Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Brazilië
Brazilië
vs
Zwitserland
Zwitserland

Genee en Talpa komen met verrassende naam voor nieuwe voetbaltalkshow

Zaterdag, 30 juli 2022 om 08:53Guy Habets • Laatste update: 10:10

Het nieuwe praatprogramma over voetbal dat gepresenteerd wordt door Wilfred Genee, heet Veronica Offside. Dat is bekend gemaakt via de officiële kanalen van Vandaag Inside, het programma dat Genee nu presenteert. Vanaf 15 augustus is het programma elke maandag en vrijdag op Veronica te zien.

Talpa start weer een talkshow over voetbal op, maar Johan Derksen en René van der Gijp zijn daar niet in te zien. Genee is als presentator wel aan het programma verbonden en zal twee keer per week alles over voetbal de revue laten passeren. Hij doet dat met een wisselende bezetting, waarbij Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde vaste tafelgasten zijn. Genee blijft naast Veronica Offside ook Vandaag Inside presenteren en op maandag schuift hij na de uitzending van het voetbalpraatprogramma dus meteen door naar de tafel met Derksen en Van der Gijp.

Veronica Offside is de volgende in de reeks met namen die al verbonden zijn geweest aan het praatprogramma met Genee. Voetbal Inside, Voetbal Insite, Voetbal International, Veronica Inside en Vandaag Inside waren de 'voorgangers' waar Derksen en Van der Gijp ook altijd bij betrokken waren. Nu moet Genee er dus met andere analisten een succes van zien te maken. Op maandag en vrijdag krijgt het programma wel concurrentie vanaf RTL7.

Donderdagavond werd namelijk bekend dat die zender zijn eigen voetbaltalkshow ook weer gaat herintroduceren. VTBL flopte eerder vanwege een gebrek aan rechten om beelden van voetbalwedstrijden te laten zien, maar maakt nu een herstart. Frank Evenblij en Simon Zijlemans gaan dat programma presenteren en zij krijgen hulp van analisten als Jan Boskamp, Anouk Hoogendijk, Hedwiges Maduro, Ron Vlaar en Aad de Mos. VTBL zal, net als Veronica Offside, op maandag en vrijdag te zien zijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door bralbal)

Goed voor Genee dat hij het nu mag proberen zonder die twee schreeuwerds erbij. Ik denk niet dat zijn programma veel kans van slagen heeft, ik denk dat je tegenwoordig veel beter een podcast kunt maken over voetbal dan een tv programma.

Ik luister zelf naar enkele podcasts, omdat daar journalisten aan het woord komen in plaats van ex voetballers. Journalisten zijn beter ingevoerd, begrijpen beter dan wij hoe clubs in elkaar steken en kunnen dat goed uitleggen. Bij ex-voetballers gaat het al snel om het “gezicht” wat aan tafel zit en worden randvoorwaarden zoals “hoe grappig hij is” al snel belangrijk.

30 juli 2022 om 09:28

Ik luister ook veel podcasts maar een programma zoals dit heeft wel kans van slagen denk ik. Ze hebben hun verleden mee, ze kunnen wsl filmpjes laten zien en niet iedereen wil continu een mening horen...
Er mag wel wat gelachen worden, podcasts zijn vaak erg serieus. Dickvoormekaar is daarom zo succesvol, die doen niet alles heel serieus

30 juli 2022 om 09:37

Helemaal mee eens. Ik luister vooral veel Engelse podcasts en die zijn top, die journalisten hebben van nature dat er af en toe een scherpe opmerking of een snelle reactie tussendoor komt. Met schijtlollige van VI ben ik wel echt klaar, dat had niets meer met een voetbalprogramma te maken.

30 juli 2022 om 12:12

Ik ben ook wel van de podcasts. Er zijn er genoeg, maar de goede en leuke vinden is lastig. Kun je er een paar noemen, kan ik ze ook gaan luisteren! Zowel engels als nederlands, met wat humor en transfer anekdotes ofzo, altijd leuk. Bvd.

30 juli 2022 om 10:37

Het gaat toch om de inhoud los van dat het een podcast of tv-programma is?

30 juli 2022 om 10:40

Ik heb niet het idee dat de inhoud centraal staat op het moment dat Sneijder en van der Meijde aan de tafel zitten. Journalisten doen het in Nederland vaak niet lekker op tv, kijk maar naar Studio Voetbal.

30 juli 2022 om 11:20

Naar welke podcasts luister jij? Ik ben nog opzoek naar nieuwe😃

30 juli 2022 om 13:55

De daily van fc afkicken (en daarbij sporadisch de pantelic podcast & cor podcast) en de fimpjes van VI op youtube zijn voor mij dagelijkse kost

30 juli 2022 om 14:45

TIFO en tifo irl zijn de beste denk ik.

30 juli 2022 om 14:49

The Totally Football show of Football Weekly. Verder wat Chelsea podcasts

30 juli 2022 om 17:12

Die "schreeuwerds" zijn zo'n beetje de laatsten in Nederland die durven te zeggen waar het op staat. Al het overige, zichzelf journalist noemend rapalje, schoteld je alleen voor wat in het "inclusieve" plaatje hoort dat hun werkgever wenst te publiceren en dat overigens zo exclusief is als de pest. Exclusief als in uitsluiten van andere meningen en pure discriminatie.

30 juli 2022 om 17:46

Dat is echt pure onzin. Alleen maar omdat het ongenuanceerde bullshit is die door de meest simpele figuren in onze samenleving nageblaat kan worden betekent dat niet dat ze “zeggen waar het op staat”..

Wat een gebrek aan creativiteit zeg. Ik verwacht ook niet dat dit veel gaat worden. Je hebt toch een aantal mensen aan tafel die geforceerd grappig willen zijn.

30 juli 2022 om 09:34

Derksen en Van der Gijp zijn anders ook geforceerd grappig en dat is een groot succes. Door borduren op de naam is natuurlijk gewoon slim.

30 juli 2022 om 10:17

Derksen zit er niet om grappig te zijn, die verkondigd z'n mening over alle onderwerpen die aan bod komen. Dat doet hij zelden op een geforceerde grappige wijze, eerder een geforceerde onbeholpen wijze.

30 juli 2022 om 12:37

Dan kijk jij niet vaak, Derksen probeert altijd grappig te doen. Echter zijn de grappen van Derksen meestal niet grappig.

Aan de vaste tafelgasten te zien en de soortgelijke naam wordt dit geen hoogstaand programma. Ik kan nog steeds heel erg genieten van match of the day en de analyses die ze doen tussen de samenvattingen door. Dat zijn hoogstaande analyses met goede beelden erbij! Dat is wat ik mis in Nederland... En ja.. Ziggo doet wel een poging en tijdens de champions League wedstrijd proberen ze zoiets te doen, maar daar wordt ook de juiste snaar niet geraakt.

Ze hadden hier de kans om met een schone lei te beginnen en met een programma op de proppen te komen die één en en al voetbal ademt. Ik zal het een kans geven, maar ben bang dat dit een slap aftreksel van VI gaat worden.

30 juli 2022 om 09:33

Als ik heel eerlijk ben vind ik zeker niet dat Ziggo een poging doet, ik wil het zo in ieder geval niet noemen. Danny Blind of Ronald de Boer zit wat onderbuikgevoelens te spuien met wat totaal irrelevante beelden op de achtergrond, de presentator zit daar geforceerd leuk te doen “want het is zooooo leuk om bij Ziggo te werken” en de informatie die ze voor en tijdens de wedstrijd geven klopt meestal niet, 9 van de 10 keer krijg je dan Albert Manting als commentator bij de wedstrijd. Albert Manting is fan van Liverpool en dus gewoon niet geïnteresseerd genoeg in andere clubs om echt iets te lezen over andere clubs, dus zit hij ook 90 minuten onzin te spuien. Bovendien is hij als het om Engelse clubs gaat die niet Liverpool zijn altijd zo vreselijk negatief..

God-zij-dank voor IP tv..

30 juli 2022 om 10:57

Persoonlijk kijk ik wel graag naar rondo, daar wordt gewoon lekker over voetbal geluld. Al denk ik niet dat er veel met me eens zijn aangezien de kijkcijfers volgens mij daar niet zo hoog zijn

30 juli 2022 om 11:04

Ook mijn favo, maar natuurlijk lang niet iedereen heeft Ziggo. Ook peptalk vind ik leuk programma.

Haha wat een leuke naam zeg! Offside haha! refererent naar de naam van het andere programma Veronica inside. Erg leuk bedacht. Ik ga in elk geval kijken 15 augustus! Ik ben ook erg benieuwd hoe Genee het gaat doen zonder Gijp en Derksen. Vind het een zeer interessant onderzoek.

Raar dat je het oude programma nu opnieuw probeert te maken met Sneijder en Vd Meijde. Vd Meijde vind ik persoonlijk een beetje irritant worden tegenwoordig. Vd Gijp en Kieft had een leukere en meer vertrouwelijke setting gegeven en die voegen beide ook weinig toe aan die dagelijkse talkshow. Ze hadden die imo zoiezo niet moeten maken maar lekker het voetbal programma moeten houden wat ze altijd deden.

30 juli 2022 om 09:45

Ja maar als je het met van de Gijp en Kieft gaat doen dan heb je zowaar hetzelfde als vandaag inside alleen dan zonder Johan Derksen. Het enige verschil tussen de twee programma's is dat je bij de ene wel Johan Derksen hebt en de andere niet. Dan kan je het beter Derksen Offside noemen.

30 juli 2022 om 10:06

Nou perfect toch, hoe veel ik ook genoten heb van alle jaren met Johan Derksen bij VI is het nou wel een beetje klaar met hem, kom steeds meer onzin uit en begint een beetje labiel te worden. Ik zat laatst is 20 jaar VI op videoland te kijken, jammer hoe en dan met name Johan Derksen daarvan afgestapt is omdat die perse over nieuws wilt praten.

Grappig dat Boskamp naar de concurrent is gegaan. Die zal wel gedacht hebben krijg de klere maar Genee. Tafelbezetting buiten Kieft is gewoon zeer matig. ik had liever Aad de Mos en Boskamp gezien dan Sneijder en Van der Meyde. Dus ik kan denk ik beter dat andere programma gaan kijken.

30 juli 2022 om 10:24

Genee is niet de reden dat Boskamp niet meer aanschuift. Hij en Gijp wilden graag doorgaan met de oude show, maar Derksen wilde per se iets anders en heeft hem en Kraay aan de kant gezet omdat hij en Gijp het voetbalgedeelte wel zouden doen. Boskamp zat al vaak bij Rtl7, dus het is niet zo raar dat hij daar gaat zitten. Kraay gaat er wel weer zitten hoorde ik. Zou leuk zijn als ze Gijp over kunnen halen als vaste gast nadat Sneijder en vd Meijde door de mand gevallen zijn.

Pfff.. moet je toch niet willen. Een uur lang naar dat gezanik van sneijder luisteren. Die gast is al niet om aan te zien, nu dan ook nog eens naar hem te luisteren... zal vast een uur lang zichzelf op zijn schouders kloppen, hoe die beter was dan messi en ronaldo, maar de frikandel niet kon laten staan.

Twee voetbal programma’s op dezelfde dag en dezelfde tijd… dat zo een programma gemist werd is duidelijk. Maar twee tegelijk is zinloos.

Zonde dat Kieft zich hiervoor laat lenen, had iets meer van hem verwacht. Zal het geld wel kunnen gebruiken

Wesley neem ik best Sirius. Maar Andy niet die wil naar mijn gevoel de grappigste te zijn.
Ben bang dat dit een flop wordt dat gun ik ze natuurlijk niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 8
2230 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder20
M. de RoonMiddenvelder20
D. KlaassenMiddenvelder21
A. NoppertKeeper20
T. KoopmeinersMiddenvelder20
S. BerghuisAanvaller20
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Maandag 14 november
Jeremie Frimpong staat in de belangstelling van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren