The Athletic: Orkun Kökçü verschijnt opnieuw op radar van Engelsen

Dinsdag, 5 juli 2022 om 16:12Rian Rosendaal • Laatste update: 16:18

Leicester City is opnieuw in de markt voor Orkun Kökçü, zo verzekert The Athletic dinsdag. De 21-jarige middenvelder is afgelopen seizoen bekeken door scouts tegen onder meer PSV (2-2). Kökçü verscheen in januari al op de radar van Leicester, dat destijds geen deal wist af te sluiten met Feyenoord. Het is nog niet bekend wanneer the Foxes een bod gaan neerleggen in Rotterdam-Zuid en welk bedrag men overheeft voor de international van Turkije.

De strijd om Kökçü lijkt te zijn losgebarsten. Transferexpert Fabrizio Romano bracht onlangs naar buiten dat er serieuze belangstelling zou zijn van West Ham United. De jonge Feyenoorder is recentelijk ook genoemd bij Arsenal, Leeds United, Sevilla, AS Roma en RB Leipzig. Feyenoord wil er alles aan doen om de spelmaker in Rotterdam te houden en wil daarom zijn contract verlengen. Kökçü ligt nu tot 2025 vast, maar als het aan de clubleiding ligt wordt die verbintenis verlengd tot 2026. De middenvelder kan daarbij bijna een verdubbeling van zijn bruto salaris tegemoet zien.

Kökçü benadrukte maandag tegenover ESPN dat een extra jaar bij Feyenoord wat hem betreft zeker een mogelijkheid is. ""Ik voel me goed hier. Ik heb een goede band met de trainers en de spelers en ik heb ook gezien dat ik me hier goed heb ontwikkeld afgelopen seizoen. Het is zeker niet zo in mijn hoofd dat ik weg moet. Ik heb nog een contract tot 2025 en toen ik dat contract tekende, wist ik ook dat er in die vijf jaar van alles mogelijk was."

De middenvelder speelde afgelopen seizoen 32 wedstrijden in de competitie voor Feyenoord, waarin hij belangrijk was met 7 goals en 9 assists. Ook had de creatieveling een groot aandeel in het behalen van de Conference League-finale met de Rotterdammers. In het Europese toernooi speelde Kökçü twaalf wedstrijden, waarbij zijn naam twee keer op het scorebord verscheen. De geboren Haarlemmer kwam voor verschillende jeugdteams uit namens Oranje, maar speelt zijn interlands tegenwoordig voor de nationale ploeg van Turkije.


Poll

Vind jij Leicester City een goede club voor Orkun Kökçü?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door glennn)

Kokcu zat goed toch

5 juli 2022 om 16:21

Dat Leicester zich bij Feyenoord meldt betekent niet perse dat hij weg wil he. Het zou beter zijn als hij nog een jaartje wacht. Wellicht kan hij dan clubs van een iets hoger kaliber krijgen

5 juli 2022 om 16:23

Wellicht is leicster een prima vervolg stap?? Daarbij is Leicster gewoon een prima club voor Kokçu..

5 juli 2022 om 16:24

Ja of hij valt terug naar de vorm die hij altijd heeft gehad voor dit seizoen en clubs van ''een hoger kaliber'' hoeven hem niet meer. Voor Kã¶kcã¼ zou Leicester toch een prachtige club zijn!!! Clubs van een hoger kaliber zijn dan Sevilla etc. en ik zie hem daar niet 1 2 3 basisspeler worden ofzo.

5 juli 2022 om 18:03

@sir jba, de potentie was er en zijn niveau was in de jeugd altijd al enorm hoog. Was niet voor niks aanvoerder van oranje u19. Dat Dick Advocaat het er 1,5 jaar niet uit kreeg heeft met het verdedigende systeem en de rol van Kokcu in dat systeem te maken. Kokcu is 21 jaar en er zit nog enorm veel rek in. Zijn statistieken lieten zien dat hij de beste middenvelder van de competitie was. Hij gaat je nog verbazen op een hoger niveau

Door de verkopen van Malacia en waarschijnlijk Sini is de verkoop van Kokcu en zijn langere contract niet noodzakelijk. Niks anders dan de absolute hoofdprijs vragen dan maar.

5 juli 2022 om 16:24

En dat is maximaal 20, stop maar met dat hypen van hem.

5 juli 2022 om 16:26

Misschien op dit moment maar waarom 20 accepteren als je hem nu niet hoeft te verkopen. Als hij een goed seizoen speelt volgend seizoen levert hij nog meer op.

5 juli 2022 om 16:27

Verklaar? Waarom hypen? Kerel behoort tot de beste middenvelders van de competitie en heeft zich stormachtig ontwikkeld afgelopen seizoen.

5 juli 2022 om 16:28

Statistisch de beste middenvelder van de ED, zich meer dan laten zien in de ECL en intussen vast onderdeel van de Turkse selectie. Maar het is stiekem allemaal hype.

5 juli 2022 om 16:29

Leuk maar het is volwaardig international met een contract tot 2025.

Gravenbergh is 1 jaar jonger, had een eenjarig contract en is een jeugdinternational... die ging voor 25 miljoen euro.

5 juli 2022 om 16:30

Kokcu is jong, heeft een contract van 3 jaar, een Europese finale gehaald, is international en was de beste middenvelder op zijn positie van de competitie. Waarom zou Feyenoord hem ooit voor max 20 verkopen?

Hoofdprijs en anders heb je pech.

5 juli 2022 om 16:30

Hij gaat weg voor een nieuw record gegeven leeftijd, contractduur, potentie etc. Stop maar met dat downplayen van hem.

5 juli 2022 om 16:40

Van alle Europese spelers onder de 21 jaar geeft Kokcu de meeste eindpasses die leiden tot een kans. Met 651 passes staat hij op eenzame hoogte boven alom geprezen leeftijdsgenoten als Gravenberch (495), Phil Foden (356) en Gavi (323). Nu jij weer met je hype.

5 juli 2022 om 16:45

Ja want dat is geen statistiek die enorm uit context getrokken wordt. Je kan hem misschien alleen met Gravenberch vergelijken in fit statistiek en zelfs dan niet helemaal. Bij Feyenoord liep bijna alles via Kokcu en dat was bij Gravenberch en Ajax al een stuk minder. Leuke statistiek, doe je verder niks mee.

5 juli 2022 om 17:01

Deze statistiek onderschrijft één van zijn kwaliteiten, namelijk zijn uitstekende passing. En dan met name vooruit. Dit kun je moeilijk af doen met "doe je verder niks mee". Scouts zitten te kwispelen bij dit soort data. Lijkt me dat hij ook vaak genoeg door hen bekeken is en zij dan prima hun conclusie kunnen trekken obv dit soort data en zijn algehele spel.

5 juli 2022 om 17:15

PSV, VVV, Lfc

"leuke statistiek, doe je verder niks mee."

Exact!!!! Tenzij het natuurlijk gaat om een speler van PSV, VVV en LFC, dan is het natuurlijk wel relevant.

Waarom is het voor veel niet-Feyenoorders moeilijk te accepteren dat Kocku gewoon een van de beste middenvelders in NL is.... Ik ben niet voor Feyenoord, maar als je zijn kwaliteiten en impact niet kan zien, dan ben je of een struisvogel of je kijkt nooit naar zijn wedstrijden.

Man is zeer talentvol, erg goed, jong, international, langdurig contract. Als je vindt dat hij niet meer waard is dan 20 miljoen, prima wees consequent en zeg dat Gakpo ook max 25 miljoen waard is. En bij mijn club dat Antony ook max 30 mil waard is. Martinez geen 40 mil maar 20 mil.

5 juli 2022 om 17:19

Krillin, al die spelers die jij noemt hebben zich vaker en langer bewezen op een hoger niveau. Martinez is een absolute sterkhouder achterin bij Ajax die in de CL uitstekende wedstrijden heeft gespeeld die maar 20 waard is? Gakpo de MVP van de eredivisie, goed in de CL voorrondes maar 25?

5 juli 2022 om 17:33

Gakpo ook? Die is pas sinds vertrek van Bergwijn een basisspeler en is ook redelijk 'oud'.

Martinez heeft hoog niveau gehaald, maar was ook lang onomstreden. Begon als linksback, op het middenveld en daarna tijdje gepasseerd, toen Blind centraal achterin speelde.

Geen idee dus hoe je kan claimen langer bewezen. Kocku brak al op jonge leeftijd door, heeft volgens mij al bijna miljoen wedstrijden op het hoogste niveau in NL in de benen.

Verder gaat het niet of het terecht is of niet. Het gaat om, het steeds downplayen van spelers van andere club en eigen spelers naar de maan hypen.

5 juli 2022 om 18:02

@tmaria Waarom worden je comments nooit onderbouwt en als iemand met je in discussie wilt gaan je nooit een wederwoord geeft. Jammer dat zulke reacties zonder onderbouwing blijven staan, maar als ik een comment met minimale onderbouwing plaats die meteen wordt verwijderd.

on: Afgelopen jaar was hij van alle spelers onder de 21 jaar degene met de meeste eindpasses. Gezien zijn kwaliteiten, leeftijd en contractduur zal hij verkocht gaan worden voor een recordbedrag.

5 juli 2022 om 18:09

@psvvvv
Dus met andere woorden, het lukte Gravenberch niet om het spel naar zich toe te trekken en Kokcu wel?
En geen leuke statistiek, werkelijk op iedere statistiek stond hij top 3 van middenvelders.

5 juli 2022 om 18:13

JK-Ajax. Als ik jouw bericht lees lijkt het alsof de naam CL 1 of andere heilige graal is voor +15 miljoen. Kokcü heeft afgelopen seizoen tegen Roma, Marseille en 4 maal Slavia (gerespecteerde ploeg met uitstekende Europese prestaties) tegenstanders gehad die dus totaal niet onderdoen voor Sporting, Valencia, Benfica en Midtjylland? Er wordt gedaan alsof Ajax een grootmacht is in Europa maar ze knikkeren er voorlopig uit in de Achtste finales of de groepsfase afgelopen 2 jaar. Zo interessant is dat niet.

Het punt van Krillin is. Kokcü z’n waarde wordt ontzettend naar beneden gepraat door de Champions League fanatici die enkel de CL als argument hebben. Hij is gewoon 1 van de beste middenvelders in de competitie die in elke ploeg basis zou spelen. Maar omdat hij voor Feyenoord speelt wordt alles omlaag gepraat want ze spelen geen Champions League. Kansloos gedoe.

5 juli 2022 om 17:11

Nee! Hij moet blijven , ongeacht de biedingen. Of ze moeten met 80 miljoen komen, wat Antony ook waard is volgens sommigen.... Niet verkopen, is nu onvervangbaar. Wel grappig trouwens dat sommige zo min deden over de Confl. Kijk nu eens wat er allemaal gebeurt, dat was met alleen de eredivisie nooit gelukt.

5 juli 2022 om 17:23

De Conference league is gewoon een goudmijn voor Feyenoord gebleken. Natuurlijk het prijzengeld etc verbleekt bij de CL, maar voor de exposure van Malacia, Sinisterra en nu ook Kokcu is de (mini) CL goud waard geweest. Dat hadden we nooit bereikt als we in de eerste voorronde waren blijven hangen tegen Fc Drita.

5 juli 2022 om 17:38

Als er een club 20 miljoen biedt dan moeten ze hem gewoon weg doen. Wie zegt dat je dat nog voor hem krijgt volgend seizoen met nog een jaar minder contract

5 juli 2022 om 18:14

Jij zou echt een goede TD zijn ja. Dus als psv een bod van 20 miljoen krijgt op Gakpo moeten ze het ook doen? En Ajax op Antony....je weet namelijk nooit of ze het volgend jaar ook nog krijgen.
Daarbij schat je hem veel te laag in. Weinig Feyenoord gekeken afgelopen seizoen?

5 juli 2022 om 19:53

Nee Gakpho is minimaal 2x zoveel waard en Anthony ook. Die zijn 2 klasse beter dan kokcu.. je vergelijkt appels met peren

Hij moet echt niet naar Engeland gaan, handelingssnelheid niet hoog genoeg op het middenveld en fysiek komt hij veel te kort.

5 juli 2022 om 18:17

Vandaar dat hij er in zowel de conference league als de competitie voor zorgde dat we onder de druk uit konden voetballen en dat met de meeste keypasses van Europa geloof ik. Dat kan ook echt als je een lage handelingssnelheid hebt. Verdedigend stond hij ook constant zijn mannetje, waar het vandaan komt dat hij fysiek te kort komt is me een raadsel.

Enorm groot fan van Kökcu. Die heeft reuzensprongen gemaakt afgelopen jaar, balen voor hem dat Leicester net de pot tegen PSV keek want toen was hij echt afschuwelijk slecht. Desalniettemin zou Leicester een mooie stap zijn.

5 juli 2022 om 17:26

Was tegen ons echt niet best nee. Liet zich paar keer kinderlijk eenvoudig aan de kant zetten, dus twijfel of hij (sub)top PL wel aan kan. Heeft niet echt de snelheid, inhoud en kracht. Wel uitstekend in de passing en voetballend gewoon sterk. Vind hem meer een gozer voor de Spaanse competitie.

5 juli 2022 om 18:07

Psv18, een wedstrijd die nergens meer om ging voor Feyenoord en waar ze spaarden voor de finale. En als je denkt dat hij geen snelheid, kracht en vooral inhoud heeft raad ik je aan de conference league wedstrijden even terug te kijken. Daar heeft dat allemaal meerdere keren aangetoond.

Bij een mooi bod gewoon weg doen! Je gaat komend jaar ook gewoon heel lastig CL voetbal halen. Senesi, Bijlow en Geertruida zijn het kapitaal in het veld. Met gerichte aankopen rond de 4-8 miljoen moet je er niet op achteruit gaan en kan je meer waarde creëren op het veld.

Ik zou echt cashen als ik feyenoord was. Voorlopig is de selectie echt niet goed genoeg om kampioen te worden en dat gaat je ook niet meer lukken deze zomer. De spelers staan nu flink in de schijnwerpers dankzij t mooie Europese avontuur, dus kun je wat extra krijgen.
Gewoon gebruik van maken en op nieuwe bouwen

5 juli 2022 om 16:27

Het zal lastig worden maar een groot voordeel is dat een groot deel van de as niet vervangen hoeft te worden. Bijlow, Trauner en Aursnes zullen blijven. Of Senesi komt naast Trauner te spelen of Geertruida. Misschien zelfs Kokcu naast Aurnses. De bouwstenen staan er dus al, hoeft Feyenoord alleen maar eromheen te bouwen. Met een goede scouting denk ik dat Feyenoord 'gewoon' weer een sterk team zal hebben.

5 juli 2022 om 16:54

Ik vind dat jij verstand hebt van voetbal want inderdaad de as is het belangrijkste van een team en als die stabiel blijft zie ik Feyenoord dit jaar kampioen worden want de breedte is ook geweldig als je spelers als toornstra kan laten banken.

6 juli 2022 om 23:15

Toornstra op de bank .. vergelijk dat met wat psv of ajax op de bank heeft..

De selectie zal ongetwijfeld weer goed genoeg zijn voor top 3, maar zoveel geld als je nu kunt krijgen voor je spelers krijg je nooit weer.

5 juli 2022 om 17:17

Niet goed genoeg om kampioen te worden? Dat kan zomaar veranderen met een paar gerichte aankopen, zoals een Gnoto en als de selectie fit blijft (bijlow...). Ze hebben eindelijk wat in kas en hoewel ze niet alles zullen uitgeven, zie ik ze wel meedoen voor de tweede plek. Ik denk dat PSV zich zodanig versterkt heeft dat het lastig is om bij te benen, maar de tweede plek geeft waarschijnlijk ook een CL plaats, dus je moet er nu voor gaan.

35 miljoen en geen cent minder. Verkoop is geen noodzaak en met dat geld kan je serieus investeren.

Leicester, Arsenal, Leeds United, Sevilla, AS Roma en RB Leipzig.....

Zo!! Mooie clubs kan hij uitkiezen. Lastig man keuze maken... Als ik in zijn schoenen stond, zou ik het echt niet weten.

5 juli 2022 om 16:28

Als ik in zijn schoenen stond en ik moest uit deze clubs kiezen, dan zou ik lekker voor Sevilla gaan. Mooi land, goed weer, grote competitie en Sevilla doet altijd wel mee aan de bovenkant en doet het Europees gezien vaak ook goed. Daar kan je je laten zien en meten met de top om te kijken of je nog verder hogerop kan.

5 juli 2022 om 16:29

Club kiezen waar je de meeste kans maakt op minuten.
Zijn. Inderdaad heerlijke clubs om te spelen, en je door te ontwikkelen.

5 juli 2022 om 16:51

Mwah, denk dat het wel ''redelijk'' makkelijk is. Bij Sevilla, Leipzig en Arsenal zie ik hem niet zo snel spelen.

Bij Leicester wel, mits Tielemans naar Arsenal gaat. Leeds is hij gewoon een prima opvolger van Phillips en daarnaast lopen daar sowieso ''weinig'' middenvelders rond.
AS Roma is ook een lastige. Daar hebben ze ook zat goede middenvelders/aanvallende middenvelders (Ja ik weet, Kokcu speelt nuet meer op 10)

5 juli 2022 om 18:07

Leeds haalt ook gewoon spelers als Adams en Roca binnen.

5 juli 2022 om 21:45

Dat zijn toch geen toppers..?

6 juli 2022 om 11:51

Dat blijkt nu pas. Toen ik dit schreef, was dit nog niet zeker.
Marc Roca is overigens echt geen topper. Speelde amper bij Bayern, zelfs wanneer er gerouleerd werd.

Adams is een prima versterking, maar een ander type speler dan Kokcu in mijn ogen.

Wat zou hij ongeveer moeten kosten? Miljoentje of 25-30 moet toch zeker lukken met zo’n lang contract. Ook nog internationaal

5 juli 2022 om 16:29

Dat is echt het minimum. Sinisterra en Malacia hebben al goed geld opgeleverd dus de onderhandelingspositie is ijzersterk, zeker in combinatie met de wensen van Kokcü en zijn doorlopende contract.

5 juli 2022 om 16:29

De interesse van Leicester City komt op het juiste moment omdat Leipzig Tyler Adams aan Leeds United gaat verkopen en Leipzig is daardoor ook geã¯nteresseerd in Kokcu als vervanger van Tyler Adams. Te Kloese kan dezelfde tactiek gaan hanteren als bij Sinisterra met Everton en Leeds United. Gezien Kokcu een contract heeft tot 2025 zou hij qua vaste transfersom het record opnieuw moeten verbreken.

5 juli 2022 om 16:58

Zover had ik er nog niet naar gekeken, thanks voor wat meer inzichten hierin! Het is toch wel een periode momenteel met transfersommen die toch hoger liggen dan waar we een paar maandjes geledene over speculeerden hier met zijn allen. Als je Sini, Malacia en Kokcu verkoopt kan je echt goede investeringen gaan doen en de aansluiting weer maken op termijn. Ik denk wel dat je ze voor komend seizoen nog niet direct kan vervangen, voorzie je een minder seizoen dan vorig jaar daarmee of hoe kijk jij daar tegen aan

5 juli 2022 om 17:07

Klopt en een paar dagen geleden bracht een Zuid-Amerikaans medium met 800k volgers dat Juventus geïnteresseerd zou zijn in Senesi. Ik weet niet hoe serieus het is maar Juventus staat op het punt om De Ligt (die regelmatig links centraal stond) aan Bayern te verkopen en Chiellini is als linksbenige centrale verdediger al weg. Demiral is aan Atalanta verkocht. Het is dus afwachten maar het zou mij niet verbazen. Niet omdat Senesi een super verdediger is maar omdat hij klein beetje gehypet werd toen hij opgeroepen werd voor het Italiaans elftal.

Over komend seizoen, ik ben niet zo pessimistisch maar dat komt omdat ik kijk naar de spelers die wij eerste instantie hadden. Dessers, Linssen en Til. Als je dat voor de tijd had gezegd, waren het allemaal subtoppers. Maar omdat Slot fantastisch met deze spelers heeft gepresteerd zouden wij deze gasten moeten missen. Dat doe ik niet. Ik zie voldoende mogelijkheden om minimaal zelfde kwaliteit terug te halen. Net als Nelson, hele leuke gozer maar 2x scoren in de Eredivisie is eigenlijk lachwekkend. Mede hierdoor hoef je ook niet een zelfde soort speler als Sinisterra te halen, ook niet als rendement omdat onze rechtsbuiten een laag rendement had. Krik die wat op, ben je ook minder afhankelijk van de vervanger van Sinisterra.

5 juli 2022 om 16:32

35. Het elftal valt al uit elkaar. Alleen voor de hoofdprijs

Met het vertrek van Malacia en de naderende transfer van Simisterra is een volgende verkoop van een sterkhouder absoluut niet neer noodzakelijk. Daar zal een exorbitant bedrag voor tegenover moeten staan. Als een club Kökcü echt wil hebben zal het aanstaande transferrecord van Sinisterra moeten sneuvelen.

Vind het toch wel wat voorbarig allemaal. Kocku speelt een vrij aardig seizoen in de eredivisie en dan is Leicester meteen geïnteresseerd. Kocku is naar mijn mening bij lange na niet het niveau van een Maddison ofzo.

5 juli 2022 om 17:07

Nee logisch hè, hij is 21 jaar en Madison iets van 25. Zit nogal een verschil in

Ben het er mee eens dat je minimaal het transfersrecord weer behoorlijk moet verbreken wil je Kokcu verkopen.

Was samen met Sinisterra echt de beste vorig jaar bij Feyenoord en vond hem ook de beste middenvelder van de Eredivisie over het seizoen gemeten. 35 miljoen + 3-5 aan bonussen. En anders gewoon een jaartje houden nog.

5 juli 2022 om 16:48

Kokcu kan aardig voetballen hoor, maar 38-40 miljoen? Met 22/23 mag je al in je handjes klappen hoor.

5 juli 2022 om 16:49

Verkopen jullie Gakpo dan maar lekker voor 20.

5 juli 2022 om 16:57

Kokcu gaat sowieso meer dan 30 opbrengen. Screen maar.

5 juli 2022 om 18:24

En Sangare met mindere statistieken en 2 jaar ouder kan dan wel voor 18 miljoen weg?

Hij is een aanwinst voor al die ploegen die interesse hebben, dit is de perfecte middenvelder voor Arsenal. Zo'n type speler missen ze echt al vele jaren.

5 juli 2022 om 16:54

Heeft nog te veel momentjes. Zeker voor de hoofdprijs moet Arsenal hem niet halen. Alleen als hij rond de 15 a 20 miljoen op te halen is. En dat gaat Feyenoord, al dan niet terecht, zeker niet doen.

5 juli 2022 om 18:11

1 momentje gezien afgelopen seizoen...welke ken jij nog meer?

Contract voor 3 jaar, dus bij om en nabij de 40/45 miljoen zou je kunnen gaan praten. Eerder niet

Zeker de hoogste prijs gaan vragen.En dan niet van die rare vervangers terughalen maar zelf ook goede scouting erop zetten.

Minimaal 50 miljoen. Deze gast is de nieuwe Pirlo. Barca lees je mee?

Wat begint het er allemaal belovend uit te zien voor de financiële ontwikkeling van de club mocht Kokcu voor een megabedrag verkocht worden. Voor minder dat 35 moet je hem sws niet laten gaan. De clubs liggen op de loer dus sla je slag!

Het kan niet anders, dan dat de club een geweldig gevulde helicopter laat landen met de open dag.

Waarom niet voor een mooi bedrag? Zou gelijk doorpakken en Zeroukki van Twente weg kapen.

5 juli 2022 om 18:58

Hele andere speler. Verkoop je Kokcu, moet je er ook een creatieve jongen voor terughalen. Zerrouki is meer een speler voor op de positie van Aursnes.

Feyenoord doet er goed aan te verkopen, meer dan die nu waard is gaat die niet worden. Doorselecteren en opnieuw gaan bouwen en het (nodige) geld goed gebruiken. Feyenoord zit niet in de positie om financiële risico’s te nemen. Zekerheid kiezen vooral financiëel en blijven werken aan de toekomst en de selectie.

Bij een degelijk bod moet Feyenoord afscheid nemen van deze jongen. Het is een soort dubbel discount Ziyech. Dit is echt geen talent die nog 2, 3x beter gaat worden dan hij nu is. Snel cashen en doorpakken.

Natuurlijk altijd prettig als je geld nodig hebt wanneer er aan je spelers wordt getrokken, maar feyenoord moet nou ook niet alles gaan verkopen.
Til weg, Malacia weg, Sinistera weg, Linssen weg,
Straks Bijlow en Cocku, dit kan natuurlijk niet veel. te veel. Zo kan je niet bouwen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Leicester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Fulham10
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
J. EvansVerdediger10
W. FofanaVerdediger10
J. JustinVerdediger10
D. WardKeeper10
D. AmarteyVerdediger10
K. Dewsbury-HallMiddenvelder11
J. MaddisonMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Leicester City.

7 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Feyenoord 0 0 0 0
2021/2022 Feyenoord 32 7 5 0
2020/2021 Feyenoord 24 3 2 1
2019/2020 Feyenoord 22 2 4 0
2018/2019 Feyenoord 11 3 0 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren