Erik ten Hag ontvangt lovende woorden: ‘Er is een buzz voelbaar’

Zondag, 3 juli 2022 om 18:39Jordi Tomasowa • Laatste update: 18:54

Marcus Rashford heeft lovende woorden over voor Erik ten Hag. De 24-jarige aanvaller trainde deze week voor het eerst onder de nieuwe manager van Manchester United en heeft daar een positief gevoel aan overgehouden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door firepotatoe)

Dat gaat altijd zo maar of dat zo blijft zal afhangen van de resultaten. Verlies je drie wedstrijden op rij, dan gaat de sfeer achteruit en dan komen de onderlinge irritaties naar boven

3 juli 2022 om 18:50

Klopt, maar het dreigt nu al fout te gaan op de transfermarkt. Veel spelers zijn al vertrokken en in de selectie zitten nog steeds redelijk veel spelers die (in mijn ogen althans) tekort komen en/of niet passen in de speelstijl van Ten Hag. Toch wordt er niks bijgehaald dat direct iets toevoegt. Als Ten Hag met deze selectie presteert is dat eerder een wonder dan een zekerheid. De club dreigt hem nu al in de steek te laten...

4 juli 2022 om 06:59

De transfermarkt is net 2 dagen geopend, waarom is er toch direct zoveel haast bij iedereen?

Je kunt topspelers niet even in een dagje binnenhalen.
Verwacht daarom dat United nog echt wel een paar keer flink gaat toeslaan.

3 juli 2022 om 18:53

Ja precies Japie! De spelers spraken ook lovend over LVG toen hij aangesteld werd bij United. Toen hij ontslagen werd toen vertelde de spelers negatieve dingen over hem. Dat is de voetballerij

3 juli 2022 om 19:29

No shit shirlock! Zo gaat het overal.

3 juli 2022 om 19:33

Thanks Shirlock. Ik gaf notabene aan dat dit altijd zo gaat in mijn reactie. Mijn punt was daarom dat dit soort verhalen altijd leuk zijn, maar alleen stand houden als de werkwijze ook tot resultaten leidt

3 juli 2022 om 20:12

Dat zegt Japie toch ook gewoon? Lekker bijdehand doen om vervolgens Sherlock verkeerd te spellen ook.

Heel benieuwd hoe Ten Hag het gaat doen. De grote aankopen laten in ieder geval nog even op zich wachten. We mogen hopelijk toch aannemen dat het bestuur niet voor de titel wil strijden met deze selectie minus Ronaldo eventueel.

3 juli 2022 om 20:21

Dat gaat idd moeilijk worden. United heeft eigenlijk minimaal 1 topversterking nodig in elke linie en dan is het nog de vraag of dat uberhaupt genoeg is

3 juli 2022 om 23:12

@Japie Je hebt nog niet eens een wedstrijd van ze gezien onder leiding van ten Hag en jouw negatieve lading is al weer geëtaleerd! Je zal maar zo in het leven staan.

4 juli 2022 om 08:27

Wat zit je nou met je Ten Hag? Ik heb het over de woorden van Rashford

Rashford is de laatste 2 jaar wel echt waardeloos hoor. Moet zich echt wel herpakken als die bij United wil blijven spelen. Maar goed ik vind die Elanga ook nog niet goed genoeg. Antony gaat niet komen door die 80 miljoen dus dan houden ze waarschijnlijk gewoon weer dezelfde mensen op de flanken. In 19/20 was Rashford wel prima dus dat niveau moet die weer te pakken zien krijgen. Denk dat Rashford en Sancho voorlopig ook de beste keuzes zijn op de flanken.

3 juli 2022 om 19:02

Zou Rashford graag in een andere omgeving zien. Maar dat gebeurt wel als het ook in volgend seizoen er niet uitkomt

3 juli 2022 om 19:02

Maar ten Hag kennende gaar Rashford lekker in de spits spelen en het zou me niet eens verbazen als ze 442 alla Ferguson gaan spelen

3 juli 2022 om 19:41

Geeft evt misschien de jeugd wat meer kans op speelminuten. Zoals een Garnacho. Die schat ik namelijk hoger in dan Elanga. Wat gebeurd er met Pellestri en Amad. In hoeverre ziet ten Hag potentie in deze jeugdspelers. En geeft hij ze de kans.

Mocht Eriksen komen, zie ik ten Hag, Bruno nog wel aan de zijkant te zetten.
In combi met aanvallende back.

Heb in ten Hag wel vertrouwen. Alleen niet in de spelers. Zoals een Rashford zal echt aan de bak moeten. En ook zijn meters terug moeten maken.

Als het ten Hag niet zint, dan pakt die gewoon een jeugdspeler.

3 juli 2022 om 19:50


Ik juig talent ook toe, er loopt idd zat bij Manchester uit alle windstreken vd wereld.
Wat is er eigenlijk terecht gekomen van dat Franse talent Hannibal?..een aantal jaar geleden was hij zowat hét talent bij Manutd.

3 juli 2022 om 20:03

Die presteert erg goed in de jeugd. Is een van de betere en dragende krachten van dat team. Dit seizoen zou hij wat minuten moeten maken in het eerste. Al dan niet verhuren om PL ervaring op te doen. Kan zijn dat ten Hag hem gewoon gaat gebruiken. Maar er komen vele positieve geluiden over hem.

4 juli 2022 om 12:46

Hannibal? Wat een prachtige naam voor een superster in wording :P

Laten we hopen dat deze buzz ervoor zorgt dat Rashford weer eens een keer wat raakt. Zoals hierboven wordt aangekaart raakt de beste man al 2 jaar lang geen pepernoot meer. Ben toch wel benieuwd hoe die het in de spits zou doen, als Ronaldo vertrekt. Debuteerde volgens mij ook als spits onder LVG en dat was zeker niet misselijk destijds.

Als ten Hag écht de tijd krijgt en ook écht de tijd neemt om te bouwen, zoals hij dat bij Ajax ook deed, dan kan hij het bij ManU echt wel goed voor elkaar krijgen.

Maar dat is sterk afhankelijk van hoe hij zich staande houdt, met de druk. Want die is bij Ajax groter dan bij Utrecht, maar niet in enige verhouding met de druk die bij United heerst.

3 juli 2022 om 19:18

Verschil is dat Ajax beter is dan 99% van z’n tegenstanders in de competitie en dat je er in de PL vanaf dag 1 gelijk moet staan. Ik ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken aangezien de tactiek van Ten Hag vaak ook wat langer duurt om te implementeren. Daarnaast moeten de spelers echt goed op elkaar zijn ingespeeld. We gaan het zien..

3 juli 2022 om 19:20

Wat heeft Ten Hag moeten bouwen bij Ajax ? Geven 33 miljoen uit aan zaakwaarnemers , deed de concurrentie bij elkaar niet eens aan transfers. Ajax gaf 94,7 miljoen uit aan salarissen. In de PL heeft hij met betere ploegen te maken, bouwen gaat niet hij zal moeten presteren vanaf dag 1 .

3 juli 2022 om 19:33

Leuk dat je naar de Eredivisie kijkt, maar de belangrijkste doelen zijn in Europa te halen en daarin heeft hij Ajax juist met relatief zeer weinig middelen weer op de kaart gezet.

3 juli 2022 om 19:35

Hij heeft tijd nodig gehad om een tactiek in te slijpen, na het vertrek van Keizer. Dat kostte even tijd, waarbij er een hoop kritiek was. Maar toen die tactiek eenmaal liep, waren de resultaten erg goed. Met kampioenschappen, een finale EL en een halve finale CL tot gevolg.

Daarvoor was Ajax al een tijdje geen kampioen geweest, dus het is echt niet zo dat het alleen door het materiaal kwam.

3 juli 2022 om 19:47

2x een kampioenschap team. Die ook presteerde op Europees niveau. Het moet niet uitmaken wat de concurrentie doet. Het gaat om wat jezelf doet met de middelen die je hebt en krijgt. Hij moet helemaal niets bij United. Het grotendeels van de club en ook de supporters staan achter hem. En weten dat ze de komende jaren geen kampioen zullen worden. Maar verwachten wel een progressie in manier van spelen en een lijn omhoog in prestaties. De enige die moeten presteren bij United zijn de Glazers. Die moeten het geld geven wat door de club verdiend wordt. Maar dat nalaten en geld in eigen portemonnee stoppen.Maar daar is de afgelopen tijd genoeg over gesproken en geprotesteerd

3 juli 2022 om 20:00

Heb jij wel eens wat positiefs te melden als het ajax of ten Hag aangaat ? Hij heeft ajax weer een beetje op de kaart gezet en een team gesmeed ondanks de aankopen .

Ach ja, de United spelers (met Rashford voorop) weten altijd even lekker op te leven als de nieuwe manager binnenkomt om dan daarna weer in oude patronen te vervallen en vooral lekker matig te spelen. De voetballer Rashford is ook zo vreselijk overhypt geweest de afgelopen jaren.. Zijn debuut was weergaloos en hij heeft zeker goede wedstrijden gespeeld, maar hij is nooit een speler van het kaliber Rooney, Lampard of Gerrard geweest. Hoge pieken met hele diepe en lange dalen.

Het zal er mee te maken hebben dat de media tot de nok toe gevuld zit met analisten die voor United gespeeld hebben, daardoor vinden ze United en haar spelers al snel beter dan het in werkelijkheid is. Een deel zal ook te maken hebben met FIFA UT, Rashford idioot goede kaarten gehad waardoor hij een stuk populairder is geworden.

3 juli 2022 om 19:34

Zelf heb ik geen beeld bij de fut kaarten of populariteit die bij een speler komt kijken. Rashford is Idd geen Rooney maar wie is dat wel! Hij liep het afgelopen jaar met zijn ziel onder zijn arm, jaar daarvoor speelde hij 70% van de tijd met een zware rug blessure en daarvoor was hij gewoon het niveau van Sterling, Kane, Sancho! Dus een jaar blessureleed en een minder jaar maken geen slechte speler van hem! Ik hoop zelf gewoon dat hij weer plezier krijgt in voetballen! Wanneer hij dat krijgt zit hij dicht tegen de wereldtop aan en weet ik zeker dat United ook gaat presteren!

3 juli 2022 om 19:40

Sancho en Sterling ja dat niveau heeft hij gehaald, dat zegt niet zoveel omdat Sterling zo inconsistent is als de pest en Sancho niets van waarde gepresteerd heeft in zijn loopbaan. Rashford heeft toch nooit het niveau van Kane gehaald. Kane is 1 van de spelers die jaarlijks opgaat voor de Gouden schoen en is 1 van de beste spelers in de BPL. Rashford heeft zeker aardige periodes gehad, maar om hem weg te zetten als 1 van de beste spelers in de competitie vind ik echt onzin. Hij is nooit echt de beste speler van United geweest, sinds zijn debuut zijn spelers als Zlatan, Fernandes, De Gea en Pogba altijd vele malen belangrijker geweest en beter dan Rashford imo.

3 juli 2022 om 19:50

Misschien dst hij onder ten Hag wel zijn niveau gaat halen.
Onder OGS heeft hij niks bij geleerd. En dus niet beter geworden. Zoals alle andere spelers. Die zijn er alleen maar slechter uit gekomen.

3 juli 2022 om 20:12

Ik vraag me erg af waar hij nog naartoe kan groeien. Zoals je zegt zijn de jaren onder OGS jaren van stilstand geweest van praktisch iedere speler die daar vanaf het begin van zijn tenure gezeten heeft.. Ik begrijp nog steeds niet hoe het mogelijk is dat United zo’n dwaas als manager behouden heeft.

Ik hoop dat Rashford onder ten Hag weer kan opleven en stappen vooruit kan zetten in zijn ontwikkeling. Hij heeft zeker het talent en heeft in het verleden zeker sterk gepresteerd. Want zeker van 2018 tot 2020 vond ik Rashford goed en onder Mourinho en van Gaal vond ik hem ook wel goed, maar Mourinho was niet echt een groot fan van hem.

Hij vond Rashford geen nummer 9 omdat hij te weinig goals maakt voor een nummer 9 en stelde hem daarom op linksbuiten op, en ik moet zeggen dat ik vind dat Mourinho in zekere zin gelijk had. Maar toch denk ik dat Rashford een goede nummer 9 kan zijn en dat hij dat killersinstinct en het maken van meer doelpunten nog steeds kan ontwikkelen, maar ik denk ook dat Rashford het in zich heeft om dan andere spelers ook beter te laten renderen.

Het eventuele vertrek van Ronaldo kan een zegen zijn voor Manchester United. En dan bedoel ik dat absoluut niet verkeerd, want Ronaldo is natuurlijk een speler van wereldklasse en een absolute legende die het afgelopen seizoen ook gewoon belangrijk is geweest voor United. Maar nu moet je eigenlijk alles om Ronaldo heen bouwen om hem zoveel mogelijk te laten renderen, en dat gaat dan ten koste van een hoop spelers waaronder Rashford en Bruno Fernandes.

Hopelijk kunnen United en ten Hag dan bouwen aan een nieuw team. Met dit team moet je in ieder geval al mee kunnen strijden voor een plek in de top 4 (zie opstelling).

de Gea
Dalot
Varane
Martinez
Malacia
Fred
de Jong
Gnabry
Fernandes
Sancho
Rashford

Toch wel lekker open deuren intrappen. Ik moet het allemaal nog zien met deze jongen uit de provincie. Bij Ajax heeft hij europees 1 topjaar gehad waarbij alles in elkaar viel. Verder was het spel en de resultaten nou niet echt om over naar huis te schrijven. Het voordeel van de twijfel verdient hij wel, afbranden kan altijd nog.

Tjah en dan verliest hij straks de eerste wedstrijd en bakt Ten Hag er meteen helemaal niets van en heeft hij matige aankopen gedaan

20 augustus (de 3de speelronde) mogen ze het thuis al tegen Liverpool laten zien.

Het is hopen dat ManU nu door gaat pakken me transfers. Anders kunnen ze dit seizoen ook op hun buik schrijven. Even 5 miljoen erbij en je hebt Martinez en je kunt weer door gaan met andere targets. Waarom zo dralen.

Logisch, die jongens weten dat Malacia er vanaf dit seizoen bij is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Everton0-1
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Diogo DalotVerdediger10
H. MaguireVerdediger10
T. MalaciaVerdediger10
L. MartínezVerdediger10
L. ShawVerdediger10
Bruno FernandesMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

37 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Manchester United 1 0 0 0
2021/2022 Manchester United 25 4 2 0
2020/2021 Manchester United 37 11 4 0
2019/2020 Manchester United 31 17 3 0
2018/2019 Manchester United 33 10 3 1
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag moet basisplaats voor Ronaldo door blessureleed alsnog overwegen

Erik ten Hag kan tijdens de openingswedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen geen beroep doen op Anthony Martial. Dat meldt The Athletic. De 26-jarige aanvaller moet het duel met Brighton &...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren