Mohamed Ihattaren laat van zich horen: ‘Dat hoofdstuk is afgesloten’

Woensdag, 29 juni 2022 om 17:15 • Laatste update: 17:49

Mohamed Ihattaren heeft voor het eerst in lange tijd van zich laten horen. De middenvelder gaat tegenover de clubkanalen van Ajax in op zijn radiostilte van de afgelopen periode. In januari dook de twintigjarige Nederlander verrassenderwijs op bij Ajax. Al snel werd geconcludeerd dat Ihattaren van ver moest komen, waardoor de Amsterdammers hem beschermde tegen publiciteit in de pers.

Ihattaren gaat in gesprek met Ajax TV onder meer in op zijn fitheid. De afgelopen maanden was dat meermaals het thema wanneer het over de begaafde linkspoot ging. “Dat hoofdstuk is nu afgesloten”, geeft hij aan. Ihattaren is vastberaden om zichzelf komend seizoen weer in positieve zin te laten gelden. “Nu ik weer enorm fit ben, kan ik eindelijk laten zien wat ik kan doen en waar ik bekend om sta. Ik wil weer gezien worden als de voetballer Mo, die supporters een mooi avondje kan bezorgen.”

Ihattaren heeft ‘heel veel zin’ om zijn echte ik te etaleren. Trainer Alfred Schreuder was na de gewonnen oefenwedstrijd tegen SV Meppen (3-0) blij met de inbreng van zijn pupil. “Ik vind dat je bepaalde dingen van Hakim Ziyech terugziet”, legde Schreuder uit aan Ziggo Sport. "Hij heeft weliswaar zijn eigen spel, maar je ziet dat Mo ook rust aan de bal heeft, de bal kan wegleggen en een man kan passeren.”

Floris Roos, redacteur van Ajax Life, onthulde afgelopen dinsdag dat Ajax Ihattaren weer toelaat om interviews te geven. Toen al was de verwachting dat de dribbelaar zijn opwachting zou maken voor het clubkanaal. Dat moment is nu dus aangebroken.Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door ofrankle)

Precies. Hoofstuk afgesloten en hopelijk zal de media dit ook zo beschouwen. Tijd om vooruit te kijken. Heb wel zin in het aankomende voetbalseizoen. Kijken of Ihattaren de draai echt weer oppakt. Ben ook benieuwd naar Xavi Simons. Zijn wel twee spelers waarvoor je naar het stadion komt. Hopelijk bij Feyenoord krijgt de wat jongere jeugd ook wat kansen, want daar zit ook wel muziek in. Vooral Slory viel mij positief op. Hopelijk pakken wij Europees weer wat punten, maar heb er een goed gevoel over. De clubs zijn toch wel bezig met zich nu al te versterken.

29 juni 2022 om 19:09

Die jongen heeft een hoop shit achter de rug. Dat maakt iemand wel tot een karakter. Het overleiden van zijn vader, de slechte periode in Italiã« en het verwerken van de emotie in voedsel. Hij heeft zich terug geknokt en dat voor iemand van 19. Best wel ziek eigeniljk, super knap. Ik hoop echt dat hij voor Nederland gaat spelen en niet voor Marokko. Dat zou ik zo jammer vinden.

29 juni 2022 om 19:36

Zeker weten knap hoe Mo zich heeft teruggeknokt. Gewoon kapot gemaakt door Schmidt en PSV. Kijk wat een beetje begeleiding en vertrouwen kan doen. Gun hem alle succes van de wereld!

29 juni 2022 om 22:04

Nah zo simpel ligt dat niet. De persoon moet er open en klaar voor zijn. Timing is in deze belangrijk. Ik denk dat PSV hier de schuld van moet krijgen.

Ik denk dat bijna elke Nederlander hoopt dat deze jongen zijn potentie gaat waar maken. Zou toch prachtig zijn voor oranje dat we straks weer een geweldenaar op het veld hebben staan.

29 juni 2022 om 17:18

Helemaal mee eens, iemand met functionele creativiteit

29 juni 2022 om 17:20

Ik gun het hem wel. Vind het alleen pijnlijk dat het bij Ajax is.

29 juni 2022 om 17:30

Ach als hij zijn potentie echt waar gaat maken, zal het hoofdstuk ajax ook niet heel lang duren. Dus dan is hij over 2 jaar het mannetje bij een psg, real etc.

29 juni 2022 om 17:40

@clarence enige is dan wel dat de kassa gaat rinkelen voor Ajax, en niet voor PSV

29 juni 2022 om 17:56

@jonkero: De kassa gaat bij PSV ook rinkelen, vanwege de opleidingsvergoeding, alleen zal het geluid van het gerinkeld de stadsgrenzen niet doen overschrijden denk ik

29 juni 2022 om 18:48

Dat gelooft toch helemaal niemand? Dat deze jongen over 2 jaar het mannetje is bij de absolute wereldtop?

29 juni 2022 om 19:58

Absolute wereldtop waag ik ook te betwijfelen, maar hij is afgelopen maanden echt heel goed bezig. Dat is stap 1 he. Al zegt dat bij Mo niet alles want dat hebben we vaker gezien natuurlijk, maar als hij helemaal fit is, is het gewoon een geweldige voetballer. Als hij nu echt zelf die knop om heeft gezet sluit ik niet uit dat hij een mooie carriere tegemoet kan gaan.

30 juni 2022 om 07:22

Precies een jaar geleden nog een bijna identiek stuk geschreven over Mo Ihattaren bij PSV. Had de zomer hard getraind en begon fit aan de voorbereiding om ieders verwachting te gaan overtreffen. De rest is geschiedenis.

30 juni 2022 om 16:28

Gevoel zegt me dat als t gaat lopen die jongen Ajax wat wil teruggeven en langer gaat blijven. 4 jaar . 24 goeie leeftijd om naar buitenland te gaan .Hangt misschien ook af van contact met Schreuder en hoelang die zal blijven.

29 juni 2022 om 17:29

Ik denk dat bijna iedereen in Rotterdam hoopt dat hij faalt Maar iedereen schrijft hem een hoop talent toe dus zou leuk zijn als hij ooit weer terug bij af is (niveau van talent van Psv).

29 juni 2022 om 18:49

Ik heb ook veel meer met clubvoetbal dan met het Nederlands elftal. Van mij hoeft hij dan ook niet zn potentie waar te maken.

29 juni 2022 om 18:51

Nou, ik ben zelf voor Feyenoord, en hoop gewoon dat hij slaagt. Zie niet echt wat het nut is om te hopen dat die jongen faalt, als hij faalt koopt Ajax gewoon weer een andere middenvelder voor 20 miljoen.

29 juni 2022 om 17:32

Nou als je bij PSV roept dat je de duurste uitgaande transfer ooit van PSV wilt worden en een jaar later bij Ajax op het veld staat betwijfel ik dat.

Ik gun hem vooral dat hij er mentaal bovenop komt / is gekomen. Maar die stap naar Ajax vergeef ik hem niet snel. Vrij pijnlijk om een van de grootste talenten van de laatste jaren in het shirt van de rivaal te zien.

29 juni 2022 om 18:01

Die jongen heeft fouten gemaakt, maar is daarna praktisch weggejaagd door Schmidt. Dan kan je hem niet kwalijk nemen dat hij voor een andere club kiest. PSV koos voor de coach, dus het was einde verhaal voor hem in Eindhoven

29 juni 2022 om 18:03

Dat zeg ik ook niet. Van mij had Mo bij elke andere club mogen slagen, maar dat hij juist voor Ajax kiest neem ik hem niet in dank af.

29 juni 2022 om 18:05

Ach, je komt er wel overheen. Ajacieden hebben zelfs de grootste Nederlandse voetballer ooit (tot nog toe) een jaar bij de concurrentie zien spelen. Even pijnlijk, maar toch gewoon Ajacied gebleven. Al verwacht ik dat laatste niet zo snel met Mo.

29 juni 2022 om 18:06

Precies @benzema
Maar Japie wil nog even zn verhaal doen. Benieuwd of hij nog iets met 16 punten gaat roepen zo..

29 juni 2022 om 18:07

Daar heb je Japie weer met z'n Kwats! Geen enkele profspeler ter wereld was weggekomen met de instelling van Mo. Dit had geen enkele trainer gepikt! Mo heeft het daarna in Italië ook verpest en dat weet je. Hopelijk was dat de wake up call die hij nodig had.

29 juni 2022 om 18:11Benzema.

Maar is hij jou verantwoording schuldig, dat je hem niet in dank afneemt?

Van alle beschikbare opties was Ajax gewoon voor hem het beste.

PSV wilde hem niet meer. Feyenoord geen idee of zij interesse hadden. En is vooral een club in opbouw.
Ajax had interesse en concreet plan om hem fit te krijgen. Vaneburg met hem aan de slag gegaan. En onwijs veel vertrouwen.
Je ziet ook de band die hij heeft opgebouwd met Heitinga dat het goed zit.

En Schreuder lijkt echt weg van hem te zijn. Ziet veel van Ziyech in hem.

Alleen maar positief.

Had hij dit allemaal overboord moeten gooien, omdat Benzema hem dat kwalijk zal nemen.

En gun ons ook eens wat. Met oa Malen en Bergwijn hebben jullie veel verdiend op oud Ajacieden. Nu onze beurt29 juni 2022 om 18:19

Bij Cruijff wel verzachtend dat ie eerst wat Europa cup 1s won bij jullie en erna gewoon weer terugkwam

29 juni 2022 om 18:24

Mrkrillin, een beetje een rare reactie. Ik bedoel gewoon dat ik het een kutstreek vind. Nee daar zal Mo idd niet van wakker liggen. En het is hem idd goed recht om voor Ajax te kiezen. Neemt niet weg dat het pijnlijk kan zijn voor PSV supporters.

29 juni 2022 om 18:32

@Japie stop nou eens met deze nonens. Is al 100x weerlegd en heb je al meermaals toegegeven dat dat niet klopt. En nu begin je gewoon weer met dezelfde onzin. Soort vasthangende grammofoonplaat.

29 juni 2022 om 19:38

Is weg gejaagd door psv eerder en de Duitse enclave die Schmidt met zich mee bracht.

Ergens denk ik dat deze jongen altijd al bij ajax heeft willen voetballen, was zo openlijk aan het flirten met ajax altijd.

29 juni 2022 om 19:56

Dus volgens jou zijn de Duitsers de schuld van het vertrek van Mo? Zeer bijzondere constatering....

29 juni 2022 om 23:50

@Benzema Sorry, dan begreep ik je even verkeerd

30 juni 2022 om 07:24

Wederom klopt er helemaal niets van je verhaal Japie. Maar dat zijn we hier wel gewend. Ga ook verder niet in discussie want heb het idee dat je zelf heus wel beter weet.

30 juni 2022 om 16:30

Hij ging toch naar Italië. Niet rechtstreeks naar Ajax. En die hebben t goed aangepakt,zijn duidelijk geweest naar hem en rustig opgebouwd. Kan PSV wat van leren.

29 juni 2022 om 17:35

Het gaat ook wat ver om iemand iets te misgunnen, maar ik zou niet weten waarom deze jongen nu ineens de gunfactor zou moeten hebben. Blijft een speler die zich bij zowel PSV als Sampdoria op bedenkelijke wijze gedragen heeft. Hopelijk heeft hij daar in ieder geval van geleerd en ontwikkelt hij zich vooral op menselijk vlak. Daar heeft hij meer aan

29 juni 2022 om 17:39

Nou idd, als ik mij met die instelling op mij werk had vertoont had ik geen baan meer. Maar goed de belangen zijn natuurlijk ook groter, je praat hier over miljoenen niet over duizenden euros

29 juni 2022 om 17:40

Davilla

Hij heeft zich inderdaad bedenkelijk gedragen. Maar de hele grote maar is natuurlijk dat hij zijn grootste steun, voorbeeld en maatje verloor als tiener. Zo’n klap kan echt jaren blijven hangen. Hopelijk is die klaar voor de volgende stap!

29 juni 2022 om 18:14

Psvar78

Aantal politieagenten uit Den Haag hadden zich verschrikkelijk racistisch gedragen. Een Marokaanse man helemaal gort geslagen en daarover in whatsapp zitten opscheppen. Marokaanse vernietiger ofzo noemde hij zichzelf.

Deze gasten zijn niet ontslagen maar elders geplaatst.

Dus nee, als jij fouten maakt, betekent niet altijd ontslag. Ik kan mij niet voorstellen dat het puber gedrag van een Ihattaren, wat ook deels aangewakkerd werd door Schmidt, erger is dan bovenstaande voorbeeld.

29 juni 2022 om 18:57

@MrKrillin, wat een krankzinnig slechte vergelijking. Dus omdat die agenten de zich misdroegen en onterecht de hand boven het hoofd werd gehouden, kan in een andere situatie nooit sprake zijn van terechte consequenties na misdragingen.... ja ja.

29 juni 2022 om 20:13

Fossen o eens hoor, net als de krankzinnige slechte vergelijking van PSVVAR78.

Hij vertegenwoordigt ook geen potentiele miljoenen waarde zoals Ihattaran

Iedere vergelijking met bedrijfsleven of andere sectoren slaat nergens op.

29 juni 2022 om 17:38

Haha dubbel gevoel! In club belang heb ik het liever niet. Want dat zou betekenen dat Ajax de beste speler van de competitie in huis heeft en tegelijkertijd een regelrechte plaag voor Feyenoord. Maar wat dat betreft kan ik wel relativeren. Ik hoop echt dat hij zich maximaal ontwikkeld en zo snel mogelijk zijn topvorm weet te etaleren. Dan heb je een topspeler erbij in het Nederlands Elftal. Uiteindelijk gaat het daarom!

Dit heeft Ajax goed gedaan, want in de media heeft hij blijkbaar een soort A-list status net als Frenkie onder andere... geen idee waarom, was ook al voor zijn Ajax tijd zo. Hopelijk komt ie nu wat minder in de picture te staan en kan hij zich weer op voetballen richten, dat kan ie als de beste 💪

29 juni 2022 om 17:20

Omdat het bij PSV onder Van Bommel een supertalent was natuurlijk. In die thuiswedstrijd tegen Ajax was hij ook de beste van het veld. Hij is er nog lang niet maar als hij dat niveau weer kan halen, én zich blijft ontwikkelen, dan heeft Ajax een topspeler erbij.

29 juni 2022 om 17:28

Ja, maar dat hij ook in de roddelbladen kwam te staan. En heisa om verkoop van z'n huis en dat soort dingen. Vond dat ook een beetje raar. Zo zetten ze zo'n jonge knul ook weer flauw neer. Hoop echt voor hem dat hij dat niveau weer haalt, wat een steal zou dat zijn van Ajax zeg. Ook weer een opsteker voor NL in de toekomst hopelijk.

29 juni 2022 om 17:33

Daar doelde ik inderdaad op, zelfs op VZ kwam met headlines als 'ihattaren koopt nieuwe villa van x miljoen'. Dat sloeg nergens op.. hoe zoiets ontstaat snap ik niet echt. De Ligt is ook een toptalent en daar heb ik niks over gelezen bijvoorbeeld. Maar hopelijk houden die randzaken op, en is Ihattaren weer ouderwets voetballer.

29 juni 2022 om 17:34

Klopt. Maar dat is de media. Kijk nu toevallig weer die documentaire van Michael Jordan en de Chicago Bulls, die krijgt ook gezeik om helemaal niks. Hoge bomen vangen veel wind. En tijdens dat seizoen was heel Nederland zielsgelukkig dat Ihattaren voor Nederland koos en niet voor Marokko. Werd echt als enorm talent gezien dus dan krijg je ook enorm veel aandacht.

Succes Mo! Gun je alle succes. Hou je alleen een beetje in als je tegen PSV speelt aub

29 juni 2022 om 18:13

Kijk, dat is een sportieve reactie, hulde!

Mooi dat Ihattaren weer terug is. Aan de ene kant baal ik dat hij uitgerekend naar Ajax is gegaan hij is denk ik wel de perfecte voetballer voor Ajax. Aan de andere kant is het hem meer dan gegunt, hoe hij zich bij PSV opstelde was waardeloos, maar ook begrijpelijk. Hopelijk zien we de ware Mo de komende jaren in de Eredivisie.

29 juni 2022 om 17:31

Hoezo was het begrijpelijk hoe hij zich bij / tegen PSV opgesteld heeft ? Wat ik begrepen heb heeft PSV heel veel geduld met hem gehad, hebben ze met heel veel verschillende mensen geprobeerd te helpen, maar gingen ze niet mee in de voorkeursbehandeling die hij leek te willen hebben (ik heb een maand goed getraind, dus ik vind dat ik wil spelen!). Volgens mij heeft PSV zich prima gedragen en kun je dat niet van Mo zeggen. Dat wil niet zeggen dat hij geen nieuwe kans verdiend, maar jouw opmerking snap ik niet.

29 juni 2022 om 17:40

Je weet dat er in het hoofd van die jongen in die tijd een hoop speelde he. Dan kan je gedrag daar ook door veranderen. Misschien bedoeld yamiown dat een beetje.

29 juni 2022 om 17:44

Janssen

Mo was totaal niet zichzelf en zat als tiener in een gigantisch dal die 95% van de wereldbevolking waarschijnlijk nooit mee zal maken. Ik denk dat mensen die zijn gedrag (in mijn ogen terecht) relativeren daar op doelen.

Mooi om te zien dat veel psv'ers hier op VZ het Mo (weliswaar met pijn in het hart) wel gunnen. Blijft een publieksspeler.

En nu hopen dat hij mentaal ook “fit” is. Er is veel concurrentie bij Ajax en hij staat niet zomaar in de basis als Antony er weer is. Kan hij dat ook handelen. Kan niet wachten tot de voorbereiding voorbij is en het echte werk weer gaat beginnen. We willen de oude Mo weer zien.

29 juni 2022 om 17:42

Een helemaal fitte Mo met wedstrijdritme is gelijkwaardig of misschien wel beter dan Anthony. Daarom zou ik Anthony toch verkopen aan United bij het juiste bod. De opbrengst van Anthony kun je dan weer gebruiken om gerichte aankopen te doen. Ik vind de rechsback en bij vertrek van Nico de linksback positie onder bezet. Daar zou je goede spelers voor moeten halen. Daarnaast hoop ik nog steeds op een dubbeldeal met Leipzig waarbij Brobbey maar ook Moriba kunnen worden aangetrokken. Voor Mo hoop ik in ieder geval dat hij de knop heeft omgezet en laat zien wat hij allemaal iin zijn mars heeft..

Deze jongen is nog zo jong! Ik geef het hem te doen al die aandacht, iedere stap die je zet wordt breed uitgemeten in de media. Hij heeft heel wat voor zijn kiezen gehad en toon vooralsnog veerkract.
Daar heb ik gewoon respect voor, welke club je ook steunt als fan zijnde.

29 juni 2022 om 18:08

Helemaal mee eens. Ik krijg op dit forum wel eens het idee alsof iedereen hier op zijn 18e alleen maar goede beslissingen nam terwijl de meeste onder ons elke maand als student net iets te veel geld uitgaven aan bier in de kroeg op die leeftijd.

Natuurlijk heeft die jongen fouten gemaakt en natuurlijk is het onderdeel van het leven van een top sporter dat je dat fysiek en mentaal ook aan moet kunnen. Maar zo vanzelfsprekend om op die leeftijd alleen maar goede beslissingen te maken over tonnen/miljoenen, hoe je je gedraagd, en met welke instelling je naar je werk gaat terwijl de hele wereld mee kijkt en je leeftijdsgenoten niet eens over 50 euro een verstandige beslissing kunnen nemen is het allemaal niet.

29 juni 2022 om 18:18

Prem

Zo sportief van je!

Helemaal gelijk heb je.

Wat ik knap vond, hij kreeg ook berg shit overzich heen, zelfs vanuit de club (denk aan die onnozele statement die zogenaamd breed werd gedragen, terwijl spelers snel afstand van namen), maar hij bleef stil en gooide niet met modder.

Hij liet in ieder geval meer klasse zien dan Schmidt, die continue zijn pupil maar wilde afkraken.

Zou mooi zijn als Ajax Benfica weer loot in beslissende match en winnende van.......ihattaren!!!

29 juni 2022 om 20:59

Dankjewel Krillin! Uiteindelijk hoop ik Mohamed Ihataren te zien schitteren in Oranje.

Het is voor nu gewoon wachten hoe hij gaat dealen met kleine en grote tegenslagen, bijvoorbeeld een keer niet bij de selectie zitten of een blessure. Dan moet hij niet doen wat hij tot nu toe altijd heeft gedaan, namelijk dwars gaan doen en andere de schuld geven. Maar nog harder werken en alles eruit halen wat erin zit. Talent heeft hij namelijk genoeg, het gaat nu alleen maar om kei en keihard werken en elke dag beter worden. De absolute wereldtop zit er denk ik niet meer in voor hem maar daar net onder moet haalbaar zijn als hij blessure vrij blijft.

Hij wilde er bij PSV niet spelen, maar als Ajax Mo zo gek krijgt dat hij CM wordt gaat hij in mijn ogen echt de wereldtop bestormen. Qua fysiek kan hij die positie aan. Het gaat vooral om zijn verdedigende opofferingsbereidheid. Belangrijker, dan zal hij veel vaker zijn grootste wapen kunnen inzetten. Zijn lange pass is namelijk fe-no-me-naal. Wereldklasse. Sowieso de beste van de Eredivisie, zou ik zeggen, en dus beter dan die van Blind bijvoorbeeld. Zou hij als een Thiago willen spelen, dan zie ik Ihattaren Ziyech overstijgen. Als 10 of als winger schat ik hen ongeveer gelijk in.

29 juni 2022 om 18:20

Mt87

Interessant!

Bijzonder he, hoe kan het dat spelers soms niet inzien wat beste voor hen kan zijn.
Denk aan een Bazoer, Teze, Q Timber, etc.

Pirlo en minder mate Schone lieten ook zien, wat er kan gebeuren om wat naar achteren te spelen.

Ik ga hier niet lopen verkondigen dat ik het hem gun want dat is niet zo. Ik hoop dat hij er mentaal weer bovenop is/komt. Als die het goed doet vind ik het jammer om te zien dat het bij Ajax is. En als het talent er toch niet uitkomt kan ik een klein glimlachje niet onderdrukken. Ben er niet trots op maar it is what it is...

29 juni 2022 om 19:57

Wat laat jij je kennen zeg. Een jongen die op zijn 17e z’n vader verliest en hele andere dingen aan z’n hoofd had iets misgunnen. Ik vind het knap dat jij op je 17e alleen maar goede keuzes hebt gemaakt in het leven nadat je een belangrijk persoon kwijt bent geraakt, chapeau.

29 juni 2022 om 20:04

Iemand iets misgunnen is totaal iets anders. Ik hoef hem toch niet geforceerd al het geluk van de wereld te gunnen na dat hij zich zo gedragen heeft tegen over de club. Ik geef zelfs aan dat ik hoop dat het hem goed gaat mentaal. Mocht hij bij Ajax niet slagen krijg ik een glimlach omdat er net gedaan word alsof het aan PSV/Schmidt lag en dit dan wel het tegendeel bewijst.

29 juni 2022 om 20:13

“En als het talent er toch niet uitkomt kan ik een klein glimlachje niet onderdrukken”. Ik kan niet begrijpend lezen? Prima, maar hoe moet ik dit dan lezen?

“Ik ga hier niet lopen verkondigen dat ik het hem gun want dat is niet zo”. Dit spreekt ook niet echt in je voordeel.

Hopen dat deze jongen alsnog door kan breken en een topper voor Oranje kan worden! Dan maar in een Ajax shirt.

Mensen vergeten dat deze jongen op jonge leeftijd zijn vader verloor. Niet iedereen gaat daar even goed mee om. Maar blij om te horem dat hij weer sterker dan ooit terug komt

Jammer dat zo'n speler alleen maart beter gaat spelen en nog geen eigendom van Ajax is, gaat de prijs weer omhoog

29 juni 2022 om 19:50

Al schiet hij de hele CL aan flarden. 2 miljoen moet Ajax betalen, thats it

Ik denk dat hij zijn hele carriere (voor wat het nog kan zijn) te maken zal hebben met zijn fitheid. Hij heeft wat Van der Vaart ook had: aanleg om snel aan te komen. Dan komt het neer op discipline en mentaliteit. Je moet veel meer doen dan je collega's om fit te blijven. Dat moet je wel op kunnen brengen, anders heb je weinig te zoeken in de top van de Eredivisie. We gaan het zien of hij dat kan.

Klasse speler, hoop oprecht dat hij z'n enorme potentieel kan waarmaken.

Fantastisch... zet hem op jongen!!

Is het niet een negatief artikel valt het aantal reacties ook gelijk mee. Opvallend!

Hopen dat hij zijn koppie erbij houd en ze voeten laat spreken.

Er is toch gewoon best een grote kans dat deze jongen de Eredivisie volgend seizoen helemaal kapot gaat schieten. Ziyech-statistieken, BAM!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax66
2.PSV66
5.AZ63
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. TaylorMiddenvelder22
B. BrobbeyAanvaller21
R. PasveerKeeper20
S. BerghuisAanvaller21
S. BergwijnAanvaller23
AntonyAanvaller21
D. BlindVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

18 fans
Middenvelder, 20 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2021/2022 Jong Ajax 5 4 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Gerbrands schetst vreselijke situatie: ‘Dit wordt echt onderschat in voetbal'

Toon Gerbrands heeft met veel plezier in de voetballerij gewerkt, maar noemde de persoonlijke bedreigingen, aan tafel bij Studio Voetbal, 'geen pretje'. De ex-algemeen directeur van AZ en PSV kreeg in...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 18 augustus
Juventus heeft haast met de transfer van Memphis Depay. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren