Elfrink reageert met cynische tweets op PSV-geruchten over James Rodríguez

Maandag, 27 juni 2022 om 19:03Yvo van Dorst • Laatste update: 07:59

Zoals eerder al werd verwacht is de kans erg klein dat James Rodríguez een contract gaat tekenen bij PSV. Maandag meldde ESPN-commentator Martijn van Zijtveld dat de Colombiaan gesignaleerd was bij de vaste fysiotherapeut van de Eindhovenaren. Meerdere bronnen melden echter aan het Eindhovens Dagblad dat de komst van James niet reëel is.

Van Zijtveld gaf in eerste instantie aan dat het gerucht zeker niet uit de lucht was gegrepen. De commentator van ESPN schreef op Twitter dat PSV daadwerkelijk bezig is met zijn komst. De aanvallend ingestelde middenvelder zou zelfs al zijn gespot in Eindhoven. "Op persoonlijk titel kan ik melden dat James Rodríguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet. Tovert Marcel Brands deze daadwerkelijk uit z'n hoge hoed?", aldus Van Zijtveld.

Van Zijtveld kwam anderhalf uur na zijn 'primeur' over Rodriguez met meer duidelijkheid. "Ok, allemaal even rustig ademhalen! James Rodriguez zou gezien zijn bij Topsupport. Degene die het doorgaf tipte mij eerder ook al over Hoever. Dit bleek te kloppen. Maar nu betekent dit natuurlijk niet gelijk dat James morgen (dinsdag, red.) bij PSV tekent." De geruchten werden vervolgens de kop ingedrukt door Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, die met een cynische tweet reageerde op de 'primeur' van Van Zijtveld. “Iemand die nog iets op persoonlijke titel wil delen misschien? Speelt er nog iets rond PSV?”

James zou graag weer in Europa gaan voetballen, maar zijn contract bij Al-Rayyan loopt nog door tot 2024. Geïnteresseerde clubs zullen dus een transfersom moeten betalen. Het salaris van James vormt naar verluidt ook een groot struikelblok. De middenvelder strijkt nu jaarlijks een bedrag van dertien miljoen euro op, maar hij is bereid om hier een gedeelte van in te leveren. PSV kan nog geen kwart bieden van wat James nu binnenhaalt aan salaris, waardoor de kans op een deal tussen beide partijen erg klein is.

Waar een mogelijke transfer van Rodriguez naar het rijk der fabelen verwezen kan worden, is PSV volgens Elfrink wel concreet bezig met een terugkeer van Luuk de Jong. Sevilla is echter nog niet akkoord met de transfersom die de Eindhovenaren willen bieden. De Andalusiërs verlangen minimaal zes miljoen euro voor de spits en ook het salaris wat De Jong wil opeisen gaat een probleem vormen. De Nederlander staat zelf erg welwillend tegenover een nieuw avontuur in Eindhoven, maar beide clubs moeten er eerst uit zien te komen.

Verder heeft PSV Xavi Simons en Savinho tot de belangrijkste versterkingen gebombardeerd. De negentienjarige Nederlander en de achttienjarige Braziliaan moeten allebei op huurbasis naar de club komen. De bedoeling is dat de transfer van Savinho voor dit weekend afgerond gaat worden. Meerdere bronnen melden aan het Eindhovens Dagblad dat PSV al erg dicht bij de komst van Simons PSV is, maar dat men in Eindhoven 'pas wil juichen' als alle handtekeningen zijn gezet.Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door reiniersz)

Wilde Cristiano Ronaldo niet ook naar een andere club toe?

27 juni 2022 om 19:09

Volgens mij wel😉

27 juni 2022 om 21:07

Hartstikke welkom! We hebben nog een spits nodig

Martijn van Zijtveld is toch over het algemeen redelijk betrouwbaar. Waarom zou hij dat gezegd hebben? Overigens denk ik ook dat het een broodje aap is.

27 juni 2022 om 19:15

Omdat zijn bron rondom Hoever ook gelijk had. Dus hij dacht ‘het zal deze keer ook wel kloppen dan’. Neemt niet weg dat Elfrink niet moet gaan doen alsof hij de enige alwetende is rondom PSV, want Elfrink zit er zelf ook 9 van de 10 keer naast.

27 juni 2022 om 19:21

Elferink zit er 9 van de 10x naast? Nou na mij weten is Rik toch wel één van de meest betrouwbare watcher.

27 juni 2022 om 19:33

Bullshit. Elfrink is juist erg betrouwbaar.

27 juni 2022 om 19:40

Elfrink die er 9 van de 10 keer naast zit? Lol. Heb je 1 voorbeeld? 😅 Als er iemand voorzichtig is met nieuws brengen dan is het wel Rik Elfrink.

27 juni 2022 om 20:47

@Eindtovenaar Je hebt gelijk, ik was inderdaad in de war met die van de VI 🙄

27 juni 2022 om 19:15

Omdat hij af gaat op een "ooggetuige"
Hij gooit dus zomaar iets de wereld in op basis van helemaal niets.

27 juni 2022 om 19:22

Niveau Juice TV haast. Drift om te scoren.

27 juni 2022 om 19:29

Of op basis van een ooggetuige? In dat geval is het niet helemaal niks.

27 juni 2022 om 19:44

Je kan niet af gaan op iemand die zegt iemand te hebben gezien ergens. Dan moet je research doen voor dat je zoiets brengt. Het insta account van PSV wordt nu bestookt met Announce James en kom met James bla bla bla. Je moet pas met iets komen als je zeker weet dat er iets is. Zoals met Gotze vorig jaar met die foto. Dat is pas bewijs. Ik kan ook op twitter roepen dat ik Ronaldo in Leeuwarden heb gezien. Kom op zeg. En dan ook nog die mensen die beelden van James op een loopband van jaren geleden plaatsen en doen alsof dat nu bij PSV is.

27 juni 2022 om 20:33

Je weet toch niet wie de ooggetuige is? Als het een onbekend iemand is die ‘m een dm heeft gestuurd moet je het niet de wereld inhelpen. Als het je schoonzus is die daar receptioniste is en je al aan eerdere primeurs heeft geholpen dan snap ik dat je het wil delen. Denk dat we vooral af moeten wachten of het waar is of niet en dan een kant gaan kiezen. Hem nu afzeiken zonder dat we weten dat het niet klopt is natuurlijk ook vreemd.

Ipv simons en savinho te huren, zouden ze dit soort jonge talentvolle (savinho kan er niks van trouwens) spelers moeten kopen en een oude vedette als James juist huren. Die jp de jong heeft er echt de ballen verstand van, wat een ongelooflijk wanbeleid in Eindhoven onder zijn termijn als technisch directeur.
James moet naar de Nederlandse competitie, zie hem graag komen met z'n flair.

27 juni 2022 om 19:45

Als ze het andersom konden doen hadden ze het misschien ook gedaan. Maar je suggereert van alles terwijl je niet eens weet hoe de contracten van die jongens eruit zien. Jij noemt het wanbeleid, maar beide worden in Europa als goede talenten aangeschreven en vertegenwoordigen een flinke waarde, dan is huren een veilige manier en kan in een seizoen zowel sportief als financieel wat opleveren.

27 juni 2022 om 19:48

Ik geloof niet in huren. 1 speler ok, maar als je halve basis bestaat uit huurspelers heb je op lange termijn gewoon een probleem.
Elk jaar puzzelen met selecties, en een fout is zo gemaakt. Geen continu basis, altijd gokken met nieuwe spelers. Geen financieel vermogen. Ik zie nul meerwaarde in deze strategie

27 juni 2022 om 19:49

Je weet niet eens wie de td van PSV is. Jp...

27 juni 2022 om 19:58

Simons en Savinho zijn nog niet gehuurd, en de constructie is nog helemaal niet bekend. Lekker voorbarig. En dan JP de Jong…

en wat denk je dat James gaat kosten? Verdient daar >10 miljoen en heeft 8 miljoen gekost en contract tot 2024.

27 juni 2022 om 20:05

Ik reageer op een artikel. Voorbarig of niet, dan mogen we dus alleen maar achteraf reageren wanneer alles is afgerond en contracten openbaar zijn gemaakt? Of mogen we uitgaan van bronnen, waarop artikelen zijn gebaseerd. Ik kies voor t laatste, dank je wel.

27 juni 2022 om 21:13

Dan ben ik toch wel heel benieuwd waar jij vandaan haalt dat Jp de Jong de TD'er van PSV is.

27 juni 2022 om 22:17

@TVM1987. Dan moet je bij Bocherief zijn, die noemt hem zo.

27 juni 2022 om 22:18

@bochherief. Nee ik snap je punt, maar Elfrink heeft op Twitter ook gezegd dat PSV de constructie zo wil dat ze er zowel sportief als financieel van profiteren.

Ik zie eigenlijk niet in waarom dit zo onmogelijk is volgens sommigen. We spreken hier over een speler die toch al op leeftijd begint te komen, in het midden-oosten speelt voor de centen en die schijnbaar wil terugkeren naar Europa. Dit is nu echt zo een typische Turkse transfer vind ik persoonlijk. Veel geld stoppen in een oudere speler van naam die het niet meer laat zien. En als een Galatasaray of Fenerbahçe hem zou kunnen halen, waarom een PSV dan niet?

Verder denk ik trouwens niet dat het een heel goede transfer zou zijn. Je ziet wat dit soort transfers de Turkse voetbalwereld gebracht hebben.

27 juni 2022 om 19:16

En ja uiteraard is het grootste struikelblok het financiële, maar wie weet.

27 juni 2022 om 19:18

Geen idee maar Turkse clubs zijn kapitaalkrachtiger dan de Nederlandse naar mijn professionele mening, ajax uitgezonderd. Maar ajax is op salarisvlak weer gierig.
Ben het oneens met je dat hij geen meerwaarde is voor de nl competitie. Zijn flair alleen al zorgt voor 10% meer uitstraling van onze competitie. Met die 13 in een dozijn spelers die er veel op de nederlandse velden lopen gaan we het niet redden.

27 juni 2022 om 19:23

Heeft Götze de eredivisie meer uitstraling gegeven? En bij Galatasaray liepen een paar jaar geleden Drogba en Sneijder rond, 100 keer grotere namen dan James. En het valt zo te zien ook wel mee wat die de Turkse competitie gebracht hebben.

Ik zou het een leuke transfer vinden voor PSV en een speler die zeker wel wat zal brengen, maar ik heb het gevoel dat velen meer van James maken dan hij momenteel is.

27 juni 2022 om 19:24

Ja, gotze heeft de eredivisie meer uitstraling gegeven. En was ook van meerwaarde. Van James verwacht ik hetzelfde.

27 juni 2022 om 19:28

boccherief Als je Ajax gierig noemt dan zijn turkse clubs gokverslaafd

27 juni 2022 om 19:29

En op basis van wat heeft Götze de eredivisie meer uitstraling gegeven? Kijkt de gemiddelde Spanjaard of Italiaan nu anders naar de eredivisie? Ik durf te opteren dat de meerderheid van de gewone voetbalfans met moeite wist dat hij bij PSV speelde.

Of valt dat allemaal heel goed mee de invloed van zo een speler en doen vooral de prestaties van Ajax en dit jaar Feyenoord in Europa iets voor het aanzien van de competitie?

27 juni 2022 om 19:32

@lierse: De Drogba en Sneijder van Galatasaray had ik op dat moment heel graag in Nederland gezien. Als Ajacied natuurlijk het liefst bij Ajax, maar bij PSV of Feyenoord had ik ook prima gevonden. Daar droop zoveel talent vanaf dat ze op 60% de hele Eredivisie aan flarden hadden gespeeld.

27 juni 2022 om 19:33

Lierse als je niet snapt dat grote namen qua aanzien het verschil maken, dan kan ik weinig voor je betekenen. Waarom denk je dat man city zo groot is geworden? 1 naam: Robinho. Hem hebben ze weten te foppen, en daarna kwamen 1 voor 1 de grote namen naar city.

27 juni 2022 om 19:35

Dat snap ik zeker want dat waren echt gewoon nog goede spelers op dat moment. Maar zelfs zo een spelers hebben nu geen gigantische invloed gehad op de sfeer die er in Nederland rond de Turkse competitie hing.

Idem met Yilmaz. Leuk dat die nu voor Fortuna speelt, maar dat wordt echt groter gemaakt dan het is door sommigen. Zo speelt Kagawa al even bij STVV, zou ook zogenaamd goed zijn voor de reputatie van de Belgische competitie. Ik durf echter te betwijfelen dat veel mensen op dit forum überhaupt wisten dat hij daar speelde.

27 juni 2022 om 19:36

Hahahaha. Man City is in niks groot geworden door Robinho. Die zijn groot geworden door 1 ding: geld. Niet door de reputatie van 1 speler.

27 juni 2022 om 19:37

Joe boeie. Jij bekijkt altijd alles zo negatief. Ik ben doordat gotze bij psv speelde meer naar psv gaan kijken. En er zijn echt wel meer nensen in nederland die er zo over denken. Vanuit het buitenland betwijfel ik ook of er meer aandacht was voor de eredivisie vanuit het buitenland, maar wat maakt dat uit?

27 juni 2022 om 19:38

@lierse. Geld hielp hen niet. Grote namen wilden niet komen. Robinho kwam over de brug, en daarna volgende de grote namen. Zoek maar op. Ik heb niet de indruk dat je het volgt, getuige ook je opmerking over Drogba en sneijder. Dat waren 2 vedetten toen galatasaray hen aantrok.

27 juni 2022 om 19:43

En waarom ging Robinho naar City denk je?

27 juni 2022 om 19:50

Hij dacht dat ie elders had getekend. Zoek het op

27 juni 2022 om 19:56

Ik ken het hele verhaal hoor, het is niet knap dat je een van de meest bekende voetbalanecdotes kent. Maar denk je dat hij voor een appel en een ei daar ging voetballen?

Je ziet het bij al die clubs. Als je maar met genoeg geld komt aanklooien dan gaat er wel degelijk iemand over stag gaan uiteindelijk. Doen alsof een club die gewoon miljarden euros te investeren had zijn gehele succes te danken heeft aan 1 speler is gewoon belachelijk. Zeker omdat dat een club was die in een aantrekkelijke competitie speelt. Of ga je nu echt beweren dat City die bijna 200 miljoen euro aan spelers in diezelfde zomer als dat Robinho gehaald werd niet had kunnen uitgeven als die toen niet getekend had?

27 juni 2022 om 20:01

Ik geloof niet dat je op de hoogte was. Het lijkt erop dat je bakzeil probeert te halen. Maar is ook niet belangrijk verder. Waar t om gaat is is dat grote namen een positief effect hebben op selecties en competities. De uitstraling groeit daardoor mee.

27 juni 2022 om 20:13

En ik vraag daar bewijs of een goed voorbeeld van. Lukt je alleen niet zo goed.

Je kan alleen maar zeggen “ja Götze heeft een positieve invloed gehad” en “Man City heeft alles te danken aan Robinho”. Ja dan wordt het moeilijk.

27 juni 2022 om 20:18

Dat Robinbo bij City speelde heeft vast geholpen om meer grote namen vast te leggen maar om te stellen dat City alleen door hem zo groot is geworden is te absurd voor woorden.

27 juni 2022 om 22:41

Lierse, waarom zou het niet beide kunnen zijn dan?

Newcastle had met hun geld ook al de Neymars of Messi's van deze wereld kunnen halen. Waarom komen die niet? Met name omdat het niveau van de club te laag ligt. Om te groeien heb je geld nodig, maar ook spelers die op jouw niveau willen komen voetballen. Dat gaat hand in hand.

En Götze heeft de Eredivisie zeker meer uitstraling gegeven. Ajax zat internationaal natuurlijk al een tijdje in de lift. Dat een naam als Götze bij PSV komt spelen, maakt het niveau/de status in de top van de competitie breder en dus weer aantrekkelijker voor anderen om naar de competitie te komen. Dat een talent met de status van Gnonto voor Feyenoord kiest (lijkt het nu op), maakt de competitie en Feyenoord ook weer aantrekkelijker etc. De namen die nu naar de Eredivisie komen zouden een paar jaar terug niet gekomen zijn voor mijn gevoel. De Eredivisie in t algemeen zit gewoon in de lift mede doordat mensen met status komen.

27 juni 2022 om 22:50

Ik durf dus oprecht te betwijfelen dat 1 speler zo iets doet. Het zal enige invloed hebben, maar vraag aan de gemiddelde Engelsman waar Götze speelt en die zal niet weten dat dat bij PSV is. Want het is ook niet dat het een speler zoals Neymar is die wereldberoemd is en wereldwijde aandacht krijgt bij een transfer.

In het eigen land is het allemaal heel veel aandacht. In het buitenland valt dat allemaal gigantisch mee durf ik te beweren. Prestaties van teams zijn veel belangrijker denk ik.

27 juni 2022 om 23:39

Oh nee, maar ik bedoel ook in mindere mate wij als (internationale) kijkers. Hier en daar zullen wel wat mensen iets meer op PSV letten als ze erachter komen dat Götze daar is opgedoken. Maar dat lijkt me ook niet een erg groot/belangrijk verschil.

Het gaat mij meer om hoe andere voetballers naar PSV kijken. Het feit dat een naam als Götze bij PSV speelt/speelde kan toch een reden zijn dat iemand iets eerder tekent. En natuurlijk zal iemand niet puur vanwege Götze tekenen, maar PSV kan het wel gebruiken om de club goed te verkopen als goed project (of hoe je het wil framen). De laatste jaren lijkt PSV wel steeds meer spelers met een bepaalde status in te lijven. Aanwezige spelers met status, prestaties, geld, het is een beetje een kip/ei verhaal denk ik. Overigens gaven internationale pagina's toch best wat aandacht aan de Götze transfer destijds.

Het lijkt me toch dat spelers zich soms te groot voelen voor een club, zeker in een iets kleinere competitie. Zo'n Benitez tekent dat toch misschien sneller als een naam als Götze hem voor is gegaan (die nu weer CL gaat spelen). Max die debuteert bij Duitsland is ook zo'n status dingetje. Geeft Benitez ook hoop op Argentinië via PSV. En natuurlijk ben ik het met je eens dat prestaties heel belangrijk zijn daarbinnen. Lang verhaal kort, volgens mij ben ik het eigenlijk wel redelijk met je eens hahaha.

27 juni 2022 om 19:34

Als James 34 of 35 was had ik je gelijk gegeven maar hij is pas 30 he (binnenkort 31). Heeft normaliter dus nog wel wat goede jaren voor zich. Je maakt de vergelijking met Turkije maar toen Sneijder op zijn 29e of 30e naar Galatasaray ging was dat ook gewoon een razendknappe transfer waar de Nederlandse topclubs stinkend jaloers op waren (Sneijder was imo nog beter dan James, maar beiden buitencategorie voor Eredivisiebegrippen). Het scheelt gewoon nogal of iemand begin 30 is of al midden in de 30 is

27 juni 2022 om 19:41

Dan denk je misschien aan de James van 3-4 jaar geleden die nog bij Bayern en real op de bank zat. Deze James heeft echter een mislukt avontuur in de PL achter de rug en voetbalt nu in Qatar. Niet de leeftijd van een speler is per definitie relevant, maar de kwaliteit die hij momenteel heeft.

Uiteraard een mooie transfer en een mooie naam mocht het lukken, maar qua stuntgehalte vind ik dat wel meevallen. Want die vergelijking met Sneijder gaat echt wel niet op. Die kwam echt nog wel van een ander niveautje.

27 juni 2022 om 19:43

Gotze is de tekstboek case die jouw theorie onderuithaalt lierse. Had ook niks laten zien, was van meerwaarde voor psv. Theorieën zijn leuk, maar wij kijken naar de praktijk en die schetst een ander beeld dan jij hier schrijft.

27 juni 2022 om 19:46

Form is temporary, class is permanent luidt het gezegde toch? Götze had ook al een tijdje niets meer laten zien voordat hij naar PSV vertrok, maar ik heb volmondig van hem genoten in Eindhoven. Qua techniek en spelinzicht voor Eredivisie echt toplevel. Ik geloof wel dat James dat ook nog wel in zich heeft als hij het fysiek enigszins kan opbrengen, wat normaliter zou moeten lukken want hij is dus 'pas' 30

27 juni 2022 om 19:46

Wat is mijn theorie dan volgens jou? Want ik zie de casus Götze eerder mijn mening onderschrijven dan ze tegenspreken.

27 juni 2022 om 19:48

@Davilla, en Götze heeft ook zeker zijn meerwaarde gehad. Was 1 van de betere middenvelders van de eredivisie. Maar zo speciaal was het toch allemaal niet?

Uiteindelijk is Götze een goede speler geweest voor PSV. En James zal dat ook wel zijn mocht hij komen. Maar zo speciaal was het nu ook weer niet allemaal.

27 juni 2022 om 19:57

Speciaal is een rekbaar begrip, maar als PSV-supporter vond ik het wel degelijk speciaal om iemand met zoveel voetbalgogme in Eindhoven te zien spelen, iemand die in balbezit altijd de juiste keuzes maakt, waarvan de aannames en passes altijd in één keer goed zijn en die qua basistechniek gewoon ver boven de rest uitreikt. Dat is gewoon tamelijk uniek voor de Eredivisie. Maar als je puur kijkt naar zijn doelpunten en assists was hij inderdaad niet speciaal. Maar persoonlijk zou ik er voor tekenen als James naar PSV komt en dezelfde waarde voor de club kan hebben als Götze had.

27 juni 2022 om 20:01

Gotze heeft meerwaarde gehad voor psv. Meerdere analyses vanuit vi pro hebben dat met statistieken onderbouwd. Daarnaast ging voornamelijk tijdens de Europese wedstrijden veel aandacht uit naar de naam gotze vanuit de buitenlandse media en heeft hij ook echt hele goede wedstrijden gespeeld. Ik vond het speciaal dat hij naar psv kwam en heb genoten van zijn natuurlijke talent. Speelde hij altijd goed? Nee, maar het was wel speciaal dat hij 2 seizoenen bij psv heeft gespeeld. Heeft carrière weer wat nieuw leven ingeblazen en laten zien dat de eredivisie niet alleen van waarde is voor hele jonge talenten. Zou het leuk vinden als James ook naar Nederlandse club zou komen, maar dat we niet zo extreem de Turkse competitie achteraan gaan.

27 juni 2022 om 19:36

Maar je geeft het antwoord zelf toch eigenlijk al? Hij verdient 13 miljoen daar en PSV moest voor Zahavi en Götze constructies ‘bedenken’ om aan hun salarissen te kunnen voldoen. James gaat toch niet van 13 naar bijvoorbeeld 3?

27 juni 2022 om 19:44

Scepticisme is zeker op zijn plaats. Maar sommigen doen alsof het een superstunt zou zijn mocht het lukken. Vind ik eerlijk gezegd nu ook wel meevallen.

27 juni 2022 om 20:42

Financieel kan PSV dit niet betalen. James heeft een doorlopend contract ter waarde van 13 miljoen. Daar waar Gotze zonder contract zat.

En ja (oud) sterspelers geven je meer aanzien, individuele spelers hebben een fanbase die altijd benieuwd zijn naar de verrichtingen van hun idool. Kijk naar een Robben, trok volle zalen bij Groningen in de wedstrijden die hij kon spelen. Een Sneijder en Van Persie ging met name Nederlanders toch speciaal met een schuinoog naar Galatasaray en Fenerbahce kijken.

Daar boven op maakt zo’n grote naam ook indruk op mede spelers en potentiele versterkingen.

27 juni 2022 om 22:52

En heeft Groningen op de lange termijn iets gehad aan het feit dat Robben er een seizoen gespeeld heeft denk je? Als hij er zit zal het wel enige invloed hebben. Maar op de lange termijn wordt dat naar mijn idee allemaal gigantisch overdreven.

28 juni 2022 om 04:58

Vrij simpel.
PSV kan een kwart van zijn salaris betalen, dat zal max 4 mil per jaar zijn? Al heb ik het idee dat dat nog iets te enthousiast is.

Een galatasaray of Fenerbahce betaald volgend mij met gemak 8 miljoen per jaar aan spelers. Daarnaast geen kunstgras, vaak beter weer dan in NL etc.

Dus ik begrijp wel waarom Turkije een mooi gebied is voor oudere spelers.

Zoals je idd ook in je laatstr stukje aangeeft, moet je echt je kapitaal aan zo iemand uit gaan geven?

James teert alleen maar op een paar wedstrijden tijdens een WK. Verder heeft deze jongen overal laten zien dat hij niks speciaals is als voetballer. Waarom wordt dit bericht dan opgepakt alsof het om Ronaldo of Neymar gaat?
Hetzelfde met Gotze, die werd ook als een goddelijke superster gebracht door de media in het begin. Omdat hij tig jaar geleden in een WK finale had gescoord.
In het professionele voetbal ben je zo goed als je laatste 3 gespeelde wedstrijden en als je dan kijk naar een James dan zou ik zeker niet zo'n loon willen geven aan een speler die niks heeft gepresteerd.

27 juni 2022 om 19:21

Toevallig floreerden gotze en James op hetzelfde wk. Als gotze, die de afgelopen jaren niks heeft laten zien, van meerwaarde is geweest voor psv, waarom james dan niet?

27 juni 2022 om 22:39

Omdat de gok te groot is door het salaris wat deze jongens vragen.
Gotze is in mijn ogen geen constante meerwaarde geweest voor psv. Een handje vol wedstrijden waarin hij wel zijn meerwaarde heeft kunnen laten zien vind ik niet gevoeg voor het riante salaris dat hij heeft gekregen.

Je moet als PSV zijnde gewoon geloven in dit soort transfers. Groot denken, creatief zijn om een waardig Europa Leauqe elftal samen te smeden. PSV moet gewoon ieder jaar bij de laatste 16/8 van de europa leauqe eindigen.

Ik vind het misplaatste arrogantie van Elfrink. Alsof hij het altijd bij het juiste eind heeft als clubwatcher.In voetbal is alles mogelijk, wie had bij turkije-nederland gedacht dat de man die 3x scoorde seizoen erop voor fortuna zou spelen? Klaarblijkelijk is het leuk als een ander de plank een keer mis slaat.

James is echt zo'n jongen die knallend begint en daarna een beetje daarop gaat lopen teren. Daarom ook nooit bij een club echt onmisbaar geweest. Gevalletje Mido.

Ja heh heh tuurlijk komt James niet naar Nederland om in de Eredivisie te spelen. Denken ze nou in Eindhoven echt nadat Götze kwam dat nu iedere afgevallen superster in het PSV shirt wil spelen.. Gaat niet meer gebeuren.. Zelfs niet voor Ajax.. Soms zijn er Playstation-transfers.. Tenminste zo noem ik ze.. Dat is bijvoorbeeld Götze naar PSV en Siovas, Samaris, Burak Yilmaz naar Fortuna Sittard.. Dat kan eigenlijk niet maar toch gebeurd het.. Dat zijn Playstation-transfers.. Dus als James toch naar PSV zou gaan is het dus ook zo'n transfer!!..

Tja, als iemand wat roept over PSV is Elfrink er als de kippen bij om de kerk in het midden te houden en iedere vorm van stelligheid de kop in te drukken. Want los van het feit dat Van Zijtveld best wat zorgvuldiger had mogen zijn - Rodriguez traint vandaag gewoon bij Al Kebab vandaag - is onze Rik natuurlijk het andere uiterste. Niet te betrappen op een speculatie, een mening en zeer zelden op kritiek op PSV en grossiert bij elke gelegenheid hiertoe in verzachtende omstandigheden en cliché's. Waarvan de meest tenenkrommende wel: 'tja, tja... we gaan het zien...' Iemand die de term clubwatching zo letterlijk neemt en zelfs niet het beetje ruimte neemt om meer te beschrijven dan gras is groen en de lucht is blauw, moet niet pedant doen als zijn collega de plank een keertje misslaat. De triomfantelijkheid van deze tweet past hem ook helemaal niet.

27 juni 2022 om 23:28

Hij is inmiddels Fabrizio ook aan het opvoeden. Na kogeltje rond is Rik een beetje teveel in zichzelf gaan geloven. Ik vind het een prima maar ook saaie man. Het was leuker met Thijs Slegers als clubwachter.

27 juni 2022 om 23:43

Hij was ook al openlijk geïrriteerd, cynisch over de kritiek die veel supporters uiten op PSV’s vele ruimte voor huur in het transferbeleid. Daar zou zelfs de perswoordvoerder van PSV een kleur van hebben gekregen, van een journalist pruim ik dat soort voorkeursgedrag best slecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller00
W. BenítezKeeper10
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
J. BranthwaiteVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

326 fans
Middenvelder, 31 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren