Depay heeft verklaring voor cryptische tweet en geeft signaal aan Barça

Zondag, 3 juli 2022 om 09:34Jordi Tomasowa • Laatste update: 09:35

Memphis Depay heeft tegenover ESPN tekst en uitleg gegeven over de cryptische tweet die hij afgelopen woensdag plaatste. Daarnaast laat hij tegenover de televisiezender weten uit te kijken naar de seizoensstart met Barcelona. Volgens Spaanse media ziet Xavi echter geen onuitwisbare rol voor de 28-jarige aanvaller weggelegd, die dan ook bij het juiste bod uit het Camp Nou mag vertrekken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

88 reacties (laatste reactie door speedyafc)

Denk dat ze hem willen verkopen, zou ik ook doen als je inderdaad biedingen van 20/30 miljoen krijgt.

2 juli 2022 om 23:26

Memphis wil volgend jaar het liefst eigenlijk gratis de deur uit. Dat is hoe hij het gepland had, 2 jarig contract en transfervrij bij een volgende club

2 juli 2022 om 23:46

Dat denk ik ook . Transfervrij om dan een leuk salaris te ontvangen

3 juli 2022 om 06:49

Ik zou als Memphis zijnde inderdaad ook lekker m'n contract uitzitten en dan weer een tekenbonus opstrijken. Barcelona moest hem met alle geweld hebben en probeert er nu aan te verdienen door hem overbodig te verklaren.

3 juli 2022 om 11:57

ik denk niet dat Barcelona hem met alle geweld wilde hebben, maar dat dat meer van Koeman van daan kwam, idem met Luuk de Jong

Bezig met zijn legacy,

3 juli 2022 om 00:04

Als er biedingen van 20-30m waren, dan was-ie allang op de trein gezet.

Maar de transferperiode is nog lang, er is vast wel een club die zijn eerste keus target misgrijpt, en dan op korte termijn alternatieven moet vinden. Dat is denk ik een goede strategie voor Memphis: rustig afwachten, en dan bij een wanhopige club met haast een leuk salaris onderhandelen.

3 juli 2022 om 00:15

Die gaat gewoon naar PSV dus 😉

3 juli 2022 om 00:18

Wij dachten op hetzelfde moment hetzelfde

3 juli 2022 om 00:32

Hahaha, PSV is toch lekker bezig dus waarom niet? Zou geniaal zijn.

3 juli 2022 om 00:16

Nou na alle (potentiële) versterkingen van PSV kan hij er ook nog wel bij 😉. Nee even alle gekheid op een stokje. Hij moet een keus maken. Spelen bij een andere (top)club of 2e viool bij Barca. Persoonlijk denk ik dat de cultuur, naam van de club, zijn salaris bepalend zijn om in Spanje te blijven.

3 juli 2022 om 00:33

Misschien toch weer bij United proberen?

3 juli 2022 om 12:00

kunnen ze hem niet verhuren. zeker als hij niet weg wilt en weinig speeltijd krijgt ?
Hij komt duidelijk te kort voor Barcelona, enige die dat niet ziet, is Depay zelf.

Zeggen dat je karakter hebt, vervolgens niet direct zijn en het ‘probleem’ niet benoemen. Lekker volwassen

3 juli 2022 om 08:35

Deze jongen is toch het spoor helemaal bijster. Deze teksten: "Het is allemaal goed, God vindt dit leuk aan mij, dat is waarom ik bevoorrecht ben. Mijn hele leven was ik niet goed genoeg, had ik niet de standaard looks en had ik niet het juiste gedrag. Dat gebeurt er als je vrij leeft..." zo onsamenhangend en uitgekauwd. Deze jongen lijkt af en toe echt uit een anus te komen...

3 juli 2022 om 09:43

Hier is helemaal niets mee. Jij leest het misschien vanuit je anus. Heb eerder het gevoel, dat je leest om iets eruit te citeren.

Wat geloof voor sommige betekent, is het weer ongeloof voor iemand als jij. En Memphis heeft gelijk. Op het moment dat je vrij leeft en geniet van het leven, zijn er men die al gelijk met afschuw gaan wijzen als je een hoed aan trekt of designer kleding.

3 juli 2022 om 09:49

Ik wilde helemaal niet inzoomen op het geloof. Maar op zijn manier van verbanden leggen. Mijn excuses als ik daar iemand mee beledig, niet mijn intentie.

Ik zie totaal geen logische opbouw in z'n verhaal. Maar goed zoals jij aangeeft; je leest wat je wil lezen en dat is niet helemaal onwaar. Ik probeer het vanmiddag nog een keer met een andere mindset😜.

3 juli 2022 om 10:42

Haha...maak niets uit. Weetje voor mij is hij gewoon een jonge miljonair, die geen begeleiding heeft in het leven. Iemand die hem kan zeggen "Laat gaan". Ik vind het jammer voor hem, dat hij overal op wilt reageren.

Over Frenkie en de Ligt, wordt ook veel geschreven, maar nooit een reactie of tweet die alleen je volgers begrijpen.

Ik ben zelf ook donker van kleur, maar ik vind het alleen jammer dat mijn zwarte broeders overal op reageren als het over hen gaat. Ik vind het gewoon zonde van hun tijd en energie.

Yep...i said it!🤷🏾‍♂️

3 juli 2022 om 08:57

Wat is het probleem dan volgens jou, HZ7-22?

Hoop eigenlijk wel dat hij blijft bij Barca, heeft prima gewerkt. Maar als een Lewa en Raphinha komen snap ik wel dat hij ergens anders heen gaat omdat z’n kans op spelen wel aanzienlijk minder zal worden.

2 juli 2022 om 23:25

Ben je een real fan of gewoon fan van depay. Want als barca supporter kan ik niet wachten dat die vertrekt komt gewoon zwaar tekort voor Barcelona. Is een sub top speler en niet meer dan dat.

2 juli 2022 om 23:29

wat ze bij barca ook willen zijn, een subtopper. Maar daar werken ze ook wel hard voor

2 juli 2022 om 23:33

En toch kan je niet zeggen dat hij het slecht heeft gedaan voor zijn eerste seizoen. Eerste seizoenshelft onder Koeman moest hij wennen, maar tweede seizoenshelft als stand-in voor Auba heeft hij redelijk zijn werk gedaan als sub. Dus zwaar tekort komen is redelijk onzin, voornamelijk in de status waar Barcelona nu bevind. Het is niet meer de dominante internationale club nu alles uit elkaar was gevallen. Maar als Barcelona wat geld wilt verdienen en zo hun transfervrije spelers kan aantrekken, dan moeten spelers als De Jong en Memphis, waar wel clubs geinteresseerd in zijn en niet onsmisbaar zijn voor Barcelona, gewoon weg.

2 juli 2022 om 23:41

Geen van beide, maar ik beoordeel wat hij in zijn eerste seizoen heeft gedaan. Volgens mij geëindigd als clubtopscorer of tweede in een enorm matig Barca. Misschien, als hij niet geblesseerd was geweest, dat hij een grotere rol van betekenis had geweest. En het valt niet te ontkennen dat hij gewoon altijd hard heeft gewerkt. Dat het geen Messi is is evident

3 juli 2022 om 12:12

De helft van alle goals zijn pingels. nee memphis is gewoon niet goed genoeg voor een subtop/top club behalve als het team om hem draait.

Altijd beetje naief geweest onze Depay. Nouja, clubs genoeg die om aanvaller verlegen zitten. Barcelona is een chaos en hij was een noodgreep. Jammer maar helaas

Als Lewandowski echt komt moet hij natuurlijk zo snel mogelijk moven. Niks te zoeken meer dan bij mes que un club.

3 juli 2022 om 00:23

Die kans acht ik groot dat Lewandoski aangetrokken wordt. Barca staat op het punt om 200 miljoen vrij te maken voor transfers.

En er is een reele kans dat de voorhoede van Barca er zo uitziet straks (dubbel bezet):
Fati / Ferran - Lewandowski / Aubameyang - Raphinha / Dembele

Laporta heeft vanavond ook verklaard dat Franck Kessie en Andreas Christensen aanstaande woensdag/donderdag worden gepresenteerd.

Voor Memphis is het zaak om te vertrekken inderdaad. WK komt eraan en hij moet gaan spelen.

Als Lewa komt, dan kan Memphis beter bij een andere club aansluiten. Want dan is het gewoon verspilde tijd als je Auba en Lewa voor je hebt. Spanje ligt hem qua speelstijl wel, alleen is er niet echt een club in de subtop of top van Spanje die opzoek is naar een nieuwe spits. Dus geen idee waar die naartoe zal moeten gaan. Misschien Everton proberen nu Richarlison weg is? Kan denk ik wel een goeie koppel vormen met Calvert-Lewin.

2 juli 2022 om 23:39

Ga nou niet zo doen. Dat gebash op Memphis is ook gewoon onzin. Kan hij wat aan doen dat Barcelona een puinhoop is en met een redelijk ongebalanceerde selectie zit. Je kunt niet van 1 speler verwachten dat hij de kar tilt, want dat zijn er voor een paar spelers weggelegd, en hij hoort gewoon bij de mindere goden, net als grotendeel van de spelers die actief zijn in de top 5 competities.

2 juli 2022 om 23:51

Hij behoort bij de minder goden maar scoort er op los en geeft assists in een goed Oranje alsof het niets is. Memphis is gewoon een geweldenaar in het juiste team. Dat van de ballen kaatsen van z’n voet komt allemaal door Frank de Boer die er een puinperiode van heeft gemaakt. Wat ik denk is dat Memphis een warm bad nodig heeft zoals bij Oranje en daarvoor moet hij de juiste club gaan uitkiezen en dat is niet Barca.

3 juli 2022 om 00:17

Pieterpost, hij is een geweldenaar geweest voor Lyon en PSV maar is verder niet geslaagd bij het aanhaken met de top. Natuurlijk heeft ie heel erg veel pech gehad met zijn clubkeuzes op precies de verkeerde momenten. Maar ook bij het NL elftal is ie de aanvalsleider van één van de beduidend mindere generaties. Hij heeft gewoon niet genoeg bewezen om je woorden te waarborgen.

3 juli 2022 om 00:27

“Één van de beduidend mindere generaties” Kom op zeg wat een onzin. We zitten juist middenin een succesvolle periode en het zou me niet verbazen als we voor het eerst wereldkampioen gaan worden in Qatar. In de aanloop van 2014 voorspelde ik met mijn glazen bol ook een succesvol toernooi als 1 van de weinigen. We gaan het zien.

3 juli 2022 om 01:19

Juist, we zitten middenin de succesvolle periode waar Oranje zich niet voor een EK en een WK kon kwalificeren, zich op vorige EK tegen gigant Tsjechie compleet blameerde, en zich net met de hakken over de sloot voor het WK gekwalificeerd heeft.

3 juli 2022 om 07:10

Ja precies allemaal dankzij Frank de Boer, de 1 na slechtste bondscoach allertijden.

2 juli 2022 om 23:53

Hij kan toch wel beter krijgen dan Everton? Dan zou ik als ik hem was nog liever terug gaan naar Lyon. Ben wel met je eens dat Spaanse voetbal hem ligt, dus kan misschien beter proberen om daar een club te vinden. Zou geen slechte aankoop zijn voor Atletico, denk ik. DIe hebben voorin niks bijzonders lopen en kunnen iemand die kan scoren wel gebruiken.

3 juli 2022 om 00:01

Ene Joao Felix staat ook voorin bij Atletico, die is best bijzonder. Memphis bij Atletico zou ook niks zijn, hij moet spelen in een voetballende elftal en niet vanuit de counter.

3 juli 2022 om 00:04

Everton is nog steeds een club met potentie en nu Lampard ze van degradatie heeft gehouden en geld heeft ingezameld van Richarlison, denk ik dat hij een dikke budget krijgt om zijn Everton te maken. En dan kan Everton denk ik net binnen de top 8 spelen als Lampard zijn selectie kan samenstellen. Stap naar lyon is dan redelijk gelijkwaardig, maar het niveau in de PL is natuurlijk beter. Daarnaast heeft hij het bij Lyon al laten zien en valt er net zoveel te winnen als bij Everton, niks haha. Soort van een PL redemption story zal wel geinig zijn. Maar bij Atletico hebben ze nu ook nog Griezmann, Felix, Cunha, Correa, en Morata lopen. Weet niet als hij daar dan nog aan de bak gaat komen, ongeacht dat het niveau tussen Memphis en die spitsen (nu) redelijk gelijkwaardig is. Misschien haalt Griezmann opeens zijn oude niveau en is Felix onmisbaar? Correa heeft geen slechte seizoen gedraaid vorig seizoen en Cunha vond ik ook wel leuk spelen. Daarnaast kan Carrasco ook nog als tweede spits spelen. Morata gaat denk ik wel weg, maar dan heb je die andere namen nog lopen. Hij moet gewoon een club vinden waar die gegarandeerd kan spelen.

3 juli 2022 om 00:07

Hangt een beetje af wat hij wil - als reserve kan hij inderdaad prima bij Atletico terecht, backup voor Griezmann en Felix. Maar wil hij niet ergens basisspeler zijn?

3 juli 2022 om 00:15

Als er ergens in Europa een overschatte speler rond loopt is het Joao Felix wel. Wat heeft hij nou laten zien sinds zijn transfer? Depay heeft er in zijn eerste seizoen in La Liga meer gemaakt dan hij in de drie seizoenen dat ie er speelt. Griezmann en Morata moet je absoluut niet als concurrenten zien. Griezmann heeft zijn beste tijd al lang en breed achter zich liggen en Morata is geen voetballer. Ook Cunha en Correa zijn niet beter dan Depay. Zet Depay bij Atletico neer en hij is de beste aanvaller daar.

3 juli 2022 om 00:20

Felix is inderdaad overschat als je het koppelt aan zijn transfersom. Simeone hoopte dat hij redelijk het traject van Griezmann ging volgen, dus dat hij ook kan meeverdedigen en scoren, maar dat komt maar niet van de grond met hem. Maar hij kan wel voetballen. Maar ongeacht dat Memphis misschien wel beter is dan die namen die je hebt benoemd, blijft het wel zijn concurrenten. En het kan zo zijn dat er van die namen, opeens een paar zichzelf uitstijgen qua niveau. Atletico heeft wel iets om te bewijzen, want vorig jaar liepen er gewoon zoveel dingen niet.

3 juli 2022 om 00:54

Memphis, de vijfde keus aanvaller bij waarschijnlijk het zwakste Barca in veertig jaar, zou direct de beste aanvaller van Atletico zijn? Serieus?

Ik bedoel, ik vind Memphis een heel behoorlijke voetballer die zeker een leuke club kan vinden, maar dat lijkt me toch ietwat overdreven.

"Behoorlijk aantal goals? 13 in 37 duels? Bijna met pensioen en een team dat niet draaide "Ronaldo" deed 24 goals in minder wedstrijden...laten we gewoon bij de feiten blijven ...deze jongen is niet Barca waardig...al probeert hij zich in zijn manier goed te profileren. Lyon is de beste oplossing voor hem of naar Atlanta ofzo...Topclubs faalt meneer

2 juli 2022 om 23:36

Het is zijn eerste seizoen. Eerste seizoenshelft onder een kwakkelend Barcelona van Koeman heeft hij niet geleverd, maar dat lag toch echt niet volledig aan hem. Heel het elftal rendeerde niet onder Koeman. Hij heeft het niet top gedaan, maar niet onaardig voor zijn eerste seizoen in een nieuwe competitie en nieuwe club. Maar Auba en Lewa zijn gewoon beter, dus kan hij beter gewoon weggaan als Barca nog wat geld kan verdienen aan hem.

Krijg een soortgelijk onderbuikgevoel bij Memphis Depay als dat ik bij Kyrie Irving kreeg in de periode waarin hij voor de Boston Celtics speelde. Soms deed hij alsof de hele wereld tegen hem was, soms had hij momenten wanneer hij op een indrukwekkende manier sprak over zijn achtergrond en wereldbeeld. Vond het bijvoorbeeld prachtig om te zien hoe Memphis afgelopen zomer zocht naar zijn 'roots' in Ghana en die cultuur volledig omarmde. En soms staat daar een nogal verontwaardigde houding tegenover, zoals in dit geval. Na een ijzersterke start heeft hij simpelweg niet het vereiste niveau gehaald, en dan lijkt het logisch dat de club kijkt naar manieren om te verbeteren. Had graag gezien dat Memphis Depay ook enige vorm van zelfreflectie heeft, want dit soort cryptische tweets zijn nergens voor nodig. Zeg waar 't op staat, wees eerlijk tegenover jezelf en laat je vooral niet gek maken door politieke spelletjes binnen de club. Anders krijg je zo'n Kyrie Irving situatie waar niemand gelukkig van wordt.

2 juli 2022 om 23:42

Irving is niet veel anders bij de Nets nu qua gedrag. Die doet ook alsof de hele wereld tegen hem is en heeft de helft van de wedstrijden gemist omdat hij met dat vaccinatie gedoe tegenin ging. Als hij speelt is hij geweldig samen met Durant, maar hij heeft het team wel redelijk in diskrediet gebracht en Durant moest in zijn eentje brandjes blussen in Brooklyn.

2 juli 2022 om 23:55

Joh, ook zijn vertrek bij de Cavs gebeurde op een soortgelijke manier waarbij hij zijn teamgenoten in de steek liet. Kevin Durant had kunnen weten wat hem te wachten stond. Gelukkig krijgt Kyrie nu een koekje van eigen deeg nu KD een transferverzoek heeft ingediend. Even voor de duidelijkheid, volgens mij is Memphis Depay altijd loyaal en respectvol richting zijn werkgever en teamgenoten geweest. Mijn vergelijk gaat alleen over de uitspraken en het wereldbeeld.

3 juli 2022 om 00:11

Yep, maar zijn vertrek bij de Cavs was meer van dat hij de ster wilde zijn. Vandaar dat hij toen naar Boston trok en de mogelijkheid kreeg om daar de leider te zijn. Uiteindelijk niet heel veel gebakken en kwam die met die flat earth theorie dingen enzo, dus tja, hij kan basketballen, maar wat er soms door zijn hoofd doorspookt blijft mij een raadsel. En Durant die misschien naar de Suns gaat, zal wel geinig zijn. In een team zitten met Ayton, CP, en Booker. Met laatsgenoemde kan hij wel aardig mee opschieten volgens mij. Mbt Memphis, jongen is helemaal gek gemaakt in Nederland, dus vandaar dat hij zo verongelijkt reageert op alles. Hij is aardig veranderd qua gedrag. Helemaal als je vergelijkt tot en met zijn periode bij United. Bij Lyon is die redelijk opgegroeid en het laatste interland met Oranje gaf hij een prima interview toen hij die wedstrijd daarvoor de penal nog miste tegen Polen. Maar dat gevoel dat de wereld tegen hem is, moet hij gewoon van zich afgleiden. Je kunt niet iedereen tevreden houden.

2 juli 2022 om 23:56

Salaris ingeleverd om transfervrij bij Barca te kunnen spelen. Toch topscoorder geworden in zijn eerste jaar.
Dat het geen absolute top is dat moge duidelijk zijn. Maar zou mijn inziens van veel Barca fans best wel wat meer respect mogen krijgen.

2 juli 2022 om 23:59

Waar krijgt Memphis Depay niet het respect dat hij verdient? Na een ijzersterke start (waar hij van mij duidelijk de credits voor krijgt) heeft hij nog niet echt laten zien dat hij een basisplaats verdient. Is dat een respectloze opmerking?

3 juli 2022 om 00:23

@guaporta iedereen krijgt t respect dat hij verdient. In zijn geval niet zoveel dus

Bij Depay zie je heel gauw dat het een jongen is die totaal geen zelfvertrouwen heeft en het daardoor eigenlijk altijd over zijn persoonlijkheid, karakter, haters, critici etc heeft. Best jammer want volgens mij is het geen slechte jongen en als voetballer is het ook gewoon een goeie, in mijn ogen net niet goed genoeg voor de wereld top maar voor alles daar onder een hele goeie. Zie hem ook zo bij Inter mee spelen met zijn manier van voetballen. Jammer dat die zelf alles zo moeilijk maakt met zijn aparte gedrag.

3 juli 2022 om 00:57

Memphis geen zelfvertrouwen? Ik ken m niet persoonlijk, maar dat is toch niet bepaald hoe hij overkomt.

3 juli 2022 om 02:15

Zo komt die over inderdaad maar dat zijn vaak degene met het minste zelf vertrouwen. Overdreven kleden, hele dag over zichzelf praten zodat mensen m stoer vinden dat soort dingen.

3 juli 2022 om 09:18

Depay leeft duidelijk niet volgens de typisch Nederlandse mantra "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg". Blijft fascinerend, maar tegelijkertijd heel vermoeiend om te zien hoe veel Nederlanders daar moeite mee hebben en hem daardoor allerlei negatieve karakteristieken toeschrijven, zoals onzekerheid voor dingen zoals kledingstijl en het van zich afbijten.

Zucht..

3 juli 2022 om 11:30

Er is een verschil tussen overkomen en zijn. Ik vind dat Intermilan70 hier een punt heeft. Het is een rookgordijn die hij optrekt met zijn vreemd gedrag. Als het even niet gaat zoals hij het wilt praat hij over haters, "mensen van de media" en andere critici. Iemand die continu moet zeggen hoe goed hij zelf wel niet is, is gewoon niet overtuigd van zichzelf en probeert er alles aan te doen om dit voor de wereld te verbergen.

3 juli 2022 om 14:05

Dus Louis Van Gaal vind zichzelf ook niet goed genoeg?

Prima speler maar geen absolute top.Hij is op zijn best in een elftal dat voor hem speelt en daar is hij niet goed genoeg voor voor de allerbeste teams. 80 interlands zegt genoeg, hij kan echt goed voetballen.

Waarom VZ blijft herhalen dat dertien doelpunten in 38(niet 37) duels verdienstelijk of goed is, spelend bij een club als Barça, is voor mij echt een vraag.

Helemaal als je ziet dat een beperkte speler als Auba, die ver over zijn hoogtepunt is, net zoveel doelpunten heeft gemaakt in 23 wedstrijden.

2 juli 2022 om 23:59

Omdat hij daarmee topscoorder werd. Dat Auba een betere spits is, dat was toch wel bekend?
Maar anderen deden het minder of waren geblesseerd. De bijdrage van Memphis aan de tweede plek was dus best groot. Tel daar bij op dat ie gratis kwam en nog salaris inleverde tien Barca het overeengekomen salaris niet kon ophoesten.
Dus een beetje meer respect mag wel.

3 juli 2022 om 09:51

Je bent allemaal zaken aan het benoemen die los staan van zijn prestaties. En al helemaal los van mijn punt.

3 juli 2022 om 20:57

Je maakt helemaal geen punt, je bent niets meer dan continue aan het bashen op Depay. Wat Depay er voor over had om voor Barca te mogen spelen zou respect moeten verdienen.

Verder is ie gewoon topscoorder wat prima te noemen is, zeker voor een speler van zijn kaliber die geeneens eerste keuze meer was na de komst van Auba.

Het zou een stunt zijn als Ajax een Depay voor jaartje kan huren. Dan kan hij voorin vlammen met zijn maatje Bergwijn (als die komt)...

3 juli 2022 om 00:07

We kunnen ook gewoon fuseren?

Miss bij gevallen machten zoals juve of Arsenal kan hij ze weer groot maken en alle dooie spelsituaties nemen . Eerst wou ac hem nu niet meer en zachte trainer heeft hij nodig waar hij alles kan maken. Bij een type capello of gaurdiola kan dat niet zoveel balverlies

Ten eerste vind ik depay beter dan torres. Die bakt er niet veel van. Verder is het moeilijk oordelen of depay gefaald heeft.

1e seizoen in een slecht barca, blessures gehad en clubtopscorer geworden

Dat is niet slecht. Dat is eigenlijk best goed.

Auba begon heel goed maar eindigde heel zwak. Het is niet meer de auba uit zijn glorie tijden van arsenal ( wat vele wel denken door zijn goede start )

Als lewa komt, fati fit is, dembele blijft. Dan wordt het wel een moeilijk verhaal.

Ik denk dat Ac milan op dit moment de perfecte club voor hem is. Speelt CL, is op weer op weg naar de top.

Zlatan die in je nek zit.

Perfecte match.

Pak je plane en vlieg via Parijs naar Eindhoven. Je zal met open armen worden ontvangen. Gakpo en Sangare weg,Memphis en Gini terug. Als de 2 eerst genoemde vertrekken en Memphis Gini terugkeren ga je er niet gek veel op achteruit. Qua ervaring iets op vooruit zelfs. Gaan t zien. Tis een gekken transferperiode bij ons PSV.

In Ghana wordt je ontvangen als een vorst hier in NL vind men altijd wel wat om te prikken! Hier is nooit goed genoeg.Ik doe echt m'n best om me niet te irriteren aan Depay maar hij maakt het me wel moeilijk. Hij wordt 'gediscredited' en werkt aan z'n 'legacy' deze arrogante kwal heeft last van grootheidswaanzin. Ookal scoort hij straks misschien meer goals voor Oranje dan RVP. Spelers als RVP, Bergkamp, Gullit Robben en van Basten zullen altijd van een hoger niveau blijven.

Ik was nooit goed genoeg aldus extreem bevoorrechte multimiljonair en super(naja super)ster Memphis Depay. Na z'n eerste album zeiden ze tegen Eminem dat ie niet meer mocht rappen over dat ie sloeber was. Kan iemand die ook over Memphis zeggen? En dan met terugwerkende kracht tot ie een jaar of 16 was?

Als ik Memphis was zou ik ook voor deze houding kiezen bij Barça… Hij weet dat de kans groot is dat die weg moet. Als hij zo graag in Barcelona wilt blijven wonen, zou ik mezelf aanmelden bij Espanyol ofzo.

Dit deed van Gaal ook bij United, doen alsof die niet ervan af wist en zich voor doen alsof United met hem door wilde!

3 juli 2022 om 10:57

Waarom zou Depay zich willen aanmelden bij de nummer 14 van afgelopen seizoen?

3 juli 2022 om 11:53

Als je mijn post goed had gelezen dan had je dit wel begrepen: "als hij zo graag in Barcelona wilt blijven wonen"

Het is geen geheim dat Memphis graag in Barcelona woont. Niet onlogisch. Dit probleem hebben de meeste spelers/coaches die gedwongen worden om Barcelona te verlaten.

Vraag dit maar aan Ronald Koeman en Bartina...

Depay heeft een beetje de pech dat hij zich niet subtiel en genuanceerd uit kan drukken. Het komt er onsamenhangend en ongelukkig uit. Zijn probleem is dat hij heel graag interessant en diepzinnig wil praten, maar dat hij dat helemaal niet kan. Wat volgt zijn wat ongelukkig gekozen zinnetjes die ook niet goed in context worden geplaatst.
Als hij gewoon rustig zou zeggen dat hij het vroeger moeilijk heeft gehad en dat dat als een drijfveer werkt, zouden een hoop mensen het wel pruimen. Het zij tegen mij, het haters tegen onschuldig slachtoffer-verhaal, doet het gewoon heel slecht in de doelgroep van VZ.

Maar heb wel het idee dat velen daardoor wel moeite hebben om hem objectief te beoordelen. Hij is anders, gewaagd en een beetje simpel. Soms denk ik wel eens dat men hem het succes niet gunt vanwege allerlei waardeoordelen. Daar trek ik wel de lijn. Depay is in de basis wel een beste vent, maar een beetje verpest door het verleden en door zijn ‘Entourage’.

Noem me maar boomer, dat deden wij ook naar de mensen die op hun beurt een generatie ouder waren dan de onze, maar zijn taalgebruik is tandenknarsend. Je hoeft echt geen taalwonder te zijn, maar gebruik gewoon Nederlands. wtf is 'gediscredited' ? Dat is 'in diskrediet brengen/gebracht worden'. Zie je? Echt niet zo moeilijk. Hij heeft een voorbeeldfunctie, vele mensen nemen zijn maniertjes over en straks spreekt geen enkele voetbalfan fatsoenlijk Nederlands meer. En iedereen die minder dan miljoen verdient, is zijn 'hele leven niet goed genoeg'

Een karakter ben je, dat spreek je niet uit. In Ghana zal hij geadorreerd worden en dat vindt hij dus fijn. Tja dat doen we in Nederland niet zo snel. Je bent geen heilige of superman. Je kan goed tegen een balletje trappen, heel fijn en alle respect voor, maar wij in het noorden zijn daar iets te nuchter voor om daar hysterisch over te gaan doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Cádiz00
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Jordi AlbaVerdediger
R. AraujoVerdediger
Álex BaldeVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

818 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Barcelona 0 0
2021/2022 Barcelona 28 12 3 0
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
Laatste voetbalnieuws

Vertegenwoordigers van Memphis Depay gaan in gesprek met Juventus

Memphis Depay spreekt dinsdag met de clubleiding van Juventus over een tweejarig contract bij de club uit Turijn. Dat weet GOAL te melden. De Italiaanse club is zeer gecharmeerd van Memphis...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren