‘Er is alom verbazing in de voetbalwereld over transfer Gnonto naar Feyenoord'

Dinsdag, 28 juni 2022 om 07:12Yvo van Dorst • Laatste update: 07:58

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is lyrisch over de eventuele komst van Wilfried Gnonto naar De Kuip. Volgens GOAL is Feyenoord met een bod van vier miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen dicht bij een akkoord met FC Zürich over een transfer van de achttienjarige spits. Krabbendam vertelt bij ESPN dat in de voetbalwereld 'alom verbazing' heerst over deze mogelijke deal.

“Als je over deze jongen belt met scouts en agenten, dan kan niemand het geloven dat zo’n speler naar Feyenoord gaat”, vertelt Krabbendam bij het programma Voetbalpraat. “Die jongen zou tien miljoen euro moeten kosten, maar Feyenoord zou hem voor vier miljoen willen halen. Dat is natuurlijk heel gek eigenlijk, maar hij is in Rotterdam geweest en de clubleiding heeft er echt goede hoop op dat het kan gaan lukken.”

Volgens Krabbendam is het ook onduidelijk hoe Feyenoord deze stunt zou kunnen uitvoeren. “Ik zou niet weten hoe dit ineens kan. Alle zaakwaarnemers die je belt weten het ook niet en alle scouts die je belt hebben ook geen idee.” Ook de eventuele invloed van ex-Feyenoord speler Graziano Pellè komt nog voorbij. “Dat zou natuurlijk ook nog kunnen. Maar die Gnonto is geboren in Ivoorkust volgens mij, maar wie weet dat hij altijd de droom heeft gehad om voor Feyenoord te spelen.”

Gnonto vertrok vanuit de jeugd van Internazionale naar FC Zürich. 1908.nl wist te melden dat Feyenoord persoonlijk akkoord was met de aanvaller die eerder deze maand zijn debuut maakte voor het Italiaanse nationale elftal. Daarna kwam maandag het nieuws naar buiten dat de Rotterdammers een eerste bod, van vier miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen, hadden neergelegd bij Zürich. Mocht Feyenoord erin slagen om de spits naar Rotterdam te halen, dan troeft men onder meer PSV, Ajax, TSG Hoffenheim en diverse Italiaanse clubs af.Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door misseva88)

Sprookjes bestaan niet, dus dan gaat het of niet door of zit er een bijzondere constructie onder

27 juni 2022 om 23:46

Precies dat je een dik percentage als doorverkoop hebt toegezegd. Lijkt me niet als de club 10 miljoen wilt en Feyenoord bied 4 met eventueel 3 aan bonussen dat je meteen overstag gaat als half Europa achter hem aan zit. Ben benieuwd wat zo’n jongen eventueel kan, iedereen is heel lyrisch maar veel zullen hem wel niet kennen en gaan op alle verhalen mee maar dan kan het eigenlijk alleen maar tegenvallen.

27 juni 2022 om 23:47

Volgens mij zijn PSV en Feyenoord aan het voorsorteren van 2 geplaatste clubs in de champions league volgend jaar. Dit is het jaar om te investeren. Wanneer dit jaar een score van 9000 punten wordt gehaald kan er volgend seizoen heel veel geld deze kant opkomen.

27 juni 2022 om 23:53

Of Feyenoord heeft de broertjes Kalou aan het werk gezet, gezien de link met Ivoorkust.

28 juni 2022 om 00:12

Omdat zij uit Ivoorkust komen, scouten ze Ivorianen in Zwitserland?

28 juni 2022 om 02:55

Ik weet niet of het waar is, maar ik begreep dat Sebastian Arnesen, de zoon van Frank Arnesen de zaakwaarnemer is van Gnonto.

Op transfermarkt staat ook wat info over deze zaakwaarnemer. Zo te lezen heeft deze Sebastian Arnesen ook Dermane Karim begin van dit jaar naar Feyenoord gebracht.

En voor een Italiaans international van pas 18 jaar is 4 miljoen plus 3 bonussen echt peanuts. Zodra Feyenoord in de EL speelt zal hij minimaal het dubbele waard zijn. Zou echt een geweldige deal zijn.

28 juni 2022 om 08:40

Nee, omdat zij in Ivoorkust bekend zijn zouden ze invloed kunnen hebben op het besluit van een jonge Ivoriaanse jongen die tegen ze op kijkt? Zoals een Nederlandse jongen trots zal zijn als Van Nistelrooy je benadert of als een Argentijnse jongen zich zal laten beinvloeden als Messi hem benadert. Lijkt me niet zo ingewikkeld toch?

28 juni 2022 om 00:17

Heel bijzonder als het lukt, denk ook dat Slot hem echt beter kan maken. Maar...de meest bijzondere transfer van dit seizoen heeft Fortuna al te pakken.

28 juni 2022 om 12:57

@IkWeetAlles11 wacht maar tot Fc Emmen Ronaldo binnen heeft

28 juni 2022 om 07:30

Zou het niet gewoon kunnen zijn dat deze jongen ontzettend pienter is en zijn carrière stapsgewijs op zou willen bouwen? In tegenstelling tot veel jonge talenten die al gauw voor veel geld en een absolute topclub te paaien zijn. Hij heeft er immers ook ooit voor gekozen om van Inter naar Zürich over te stappen. Dan is een vervolgstap naar de Eredivisie, wat toch bekend staat als een alom geprezen opleidingscompetitie, een goede springplank om je te ontwikkelen en vervolgens een mooie stap te maken naar Duitsland, Engeland, Spanje etc. Waarom kiest hij dan niet voor Ajax of PSV? Heel simpel, speeltijd. Ajax en PSV zijn kapitaalkrachtig en kunnen voor veel geld ook hele goede spitsen kopen.

28 juni 2022 om 08:44

@repuiztav

Het is wel mooi hoe de stereotype voetballer wordt weggezet toch? Ze kiezen voor het snelle geld. Ik denk dat jij de spijker op zij kop slaat en dat deze jongen zijn overwegingen maakt.
Sloeg een contract af om naar een mindere comp te gaan. Wil nu weer een stapje hoger.
Wil gewoon wekelijks spelen en beter worden.
Ik help het hopen dat de clubs er uit komen.
Denk trouwens wel dat et geholpen heeft dat de zoon van Arnessen zijn zaakwaarnemer is

28 juni 2022 om 14:49

Klopt dat wel? Als ik op Transfermarkt kijk, zie ik de naam van Sebastiaan Arnesen niet vermeld bij het bureau dat zijn belangen behartigt.

28 juni 2022 om 11:06

Deze man heeft nog een 1 jarig contract en is daar voornamelijk wisselspeler, dan zijn deze bedragen toch niet heel gek. Het transfer record van zurich is 8,5 miljoen. Als het bedrag oploopt naar 7 miljoen, komt gnoto op plek 2 te staan. En met 4 miljoen al 6e ooit. Volgens transfermarkt is hij 10 miljoen waard en volledige waarde krijg je zelden met 1 jaar contract.

Eerst zien dan geloven, maar het zou prachtig zijn als alle lyrische verhalen over deze jongen kloppen en hij echt naar Feyenoord komt. Dan hebben we echt een pareltje in huis

27 juni 2022 om 23:43

Eens. Dan heb je denk ik ook serieus wat gehad aan dat prachtige Europese seizoen van afgelopen jaar want dat heeft Feyenoord qua naam en filosofie wel weer op de kaart gezet. Ik zou zijn komst zeker toejuichen.

27 juni 2022 om 23:45

Ik vind t wel een stunt. Ben tevreden over de eredivisie clubs deze transferperiode, mooie namen, mooie stunts en nog een paar in de funnel. Xavi naar psv bv. Goed voor de competitie deze deals

27 juni 2022 om 23:46

Voor Feyenoord is elke talentvolle speler met restwaarde die wordt gehaald een stunt na de periode Van Geel. Zoals @myvision aangeeft als ik hem goed begrijp is het mooi dat dit soort jongens naar de Eredivisie komen. Misschien wel mede door de goede Europese prestaties van onze Nederlandse clubs afgelopen seizoen

28 juni 2022 om 00:02

Zeker. We kunnen het op andere topics ook gewoon eens zijn haha. Ik wil juist dat de concurrentie nationaal zo sterk mogelijk is omdat we elkaar dan naar een hoger niveau drijven en ik wil internationaal zo lang mogelijk van onze clubs kunnen genieten omdat het dan een beetje 'wij' is en ik het Nederlandse voetbal vaak het mooiste voetbal vind om naar te kijken. Vaak als underdog toch domineren, heerlijk.

28 juni 2022 om 04:49

Haha ik ben zo blij dat nu dit soort type spelers aan Feyenoord worden gelinkt ipv altijd maar weer de spelers die een beetje uitblonken bjj Heerenveen, Groningen en de Fortuna's in Nederland

28 juni 2022 om 09:46

@myvision Af en toe wel maar ik ben het ook vaak genoeg wel met je eens hoor

Heerlijke transfersoap, voor mijn gevoel een van de leukste transferzomers sinds jaren. Alleen de uitgaande klappers van de top 3 (buiten Haller, dus Martinez, Timber, Sinisterra, Kökcu, Gakpo, Sangaré) moeten nog op gang komen. Ook veel kleinere clubs met leuke spelers (Sparta, Yilmaz naar Fortuna, Tannane bij NEC).

27 juni 2022 om 23:44

Dat maakt de binnenkomende klappers alleen maar interessanter. Ik geloof trouwens niet dat Martinez en Timber beide verkocht gaan worden.

28 juni 2022 om 00:10

Timber had toch juist bijgetekend, of heb ik dat mis?

28 juni 2022 om 00:24

Nee, moet nog volgens mij. Ergens midden 2020 had hij bijgetekend.

28 juni 2022 om 00:49

@myvision. Nee beide zal sowieso niet Ajax zal wel gek zijn. Net als PSV overigens, verwacht dat Sangaré nog een jaar blijft. Ze weten het ‘nieuwe project’ mooi te verkopen (zoals aan Benitez).

Mocht deze speler daadwerkelijk komen heb je in 1 klap heel veel kapitaal binnen gehad. 1 of 2 goede seizoenen en flink wat interlands verder en hij kan zomaar een recordbedrag opleveren. Dit is echt een serieus talent.

Het is eigenlijk te mooi om waar te zijn. Of er moet iets heel raars zijn dat zijn idool Julio ricardo cruz was of dat hij vanwege kalou naar feyenoord wil ofzo. Zou die finale plaats zoveel impact hebben op spelers misschien? Maar ik heb het gevoel dat er iets is aan hem wat Zürich wel weet, maar anderen niet. Wat nog niet in een scoutingsrapport naar voren is gekomen...

28 juni 2022 om 00:18

Die finaleplaats maakt zeker verschil. Ik zag zowaar de naam Feyenoord voorbij komen in het lijstje met clubs dat de Super League "vergat". Ajax zat daar overigens ook bij, maar een Europese finale zal daar zeker van invloed op zijn geweest, itt wat veel mensen hier over de Mickey Mouse Cup. Het was overigens een Engels filmpje, mocht jehet je afvragen.

28 juni 2022 om 11:26

Ben wel benieuwd naar dat filmpje mocht je de link toevallig nog ergens hebben.

28 juni 2022 om 00:43

T-Star, de Eredivisie staat bekend als ideale competitie om je te ontwikkelen én als competitie waarin je als spits goed aan je trekken komt. Daarnaast heeft Slot bewezen spelers beter te maken, heeft Feyenoord Europees indruk gemaakt en is het gegarandeerd van Europa League

Wat een relativerende clubwatcher heeft Feyenoord toch.... Martijn, ik begin je zat te worden met je suffe verhalen en analyses

28 juni 2022 om 00:15

Ben hem al tijden zat. Hij pretendeert een kritische, realistische journalist te zijn. In feite gaat hij gewoon altijd van het negatieve uit en maakt hij de denkfout dat pessimisme hetzelfde als realisme is

28 juni 2022 om 00:18

@bobiku; dat is niet het beeld dat ik van hem heb op basis van de Dickvoormekaarpodcast. Afgelopen seizoen was 1 grote lofzang voor Slot en Arnesen, met de nodige zelfspot erbij.

28 juni 2022 om 00:32

Ik heb het een paar keer geluisterd, nadat mensen hier wel enthousiast waren. Vond hem daarin wel te pruimen, maar op journalistiek gebied... niet mijn ding

28 juni 2022 om 06:01

Wordt inderdaad tijd dat z'n podcast weer begint. Daar is 'ie samen met Michel wél leuk om naar te luisteren inderdaad. Maar goed, dan speelt ie ook niet meer de rol van boze journalist.

28 juni 2022 om 00:21

Enkel zijn gezicht stooet mij al, maar bij hem is het telkens open deuren en herhalen wat allang in de media is geweest.

28 juni 2022 om 00:50

@ Njfromvol

Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Wat jij hebt met Krabbendam, heb ik weer met Valentijn en Mike Verweij van de Telegraaf.

Los hiervan zou het natuurlijk prachtig zijn als Feyenoord Gnonto weet te strikken. Hoe meer goede spelers naar de Eredivisie hoe beter. Dan heeft Feyenoord een groot talent met veel potentie en restwaarde. Plus je kunt ermee voor de dag komen in de EL. En nationaal wordt de competitie sterker en aantrekkelijker. Ik zie win-win.

28 juni 2022 om 06:57

Echt he, fijn zo'n clubwatcher die altijd negatief is over de club en steevast ernaast zit en eigenlijk nooit een primeurtje heeft. Nu ook weer roepen dat Gnonto in Ivoorkust is geboren terwijl die jongen gewoon in Italië is geboren (van Ivoriaanse ouders). Wat een pannenkoek is die gozer ook en dan heb ik het nog niet eens over die dooie uitstraling.

Dat Feyenoord zover is met een talent van dergelijk kaliber toont in ieder geval aan dat ze goed bezig zijn in Rotterdam. Kan daar als PSV'er alleen maar respect voor hebben. Waar John de Jong zich richt op huurlingen en spelers zonder restwaarde weet Arnesen wel hoe je je kapitaal op het veld moet zetten. Is natuurlijk niet voor niets de man die Ronaldo ooit naar Eindhoven haalde

27 juni 2022 om 23:54

Volgens mij was dat Piet de Visser.

27 juni 2022 om 23:57

Piet de Visser ontdekte hem als scout inderdaad, maar Arnesen was de man die hem uiteindelijk binnen wist te halen

28 juni 2022 om 00:20

Mogelijk binnen wist te halen. Ik geloof het pas als hij naast Arnese zit met een rood-wit shirt in zijn handen.

28 juni 2022 om 00:21

Waarom zit aad de mos steeds de ontdekking van ronaldo9 te claimen dan.En helemaal eens over jp de jong, davilla. Gewoon ongeschikt en te licht. Psv wordt er absoluut niet sterker op onder zijn technisch bewind

28 juni 2022 om 00:52

@Davilla_7, @bochherief. Wacht dan op zijn minst deze transferperiode af. Vind John de Jong echt wel een aantal flaters heeft geslagen maar Ramalho voor 2.5 miljoen, Götze gratis en met winst verkocht en Sangaré zijn weer voorbeelden van betere aankopen. Net als Benitez (op voorhand).

28 juni 2022 om 01:58

Met winst? Als het waar is dat hij 3 miljoen per jaar verdiende, zit je al op 6. Dan nog z’n tekengeld..

28 juni 2022 om 05:30

Gotze en Sangare helemaal mee eens. Maar Ramalho kan er toch vrij weinig van? Ik kan me niet voorstellen dat hij in de basis staat komend seizoen eerlijk gezegd

28 juni 2022 om 09:12

@debosuil. Winst die je maakt op de verkoop is verkoopbedrag minus de transferwaarde op de balans. Aangezien Götze gratis kwam, zal die waarschijnlijk voor 0 euro op de balans hebben gestaan. Tekengeld ben ik met je eens, maar dan is er nog steeds winst gemaakt (götze kreeg echt geen 4 miljoen).

Gaan we opeens bij alle transfers de salarissen eraf halen? Hoeveel heeft City dan wel niet uitgegeven aan 'transfers'? Salarissen hoort gewoon bij de dagelijke bedrijfsvoering en een speler verkopen boven de waarde op de balans (boekhoudkundig correct) of boven het aankoopbedrag (handiger voor de buitenwereld) is gewoon winst.

28 juni 2022 om 09:14

@diego_forlan. Oke Ramalho is geen voltreffer, maar voor 2.5 miljoen de beste verdediger (niet mijn woorden) van Oostenrijk binnenhalen klinkt als een no-brainer.

28 juni 2022 om 09:22

Hij aardt slecht, maar de reserve-aanvoerder voor 2,5 miljoen binnenhalen is toch best goed te noemen?

28 juni 2022 om 09:47

De beste verdediger van Oostenrijk was Trauner

28 juni 2022 om 10:11

@mikeo110. Ik dacht andersom, maar zie dat Ramalho zelf heeft gezegd dat Trauner vaak boven hem is gekozen. Kan alleen niks er verder over vinden per jaar.

Vind dat Feyenoord goede aankopen doet sinds Frank Arnesen er zit; nu al Danilo en Taabouni… wellicht nog deze jongen erbij. Allen spelers met nog veel potentie, die je straks ook met winst weer kan verkopen. Dat brengt Feyenoord alleen maar verder.
Heb deze jongen nooit zien speler, de selectie bij het B elftal is leuk.. laten we hopen dat als het doorgaat, het een aanwinst wordt waar iedereen veel plezier van heeft.

Laten we wel wezen, de Nederlandse competitie deed het afgelopen jaar goed. Het is een behoorlijke kraamkamer voor talent en Feyenoord speelde en Europese finale. Dat zijn allemaal serieuze redenen om naar Feyenoord te komen. Daarnaast is er een echte vacature in de spits en is je kans op speeltijd enorm.
Ik denk dat als deze jongen een goede zaakwaarnemer heeft dat het een hele verstandige keus is om bij Feyenoord te gaan ballen als opstapje naar de grote competities. En gezien de transfersommen die Feyenoord vaak krijgt (15-25mln max) kan hij ook makkelijk weg als die succesvol is.
In mijn optiek een hele goede match voor zowel speler als club, ik hoop dat die het goed gaat doen!

het is voor jullie te hopen dat hij net zo veel indruk maakt als andere jonge top talenten die bij hun nieuwe club kwamen. Ageuro kwam binnen bij Atletico en had meteen een top seizoen Haaland hetzelfde bij Dortmund Foden bij City Havertz besliste de finale voor Chelsea Rashford Greenwood hadden een geweldig debuut seizoen bij United Vlahovic bij Juventus als hij een net zo groot talent is als deze spelers dan mag hij er aankomend seizoen wel minimaal 15 maken in de eredivisie en 7 in Europa.
en dan kan je hem over 2 jaar misschien voor 35/40miljoen verkopen en als hij flopt dan kan je hem altijd nog lozen voor rond de 10 miljoen. want dan is er vast een andere club die een gokje wilt wagen

28 juni 2022 om 03:57

Gnonto alvast in een mooi rijtje wereldtoppers. Je legt de druk er goed op. Neem aan dat je de Zwitserse competitie ook op de voet volgt.

28 juni 2022 om 10:33

Nee zie je toch, hij heet ronaldothegoat7. Enige wat hij kijkt dus.

Ik lees veel hype over deze speler, maar wie heeft hem echt zien spelen? Hoe goed is die jongen daadwerkelijk? Ik las dat die jongen 170cm is, kan hij alleen in de spits of is het meer een vleugelspeler?

28 juni 2022 om 00:43

Hij kan op alle posities voorin en op 10 uit de voeten. Maar nee, ik heb hem nog nooit zien spelen.

28 juni 2022 om 11:11

Praat je dan dus anderen na? Dat is een beetje een dingetje, heb ik het idee bij deze jongen. Daar is op zich niks mis mee, maar het zorgt wel voor een hype op een hype op die manier. Ik houd liever wat meer contact met de grond.

Misschien heeft een jongen uit Ivoorkust er altijd van gedroomd om voor Feyenoord te spelen, zegt ie. Ik kan me er helemaal niks bij voorstellen. Ja, als je 8 bent en een club uit een ver land verovert de wereld met topvoetbal, dan kan dat. Zoals Feyenoord in 1970, oranje in de jaren erna, of voor mijn part Ajax in 1995. Maar deze gaat is 18, toen hij opgroeide was Feyenoord Europees helemaal nergens.

28 juni 2022 om 00:23

Veel Nederlanders dromen van Barcelona omdat Cruijff daar speelde en de club zodoende in Nederland een bijna mythische uitstraling heeft gekregen. Misschien heeft Kalou eenzelfde soort effect voor Ivorianen, geen idee.

28 juni 2022 om 09:42

Salomon Kalou speelde tot 2006 bij Feyenoord. Toen was Gnonto 2. Lijkt me onwaarschijnlijk.

28 juni 2022 om 01:17

Feyenoord heeft afgelopen seizoen FC Luzern opgerold. Misschien heeft hij zo genoten van het spel van Feyenoord of is hij onder de indruk geraakt van het Legioen.

28 juni 2022 om 09:41

Ja dat kan, maar hij is international en kan overal naar toe. Dan zijn er andere clubs die afgelopen seizoen een mooie winst hebben geboekt, in alle lagen van het Europese topvoetbal. Een zo'n wedstrijd lijkt me onvoldoende.

28 juni 2022 om 10:29

Hij heeft 1 interland gespeeld in de periode dat ook Senesi voor Italië werd opgeroepen. Vervolgens werd laatstgenoemde ook opgeroepen voor Argentinië, waarin hij een half uur mocht voetballen.

Indien er vervolguitnodigingen volgen kan je pas spreken van international. De toekomst zal het uitwijzen.

Het heeft natuurlijk ook met die jongen zelf te maken, eigenlijk bepaald hij gewoon. Hij denkt duidelijk aan zijn carrière. Hij weet dat hij bij Feyenoord basis zal spelen. Meedoen bovenin in Nederland, en in Europa zal spelen.

28 juni 2022 om 08:56

Dat is het hoogstwaarschijnlijk ook, Feyenoord zal hem een plan hebben voorgelegd waar hij ws veel speeltijd krijgt op een niveau hoger dan bij Zurich. Zijn keus voor Zurich gaf indertijd ook al aan dat ie z'n carriere stapsgewijs wil opbouwen. Vermoedelijk zal er voor Zurich wel een doorverkooppercentage in zitten.

De keuze voor Feyenoord is toch niet zo'n vreemde? Hij koos toch ook ooit om van de jeugd van Inter naar Zürich te gaan terwijl die naar Arsenal kon? Daarnaast lees ik inderdaad dat eer kapitaalkrachtigere clubs interesse hadden. Maar ik kan mij niet voorstellen dat die bij clubs als Napoli of zelfs Ajax veel speeltijd zou krijgen. En ja dat iemand dan Feyenoord boven PSV of Freiburg verkiest dat kan toch? Het is niet dat ze Real Madrid verslaan.

Hoe Feyenoord het dan financieel voor elkaar krijgt dat is een ander verhaal.

28 juni 2022 om 08:05

Blijkbaar is het alleen een prestatie als je Real Madrid verslaat, doet me weer denken aan de conference league, terwijl we dat niet eens weten. Als deze jongen al eerder Arsenal heeft afgewezen en Inter achter zich liet voor Zurich, lijkt hij meer met zijn carriere bezig te zijn dan met geld. Voor mij maakt het ook niet uit, ook als niemand anders zich gemeld had. Ben vooral blij als het lukt zo'n talentvolle speler binnen te halen. Met in de hoop dat hij zich blijft ontwikkelen bij ons zodat wij een goede speler erbij hebben en die ons dan straks hopelijk nog wat centen oplevert.

Krabbedam kan je niet serieus nemen met zijn uitspraken-Alle zaakwaarnemers die je belt weten het ook niet en alle scouts die je belt hebben ook geen idee-

Welke zaakwaarnemers en scouts zou hij dan bellen? En kun je dan überhaupt verwachten dat zij weten hoe Feijenoord hun transfers voor elkaar krijgt? Vreemde manier om uiting te geven aan je eigen onbekendheid met de gang van zaken. Zo van; ik heb ze echt allemaal gecheckt, zij weten het ook allemaal niet, dus het is helemaal niet erg dat ik het ook niet weet.

Misschien heeft deze jongen ook gewoon een goede begeleiding die niet perse denkt aan waar hij op dit moment het meeste kan verdienen, maar eerder denkt aan zijn ontwikkeling. Wat dat betreft is Feyenoord op dit moment best een aardige keuze: De NLse competitie is een mooie plek om je als aanvaller te ontwikkelen; je hebt zeker een goede kans op gewoon een basisplaats; Slot is wel een trainer met een visie en een die spelers echt beter kan maken. Voor die jongen is het echt geen slechte stap, en wellicht zit er gewoon een verstandig management achter die hem vertelt: dit kan goed zijn op lange termijn voor je carrière.

Als dit echt gebeurd, is dit echt een fantastische transfer en heeft Arnessen het fantastisch gedaan, kunnen Hamstra en Huntelaar nog wat van leren! PSV heeft al een top transfer, de keeper en Feyenoord weet dit uit de hoge hoed te toveren. Echt Chapeau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Italië
494 fans
Aanvaller, 37 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren