Volgende gegadigde sluit zich aan bij horde geïnteresseerde clubs voor Kökçü

Woensdag, 29 juni 2022 om 14:58Yvo van Dorst • Laatste update: 15:08

Het lijstje met clubs die belangstelling hebben in Orkun Kökçü wordt steeds langer. Naast Sevilla, AS Roma en West Ham United zou volgens 1908.nl ook RB Leipzig de Turks international op de korrel hebben. De belangstelling van de Duitsers zou in juni op gang zijn gekomen. Sevilla voerde eerder al positieve gesprekken met Kökçü, die ook nog voor een extra jaar kan bijtekenen bij Feyenoord.

Eerder deze maand werd al bekend dat Kökçü overtuigende gesprekken had gevoerd met de clubleiding van Sevilla. De 21-jarige middenvelder ligt echter nog tot 2025 vast en Feyenoord wil er alles aan doen om het contract te verlengen tot 2026. Door het langdurige contract zullen geïnteresseerde clubs als Sevilla en RB Leipzig tevens een flinke transfersom moeten betalen. In de winter werd Kökçü nog hevig gelinkt aan Arsenal. De Londenaren zouden ook deze zomer de ontwikkelingen rondom de Feyenoord-speler volgen, aldus transfermarktexpert Fabrizio Romano.

RB Leipzig eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Bundesliga en wist de DFB Pokal te winnen. Daarnaast sloeg de club in juni een grote slag door sterspeler Christopher Nkunku langer aan zich te binden. De Franse revelatie tekende een contract tot 2026, na een seizoen waarin hij 35 doelpunten maakte in 50 wedstrijden. Met de vierde plek in de competitie wisten die Roten Bullen Champions League voetbal voor aankomend seizoen veilig te stellen.

Kökçü speelde afgelopen seizoen 32 wedstrijden in de competitie voor Feyenoord, waarin hij belangrijk was met 7 goals en 9 assists. Ook had de creatieveling een groot aandeel in het behalen van de Conference League-finale met de Rotterdammers. In het Europese toernooi speelde Kökçü twaalf wedstrijden, waarbij zijn naam twee keer op het scorebord verscheen. De geboren Haarlemmer kwam voor verschillende jeugdteams uit namens Oranje, maar speelt zijn interlands tegenwoordig voor de nationale ploeg van Turkije.Gerelateerd

Meer sportnieuws

126 reacties (laatste reactie door svenieman)

Hoog in de boom gaan zitten en als niemand een echt goed bedrag op tafel legt, lekker nog een jaartje laten blijven.

29 juni 2022 om 15:23

Eens. Voor een club als West Ham moet een bedrag tussen de 27 en de 35 miljoen voor een goede middenvelder haalbaar zijn (los ervan of deze speler Kokcu heet). Sevilla heeft misschien die financiële mogelijkheden niet in vergelijking met een Premier League club, maar verder zal er toch minimaal 20 tot 22 miljoen op tafel moeten komen voor mijn gevoel. En of Leipzig, West Ham of Sevilla dat nou neergelegd of een andere buitenlandse club (misschien Leicester indien Tielemans vertrekt) is mij om het even. Bij biedingen eronder zou ik hem nog een jaartje behouden en volgend jaar verder kijken.

29 juni 2022 om 15:38

Eens Waza, Kökçü is nog geen topmiddenvelder maar heeft wel de potentie om tot die categorie door te groeien. Het zou van slecht beleid getuigen als hij nu voor minder dan 20 miljoen zou mogen vertrekken.

29 juni 2022 om 16:24

Ik weet het niet of dat een slecht beleid zou zijn.
Het zou voor Feyenoord misschien ook wel eens goed zijn als ze eens een keer een transferzomer hebben waar ze echt door kunnen pakken.

De afgelopen jaren mochten spelers vaak alleen vertrekken als de absolute hoofdprijs op tafel kwam. Voor dat beleid valt ook iets te zeggen, maar gevolg is dat ze spelers een jaar of twee later voor minder vertrokken en Feyenoord tegen financiele grenzen aan blijft hikken.

De categorie spelers waar Feyenoord nu naar kijkt zijn niet direct jongens waarvan je denk dat die Feyenoord naar een hoger niveau gaan helpen (een jongen uit de kkd en de derde spits van Ajax) en ook van de transfersom van Malacia zou maar de helft opnieuw geinvesteerd kunnen worden. Doe je daar 20 miljoen bij dan kan Feyenoord ineens een paar spelers halen waar ze iets mee zouden kunnen.

Ik heb het idee dat als je niet een keer die stap zet door 1 of een paar spelers te verkopen voor een bedrag wat niet de hoofdprijs is, dat je alleen maar tegen diezelfde grens aan blijft lopen en volgend jaar opnieuw dezelfde discussie gaat voeren.

29 juni 2022 om 16:24

Wel de beste van de eredivisie. Feyenoord gaat pas praten boven de 20 miljoen.

29 juni 2022 om 16:48

Arsenal, RB Leipzig, Sevilla en AS Roma zijn toch zeker geen misselijke clubs. Niet de wereld top maar wel een groep die daar net onder zit. Alleen West Ham is qua naam en faam wat kleiner. Maar die eerste 4 staan gewoon in de top 20, alleen inderdaad niet in de top 10.

29 juni 2022 om 17:03

Maar eerlijk, dat is veel te veel geld voor Kokcu. Wat heeft hij nou precies gepresteerd? Ik schaar hem in het rijtje Labyad, Diemers, Rosario.

29 juni 2022 om 17:10

Daar wilden die genoemde clubs destijds ook minstens 15 miljoen voor neerleggen. Ik kan me alle discussies of dat niet te weinig was nog herinnneren. Oh wacht

29 juni 2022 om 17:24

Als jij hem schaart in het rijtje met Labyad en Diemers, hoop ik niet dat je verwacht serieus genomen te worden

29 juni 2022 om 17:40

Dat hangt er wel vanaf welke Labyad je pakt. Hij is inmiddels natuurlijk 29 en dan mogen we concluderen dat hij voor Ajax uiteindelijk net niet goed genoeg was.

Pak je de Labyad die ooit op zijn 19e transfervrij (of bijna transfervrij) weg ging bij PSV dan denk dat hem net zo'n grote toekomst werd toe geschreven als Kokcu nu. Zijn laatste jaar bij PSV was hij ook goed en steeds meer aanwezig en had hij eigenlijk die stap gemaakt die Kokcu het afgelopen jaar heeft gezet.

En of het daarna verkeerde keuzes zijn geweest of dat hij misschien toch niet zo goed was als we toen dachten zullen we nooit weten, maar qua potentie en hoe er destijds naar hem gekeken werd denk ik niet dat hij toen onderdeed voor Kokcu nu.

Ik sluit niet uit dat Kokcu veel beter is. Maar na alle Nederlandse spelers die mislukt zijn in het buitenland waar van bijna iedereen hier riep dat die het wel zouden maken moet ik ook nog zien of Kokcu het wel red. Hij heeft een prima jaar achter de rug, maar had ook nog niet het idee dat hij er met kop en schouders bovenuit stak in Nederland

29 juni 2022 om 17:44

@bobiku: dat werkt twee kanten op. Let's agree to disagree.

29 juni 2022 om 17:48

@london: ik denk dat de Labyad van 19 jaar ook niet die potentie had als je hem vergelijkt met de spelers die het wel hebben gehaald, uitzonderingen daargelaten. Wel eens dat hij er niet met kop en schouders bovenuit steekt, vandaar ook mijn initiële reactie.

29 juni 2022 om 17:58

@dekabel1995 maar dat deed de Labyad van 19 in mijn ogen wel. Het is inmiddels 10 jaar geleden dus ik heb dat seizoen ook niet meer helemaal scherp en het zegt misschien ook iets over die periode, dat was misschien wel het slechtste moment uit de eredivisie in de afgelopen 50 jaar.
Maar in mijn gedachten was hij toen echt een van de smaakmakers en the next big thing uit de eredivisie.

29 juni 2022 om 18:08

Nou, in dit geval niet echt. Je kunt discussiëren of hij de top gaat halen. Niet of hij in eenzelfde rijtje staat als Diemers.

29 juni 2022 om 18:32

Hahah dekabel1995, hij is qu statistieken de beste middenvelder van afgelopen seizoen. Niks met vinden te maken. Dat jij hem in dat rijtje schaart laat zien dat je aan het trollen bent of gewoon geen kijk op het spelletje hebt.

29 juni 2022 om 19:38

Denk dat we jou dan onder de categorie Valentijn Driessen kunnen gaan inschatten, die heeft her ernaast zitten tot kunst verheven.

29 juni 2022 om 19:48

Niet met je eens heeft dit seizoen zeker goed gepresteerd maar daarvoor was het ook maar matig laat hem dit nog een seizoen zo volhouden dan kan die zeker een van de bezte van de ed zijn.

29 juni 2022 om 15:29

Dat werkt inderdaad meestal heel stimulerend richting de spelers. Ook voor de toekomst, dan weet je als talent tenminste zeker dat je niet wegkomt. En het is niet zo dat je bij Feyenoord hele veel verdient. Maar voor de rest goede tactiek. Ik begrijp je wel als supporter en dat roep ik ook over bijvoorbeeld spelers van "mijn" club.

29 juni 2022 om 15:41

Spelers moeten maar eens leren dat ze niet alleen beslissen en dat ze een contract ondertekend hebben. Zeker met het WK zo dichtbij gaat er toch geen enkele speler zeiken? Ja misschien 2 week. Maar uiteindelijk willen ze allemaal in topvorm zijn voor het WK. Al is Turkije niet op het WK, Feyenoord moet voor de jackpot gaan.

21 jaar nog maar en toch al een dragende speler van Feyenoord. Hopelijk krijgen we hier een mooi bedrag voor mocht hij vertrekken. Genoeg geinteresseerde clubs zo te zien

29 juni 2022 om 15:08

Zal wel om en nabij de twintig miljoen worden.

29 juni 2022 om 15:09

Dan niet laten gaan. Veel te belangrijk.

29 juni 2022 om 15:15

@11tegen11hj: Welk bedrag denk je aan?

29 juni 2022 om 15:19

Moeilijk te zeggen. Ergens tussen de 20 en 25 miljoen hoop ik

29 juni 2022 om 15:21

Ik zou hem niet verkopen. Hij is echt te belangrijk in dit systeem. Ik zou dus te hoog in de boom gaan zitten met 30/35 miljoen. Dan mogen ze het betalen heb je een hele goede deal, doen ze dat niet houd je hem mooi een seizoen.

29 juni 2022 om 15:29

Ik denk niet dat dat een realistisch bedrag is voor een speler uit de ED en Conference League. Voor 20/25 verkopen en dan moet je toch wel voor 15 wel weer een jonge speler kunnen halen die je over een paar jaar weer met winst kunt verkopen.

29 juni 2022 om 15:31

Prima toch, dan gewoon niet verkopen

29 juni 2022 om 15:42

Denk eerder tussen de 25-30 miljoen. Ligt langdurig vast. Marktwaarde is rond de 22, steeds meer clubs met interesse. Hier moet toch wel een bedrag van om en nabij 30 miljoen gehaald kunnen worden.

29 juni 2022 om 15:49

Neem aan dat we dan Brobbey er gratis bijkrijgen.

29 juni 2022 om 15:55

25 tot 30 miljoen zit er gewoon niet in voor Kökcu. Daarvoor moet je echt een bepalende speler bij een titelkandidaat zijn. Als Feyenoord het volgend seizoen weer goed doet in Europa en Ajax/PSV echt tot het einde onder druk zet en hij is duidelijk een dragende speler, dan mag je denken aan 25/30 miljoen.

29 juni 2022 om 16:50

Bongiorno, wat een onzin het is maar net wat Feyenoord verlangt en hoever geïnteresseerde clubs bereid zijn te gaan. Zeker als het meerdere gegadigden betreft zou het erg gek kunnen lopen. Persoonlijk hoop ik dat hij nog een jaartje blijft desnoods met een verbeterd contract. Voor een sportief succes is hij wel een speler die lastig direct te vervangen is.

29 juni 2022 om 16:58

Echt waar eazy? Het hangt af van de concurrentie en de vraagprijs? Nooit bij stilgestaan.

Dat zit in de berekening. Rondom de 20 miljoen. Ik zie echt niet welke club meer dan dat uit gaat geven voor Kökcu die net 1 consistent seizoen heeft gehad.

29 juni 2022 om 17:00

Inderdaad onzin. In de PL worden bedragen als 25-30 miljoen betaald voor simpele waterdragers.

29 juni 2022 om 17:19

Dat die bedragen worden betaald betekent niet dat ze betaalt gaan worden voor een middenvelder van Feyenoord.

Hoeveel spelers worden er door PL-clubs van buitenaf aangetrokken die je kan omschrijven als 'simpele waterdragers'?

29 juni 2022 om 16:27Is dat zo extreem bijzonder dan? Gakpo is dat ook op zn 22ste, De Ligt en Frenkie waren dat op hun 18e en 21e. Kokcu loopt al 4 jaar mee ofzo.

Edit: niks ten nadelen van Kokcu trouwens, vind het een prima speler

29 juni 2022 om 16:42

Stempel van Feyenoord, no offence, is simpel weg van minder waarde qua commercie dan AJax of in mindere mate PSV. Kijk naar Gakpo, van het niveau Antony, waarbij gezegd wordt hij kan voor 40 mio weg, bij Ajax wordt niet eens gepraat bij een bedrag van 40 Mio voor Antony, dat is het verschil in marktwaarde bij de juiste commerciele club.

29 juni 2022 om 16:58

Ik heb eerlijk gezegd liever dat hij nu blijft. Bepalende speler die alleen maar beter wordt. Afgelopen jaar was hij eindelijk echt fit en als die lijn zich doorzet, dan kunnen er dit jaar leuke dingen gebeuren.

Snap ik , geweldig talent. Wordt hier niet altijd erkent, maar Leipzig en ook Slot zien het goed. (Leipzig heeft altijd oog voor talent) Is de motor van het elftal. Hopelijk zet Feyenoord toch in op een extra seizoen. Kunnen hem niet missen

Hoop dat Kokcu en Sini hetzelfde doen wat Memphis en Gini deden bij PSV een paar jaar geleden: samen blijven om de titel te pakken met de club....

29 juni 2022 om 15:15

Ik denk dat beide spelers toch wel binnen een jaar of 4 naar het buitenland willen. Dus weet niet of jouw voorstel heel realistisch is.

29 juni 2022 om 15:21

Auw Paul.......

29 juni 2022 om 15:27

Sorry Bliek. Denk alleen niet dat de kans op de titel voor Feyenoord heel groot is als ik zie wat PSV allemaal al heeft gehaald en als Ajax haalt wat er voor spelers daar worden genoemd. Ik denk at Feyenoord zich vol moet gaan richten op plek 2 die waarschijnlijk CL betekend. Als het jaar daarop de spelers het in de CL goed doen kan Feyenoord wellicht cashen om de selectie te versterken en zich wellicht wel in de titelstrijd te kunnen mengen.

29 juni 2022 om 15:50

Denk dat Ajax en PSV al veel te ver vooruit lopen op de rest. Ajax is buiten zicht voor Feyenoord en PSV pakt dit jaar door en kruipt ook verder uit zicht. Titel is voor Ajax de komende jaren met wellicht een enkele keer PSV als in Amsterdam een uitglijder is maar het gat financieel is te groot geworden daar komt Feyenoord niet meer bij. Zegt genoeg dat er over Antony gesproken wordt dat hij 80 Mio moet opbrengen maar een bod van 50 echt wel realistisch is en dat Feyenoord gemeld heeft dat Sinisterra voor 25 Mio weg mag. Bij Ajax mag alles geinvesteerd worden terwijl bij Feyenoord slechts een kwart wat verkocht wordt geinvesteerd mag worden. Nu het nieuwe stadion er niet komt zal er financieel weinig mogelijk zijn

29 juni 2022 om 15:54

Paul geeft niet hoor je laat er een redelijke realiteit mee zien denk ik.
alleen deed hij even zeer haha.

Eens dat PSV nu aardig aan de inkoop is. Ajax nog wat minder maar zal wel gaan komen.
Een eventuele kampioenschap hangt ook een beetje van je eigen succes af.
De conf league heeft ons aardig genekt dit jaar.
Dit kan ook bij ajax en een psv gebeuren. Die laten nu ook al best puntjes liggen.
Daarnaast hebben ze beide een nieuwe trainer dus onmogelijk is het niet.

29 juni 2022 om 15:21

Ik ben net als jou Feyenoord supporter maar je weet dat er een club uit Amsterdam in onze competitie speelt die veel meer geld heeft normaal gesproken kansloos maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

29 juni 2022 om 15:23

Dat zou wel een goede deal zijn maar helaas mijn Feyenoord wordt gemiddeld 1 keer kampioen per 15 jaar dus dat zou een contract voor het (voetbal) leven betekenen .

29 juni 2022 om 15:44

@laurens92: Niet provocerend bedoeld o.i.d. maar op basis van wat denk je dat Feyenoord met behoud van Kökcu en Sinistera dit jaar kampioen gaat worden? Lijkt mij namelijk totaal niet realistisch mede gezien er in Nederland twee clubs zijn die iets meer te besteden hebben en goed materiaal hebben gehaald voor dit seizoen.

29 juni 2022 om 15:56

Svenie

Stel Feyenoord behoud sinistrea en Kokcu je krijgt de italiaanse spits erbij.
Daarnaast is er niet veel vertrokken denk ik dat je zeker moet uitspreken voor kampioenschap te gaan. Waarom zou niet kunnen dan?

Beide clubs waar jij het over heb hebben een nieuwe trainer. Die moeten zich ooknog bewijzen

29 juni 2022 om 16:05

@bliek: Laten we wel wezen van alle drie die clubs zou ik het liefst Feyenoord als kampioen zien hoor...

Ik heb er alleen een hard hoofd in, ik denk dat Ajax en PSV een stuk verder zijn in eigenlijk alles en dat het met de trainers bij die clubs ook wel goedkomt. Ik vind Köcku en Sinistera nu ook niet bepaald geweldige voetballers, maar dat kan persoonlijke voorkeur zijn. Neemt niet weg dat het voetbal onder Slot vele malen beter is dan daarvoor, dus ik laat me graag verrassen.

En ja uiteraard moet Feyenoord uitspreken voor de titel te gaan, zou wat vreemd zijn als een club als Feyenoord zou zeggen "nou we hopen dat dit seizoen plek 3 haalbaar is".

29 juni 2022 om 16:21

Wel meer te besteden maar dat hadden ze afgelopen seizoen ook. En het verschil was heel minimaal.

29 juni 2022 om 16:22

Wel meer te besteden maar dat hadden ze afgelopen seizoen ook. En het verschil was heel minimaal.

29 juni 2022 om 16:53

@svenieman, hij zegt dan ook dat hij erop hoopt, hij zegt niet dat Feyenoord de grootste titelkandidaat is ofzo nogal een verschil.

29 juni 2022 om 20:45

Svennie,

Wij liggen wel wat uit elkaar denk ik.
Als Feyenoord afgelopen seizoen hadden gezegd doelstelling is derde plaats dan had ik dat geaccepteerd echter na een seizoen als afgelopen seizoen kan je dat niet meer zeggen.
Er zijn wel wat mits en maren de spelers die tot nu toe zijn gekomen gaan het verschil niet maken. Er moet zeker nog wat bij en niet te veel vertrekken.

Daarnaast ben ik het wel eens dat psv en ajax als club verder zijn. Echter hebben die ook nog mits en maren. Ze hebben beide een nieuwe trainer. Bij feyenoord pakte dat goed uit maar wil niet zeggen dat dat bij hun ook zo is.
Daarnaast gaat er bij die selecties ook nog wel dingen gebeuren. De transfermarkt is nog niet los…..

1 juli 2022 om 10:31

@eazy-e: Nee, hij spreekt zijn hoop uit dat Köcku en Sini blijven.
Om dan net zoals bij PSV jaren gelden, met die twee die besloten te blijven, de titel te pakken.

M.a.w. wanneer ze blijven ziet Laurens Feyenoord wel degelijk als titelkandidaat.

1 juli 2022 om 10:33

@bliek: Helemaal prima toch ook? Als we met z'n allen allemaal hetzelfde zouden denken werd het ook maar saai.

Maar uiteindelijk gaan we het wel zien allemaal wel zien, daar komt het op neer. Er zijn zoveel factoren die meespelen bij het wel of niet winnen van het landskampioenschap.

29 juni 2022 om 17:59

Het is tijd dat Feyenoord eens een keer gaat cashen. Het moet afgelopen zijn met het behouden van spelers die het seizoen ervoor het goed hebben gedaan. Ja, dat kan wanneer je weer genoeg financiële middelen hebt, wat nu dus niet het geval is.

Wil Feyenoord ooit weer aanhaken bij de top van de Eredivisie, moeten ze gaan cashen. Dat er kwaliteit wordt ingeleverd is helemaal niet zeker. Het is juist de kunst om van het ontvangen geld voor de vertrekkende spelers nieuwe talentvolle spelers te halen die ook weer veel zullen opleveren. Dit is precies hoe het Ajax het ook doet. Natuurlijk op grotere schaal maar Feyenoord moet ergens beginnen.

Verkopen! Je hebt nu een beetje het momentum met de Conference league en hij gaat niet naar het WK. Er is geen reden waarom die volgend jaar meer waard zou moeten zijn, dan ga je weer gokken op eventueel misschien een goed jaar in de Europa league.

29 juni 2022 om 15:16

Geen reden dat hij meer waard zou zijn? Tenzij hij pas 21 jaar is en zich weer verder ontwikkelt.

29 juni 2022 om 15:20

Ja, tenzij, het is altijd tenzij als er interesse is in een speler van Feyenoord. Tenzij hij geblesseerd raakt of Feyenoord er in de groepsfase uitligt.
Doe nou gewoon zoals Ajax en Psv het ook doen en verkoop spelers in de “hype”.

29 juni 2022 om 15:23

Er is juist nog geen hype. Dat zie je hier al aan de reacties. Hij wordt totaal niet op waarde geschat

29 juni 2022 om 15:47

Maakt toch niet uit of mensen hem hier op waarde schatten. Het gaat erom of de clubs hem op waarde schatten en of die overbetalen door de finale van de Conference league. Als we realistisch denken, Feyenoord wordt geen kampioen, Groepsfase Europa league overleven wordt afhankelijk van de loting zeker geen makkie en Turkije speelt geen WK (clubs azen op iedere speler die daar een bal naar de juiste kleur kan spelen). Ik zou echt niet weten waar je op wacht om nog meer voor hem te krijgen, als supporter wil je natuurlijk niemand verkopen maar volgend jaar zal die niet meer waard zijn.

Leuke speler, maar vind hem nog te wisselvallig in mijn ogen. Afgelopen jaar wel een redelijk goed jaar gehad, maar ik denk dat hij nog wat rendement meer mag gaan krijgen, wat meer inhoud en wat constanter nog. Zeker voor een club als Leipzig of Arsenal, in mijn ogen.

Benieuwd wat hij gaat doen en voor hoeveel hij eventueel weg gaat. Zie Arsenal liever een andere middenvelder strikken, maar dat terzijde.

29 juni 2022 om 15:17

Constanter is die sowieso, misschien wel de beste Feyenoorder dit seizoen. Rendement vind ik altijd zo kul iets op die positie speelt hij niet, Til daar verwacht je rendement van omdat hij op die positie speelt.

29 juni 2022 om 15:18

Zijn statistieken ontkrachten al jouw opmerkingen vanuit onderbuikgevoel. Zeer constant seizoen, top van Europa met meeste keypasses, meeste assists en goals van spelers tot 21 in de competitie en dat als 6/8....hij staat geen 10 meer he

29 juni 2022 om 17:06

Haha wat hebben ze stront in de ogen wat betreft Feyenoord spelers. Mijn god, het begint extreme vormen aan te nemen op dit forum.

29 juni 2022 om 17:59

Eerst wat het een gejank dat Feyenoord spelers niet voor een appel en een ei moesten verkopen. Vragen we een keer 'genoeg' (in mijn ogen nog te weinig) is dit het gejank.. echt mensen op vz hebben wat tegen Feyenoord spelers.

Deze jongen heeft dit seizoen een stuk meer inhoud gekweekt, dat was echt een noodzakelijke ontwikkeling die hij moest doormaken. Daardoor kan hij een stuk meer aanwezig en dwingend zijn dan hij in voorgaande seizoenen kon zijn. Dat heeft hij prima gedaan. Ik heb geen idee hoe die jongen er zelf in staat, ik denk dat een seizoen de grote man zijn bij Feyenoord niet slecht is voor zijn ontwikkeling. Feyenoord kan wel eens een leuk jaar gaan krijgen, dus waarom zou hij weg willen? Ik zou lekker blijven, een betere status opbouwen en volgend jaar als een grotere meneer een buitenlandse kleedkamer binnenlopen zal voor hem ook een stuk beter zijn.

Het is zo jammer dat mensen blijven hangen bij Kocku zoals dat die bij advocaat speelde en niet hoe hij afgelopen seizoen heeft gespeeld.
Advocaat gebruikte hem verkeerd ook.

Kokcu was 1 van de meest constante Feyenoord dit seizoen. Op hyet einde raakte het een beetje op helaas maar dat is niet heel gek.
Kokcu moet lekker stap subtop buitenland gaan maken en minuten gaan maken.
21 jaar en er zit nog steeds rek in deze speler.
Rond de 20 gewoon laten gaan is een mooie bedrag.

29 juni 2022 om 15:42

Hoe vaak hebben we vorig jaar wel niet geroepen dat er veel meer in deze jongen zit dan dat er onder Advocaat uit kwam? Ik denk dat de verandering van positie van vooral zijn gegroeide inhoud/fysiek een grote rol hebben gespeeld. Als je kan blijven gaan, net als je teamgenoten, dan krijg je vanzelf vertrouwen.
Wat mij betreft mag het bedrag wel 20 worden, maar er wordt hier een hoop geroepen. Puntje bij paaltje is Feyenoord erg afhankelijk van welke clubs concreet worden (zoals bij Malacia).
Wordt een flinke kluif om zijn eventuele vertrek goed in te vullen. Ik verwacht dat ook Senesi nog gaat. Als er dan geen torenhoog bod voor Sinisterra binnenkomt dan hoop ik dat die iig blijft.

29 juni 2022 om 15:50

Ik zat vandaag even door de selectie te gaan en eigenlijk een echte vervanger is er nu niet.
Je heb hartjes en Toornstra zie ik het wel voor 75% invullen.
Voor de rest is het allemaal vrij aanvallend wat we hebben.
Uiteraard is Hendriks voor mij geen vervanger.

Volledig eens over het bedrag maar een verkoop rond de 20 zou ik wel toejuichen.
Feyenoord zal echt de markt op moeten voor een vervanger.

Als Senesi echt gaat denk ik dat Feyenoord bij Hilgers terug gaat komen,

29 juni 2022 om 16:57

Ijsmuts, het is gewoon een feit dat in het laatste jaar van Advocaat spelers slecht rendeerden en er weinig plezier binnen het team was. Dat was met Slot aan het roer binnen enkele weken omgezet, dat zegt wat mij betreft meer dan genoeg.

Verder heb je gelijk hoor, mensen praten hier of ze expert zijn mbt marktwaarde dit en dat. Uiteindelijk is het een kwestie van marktwerking en hoe graag Feyenoord hem wil verkopen.

Interesse genoeg, maar tot op heden nog geen echte geruchten over een akkoord/transfer. Kokcu blijft gewoon aankomend seizoen, die gaat echt niet vertrekken.

Sevilla en RB Leipzig lijken mij van deze clubs de beste keuzes voor Kökcü. Vooral Leipzig lijkt mij ideaal voor Kökcü, want zie hem daar echt wel grote stappen maken in zijn ontwikkeling en in de toekomst wederom een stap omhoog maken en Leipzig speelt altijd wel mee voor de bovenste plekken in de Bundesliga met goede kans op plaatsing voor Champions League-voetbal.

Gaan ook geruchten dat Szoboszlai deze zomer misschien wel zal vertrekken bij Leipzig en dat Olympique Marseille interesse heeft, en ze hebben ook Olmo rondlopen en dat is een goede speler maar valt toch wel een beetje tegen bij Leipzig. Heeft wel goede momenten, maar werd toch meer van hem verwacht en dit zijn spelers die op dezelfde posities als Kökcü kunnen spelen en ongeveer dezelfde kwaliteiten hebben.

Olmo kan dan volgens mij (net als Szoboszlai) eventueel nog vanaf de vleugels spelen, maar ik zie Kökcü wel goede kans maken bij Leipzig.

Gulácsi
Simakan
Orbán
Gvardiol
Klostermann
Schlager
Kampl
Angeliño
Kökcü
André Silva
Nkunku
29 juni 2022 om 16:00

Kökcü is een centraal spelende middenvelder, meer een spelverdeler. Olmo en Szoboszlai zijn meer aanvallend ingestelde spelers dan Kökcü, dus totaal niet te vergelijken. Ik vind Kökcü ook beter in die rol, dan als aanvallende middenvelder.

Caden Clark is een mooie nieuwe concurrent voor Olmo en Szoboszlai.

Als Kökcü echt komt, zie ik hem eerder concurreren met Schlager, Kampl en Laimer.

Verder ben ik het met je eens RB Leipzig wel de beste keuze zou zijn. Je speelt gewoon CL, speelt altijd mee om de top 5 en speelt altijd in volle stadions met een fantastische sfeer. Leipzig heeft net zoals Feyenoord een trouwe aanhang, zodat Kökcü zich al snel thuis voelt.

29 juni 2022 om 16:15

Als Leipzig 18M vraagt voor Brobbey moet feyenoord toch wel een bedrag van 25M met bonussen kunnen krijgen voor Kökcü? Ik bedoel brobbey heeft het goed gedaan maar heeft in Duitsland niks laten zien en hier ook maar een paar wedstrijden gespeeld. Kökcü is een dragende speler die een heel goed seizoen heeft en international is. Die jongen zit ook nog veel rek in.

Voor zijn ontwikkeling lijkt mij Leipzig de beste keus, maar voor Feyenoord lijkt mij west ham de beste keuze.

Ik heb het liefst dat Kocku en Sini beide nog een jaar blijven. Met een eventuele verkoop van Senesi en Malacia zou er toch voldoende geld moeten binnen komen voor deze zomer.

Tijd dat Feyenoord voor deze twee de absolute hoofdprijs vraagt deze zomer en anders blijven ze nog een jaar.

Als Feyenoord zijnde lekker laten gaan zodra er een bedrag van rond de 15 miljoen geboden wordt. Nu krijg je er nog geld voor, volgend jaar niet meer. Heeft nog niet laten zien dat ie Feyenoord onder z’n niveau loopt te spelen. Is de Eredivisie bij lange na niet ontgroeit.

29 juni 2022 om 16:17

Lol 15 miljoen. Voor minder dan 20 gaat Feyenoord niet eens praten.

29 juni 2022 om 16:45

Mag Feyenoord doen. Kijken of ie aankomend jaar wel vooruitgang laat zien. En of ze dan nog steeds zoveel kunnen vragen zonder Europees ‘succes’. Want heeft ie nou echt wat laten zien vorig jaar? Ik vind van niet.

29 juni 2022 om 17:04

Panfc, Zijn waarde zal afhangen van zijn ontwikkeling en marktwerking. Dat Feyenoord niet weer in een Europese finale komt te staan lijkt mij inderdaad ook vrij zeker. Maar dat hoeft geen impact te hebben op de interesse en marktwaarde van Kokcu.

Leuk dat je vind dat hij niks heeft laten zien maar de interesse spreekt boek delen lijkt me. Daarbij doet hij het qua interlands ook nog eens niet zo gek dat alles terwijl hij slechts 21 jaar is.

29 juni 2022 om 17:29

Niets laten zien? De absolute sterkhouder van Feyenoord. En de motor van dit Feyenoord en het spel van Slot.

30 juni 2022 om 01:15

Ok, dan verschillen we toch echt van mening. Juist tegen de grotere clubs vond ik hem door de mand vallen namelijk.

Deze speler is echt onvervangbaar in het spel wat Feyenoord speelt. Die mag echt alleen voor een megabedrag gaan. Want als hij vertrekt word het spel van Feyenoord gegarandeerd een stuk minder wat ook weer zijn uitwerking heeft op andere spelers(waarden).

29 juni 2022 om 16:22

Jij snapt het

Als een club bereid is om rond de 25 miljoen te betalen dan zou ik Kokcu verkopen. Super veel geld voor Feyenoord en dan is eindelijk het record verbroken. Ik zou Vilhena voor een jaartje huren zodat je een goed blok hebt op het middenveld met Aursnes. Daardoor kan je een creatieve aanvaller op '10' neerzetten. Door Vilhena te huren, geef je Dermane, Kleijn, Milambo en Wieffer een jaartje de tijd om te ontwikkelen en kan je het geld van Kokcu op andere posities besteden.

“Maximaal 15 miljoen. Ik vind hem niet zo’n bijzondere speler”

Aldus een gemiddelde voetbalzonevolger die weinig met Feyenoord heeft en nog minder met Kökçü.

Inderdaad, alle clubs zijn gek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. IdrissiAanvaller20
A. JahanbakhshAanvaller20
J. BijlowKeeper20
DaniloAanvaller22
O. MarcianoKeeper00
L. GeertruidaVerdediger21
Q. HartmanVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

7 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Feyenoord 1 0 0 0
2021/2022 Feyenoord 32 7 5 0
2020/2021 Feyenoord 24 3 2 1
2019/2020 Feyenoord 22 2 4 0
2018/2019 Feyenoord 11 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Di Marzio: Orkun Kökçü wordt in Serie A weer toegevoegd aan shortlist

Orkun Kökçü staat in de belangstelling van Fiorentina, zo verzekert Gianluca Di Marzio. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord is echter niet de eerste optie voor de Italianen, die eerst zullen proberen...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren