Feyenoord pakt door: Rasmussen vrijdag al medisch gekeurd

Vrijdag, 29 juli 2022 om 09:34Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 12:07

De transfer van Jacob Rasmussen naar Feyenoord is in een stroomversnelling geraakt, beweert 1908. Het doorgaans goed ingelichte Twitteraccount verzekert dat de verdediger, die overkomt van Fiorentina, de nieuwste aanwinst is van de Rotterdammers. Vrijdag staat de medische keuring op de planning, waarna hij voor één seizoen wordt gehuurd. Ook heeft Feyenoord een optie tot koop weten te bedingen.

Donderdag werd voor de eerste keer melding gemaakt van de interesse van Feyenoord in Rasmussen en amper 24 uur later zou de deal al beklonken zijn. Volgens 1908 zou de verdediger in Rotterdam gesignaleerd zijn en staat hij op het punt om de overstap te maken. "De deal is deze week in een stroomversnelling gekomen", zo klinkt het. Feyenoord zoekt al een tijdje naar een centrale verdediger die de strijd aan kan gaan met Marcos Senesi voor het plekje links in het hart van de defensie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Vitesse had de afgelopen twee seizoenen de beschikking over de diensten van Rasmussen, maar kon de verdediger niet definitief overnemen van Fiorentina omdat het geen optie tot koop had bedongen. Mocht dat wel zo zijn geweest, dan had Vitesse daar waarschijnlijk serieus over nagedacht. Rasmussen kwam namelijk tot 55 wedstrijden in de Eredivisie en bewees daarin dat hij dat niveau prima aankan. Samen met Danilho Doekhi en Riechedly Bazoer hield de Deen het slot vaak op de Arnhemse deur.

Rasmussen wordt de achtste aanwinst van Feyenoord. Eerder werden Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Javairo Dilrosun en Quinten Timber al vastgelegd. Het was dan ook de wens van trainer Arne Slot om veel nieuwe spelers te halen, aangezien er na het succesvol verlopen Conference League-seizoen ook veel sterkhouders vertrokken. Het contract van de Deense mandekker in Florence loopt nog tot medio 2024.Gerelateerd

Meer sportnieuws

131 reacties (laatste reactie door nicesky)

Zo zo, ben erg benieuwd naar het niveau van Feyenoord komend seizoen. Rasmussen was toch niets bijzonders bij Vitesse. Is in ieder geval een zwakkere speler als Senesi.

29 juli 2022 om 09:46

Hij is minder dan Senesi en was niet beter dan een Doekhi of Bazoer bij Vitesse. Als backup prima versterking.

29 juli 2022 om 09:57

Tzolisthebest, we praten hier over een speler die voor de breedte is gehaald. Dat hij ook zwakker is als Senesi is dan ook logisch volgens mij. Daarbij is Senesi een van de betere spelers van Feyenoord en vertegenwoordigd een forse transferwaarde. Vrij onrealistisch om dan een betere speler te gaan kopen (of in dit geval te huren) voor die positie, zeker voor een Nederlandse club.

29 juli 2022 om 09:57

hij is Backup van Senesi. Niet de vervanger. En daarvoor lijkt hij mij prima. Hij kan bovendien ook nog als LB spelen.

29 juli 2022 om 10:04

Vond hem als linksback echt goed bij Vitesse, bijtertje net als Tagliafico!

29 juli 2022 om 10:14

Ik moet zeggen dat ik hem niet gevolgd heb bij Vitesse, dus dat klinkt goed.

29 juli 2022 om 10:15

Bij Vitesse twee constante seizoenen gepresteerd. Zag hem graag blijven. Goed slot op de deur achterin en bij hoekschoppen voorin levensgevaarlijk. Na zijn blessure afgelopen seizoen niet meer het hogere niveau aangetikt. Was nerveuzer in de opbouw. Mogelijk te maken met een gedwongen steeds wisselende achterhoede vanwege blessures en schorsingen bij Vitesse.

29 juli 2022 om 10:57

@ikweetalles, Olesmit duidelijk ook niet, want hij speelde nooit linksback. Hij was 1 van de 3 centrale verdedigers. Wel echt een strijder. Heeft meer dan eens een bal van de lijn gehaald.

29 juli 2022 om 19:08

1e seizoen vond ik wel sterk, vorig jaar heel stuk minder. Ik denk dat Feyenoord hoger niveau verdiend

29 juli 2022 om 11:46

Voetballend is feyenoord sterker geworden vooral de aanval als je kijk naar dessers en linsen.psv moet ik het nog zien onder ruud die geen ervaring in het trainingsvak heb.slot weet altijd een team neer te zetten die voor elkaar strijd.feyenoord is op de goeie weg

29 juli 2022 om 15:12

Dessers scoorde elke wedstrijd met die andere moet ik het nog zien. Heb je een scorende spits ga je hem een laag salaris bieden. Laaste scorende spits was dirk kuyt

29 juli 2022 om 16:29

Guidetti en Pelle konden het net maar moeilijk vinden, Jorgensen in het kampioensjaar ook...

Heb deze man niet goed op het netvlies.. zijn qe hier blij mee?
Nu nog een linksback en een middenvelder

29 juli 2022 om 09:39

Salah-Edinne en Eiting misschien? (update: Salah-Edinne is nu net officieel naar FC Twente dus die zit er voor Feyenoord niet meer in...)

29 juli 2022 om 09:58

Salah-eddine gaat bijtekenen bij Ajax en wordt dan verhuurd aan Twente, althans dat meldt Mike Verweij net.

29 juli 2022 om 09:58

Salah-Edinne zou ik toch wel geweldig vinden als ze hem kunnen halen (ik acht de kans klein).

Nog een middenvelder zou zonde zijn van het geld en een luxe zijn net als een buitenspeler. Je hebt nu met Kokcu, Timber en Szycminski goed basis (als aursnes vertrekt). Dan heb je achter nog Toornstra, wieddenhoff en nog wat talenten.

Ik begreep dat er nog wel buitenspeler komt.

29 juli 2022 om 10:17

Lees net dat die aan Twente verhuurd wordt, dus die wens kun je los laten

29 juli 2022 om 12:00

Waarom reageer je niet op het bericht op VZ over deze linksback, maar wel hier over diezelfde speler?🤡

29 juli 2022 om 13:13

Haha omdat die speler mij verder geen hol interesseert, maar de jongens hierboven hopen dat ie naar Rotterdam komt.

29 juli 2022 om 09:43

Er vanuit gaande dat die Mexicaanse spits komt heeft linksback echt de topprioriteit. Middenveld is redelijk goed bezet (al verwacht ik dat een Aursnes of Kokcu nog zal vertrekken). En daarnaast genoeg talentvolle jongens uit de jeugd die op het middenveld uit de voeten kunnen (Hartjes, Dermane) als back up. Talentvolle verdedigers in de jeugdopleiding zijn schaars

29 juli 2022 om 10:01

Die Mexicaanse spits is er al. Gisteren geland.

29 juli 2022 om 09:44

Heb hem te weinig zien spelen om een oordeel te vellen... Iemand die dit wel kan aangeven?
Lijkt me wel een verstandige deal met huur-kooptie. Wat een transfernieuws de afgelopen dagen!

29 juli 2022 om 10:01

Als je zijn stats vergelijkt op tipsscore met Marcos bijvoorbeeld valt het best mee eigenlijk. Mooi als backup lijkt me. Voor

29 juli 2022 om 09:56Een middenvelder zal er waarschijnlijk niet komen zeker omdat je al ruim zit en zeker als Aursnes niet vertrekt. Het lijkt mij dat ze Hartjes dan gaan doorschuiven als back-up. Een linksbuiten komt er nog wel bij naar het schijnt met Paixao.

Alleen omtrent een linksback is het een beetje stil maar dat zal ook wel goed komen. Duurt nog een maand en voor nu kan je met Pedersen ook wel op links spelen. Ik geloof namelijk zelf niet in de haalbaarheid van Vina.29 juli 2022 om 10:14

Ik denk dat er nog wel een middenvelder komt. Bassett, Diemers en Hendrix zullen waarschijnlijk vertrekken waardoor je niet ontzettend veel keus hebt.

29 juli 2022 om 11:00

Of een rechtsback/rcv zodat Geertruida makkelijker naar het middenveld kan

29 juli 2022 om 10:03

Ik zou nog een rechtsbuiten erbij halen. Nu heb je op links dilrosun en idrissi, terwijl het op rechts niet zo geweldig is met alireza en walemark.

29 juli 2022 om 10:06

Dilrosun speelt het liefst rechts, als er een linksbuiten komt dan kan hij op zijn favoriete posities spelen.

29 juli 2022 om 10:47

Idrissi. Giminez. Dilrosun Timber. Szyman Kokcu Denk dat zou t gaat worden. Met Alireza/Walemark en Danilo heb je al genoeg spelers die op links of rechts kunnen. Danilo is in principe spits maar denk dat hij ook prima van de zijkant zou kunnen. Rechtsbuiten zou ik dus even laten. Je haalt wrs weer een wisselspeler. Moet Alireza eerst vertrekken. Wil je nog wat waarde creëren en niet een gevalletje Bozenik, moet je nu wel wat meer investeren in Walemark.

29 juli 2022 om 11:47

Denk dat feyenoord nu al het beste midderveld bezit

Eindelijk een transferbeleid uit Rotterdam Zuid met verstand en ballen. Het heeft enige jaren mogen duren.

29 juli 2022 om 09:44

Heb je hem vorig seizoen zien spelen? Vond het niet een betrouwbare speler bij Vitesse, maar goed, zal als reserve gehaald zijn

29 juli 2022 om 09:49

Van Vitesse supporters lees ik juist het tegenovergestelde van jou reactie?

29 juli 2022 om 09:52

Inderdaad, prima betrouwbare speler. Jammer dat Vitesse hem niet kon houden.

29 juli 2022 om 13:53

Zeker een goede speler. Heb altijd het gevoel gehad dat hij mee kon bij Feijenoord of PSV. Hij heeft iets onoverwinnelijks..de jongen trek echt zijn poot nooit terug. Kan hard zijn in de duels als het moet. En is redelijk in de opbouw. Eigenlijk jammer dat hij op de plek van Senesi speelt. Want die speelt hij er niet uit. Misschien als LB. Of Feijenoord moet wedstrijden met 3 centrale verdedigers gaan spelen. Dan zou ik hem zeker gaan opstellen.

Prima aanwinst. Kent de ED, heeft Europese ervaring en optie tot koop als hij bevalt. Weinig risico's op het eerste oog.

29 juli 2022 om 11:11

Zo zie ik het ook. plus dat het gewoon de Back up word achter Senesi. tuurlijk kunnen wij daar geen evenwaardige speler halen. maar ik vind deze speler betrouwbaar en solide. dus een prima aanwinst voor de breedte.

Nu nog een linksback/linksbuiten

Degelijke speler en slim van Feyenoord, want weet wat je eraan hebt. Wel een kanttekening dat hij bij Vitesse in een 5-mans verdediging speelt.. benieuwd of er nog iemand vertrekt bij Feyenoord?!

29 juli 2022 om 09:43

Trobbii

Volgens mij meer gehaald als back-up van oa Senesi. Om mee te doen, moet Feyenoord ook in breedte sterker worden. Daar werken zij nu goed aan.
Ze hebben leuke en spannende versterkingen gehaald. Denk wordt zo een spannend titelstrijd.

Sowieso doen de NL clubs het nu erg goed qua transfers. Hopelijk nog paar verrassingen bij de andere clubs.

De top lijkt stuk sterker. Alle 3 topclubs goede zaken gedaan. Hopelijk kan de NL subtop met AZ, Vitesse, Twente en Utrecht ook nog wat stappen maken.

29 juli 2022 om 10:49

Inderdaad volgens mij is hij gehaald voor vervanger van Sandler. Dan hebben ze naast de eerste 11 nog wat aantal spelers die het redelijk kunnen opvangen ipv dat er niks meer achter staat.

Daarnaast ben ik benieuwd of ze nog een linksbuiten halen. Dan heb je voorin redelijk veel spelers.

29 juli 2022 om 09:44

Denk dat hij voornamelijk als back up zal fungeren. Na Trauner en Senesi komt er natuurlijk een hele tijd helemaal niets met een beetje kwaliteit. Dat is wat dunnetjes.
Prima breedte versterking wat mij betreft.

Wacht toch in spanning af welke Linksback en hopelijk goeie links buiten er nog uit de hoge hoed getoverd worden.

29 juli 2022 om 09:56

Geertruida is in principe ook een cv toch? Of richt hij zich nu helemaal op de back positie?

29 juli 2022 om 10:02

Denk dat de positie van Geertruida samen hangt met het aanblijven of vertrekken van Senesi. Mocht die nog verkocht worden dan verwacht ik dat Geertruida inderdaad doorgeschoven wordt naar het centrum. Blijft hij, dan zal Lutsie weer gewoon RB spelen denk ik. Mocht het nodig zijn kun je hem zelfs ook nog op het middenveld zetten.

Heerlijk spelertje die Geertruida....kun je alle kanten mee op

Prima back-up lijkt me. Alle aankopen door Feyenoord nu doet verraad in ieder geval dat Slot dezelfde conclusie heeft getrokken over de jeugdspelers als Advocaat: nog niet goed genoeg. Ik kan me vergissen, maar op dit moment heb ik niet het idee dat we komend jaar vaak een nieuw gezicht uit de jeugd gaan zien spelen.

29 juli 2022 om 09:43

Denk dat alleen Benita op de deur klopt. De ovorige komen nog te kort.

29 juli 2022 om 09:52

Ik verwacht dat Kleijn, Hartjes en Milambo dit seizoen ook gaan doorbreken. Benita lijkt voorlopig de enige die er echt klaar voor is.

29 juli 2022 om 10:01

Vergeet Dermane niet. Gelwedig voetballertje. En beter dan Kleijn en Milambo ook

Het is voor Feyenoord te hopen dat hij het niveau van zijn eerste seizoen bij Vitesse haalt, als het vergelijkbaar wordt met afgelopen seizoen gaat hij denk ik niks toevoegen..

Kan het bijna niet meer bijhouden joh.

Idrissi, Timber, Gimenez en dan nu Rasmussen in een paar dagen tijd? Lekker bezig!
Maar nog steeds geen linksback?

29 juli 2022 om 09:51

Onderweg heb ik nu wel vertrouwen in.

Hopelijk maakt hij volgende week meteen zijn debuut, kunnen misschien zelfs onze spitsen nog gaan scoren.

29 juli 2022 om 09:47

Ah gossie, wat een zuur bericht dit.

29 juli 2022 om 09:52

Haha, dat is niet zo bedoeld. Ik ben echt van mening dat hij afgelopen seizoen enorm matig was en bij veel tegengoals schuldig was. Zijn passie is wel fijn om te zien als supporter en voor Rasmussen hoop ik dat hij de vorm uit seizoen 1 weer gaat vinde .

29 juli 2022 om 09:56

Iedereen is lyrisch over hem bij zijn tijd bij Vitesse, hij vertrekt, gaat naar een andere club in de eredivisie en ineens kan hij er niets meer van?
Hij is overigens maar gehaald als backup van Senesi. Mocht Senesi vertrekken dan verwacht ik zelfs nog een aankoop op die positie. We zitten erg dun aan de linkerkant. Zelfs nog geen linksback. Kan Rasmussen dat ook?

29 juli 2022 om 09:59

Misschien heeft die jongen de support van een vol stadion nodig om te presteren. Helaas is dat in Arnhem vrijwel onmogelijk

29 juli 2022 om 10:10

In mijn tweede post zeg ik letterlijk ik hoop voor hem dat hij zijn vorm uit seizoen 1 weer kan vinden. Seizoen twee was waardeloos en ondanks dat Feyenoord supporters dat dus blijkbaar niet willen horen is dat gewoon mijn mening.
Een linksback is hij echt niet, daarvoor mist hij snelheid.

Bizzlad, goeie opmerking man!!!!!!!!!!!

29 juli 2022 om 10:19

Was een grapje.....dat was wel duidelijk met de er achter toch?

Ik vind het ook zeker geen geweldenaar, maar als reserve achter Senesi zeker wel goed genoeg.

29 juli 2022 om 10:27

Ja, maar na 10.000x dezelfde grap te horen raakt de lol er wel een beetje van weg.

29 juli 2022 om 10:38

Ik wist niet dat er al 9.999 mensen voor me waren geweest.

Maar laten we eerlijk zijn, de beste grappen hebben een kern van waarheid in zich. Misschien dat ik daarom niet de enige ben die hem maakt

Neem aan dat deze voor de breedte gehaald is? Iemand die "degelijk" speelt bij Vitesse daarvan kun je toch niet aannemen dat die Feyenoord echt beter gaat maken?

29 juli 2022 om 09:45

Zoals in het artikel valt te lezen komt hij om te concurreren met Senesi, kortom hij is voor de breedte gehaald. De spoeling was erg dun in de verdediging bij Feyenoord, dit is geen slechte tussenoplossing.

29 juli 2022 om 09:45

Hij is de backup voor Senesi en eigenlijk na Trauner, Senesi en Geertruida onze 4e centrale verdediger in de pikorde. Prima speler daarvoor.

29 juli 2022 om 10:01

Als de technische staf denkt dat Rasmussen goed genoeg is, heb ik daar alle vertrouwen in. Trauner, Aursnes, Walemark, allemaal prima spelers. Dus dan zal er naar deze Rasmussen ook goed gekeken zijn.

29 juli 2022 om 10:03

Walemark heeft wat mij betreft nog heel erg veel te bewijzen hoor. Over Trauner en Aursnes zijn we het allemaal wel eens denk ik.

Alleen met die optie tot koop is het echt een goede aanwinst want dan investeer je niet voor niets in de ontwikkeling van zo'n jongen. Feyenoord is ook lekker bezig. Anders dan Driessen vind ik dat onze top 3 lekker creatief mensen binnenhaalt en zo nu en dan ook gewoon prima de portemonnee durft te trekken met al die recordbedragen!

29 juli 2022 om 09:47

"alleen met die optie tot koop is het echt een goede aanwinst want dan investeer je niet voor niets in de ontwikkeling van zo'n jongen. "

John de Jong lees je mee?!

Verder eens, heb boven ook zoiets getypt. De top 3 is echt goed bezig qua transfers. Wordt spannend wie het beste team heeft. Feyenoord heeft wel streepje voor met de coach. Die zit er al een seizoen, heeft duidelijke visie en steun intern en extern.

Bij ons en PSV toch afwachten met de trainers.'benieuwd morgen of we nu bij Ajax wel een plan zien.

Verder te hopen dat de subtop ook nog wat sterker wordt. Dan wordt het spannend in NL en hopelijk erg goed doen in het buitenland. AZ gaf gisteren in ieder geval beste voorbeeld.

29 juli 2022 om 09:50

Mrkrillin, Ajax betaald bijna 20 miljoen voor een spits die waarschijnlijk niet basis zal staan. Dat zie ik zowel Feyenoord als PSV voorlopig niet doen, qua basis elftal en selectie heeft Ajax het gewoon erg goed voor elkaar.

29 juli 2022 om 09:57

Op basis van alleen de trainer zou Feyenoord een streepje voor hebben. Als je kijkt naar de selectie mag je echt ook van Slot wat mij betreft geen wonderen verwachten. Ook al zie ik veel positieve transfer nieuwtjes uit Rotterdam de laatste dagen, kunnen we qua selectie natuurlijk nog steeds niet tippen aan wat er in Eindhoven en vooral Amsterdam rond loopt.

29 juli 2022 om 10:00

Ja alleen een nieuwe trainer met weer een andere visie.
Waar van de helft er weer aan moet wennen.
En bij PSV hebben ze van Nistelrooy die overal het doel aan flarden schoot.
Maar zich eigen nog moet bewijzen als trainer.
Dat is wat Mrkrillin bedoel.
Bij Feyenoord komen er spelers bij maar de meeste in het elftal weet de visie van slot al om dat hij er een jaar zit.
Dus daar hoeven spelers zich alleen bij aan te passen.

29 juli 2022 om 10:06

Snap heel goed wat hij bedoelt. Maar het klopt natuurlijk maar deels. Leuk dat Slot er al een jaar zit, maar de halve selectie is nieuw en zal dus ook tijd nodig hebben om in te passen in het systeem wat Slot graag speelt.

29 juli 2022 om 09:48

@myvision, ik ben het alleen eens mbt de Brobbey deal en min of meer Bergwijn wat gewoon erg veel geld is wat ik niet terug verdiend zie worden. Verder vind ik de aankopen in de eredivisie tot nu toe allemaal wel verrassend en gaan we denk ik een leuk seizoen tegemoet.

29 juli 2022 om 10:46

Tsja, maybe ben ik een rasoptimist maar het verleden heeft aangetoond dat het ondanks de grote investering een seizoen Ajax vaak waardevermeerdering oplevert. Haller is al 28 en heeft nog gewoon 10miljoen geplust. Brobbey wordt als het goed is alleen nog maar beter en die kan bij een goed seizoen voor ik gok rond 40miljoen opleveren en bij een superseizoen alleen nog maar het meervoudige daarvan. Bergwijn gaat ook nog een paar jaren beter worden als het goed is, die zit nog niet op z'n top dus heeft ook hij nog prima restwaarde. Het klinkt als veel geld maar Ajax is alleen maar een deel van het ontzettend goedverdiende geld aan Martinez, Haller en Gravenberch aan het herinvesteren geweest. Over de toptransfers van de afgelopen jaren maar te zwijgen. Kapitaal moet op het veld staan.

29 juli 2022 om 11:04

Ja, met het terugverdienen doelde ik met name op Bergwijn de punt is na die zin niet op het scherm gekomen

Brobbey vind ik gewoon erg veel geld voor iemand die een jaar geleden bewust voor het geld koos en daarmee de keuze maakte om Ajax te verlaten. Nu betaal je de hoofdprijs voor die speler slechts 1 jaar later met minimale verder ontwikkeling. Daarbij geeft het ook nog eens een slecht signaal naar andere spelers. En bedenkt dan ook nog eens dat Brobbey niet absolute basisspeler zal zijn.

29 juli 2022 om 10:00

Mwah stel nou he, dat deze speler er voor zorgt dat Feyenoord bijvoorbeeld een Europese finale haalt en dan meer aantrekkingskracht krijgt en bijvoorbeeld een Malacia en Sinistera voor grote bedragen kan verkopen of bijvoorbeeld een Traore halen bij Ajax en dan een Europese Finale halen en je club weer smoel geven in Europa.
Natuurlijk niet erg realistisch wat ik beschrijf, maar in zo'n situatie zou de investering in huurspelers toch best gunstig kunnen zijn.

29 juli 2022 om 10:03

Feyenoord zal wel een miljoen of 20 moeten gaan reserveren voor volgend seizoen als ze al die opties tot koop willen gaan lichten.. ben benieuwd!

29 juli 2022 om 13:25

Eens, maar Kökcü en Senesi zullen ook niet langer dan nog een jaar blijven plakken, en wellicht Geertruida ook niet.

Prima speler als backup voor Senesi en fijn dat er een optie tot koop bij zit. Nu alle pijlen op de linksback richten want die is meer dan nodig. Ben benieuwd welke 2 ze op het oog hebben.

29 juli 2022 om 09:51

Vina waarschijnlijk? Dealtje met Roma voor Senesi. Hopelijk met wat geld erbij vanuit Roma. Rasmussen lijkt me een backup, maar het kan ook een voorsortering zijn voor vertrek Marcos.

29 juli 2022 om 10:06

Ik verwacht eigenlijk een bod van Sevilla. Die hadden al voorzichtig interesse in Senesi en na de verkoop van Kounde zullen ze de markt op moeten.

29 juli 2022 om 10:17

Kan een klein detail zijn maar Kounde is rechtsbenig en volgens mij hebben ze nu in ieder geval die Marcao.
Senesi is natuurlijk links, maar als ik kijk op TM zijn ze aardig dunbezaaid met Cv's.

Feyenoord is goed bezig de laatste dagen en goed dat er ook redelijk wordt afgewacht met het halen van spelers. Rasmussen als back-up van Senesi is hartstikke prima en mocht je een keer 3-5-2 willen spelen heb je ook nog iemand met ervaring daarin. Met Idrissi, Timber, Gimenez en deze Rasmussen mag de helikopter voor de 2e keer nog wel een landig maken in De Kuip. Laten we hopen dat er met Vina van AS Roma de gewenste linksback wordt binnengehaald en misschien met Salah-Eddine een back-up. Dan staat er gewoon weer een ijzersterke selectie voor de bovenste plaatsten.

29 juli 2022 om 10:06

Salah-Edinne heeft zijn contract verlengt en wordt dit seizoen verhuurt aan FC Twente.

Baal hier eerlijk gezegd wel van als Vitesse supporter. Huur met optie tot koop is ideaal voor Feyenoord

Rasmussen in zijn eerste jaar bij ons vond ik echt fantastisch. Stak er voor mij toen met kop en schouders bovenuit. Altijd voor op in de strijd en gewoon een sterke verdediger die een man kan uitschakelen. Voetballend is het geen topper, maar dat hoeft ook niet als verdediger.

2e seizoen geblesseerd geweest en hierna niet meer zijn oude niveau gehaald. Had hem nog wel heel graag bij ons zien spelen. Altijd fanatiek en goed met de supporters. Past daarmee wat mij betreft ook perfect bij Feyenoord

29 juli 2022 om 14:05

Helemaal met je eens. Had als Vitesse fan ook een enorm zwak voor Rasmussen. Denk ook dat het een speler is die heel goed bij Feijenoord past. Fanatiek en hard in de duels. Hiermoeten de Feijenoord supporters heel blij mee zijn. Deze speler past perfect bij Feijenoord.

Wat heerlijk deze nieuwsberichten allemaal. Als er nog een linksbuiten en linksback bijkomen schat ik Feyenoord beter in dan PSV! Hopelijk blijven Kokcu en senesi nog een jaartje ook.

Prima versterking voor de breedte denk ik, maar die gaat Feyenoord niet dichterbij de top 2 brengen verwacht ik. Viel bij Vitesse zelden op, maar ook zelden door de mand. Degelijke speler die je prima op he bankje kunt hebben zitten.

29 juli 2022 om 10:12

Is dan ook een ervaren speler voor de breedte. Voorkomt dat je jongens als Hendriks (nu geblesseerd), Hendrix of een jeugdspeler daar moet neerzetten. Geertruida is nu de derde CV, maar dan moet je het elftal op twee plekken wijzigen.

29 juli 2022 om 11:15

Laat ons maar lekker bouwen. Het is misschien niet realistisch om de top 2 aan te kunnen vallen.
Zodra we een linksback en linkbuiten kunnen kopen doen we goede zaken.

Je creëert weer waarde, betaald je schulden af en heb weer een beetje geld in de kas.

Een sterkere Eredivisie is goed voor alle clubs. Slechts 1 ding moeten de clubs niet uit het oog verliezen en dat is de jeugd. Anders boek je op korte termijn succes, maar op lange termijn is dit slecht.

Prima voor de breedte dit, maar nu aub een linksback.

Ze hadden beter voor Wittek van Vitesse kunnen gaan die heeft een hoger niveau dan Rasmussen

Hele slimme aankoop als back-up voor Senesi.Wat een fantastisch elftal krijgen we toch.Vandaag Rasmussen en Giminez tekenen.Aursnes, Hendrix, Alireza, Marciano en Diemers gaan nog weg.Dan missen we alleen nog 2 linksbacks (Vina of Wittek hopelijk) en eventueel een extra middenvelder (Aouichiche) en buitenspeler (Paixao). Een 3e spits (Borbas) zou ook leuk zijn.Dan heb je echt alle dubbel bezet met heel veel talent, potentie maar ook aardig wat iets meer ervaren spelers (tussen 23 en 27 jaar). En je bent van alle pure middelmaat af.

29 juli 2022 om 11:13

Het wordt wel steeds meer een internationale selectie heb ik het idee.

29 juli 2022 om 11:36valt mee Wieffer NL Dilrosun NL Taabouni NL Timber NL Danilo Braziliaans (eredivisie bekend) Gimenez Mexico en Rasmussen Deen (eredivisie bekend) Idrissi Nl/marroko en Szymanski Pool.

Weg Malacia NL Sinisterra Colombia Linssen NL Dessers Belg/nigiriaan Nelson ENG Til NL Bozenik Sloveniã« Aursnes (waarschijnlijk) Noor.

Marciano, Bassett, Hendrix, Diemers en Jahanbakhsh staan op de nominatie om te vertrekken.

In Nederland loopt er gewoon haalbare versterkingen.

Als back-up vind ik deze speler helemaal geen slechte keuze van Feyenoord. Heeft zich toch redelijk staande weten te houden bij Vitesse, dan moet dat bij Feyenoord ook lukken zou je zeggen. Maar voor de rest vind ik de selectie wel nog te zwak om de strijd voor de subtop aan te gaan. Wellicht dat de basiself al een beetje vorm gaat krijgen (maar zeker niet beter dan afgelopen seizoen), een bank ontbreekt eigenlijk nog. Teveel middelmaat aanwezig.

29 juli 2022 om 11:03

Welke spelers vind je middelmaat? Daarnaast verwacht ik dat er minimaal 2 basiswaardige spelers zullen komen. Hopelijk Paixão en Hancko of Viña.

29 juli 2022 om 11:25

Ben wel met hem eens dat er aardig wat middel maat rond loopt, maar dat is idd voornamelijk voor de breedte. Feyenoord is nou eenmaal niet in de positie om ook een sterke bank neer te zetten met de half lege portomonee die we nog hebben.

Maar de basis begint wat mij betreft best aardig vorm te krijgen onderhand:

Linker flank kan nog van een goeie kwaliteits impuls worden voorzien, maar verder toch best netjes? Al blijft het afwachten wat de aankopen ons gaan brengen natuurlijk.

Bijlow
Geertruida
Trauner
Senesi
Aankoop!!!
Timber
Szymanski
Kokcu
Dilrosun
Gimenez
Aankoop!!!
29 juli 2022 om 11:29

Klopt maar verwachting is dat Marciano, Bassett, Hendrix, Diemers en Jahanbakhsh nog zullen vertrekken. Pedersen begint langzamerhand ook overbodig te worden met Benita. Ik verwacht daarom dat Pedersen ook zal vertrekken. Welke spelers zijn dan nog middelmaat?

29 juli 2022 om 12:13

Ik vind Pedersen, Toornstra, Idrissi en Dilrosun ook gewoon middelmaat. Dit zijn wel jongens die je regelmatig tegen zult komen bij de elf op het veld dit seizoen. Dan heb ik het nog niet gehad over spelers die gewoon echt niet van het niveau zijn dat Feyenoord zou moeten nastreven; Diemers, Hendrikx, Basset, Jahanbakhsh en Marciano. Ik hoop maar dat Gimenez vandaag tekent en Paixão en Hancko gehaald kunnen worden. Dan staat er in ieder geval een basis maar daar mag niemand geblesseerd van raken of worden geschorst.

29 juli 2022 om 12:40

Je trekt nu alleen conclusies op basis van een selectie wat nog lang niet klaar is. Je noemt spelers die vrijwel zeker gaan vertrekken. Daar zullen ook weer aankopen voor terugkomen of zijn al gehaald.

29 juli 2022 om 13:17

Maar klopt toch wel dat al die middelmatige spelers nu nog gewoon op de loonlijst staan? Natuurlijk hopen we allemaal dat ze vertrekken (Op Pedersen na wat mij betreft), maar voorlopig zijn ze nog niet weg.

V.w.b. Pedersen ben ik het er overigens niet mee eens dat het middelmaat is. Die jongen heeft wat mij betreft laten zien dat hij potentie heeft...hopeloijk kan hij komend seizoen weer wat stapjes maken. Benita er achter als back up, want ook al toont hij potentie, is het nog te onzeker om hem een basis plaats te gunnen wat mij betreft.

Aardige back up speler, lijkt me niets voor de basis. Sowieso maar kijken hoe hij het doet aangezien Vitesse grotendeels met 3 CVs speelde. Dan had Doekhi een betere optie geweest maar die zit al onder de pannen.

Zo Feijenoord krijgt echt wat te kiezen dit jaar. Kunnen een aardig elftal neerzetten. En met een speler als Rasmussen eventueel ook nog 3-5-2 spelen. Zie het wel voor met Trauner, Senesi, Rasmussen achterin. Dan heb je serieus de beste verdediging van de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Feyenoord 1 0 0 0
2021/2022 Vitesse 27 0 5 1
2020/2021 Vitesse 28 2 3 0
2019/2020 Fiorentina 0 0 0 0
2019/2020 Erzgebirge Aue 14 0 6 0
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord raakt opnieuw basisklant kwijt: Senesi vertrekt naar Bournemouth

Marcos Senesi gaat Feyenoord verlaten. De verdediger vervolgt zijn carrière bij AFC Bournemouth, weet Voetbal International. Hoewel West Ham United zich donderdagavond officieel gemeld had bij Feyenoord, heeft de Argentijn anders...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 5 augustus
Jerdy Schouten staat in de nadrukkelijke belangstelling van Torino. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren