Bazoer hield de Deen het slot vaak op de Arnhemse deur. Het contract van de mandekker in Florence loopt nog tot medio 2024.

Rasmussen is de achtste aanwinst van Feyenoord. Eerder werden Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Javairo Dilrosun en Quinten Timber al vastgelegd. Het was dan ook de wens van trainer Arne Slot om veel nieuwe spelers te halen, aangezien er na het succesvol verlopen Conference League-seizoen ook veel sterkhouders vertrokken. Door de komst van de nieuwelingen krijgt de oefenmeester de door hem gevraagde diepte en concurrentie in de selectie.Gerelateerd

Meer sportnieuws

125 reacties (laatste reactie door alianate)

Blij mee! Heeft het goed gedaan bij Vitesse en geeft wat extra breedte aan de selectie. Zou hij evt. ook linksback kunnen, mocht dat nodig zijn?

30 juli 2022 om 10:15

Hij is vrij groot en log dus lijkt me niet heel gunstig.. benieuwd of hij dient te concurreren of dat Senesi mogelijk nog gaat vertrekken? Geertruida, Trauner, Senesi en Rasmussen is wel een heel goed centrum en denk mogelijk best bezet van de top.

30 juli 2022 om 10:19

Geertruida zal zijn minuten maken als rechtsback. Normaal gesproken wel eerste back-up centraal waarbij dan Pedersen op rechts komt te staan. Mocht Senesi vertrekken zal Geertruida centraal komen en zijn Pedersen en Benita de rechtsbacks in de selectie. Laatstgenoemde heeft een prima voorbereiding gedraaid.

30 juli 2022 om 11:51

Eerste jaar bij Vitesse was prima, tweede jaar heel erg matig hoor!

30 juli 2022 om 15:08

Nee, te traag, denk ik. Toen Vitesse problemen had op de back werd hij er ook niet geposteerd.

30 juli 2022 om 16:31

Nee speelde geen een keer links back. Zijn opbouw is ook matig. Maar koppend is hij erg goed. Ook aanvallend.

Dat is dus de back-up CV, prima om erbij te hebben. Ook met de optie tot koop. Nu nog 2 linksbacks, Viná en die gast uit de MLS en dan hebben we ons aardig goed versterkt.

30 juli 2022 om 10:12

Wellicht ook een linksbuiten. Die Paixao mag wel komen. Of Rahmazani(?)

30 juli 2022 om 10:13

Ohja linksbuiten ook nog ja. Ramazani zie ik wel graag komen. Toch jeugd internationaal van België en zie in hem wel aardig wat potentie.

30 juli 2022 om 10:19

Ligt er wel een beetje aan hoeveel de optie met koop is eerlijk gezegd. Willen ze er 6/7 mil voor, schiet je m.i. nog niet zoveel op. Wel fijn voor de breedte, daar moest wat bij in het centrum.

30 juli 2022 om 10:32

Die optie tot koop verraad wellicht ook dat dit de opvolger van Senesi moet worden, of is dat niet het idee? Is er überhaupt nog een kans dat Senesi vertrekt deze periode?

30 juli 2022 om 10:42

Als Senesi vertrekt komt er sowieso weer een ander. Rasmussen komt er gewoon bij.

30 juli 2022 om 13:21

Mwah. Zou er niet te zwaar aan tillen Optie tot koop komt vaak ook van de verkopende club. Zie Genk met Derssers en wij met Diemers en Bozenik. Bij de eigen club mislukt en hopen dat de hurende club de speler over wil nemen na een redelijk goed jaar. Voor Feyenoord ook prima deal. Backups heb je ook nodig.

30 juli 2022 om 10:47

Van mij moven die Aouchiche sn Paixao er ook nog wel bij hoor. Dan staat er een top selectie

De NL top 3 doet het geweldig deze transferperiode. Alle 3 ook goede trainers voor de groep. Wordt een leuk seizoen gok ik zo! Van alle nieuwe namen bij de top 3 ben ik vooral benieuwd naar Xavi Simons en die Portugees van Ajax. Als Gnonto komt naar Feyenoord heb ik bij elke club een speler die ik in de gaten ga houden.

30 juli 2022 om 10:12

Schreuders niet bepaald een top hoofdtrainer. Die moet het nog laten zien, net als v Nistelrooy btw...

30 juli 2022 om 10:25

Volgens mij moeten ze het alledrie nog laten zien toch? Neemt niet weg dat ze allemaal de potentie hebben.

30 juli 2022 om 10:29

Top hoofdtrainers komen niet naar Nederland. Van Gaal daar gelaten, maar das ook wel een erg markant figuur.

30 juli 2022 om 10:37

Top hoofdtrainers worden juist gemaakt in Nederland. Ten Hag is het laatste voorbeeld, maar zoals Gluubstertj al zegt een Van Gaal, maar ook Hiddink, Advocaat en Van Marwijk zijn gewoon in Nederland groot geworden.

30 juli 2022 om 10:45

V Marwijk?? Wat heb je gedronken? NL heeft er 5 gehad in de voetbal geschiedenis Cruijff, Michels, v Gaal, Advocaat en Hiddink. Thats it.. daarna komt een koeman, etc. Maar de impact van de bovengenoemden zijn niet te vergelijken met de overige NL trainers

30 juli 2022 om 10:45

Ten Hag is een prima trainer, maar op dit moment nog geen toptrainer. Dat wordt je pas als je met meerdere clubs successen op hoog niveau behaalt. Hij kan nu pas laten zien in de PL of hij daadwerkelijk een toptrainer kan gaan worden.

30 juli 2022 om 10:49

myvusion

"top trainers worden juist gemaakt in NL"

O ja, zoals wie?

Erik lijkt vooral ook door zijn ervaringen in Duitsland goed geworden. Of heeft gewoon veel talent.

Rest is toch matig, zoals Koeman, Bosz of floppen zelfs zoals v Bommel, Cocu, F d Boer etc.

V Bronckhorst voordeel vd twijfel. Goed seizoen gedraaid.

Denk juist dat er echt iets mankeert aan de opleiding en het voorrang geven aan oud voetballers. Zelfs met voorrang was het voor een Stam niet geschikt.

Welke toptrainers zijn er gemaakt in Nl laatste jaren?

De namen die jij noemt, komen uit een andere tijd. Andere scholingen gehad. Co Adriaanse en LvG waren beiden ook docenten. Lange weg afgelegd. en stap voor stap.

Nu mag je short cuts nemen, zoals v Basten, Kuyt, v Bommel.

30 juli 2022 om 11:04

Ik denk dat Ten Hag en Slot echt toptrainers zijn. Slot heeft alles in Nederlwnd nog geleerd ook. Ten Hag inderdaad niet bepaald

30 juli 2022 om 11:13

Je bent Beenhakker vergeten..

30 juli 2022 om 11:23

Van Marwijk vind ik ook een top trainer eufa cup gewonnen met feyenoord. Wk finale gehaald. Er zijn niet veel trainers die dat na doen.

30 juli 2022 om 11:36

Van de drie, heeft Slot tot nu het meest laten zien toch?

30 juli 2022 om 12:18

Van Marwijk hoort zeker tussen van Gaal en Hinddink in te staan. Heeft met Feyenoord (Nederlandse club) een Europese hoofdprijs gepakt. In mijn ogen een uitzonderlijke prestatie. Heeft met het Nederlands elftal de finale van een WK gehaald. Dit heeft van Gaal en Hinddink (nig) niet bereikt. Van Marijk had minder charisma maar was niet minder.

30 juli 2022 om 14:36

Als we de laatste 10 jaar bekijken dan is het inderdaad erg matig. Bosz heeft het goed gedaan bij Ajax maar daarna niet echt meer. Koeman een 6. Ten Hag en Slot springen er op dit moment bovenuit. Maar het is erg dun gezaaid. Ik heb nog een beetje hoop op Fraser, maar echt top zal die ook niet meer worden.

30 juli 2022 om 10:23

Niet eens Lucca die naar Ajax is gekomen. Als ervaren Italiaanse competitie specialist, dacht ik dat je die ook wel zou volgen dan. Valt me tegen van je! Grapje natuurlijk. Maar de eredivisie heeft een aantal leuke speler erbij gekregen. Genoeg inderdaad om te volgen

30 juli 2022 om 10:25

Wow, als Maurootje al zo positief is, dan zijn we echt goed bezig haha! Of moeten we ons juist zorgen gaan maken ? Maar helemaal eens hoor, het goed verdiende geld wordt volgens mij goed geïnvesteerd! Moet je nagaan hoe aantrekkelijk het is om iedere Europese cup erg serieus te nemen.

30 juli 2022 om 10:26

Schreuder heeft nog nauwelijks iets laten zien. Mislukt bij Twente en Hoffenheim, bij Brugge leuk maar te kort om daar echt een oordeel over te hebben.

30 juli 2022 om 10:32

Hij is niet echt mislukt bij hoffenheim, maar kreeg de kans om assistent te worden bij barcelona en toen peerde hij hem. Had ook mede te maken omdat hij in de clinch zat met het bestuur en gebrek aan lange termijn visie bij de club. Hoffenheim is daarna niet meer gelukt om de 6de plaats van Schreuder te evenaren.

30 juli 2022 om 10:39

Waha, het kampioenschap van Brugge wordt even tenietgedaan onder dat hij daar te kort heeft gezeten? Die prestaties zorgen er misschien ook gewoon voor dat hij weer bij Ajax op de radar kwam toch? Twente was gewoon het minst succesvol, ik denk dat hij daar ook niet helemaal in de beste tijd van de club zat op dat moment.

30 juli 2022 om 10:45

Alle drie een goede trainer? Schreuder zijn de meningen nogal over verdeeld en V. Nistelrooy heeft nog nooit een wedstrijd gedaan als coach.

30 juli 2022 om 11:01

"de NL top 3 doet het geweldig deze transferperiode".

Niet alleen de Top 3. Utrecht en Twente hebben ook uitstekende zaken gedaan ook al is het op een iets lager niveau. En hebben een uitstekende selectie samen gesteld. Ik denk dat de Eredivisie er in de breedte sterker op is geworden en dat is goed nieuws met het oog op de belangrijke strijd om de coëfficiëntte punten. Als NL Portugal voor weet te blijven zijn de nummers één en twee zeker van CL deelname en mag nummer drie daar van dromen. Dat is een goede zaak voor het Nederlandse voetbal, ongeacht welke club je voorkeur heeft.

30 juli 2022 om 11:05

Hoe kom je bij Utrecht? Zij hebben bepaald geen geweldige zaken gedaan naar mijn weten. Twente wel

30 juli 2022 om 14:38

Ik heb Utrecht niet goed gevolgd maar Dost is wel een hele goede aankoop.

30 juli 2022 om 11:10

Op basis waarvan vind jij dat alle 3 de ploegen goede trainers hebben? Schreuder heeft zich bewezen als assistent, niet als trainer. Ruudje komt net kijken en Slot heeft tot nog toe leuke dingen laten zien, maar dit wordt wel zijn examenjaar.

Wel leuk dat je de jeugd in de gaten wilt houden, al heb ik geen tot weinig verwachtingen van Xavi Simons en Francisco Conceição. Gonto is mij verder onbekend. Bij Xavi heb ik zoiets van.. ja.. zijn naam wordt al jarenlang geroepen maar hij heeft nog geen zak laten zien, Francisco Conceição is een gokje en zal denk ik het eerste jaar nog niet veel minuten maken in het eerste van Ajax en Gonto is voor mij gewoon een groot vraagteken.

30 juli 2022 om 11:31

Schreuder heeft het bij Hoffenheim en Brugge gewoon prima gedaan. Hoezo niets laten zien als trainer?

Wauwww het gaat hard nu. Nog twee linksbacks en Gnonto en je team js compleet

30 juli 2022 om 10:14

Gnonto gaat waarschijnlijk niet meer komen! Naar verluid krijgt de zoon van Arnessen een bonus als Gnonto naar Feyenoord gehaald wordt en schijnbaar is een deel van RvC daar niet zo te spreken over!
Ik denk en hoop dat die snelle Belgische jeugd international Ramazani gehaald gaat worden.

30 juli 2022 om 10:30

Bron?

30 juli 2022 om 10:36

Dit meldde Rutger tijdens een podcast, welke te vinden is op 1908. Ik hoop echter dat ze wel overstag gaan voor Gnonto. Zou toch een mooi talent zijn op linksbuiten!

30 juli 2022 om 10:45

Dank u

30 juli 2022 om 10:17

Ramazani Gimenez Dilrosun
Kokcu Szymanski Timber
Vina senesi trauner Geertruida
Bijlow

Prima eerste 11!

30 juli 2022 om 10:20

Ik hoop niet op Ramazani. Van hem heb ik echt alleen compilatiefilmpjes gezien, toegegeven, maar zelfs daar werd ik niet warm van.

30 juli 2022 om 10:23

Ja Ramazani is bij mij ook twijfelgeval. Paixao ben ik ook meer fan van!

30 juli 2022 om 10:34

Ik neem aan dat Idrissi niet gehaald is voor de bank toch? Het lijkt me toch wel aannemelijk dat hij de eerste linksbuiten moet worden.

30 juli 2022 om 10:47

Ramazani blinkt nieteens uit in de segunda division. Niet halen dus

30 juli 2022 om 11:00

Idrissi is gehaald voor de bank ja. Er komt nog een aankoop linksbuiten.

Interessant dit! Het mooie is dat ze zien waar versterking nodig is, en de volgende vraag is natuurlijk of dit goed genoeg is om mee te strijden voor de top2

Zijn niet te stoppen en blijven nu gaan. Yo yo feyenoord feyenoord!

Heel content met de spelers die er momenteel worden aangetrokken. Feyenoord heeft straks een goed team om minimaal 3e te worden.

In slot we trust!

Voorlopig selectie opvulling. Prima want met slechts 2 CV’s en 1 back-up kun je het seizoen niet in. Mocht hij verrassend goed mee komen, kun je hem volgend jaar vastleggen. Ik verwacht het eerlijk gezegd niet, want je wilt toch jaarlijks stappen omhoog maken en ik betwijfel of deze jongen op de middellange termijn iets toevoegt. We gaan het meemaken, nu nog een linksback!

Wat zijn we in de eredivisie lekker bezig op de transfermarkt

30 juli 2022 om 10:15

Wat ook meespeelt is dat het gewoon goed is dat de grote clubs af en toe een stevige binnenlandse transfer durven te doen. Ajax haalt Wijndal, PSV haalt Veerman (afgelopen winter) en Feyenoord nu Timber voor een goed bedrag. Daarmee krijgen ook de verkopende clubs echt een aanzienlijke financiële injectie. Goed voor de breedte dat het geld zo nu en dan binnen de competitie blijft!

30 juli 2022 om 14:44

Mijn Optiek

Zeker, dat is echt prima. Het grote geld komt uit Engeland, en dat wordt hier opnieuw geïnvesteerd. Ideaal voor ons. Ben wel benieuwd wat bijv Utrecht met het geld van Timber gaat doen.

30 juli 2022 om 10:24

Gaat een mooi jaar worden JK. Op dat we de Franse en Portugese competitie maar snel achter ons mogen laten.

30 juli 2022 om 14:42

Ik vind het ook leuk om te zien dat fans het elkaar gunnen. Iedereen lijkt zo’n beetje blij dat alle clubs sterker worden. In plaats van zuur als de concurrent een mooie aankoop doet. Goede zaak.

Feyenoord is echt goed bezig. Dit seizoen gaat sinds een lange tijd weer heel interessant worden heb ik het idee. Waar je eerder wel kon raden dat Ajax minimaal kampioen werd, kan het nu alle kanten uit. Ajax en PSV met een nieuwe coach en veel namen in de selectie en nu ook Feyenoord dat niet heeft stilgezeten en in mijn ogen de beste trainer van de eredivisie heeft. Ik heb er zin in!

30 juli 2022 om 10:21

Feyenoord gaat echt niet om de titel meedoen hoor. Leuk al die nieuwe spelers maar vergeet niet dat er 7 gevestigde namen vertrokken zijn bij Feyenoord.

30 juli 2022 om 10:47

Ik denk ook niet dat de selectie van Feyenoord sterk genoeg is om mee te doen voor een titel. Wat ik wel hoop is dat ze de komende seizoenen het financiële gaat met Ajax wat kunnen inlopen, om zo ook spelers als Bergwijn, Brobbey en Bassey te kunnen halen. Feyenoord vist in de vijver 3-7 miljoen, met een uitschieter naar 10. Dat zijn spelers waarvan je geen idee heb hoe zij het gaan doen en is het hopen dat 50% een versterking is.

30 juli 2022 om 11:02

Daramy bewijst hier direct een tegenargument; ook boven de 10 weet je het niet. Je noemt nu drie spelers op die zich al in de Eredivisie(top) hebben bewezen. Da's een stuk makkelijker inschatten, ja...

30 juli 2022 om 11:02

@naalvies

Zodra iemand positief is over Feyenoord, is daar gelukkig altijd naalvies om weer lekker negatief te doen! Hij heeft nergens aan dat Feyenoord (lang) mee gaat doen om de titel, enkel dat het interessant gaat worden. Daar kan je het niet mee oneens zijn toch?

Dat je dan de noodzaak voelt om weer voor de zoveelste keer te benadrukken dat Feyenoord “echt niet mee gaat doen om de titel hoor”, laat weer zien uit wat voor hout je gesneden bent.

Feyenoord zal waarschijnlijk in niemandsland eindigen op de 3e plaats, op gepaste afstand van PSV en Ajax en met een ruime voorsprong op de rest. Zolang er Europees gepresteerd wordt en weer waarde wordt gecreëerd op het veld, dan is dat prima.

30 juli 2022 om 11:41

Ajax heeft ook dure spelers gehaald die niet geslaagd zijn, zoals Magallan, Daramy .. duur betekent niet altijd succes.. kijk eens naar Trauner en Aursnes bijvoorbeeld..

30 juli 2022 om 11:45

Jeff, Feyenoord gaat never nooit zulke bedragen betalen voor spelers. Tenzij we de komende 10 jaar 5x kampioen worden of er een geldschieter komt.

30 juli 2022 om 13:44

Het geld is in Europa te verdienen he. Als jullie daar succesvol blijven...

30 juli 2022 om 14:46

Messi

Ben ik ook heel benieuwd naar. Tot een paar weken terug gaf ik Feyenoorder een goede kans, vooral vanwege Slot en het houden van Kokcu. Maar als je de voorbereiding ziet, is het echt heel matig. En nu Ajax met geld smijt, denk ik toch dat zij echt favoriet zijn. Ook als Schreuder het niet goed doet, die spelers zijn te goed om echt te falen.

Hartstikke prima, lekker werken aan de breedte van de selectie met een zeer degelijke back-up voor Senesi. Qua spel ook wel enigszins dezelfde spelers wat natuurlijk een groot voordeel is en hij is natuurlijk ook erg bekend met de Eredivisie in tegenstelling tot de andere nieuwelingen. Op naar de linksback(s) en wie weet nog linksbuiten die nog komen.

30 juli 2022 om 11:43

Het verrast me dat deze jongen zich op huurbasis laat uitlenen aan Feyenoord. Senesi speelt hij er toch niet uit (kwaliteit, international en transferwaarde) dus waarom genoegen nemen met waarschijnlijk een jaar bank? Of zou Senesi alsnog vertrekken of is deze jongen gehaald met het oog op volgend jaar als opvolger van Senesi?

30 juli 2022 om 11:47

Dit vind ik altijd zo een kul argument. Clubs spelers ergens tussen de 40-60 wedstrijden per jaar. Dan ga je als eerste back up genoeg minuten maken hoor. Dit is eigenlijk een prima stap voor zo een jongen. Waar ga je anders heen? Bij de nummer 18 in Italië spelen? Dan kan je het alleen maar slecht doen. Bij Vitesse in de basis zou kunnen, maar die konden hem niet meer halen. Dan snap ik wel dat je bij een Nederlandse topclub wilt zitten. Staat ook goed op je CV voor een vervolg club.

30 juli 2022 om 12:54

@vatros, wat is er precies een kulargument? Dat ik denk dat hij in principe weinig minuten zal maken? Heb je gezien dat Senesi eind vorig seizoen aanvoerder was en nauwelijks minuten heeft gemist? Wat mij betreft is het een nergens op gebaseerd kulargument om aan te nemen dat een backup genoeg minuten zal maken wanneer vorig seizoen anders bleek.

Wederom goed nieuws voor Feyenoord, maar nu ook goed nieuws voor Fc Twente. Denk niet dat er nu nog een contractverlenging bij Fc Twente van Mees Hilgers in de weg zal staan. Denk dat zowel Ajax, PSV, Feyenoord en Fc Twente er niet slechter op geworden zijn. Alleen AZ vind ik nog lastigen te schatten. Zou mooi zijn als er Europees weer veel punten voor Nederland binnen gehaald zal gaan worden.

30 juli 2022 om 10:24

FC Twente wordt voor iedere club een taaie kluif komend seizoen. Verwacht wel dat ze over een heel seizoen niet zo dicht bij gaan eindigen als afgelopen seizoen. Met de huidige selecties moet Twente redelijk eenvoudig boven AZ en Vitesse kunnen eindigen. Als Karlsson nog vertrekt blijft er in Alkmaar een vrij kleurloze selectie over. Daarnaast zit er in Twente veel meer passie, zowel in de club als in het elftal. Ik vind zelf Utrecht (zoals elk jaar) moeilijk in de schatten. Op papier alleraardigst, maar in de praktijk?

30 juli 2022 om 10:55

Hilgers gaat echt niet verlengen hoor. Speler en club zijn nu al een jaar met elkaar aan het flirten en hij zal gewoon de opvolger van Senesi worden volgend jaar. Een jaartje ontwikkeling in de luwte zal hem sowieso goed doen.

Het duurde ff, maar Feyenoord gaat nu als een stoomtrein! Nog 2 linksbacks en de kern die het dit seizoen moet doen, staat er!

Bijlow, Geertruida, Trauner, Senesi, Viña?, Aursnes, Timber, Kökcu, Dilrosun, Gimenez, Idrissi.

Voor de rest zou ik ook jongens als Hartjes, Dermane en Thijs Jansen lekker vaker de kans geven!

30 juli 2022 om 10:30

Laten we hopen dat we Thijs Jansen niet nodig hebben. Dat zou betekenen dat Bijlow eens een heel jaar fit is. Dromen mag

30 juli 2022 om 11:32

Aursnes gaat nog. Daarvoor is Timber gehaald, zodat Szymanski naast Kőkcu staat

Rasmussen is een hardwerkende jongen, die begaan is met de supporters. Dat is ook hetgeen waarom hij veel krediet had en een paar slippertjes door de vingers werden gezien. Zeker geen slechte speler, maar ik denk dat dit niet het niveau is waar Feyenoord naar op zoek moet.

Desondanks, wens ik Rasmussen een grandioze periode toe bij Feyenoord. Dat verdient hij!

Word een mooi voetbaljaar voor ons landje!

We gaan een hele leuke top 3 krijgen denk ik. Ik heb PSV en Ajax qua selectie nog wel iets hoger zitten, maar achterin is Feyenoord op zijn sterkst (met ook nog de beste doelman van de 3 clubs) en ik denk (maar dat is nog koffiedik kijken) dat Feyenoord de beste trainer heeft. Dit kan voor hen nog wel eens een verrassend leuk seizoen worden! En ik hoop het ook van harte. Spanning tussen de top 3 is toch geweldig?

Hoppaaaaa we worden geeeek. Reallife FM bij Feyenoord 😍Nog 2 linksbacks (Vina en Lopez), en nog een topkwaliteit linksbuiten (Paixao of Gnonto) en we zijn compleet 🥰Wat een gruwelijk team hebben we.Alleen nog ff Ausrnes, Diemers, Hendrix, Marciano en Alireza slijten. Hopelijk kunnen we daar nog een extra middenvelder (Aouichiche) en/of spits (Borbas) voor halen.En nu trainen als een motherfucker 😂😂

Prima backup voor Senesi. Betere optie dan Hendrix daar in ieder geval.

Was gewoon degelijk bij Vitesse.

Nu nog 2 linksbacks en de selectie is wel klaar.

Dan wellicht alleen opletten op buitenkansjes.

Mooi dat Feyenoord nu doorpakt op de transfermarkt en dat moet ook. Het zal nog wel moeten blijken of ze ons echt sterker maken dus nog geen hoera stemming. En het is te hopen dat er minimaal 1 jeugdspeler echt gaat doorbreken dit seizoen. Die doorstroom valt me onder Slot nog wel erg tegen. Hij lijkt niet heel dol op het inpassen van jeugd. Kun je wel zeggen dat ze er niet klaar voor zijn, maar als ze die kansen niet of nauwelijks krijgen dan worden ze het ook nooit.

30 juli 2022 om 13:44

Valt wel mee toch? Malacia, Kokcu, Geertruida, Bijlow zijn eigen jeugd. Bij AZ Boadu, Stengs, Koopmeinders, Ouwejan en Wijndal, Evjen zat ook al wel eens bij de selectie.

30 juli 2022 om 14:06

Benita, Hartjes, Milambo, Kleijn en Dermane hebben ook allemaal al hun debuut gemaakt onder Slot. ben je goed genoeg sta je erin.

Ben benieuwd naar deze jongen en of er mogelijk al wordt voorgesorteerd op een vertrek van Senesi.

Een degelijke verdediger. Zal weinig gekke fratsen uithalen. Goeie kop op. Enige rare actie waar ik hem in 2 jaar Vitesse op heb kunnen betrappen is de rode kaart in de bekerfinale tegen Ajax in 2021 . Had toen nogal een lompe 2 benige sliding op het middenveld bij een omschaku. Anderhalf jaar lang heel veel plezier van gehad bij Vitesse. Deelde eerlijkheidshalve wel mee in de malaise in het laatste half jaar, waar hij een aantal keren vies door de ondergrens zakte. Maar goed, ik neem aan dat ze hem ook niet als onbetwiste basisspeler halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Feyenoord 1 0 0 0
2021/2022 Vitesse 27 0 5 1
2020/2021 Vitesse 28 2 3 0
2019/2020 Fiorentina 0 0 0 0
2019/2020 Erzgebirge Aue 14 0 6 0
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord raakt opnieuw basisklant kwijt: Senesi vertrekt naar Bournemouth

Marcos Senesi gaat Feyenoord verlaten. De verdediger vervolgt zijn carrière bij AFC Bournemouth, weet Voetbal International. Hoewel West Ham United zich donderdagavond officieel gemeld had bij Feyenoord, heeft de Argentijn anders...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 5 augustus
Jerdy Schouten staat in de nadrukkelijke belangstelling van Torino. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren