Transfer Guus Til naar PSV nabij: middenvelder is al gespot in Eindhoven

Zondag, 3 juli 2022 om 10:14Rian Rosendaal • Laatste update: 16:40

Guus Til is bijna speler van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de 24-jarige middenvelder zich zondagochtend vroeg in Eindhoven meldde voor de medische keuring. Daarnaast werd hij gespot in gebouw van TopSupport, een sportmedisch centrum. Dat gebouw kwam vorige week in het nieuws omdat James Rodríguez daar gezien zou zijn, maar dat bleek achteraf niet waar te zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Guus Til een versterking voor PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

147 reacties (laatste reactie door woenselaar)

PSV krijgt een hele leuke selectie komend seizoen. Hoe wel het natuurlijk wel allemaal afwachten is of het echte aanwinsten zijn.

3 juli 2022 om 10:22

Denk dat PSV vooral slagvaardig is. Til had bij Feyenoord een goede periode maar daarna ging het erg snel bergafwaarts. Denk dat hij niet het niveau is wat PSV voor ogen heeft maar laat me verrassen.

3 juli 2022 om 10:27

Eerlijk gezegd ben ik hier niet rouwig om. Til was in de eerste helft van t seizoen belangrijk met zijn goals. Maar voetballend is het echt een houten klaas. Hij kan aardig rennen, maar hij heeft zo veel moeite om de bal te controleren dat we maar weinig soepel lopende aanvallen creëerden.

Veel succes bij PSV til. Ik hoop zelf dat we kokcu verkopen en er twee nieuwe middenvelders voor terug kunnen halen.

3 juli 2022 om 10:38

Lijkt me dat PSV er niet vanuit wil gaan dat Xavi Simons het hele seizoen speelt. Onderlinge concurrentie tussen Xavi en Til kan alleen maar goeds brengen voor het team denk ik!

3 juli 2022 om 10:43

Sierlijke voetballers hebben we nu even genoeg op het middenveld bij PSV met Simons, veerman en ledezma. Wat er vorig jaar aan schortte bij het PSV middenveld was iemand met diepgang die op het juiste moment op de juiste plek kan staan. De middenvelders van dat jaar konden allemaal niet echt makkelijk het netje vinden met maar 15 goals in totaal (veerman 7, gotze 4, sangare 3 en Guti 1). Met til haal je die scorende middenvelder binnen voor naar het schijnt maar 1-2 miljoen. Een nobrainer voor selectieuitbreiding naar mijn mening.

3 juli 2022 om 10:51

Exact. En je voegt nu kwaliteit toe aan je selectie die we nog niet hadden: diepgang vanuit het middenveld. Til ziet zichzelf graag achter Luuk de Jong spelen, dat snap ik wel, met het gevoel voor diepte van Guus kan Luuk die ballen panklaar neerleggen.

3 juli 2022 om 10:51

Kan het ook zijn dat hij bij Feijenoord omringd werd door mindere spelers dan bij PSV ? En PSV speelt een ander spelletje dan Feyenoord. Het is geen topper maar wel een nuttige team speler.

3 juli 2022 om 10:53

Hij komt te kort. Had hem liever niet zien komen maar nu die er is moeten we er mee leven dus verdient ie ook de steun.

3 juli 2022 om 11:00

Komt te kort? Ik krijg een beetje een dejavu momentje naar toen PSV Veerman kocht, die kwam ook te kort en was veel te lui om van waarde te zijn bij PSV. Met Til haal je gewoon een middenvelder die er minimaal 10 in gaat rammen volgend seizoen voor een absolute bodemprijs (1-2 miljoen). Dat hij voetballend geen Gotze is dat vergeef ik hem als hij de winnende erin loopt tijdens PSV-Ajax.

3 juli 2022 om 11:04

Til komt als vervanger van Doan die naar Duitsland vertrekt. Denk dat psv er met die vervanging niet zoveel slechter van wordt.

3 juli 2022 om 11:32

Hoe supporters zichzelf iets kunnen wijsmaken, echt bizar. Guus Til zou je nooit moeten willen, of je nou voor Ajax, Feyenoord of PSV bent. Pure middelmaat. Maar prima, hype alle superaankopen zoveel als je wil, maar dan ook niet mopperen komend seizoen als PSV toch minder sterk is dan nu beweerd wordt. Die keeper lijkt een vooruitgang, de rest is vooral gestoeld op het verleden of op een enorme hype. Hopelijk is de selectie van PSV ‘rond’ na de komst van De Jong, dan ben ik al een stuk geruster op de toekomst.

3 juli 2022 om 11:39

Veerman komt m.i. ook tekort. Ik vind hem verdedigend erg zwak, loopt vaak maar een beetje lucht te dekken als PSV onder druk staat, m.n. in Europa viel dat op.

3 juli 2022 om 11:50

Compleet verschillende spelers denk ik. Doan maakte ook wel zijn meters, maar was toch meer van bal bijhouden, in de bal komen, vaak vanaf de zijlijn en dan combineren waar Til denk ik liever niet in de bal komt maar juist diepte zoekt en echt voor de goal komt. Vanuit balverlies verwacht ik meer van Til, maar daar was Doan ook niet vies van meters maken

3 juli 2022 om 13:07

Volgens mij wordt er helemaal niemand gehyped. Maar je mag dus niet blij zijn met de terugkeer van Luuk de Jong? Of de komst van een jonge, technisch vaardige speler als Xavi Simons bij een club als PSV; op welk niveau zou hij volgens jou beter tot zijn recht komen om niet van een hype te spreken dan? En wie zou PSV beter kosteloos als breedtekracht hebben moeten aantrekken ipv Til in jouw ogen?Er is maar een speler in Nederland die juist gehyped wordt en dat is Mo Ihattaren. Als die tegen de eerste het beste Apenkuttendijk SV een keer naar binnen trekt om te scoren ligt deze site bijna plat van de superlatieven. Een vergelijkbare hozanna zie je bij geen enkele andere speler.

3 juli 2022 om 14:19

Je mag met iedereen blij zijn, al trekken ze Martin Drent aan, het staat je vrij om daar helemaal mee in je nopjes te zijn. Maar Simons heeft nog helemaal niks laten zien, is een gok. Luuk de Jong kan niet voetballen, hij zal er zeker een paar inkoppen (zou Drent ook nog wel lukken), maar de vraag is of zijn komst voor het spel van PSV met twee naar binnen komende buitenspelers wenselijk is. En ja er is een ridicule hosannastemming over het transferbeleid van PSV, maar de namen zijn er niet naar. En waarom je Ihattaren (die trouwens 6x beter is dan alle net genoemde spelers én zich al bewezen heeft) erbij haalt is me een raadsel. Het gaat over het aankoopbeleid van PSV.

3 juli 2022 om 15:05

Al bewezen ook.. waar en wanneer dan?

3 juli 2022 om 15:29

Bij PSV misschien onder Van Bommel? Of kijk je pas net voetbal?

3 juli 2022 om 16:01

Jij bent niet aan t discuseren maar aan t wedijveren. En wedijveren is iets voor onzekere types. Kom niet aan dat Martin Drent hetzelfde zou brengen dan Luuk de Jong. Dan ben je gewoon aan t aandacht trekken. En waarom is Ihataren 6x beter dan Simons of Luuk de Jong? Omdat ie 2x tegen Paderborn gescoord heeft?

3 juli 2022 om 16:33

Je probeert het nu persoonlijk te maken maar daarmee komt je punt niet sterker over, eerder zwakker. Verlaag jezelf niet zo, komt zielig over en dat was volgens mij je intentie niet. Verder onderbouw ik prima waarom ik vind wat ik vind, dat jij daar Drent uitpikt is typisch. Dat doe je met ‘apenkuttendijk’ dan weer niet, want dat paste in je straatje gezien je inmiddels verwijderde en niets toevoegende ‘amen’ comment. Hoezo selectief/hypocriet? En als je erboven had gelezen: Ihattaren was top bij PSV onder Van Bommel, dus die heeft zich al bewezen. En als je de voetbalkwaliteiten van Ihattaren niet als superieur ziet, afgezet tegen De Jong, heb je ook nog eens nul voetbalverstand. Hou je dan maar bij je ‘amen’-comments, daar kan je niet zoveel onzin mee uitkramen.

3 juli 2022 om 10:23

Het ontbrak ons afgelopen seizoen wel aan middenvelders die een goaltje mee konden pikken. Gotze, Sangaré en Guti samen 8 goals maar

3 juli 2022 om 10:27

En spitsen die te weinig maakten. Met Til en De Jong word daar in ieder geval goed en snel op ingespeeld.

3 juli 2022 om 10:29

Dan moet je gakpo en madueke wel dienend laten spelen. Alleen maar voorzetten in de box. Over de grond kunnen Luuk en Guus dus echt niet veel klaarspelen.

3 juli 2022 om 10:55

Niealleen maar. Ze moet gevarieerd spelen. Dan kan de tegenstander er niet goes op inspelen. Maar hoop dat gakpo nu echt blijft. Met zijn voorzet en Luuk en Til in de 16 genoeg scorende spelers

3 juli 2022 om 10:23

Interessante spelers inderdaad. Hopelijk nog 1 of 2 versterkingen in de verdediging, een extra (jonge?) Spits erbij en wie weet (wishfull thinking) wijnaldum erbij.
In combinatie dat je gakpo en sangare zou kunnen behouden zou geweldig zijn.
Maar nog 2 lange maanden voor de transfer Window sluit.

3 juli 2022 om 10:25

Ik vind dat PSV erg goed bezig is en hoop dat Ajax snel aanhaakt. Om Til maak ik me echter niet zo druk. Heeft natuurlijk een uitstekend jaar gehad bij Feyenoord maar vind het toch een net niet speler.

3 juli 2022 om 10:29

Ajax doet rustig aan. PSV wil all-in op die VCL en handelt daarom dus snel. Al hoop ik niet dat Ajax té rustig aan doet met Bergwijn.. Brobbey zal hem sowieso pas heel laat worden vermoed ik. Ajax moet echt niet verder gaan dan 15 miljoen.

3 juli 2022 om 10:29

Nog bijna 2 maanden, psv s seizoen begint eerder he.

3 juli 2022 om 10:35

Ik maak me ook nog niet druk hoor, heb er ook wel vertrouwen in maar voorlopig is het ook vooral dat, hoop en vertrouwen. H2 moet het nog wel laten zien. Kan in ieder geval een leuk jaar worden als PSV en Ajax zich inderdaad allebei goed versterken.

3 juli 2022 om 10:43

@AjaxvanWees... absoluut, al vrees ik nog dat er aan gakpo/sangare getrokken gaat worden.
Hopelijk kunnen ze nog een jaartje blijven met het a.s. wk voor de boeg.
Wie weet helpt dat wel om ze extra jaar te laten blijven.

3 juli 2022 om 10:49

Ik zou me wel druk maken als Ajax zijnde, je bent Mazraoui, Gravenberch, Onana al kwijt en je raakt zeer waarschijnlijk Anthoney Martinez en Tagliafico nog kwijt. Als ze niet vertrekken zullen dizeker in het begin ontevreden zijn. Tel daarbij op dat er een nieuwe trainer is en veel jeugdspelers. Als je dan heel laat je selectie pas rond hebt kan dat invloed hebben op je seizoenstart. PSV heeft dan al een ingespeeld team en kan dan zomaar een riante voorsprong pakken aan het begin wat dan nog meer druk legt bij Ajax. Het is duidelijk te merken dat Overmars is vertrokken. Hij haalde de vervangers vaak al in huis voordat spelers vertrokken

3 juli 2022 om 10:49

Hopelijk doet Ajax juist extreem rustig aan met Bergwijn. Het blijft echt een enorm bedrag, waarbij de kans enorm is dat een a segment salarisspeler op de bank komt. Moet je echt niet hebben voor je onderhandelingspositie bij contractverlengingen met andere spelers. Vind sowieso dat een aantal spelers uit dat salarissegment mogen vertrekken. Het was voorheen slechts voor spelers die het gehele elftal naar een hoger niveau tilde en het is steeds meer geworden voor spelers die meteen kunnen aanhaken, zonder dat ze de spelers om zich heen ook daadwerkelijk beter maken.....

3 juli 2022 om 11:03

Het gaat er natuurlijk ook om of je met dit team de champions laagje weet te halen. Krijg je weer zo’n kater te verwerken als tegen Benfica aan het begin van het seizoen na een goede serie wedstrijden dan ben je alsnog niet goed ingespeeld.

3 juli 2022 om 11:03

@Lionaldinho Mazraoui is zeker een gemis, dat weet iedereen. Het lijkt echter ook dat dat intern opgelost gaat worden voor nu dus dat heeft geen invloed op het 'inspelen'. Hetzelfde geldt voor Gravenberch die vervangen lijkt te worden door Kudus of Taylor. Onana was Ajax vorig jaar al liever kwijt dan rijk en heeft geen positieve invloed gehad op het spel vorig jaar. Tagliafico was vorig jaar ook al vaker niet dan wel basisspeler en Ajax lijkt er daar wel kort op te zitten met Wijndal.

Antony en Martinez hebben allebei niet overduidelijk aangegeven weg te moeten dus waarom zouden ze meteen ontevreden zijn? Voorlopig spelen ze nog bij Ajax dus als ze volgens jou lopen te treuzelen met spelers kopen dan zijn ze dus goed bezig met spelers behouden. Van je lange lijstje kan het dus wel spannend worden wanneer Antony en of Martinez weg gaan maar zodra dat geld binnen is kan Ajax alsnog snel handelen. Ten slotte, je kan het bijna niet gemist hebben, Ihattaren is technisch gezien ook gewoon een aankoop en toevoeging deze zomer. Je praatje is dus leuk maar je moet niet gaan overdrijven.

3 juli 2022 om 11:14

Slaat helemaal nergens op als je spelers hebt als veerman sangare Simons guti dan haal je er ook nog eens Guus Til wat ik overigens de zwakste schakel vind en dan ben je ook nog eens bezig met wijnaldum die sinds zijn overgang naar Paris het voetbal helemaal kwijt is

3 juli 2022 om 11:48

Slaat helemaal nergens op? Gotze doan,Thomas weg/vetrekken, van ginkel is wel klaar. Guti en sangare is de vraag of ze blijven.
Simons is erg jong en kan het team niet in zijn eentje dragen en zou langzaam gebracht worden. Of wijnaldum haalbaar is weten we niet eens.
En hij is het voetbal helemaal niet kwijt, wordt simpelweg niet gebruikt doordat er vriendjes politiek is van alle zuid Amerikaanse sterren.

3 juli 2022 om 16:58

nee hij is afgevallen voor het Nederlands elftal om dat die sterren van de hemel speelt praat geen poep man die jongen is het helemaal kwijt en terecht afgevallen voor het Nederlands elftal

Veel plezier met naar zijn spel kijken psv fans… Wel idioot om een aantal weken te zeggen dat je niet weg wilt bij feyenoord en dat je het zo goed hebt, dan weet je dat ze je terug willen halen, om vervolgens bij de directe concurrent te tekenen. Lekker dan

3 juli 2022 om 10:22

Repeterend verhaal bij Feyenoord... Hij kiest voor beter salaris, kans op Champions League voetbal en grotere kandidaat voor de titel. Ik zou zijn keuze wellicht ook gemaakt hebben

3 juli 2022 om 10:25

Kans op champions league voetbal heeft Feyenoord ook. Daar hebben we afgelopen seizoen zelf voor gezorgd door Nederland te laten stijgen op de UEFA ranglijst.

Til kiest voor geld

3 juli 2022 om 10:27

Zeg maar gerust: kiest voor meer geld. Verder doet Feyenoord weinig onder voor PSV. Overigens is kiezen voor meer geld een prima reden (wie doet dat niet?), hou dan alleen op met roepen dat je zo graag wilt blijven. Maakt je nogal ongeloofwaardig.

3 juli 2022 om 10:31

@zwollenaar

Het 1 sluit het ander toch niet uit?

3 juli 2022 om 10:31

Tegen psv doet feyenoord idd weinig onder... na 34 potjes in de competitie staat psv vaak wel redelijk voor op feyenoord, daar gaat het om.

3 juli 2022 om 10:31

Die kans heeft feyenoord helemaal niet. Alleen psv en ajax. Wellicht volgend seizoen als fey minimaal derde wordt. Til gaat net als berghuis voor een stapje hoger zoals Marcooreus al aangeeft. en ja het geld zal zeker ook meespelen dus ik snap de keuze.

Verder is Til een mooie breedte versterking, zie hem niet voor de basis.

3 juli 2022 om 10:32

Feyenoord eindigde afgelopen seizoen toch wel op 10 punten van PSV, en dan zie ik PSV ook nog eens een kwaliteitsinjectie geven deze zomer aan de selectie waar Feyenoord niet in mee kan gaan. Ik denk dat ook kwalitatief het gat met PSV toch behoorlijk is.

3 juli 2022 om 10:36

Op basis van expected points had Feyenoord afgelopen seizoen 2 punten meer moeten hebben dan Psv. Psv heeft uiteindelijk dus ook gewoon enorm veel geluk gehad waar Feyenoord dit absoluut niet had. Ik denk dan ook dat het sportieve verschil afgelopen seizoen zo goed als nihil is. Over de lange termijn staat Psv er natuurlijk beter op maar ik krijg ook wel het gevoel dat Feyenoord de weg omhoog had ingezet. Verder heb je bij Feyenoord een gegarandeerde basisplek waar hij bij Psv waarschijnlijk voor de bank komt. Ik ben dan ook benieuwd of het puur het salaris is of dat er nog andere dingen hebben gespeeld bij Til tijdens zijn tijd in Rotterdam. Hij leek het hier altijd enorm naar zijn zin te hebben maar schijn kan natuurlijk altijd bedriegen.

3 juli 2022 om 10:49

De vraag is wel of het slim is om te roepen dat je niet weg wilt en Feyenoord zo’n mooie club vind terwijl je nu de keuze maakt om bij een concurrent te gaan spelen. Daarnaast vraag ik mij ook af of het slim is om dat te doen. PSV heeft betere spelers op die positie. Bij Feyenoord was hij al een tijdje iemand dat vooral bij het publiek de zwakste was van de 3 basisspelers.
Iedereen riep al om Toornstra. Nu hoeft slot de keuze wellicht gelukkig niet meer te maken. Bij het begin was ik zeer blij met Til, naar mate het seizoen duurde minder en minder.

3 juli 2022 om 11:09

Feye_88 kans op Champions League voetbal heb je dit seizoen niet. PSV speelt over een aantal weken voorrondes voor dat toernooi. Vandaar mijn argument over Champions League

3 juli 2022 om 11:19

Kans op champions League voetbal is er niet bij Feyenoord. PSV is 2 e geworden en speelt voorronde CL. Feyenoord speelt UEFA cup.

3 juli 2022 om 11:54

@ MeMyselfAndI... expected points aub zeg... psv enorm geluk? Al die blessures, en drommel noem ik geen geluk... sterker nog we zouden zeker meer punten hebben gehaald.
Maar als jij zo je 10 punten achter stand op psv wilt goed praten prima. Het feit dat jezelf aangeeft dat hij bij psv waarschijnlijk op de bank zit en feyenoord in de basis zegt toch ook al genoeg over de selecties?
Zou echt niet alleen puur salaris zijn, simpel weg heeft hij bij psv meer kansen op CL kwalificatie en een titel, dit zijn gewoon feiten vs. Feyenoord van de afgelopen jaren.

3 juli 2022 om 12:15

"Expected points"?? Wat is dat nu weer voor non-begrip. Ik ben oprecht benieuwd.

3 juli 2022 om 10:22

Zijn spel is niet om aan te zien, maar je haalt er wel 10 goals mee binnen. Benieuwd of ze dan ook nog Wijnaldum willen halen, dan heb je met Til namelijk wel een dure bankzitter. En tja, spelers en vertrouwen op hun woord? Je lijkt verbaasd, maar zo gaat het altijd. Psv is financieel gewoon daadkrachtiger

3 juli 2022 om 10:24

Geen gemis dit. Non-voetballer die alleen in de eerste weken Feyenoord van dienst was.

3 juli 2022 om 10:44

Toch benieuwd hoe ze dit gemis aan goals gaan opvangen...

3 juli 2022 om 10:28

Ben het helemaal met je eens hoor. Weet niet of hij een direct versterking voor PSV gaat zijn, maar ben blij dat we een keer de breedte van de selectie op orde gaan hebben ruim voor dat het echte werk begint.. Dit soort (dom) opportunisme heb ik echter ook niks mee. Roep dan niet dat je graag wil blijven, of ben eerlijk en zeg dat je het prima vindt om te blijven, maar bij een luxere trein stap ik in..

3 juli 2022 om 11:51

Ben het met je eens maar ik snap Til ook wel, die ziet half Feyenoord vertrekken zonder dat er iets voor terugkomt dusver...

Van 'zogenaamd' James Rodriguez naar Guus Til, wat een verschil.

En ook al is James al jaren niet echt meer heel goed, bij vlagen heeft hij het wel laten zien de afgelopen jaren bij Bayern Mã¼nchen en Everton. Denk dat hij met gemak zijn klasse hier in Nederland weer zou etaleren, maar helaas was het niet meer dan een wild gerucht.

Of Til nou echt een hele goede aankoop zal zijn voor PSV, betwijfel ik. Zal vast wel zijn goals gaan maken, maar buiten dat om voegt hij eigenlijk weinig toe en ik vraag mij af of het niet te statisch wordt als je met Luuk de Jong in de spits gaat spelen en Til erachter op de 10-positie. En achter Til heb je dan weer Sangarã©, als hij blijft en dat is natuurlijk wel een hele goede speler maar ook niet iemand die de openingen vind.

De creativiteit moet dan niet vanuit de as komen, maar vanaf de zijkanten van o.a. Gakpo en Madueke. Ben benieuwd, de Jong lijkt mij sowieso een goede aankoop en zal sowieso rond de 20 goals of meer gaan maken in de Eredivisie. Alleen dus mijn twijfels bij Til, ook al zal hij vast en zeker zijn goals gaan maken als hij minuten krijgt en denk dat je gewoon creativiteit gaat missen in zeker de as van het veld.

3 juli 2022 om 10:21

Als psv til de jong simons benitez en misschien een verdediger en een wijnaldum kunnen vastleggen, heb je james wel overbrugt denk ik. Dat zijn geen grappen.

3 juli 2022 om 10:27

Oja, Xavi Simons was ik even vergeten. Dat is natuurlijk een creatieveling, maar ik denk niet dat hij meteen alles zal spelen en dat Til sowieso in het begin basisplaatsen zal krijgen.

3 juli 2022 om 11:18

Zeker mee eens, dat denk ik dus ook. Ben er echt benieuwd naar, want je hebt ook sangare en veerman nog. Sterk middenveld wel.

3 juli 2022 om 11:56

Met Veerman, Simons, en Ledezma heb je óók creativiteit vanuit de as. James is natuurlijk van een ander niveau maar dat is altijd een wild gerucht geweest en gebleven, oneerlijke vergelijking

Ouch, toch een steek naar feyenoord. Las dat hij een bepalende rol bij feyenoord zou krijgen, kende het spel van slot wel echt goed. Technisch gezien is het alleen geen held, benieuwd hoe feyenoord hierop reageert en welke speler haalt. Gnonto word al weer moeilijk heb ik gezien. Zürich schijnt toch niet akkoord te gaan met de 6 miljoen plus bonus, willen het volledige bedrag. Dan word het doorzoeken denk ik uiteindelijk.

3 juli 2022 om 10:31

We zitten nog aan het begin van de periode, maar tot nu toe gaat het nog niet echt lekker bij Feyenoord. Laten we hopen dat er alsnog wat versterkingen komen want psv en Ajax zijn druk bezig.

3 juli 2022 om 11:20

Ja inderdaad, mooi voor de top 3 als feyenoord ook wat mooie dingen kan halen. Ja geen idee, feyenoord heeft hem toch een kans gegeven en heeft het prima gedaan veel waardering ook wel ondanks dat het technisch gezien niet veel soeps is. Een hele hoop goals gemaakt en zeker een gewaardeerde kracht, had wel verwacht dat hij nu wel even bij feyenoord nog zou blijven.

3 juli 2022 om 10:40

Hij heeft tien jaar bij AZ gespeeld en een jaar bij Feyenoord. Hoezo een steek? PSV kan hem gewoon een beter plan voorleggen, daar gaat hij voor. Puur zakelijk bekeken dus. Til ziet zichzelf graag achter Luuk de Jong spelen, dat snap ik wel, met het gevoel voor diepte van Guus kan Luuk die ballen panklaar neerleggen.

3 juli 2022 om 13:10

Het is een steek richting Feyenoord niet omdat hij een kind van de club is, maar omdat hij aangaf graag weer voor Feyenoord te willen spelen. Geld speelt in deze gewoon weer een grote rol. Maar geen man overboord, iedereen is vervangbaar en daarnaast speelde hij niet veel klaar in de 2e seizoenshelft.

3 juli 2022 om 13:23

Waarom weer geld? Dan was ie wel naar FC Dickpic gegaan, aka FC Antwerp. Daar kon ie twee miljoen per jaar verdienen, dat gaat ie bij PSV niet verdienen hoor. PSV heeft gewoon een beter plan voor hem; kan hem zekerheid bieden van een vast contract, dat is wat hij graag wil: zekerheid. En we maken kans op Champions League, dat is ook gewoon aantrekkelijk.

3 juli 2022 om 14:29

Til kiest niet voor geld hoor. Die ziet PSV Benitez en Luuk de Jong halen en gelooft in succes daar. Sangaré, Veerman en Til is ook wel een bijzonder gebalanceerd middenveld. Denk dat hij daarin heel succesvol kan zijn

PSV verwacht dan nog uitgaande transfers? Nu erg druk op het middenveld. Denk dat van Ginkel beter kan gaan, sangare zal dan helaas ook vertrekken, of wellicht Gutiérrez? Geen idee of Til het gaat maken bij PSV, voor de basis lijkt hij me tekort komen. Maar in de breedte is er ook kwaliteit nodig, dat miste vorig seizoen enorm.

3 juli 2022 om 10:27

Van ginkel is wel klaar lijkt me, die gaat achteraan in de pik orde komen met deze transfers.
Ook doan en Thomas vertrekken, snap de aankoop van til opzich wel.

3 juli 2022 om 10:30

Doan, Götze, Thomas weg, Guti waarschijnlijk ook. Dan zijn aankopen niet overbodig lijkt me

Ben benieuwd naar de constructie. Eerst werd gerept over een meerjarig contract én het gebruik maken van de speciale transfervrije regeling voor Rusland. Maar die regeling is puur om te spelen tijdens het komende jaar, dus niet meerderjarig. Ben benieuwd of ze een transfersom hebben neergelegd

3 juli 2022 om 10:33

Wat ik begreep 2 á 3 miljoen zag ik gisteren voorbij komen.

3 juli 2022 om 11:08

Prima deal dan. Zijn waarde op TM is 7,5 en hij is nog jong.

Hmmm..... Weet niet wat ik hier van moet vinden. Prima voor erbij, maar basis?? Ik vermoed van niet. Voor wie moet hij spelen dan? Hij zal toch niet de vervanger voor Sangaré zijn?

3 juli 2022 om 10:30

Nee natuurlijk niet 😂

3 juli 2022 om 11:56

Prima vervanger van Doan!

Welkom Til . Ik vind hem wel passen bij psv . Geen wereld speler wel een nuttige speler.

Weer doelpunten weg bij Feyenoord. Enige productieve speler van vorig seizoen die overblijft is Sini. Er moeten nu doelpunten worden gekocht voor Feyenoord. Hele goede zet van PSV

Wat een geweldige transfer weer van Marcela Brands! Je kan merken dat hij terug is in Eindhoven. Ik begin me nu toch wel zorgen te maken. Hij lijkt ook wel een beetje op Rodrigues dus ik snap de verwarring wel in Eindhoven

3 juli 2022 om 12:50

Rodriguez is nooit een optie geweest....dus die vergelijking is onzin.
Is hetzelfde als ze zeggen dat Mbappe bij de fysio van Feyenoord gespot is.... en dan evt aankopen vergelijken met Mbappe. Type kansloos.

In het begin was in sceptisch maar hij is eigenlijk een goede opvulling en vervanger van Doan. Verwacht hem geen basis maar heeft een neusje voor de goal dus voor de breedte helemaal prima. We vergeten weleens dat we ook onze bank moeten versterken.

Hij scoort redelijk veel dus ik snap de interesse wel, maar ben hier toch niet echt blij mee. Is verder gewoon een hele matige speler en hij komt op mij altijd over als iemand die het veel te hoog in zijn bol heeft.

Vraag me af of dit nu wel een verstandige keus is van Til in aanloop naar het WK. PSV krijgt ook nog die Braziliaan te huur, dan hebben ze Xavi aangetrokken. Mocht PSV het ook nog voor elkaar krijgen om Wijnaldum te huren? Met Veerman, die Mexicaan, Sanage en Van Ginkel en bovengenoemde is het middenveld van PSV wel heel sterk bezet.

Weet nog niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Aan de ene kant is het chill om er een type als Til bij te hebben omdat we die nog niet hadden maar aan de andere kant zorgt deze transfer er ook voor dat Ledezma nooit meer een kans gaat krijgen. Als die PSV een paar keer weet te helpen met een belangrijk doelpunt hoor je daar waarschijnlijk niemand meer over maar toch is het jammer. Ledezma verhuren dan maar...

Ben blij dat hij niet bij Feyenoord blijft, buiten de goals die hij maakte, is het gewoon een hele beperkte voetballer

3 juli 2022 om 10:48

Die heel belangrijk was voor het systeem wat Slot wilt spelen. De ene ploeg speelt met een 10 en 2 houten Klaassen erachter, de andere ploeg met een houten Klaas op 10 met daarachter 2 voetballende middenvelders.

Niet goed genoeg voor het niveau dat PSV nastreeft. Zelfde geldt voor Ki Jana Hoever en (vooralsnog) Xavi Simons. Toch knap hoe beeldvorming ervoor zorgt dat het lijkt alsof PSV een goede transferperiode draait. Valt in praktijk vies tegen.

3 juli 2022 om 10:32

Maar met De Jong en Benitez wel 2 echte toppers gehaald. Maar nog steeds middelmaat op de backs, middelmaat op de flanken achter de basis en met Til ga je er ook niet bepaald op voorruit. Maar PSV heeft nog bijna geen cent uitgeven, dus verwacht niet dat ze al klaar zijn.

3 juli 2022 om 11:25

Geen cent uitgegeven aan transfer sommen idd, maar deze gasten komen niet gratis bij PSV voetballen. Verwacht toch wel dat al deze spelers bij elkaar een flinke hap uit het salaris budget zijn.

3 juli 2022 om 10:40

Ze zijn in de spits en op doel enorm vooruitgegaan, ze hebben ervaring door talent vervangen (Götze met Simons) en ze kunnen nu afwisselen qua smaak op aanvallend middenveld met Simons en Til. Hoever kan ook ineens goed uitvallen.

Nee, ik ben best jaloers op PSV. Er komen tenminste nieuwe gezichten binnen en de twee grootste pijnpunten zijn met verve opgelost op doel en in de spits.

3 juli 2022 om 11:23

Götze vervangen met Simons is alsof je een Ferrari inwisselt voor een tweedehands Peugeuot. Je staat wel vrij optimistisch in het leven als je dat nog goed kan praten onder het mom 'van ervaring voor talent'.

3 juli 2022 om 11:30

Ach, Götze had een prima techniek en overzicht, maar hij is echt niet veel bijzonders meer hoor. Afwisselen tussen Simons en Til geeft je twee verschillende smaken om uit te proberen in de opstelling. Ze konden moeilijk werkelijk James Rodriguez halen ter vervanging he.

3 juli 2022 om 11:57

Valt in de praktijk vies tegen, want jij hebt deze mannen al bij PSV aan de slag gezien in officiele wedstrijden?

Thomas Doan vertrekken. vGinkel is aflopend verhaal. Zou PSV Til binnen halen en Wijnaldum kunnen huren(waar sprake van lijkt te zijn)zouden de posities op t middenveld dubbel bezet worden door Guti Sangare Wijnaldum Veerman Simons Til. Lijkt me niet verkeerd.
Til lijkt een breedteversterking voor t geval als er wat geforceerd moet worden. Hoge ballen op Luuk die ze 'neerlegt' op lopende spelers als Til en hopelijk ook de gehuurde Wijnaldum.
Til scoorde 21 goals in 49 wedstrijden bij Feyenoord. Denk dat Guti Sangare Götze samen nog niet eens zovaak gescoord hebben afgelopen seizoen. Ik ben er blij mee. Tis geen speler die vlot in de combinatie is maar echt een zo'n lopende speler die je brengen moet als t voetballend niet lukt. Type Klaassen. Alleen wat jonger.

3 juli 2022 om 10:41

Guti, Sangaré en Götze hebben samen opgeteld niet eens de helft van dat aantal goals gemaakt.

3 juli 2022 om 11:01

Hahaha moet je nagaan. Ik ken de beperkingen van Til maar ook zn sterke punten. Prima speler voor in de eredivisie. En mocht PSV groeien tov voorgaande jaren kan hij maar zo meegroeien. Maar goed,eerst s zien hoe zich ontwikkelen gaat. Tov Thomas Doan Ginkel gaan we er op vooruit

3 juli 2022 om 10:50

Til komt echt niet voor de bank. Die zal heus wel speelgarantie hebben gekregen voor het aankomende half jaar met een WK in aantocht. Tuurlijk moet je het vervolgens wel laten zien.

3 juli 2022 om 11:29

Kan ook een mooi koppel met Luuk worden idd. Ben benieuwd. Zin aan de competitie.

3 juli 2022 om 12:42

Of je bent zijn zaakwaarnemer, of je loopt maar wat te blaten. Beetje jammer om dit soort verhalen de wereld in te slingeren.

3 juli 2022 om 14:49

Ik kan me niet voorstellen dat er voor een speler als Til een speelgarantie wordt afgegeven.. waar haal je dat vandaan?

Altijd jammer dat spelers zo toneel spelen. Ik zou graag willen blijven om vervolgens doodleuk naar de concurrent over te stappen..

Achja t blijven voetballers.

3 juli 2022 om 11:28

Misschien wilde hij ook wel blijven in eerste instantie? De uitspraak volgt op een goed/positief moment en kan geheel naar waarheid geweest zijn. Na een aantal weken kunnen we zaken veranderen. Minder zekerheid nav gesprekken met Feyenoord? Achteruitgang qua salaris als hij volledig bij Feye tekent? Etc etc. Als dan een andere club komt met een goed verhaal, prima salaris en dit seizoen kans heeft om CL te spelen dan snap ik zijn keuze wel.

Psv begrijp ik wel dat ze guus halen. Het is een zelfde soort speler als ginkel. Ginkel kan gewoon echt niet meer, maar waarom guus niet voor feyenoord kiest. Daar begrijp ik echt niks van. Je hebt met feyenoord de finale vd cl gehaald. Dan ga je toch niet naar de concurrent. Omdat je daar een paar centen meer kunt verdienen.

Leuk tegen clubs in de Eredivisie. Voor Europa is het niks, dat heeft hij bij Feyenoord wel bewezen. Maar liefst een totaal van 0 doelpunten in het hoofdtoernooi van de Conference League. Vooral zijn statistieken omhoog gebracht tegen Fc Drita en Luzern.

Die laatste is een geweldige dooddoener natuurlijk, maar voorlopig zie ik weinig grond om een potentiële miskleun te vrezen. Ik betwijfel of Til het niveau PSV zal ontgroeien - wat wel het uitgangspunt zou moeten zijn als we het niet over een routinier hebben - maar als breedtekracht ben ik blijer met Til dan met Doan, Thomas of Van Ginkel, waar de sleet onderhand flink op zit. En buiten de noodzakelijkheid van Waterman zie ik eigenlijk alleen maar versterkingen in de nieuwe aankopen.

Wel benieuwd wat PSV verder nog gaat doen. Het heeft de hand behoorlijk op de knip. €4M voor zeven aankopen is natuurlijk een huzarenstukje als je beseft dat Luuk de Jong, Walter Benitez en Xavi Simons enkele van de namen zijn, dus ik verwacht dat PSV behalve in Marlon en evt Wijnaldum ook nog een toptalent gaat aantrekken voor de aanval. Heerlijk dat Brands weer terug is, deze man maakt echt het verschil voor PSV!

3 juli 2022 om 12:06

En de beste man heeft er pas één officiële werkdag opzitten! Ik hoop nog op een dosis ervaring waar van mij best de portemonnee getrokken mag worden (type Guardado, dat zou Wijnaldum kunnen zijn maar die zie ik wel naar een Newcastle oid vertrekken). Daarnaast mag er aanvallend nog wel wat bij. Met Vertessen heb je leuke variatie voor het centrum maar onze Braziliaanse vriend komt gewoon tekort. Ben benieuwd of een Zirkzee of Boadu het zou zien zitten om naar Eindhoven te komen.

3 juli 2022 om 13:58

Wijnaldum zou een huzarenstukje zijn, hoewel ik me wel afvraag welke offers je daar voor moet maken en in hoeverre dat nog verantwoord is. Die jongen verdient nu ruim 900K per maand in Parijs en je heb geen restwaarde. Dan zie ik liever dat Brands de knip trekt om Vinicius Souza over de streep te trekken.

Zirkzee en Boadu lijken me uitgesloten. Die kunnen het nu niet gebruiken om in Nederland de tweede viool te spelen; volgens mij moet je achter De Jong een speler zetten die zich in de luwte kan en vooral wil ontwikkelen naar een steeds belangrijker rol. Wanneer Gnonto en Simic definitief niet haalbaar zijn zou ik eens met Juve bellen over de mogelijkheid om Giacomo Vrioni naar Eindhoven te halen. 23 jaar, 1m88 en scoorde als huurling bij WSG Tirol 17 keer in 25 Bundesliga, waarin hij daarnaast 4 assists gaf. MW van €2,5m en zou met meer zicht op nog een verhuurperiode dan een doorbraak in Turijn waarschijnlijk niet onwelwillend tegenover een definitieve transfer staan lijkt me.

3 juli 2022 om 15:07

Ik denk inderdaad dat er nu enkel nog 'buitencategorie' gehaald zal worden. In de breedte lijkt het namelijk goed te zitten en het salarishuis begint zich redelijk te vullen. Het Brands effect is wel direct zichtbaar ja!

Leuke speler om op te stellen tegen de kleintjes in de Eredivisie, maar vind het verder niet veel. Leuk als rotatiespeler om erbij te hebben hoor, maar meer niet. Met Luuk en Guus heb je wel kopkracht in huis nu.

Het is druk bij PSV. Ik moet zeggen dat de transfers mij per speler niet het idee geven dat psv hier dichterbij Ajax mee gaat komen; maar er komt wel een compleet ander elftal te staan.
Misschien dat alles bij elkaar goed genoeg past om de titelstrijd te winnen dit jaar, er zit m.i. nog niet genoeg kwaliteit om ook op CL-niveau te presteren.

Nu heb ik het idee dat de titel prioriteit 1 heeft in Eindhoven, het is al weer een tijd geleden. En voor die marathon lijkt psv de selectie af te stellen. Maar het sprintje dat psv binnenkort al moet nemen om de champions league te halen wordt nog pittig.

3 juli 2022 om 10:56

CL halen is de eerste prioriteit en daarna uiteraard de titel. Met De Jong en Benitez zijn in ieder geval de zwakste posities van afgelopen jaar al goed vervuld, dus sterker zijn we sowieso.

Het probleem bij psv was voornamelijk de keeper en de spitsen die teveel kansen nodig hadden. Keepers probleem lijkt opgelost. Spits hebben we met de jong natuurlijk ook goed opgevangen. Maar een scorende middenvelder zoals til kunnen we er echt wel bij gebruiken. Hopelijk komt er nog een goede back en die souza ofzo die in België speelt. Lijkt me op termijn een goede vervanger voor sangare.

Wat je JDJ moet nageven is dat hij al vroeg in het nieuwe seizoen een selectie oplevert waarmee RVN kan gaan bouwen. Een Til erbij is verrassend maar toch niet helemaal ondoordacht vind ik. Voor een relatief klein bedrag op te halen en een extra optie om de dynamiek in het team te verruimen. PSV heeft nu spelers om het spel te maken maar ook om reactief te voetballen. Dat maakt ze onvoorspelbaar en hopelijk vooral succesvol in Europa. Dan zijn de investeringen zo terugverdiend.

Til voor Doan.... prima ruil. Misschien geen wereldvoetballer... maar goals zijn heel wat waard.

Als die zijn niveau van het 1e deel weet te vinden natuurlijk een aanwinst voor PSV. Maar het 2e deel zakte dat toch iets weg bij ons, maar goed lang seizoen, veel gespeeld en dat was even schakelen vanuit Rusland. Hoe dan ook succes Guus! En bedankt voor je bewezen diensten.

Wat zou Ihattaren hier van vinden, dat PSV zoveel goede aankopen heeft gedaan. Gein natuurlijk. PSV is hoed bezig. Ze hebben de selectie al redelijk rond. Waar Ajax aan het worstelen is om de selectie op peil te krijgen, heeft PSV al goed toegeslagen op de transfermarkt. Als ze wijnaldum ook nog binnen kunnen hengelen, hebben ze een selectie, die zeker mee gaat doen om het kampioenschap.

3 juli 2022 om 12:28Tukkerpro,

Het duurt nog 2 maanden.... maak je niet druk om ajax die harken straks 110 miljoen binnen en die gaan echt nog wat halen en inpassen...

Heb geduld.

Niet doen, teveel spelers voor zijn positie en bij Feyenoord is ie een vaste waarde.
Ga voor zekerheid en niet voor geld

Het lijkt net of PSV heel veel geld aan het spenderen is maar de meeste transfers kosten uiteindelijk alleen salaris en dat is heel erg knap en slim.

Alleen deze begrijp ik alleen als PSV Feyenoord op afstand wil houden en bang is dat de rotterdammers wel eens te sterk kunnen worden mochten straks de miljoenen voor Malacia en eventueel Kokcu goed besteed worden en ik vind het naar collega club uit Rotterdam echt een oorlogsverklaring en derhalve niet zo netjes wetende in welk vaarwater Feyenoord zit.

Voor feyenoord een hele waardevolle speler die ze voor niks konden oppikken na hem een podium hebben geboden vorig jaar en daar ook voor betaald en nu gaat de club die hem voor het team niet nodig heeft er vandoor met hem en graait misschien volgend jaar bij een doorverkoop de broodnodige miljoenen weg voor de neus van feyenoord ..ik vind dat niet netjes en dan druk ik mij zacht uit.

3 juli 2022 om 13:31

Een update waar vertrek Doan(clubs zijn inmiddels overeen) en aanwinst Til nog niet in verwerkt zijn. Denk dat de beurs aardig gesloten is gebleven tot nu. Til transfervrij ,Doan voor 8 miljoen de deur uit. Spelen quite ongeveer.


INKOMEND
🇦🇷 Walter Benítez (afkomstig van OGC Nice / contract tot medio 2025 / transfervrij)
🇳🇱 Ki-Jana Hoever (afkomstig van Wolverhampton Wanderers / contract tot medio 2023 / gehuurd)
🇳🇱 Luuk de Jong (afkomstig van Sevilla / contract tot medio 2025 / ca. 3 miljoen Euro)
🇳🇱 Derrick Luckassen (afkomstig van Karagümrük / contract tot medio 2023 / komt terug van verhuurperiode)
🇳🇱 Xavi Simons (afkomstig van Paris Saint-Germain / contract tot medio 2027 / transfervrij)
🇳🇱 Boy Waterman (afkomstig van OFI Kreta / contract tot medio 2023 / transfervrij)

UITGAAND
🇩🇪 Timo Baumgartl (Union Berlin / verhuurd / n.v.t.)
🇵🇹 Armindo Tué Na Bangna 'Bruma' (Fenerbahçe / verhuurd met verplichting tot koop na één seizoen / momenteel n.v.t.)
🇩🇪 Mario Götze (Eintracht Frankfürt / verkocht / ca. 3 à 4 miljoen Euro)
🇳🇴 Mathias Kjølø (FC Twente / verkocht / transfersom niet bekend, vermoedelijk enkele tonnen)
🇩🇪 Vincent Müller (MSV Duisburg / verkocht / transfersom niet bekend)
🇨🇭 Yvon Mvogo (RB Leipzig / keert terug na huurperiode / n.v.t.)
🇦🇷 Maximiliano Romero (Racing Club / verhuurd / n.v.t.)
🇨🇿 Michal Sadílek (FC Twente / verkocht / ca. 1,5 miljoen Euro)
🇳🇿 Ryan Thomas (Geen club / einde contractperiode / n.v.t.)
🇮🇱 Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv / transfervrij / n.v.t.)

Ik lees soms waar halen ze t geld vandaan,hier een update waar vertrek Doan(clubs zijn inmiddels overeen) en aanwinst Til nog niet in verwerkt zijn. Denk dat de beurs aardig gesloten is gebleven tot nu. Til transfervrij ,Doan voor 8 miljoen de deur uit. Spelen quite ongeveer.


INKOMEND
🇦🇷 Walter Benítez (afkomstig van OGC Nice / contract tot medio 2025 / transfervrij)
🇳🇱 Ki-Jana Hoever (afkomstig van Wolverhampton Wanderers / contract tot medio 2023 / gehuurd)
🇳🇱 Luuk de Jong (afkomstig van Sevilla / contract tot medio 2025 / ca. 3 miljoen Euro)
🇳🇱 Derrick Luckassen (afkomstig van Karagümrük / contract tot medio 2023 / komt terug van verhuurperiode)
🇳🇱 Xavi Simons (afkomstig van Paris Saint-Germain / contract tot medio 2027 / transfervrij)
🇳🇱 Boy Waterman (afkomstig van OFI Kreta / contract tot medio 2023 / transfervrij)

UITGAAND
🇩🇪 Timo Baumgartl (Union Berlin / verhuurd / n.v.t.)
🇵🇹 Armindo Tué Na Bangna 'Bruma' (Fenerbahçe / verhuurd met verplichting tot koop na één seizoen / momenteel n.v.t.)
🇩🇪 Mario Götze (Eintracht Frankfürt / verkocht / ca. 3 à 4 miljoen Euro)
🇳🇴 Mathias Kjølø (FC Twente / verkocht / transfersom niet bekend, vermoedelijk enkele tonnen)
🇩🇪 Vincent Müller (MSV Duisburg / verkocht / transfersom niet bekend)
🇨🇭 Yvon Mvogo (RB Leipzig / keert terug na huurperiode / n.v.t.)
🇦🇷 Maximiliano Romero (Racing Club / verhuurd / n.v.t.)
🇨🇿 Michal Sadílek (FC Twente / verkocht / ca. 1,5 miljoen Euro)
🇳🇿 Ryan Thomas (Geen club / einde contractperiode / n.v.t.)
🇮🇱 Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv / transfervrij / n.v.t.)Dat Til naar PSV gaat is not amused, maar te begrijpen. Waar ik mij wel druk om maak, is dat het zo stil is rondom top aankopen. Over 1 maand begint de competitie en wie moet de doelpunten maken. Ruim 40 doelpunten zijn verloren gegaan met vertrek van 4 spelers. Als Feyenoord niet oppast, staat de club in een vroeg stadium van de competitie al in punten op achterstand t.o.v. van de concurrenten. Hopelijk, komen ze snel met verrassingen. Zoals andere clubs met verrassende aanwinsten zijn gekomen.
Duidelijk is, er geen tijd meer te verliezen. De beste trainer van Nederland 2022 verdient beter.

3 juli 2022 om 14:11

Dat Slot beter verdient, ben ik met je eens. We moeten niet vergeten hoe we er vorig jaar voorstonden. We speelden tegen Drita met oa Fer in de verdediging en Bannis in de spits. We hadden qua aankopen alleen Pedersen en Til. En dat was op 29 juli.

Guus ben ik dan ook echt niet verdrietig over. Is gewoon een iets betere versie van Lex Immers. Veel plezier er mee

Prima toch. Lekker bankie warm houden bij psv. Is een leuke speler, niet meer als Dat.

Haha wat een ambitie!
Guus Till. Dit is een lachwekkende transfer. Veel geld betalen voor deze man. PSV zet duidelijk vol in op de conference League.

3 juli 2022 om 15:53

Hij s transfervrij...

4 juli 2022 om 01:52

Ik hoorde iets anders. 4 miljoen via een of andere vage constructie waar ik niet heel trots op ben gezien de oorlog…

Til is gewoon een type Klaassen maar dan 2 klasses minder. Heb me vaak gestoord aan zijn spel bij Feyenoord, en hij hoefde voor mij ook echt niet nog een seizoen te komen. Voor erbij is het natuurlijk wel prima.

Tja, voor de hele grote breedte misschien? Maar vind dit geen versterking in de zin van het woord. Niveautje Tomas, had je beter die kunnen houden. Kostte je minder geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller00
W. BenítezKeeper10
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
J. BranthwaiteVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

6 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 PSV 0 0 0 0
2021/2022 Feyenoord 32 15 2 0
2020/2021 SC Freiburg 7 0 1 0
2020/2021 Freiburg II 4 4 0 0
2020/2021 Spartak Moskou 3 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij hakt knoop door

PSV lijkt dinsdagavond in de terugwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco aan te treden in dezelfde opstelling als tijdens het heenduel (1-1), zo blijkt uit...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren