Ronaldo laat Man United in de kou staan door opnieuw niet op te komen dagen

Dinsdag, 5 juli 2022 om 10:25Jordi Tomasowa • Laatste update: 10:37

Cristiano Ronaldo ontbreekt ook dinsdag op de training van Manchester United, zo schrijft The Athletic. De Portugese sterspeler zou maandag in gesprek gaan met zijn manager Erik ten Hag, maar bleef thuis vanwege ‘familieomstandigheden’. Het is nog onduidelijk wanneer Ronaldo zich zal voegen bij de selectie van the Red Devils, terwijl de selectie vrijdag 8 juli in het vliegtuig stapt voor een trainingskamp in Thailand en Australië.

The Athletic meldde zaterdag dat de 37-jarige Ronaldo tijdens de zomerse transferwindow koste wat kost wil vertrekken bij United. De aanvaller werd dinsdag opnieuw verwacht op Old Trafford maar bleef voor de tweede dag op rij thuis, waardoor hij serieus op een breuk lijkt aan te sturen. Ronaldo's zaakwaarnemer Jorge Mendes had al een ontmoeting met Todd Boehly, de mede-eigenaar van Chelsea. Daarnaast houden Bayern München en Napoli de situatie omtrent de Portugees nauwlettend in de gaten.

Het standpunt van United blijft desondanks ongewijzigd. Ronaldo is voor Erik ten Hag en de clubleiding deze zomer niet te koop. De aanvaller beschikt nog over een contract voor twaalf maanden, nadat hij afgelopen zomer de overstap van Juventus maakte. Vorig seizoen was het enige lichtpuntje bij United door als clubtopscorer 24 doelpunten te produceren in 38 officiële duels. Ronaldo liep met een zesde plaats in de Premier League echter Champions League-voetbal mis en dat is juist hetgeen wat hem steekt.

Ronaldo wil voor de prijzen spelen en een gebrek aan daadkracht van United op de transfermarkt zorgt naar verluidt ook voor teleurstelling. Ten Hag mag op de korte termijn toch zijn eerste versterkingen verwelkomen. De Engelsen bereikten maandag een mondeling akkoord met Christian Eriksen, terwijl het wachten is op dat presentatie van Tyrell Malacia. Daarnaast is United ook concreet in de markt voor Frenkie de Jong en Lisandro Martínez.Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door reddevilgaz)
5 juli 2022 om 12:19

Gewoon lekker aan zijn contract houden en op de tribune zetten. Wat een lafaard, heeft niet eens de ballen en het respect om de mensen bij de club recht in de ogen te kijken en te zeggen dat zijn persoonlijke records belangrijker zijn dan de club waar hij is doorgebroken en die hem miljoenen betalen. Als z'n vrouw een miskraam heeft posten ze dat meteen op sociale media maar nu zijn er opeens geheimzinnige familieomstandigheden? Geloof er geen reet van!

Door niet op te komen dagen maant hij de beleidsbepalers wel tot handelen.
Ronaldo laat weten er zijn geen aankopen dus wil ik weg, hierdoor zullen de geldschieters wel over de brug moeten komen om goede aankopen binnen te harken!
Hij doet dit dus ook weer voor de club, wat een held!

Toch hoop ik dat hij naar Bayern Munchen gaat. Want hij is de koning van de championsleague, daar wil iedereen hem ook gewoon zien.

5 juli 2022 om 10:35

Bayern sorry maar die moet hier toch echt niet aan beginnen.

5 juli 2022 om 11:06

Dat zou ik echt doodzonde voor en van Bayern vinden. Die moet hier niet aan beginnen. Haal gewoon lekker een jong talent en doe waar je goed in bent Bayern: Fatsoenlijk beleid voeren

5 juli 2022 om 11:15

Bayern gaat hier ook niet aan beginnen, dit past niet in hun beleid. Wellicht is PSG een optie, of Chelsea, daar hebben ze niet echt een gezond beleid.

5 juli 2022 om 11:19

PSG als vervanger van Neymar.

5 juli 2022 om 10:36

Bayern is gelukkig niet zo gek. Die zagen ook dat man u zonder ronaldo tweede werd. Tuurlijk geeft hij er goals voor terug, maar het team dient afgesteld te worden op ronaldo en ik denk niet dat bayern dat wil

5 juli 2022 om 10:38Wat een onzin allemaal weer. Als hij naar Bayern gaat is hij een spits. Net als Lewandowski, Lewandowski heeft veel minder assists dan Ronaldo. Oftewel Ronaldo is nog meer een teamvoetballer dan Lewandowski. Plus bij Bayern krijgt hij per wedstrijd 5 a 6 ballen in de 16. Bij United kreeg hij er 1. Dit gaat ervoor zorgen dat Ronaldo er minimaal 30 maakt in de competitie en 14 in de championsleague. Voor de Bundesliga is het ook weer een boost. Allemaal win win

5 juli 2022 om 11:03

Bayern gaan hun vingers niet branden aan deze veel te oude clown

5 juli 2022 om 11:41

Haha besef hoe mensen hier praten over een van de beste voetballers aller tijden.. je zal jezelf maar voetbalfan noemen en dan zo praten.. kleuters.

5 juli 2022 om 12:26

@paauwer: je zegt Lewandowski heeft veel minder assists? Allebei 3 assist afgelopen seizoen.. roep je gewoon dingen vanuit je onderbuik en gok je er gewoon op dat het waar is? Als Ronaldo 1 ding weinig doet dan is het assists geven haha en dan ga je Lewa daarop afrekenen? Kom even met cijfers en feiten voordat je zomaar wat roept

5 juli 2022 om 12:32Tilburg Ja klopt net als Ronaldo een van de beste voetballers ter wereld. En zich dan zo gedragen. Hij heeft een contract getekend en dan dien je dat na te komen. Alleen als het niet gaat zoals Ronaldo wil dan moet hij weg of komt niet opdagen. Ronaldo is niet groter als United. Hij denkt van wel.

5 juli 2022 om 12:55

Ja want jij weet de situatie? Wat jullie allemaal doen is klakkeloos iets van de media overnemen.. de grootste leugenaars op aarde na politici. Al helemaal in de voetbalwereld..

5 juli 2022 om 14:05

Ronaldo 1 ding weinig doet is assist geven? Meeste assist in de Champions league (ja meer dan Messi) en een stuk of 250 assists in zijn carriere gegeven meer dan xavi en iniesta bij elkaar.

5 juli 2022 om 16:30

Dat is ie wel er zijn meer mensen fan van Ronaldo dan van Manchester united zelf

5 juli 2022 om 10:37

Door niet te komen opdagen hoor je ontslagen te worden. Je doet gewoon aan werkweigering. Met alle respect, maar wie denkt hij dat hij is? Hij is een speler van United, natuurlijk wel DE speler. Maar de club is meer dan Ronaldo, ook als hij stopt met voetballen, gaat United door. Ik ben het ook wel eens niet eens met mijn baas, maar als ik dan thuisblijf zal ik op een gegeven moment ook de laan uit worden gestuurd. Geen speler is groter dan de club, dus graag of helemaal niet. Met dit gedrag zou ik weigeren hem te verkopen en laten verpieteren op de bank.

5 juli 2022 om 10:46

Als hij ontslagen wordt heeft hij precies wat hij wil en kan hij transfervrij vertrekken naar een nieuwe club. Dat zou wel de domste actie zij die Man U kan doen.

5 juli 2022 om 11:56

Ik zeg ook niet dat zij hem moeten ontslaan, ik zeg dat mijn baas mij zou ontslaan als ik niet zou komen opdagen. Ronaldo moet je, bij werkweigering, gewoon laten verpieteren op de bank als je het mij vraagt...

5 juli 2022 om 10:44

Alsof het zo makkelijk ging.
We doen alsof United gewoon geen spelers kan of wilt aantrekken. Laten we niet vergeten dat bepaalde clubs gewoon belachelijk veel geld vragen voor spelers tegenwoordig en dat het juist goed is dat United een bepaalde beleid probeert te voeren door niet klakkeloos elke bedrag te betalen wat gevraagd wordt.

Wanneer United bv 80 mil betaalt voor een speler als Mcguire gaat iedereen klagen of grapjes maken, maar als een club als United een speler wilt, stijgt de prijs automatisch al omdat ze weten dat ze het kunnen betalen, vooral als er nood is.

Wat Ronaldo betreft, ik weet niet in hoeverre het privé verhaal klopt, maar mocht het niet kloppen is dit niet de manier. Hij hoort een voorbeeld te zijn voor de rest van de selectie. Je kan ook gewoon normaal gaan trainen en het gesprek aangaan met de nieuwe coach, als het nog steeds niet bevalt kan je altijd loeren op een vertrek mits United bereid is om hem te laten gaan.

5 juli 2022 om 12:31

Zolang het prive verhaal klopt is het allemaal onnodig om te bashen. Doet hij dit om iets te forceren dan ben ik aardig telleurgesteld. Juist voor iemand die als een echt proffesional bekend staat.

5 juli 2022 om 11:18

Ronaldo zal dit vooral voor zichzelf doen en niet voor de club. Hij wil gewoon geen EL spelen. Dat is zijn recht maar helaas heeft hij nog een contract, dus Man Utd heeft net zo goed recht om hem zijn contract te houden.

De oplossing zal toch zijn dat hij een vertrek afdwingt, want ze zullen hem ook geen jaar op de bank laten zitten, daar zal Ten Hag ook niet mee akkoord gaan.

Gelukkig maakt ETH zich hard voor Eriksen, Malacia en Martínez. United zakt zo alleen maar verder af. Trek de portemonnee een keer en haal eens wat toppers, wil je ooit nog aanhaken bij de top.

5 juli 2022 om 10:37

Denk dat topspelers weinig erin zien om voor dit united te voetballen. Anders had United dit soort spelers wel gehaald. Geld hebben ze genoeg.

5 juli 2022 om 10:37

United heeft de afgelopen jaren alleen maar de portemonnee open getrokken, wat totaal niet geholpen heeft. Denk eerder dat ze gericht aankopen moeten doen op basis van de eisen van de trainer.

5 juli 2022 om 10:38

Toppers zoals Di Maria? Pogba? Sanchez? Eriksen en Martinez zijn prima aankopen als ze doorgaan en Malacia is een betere backup dan Telles.

5 juli 2022 om 10:46

Bij deze aankopen zie je maar dat er ook op mentaliteit gescout moet worden en niet alleen op talent. Maar er lopen in de PL meer dan genoeg spelers rond die voor United drecte versterkingen zouden zijn. Zie bijvoorbeeld een Ward-Prowse, Bowen, Lamptey.

5 juli 2022 om 10:57

Di Maria, Pogba en Sanchez waren op het moment van aankopen geweldige voetballers en weinig mensen hadden verwacht dat ze zouden floppen. United troefte City nog af voor Sanchez. Dat die spelers zijn geflopt heeft ook zekernmet United te maken. Bij PSG hebben we bijvoorbeeld weer gezien dat Di Maria nog steeds fantastisch kan voetballen.

5 juli 2022 om 11:17

Ronaldo hebben ze te laat teruggehaald, die had je direct na Madrid moeten terughalen. Zlatan laat gehaald, Cavani te laat gehaald, Sanchez was uitgeblust, zelfde als wat Madrid nu met Hazard heeft. Di Maria was in zijn prime, maar paste niet in Engeland en in het United van toen, al was zijn seizoen zeker niet slecht.

5 juli 2022 om 11:43

City trok zich terug omdat ze de eisen van Sanchez en het bedrag van Arsenal te hoog vonden. Anders was hij gewoon naar City gegaan.. Hij ging puur voor het geld en dat was ook wel te merken. United eindigde niet eens boven Arsenal..

5 juli 2022 om 12:07

Hazard uitgeblust? Die heeft 3 enkeloperaties gehad, was geblesseerd meer dan 2 jaar. Dat is volgens mij iets anders dan uitgeblust.

5 juli 2022 om 13:35

Kwam ook gewoon met overgewicht aan en liet echt niks zien, gewoon een totale flop net als jovic maar die koste niet zoveel

5 juli 2022 om 10:40

Die 100+ miljoen voor Pogba heeft ook niet echt veel opgeleverd. Ze hebben niet zo lang geleden spelers gehaald als Varane, Bailly, Fernandes. Internationale topspelers waarvan de ene beter presteert dan de andere. Donny van de Beek is wel echt een matige aankoop geweest recentelijk. Je weet gewoon niet hoe het uitpakt. Toppers kopen kan ook flink misgaan kijk maar naar Hazard en Bale. Of Jovic.....allemaal flops. Een gerichte aankoop waarin de trainer het volste vertrouwen heeft, zoals een Martinez of de Jong, is juist wat een team in opbouw nodig heeft.

5 juli 2022 om 10:43

Trek de portemonnee een keer zegt ie over de netto grootste uitgevers van de laatste tien jaar. Joh, United doet er juist goed aan zich op dit soort spelers te richten. Ten Hag moet een beetje thuis zijn. Ze moeten juist de selectie enorm verkleinen.

5 juli 2022 om 10:47

Die denigrerende toon meteen is een beetje flauw en totaal onnodig. Ze hebben met geld gestrooid voor hele matige spelers, of grote talenten met een flut mentaliteit.

5 juli 2022 om 11:17

Tenzij hij z’n reactie heeft aangepast zie ik niet hoe dit een denigrerende toon is. Of je kan heel weinig hebben.

On: helemaal eens met bongiorno. Te lang zijn spelers aangetrokken op naam. Het is nu tijd om een team te maken.

5 juli 2022 om 11:18

Het is echt te bizar voor woorden dat United zoveel geld heeft uitgegeven en dat er maar een matige selectie staat vol overbetaalde middelmaat. Ik kan er echt niet bij hoe zo'n wereldclub zo slecht kan worden geleid. Als je 130 miljoen voor Maguire en Wan Bissaka uitgeeft, dan denk ik serieus dat die persoon bewust aan het trollen was, dat kan toch niet anders.

5 juli 2022 om 11:18

Denigrerend? Ik vond je opmerking gewoon verbazingwekkend. United heeft namelijk dus absoluut wel de portemonnee getrokken. Het is onverklaarbaar waarom vrijwel niemand slaagt bij United. Er is te veel betaald voor matige spelers als Schneiderlin, Maguire of Fred, maar afgelopen zomer haalden ze Varane, Sancho en Ronaldo en vond iedereen het top. Ook die kwamen er niet uit.

Je kan toch moeilijk zeggen dat di Maria, Sanchez, Shaw, Pogba, Matic, Mata enzovoorts allemaal bij hun komst maar matige spelers met een slechte mentaliteit waren? Gewoon elke speler die ze hebben aangetrokken? Het probleem zit hem duidelijk bij het technisch management en het lage niveau van de trainers. Moyes was er niet klaar voor en erfde een ongekend matige ploeg, van Gaal was helemaal niet in staat om op die leeftijd zo'n cultuuromslag door te maken, Mourinho is puur vergif sinds zijn tijd bij Real en Solskjaer heeft geen tactisch vermogen en bovendien zette het technisch management hem steeds in zijn hemd.

En dan zijn de spelers die ten Hag nu wil ook ineens niet de juiste spelers zogenaamd. Ik vraag me dan af- wie dan wel volgens jou?

5 juli 2022 om 14:16

Heb helemaal niets aangepast, maar een andere mening hebben is hier nogal een dingetje schijnbaar. Ik heb ook niets gezegd over het aantrekken van namen, het gaat over spelers die er meteen kunnen staan. Pogba is een naam, maar daar heb je geen fluit aan. Jongens die willen, niet meer met instagram bezig zijn dan met de wil om te winnen en United weer daar te krijgen waar het hoort.

5 juli 2022 om 14:41

Hij had het over dat ik misschien mijn reactie op jou had aangepast omdat hij het zich niet kon indenken dat je mijn reactie op jou als denigrerend zou kunnen ervaren.

Pogba is een naam maar ook iemand die er direct zou kunnen staan. Dit is iemand die jarenlang furore maakte bij juventus. Zelfde geldt voor Mata, Matic, Sancho, Cavani, Ronaldo, Fernandes, ga maar door. Grote namen, zouden er allemaal direct moeten staan. Ik zie niet waarom Martinez of Malacia dan er niet direct zouden kunnen staan en al helemaal niet hoe ze alleen op naam zouden zijn gekomen.

5 juli 2022 om 11:39

Snap je het dan echt niet? Alsof de echte toppers naar United willen op dit moment. United moet gewoon lekker gaan bouwen en spelers als Martinez of Antony zullen daar gewoon uitstekend ballen. Daarbij, alsof de grote jongens van de afgelopen jaren zo’n succes zijn gebleken.

Familie boven alles maar de media zoekt altijd naar iets , lekker afwachten tot er meer duidelijkheid is 🤷🏽‍♂️

5 juli 2022 om 11:19

Het is wel een hele toevallige samenloop van omstandigheden vind je niet?

5 juli 2022 om 15:03

En jij zou in zo een situatie je familie erbij betrekken met een leugen?😅

Als hij niet meer wil, direct afscheid van nemen.
Anders krijgt Ten Hag een Ronald Koeman scenario.

Vind dit niet netjes van Ronaldo. Snap dat hij graag CL wil spelen maar dit is niet chique. Arme Erik, gelijk dit soort onzin terwijl hij alle focus nodig heeft om een hecht team te smeden.

5 juli 2022 om 11:06

Wat vind je niet chique? Dat er familieomstandigheden zijn? Ik vind jouw reactie niet chique.

5 juli 2022 om 12:23

Het is toch wel toevallig dat die omstandigheden net nu zijn.

7 juli 2022 om 17:17

Dat ben ik met je eens en ik ben ook niet blij als het verzonnen is, maar de helft hier maakt hem voor allerlei dingen uit en neemt van alles aan. Eerst even afwachten.

Met je volle verstand een contract tekenen voor een krankzinnig salaris. Notabene de club waar je groot bent geworden en dan dit gedrag. Zo ongelooflijk triest en respectloos.

5 juli 2022 om 10:45

Ja? Jij weet al wat de familie omstandigheden zijn en dat het binnen 1 dag al opgelost was?

5 juli 2022 om 11:35

Ik weet genoeg ja. Maar wees jij maar lekker naief. Of je wilt de gewoon de waarheid niet zien. Kan ook. Als hij er morgen weer niet is lukt het je misschien wel

5 juli 2022 om 11:59

Los van de mogelijke familie omstandigheden.Ja hij heeft een contract getekend. Met daarbij het mee doen om de prijzen (brengt United zelf steeds naar buiten) en de benodigde versterkingen. Oa. Pogba Mata Matic Lindgard Cavani Greenwood zijn weg. Daarvoor is niks voor terug gekomen. Ronaldo mag best aangeven dat hij niet blij is hie de eigenaren nu handelen op de transfermarkt. Ronaldo wilt graag de.club helpen maar moet wel van 2 kanten komen. En dar gebeurd niet. Afgelopen seizoen was de slechtste in tijden. Maar versterkingen komen er niet. Waar andere clubs zich wel versterken en ook op tijd.

5 juli 2022 om 12:25

Ten Hag als trainer aanstellen...ik snap wel dat hij zich niet serieus genomen voelt. Wat een wanbeleid.

Ronaldo verkopen en een spits halen met toekomstperspectief. Het werkt voor Ten Hag toch niet om een elftal rondom Ronaldo te moeten bouwen.

5 juli 2022 om 11:18

Spitsen met toekomstperspectief liggen momenteel niet echt voor het oprapen. Als Ronaldo inderdaad wil vertrekken zou ik niet te moeilijk doen en hem laten gaan. Daarna z.s.m. proberen Lewandowski te halen als kortetermijnoplossing (mits hij interesse heeft om naar Man United te gaan). Lewandowski zou perfect in het systeem van Ten Hag passen als eindstation (zoals Haller bij Ajax) en kan daarnaast nog wat langer mee.

7 juli 2022 om 14:18

Helemaal mee eens, Lewandowski zou heel goed passen bij United.

Triest mannetje is het ook!!! Zogenaamd naar je droom club terug komen als de verlosser om vervolgens puur met zich zelf bezig te zijn zodat mensen alleen maar over hem hebben. Leuk die 2 of 3 hatricks maar het team is aantoonbaar met Cristiano niet beter op gaan spelen. Sterker nog slechtste seizoen in 30 jaar!! Wat wordt de volgende bestemming van meneer als hij met zijn nieuwe club volgend jaar weer geen championsleage speell!!!

5 juli 2022 om 11:17

Gelijk oordelen kijk wat er staat “familieomstandigheden”

Laten we eerst afwachten wat de exacte redenen zijn in plaats van de sensatie media te geloven. Als je vanwege familieomstandigheden afhaakt lijkt het mij niet iets simpels dat binnen een dag is afgehandeld. Daarnaast is Ronaldo prof genoeg om zich gewoon professioneel op te stellen zolang hij nog onder contract staat.Bij Ronaldo draait het alleen maar om Ronaldo. Moet als Michelin mannetje maar overstappen op een individuele sport, blaasvoetbal ofzo. Gauw laten gaan en een goed team bouwen, lijkt mij het beste.
En het spreekwoord zachte heelmeesters maken stinkende wonden lijkt me ook zeer van toepassing op dit EGO mannetje.....

5 juli 2022 om 11:09

Nou nou ik moet zeggen dat dit toch wel door een ernstig kritische blik is bekeken hoor..

Na het afgelopen seizoen bracht hij een statement uit over hoe hij wilde blijven om de club te helpen, hij wilde absoluut de club niet in de steek laten. Mooie onzin weer. Hij hield nooit van deze club, maar dat is niets nieuws. Het ga je goed in Napoli.

Ik snap dat Ronaldo naar een club wil gaan dat CL speelt, maar hij heeft een contract tot juni 2023. Maar als manu zijnde lijkt het me beter om hem te verkopen, dat is beter dan een speler behouden die er niet wil zijn

Zover ik begreep ging het ook echt om persoonlijke omstandigheden en staat het los van de wens dat hij wilt vertrekken.

Ronaldo geeft gewoon een duidelijk signaal; hij wil spelen voor een topclub en gezien de transfers van Manutd is dit gewoon ronduit mager. Malacia als back en Eriksen als transfervrije middenvelder.
Daarmee heb je absoluut nog geen ploeg die ook maar enigszins kans maakt op prijzen.

Zet daar tegenover het vetrek van Pogba, Lingard, Cavani, Matic, Mata
Ook geen toppers om eerlijk te zijn overigens.

Manutd is gewoon een redelijk zwakke ploeg op papier.
Tuurlijk gaat een mogelijke aankoop als de Jong, Martinez helpen om de ploeg beter te maken en ik heb ook wel vertrouwen dat als het elftal eenmaal draait in het systeem van Ten Hag dat ze het goed zullen doen. Maar laten we eerlijk wezen; het is nog steeds geen topploeg.

Er staat nog geen enkele reden op ‘familieomstandigheden’ na waarom hij thuis blijft. Dus al die scheve conclusies is precies de reden wat er mis is met de wereld. Hij is een op en top professional. Laten we de feitelijke berichten, omtrent zijn afwezigheid, maar eerst afwachten.

5 juli 2022 om 11:05

Precies dit! Ik lees hier "goat my ***" en dat ie arrogant zou zijn, belachelijk.

Ronaldo wil dus echt geen Europa League spelen lijkt het. Maar goed dit kan gewoon om familie omstandigheden gaan. Wij weten het niet dus speculeren heeft niet veel zin. Wel dat hij kenbaar heeft gemaakt dat hij weg wil gaan. Maar ja hij heeft wel met zijn volle verstand getekend voor 2 jaar met een salaris van 30 miljoen. Vindt maar is een topclub die überhaupt 15 miljoen aan hem wil geven. Denk het niet.

5 juli 2022 om 13:37

Speculeren is zoals zuurstof voor veel mensen ze kunnen er niet zonder

5 juli 2022 om 15:25

Tja persoonlijk ga ik niet speculeren over hoe het met een familie gaat van iemand anders. Daar moet je eigenlijk gewoon respect voor tonen en het gewoon privé laten.

Waarom bedenken mensen niet dat er waarschijnlijk wel echt familieomstandigheden spelen? Enkele maanden geleden was er ook al wat heftigs gebeurd, toen zijn ongeboren baby was overleden. Ik vind het echt belachelijk dat iedereen hier maar een mening over hem heeft terwijl er echt iets heftigs gebeurd kan zijn.

5 juli 2022 om 13:02

Ja en toen was hij er als de kippen bij om het hele verhaal op social media te plaatsen.. nu precies op de dag dat de training begint en in de week dat ze afreizen naar Azië is er opeens iets met familieomstandigheden? Wel heeeel toevallig en waar blijft de social media post waarin wordt verteld wat er dit keer aan de hand is dan? Of zijn er zaken die nog meer privé kunnen zijn dan een miskraam?

5 juli 2022 om 16:50

Ik kan me er zomaar een aantal bedenken ja. Psychische problemen bij een familielid die je niet aan de grote klok wil hangen bv, maar goed het blijft speculatie. Wacht gewoon af zou ik zeggenZ

Indien familieomstandigheden, zal de club dit weten.
Indien hij uit is op een breuk: Indien Man Utd akkoord gaat, kan er een prijskaartje om zijn nek gehangen worden.
Indien niet akkoord, dan kun je voetballen voor je contract.

Indien je loopt te muiten dan kan ook de grote Ronaldo op de tribune gaan zitten en met het 2e meetrainen...

5 juli 2022 om 11:40

Een speler die 500k+ per week verdient is wel erg duur om op de tribune te zetten. In het geval dat hij echt weg wil zou ik niet te hoog in de boom gaan zitten en zo snel mogelijk verkopen tegen elk aannemelijk bod. Besparing van zijn salaris is in dat geval ook al winst.

5 juli 2022 om 22:25

100% een goed punt!
Al denk ik dat je enkel al met zijn naam het qua Merchandise eruit hebt over de wereld.

Mocht het een excuus zijn dan is dit eerste keer dat Ronaldo zich niet professioneel gedraagt. Daarnaast zal dit zijn popilaritieit bij United fans aantasten. Wij hebben begrip dat hij weg wil maar als het op deze manier gaat gebeuren en hij nog is naar Chelsea zou gaan zal hij uitgespuwd worden. Niet dat hem veel zal schelen maar toch jammer.

Ajax moet hier meteen op reageren. Ronaldo is waarschijnlijk goedkoper dan Bergwijn. Halen! ;-)

Als er iets is met zijn gezin dan hoort hij daar te zijn natuurlijk, maar als dit een vorm van werkweigering is of als hij wegblijft om een transfer te forceren dan hoop ik dat Chelsea geen serieuze poging onderneemt om hem over te nemen.. We hebben bij Courtois, Christensen en Lukaku gezien wat een problemen je kunt hebben met spelers die een slechte instelling hebben en op deze manier voor problemen veroorzaken! Niet aan meewerken dus!

Ten Hag. Dit is je kans. Laat hem gratis de deur uitlopen. Ja, je levert wat doelpunten in. Maar net zo goed ben je iemand kwijt die het beleid van de club denkt te kunnen en moeten beïnvloeden.

zou perfect zijn voor Bayern, Ronaldo hoeft de ballen er alleen nog in te tikken. de 10 man achter hem spelen in zijn dienst.

Er is niemand van ons/jullie die werkelijk weet wat er aan de hand is. Misschien heeft hij echt wel moeilijke familie kwesties. Tuurlijk komt het hem goed uit maar geen van ons weet het zeker. Als Manchester United hem aan zijn contract houdt kan ie nergens heen.

Gewoon respectloos, geen speler is groter dan de club. Gewoon bedanken Bruno is ook slechter gaan spelen, Sinds z’n komst. Nu naar Chelsea gaan, zullen ze dat zien als verraad ?

5 juli 2022 om 12:18

was vorig jaar al niet best blijf een momenten speler die zwak is in de passing, heeft niks met Ronaldo te maken. Ook Santos is geen fan van hem en terecht wordt zo overschat die Fernandes goede trap voor de rest is he brandhout.

5 juli 2022 om 12:28

Het seizoen voor Ronaldo tekende, was Bruno bij 30 goals betrokken, en eindigde 2e. Het is gewoon beter als united hem laat gaan.

5 juli 2022 om 12:32

Kende eerst goed half jaar daarna werd het niet veel, Ronaldo heeft hier niet mee te maken ook bij Portugal is hij een drama. Heb liever speler als Silva van city daar zit meer voetbal dan in Ferandes dat een momenten speler is

5 juli 2022 om 16:53

Santos is geen fan van Ronaldo maar maakt hem wel zijn aanvoerder.
Schei toch uit met je gezwam neer te zetten als een feit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.Everton0-2
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper20
Diogo DalotVerdediger20
H. MaguireVerdediger20
T. MalaciaVerdediger20
L. MartínezVerdediger20
L. ShawVerdediger20
Bruno FernandesMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3913 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Manchester United 2 0 0 0
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
Laatste voetbalnieuws

VZ 5: CL-succes voor Roger Schmidt; Ronaldo kondigt onthulling aan

In de rubriek VZ 5 maakt Voetbalzone dagelijks een selectie van de vijf belangrijkste nieuwsverhalen uit de afgelopen 24 uur. Handig voor wie niet alles heeft kunnen volgen, en fijn voor...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren