Orkun Kökçü verlaat trainingskamp Feyenoord; Slot roept direct vervanger op

Donderdag, 7 juli 2022 om 08:22Mart van Mourik • Laatste update: 09:30

Orkun Kökçü heeft het trainingskamp van Feyenoord vroegtijdig verlaten, zo meldde Feyenoord woensdag via de officiële kanalen. De middenvelder is ziek en kan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Oostenrijk niet meer voortzetten. Arne Slot schakelt direct en haalt de achttienjarige Dermane Karim bij de groep.

Feyenoord laat op de eigen website weten dat Kökçü te ziek is om nog in actie te kunnen komen in Oostenrijk. Daarmee moet hij diverse trainingen laten schieten en zal hij ook niet van de partij zijn in het oefenduel met RB Salzburg. Journalist Mikos Gouka benadrukt via Twitter overigens dat de afwezigheid van de Turks international niet gerelateerd is aan eventuele gesprekken over een transfer. Vervanger Karim staat te boek als een groot talent en maakte afgelopen seizoen al zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord.

De strijd om de handtekening van Kökçü lijkt in ieder geval te zijn losgebarsten. Transfermarktexpert Fabrizio Romano bracht onlangs naar buiten dat er serieuze belangstelling zou zijn van West Ham United. De jonge Feyenoorder is recentelijk ook genoemd bij Arsenal, Leeds United, Sevilla, AS Roma en RB Leipzig. Feyenoord wil er alles aan doen om de spelmaker in Rotterdam te houden en wil daarom zijn contract verlengen. Kökçü ligt nu tot medio 2025 vast, maar als het aan de clubleiding ligt wordt die verbintenis verlengd tot 2026. De middenvelder kan daarbij bijna een verdubbeling van zijn bruto salaris tegemoet zien.

Kökçü benadrukte afgelopen maandag tegenover ESPN dat een extra jaar bij Feyenoord wat hem betreft zeker een mogelijkheid is. "Ik voel me goed hier. Ik heb een goede band met de trainers en de spelers en ik heb ook gezien dat ik me hier goed heb ontwikkeld afgelopen seizoen. Het is zeker niet zo in mijn hoofd dat ik weg moet. Ik heb nog een contract tot 2025 en toen ik dat contract tekende, wist ik ook dat er in die vijf jaar van alles mogelijk was."Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door korenaar)

Hoe ziek moet hij wel niet zijn om het trainingskamp te verlaten? Bij een griepje blijf je denk ik op je hotelkamer. Bij corona kan je niet reizen lijkt me.. hoop dat het niets ernstigs is.

6 juli 2022 om 22:22

Nou als ik het flink te pakken heb weet ik al zeker dat het een paar dagen duurt en dat je daarna ook niet gelijk fit bent. Dus ff geen risico nemen lijkt me wel verstandig.

6 juli 2022 om 22:40

Toevallig ben ik zelf een maand geleden ziek geworden. Kamp nog steeds met naweeën daarvan. Je kan dus heel ziek worden waardoor de medische staf beslist je naar huis te sturen voor een zo snel en gezond mogelijk herstel.

7 juli 2022 om 07:34

Ik denk zomaar dat ie zo ziek is, dat we eerdaags horen dat hij bij een andere club speelt.

7 juli 2022 om 08:14

Haha dat is als je symptomen googelen om te concluderen dat je nog maar een uur te leven hebt. Ik zit momenteel ook in quarantaine (eerste keer!). Enige symptoom is dat ik elk uur in slaap donder. Een stevig griepje ga je ook niet meer effectief een trainingskamp meemaken. Daar heeft je lijf wel ff een opdonder van. Al moet ik zeggen dat ik met een goeie griep ook niet echt aan reizen moet denken.

Karim dermane heeft op mij een absoluut goede indruk gemaakt bij de jeugd. Weinig aanpassingsproblemen. Denk dat die jongen rijp is om een kans in de selectie te krijgen.

6 juli 2022 om 22:47

Inderdaad. komt heel volwassen over, uitstekende techniek en behoud overzicht. eigenlijk al te goed voor de O21. hopelijk krijgen we ook met deze jongen een soort ''sinisterra verhaal''.

7 juli 2022 om 10:08

De 021 competitie waar Feyenoord in zit is ontzettend laag in niveau, dus dat zegt heel weinig. Ik zou het niet als een graadmeter gebruiken. Deze jongen heeft zich volgens mij nooit kunnen testen tegen de grootste talenten van Nederland.

7 juli 2022 om 11:59

ik mis het wellicht, maar kan iemand mij uitleggen waarom hij vorig jaar wel al gedebuteerd is, maar niet meegenomen is op trainingskamp? Ik bedoel, Kokcu zat er exact hetzelfde in toen hij 18 was, toch?

7 juli 2022 om 15:01

omdat er belangrijke wedstrijden voor de O21 aankomen en daar willen ze een sterkere groep hebben. vorig seizoen verloren we de kans op promotie in de playoffs door het niet heel serieus aan te pakken. daar lijkt nu verandering in te komen. zo zijn er wel meerdere talentvolle spelers die hun debuut al hebben gemaakt die toch niet mee zijn op trainingskamp.

Zo ziek dat met een andere club onderhandelen met medeweten van feyenoord het enige 'met een knipoog' medicijn is?🙄..zal vast het door een pharmaceut gesponsorde Bayer Leverkusen dan zijn😅

Even serieus, hoop dat ie ondanks dat het even rot is echt ziek is, want als hij weg valt op het middenveld ga je echt niet zomaar een vervanger vinden.

6 juli 2022 om 22:21

Die Dermane is een prima speler, ik zou hem lekker de kans geven bij een vertrek van Kokcu.

7 juli 2022 om 07:51

Gezien het feit dat hij in eerste instantie niet eens mee mocht op trainingskamp vermoed ik dat Slot daar (nog) anders over denkt.

6 juli 2022 om 22:37

Kan corona zijn. Dan heeft het geen zin daar te blijven.

7 juli 2022 om 11:35

Ook niet om te reizen lijkt me..

Het was al volledig onterecht dat Karim Dermane niet mee ging. Leuk voor hem dat hij alsnog de kans krijgt. Die jongen maakt op mij echt een hele goede indruk!

6 juli 2022 om 22:45

Het feit dat hij niet mee was zegt toch al wel een hoop vind ik. In deze fase gaan de grote talenten gewoon mee en krijgen ze de kans om zich te bewijzen, maar kennelijk viel hij daar niet tussen, ondanks het feit dat Feyenoord een superkleine selectie heeft. Toch een teken aan de wand. In de wedstrijd tegen Kopenhagen had ie ook een keer oliedom balverlies trouwens, misschien is ie niet zo goed als we denken

6 juli 2022 om 23:32

Val je nou echt terug op een keer dom balverlies om je argument te sterken dat die misschien niet Goed is? Dat kan je niet op zo’n manier beoordelen.

Ik zie wel potentie in die jongen. Dit soort dingen werden ook over Kokcu gezegd.

Ben benieuwd wat hij mankeert , hoop dat het niet ernstig is. Een transfer kan het niet zijn, dan verzin je geen ziekte lijkt mij. Hopen op het beste voor hem.

6 juli 2022 om 22:34

Zou in ieder geval geen goed signaal zijn naar je achterban. Is je geloofwaardigheid ook voorbij.

Waar ik me nog het meeste over verbaas is dat Karim niet gelijk mee was? Heel groot talent die absoluut de kans moet gaan krijgen dit jaar.

7 juli 2022 om 08:16

Tsja je kan ook maar zoveel spelers meenemen natuurlijk. Je kan iedereen wel meenemen, maar dan train je ook niet meer effectief

Vanmiddag nog vol in training, dik een uur geleden al het bericht dat hij ‘ziek’ naar huis is. En dat besluit is natuurlijk al een stuk eerder genomen dan de berichtgeving.

Mocht hij daadwerkelijk ziek zijn wens ik hem natuurlijk van harte beterschap, maar gevoelsmatig is dit iets te verdacht.

7 juli 2022 om 05:45

Heb jij nooit eens vanuit het niets dat je ineens naar het toilet moet en leegloopt? Heb jij nooit dat je ineens denk man ik voel me niet zo lekker? Ziek worden kan van het ene op het andere moment. Mensen moeten niet overal wat achter zoeken.

7 juli 2022 om 07:38

Als dat zo is, wat kan. Is het alsnog vreemd om vrijwel direct je hele trainingskamp dan af te breken toch? Dan kijk je eerst even aan hoe het verder gaat.

7 juli 2022 om 09:08

Het is een Transferperiode, Kokcu is gewild en hij staat er zelf voor open om naar het buitenland te gaan, dan komen er speculaties inderdaad, is vaker voorgekomen dat spelers vanwege ziekte niet op de trainingen zijn verschenen om vervolgens ergens anders te tekenen, welkom in het voetbal wereld waar er constant speculaties zijn soccerfan.

Ik had liever dat Kokcu was vertrokken dan Sinesterra. Heeft zich echt wel ontwikkeld maar op een of andere manier ben ik geen fan van zijn spel. Te vaak maakt hij foutjes in zijn spel en is zijn handelingssnelheid te laag.

7 juli 2022 om 09:06

Snap ik heel goed. Een goede TD weet ook precies wanneer het beste moment is om een speler te verkopen. Kokcu heeft nooit veel indruk op mij gemaakt. Een goede middenvelder maar niet uitzonderlijk. Het afgelopem seizoen was veruit zijn beste. Met de goede resultaten in de Conference League in het achterhoofd denk ik niet dat je ooit meer voor hem zult ontvangen dan nu. hetzelfde geldt voor Kokcu zelf. Het ijzer smeden wanneer het heet is. Hij moet wel goed afwegen of hij dan voor zijn sportieve ontwikkeling gaat, zoals Sinistera, of voor geld, zoals Malacia.

7 juli 2022 om 11:36

Ongelofelijk dat mensen Kokcu blijven onderschatten. "niet uitzonderlijk", nee, daarom als 21 jarige ruim de beste statistieken van alle middenvelders n de competitie en vrijwel de meeste keypasses van Europa.
En lage handelingssnelheid? Dan begrijp je er werkelijk niks van. Hoe kan je met een lage handelingssnelheid constant onder de druk uit voetballen?
Hij is echt de motor van het elftal. Geweldige speler.

7 juli 2022 om 13:05

Ik weet niet waarom je op mij reageert m.b.t handelingssnelheid maar ik noem dat nergens.

7 juli 2022 om 13:30

Dat zei Raza, maar de rest sloeg wel op jou

7 juli 2022 om 15:10

Jij mag het een geweldenaar vinden ik ben het daar niet mee eens.

7 juli 2022 om 15:19

Mening op basis van onderbuikgevoelens en het zien van 3 wedstrijden, statistieken bewijzen anders.

7 juli 2022 om 09:31

Als er iemand handelingssnelheid heeft is het Kokcu wel. Onbegrijpelijk dat mensen zijn kwaliteiten niet zien. Zonder Kokcu valt het hele spel van Slot in elkaar. Kokcu is verreweg de belangrijkste speler in dit spel.

Het eerste waar ik aan dacht bij het lezen van de kop van het artikel was: Oh, Feyenoord heeft een bod van een Engelse Premier League- club gekregen. Een bod dat zowel de Rotterdamse club als Orkun Kokcu niet kunnen weigeren. Binnenkort zullen we weten of mijn veronderstelling klopt.

7 juli 2022 om 09:33

Het gaat inderdaad tussen 2 Engelse clubs: West Ham en Leicester (met ook Crystal Palace op de achtergrond). Laten we hopen dat hij naar Leicester gaat als vervanger voor Tielemans die naar Arsenal vertrekt.

Vind wel dat Kokcu een speler is die gewoon vol door het absolute nulpunt kan zakken, zie een van die knotsgekke ECL wedstrijden. Ik zou daarom als topclub nooit meer dan 15 miljoen voor deze gast bieden, dat is hij gewoon niet waard.

7 juli 2022 om 09:21

Lol je hebt er weinig kijk op. Gelukkig zien de geïnteresseerde club het anders dan jij. Kokcu is onvervangbaar voor Feyenoord. Echt de belangrijkste man in het spel wat Slot wil spelen. Het bedrag word volgens Fabrizio Romano ook minimaal 25 miljoen pond en daar komen nog bonussen en een doorverkooppercentage bovenop.

7 juli 2022 om 09:57

Onvervangbaar? Voor 15 a 20 miljoen kan je met gemak een opvolger voor Kokcu kopen hoor, mijn god.

Kokcu zijn handelingssnelheid is te laag voor de top. Verder maakt hij nog voldoende fouten op het veld, wat af en toe lijkt op concentratieproblemen.

7 juli 2022 om 11:39

Glenn, hoe kan je dan zo weinig balverlies hebben, zo'n perceantage aan succesvolle passes en zo'n hoog percentage van deze passes vooruit en vooral de meeste keypasses. Hoe kan dat als je een te lage handelingssnelheid hebt? Leg dat eens uit? Of praat je vanuit onderbuikgevoel.
En de beste middenvelder van de competitie kan je zo even vervangen? Dus Ajax kan tadic en Timber ook "makkelij"vervangen?

7 juli 2022 om 13:21

Als hij te vervangen is voor 15 tot 20 miljoen, waarom kopen Leicester of West Ham die speler dan niet?

7 juli 2022 om 11:40

Krokivan, snapt er niks van...duidelijk. Een wedstrijd gezien, rest was hij constant een hoog niveau.

7 juli 2022 om 14:07

Kokcu heeft ook nog geen goede interland gespeeld voor Turkije.
En zoals ik zei, kan geregeld nog volledig door het ijs zakken. Die wedstrijden in de ECL zijn in ieder geval een betere graadmeter dan tegen een random club uit de eredivisie met niveautje kruk. En daarin was hij vaker dissonant dan sterkhouder.

Ik kan me nog aan het begin van het seizoen herinneren dat Kokcu iets van 12 wedstrijden achter elkaar geen een assist of doelpunt had gegeven. Is ook pas het eerste seizoen dat hij boven de 25 wedstrijden heeft gespeeld in de eredivisie. Ik vind het allemaal te vroeg om hem zo op te hemelen.

7 juli 2022 om 14:56

Hij heeft 1 of 2 mindere wedstrijden gespeeld in Europa. Verder stak hij er juist altijd bovenuit. Ook in Turkije zijn ze dol op hem.

De belangrijkste club met interesse staat er niet bij: Leicester City! De strijd lijkt te gaan tussen West Ham en Leicester. Al zijn Crystal Palace, Leipzig, Sevilla en Roma ook meer dan geinteresseerd. Deze clubs kunnen alleen niet aan de prijs voldoen waarschijnlijk. Er wordt over een bedrag van 25 miljoen pond gesproken waar nog bonussen en een doorverkooppercentage bovenop komt.
Dat geld kan Feyenoord moeilijk weigeren al kunnen wij het gat wat Kokcu achterlaat nooit opvangen. Dat is echt met afstand onze belangrijkste man.

Toch mooi om te zien hoe iedereen Kokcu maar blijft downgraden naar aanleiding van het afgelopen seizoen. Een seizoen waarin die zich overduidelijk heeft verbeterd op voetballend en fysiek vlak. Maar het focussen op zijn totaal nieuwe rol onder Arne Slot, waarin hij duidelijk de spelmaker is geworden die het spel naar zich toe moet gaan trekken ipv de aanvallende nummer 10 waarin die is doorgebroken.
Met een contract tot 2025, Turks international, Europese finale en ruim 100+ wedstrijden op zijn CV zijn dit gewoon ingredienten voor een som van minimaal 27 miljoen+.

7 juli 2022 om 09:36

Het word minimaal 25 miljoen pond volgens Fabrizio Romano. Dat is bijna 29,5 miljoen euro en daar komen nog bonussen en een doorverkooppercentage bij. Dat word dus bijna 35 miljoen! Dat kunnen we gewoon niet weigeren als is Kokcu gewoon niet te vervangen, ook niet met een nieuwe speler van 10 of 15 miljoen.

7 juli 2022 om 10:01

Waar heb je dat voorbj zien komen? Ik kan het namelijk niet zo 123 snel terugvinden. Maar wanneer het dus inderdaad om 25 miljoen pond gaat plus bonussen en doorverkoop percentage dan kom je uit op +/- 35 miljoen euro wat gewoon niet te weigeren is inderdaad!

7 juli 2022 om 09:59

Europese finale, meen je die? Het gaat om de Conference League he, niet de Champions League of Europa League

Verder heeft Kokcu zich duidelijk verder ontwikkeld, maar is zijn handelingssnelheid voor de top in de topcompetities echt nog te traag. Daarnaast maakt hij nog met enige regelmaat foutjes, wat bij mij overkomt als een probleem in de concentratie. In de top van de top kan dat echt niet.

Met 25 miljoen euro mag Feyenoord gewoon blij zijn voor Kokcu. Met eventuele bonussen tot 30 miljoen. Al zal ik het nooit voor hem overhebben, momenteel (wellicht wel in de toekomst).

7 juli 2022 om 10:17

Er kan lacherig gedaan blijven worden over de Conference League maar het feit blijft dat er vanaf de kwartfinale gewoon goede tegenstanders in dit toernooi zaten waarbij onder andere Kokcu zich meer dan prima heeft kunnen tegen laten zien. Tegenwoordig sinds Ajax Champions League speelt is dat een soort van de heilige graadmeter wat totale onzin is. Hoeveel wedstrijden in de CL hadden Weghorst, Jahanbabksh en Janssen gespeeld bij AZ toen zij voor 25+ werden verkocht?

7 juli 2022 om 10:21

Tuurlijk wordt er lacherig gedaan daarover.
Marseille is een aardige ploeg, maar niet meer dan dat. Payet, Salliba en Kamara zijn daar goede spelers, maar verder valt het ook vies tegen.
Slavia Praag is geen hoogvlieger, dat noem ik geen goede tegenstander. Idem dito voor een Partizan, dat zijn toch geen tegenstanders???

AS Roma in de finale is een topploeg ja. Marseille ook nog enigszins, maar die andere 2 kan je mij niet wijsmaken dat je dat goede ploegen vind.

7 juli 2022 om 11:16

Onbegrijpelijk dat je daar lacherig over doet, je was zeker ook voor AS Roma in de finale? Marseillie is miniaal van hetzelfde niveau als Sporting Lissabon/besiktas. Slavia Praag dat al 4x achter elkaar de kwartfinale van de EL haalde waar Ajax de ronde ervoor al werd uitgeschakeld? Partizan werd inderdaad redelijk makkelijk opzij gezte maar ook Union Berlin gewoon een goede tegenstander. Zelfde geldt voor Leicester City en AS Roma die ver kwamen en het toernooi zelfs hebben gewonnen. Het zijn niet de grote CL namen maar vanaf de kwartfinale hoeft er niet zo denigerend over gedaan te worden in mijn ogen.

7 juli 2022 om 11:24

Nee hoor, ik was niet voor AS Roma in de finale. Ben voor Ajax & Arsenal. En als die nergens voor spelen, dan ben ik voor het Nederlands voetbal.

Leicester heeft Feyenoord toch niet eens tegen gespeeld?

Verder stellen Slavia Praag en Partizan echt geen ruk voor. Als ze al zoveel doelpunten tegen krijgen van een Feyenoord met Dessers als spits, enough said.

Marseille is aardig, maar ook geen topploeg. Zoals ik al zei, er liepen wat aardige spelers rond met Saliba, Payet en Kamara, maar meer ook niet.

En ik doe niet denigrerend erover. Maar jij zegt in jouw betoog dat Kokcü meer moet kosten, omdat hij een Europese Finale heeft gespeeld. Dat bagatelliseer ik, doordat het vrij weinig voorstelde op de finale na.

7 juli 2022 om 11:42

Glenn, na verschillende opmerkingen van je gezien te hebben kan ik alleen maar concluderen dat je iets tegen Feyenoord hebt en gewoon extra negatief bent. Hopelijk voel je je er goed bij....lekker downgraden. Sneu, en nergens op gebaseerd. De statistieken bewijzen je volledige ongelijk.

7 juli 2022 om 11:51

Waar kom jij mee? Ik heb niks tegen Feyenoord. Verder noem ik het niet downgraden, maar ben ik het er niet mee eens dat de waarde van een speler stijgt als je in een matige Europese competitie de finale haalt. In de Conference League hebben ze tegen Marseille (redelijk goed team) en AS Roma gespeeld die gewoon prima zijn. De rest waren allemaal teams waar Feyenoord gewoon van moet winnen, wil je wat voorstellen Europees.
Vervolgens verliest men de finale ook nog van AS Roma, de enige tegenstander van echt hoge kwaliteit qua selectie...

Overigens, welke statistieken bewijzen mijn ongelijk?

7 juli 2022 om 11:57

Nee maar Leicester City heeft toch de kwartinale van het toernooi wel gehaald, al zullen die volgens jou ook wel niets voorstellen.

Zeggen dat Slavia Praag niets voorstelt zegt meer over jou dan over deze club, laatst 4 jaren uitgeschakeld door Sevilla, Chelsea, Arsenal en nu Feyenoord in de kwartfinale van de El/uel waar jou club werd uitgeschakeld door Getafe? Tevens belangrijke jongens als Soucek en Coufal van West Ham United in de gelederen te hebben gehad.

Marr we kunnen hier nu wel een welles/nietes spelletje gana spelen maar je bent meer het type dat alles of veel met Feyenoord te maken heeft toch wel zal downgraden.

Gravenbergh had zeker ook meer moeten opbrengen dan Kokcu op basis van het afgelopen seizoen?

Overigens heb ik alleen gezegd dat de ingredienten er zijn om voor Kokcu heel goed te cashen met onder andere een contract tot 2025, Turks international een vaste waarde, ruim 100 wedstrijden en een vers gespeelde Europese finale

7 juli 2022 om 12:09

Wat heeft het bereiken van de kwartfinale van Leicester nu te maken met Feyenoord? Ze hebben niet eens tegen elkaar gespeeld.

Slavia Praag stelt inderdaad niks voor, als jij vindt van wel, denk ik dat ik wel begrijp waarom, maar goed

Mijn club werd door Getafe uitgeschakeld, maar wat heeft dit met Feyenoord en de waarde van Kokcu te maken?

Ik downgrade niet alles of veel van Feyenoord. Zo heb ik ook al meermaals aangegeven dat een Malacia wat mij betreft meer had mogen opbrengen en bijvoorbeeld een Sinesterra een hele goede speler is die voor een aardig mooi bedrag weg gaat nu (mocht ook nog misschien wel meer zijn).

Gravenberch moest niet nog meer opbrengen in mijn ogen. Niet zo'n goed seizoen gehad als Kökcu in mijn ogen, maar heeft wel meer potentie en facetten in zijn spel dan hem, in mijn ogen. Verder heeft Kökcu een langer contract en had Ryan een 1-jarig contract. Logisch dat hij dit maximaal nog heeft opgeleverd.

Het ging in het algemeen meer om alle teams in de kwartfinale dan de teams waar tegen Feyenoord heeft gespeeld, vandaar dat ik onder andere Leicester City noem dan kan je het, in mijn ogen niet lachwekkend noemen.

Maar je kan toch ook niet serieus beweren dat Slavia Praag niks voorstelt? Gewoon een goede ploeg met een goede visie om vanuit te voetballen met ook nog degelijk beleid wat ze de afgelopen 4 jaar een kwartfinale heeft opgeleverd in de El/uel. En waarom denk jij te weten of te begrijpen waarom ik het een goede ploeg vindt? Omdat Feyenoord ervan gewonnen heeft?

Waarom ik het voorbeeld Getafe aanhaal is omdat dit dus een ploeg is die letterlijk niks voorstelt en daar werd Ajax door uitgeschakeld nog zelfs 1 ronde eerder, dus wat of wie stelt er niks voor?

Gravenbergh wordt in mijn ogen dus totaal overhyped, daar kan die jongen niets aan doen, maar dat is een algmene tendens vanuit De Toekomst. Heeft in een veel meer scorende ploeg als Ajax dus weinig tot geen bijdrage in het spelverdelende of aanvallende gedeeldte. Zet Kokcu op zijn plek bij Ajax het afgelopen seizoen en Kocu had een G/A ratio van 20+.

Nette jongen. Hij is nu ziek, beterschap! Zet nu Dermane Karim in de basis bij Feyenoord 1.
Alleen het grootste talent van de club krijgt de kans in Feyenoord 1.
Het kan onder Arne Slot blijkbaar dus wel.

Mooi dat Dermane alsnog mee mag op trainingskamp zal zijn ontwikkeling ten goede komen.
Zie het zelf wel in hem zitten, goeie dribbel, comfortabel aan de bal, fel in de duels en prima passing.
Ontwikkel puntje is dat hij soms iets te gehaast is in zijn keuzes naar voren.

Hopelijk valt het mee voor Kokcu en is dit geen voorbode van een transfer, maar ben er bang voor.
Zal je zien Kokcu weg en krijg je Vilhena terug die nog altijd in NL traint...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

20 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Fortuna weet zich alsnog te versterken met makkelijk scorende Feyenoorder

Cole Bassett gaat alsnog de overstap maken naar Fortuna Sittard, zo meldt 1908.nl dinsdagavond. Feyenoord, Fortuna Sittard en de Colorado Rapids, van wie de Rotterdammers Basset huren, zijn alsnog tot een...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren