Slot geeft deel van transferplannen prijs: ‘Dat soort spelers zijn interessant'

Maandag, 27 juni 2022 om 17:44Yvo van Dorst • Laatste update: 18:04

Arne Slot heeft maandagmiddag na zijn eerste training van de voorbereiding op het nieuwe seizoen een update gegeven over de transferplannen van Feyenoord. De Rotterdammers haalden met Danilo en Mats Wieffer twee spelers binnen, maar er zijn er een hoop meer vertrokken vergeleken met de selectie van vorig seizoen. Slot blijft vertrouwen houden in de transferplannen van de club. "Veel spelers die afgelopen jaar speelden, stonden hier op de training niet."

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door japie_krekel)
27 juni 2022 om 18:03

Een middenvelder die met 15 goals 1 op 2 loopt is toch niet verkeerd om erbij te hebben? Kokcu maakte er in zijn beste seizoen ooit maar 7 en Aursnes 1.. Dan heb je een type Til wel nodig om niet volledig van Sinisterra en een spits afhankelijk te zijn.

27 juni 2022 om 18:32

Pfff, dit soort vergelijkingen zijn zo nutteloos. Til is een middenvelder die veel in de 16 van de tegenstander komt. Voetballend is til gewoon heel matig, maar hij heeft een neus voor de goal en positie kiezen. Kokcu is een box to box die het spel verdeeld en dus veel minder in de 16 komt, eigenlijk helemaal niet, dus zijn goals zullen vooral van afstand zijn. Een aursnes speelt al helemaal controlerend en dus voor de eigen verdedigers, die zal dus helemaal zelden tot nooit een goal maken omdat zijn kwaliteiten en opdrachten daar niet liggen.. Dan kan je net zo goed zeggen dat til meer scoort dan Malacia of Geertruida..

27 juni 2022 om 19:25

Tis heel simpel: scorende middenvelders heb je nodig, anders kom je goals te kort. Of je moet een spits hebben die er 35 in legt....Til heeft zn waarde wel bewezen, met zn neusje voor de goal. Ookal draagt ie voetballend miss wat minder bij. Dessers was voetballend ook geen wereldwonder, maar daar hoorde je niemand over.

27 juni 2022 om 19:44

Daar hoor je niemand over? Ruimschoots de meeste Feyenoorders zijn blij dat dessers niet is gehaald hoor. Is gewoon een matige spits die een seizoen boven zichzelf uitsteeg. Was leuk geweest voor erbij, maar vroeg veel te veel salaris. Til hetzelfde, blijft een matige voetballer, zelfs slechter dan dessers, dus ik zie hem liever niet komen.

27 juni 2022 om 19:52

Vatros, je geeft zelf toch ook al deels uitleg waarom een Til van belang kan zijn. De andere middenvelders komen niet zo vaak in die positie en zullen niet zo vaak scoren. De 3e van de drie middenvelders heeft een meer aanvallende rol. zal vaker in de box komen en dus kansen krijgen om te scoren.dat wil nog niet zeggen dat die ze ook gaat maken. Til heeft toch gewoon laten zien dat hij dat kan. Of je denk een middenvelder te weten die dat vast ook goed kan en haalbaar is, of stel je voor om Kocku of Aursness meer rollen te geven die hen wel dichter bij de goal te laten komen? Ik bedoel; ik snap wel als je een mid zoekt die de goals vanaf het middenveld kan verzorgen, dat je dan uitkomt bij een speler die je inmiddels dat ook gewoon hebt zien doen voor je. Niks raars aan denk ik.

27 juni 2022 om 21:36

Nou ik hoop zelf eigenlijk meer een op een creatievere speler op die positie. Probleem is dat til ook gewoon een gigantisch salaris gaat op strijken, eentje die niet per se passen bij zijn kwaliteiten.. Voor erbij is het natuurlijk wel prima, maar ik denk dat slot hem gewoon weer als basisspeler gaat gebruiken. Misschien moet ik iets meer vertrouwen hebben in slot, haha, maar iets in mij ziet gewoon liever een iets betere voetballer op die positie.

27 juni 2022 om 18:40

Zolang hij gehaald wordt als extra optie voor de breedte lijkt het me een prima plan, hoeft niet standaard in de basis te staan.

Iedereen noemt het eventueel halen van die spits van Zurich een super stunt, maar heeft iemand hem uberhaupt ooit zien spelen om hem te kunnen beoordelen..? Iedereen gaat maar lukraak af op de verhalen van de media, maar ik geloof dat niemand hier op VZ de Zwitserse competitie volgt om vanuit eigen inzicht en oogpunt een oordeel te geven over Gnonto. Iemand die in eigen ogen heeft gezien wat zijn "bijzondere" talenten en kwaliteiten zijn..?

27 juni 2022 om 18:07

Dat vroeg ik me ook al af. Want wie kijkt er hier naar Italiaans jeugdvoetbal. Ik kende hem toevallig omdat ik Italië interessant vind, maar denk dat de meeste hier zoals over de hele wereld eigenlijk Italië niet echt volgen

27 juni 2022 om 18:08

Hij heeft 4 interlands voor de hoofdploeg van Italie gespeeld.

27 juni 2022 om 18:09

Ja en

27 juni 2022 om 19:17

Yesssss dan is het een topper

27 juni 2022 om 19:21

Dan moet je wat kunnen.
Je wordt niet zomaar voor de nationale ploeg opgeroepen..

27 juni 2022 om 19:24

Hoe bedoel je ja en? Dan mag je toch aannemen dat hij over enige kwaliteit beschikt? Hij staat daarmee in een rijtje van jongste debutanten met o.a Donnarumma, Tonali en Kean de afgelopen jaren. Spelers die het toch wel op enig niveau presteren.

27 juni 2022 om 19:27

"ja en"???? Okeyyy.
. die jongen is 18 jaar, heeft al 4 interlands gespeeld met al een doelpunt en een assist op zijn naam. Toch wel logisch dat mensen enthousiast zijn niet?

Of denk je dat die Italiaanen een willekeurige 18 jarige voetballer laten debuteren? En dat zijn doelpunt en assist meer geluk dan talent was. En dat ook Ajax en PSV interesse hadden; hun scouts zien het ook verkeerd hebben gezien ofzo haha

Nee ik denk dat het wel begrijpbaar is waarom sommmige supporters enthousiast zijn, mocht deze speler naar Feyenoord komen dan.

27 juni 2022 om 19:40

@MixMaster Leg dat maar uit aan Van Gaal met zijn Vincent Janssen. Geheel los van de komst van die Italiaanse jongen die wel wat schijnt te kunnen

27 juni 2022 om 20:07

Dan ben je met 18 geen koekenbakker, me dunkt.

27 juni 2022 om 21:46

Japie
Wat jij nu doet is met appels met peren vergelijken...

27 juni 2022 om 22:05

Hoezo? Jij zegt als je bij een nationaal elftal zit dat je automatisch een kwalitatief goede speler bent

27 juni 2022 om 22:12

Janssen zat niet op zijn 18e bij de selectie, zo simpel is het. Deze jongen lijkt me echt een veel betere speler dan Dessers. Ik zou persoonlijk niet verwachten dat Feyenoord een 18 jarige Italiaans elftal speler kan halen. Dus ja, goede move als het uberhaupt lukt.

27 juni 2022 om 22:40

Ik gaf ook duidelijk aan dat ik het niet over deze jongen had, maar over de stelling dat elke international automatisch een kwalitatief goede spelers is

27 juni 2022 om 22:50

@Japie; zijn er niet recent al genoeg topics over Oranje geweest waarin je je gal kun spuwen? Voor zover je pretendeert Feyenoorder te zijn zou het je sieren inhoudelijk iets bij te dragen of het topic over te slaan.
Bijv: op basis van de beelden die ik zag is het een bezig mannetje die niet bang is om te dribbelen. Heeft een kort en snel schot waarmee hij kan verrassen. Is snel en fysiek sterk maar ook erg klein.

27 juni 2022 om 22:56

Ik hoor op dit forum vaak dat je geen spelers mag beoordelen op basis van samenvattingen, dus aangezien ik hem nooit live heb zien spelen heb ik dat maar weg gelaten om een hoop onnodige discussies te voorkomen. Verder reageer ik hier rechtstreeks op een stelling die iemand maakte waar ik het niet mee eens ben en geef daar een voorbeeld bij waarom ik het niet met die stelling eens ben. Ik snap daarom je punt niet helemaal

27 juni 2022 om 18:08

Die paar minuten in het Italiaanse shirt doen zijn status lig een hoop goeds. Of dat terecht is, moet nog blijken inderdaad. Maar een interessante transfer zou het zeker zijn.

27 juni 2022 om 19:45

Van de 4 interlands waarvoor hij geselecteerd was, heeft hij er 2 volledig gespeeld en 2 x 25 minuten gespeeld. Dat is toch wat meer dan "die paar minuten". Ook al weten we nog niks over een vervolg maar met 1 goal en 1 assist is zijn start niet slecht.

27 juni 2022 om 18:09

Geen idee, international zegt ook niet alles omdat hij natuurlijk voor Ivoorkust had kunnen uitkomen en zo warm gemaakt wordt door Italie.

27 juni 2022 om 18:10

Grotere clubs jagen of hebben gejaagd om zijn handtekening. Een speler die 'met alle respect' slechts bij Zürich speelt en toch international van Italië weet te worden, zal wel wat kunnen. Ik word in ieder geval enthousiast van de filmpjes op Youtube (zegt natuurlijk zeker niet alles). Daarnaast ook een speler die al langere tijd te boek staat als groot talent, ook vòòr de interesse.

27 juni 2022 om 18:12

Het is met name een super stunt omdat vele andere (grotere) clubs geïnteresseerd zijn en wij plots met deze 18-jarige die al 4 interlands voor Italië op z'n naam heeft staan aan de haal gaan. Dus maak het zo extra als je wil, maar een stunt is het wel.

27 juni 2022 om 18:14

Ik snap dat inderdaad ook niet. Een spits van 1,70 die 8 keer gescoord heeft in 33 wedstrijden in de zwitserse competitie klinkt niet overdreven spectaculair. Neem aan dat het dan meer een buitenspeler is of iemand die om een diepe spits heen speelt. Eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik hem nog nooit heb zien spelen.

27 juni 2022 om 18:40

Haha, dit soort reacties viel te verwachten op het moment dat Feyenoord er met deze speler vandoor lijkt te gaan. Het is zo vreselijk doorzichtig.

27 juni 2022 om 20:10

Echt hè! Van "Feyenoorders zijn compleet delusional" naar "wat stelt dat Zürich nou voor" in 12 uur.

27 juni 2022 om 21:49

AjaxRosenberg

Binnen de Italiaanse kringen wordt die inderdaad gezien als buitenspeler voor de toekomst. Tevens is rendement nog niet beslissend op die leeftijd. Speelt zeer direct en is altijd een gevaar, durft een actie te maken. Zijn fysiek en snelheid gecombineerd is ook best indrukwekkend. De nieuwe Messi is het uiteraard niet, maar hij zal bij elke ploeg in Nederland een basisspeler zijn.

27 juni 2022 om 19:06

Als jij niet ziet dat als Feyenoord deze jongen binnen haalt je goud in handen hebt dan volg jij hem duidelijk niét.maar goed deze jongen heeft alles om een echte topper teworden international al op 18jaar maakte tegen Duitsland al een goal.dit zou een grote stunt zijn.

27 juni 2022 om 19:17

Hij deed in 33 wedstrijden intoaal voor 1290 minuten mee. Ongeveer 14.5 wedstrijden waarin hij 8 keer scoorde dat is toch prima. Daarnaast bij Italie in 4 wedstrijden 1 goal en 1 assist.

27 juni 2022 om 19:41

Ik weet niet of hij op VZ 'zit' maar het ligt voor de hand dat de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini en diens scouts hem hebben zien spelen en hem op basis van wat ze gezien hebben hem de afgelopen 4 interlands mee hebben laten spelen. En ja als een Nederlandse club een Italiaanse international weet vast te leggen idd een superstunt. Of het uiteindelijk zover komt, is uiteraard nog de vraag.

27 juni 2022 om 20:33

Het grappige is, dat als Ajax een onbekende braziliaan, mexicaan of argentijn haalt deze al een 75 miljoen waard is omdat hij een wedstrijd voor zijn land heeft gespeeld en 1 voorassist o zojn naam heeft.

Maar ja, zo werkt Voetbalzone tegenwoordig: alles van Ajax ophemelen en de rest de grond in boren

On: wat een stunt als het allemaal lukt. Ik heb er een goed gevoel bij voor komend seizoen. Dat kan wel eens een boeiend seizoen worden voor de traditionele top 3, AZ en misschien een Twente of Utrecht. We gaan het zien.

We zoeken spelers die weinig kosten en van meerwaarde zijn. Dit soort loze teksten zijn we niet van je gewend Arne

27 juni 2022 om 18:41

Het is inderdaad zeldzaam inhoudsloze info. 😄
Maar Feyenoord heeft het afgelopen jaar behoorlijk goed gedaan op de transfermarkt. Er lijkt een heldere visie te zijn momenteel. In ieder geval zijn de gemiddelde eredivisiespelers van het lijstje af.

27 juni 2022 om 18:59

Dat zou inderdaad logisch moeten zijn, maar ploegen als Barcelona, Chelsea en Manchester United doen juist het tegenovergestelde. Die zoeken dure, overschatte spelers die niet van meerwaarde zijn, die ze dan met een flink verlies kunnen verkopen of aan de straatstenen niet kwijt raken.

27 juni 2022 om 19:03

Arne is ook nog maar net met de voorbereiding op het seizoen begonnen he. De interviews en persconferenties zullen over een paar weken ook wel weer van een veel hoger niveau zijn.

27 juni 2022 om 22:53

Niet helemaal mee eens. Hij geeft de strategie aan van het aankoopbeleid. Dat ze dieper moeten kijken en analyseren. Want een speler met potentie en een lage marktwaarde is een speler waar het merendeel de potentie niet van ziet.

Even afwachten. Slot is bij uitstek een trainer die spelers beter maakt. Dat is wat Feijenoord moet doen willen ze in de zelfde financiële positie komen als AZ. Ik heb wel vertrouwen in Slot en Feijenoord. Ze worden geen kampioen. Maar speler betwrmaken en doorverkopen is wat de aankomende jaren moet gebeuren om in de toekomst weer mee te kunnen doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder20
Q. TimberMiddenvelder20
J. BijlowKeeper20
J. ToornstraMiddenvelder20
P. WålemarkMiddenvelder21
L. GeertruidaVerdediger21
O. IdrissiAanvaller20
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

21 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Arne Slot laat Orkun Kökçü en Santiago Giménez op de bank beginnen

Feyenoord start zaterdagavond in De Kuip nog zonder sterspeler Orkun Kökcü tegen sc Heerenveen. De sleutelspeler in het elftal van Arne Slot ontbrak afgelopen zondag in de met 2-5 gewonnen...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren