‘Arsenal wil Man United nog steeds aftroeven en plant gesprek met Ajax’

Zondag, 3 juli 2022 om 08:58Rian Rosendaal • Laatste update: 11:43

Lisandro Martínez blijft onderwerp van gesprek in de Engelse media. Volgens The Athletic praat Ajax volgende week met Arsenal over een eventuele transfer van de centrale verdediger. De Amsterdamse club verlangt vijftig miljoen euro voor Martínez, die ook op de voet wordt gevolgd door Manchester United. Met een bod ter waarde van 41 miljoen euro plus 4 miljoen euro aan bonussen kwamen the Red Devils al dicht in de buurt van de vraagprijs van Ajax.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Waar zie jij Lisandro Martínez volgend seizoen spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door gooner4)

Waarom nou weer een LCV? We hebben behoefte aan een linksback en nog een rechtsback, Martinez lijkt me hoe dan ook overbodig als Saliba terugkomt van zijn uitleenperiode. Hoop dat Arteta Saliba een kans geeft maar heb er een hard hoofd in

3 juli 2022 om 09:29

Omdat ze ‘m als linksback zien, die ook de strijd met Gabriel aan kan voor lcv en tevens back up van Partey kan zijn. Als linksback biedt hij in het systeem van Arteta wat Tierney mist, namelijk de kwaliteit om als naar binnen getrokken back te spelen. Bovendien is hij uitstekend aan de bal. Saliba moet vooral concurreren met White. Als je mee wil doen om de bovenste plekken moeten alle plekken dubbel bezet zijn, zie waar het vorig seizoen mis is gegaan. Spelers blijven niet het hele seizoen fit. Je koopt ook een (uitstekende) speler voor 3 posities. Zou goede deal zijn.

3 juli 2022 om 10:23

Ja maar oke ik snap jullie maar we missen een capabele reserve rechtsback als Tomiyasu niet geblesseerd is, maar toch zie ik echt liever een andere linksback ipv Martinez maar ik snap als we hem willen halen. Ik verwacht wel hopelijk nog een centermid erbij en Gnarby als hij terug wilt komen dan kan je evt Saka op linksback zetten en Gnarby RM

3 juli 2022 om 10:37

Zou me niet verbazen als White eerste back up wordt na Tomi en niet Cedric. Op termijn moet je Cédric zeker vervangen maar dus niet de hoogste prioriteit. Denk dat Tielemans nog wel komt, maar achter die transfer zit minder haast. Edu heeft nog wel goed contact met zijn zaakwaarnemers. Geen geruchten over vervangers van Raphinia als die ind niet komt. Verbaast me een beetje want je wil een goede back up van Saka, maar heb er niks over gelezen. Gnabry wmb te oud en vooral te duur.

3 juli 2022 om 10:53

26 te oud? Dat is juist een perfecte leeftijd..

3 juli 2022 om 11:23

Raphinha zou voor 60 miljoen echt geen backup spelen hoor. Dan gaat Arteta schuiven om Saka en Raphinha erin te houden. Waarschijnlijk ten kostten van een Martinelli denk ik dan.

3 juli 2022 om 11:53

Ja op korte termijn wel, maar als je een team wilt bouwen dat 6-7 jaar samen kan spelen, met spelers die je nog kan vormen en die ambitieus zijn en wat aan het einde van de rit ook nog waarde heeft, dan moet je geen spelers kopen die over 4 jaar 30 jaar zijn en nu al een contract van 16/17 miljoen per jaar krijgen. Vooral dat laatste is een onderschat iets: je koopt Gnbary Miss relatief goedkoop nu maar je bent er belachelijk veel aan salaris aan kwijt. Dat is mijn belangrijkste reden ertegen. Perfecte leeftijd vind ik dus 22/23 jaar. Gnabry is overigens bijna 27 al. Past ook niet echt in de strategie die Edu en Arteta hebben uitgesproken. Heb ook weinig concreets over hem gelezen.

3 juli 2022 om 12:01

Ja zou kunnen, al is de beste positie van zowel Raphinia als Saka wel echt rechtsbuiten.

3 juli 2022 om 09:30

Wordt gezien als concurrent voor zowel Gabriel als Tierney. Daarnaast kan hij ook nog als cvm.
Maar goed, zie ook liever een linksback komen. Hebben al 4 cv's waarvan er 3 eigk moeten spelen.

3 juli 2022 om 11:14

Jup die gaat dan dus Mari vervangen als backup voor Gabriel en tegelijkertijd opties bieden voor Tierney en Partey. 50 miljoen is veel te veel maar het is wel een lekkere optie erbij. Vraag mij wel af hoe Arsenal zou hebben gespeeld s Raphinha was gelukt. Was dat dan ten kostte van Martinelli gegaan? Want met Saka en Raphinha heb je dan twee spelers die eigenlijk het liefst rechtsbuiten spelen.

3 juli 2022 om 11:54

Hij had idd veel opties kunnen dekken. Maar goed, iemand van 50mln hoort dan ook weer in de basis eigenlijk. Denk dat hij als cvm wel kans zou maken. We hebben eigenlijk alleen El Neny als cvm. Partey is dit niet en zo'n fan van die man ben ik ook niet eerlijk gezegd.

Saka en Raphinha concurreren denk ik? Wel zonde dat één vd 2 dan op de bank zou moeten, maar goed als je 50/60 wedstrijden speelt kan dit wel.

3 juli 2022 om 10:21

“Heb er een hard hoofd in”. Ja daarom hebben Arteta en Edu alle clubs met interesse afgewezen en zijn ze bezig z’n contract te verlengen..

3 juli 2022 om 11:37

Ajax moet de prijs opschroeven naar 80 mlj. Dat is een normale prijs voor zo'n speler als Martinez. Daar wordt hij ook voor verkocht. En liever Martinez dit jaar niet verkopen. Maar pas volgend jaar. Dan heeft hij een hopelijk goed WK gespeeld en is hij zeker 80 mlj waard.
Bovendien heeft Ajax dan tijd om een adequate vervanger te kopen of uit eigen jeugd voor te bereiden.

3 juli 2022 om 11:52

Is dit serieus?

3 juli 2022 om 12:01

Ja clubs zijn gek tegenwoordig. Een goede speler op het wk kan goud opleveren.

3 juli 2022 om 13:09

Clubs zijn gek maar zo gek zullen ze nooit worden. Beetje realistisch zijn en die gekleurde bril af doen mag ook wel hoor.

Heerlijk! Dit wordt tegen elkaar opbieden. Volgende week rond deze tijd zitten we op 223 miljoen en is Martinez de duurste speler ter wereld! Even serieus, dit wordt natuurlijk wel gewoon een klapper voor Ajax. Ben zelf niet overtuigd dat Martinez het in de PL gaat laten zien, maar buiten de topcompetities is het absoluut één van de beste verdedigers. Voor Ajax wel een aderlating, aangezien Martinez een stuk lef en agressiviteit in de duels op het veld brengt. Ajax zal de markt nog wel opgaan, er moet dan zeker een CV bij komen. Vertrouwen op Blind lijkt me, zeker in de CL, niet verstandig.

3 juli 2022 om 09:22

Waarom zou hij het niet laten zien in de PL? Hij is een van de weinige spelers van Ajax waarvan ik verwacht dat die het echt kan laten zien daar namelijk. Hij is atletisch, voetballend, kan goed verdedigen met stevige tackles. Je zou kunnen zeggen dat z'n lengte niet mee zit, maar zijn statistieken van kopduellen winnen zijn prima.

Daarnaast wil arteta hem vanwege zijn multi inzetbaarheid. We creëren veel meer diepte door hem te halen, ben van mening dat dit juist een van de betere transfers voor Arsenal is, als hij doorgaat.

Voor Ajax ook lekker idd dat ze vol op hem kunnen cashen nu

3 juli 2022 om 09:27

Eens. Ajax betaalt m'n rekeningen niet dus als supporter wil je gewoon dat hij blijft. Hij is voor ons een absolute klasbak die gif en meedogenloosheid aan de ploeg toevoegt. Ik ben er wél van overtuigd dat hij zich bij beide clubs vrij snel de basis in speelt.

Als hij dan toch gaat vertrekken is het wel heerlijk dat er twee rijke rivalen de strijd met elkaar aangaan. Laat ze nog maar eventjes knokken met elkaar.

3 juli 2022 om 09:42

Als het zo doorgaat gaat Ajax hier meer voor vangen dan Anthony haha. Voor Ajax financieel wel lekker, wel een gemis hoor. Vind maar eens iemand terug met datzelfde gif dat Martinez brengt.

3 juli 2022 om 09:43

Hij gaat het sowieso laten zien in de PL. Martinez is meer dan alleen een hele goede voetballer. Door zijn mentaliteit 'ik ga voor 120%' gaat hij het alleen al een stuk verder brengen dan menig andere speler.

Ik snap dus echt niet waarom Arsenal zo druk bezig is met Martinez. Is een LCV en zal achter Gabriel aan moeten sluiten. Om dan bijna 50 miljoen te betalen terwijl andere plekken duidelijk meer versterking nodig hebben snap ik helemaal niks van. Linksback en rechtsback heb je back ups voor nodig, verder vervanger van Xkaka en natuurlijk nog een rechtsbuiten als vervanger van Pépé. Die posities vind ik belangrijker dan achterin omdat we daar al 4 opties hebben waarvan 3 hele goede.

3 juli 2022 om 09:25

Ik vind het wel een goede keuze, hij kan ook op 6 en op linksback. Daarnaast hebben we de diepte gewoon nodig, we spelen volgend jaar echt veel wedstrijden met Europa er weer bij. Als je een topteam wil worden, moet je dan ook overal een goeie diepte hebben. Wat betreft RW denk ik dat Pepe eerst weg moet voor we daar een vervanger voor halen

3 juli 2022 om 09:45

Tuurlijk hebben we diepte nodig maar het gaat ook om de logica. Je hebt op meerdere belangrijke posities echte versterkingen nodig. Achterin is dat niet perse nodig en dat heeft niks met diepte te maken. Ik kan ook op alle 11 de posities uit de voeten maar dat wil ook niks zeggen. Ik vind hem op links en het middenveld gewoon tekort komen. Cv zou nog kunnen maar dat is ook de vraag hoe dat gaat in de PL. Pépé gaat hoe dan ook wel weg dat is wel vrij zeker. En dan is die Positie ook belangrijker omdat je slechts 1 iemand hebt/

3 juli 2022 om 10:05

Ik vind het een logische aankoop, denk dat hij op 6 of als LB prima is. Daarnaast duurt deze window nog 2 maanden, dus nog genoeg tijd om een CM te halen. Overigens kan Fabio Vieira ook op RW, maar geen idee hoe goed hij daar is. Heb te weinig van hem gezien

3 juli 2022 om 09:25

Als supporter van Ajax en toch ook wel fan van Arsenal snap ik dit ook niet. Gabriel is hartstikke prima en ik vind Martinez te goed om bankzitter te zijn. Hij kan wel ook op de LB plek voor wanneer Tierney weereens geblesseerd is, want bambi on ice Tavares was echt afschuwelijk slecht. Een CM en een spits zouden prioriteit moeten zijn, want met Jesus en Nketiah het seizoen is vind ik wel erg mager hoor.

3 juli 2022 om 09:31

Als cvm kan hij ook uit de voeten. Denk dat hij daar echt top is. Partey is veel geblesseerd en daarnaast is dat geen echte cvm. Met Martinez kun je mss wel met Odegaard en Vieira spelen.

3 juli 2022 om 09:33

Ben het gedeeltelijk met je eens, in ieder geval met het eerste stuk🤪

Maar ik denk dat Martinez heel goed kan zijn voor diepte op zowel LB, LCV en wellicht zelfs op 6. Want hij heeft diepgang en voetballend vermogen + verdedigend sterk. Ik denk dat hij dan bijna een kante rol kan innemen, waarbij zijn lengte ook minder een rol speelt. Dan zou Lokonga misschien wel op de plek van Xhaka kunnen

3 juli 2022 om 09:47

Den dat we qua spits wel goed zitten hoor. Als eventuele optie kun je martinelli daar ook nog kwijt. Een vervanger van Xkaka is het belangrijkste. Maar ook beide back posities zullen betere back ups moeten hebben.

Martinez als cvm heb ik echt zeer mijn twijfels over. Martinez is natuurlijk ook geen echte cvm net zoals hij geen echte linksback en cv is.

3 juli 2022 om 11:56

Tielemans zal wel komen voor Xhaka.

Denk dat Martinez echt geweldig is als cvm. Heeft daar toch alles voor? Verdedigend ijzersterk, fel, fysiek prima, technisch goed, voetballend goed.

Weet iemand wat het doorverkooppercentage is van Defensa Y Justicia? Kan zomaar zijn dat Ajax er niet eens zo heel veel op verdient en ze daarom hoog blijven inzetten zelfs als er 40+ miljoen wordt geboden. Persoonlijk zie ik hem niet naar Arsenal gaan eigenlijk.

3 juli 2022 om 09:20

Voor zover bekend is er geen doorverkooppercentage. De reden dat Ajax zo hoog in blijft zetten is omdat Martinez gewoon een hele goede speler is, met een lang contract. Vorig jaar Ajacied van het jaar. Die laat je niet zomaar gaan.

3 juli 2022 om 09:33

En als er al zo een doorverkoop percentage is, dan is dat meestal Max 10% over de winst. Ajax gaat er dus hoe dan ook veel op verdienen.

Verwacht sowieso dat Martinez Ajax deze transferperiode zal verlaten. Dit gaat in ieder geval al qua transferbedrag de goede kant op, aangezien Manchester United als laatste dus 41 miljoen plus 4 miljoen aan bonussen heeft geboden en dan zal Arsenal daar vast wel overheen gaan of sowieso 45 miljoen zonder bonussen bieden. Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden en wie weet kom je dan boven de 50 miljoen uit.

Zelf denk ik dat het de beste keus voor Martinez is als hij naar Manchester United gaat. Natuurlijk speelt hij dan geen Champions League en zelfs geen Europa League, maar bij United heeft hij met ten Hag een trainer die hem goed kent al is dat niet het aller belangrijkste. Bij United heeft hij naar mijn mening veel meer kans op een basisplek, want vind hem sowieso beter dan Jones, Bailly, Lindelöf, Maguire en ook Varane is niet altijd overtuigend. Bij Arsenal staan White en Gabriel centraal in de verdediging en die twee hebben het het afgelopen seizoen heel goed gedaan, en die zie ik Martinez niet zo gauw uit de basis spelen en daarbij keert Saliba terug na een sterke seizoen op huurbasis bij Olympique Marseille en zal vast en zeker ook wel zijn kansen krijgen.

Zal een lastig worden voor Ajax om een vervanger te vinden. Goede en haalbare centrale verdedigers zijn schaars. Je kan wel tijdelijk met Timber en Blind centraal spelen, maar er moet sowieso een centrale verdediger deze transferperiode als Martinez is vertrokken. Ik hoop dat Ajax een verrassing uit de hoge hoed kan toveren en weer een parel uit Zuid-Amerika kan vinden.

3 juli 2022 om 19:44

Carmo van Braga

Als ie gaat dan maar naar Arsenal want ik gun ETH het niet meer. Hoewel.., dan komt ETH weer voor een andere speler. Hij wil per de Ajacieden meenemen. Stuur Klaiber anders gratis die kant op. Dan is z’n jeuk gekrabt. (En Engelse uitdrukking in het NL werkt niet zo goed haha maar ja) Ben wel klaar met ETH. Sympathie voor hem aan het verliezen.

3 juli 2022 om 09:42

Die symphatie voor ten Hag die heb je over 6 maanden weer terug. Een halfjaar is genoeg voor Schreuder om alles wat ten Hag heeft opgebouwd weer af te breken. Ten Hag kan bij iedere club waar hij gewerkt heeft nog steeds binnenkomen omdat men zijn vakmanschap erkent. Schreuder hoeven de fans en bestuurders nooit meer te zien. Ik heb nog geen Brugge fan gezien die zijn vertrek betreurd. En als Twente fan kan ik je verklappen dat deze man met een prima selectie anti voetbal speelde en ver onder de maat presteerde. Prima assistent maar als hoofdcoach ongeschikt.

3 juli 2022 om 11:05

Welke speler van Ajax heeft ETH tot dusver gehaald dan? En wat maakt het uit of United een Anthony koopt of Milan of Chelsea? Volgens mij geloof jij ieder wandelgangen gerucht over interesse van United voor Ajax spelers. Tot nu toe heeft hij alleen nog een Feyenoord speler aangetrokken.

3 juli 2022 om 14:29

@lionaldinho84, inderdaad. Wees blij dat zo'n club als Man U hem wil, die meestal teveel betaald en niet Bayern ofzo die amper hoge transferbedragen willen uitgeven.

Als dit zo doorgaat wordt Ajax leeggekocht en wordt de clubkas aardig gespekt.
Maarja....je moet wel spelers terug halen. Mij lijkt trouwens Arsenal een betere club voor hem dan Manu.

Off topic: VZ heeft de perfecte foto van Martinez gekozen !!

Mag hopen dat United gewoon 50 miljoen voor hem aftikt en wij op zoek gaan naar een echte linksback en 6. Zie hem zelf niet echt renderen in de BPL als back of 6 en puur als LCV back-up is 50 miljoen absurd.

3 juli 2022 om 11:57

Als 6 juist wel denk ik. Daarnaast is het niet haalbaar voor Arsenal om een linksback + een goede 6 te halen. Denk dat je dan toch al snel boven de 50 zit. Met Martinez heb je dan direct 1 voor de prijs van 3.

3 juli 2022 om 12:55

Ach, ik vind het ook niet verkeerd. Had alleen graag eens een upgrade voor Xhaka gezien, of Tielemans moet nog gaan komen. Maar zie hem zelf totaal niet als linksback spelen, op 6 eventueel wel. Brengt natuurlijk wel veel karakter met zich mee wat ons team goed kan gebruiken.

4 juli 2022 om 10:01

Volgens mij komt Tielemans ook. Was zoals ik begreep weinig interesse dus niet echt haast, maar denk dat het deze week wel eens rond kan zijn. Maar goed, heb ook geen inside informatie natuurlijk

Martinez blijft voor mij gewoon twijfel. Grimaldo voor nog geen 10 mln ging ineens rond, lijkt me dan weer een top linksback. Tielemans en dan even kijken wat er nog allemaal vertrekt.

Als linksback gaat Martinez het niet redden. Ik zeg het al langer- Martinez moet in de internationale top spelen als verdedigend middenvelder of defensief ingestelde centrale middenvelder. Dan maakt zijn lengte ook minder uit, want hoewel ie dat in NL prima doet denk ik dat hem dat wel gaat opbreken in de Premier League.

Lekker cashen op martinez. Echt een mooie speler maar een hele zwakke noodrem. Hij maakt zoveel foute keuzes als laatste man, als je 50+ kan vangen moet je dat doen. Ajax moet en gaat een jaartje cashen. Antony, Alvarez, Tafliafico zie ik ook niet blijven. De ruimte die je krijgt daarmee, ook in het salarishuis is ongekend.

Als ik Arsenal was was ik al lang afgehaakt.
Ajax denkt weer dat ze voor een middelmatige speler die het leuk heeft gedaan in de eredivisie de jackpot te kunnen krijgen. Ben benieuwd wat Ajax voor Owen Wijndal betaalt? Ook 50 mil? Denk het niet,Az zal wel 5 miljoen maximaal krijgen want Ajax wil zelf altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.
Weg met die Martinez voor die 50 mil haal ik liever Tielemans veel beter en ook op een veel hoger niveau al zich bewezen ipv de plaatselijke club in Argentinie en onze mickymouse competitie de Eredevisie.
Laat Man United hem lekker kopen kunnen we volgend jaar zien hoe United de volgense miskoop heeft gedaan

3 juli 2022 om 11:09

Ik vind je reactie bijzonder simpel overkomen. Iedereen weet dat Wijndal een bedrag van 10 miljoen in zijn contract had staan, dus hoe kom je aan 5 miljoen? En iedereen wil toch het maximale ontvangen en het minimale betalen? Of ben jij zo'n vrijgevig type die alles maar voor een paar centen weggeeft?

Als Ajax denkt dat ze Martinez 50 miljoen waard vinden dan is dat toch prima. En dan zijn er andere clubs die proberen dat bedrag omlaag te krijgen, ook prima. Zelfde als dat Ajax geen 30 miljoen voor Bergwijn en 25 miljoen voor Brobbey wil betalen.

Ik snap het als je denkt dat de CL is afgeschaft, aangezien Arsenal daar al jaren niet meer aan mee doet, maar daar houdt Martinez zich ook al jaren staande. Dus ook je gezeur over een plaatselijk clubje in Argentinië en de Mickey Mouse competitie slaat de plank nogal mis.

Je zou je ook kunnen afvragen waarom martinez naar een club zou moeten gaan die al 5 jaar lang geen CL meer speelt.

3 juli 2022 om 11:43

Hahaha...jeetje wat een reactie. Ga wel heel hard lachen als die nu naar Arsenal gaat. Martinez is gewoon een uitstekende speler.

3 juli 2022 om 12:39

Dommigheid kent geen tijd, zo blijkt. Je hele reactie staat vol met onzin, Martinez heeft zich internationaal ook genoeg bewezen om een stap te gaan maken naar de PL. Je haalt hem binnen als basisspeler en niet als een of andere backup voor een paar spelers die keer op keer hebben mogen falen in de PL. Ook bij United gaat hij gewoon basis staan en bij Arsenal al helemaal.

3 juli 2022 om 12:45

Bij Arsenal zou die gewoon op de bank zitten hoor. Weet niet of jij ooit Arsenal hebt gezien? Maar gabriel is echt beter hoor. Hij zou als back up gehaald worden.

3 juli 2022 om 13:08

Gabriel is zeker niet beter, genoeg waardeloze wedstrijden van hem gezien.

3 juli 2022 om 13:10

Schijnbaar heb je dus niet genoeg Arsenal gezien als je dit zegt. Ik ga er dan ook verder niet op in.

Nog een jaartje vlammen bij Ajax in de champignons League en competitie dan komen de echt grote clubs vanzelf en kan je als speler jezelf financieel onafhankelijk spelen.

Een fatsoenlijke RB en/of LB heeft meer prio dan Martinez.

In hoeverre zal het haalbaar zijn om Dybala te strikken?

3 juli 2022 om 11:59

Wat moet je met Dybala? Is een 10/schaduwspits. Rendeert dus eigenlijk voornamelijk als 2e spits, dus totaal niet zoals Arsenal speelt.

Waarom niet eerst een RB? Mocht Tomiyashu uitvallen, dan heb je niets fatsoenlijks rondlopen. Bellerin wil weg. Ik zou als een razende een lijntje uitgooien naar Thilo Kehrer. PSG staat niet onwelwillend tegenover een vertrek. Duits international, 25 of 26 jaar, multifunctioneel. Grijp je kans, Arsenal!

3 juli 2022 om 12:07

Die Kehrer is toch een partijtje een matige speler. Die moet je toch totaal niet willen?

Die gaat gewoon naar ten hag hoor. Arsenal kan bieden wat ze willen.

3 juli 2022 om 12:57

Ik zal doorgeven aan Mikel en Edu dat ze niet op gesprek hoeven te gaan. Bedankt voor het nieuws!

Geschikte vervangers voor Ajax in mijn ogen: Arthur Theate (22, Belg, LCV, Bologna, 15mln) of Gaston Avila (19, Argentijn, LCV, Boca Juniors, 4,5 mln), beiden voetballende verdedigers..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
B. SakaMiddenvelder20
T. ParteyMiddenvelder20
O. ZinchenkoMiddenvelder20
A. RamsdaleKeeper20
G. XhakaMiddenvelder21
M. ØdegaardMiddenvelder20
Gabriel JesusAanvaller22
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

9 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Manchester United 2 0 1 0
2021/2022 Ajax 24 1 4 0
2020/2021 Ajax 26 3 4 0
2019/2020 Ajax 24 2 3 0
2018/2019 Defensa y Justicia 25 2 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Erik ten Hag grijpt in en peinst over reserverol voor Harry Maguire’

De dramatische competitiestart van Manchester United zou Harry Maguire weleens de kop kunnen kosten. Volgens Manchester Evening News peinst Erik ten Hag erover om de centrale verdediger te slachtofferen tegen Liverpool....Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 19 augustus
Manchester United ziet in Yannick Carrasco een goed alternatief voor Antony en Cody Gakpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren