Dessers biecht op: ‘Deur naar Feyenoord is niet helemaal dicht’

Donderdag, 7 juli 2022 om 17:53Wessel Antes • Laatste update: 17:57

Cyriel Dessers sluit een transfer naar Feyenoord nog niet definitief uit. Dat laat de spits weten in gesprek met Het Belang van Limburg. Dessers is deze week met KRC Genk op trainingskamp in Nederland. Tijdens het interview schuift hij zijn gevoelens voor Feyenoord niet onder stoelen of banken. In België heeft Dessers een contract tot medio 2024.

“Ik heb in Rotterdam een uitzonderlijk jaar beleefd. Het contact met Feyenoord is nog altijd heel goed. Ik spreek Arne Slot nog regelmatig. Die deur is dus niet helemaal dicht. Maar ik laat het rustig op mij afkomen.” Vorig jaar kwam de huurdeal met Feyenoord pas op de allerlaatste dag van de transferwindow rond. “Die dag heeft me een paar jaar van mijn leven gekost, denk ik. Hopelijk wordt me dat nu bespaard en weet ik nu vroeger waar ik aan toe ben, als er alsnog een transfer komt'', aldus de 27-jarige spits.

Dessers ziet zijn terugkeer bij de Belgische club niet als een straf. “Ik zit hier in een fijne groep, bij een fijne club. Ook het contact met de staf is uitstekend. Ik voel mij dus op mijn gemak.” Woensdag won Genk een oefenduel van FC Utrecht (2-1). Daarin maakte Dessers nog geen minuten. Aanstaande zaterdag speelt de club tegen FC Volendam. In België start de competitie al over twee weken.

Daarom focust Dessers zich voor nu volledig op Genk. “Momenteel is mijn enige zorg fit blijven en me focussen op de eerste competitiewedstrijd tegen Club Brugge. De rest heb ik toch niet in de hand. Ik zie wel wat er komt. Ik ga rustig om met die situatie. Na acht jaar profvoetbal heb ik immers al van alles gezien en meegemaakt. Plannen kan je als voetballer eigenlijk nooit. Belangrijk is dat je je niet van de wijs laat brengen door die situatie.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Ben niet eens voor Feyenoord maar vind dit een leuke jongen om erbij te hebben in de competitie. Dus hoop dat het toch nog rond komt.

Tja dit zou dan een lichtpuntje zijn in een zeer donkere transferperiode voor de Rotterdammers tot nu toe... Dessers is een hele symphatieke gast. Vind hem niet echt in de Feyenoord cultuur passen.

7 juli 2022 om 18:37

Liever niet eig. Ik zie liever dat die 4 miljoen wordt uitgegeven aan een jongere speler met meer potentie. Daarnaast ergerde ik me mateloos aan dat zeuren van hem bij de scheidsrechter. Dat is gedrag dat niet bij Feyenoord hoort.

7 juli 2022 om 18:53

40 miljoen verdienen is inderdaad heel zuur . Zonder gekheid, ik snap waar je op doelt. Ik wacht geduldig op inkomende transfers. Dat zal binnenkort wel in stroomversnelling komen nu we de financiele inkomsten hebben gehad.

7 juli 2022 om 21:31

Sympathiek past niet in de Feyenoord cultuur? Haha

Laat Dessers maar waar hij is, hij wacht eerst alle andere aanbiedingen af, en als er niks beters komt wilt ie best voor Feyenoord voetballen. Zijn goed recht natuurlijk, maar zoo makkelijk gaat dat natuurlijk niet, feyenoord gaat niet op Dessers wachten. Lekker verder kijken voor Feyenoord.

7 juli 2022 om 18:07

Snelste. En als Feyenoord niemand kan vinden dan moet hij Feyenoord zeker dankbaar zijn dat die daar naartoe mag komen? Clubs doen toch gewoon precies hetzelfde? Dessers stond vorig seizoen natuurlijk ook niet op nummer 1 op het lijstje. Snap nooit waarom mensen meteen gepikeerd zijn als iemand gewoon even alle aanbiedingen afwacht.

7 juli 2022 om 18:13

Buiten dat hij op aanbiedingen wacht, vind ik 4 miljoen voor Dessers gewoon te veel, en de kans dat het bij 1 top seizoen blijft is te groot. Dessers heeft belangrijke goals gemaakt, maar je ziet aan bijna alles dat hij net te kort komt, vooral voetballend was hij heel vaak onzichtbaar. Dan heb ik liever en gokje uit het buitenland voor 4 miljoen, want en spits als Dessers vinden is niet heel moeilijk.

7 juli 2022 om 18:18

Kom op zeg. Je hebt net 47 miljoen binnen geharkt, dan kan er toch wel 4 miljoen af voor de speler die er hoogst persoonlijk voor heeft gezorgd dat je zo ver bent gekomen Europees. Zonder zijn doelpuntjes had je geen 47 miljoen maar 30 miljoen binnen gehaald met Malacia en Sinistera.

7 juli 2022 om 18:31

NL_Modric snap je het niet? Die 4 miljoen wou Feyenoord betalen voor Dessers. Dessers wou veel te veel salaris wat Feyenoord niet wil betalen. Je doet net alsof Feyenoord geen 4 miljoen wou betalen voor hem wat dus wel zo is.. die berichten zijn al zoveel online gekomen.

7 juli 2022 om 18:35

Haha Snelste, zo een aankoop uit het buitenland voor 4 miljoen zoals Bozenik? Geef mij dan maar Dessers!

7 juli 2022 om 18:38

Van die 47 miljoen wordt natuurlijk ook niet 47 miljoen van geïnvesteerd. Klopt Feyenoord heeft nu wat geld binnen geharkt, misschien is het nu tijd om naar wat betere spitsen te kijken dan Dessers. Doe der maar wat bij en haal Gnonto op. Feyenoord heeft natuurlijk niet alles te danken aan Dessers voor de succesvolle europese campagne, hij was er en gedeelte van, laten we niet doen als of Dessers eigenhandig feyenoord naar de finale heeft geschoten.

7 juli 2022 om 18:49

Hoogstpersoonlijk? Wie heeft hem al die voorzetten dan gegeven? Ik vond sinisterra veel belangrijker voor Feyenoord dan Dessers. Tuurlijk hij was belangrijk voor Feyenoord maar niet Hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het succes. 4 miljoen is een redelijke prijs alleen lijkt het nu alsof hij eerst andere aanbieders heeft afgewacht en toen er geen betere club kwam hij alsnog wil blijven.

7 juli 2022 om 18:56

Sander1410, ik denk dat jij het niet snapt. 47 miljoen transferbudget. Het salaris van Linssen (8 ton), Sinistera (6 ton), Malacia (2,5 ton) is weggevallen. Net als het salaris van Berghuis (2 miljoen) een jaar eerder. Dessers verdient nu rond het miljoen, al moet je hem tussen de 1,5 en 2 miljoen bieden, dan nog houd je genoeg budget over. Je had hem bij wijze van kunnen kopen voor 4 miljoen (clausule) en hem in dezelfde transferperiode weer kunnen verkopen met winst. Edit: Ze hadden gewoon risico moeten nemen en dat hebben ze niet gedaan. Nu moeten ze waarschijnlijk meer gaan betalen dan die 4 miljoen. Feyenoord heeft hier een buitenkansje laten lopen.

7 juli 2022 om 18:56

Dessers heeft het prima gedaan, maar we moeten ook niet overdrijven. Voetballend is het allemaal wel heel matig en is hij gewoon niet zo'n bijzondere speler. Je hebt nu het geld, dus lijkt het me ook verstandig om dat te investeren in spelers die later ook weer wat opleveren. 4 miljoen vind ik gewoon teveel voor het niveau dat Dessers (normaliter) aantikt.

7 juli 2022 om 19:36

@NL_Modric

Het kopen en verkopen in dezelfde transferperiode is niet mogelijk: een speler mag namelijk maar voor 2 clubs uitkomen in dezelfde periode en in het geval van Dessers zouden dat al Genk en Feyenoord zijn.

Daarnaast vroeg hij naar verluid 1,5 tot 2 miljoen salaris en dat is hij imo niet waard, een goed CL-seizoen of niet. Het is uiteraard zijn goedrecht om het te vragen en wellicht is er een club die het hem wel gaat geven.

7 juli 2022 om 20:00

Grappig hoe snel het sentiment is gedraaid sinds een jaar geleden toen hij werd binnengehaald

7 juli 2022 om 20:55

Volgens mij mag dat niet een speler kopen en in dezelfde transferwindow weer verkopen

7 juli 2022 om 21:32

Lijkt me toch sterk dat Malacia slechts 2,5 ton verdiende hoor

7 juli 2022 om 21:58

NL Modric

Feyenoord wilde hem volgens de krantenberichten gewoon kopen, maar ze kwamen er met Dessers niet uit. Dan hangt het er vanaf hoeveel Dessers aan salaris wilde. Maar het staat absoluut niet vast dat Feyenoord een kans heeft verspild.

7 juli 2022 om 21:59

@JJR

In de zomer start toch een nieuwe periode? Dan zou hij gewoon gekocht en doorverkocht mogen worden.

7 juli 2022 om 18:08

Zou ik ook doen. Dessers is een leuke vent, maar inderdaad komt hij ten opzichte van Feyenoord wel erg opportunistisch over. Zou ook proberen nu een klasse hoger te halen eerlijk gezegd; als schraalhans haal je Dessers, maar net €30M op zak ben je gek als je Gnonto niet oppikt. Zeker als die jongen per se naar Feyenoord wil.

8 juli 2022 om 15:39

@gomes1psv: Schraalhans, mooi vergeten woord. Bedankt dat je 'm gebruikte.

8 juli 2022 om 17:18

Hahaha mooi, graag gedaan!

7 juli 2022 om 18:13

Ze konden hem opikken voor 4 miljoen en dat deden ze niet, dus hij moet wachten totdat Feyenoord eindelijk wat stuivers bij elkaar heeft, grappenmaker

7 juli 2022 om 18:15

Dat is niet waar, Feyenoord had juist de middelen om Dessers te kopen, maar Dessers vroeg te veel salaris waar Feyenoord niet in mee is gegaan.

7 juli 2022 om 18:20

Zeg dan helemaal niks BIGWILLES als je niks weet.. geld voor hem was er gewoon alleen meneer Dessers wou veel te veel geld verdienen en dat accepteerde Feyenoord niet.

7 juli 2022 om 18:27

Ik wilde wat typen maar dat zou min of meer hetzelfde bericht als die van jou zijn. Dessers blijft maar lekker waar ie is. Eerst verder kijken want "je kan nu nog een keer cashen" en als er dan niets komt, dan wil ie ineens wel. Hopelijk maken Arnesen en ten Kloese de transfer van Gnonto rond. Dat lijkt me beter.

7 juli 2022 om 19:00

Als meneer Dessers en jaar geleden zo had gedacht, toen Feyenoord op de laatste dag nog steeds niet de gewenste spits had en toen maar voor Dessers ging, dan hadden jullie niet met z’n allen in de Kuip en door de hele stad de finale staan kijken.

7 juli 2022 om 19:06

Ja en als Dessers een flop had geweest, ook niet.
Dat is niet gebeurd.
Alles moet gewoon binnen proporties vallen.
Als je leuk presteert, niet eens de beste van het elftal bent, maar wel de grootverdiener wilt zijn, dan gaat er iets mis.
Dessers mag best komen, maar niet voor 1.5 miljoen per jaar.

7 juli 2022 om 19:54

Lijkt me reëel indd

7 juli 2022 om 18:53

Dessers kijkt eerst verder en Feyenoord kijkt eerst verder. Prima maar als een goed huwelijk klinkt het niet als beide straks toch weer bij elkaar uit komen.

7 juli 2022 om 22:59

Er zitten niet alleen veel hersenloze in ons stadion maar ook op dit forum. Feyenoord moet een transfersom voor hem betalen. Dat willen we op dit moment niet. Dessers speelt hier geen enkele rol in. Ik heb hem er erg graag bij. Waar ga je voor 4 miljoen zo’n spits vinden.

Nou, ik sluit het wel uit als je het niet heel erg vind. Liever dat geld wat in hem zou gaan lekker in een talent steken. Heb nu liever een talent die je voor 10 miljoen haalt met een gigantische potentie dan een speler die een seizoen flink boven zichzelf is uitgestegen.

7 juli 2022 om 18:58

Feyenoord heeft ook wel behoefte aan een paar spelers die er direct staan lijkt me. Zeker in de spits. Dessers weet je in ieder geval wat je er aan hebt.

7 juli 2022 om 19:18

Ja inderdaad en dat is dus niet genoeg.

7 juli 2022 om 19:38

Het is je goed recht om dat te vinden. Ik ben wel benieuwd waar Feyenoord dan mee op de proppen komt!

Niet doen, was er al op tegen tijdens zijn verhuurperiode, maar nu des te meer. Meneer wacht gewoon even zijn aanbiedingen af en als er dan geen top 5 comp bij zit naar Feyenoord zeker. Vriendelijk bedankt.

7 juli 2022 om 18:55

Vriendelijk bedankt. Zeg je dat ook als Feyenoord aan het eind van de transferwindow nog steeds geen fatsoenlijke spits heeft? En kom niet met Danilo want die is echt minder dan Dessers hoor.

7 juli 2022 om 18:57

Danilo minder? Danilo doet het niet minder dan Dessers voordat hij afgelopen jaar een top seizoen beleefde. Laten we eerst maar eens kijken hoe Danilo het gaat doen bij Feye.

7 juli 2022 om 19:01

Het is inderdaad afwachten maar ik zou hem in ieder geval niet tot eerste spits bombarderen. Je wil toch aansluiting bij psv en Ajax dan moet je een spits hebben waar je van op aan kan. Daarbij heeft Dessers het bij Heracles al een heel seizoen laten zien, vandaar dat ik vorig jaar een van de weinigen hier was die wel vertrouwen in hem had.

7 juli 2022 om 19:02

Dat is natuurlijk koffiedik kijken. Voor nu is er nog genoeg tijd om een spits te halen die later ook flink wat waarde kan vertegenwoordigen. Mocht dat niet lukken (wat ik betwijfel), kom je inderdaad weer bij Dessers. Maar dat mag van mij echt een noodgreep zijn.

7 juli 2022 om 19:05

Voetballers als Dessers en Haller zijn echt houten klazen. Dat ze 15 binnentikkers maken weegt nog niet op tegen de tientallen missers die ik (zeker Dessers) heb zien maken. Ze renderen alleen met 2 enorm sterke buitenspelers met een goede voorzet. Dus met alleen Dessers ben je er niet, dan moet er ook nog iemand bij voor de flanken, zeker nu je de voorzetten van Malacia ook nog kwijt bent. Dus ik denk dat Feyenoord beter voor een spits met een actie (zoals Sinisterra) kan gaan. Oftewel Gnonto.

7 juli 2022 om 19:09

Dessers lijkt echt totaal niet op Haller. Dessers kan met zijn combinatie snelheid en kracht heel goed zijn eigen kansen creëren en is juist helemaal niet zo afhankelijk van de buitenspelers, in tegenstelling tot Haller en Danilo. Die twee hebben overigens weer andere kwaliteiten zoals dat ze iets koelbloediger zijn voor het doel.

7 juli 2022 om 20:53

Dessers is juist helemaal niet zo snel. Dat heeft hem juist veel goals gekost afgelopen seizoen. En wat ik bedoel is een spits die zelf een mannetje uit kan spelen. Geen Luuk de Jong, Bas Dost, Haller, Huntelaar of Dessers, maar een type Van Persie, Suarez, Sinisterra of zelfs een Guidetti zou nog beter zijn. Feyenoord moet eens af van dat diepe aanspeelpunt dat het balletje moet vasthouden om door te kunnen voetballen.

7 juli 2022 om 21:53

Hij is echt wel snel hoor, waarschijnlijk sneller dan Van Persie, Suarez en Guidetti. Dat hij minder technisch is kan ik wel inkomen.

8 juli 2022 om 15:42

@ruiz: Dessers gaat echt never nooit meer zo'n seizoen draaien zoals afgelopen jaar bij Feyenoord. Ik denk niet dat Danilo minder is dan Dessers, integendeel.

Sorry hoor, hij speelde bij Feyenoord, maakte een mooi seizoen door, Feyenoord wilde hem kopen, maar zijn eisen waren te hoog. En nu opeens de deur weer openzetten? Het is mijn club niet, maar ik zou nu even niet warm worden van Dessers.

7 juli 2022 om 18:56

Zijn we precies op de hoogte van de eisen van Dessers dan? Er wordt hier heel wat geroepen maar meestal zijn clubs daar helemaal niet open over dus is het vaak totale onzin die bedragen.

7 juli 2022 om 19:03

Nee, niet precies nee. we hebben alleen een maand geleden gelezen dat Feyenoord hem wilde hebben, dat ze overlegd hebben, en dat ze er niet uit kwamen. Dan gaat het dus om geld, en dat is prima, maar als je dan een maand later, als de interesse blijkbaar tegenvalt, weer terugkomt, dan word ik daar niet warm van.

7 juli 2022 om 19:07

Maar hoe weet jij zeker dat Feyenoord hem niet een ontzettend slappe aanbieding heeft gedaan? Vind het een beetje vreemd om alles bij Dessers te leggen terwijl je dus eigenlijk 0,0 weet van de aanbieding en eisen van club en speler.

7 juli 2022 om 22:03

Dat weet ik inderdaad niet. Ik baseer mij uitsluitend op de onvolledige berichtgeving Overigens ben ik geen Feyenoorder, dus het zal mij een zorg zijn. Het komt gewoon zo op mij over dat Dessers doet alsof hij zo graag wil maar ondertussen eerst even andere aanbiedingen heeft afgewacht. Of dat klopt, weet ik niet, maar ik ben slechts een subjectieve internetter.

8 juli 2022 om 07:06

volgens mij vraagt Dessers gewoon wat hij ook bij zijn belgische club krijgt, hij zou toch wel gek zijn om eerst minder te gaan vragen? of zou jij dat wel gaan doen? als je een overstap maakt dan probeer je er toch altijd beter uit te komen? zijn goed recht om het te vragen, en Feyenoords goed recht om het niet aan te bieden, geen man over boord, en als het aan het eind van de transferwindow er voor beide nog zo uitziet als nu, dan kan er altijd nog water bij de wijn gedaan worden.

8 juli 2022 om 15:56

Ik zeg ook niet dat het niet mag. Ik zeg dat ik er niet warm van zou worden.

Ik weet niet wat ik zou doen, ik weet ook niet hoeveel hij verdient en hoeveel het verschil is. Als het verschil niet al te groot is, ik noem maar wat, een miljoen versus 800.000 ofzo, dan denk ik dat ik liever bij Feyenoord zou spelen voor 800.000 dan voor een miljoen ergens op de bank zitten. Dessers is nu zijn opties aan het aftasten, wil de beste deal, en dat mag, maar doe dan niet alsof je zo enorm graag bij 1 club terecht wil komen, want die kans was er al.

Onuachu is er nog steeds dus dat wordt weer banken. Onuachu zou trouwens een goede spits voor Ajax zijn maar is mss te oud voor hen. Die maakt er tegen de 40 daar.

7 juli 2022 om 18:59

Gebaseerd op? Hij maakt er al geen 40 in Belgie, wat gewoon een mindere competitie is dan de Eredivisie. Hij doet het uitstekend, maar 40 gaat hij er hier echt niet maken

8 juli 2022 om 02:34

39 kan ook. Voor een aanvaller is het wel simpeler in Nederland en zeker met zijn kwaliteiten. Maar geen zorgen, hij wilt niet naar de eredivsie.

Die ziet nu in dat Feyenoord door de uitgaande transfers voldoende poen heeft, typerend.

7 juli 2022 om 19:07

Hij ziet denk ik vooral dat de aanbiedingen die hij had verwacht er niet zijn.

Hahaha Dessers ziet Feyenoord cashen voor Malacia en Sinisterra en nu is de deur niet dicht. Ik dacht een aantal weken geleden te lezen dat hij een veel te hoog salaris vroeg om bij Feyenoord te willen tekenen (pin mij er niet op vast). Als Feyenoord zijnde kan je hem natuurlijk wel halen, het is tenslotte een publiekslieveling geworden. Maar met om en nabij 40 miljoen aan transfer inkomsten deze week kan je misschien beter wat verder kijken of er nog een zogenaamd "buitenkansje" zich voordoet.

Graag of niet of...toch voor iets minder geld en goedkoper wel.

Waarde creëren en talenten is leuk maar iemand die er staat en goed in de groep ligt ook. Kijk naar de prijs voor bozenik dan ben je met hem beter af. Ik ben ajacied maar heb alle wedstrijden gekeken vorig jaar in Europa als liefhebber van voetbal en voot het Nederlandse voetbal en vond het wel genieten met hem wat hij bracht en ook zijn interviews. Je hebt nu een beetje Europese allure en dan moet je ook verder ontwikkelen en investeren. Ik snap niet eens dat het een discussie zou zijn wie zou moeten spelen hij of Linssen want ik zou hem altijd basis zetten. Die finale heeft ook de doorslag gegeven voor die transfer van sini en malacia, dus na kan je hem wel halen. Danilo is een goeie afmaker maar dessers is wel meer stootkracht. Of miss Zirkzee proberen ofzo gaat wel 10 miljoen kosten. Jullie moeten verwachten dat dybala komt na de conference leaque. Soms hoor denigrerende praatjes over hem. Is een topgozers dessers dat zijn shirtje uitverkocht was is ook veelzeggend.

Hij is nu ook sws meer dan 4 miljoen waard. Ik vind dat je hem dan niet moet nemen

Dit zou echt diep triest zijn. Zoveel miljoenen binnen halen. Flirten met Gnonto en dan met Dessers aankomen die nu miljoenen ruikt.

De buitenlandse interesse viel dus zwaar tegen dus valt hij terug op Feyenoord. Een goed seizoen maakt je nog geen goede speler.

Met andere woorden, hij wacht betere aanbiedingen af? Als dat niks wordt, kom hij. Begrijp ik dat goed?

Dessers is niet goed genoeg, hij is van niveau Twente, Utrecht en AZ. We moeten ons niet blind scharen op de conference league. Iedereen die bij Feyenoord in de spits staat scoort doelpunten, hoe slecht ze ook zijn, zie Kazim en Kramer. Liever dit bedrag of meer besteden aan een betere spits die ook nog eens potentie heeft.

7 juli 2022 om 19:40

Dit mag je vinden, maar vind je Danilo wel goed genoeg?

7 juli 2022 om 19:43

Nee ook niet, is ook van niveau subtop. Tot dusver ben ik ook niet tevreden wat de aanwinsten.

7 juli 2022 om 21:56

Oke dat ben ik met je eens. Vind het zelfs een downgrade van Dessers naar Danilo, maar er komt vast nog een goede eerste spits bij en waarschijnlijk zou Dessers te duur zijn als tweede spits.

Ik vond 4 miljoen op voorhand al veel geld voor Dessers, maar gezien nu het huurcontract is afgelopen, zijn dit soort clausules vaak ook verlopen. Mag Feyenoord dan weer gezellig om de tafel gaan met Genk die zich waarschijnlijk rijk rekent op basis van cijfers in een Europese campagne (waar behoorlijk wat inflatie op zit). Ik vind het een speler zijn goed recht om te wachten op iets beters, echter hoop ik ook dat Feyenoord lekker naar iets beters toewerkt, het zou de competitie ten goede komen.

Grappig scoort hij elke week is het ook niet goed. Topscorer van de eredivisie bij Heracles is knapper dan bij de top drie. Hij is zeker goed genoeg voor Feyenoord en de Europa League. Denk dat hij gewoon vertrouwen moet krijgen en elke wedstrijd beginnen en dan gaat hij weer belangrijk zijn en kan hij weer meedoen om de topscoorders lijst. Hij is ook afhankelijk van de aanvoer en het was niet zo dat die buitenspelers zoveel assists gaven als een Tadic. Hij hoeft ook niet te wennen en er is een klik met kokcu. Ben benieuwd ook welke linksbuiten jullie gaan halen.

Feyenoord heeft hem vorig jaar kans op speeltijd gegeven en de kans op een vast verblijf. Hij zat blijkbaar te hoog met zijn financiële wensen. Nu nog een huurtermijn (de verdiende Euro’s niet aan hem uitgeven lijkt mij) zou betekenen dat hij weer kan afwachten en kijken of er niets beters voorbij komt (een Tilletje). Daarmee zou hij boven de club komen te staan en dat moet je niet willen.

Feyenoord is geen B keus!

Gozer maar niemand staat boven je club. Dessers is een nederig iemand die heeft ingeleverd om hier te spelen en jij zegt jullie hebben hem een plek gegeven. Je had de kans om een logisch dure ex topscoorder te huren van de Eredivisie. Een gokje die zich goed heeft uitbetaald met oa een finale plek in Europa. Noem een spits van vier miljoen die beter is en al is hij vijf gewoon doen toch want je weet wat je aan hem hebt. Ja hij is geen van Larsson maar is mooi als iemand speelt met beperkingen maar gebruik maakt van zijn kwaliteiten die hij heeft. En een ander zegt geen b keus? Conference Leaque is b keus en Feyenoord is in de Eredivisie nog niet van het niveau van Ajax en PSV dus vul het maar in. Voorbeeld is ook het verschil in bedrag van bijv Anthony die CL heeft gespeeld en de kracht van basis in de selecao t.o.v Colombia. Als je kijkt naar rendement dan zou je voor sini minimaal 45 moeten krijgen maar dat zijn de feiten

Al die suggestieve reacties hier…..laat Feyenoord en Dessers er zelf lekker uitkomen, die weten namelijk als enige hoe het echt zit en wat goed is voor Dessers en de club. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze prima weten waar ze mee bezig zijn.

Denk dat het er vooral aan ligt wat deze gast denkt te kunnen verdienen. Heeft het goed gedaan maar is niet de oplossing voor spitsen probleem. Dat is hij niet dwingend genoeg voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder20
Q. TimberMiddenvelder20
J. BijlowKeeper20
J. ToornstraMiddenvelder20
P. WålemarkMiddenvelder21
L. GeertruidaVerdediger21
O. IdrissiAanvaller20
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Cremonese 1 0 0 0
2022/2023 Racing Genk 3 3 0 0
2021/2022 Feyenoord 27 9 0 0
2021/2022 Racing Genk 3 0 0 0
2020/2021 Racing Genk 32 7 1 0
Laatste voetbalnieuws

Dessers is officieel eigendom van Cremonese: ‘Dit is een droom die uitkomt’

Cyriel Dessers heeft zijn transfer naar Cremonese afgerond, zo bevestigt de promovendus van de Serie A woensdag. De 27-jarige spits verruilt KRC Genk voor een bedrag van naar verluidt 6,5 miljoen...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren