Feyenoord-aanwinst Danilo spreekt onvrede uit: ‘Het was niet fair van Ajax’

Maandag, 27 juni 2022 om 16:05 • Laatste update: 16:16

Danilo is verheugd met zijn overstap naar Feyenoord. Tijdens de persconferentie voor de seizoenstart stond de nieuwe aanvaller van de Rotterdammers de media te woord. Daarin liet hij het niet na om lichte ontevredenheid uit te spreken over Ajax, de club die hij afgelopen zomer transfervrij verliet. “Ik had meer verwacht van Ajax. Het aanbod dat ik kreeg voelde niet fair”, aldus de 23-jarige spits.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

83 reacties (laatste reactie door yoda)

Waarschijnlijk reflecteerde de aanbieding geen vertrouwen omdat Ajax, met alle respect, geen vertrouwen had in Danilo als eerste spits. Hij heeft leuke dingen laten zien bij Twente maar dat kwam ook veelal door Cerny van wat ik hoor. Bij Ajax heeft hij echt niks laten zien waarvan je zou denken ja die moeten we in de spits hebben. Edit, ik had de laatste alinea gemist. Hij zegt dus dat hij niet verwacht om 1ste spits te zijn. Waarom ga je dan naar Feyenoord? Ga dan naar een subtopper ergens in de Eredivisie waar je dat wel krijgt. Nu heeft hij weer geen garantie op speeltijd.

27 juni 2022 om 16:14

"dat kwam ook veelal door Cerny van wat ik hoor. "

Voetbal is een teamsport, er zijn maar weinig die het echt zeld kunnen doen.
Vind trouwens best wel positief, dus als je goede voorzet geeft doet hij de rest.

27 juni 2022 om 16:21

Dat snap ik, alleen ik heb meerdere malen reactie gezien van supporters van Twente die eenzelfde soort mening hadden, dat Cerny echt goed speelde en vooral dankzij zijn goede spel Danilo er beter uitzag. Maar ik heb hem niet al te veel gezien in zijn Twente tijd, dus ik weet het niet zeker.

27 juni 2022 om 16:28

Het is niet zozeer dat, maar Cerny hield de verdediging flink bezig waardoor er ruimte ontstond. Met ruimte is Danilo best gevaarlijk. Toen Cerny wegviel, ging de aandacht volledig uit naar Danilo. Er was nauwelijks ruimte en dan heeft Danilo geen antwoorden meer. Menig was simpelweg niet goed genoeg om continu voor zoveel dreiging te zorgen, dus daar had Danilo niet veel aan. Wel een goede spits op zich, maar niet goed genoeg voor Ajax.

27 juni 2022 om 16:33

Maar zo gaat dat toch met veel spitsen? Die hebben aanvoer nodig en moeten het hebben van acties van andere spelers. Niks aparts toch?

27 juni 2022 om 16:37

Niets vreemds aan idd. Als Antony geen dubbele dekking kreeg had Haller minder ruimte en nooit zo veel goals gescoord.
Als spits moet je de ruimte altijd nog maar benutten.

Prima als dit voor Danillo ook geld. Als we Sini kunnen behouden dan zal hij voldoende ruimte krijgen. Als Stengs ook nog eens gehaald kan worden voor rechts zal dat hem ook kunnen helpen.

Ot:
Maar 1 manier om het ongelijk van Ajax te bewijzen en dat is door in Rotterdam de pannen van het dak te spelen en veel goals te maken Danillo.
Hoop dat dit je alleen maar meer motiveert.

27 juni 2022 om 17:00

Sirius, dat is dus eigenlijk hetzelfde als wat hij nu met Sinisterra heeft. Die wordt vaak gedekt (met extra rugdekking) en daardoor komt er ruimte voor Danilo. Ten Hag zei vorig jaar dat Danilo de beste afmaker in zijn selectie was. Dat vond ik opmerkelijk, maar hij werkt elke dag met de selectie. Ik heb echt wel goede hoop op een succesverhaal bij ons in de Kuip.

27 juni 2022 om 21:44

Ten Hag zei ook dat Perr de snelste speler was bij Ajax op de training. We weten allemaal dat TH erg beschermend was tov zijn spelers. Maar goed soms matcht een speler met een club en gaan zijn prestaties omhoog en dat kan hier best eens gebeuren. Ben wel benieuwd.

28 juni 2022 om 13:51

In het ajax systeem onder ten hag kwam hij gewoon niet de de verf. Zou mij niets verbazen als hij het goed gaat doen bij feyenoord.

27 juni 2022 om 16:21

Danilo en Cerny was een goed samenwerkend duo. Aangezien Cerny wegviel en Danilo daarna minder presteerde, kwam snel het argument dat Danilo's succes aan Cerny te danken was, maar was het andersom geweest had Cerny denk ik ook een flinke dip gekregen. Het laat gewoon zien dat de meeste spitsen gebaat zijn bij een buitenspeler die hen ziet staan.

27 juni 2022 om 16:25

Het was niet zozeer dat, maar Cerny hield telkens 2 of 3 tegenstanders bezig waardoor er veel ruimte ontstond voor Danilo. Toen Cerny geblesseerd raakte, ging de aandacht uit naar Danilo en dan heb je niets aan hem. Dat zijn wel problemen waar hij bij Feyenoord weer tegenaan loopt. Hij heeft wel ruimte nodig en uiteraard buitenspelers die net zo graag assists geven dan dat ze doelpunten maken. Die zijn sowieso zeldzaam tegenwoordig.

27 juni 2022 om 16:42

Klopt helemaal, maar zoals ik zeg denk ik dat het met Cerny ook veel minder was gegaan als Danilo was weggevallen. Volgens mij was de tweede spits die Bergstrom (heette hij zo?) op dat moment waar je ook niet zo op hoefde te letten als verdediger waardoor Cerny nog wat extra uitdagingen had gekregen.

27 juni 2022 om 16:23

Hij wilt een eerlijke kans op speeltijd.

Als jij op de trainingen de 1 na de ander erin schopt, terwijl Haller maar een beetje aanmoddert, echter in de wedstrijd wel telkens zijn doelpunten meepikt en/of belangrijke goals maakt. Daar kan je nog vrede mee hebben. Maar o.b.v. de trainingsinzet krijg je wel constant complimenten van de trainingsstaf en te horen dat ze graag met je verder willen. Als dan intussen Brobbey gehuurd wordt en je krijgt een verlaagde aanbieding om je contract te verlengen, stookt dat natuurlijk niet.
Of het zo gegaan is, is natuurlijk gissen.

Dessers speelde in het begin ook niet, maar kreeg wel kansen. Uiteindelijk werd Dessers beloond.
Danilo hoopt op een zelfde scenario waarbij hij eerlijke kansen krijgt. Niks mis mee.

27 juni 2022 om 16:42

@4fredondo; eh ja.... wellicht is hij wel met de vrouw van Sar op stap geweest en kreeg hij daarom geen betere aanbieding.
Of het zo gegaan is, is natuurlijk gissen.......

27 juni 2022 om 17:09

Allemaal leuk en aardig, maar als hij erin kwam bij Ajax heeft hij werkelijk geen seconde ook maar iets laten zien dat klasse verraadde. Dan

27 juni 2022 om 17:33

@4fredondo
Leuk en aardig, maar voor de winterstop meer verliespunten dan na de winterstop is alles wat je hoeft te weten. Ondanks dat Ajax minder tegen doelpunten kreeg in de eerste seizoenshelft en veel beter veldspel vertoonde was elk tegendoelpunt puntenverlies. Steeds als er iets geforceerd moestworden en Danilo kwam opdraven kon je het vergeten. Toen kwam Brobbey in de winterstop en de rest is geschiedenis. Danilo leuk al hij het wel laat zien bij Feyenoord, maar ik zou er niet te veel van verwachten. Traore die ook niet goed genoeg was voor Ajax verdreef Danilo in no time van de spitsen positie in jong Ajax. En vervolgens deed een nog jongere Brobbey dat in zowel jong als Ajax een.

27 juni 2022 om 16:24Ik weet niet wat Ajax hem geboden heeft, maar stel je voor dat Ajax hem als salaris 500k p.j. heeft aangeboden maar een Haller krijgt 3m per jaar. Dan kan ik me voorstellen dat het een beetje denigrerend overkomt bij die jongen, als Feyenoord hem wel 800k-1m p.j. aangeboden heeft dan is het logisch dat hij daarvoor kiest.

Danilo heeft daarnaast nooit 5 wedstrijden achter elkaar in de basis gestaan. Over Haller bestond er in het begin ook twijfels, maar die mocht wel gewoon blijven staan tot dat hij ze erin begon te prikken. Dat Danilo niet goed genoeg was voor Ajax was wel meer dan duidelijk, maar zou bijvoorbeeld niet mistan als 3de spits.

27 juni 2022 om 16:34

Als je als 3e spits bij ajax meer dan 5 ton wil verdienen dan ben je de weg ook wel kwijt hoor.

27 juni 2022 om 16:35

Sorry maar hoezo denigrerend? Wat heeft die danilo dan laten zien?

27 juni 2022 om 16:55

@caribean, '''over Haller bestond er in het begin ook twijfels, maar die mocht wel gewoon blijven staan tot dat hij ze erin begon te prikken.''

Dit klinkt net alsof hij de eerste 5 wedstrijden droog stond. Haller had gelijk rendement. In zijn eerste 3 wedstrijden tegen Fey, Psv en Twente was hij al bij 4 goals betrokken. Vervolgens kreeg hij nog een flinke teleurstelling door een vinkje.

27 juni 2022 om 19:49

Behanger82; Hij legt letterlijk uit waarom hij het denigrerend vind overkomen. Wat voor uitleg wil je nog meer dan?

Ik snap zijn punt wel. Danilo zal prima op zijn plek zijn bij Feyenoord heb het gevoel dat Feyenoord aankomend seizoen gaat laten zien dat ze stappen hebben gezet.

27 juni 2022 om 17:14

Ajax had die jongen gewoon wat centjes moeten gunnen voor zijn inzet voor de club. Althans andersom verwachten ze dat wel altijd van spelers

27 juni 2022 om 20:45Ontving hij geen salaris dan? Schande. ðÿ˜‰blij voor Danilo dat hij nu bij een fatsoenlijk betalende club zit,

27 juni 2022 om 17:46

Je hebt spitsen en je hebt ras voetballers en lijkt D een spits te zijn die aanvoer nodig heeft. Niets mis mee en kan hij met de huidige selectie van Feyenoord hier op rekenen. Prijs hem nog niet de hemel in maar zie ik de kans op een sprookje hier ontstaan. Slot lijkt een kundige coach te zijn die zicht heeft op wat spelers nodig hebben om te ontplooien tot top spelers. Vingers gekruist en weer een mooi seizoen tegemoet gaan

Eerste seizoenshelft naar behoren gepresteerd maar daarna niet veel meer laten zien bij Twente dus terecht dat het niet beloond wordt. De kansen die hij kreeg heeft hij niet aangepakt dus een vertrek is het beste. Succes bij Feijenoord maar ben bang dat het niet lukt daar.

Zal een aanbod hebben gekregen naar zijn prestaties bij Ajax, daarbij was het hen vooral te doen om hem niet gratis de deur uit te laten lopen.

Haller was de grote aankoop en die speel je niet eruit. Vanwege de Afrika cup kon je het ook niet veroorloven om in de belangrijke maand januari plus CL met Danilo aan te komen, want op een goede eerste seizoenshelft Twente heeft hij geen bijzondere dingen gedaan. En Brobbey heeft toch bewezen in de weinige minuten die hij krijgt per wedstrijd beslissend te kunnen zijn.

Zou me overigens ook niet verbazen als Danilo helemaal opbloeit bij Feyenoord.

Bij voldoende goede voorzetten kan hij er maar zo 15 tot 20 inschieten bij Feyenoord, voetballend heb je niet heel veel aan hem, maar een spits wordt afgerekend op zijn doelpunten, wat ik al typte, bij voldoende aanvoer schiet hij ze er wel in.

27 juni 2022 om 16:54

Een spits wordt bij Feyenoord ook afgerekend op overige bijdragen. Kramer kon er ook zo'n 15 inschieten maar was de hele wedstrijd onzichtbaar waardoor het team met 10 man speelde. Dan is het moeilijk opbouwen en druk zetten.

27 juni 2022 om 17:01

Dan moet jullie scouting wat deze aanwinst betreft toch op het matje geroepen worden, voetballend brengt hij niet zo heel veel, zeker niet bij een ploeg die veel op de helft van de tegenstander speelt. Vind dit dan echt heel dom van de scouting, als zelfs ik dit al kan zien, dan moet een professioneel voetbalkijker dit al in 3 wedstrijden kunnen zien.

27 juni 2022 om 20:24

Druk zetten deed Danilo wel erg goed hoor. Tenminste wel in die eerste seizoenshelft waarin het hele elftal dat uitstekend deed. Je kunt meerdere doelpunten terug vinden wat begon doordat Danilo een bal onderschepte.

Aanrader voor iedereen om de verloofde van Danilo op te zoeken. Zou me niets verbazen als de WAG #1 dus weer vanuit Feyenoord komt in 2023

27 juni 2022 om 16:26

Die verloofde had hij afgelopen seizoen toch ook al? Waarom komt de WAG 2022 dan niet vanuit Ajax? Of weet jij meer dan ik en wordt Pedersen verkocht?

27 juni 2022 om 23:02

Er zit gewoon heel veel groeipotentie in de verloofde van Danilo.

Lijkt me een speler die Slot weer goed gaat gebruiken, zo'n gevoel heb ik.

Toch een wat beweeglijkere spits dan Dessers, lijkt mij gewoon de onbetwiste nummer 1 bij Feyenoord (of overschat ik hem nu heel erg?). Als je dan met Sinisterra, Danilo en Gnonto voorin speelt, lijkt me dat in potentie zeker een betere voorhoede dan met Dessers/linssen en Nelson/jahanbakhsh. Of zou Gnonto spits spelen en Danilo als back-up. Dan Walemark misschien en kans op rechts? Erg interessante periode voor Feyenoord dat nu veel jonge talentvolle spelers aan zich lijkt te binden. Vind dat zelf als fan vaak nog leuker dan gearriveerde spelers, puur omdat het zo enorm goed uit kan pakken (en nog een pak geld daarna ook nog).

27 juni 2022 om 16:20

Zürich is wel echt gek als ze hem nu alsnog voor 4 miljoen laten gaan, gezien alle interesse. Zou natuurlijk mooi zijn voor Feyenoord maar denk toch echt dat het niet gaat lukken, we gaan het zien.

27 juni 2022 om 16:23

@messibazoer. Ja eens! Andere kant is hun recordverkoop nu 8.5 miljoen voor Ricardo Rodriguez. En als Feyenoord Gnonto aan kan trekken (volgens de berichten in de media), zal het echt niet meer dan 6 Miljoen zijn (en dat is hoog ingeschat). Is weer een hele leuke transferssoap, hoor achteraf graag waarom PSV en Ajax niks hebben geprobeerd (of waarom het niet is gelukt).

27 juni 2022 om 16:25

Feyenoord is al persoonlijk rond met hem. Oftewel doet het er niet veel toe als er veel interesse is als Gnonto dus al gefocust is op Feyenoord en alleen daar heen wilt.

27 juni 2022 om 16:31

Dat heeft hij jouw persoonlijk verteld? Want Freiburg was ook rond.

27 juni 2022 om 16:32

Maar dan moet Feyenoord nog wel overeenstemming zien te bereiken met Fc Zurich. Als zij vast blijven houden aan 10 miljoen, en Feyenoord wenst niet verder te gaan dan 6 miljoen, wordt het lastig.

Ajax had ook een mondeling akkoord bereikt met Richarlison over een vijfjarig contract, maar Fluminense nam geen genoegen met de twaalf miljoen euro die de Amsterdammers toen over hadden. Everton voldeed wel aan de gewenste transfersom en kaapte Richarlison voor de neus van Ajax weg.

27 juni 2022 om 16:35

@arsenal, Mbappe was ook al rond met Madrid..

27 juni 2022 om 16:37

Dat is zeker waar. Alleen het verschil is dat Feyenoord gewoon de transfersom kan betalen. Het is 4 miljoen geen 10 miljoen. Dat is dus al bevestigd door meerdere betrouwbare bronnen.

27 juni 2022 om 16:38

Watford kocht Richarlison toch weg voor de neus van Ajax?
Ik denk overigens wel gewoon dat het rondkomt met Feyenoord en Zürich.

27 juni 2022 om 16:47

Doet er een hele hoop toe. Als Zürich hem aan een ander team voor het dubbele kan slijten, gaan ze echt niet akkoord met 4 miljoen (of wat dan ook). Zou lachen zijn als een persoonlijk akkoord bepaalt wat de verkoopprijs wordt. Dan zou je als club 3 ton kunnen bieden omdat de speler toch al op jou gefocust is.

27 juni 2022 om 16:56

PSV haakte af toen zijn transfersom opeens zou zijn verdubbeld na de afgelopen Nations League potten. Ik zou er dus vreemd van opkijken als Feyenoord maar een relatief klein bedrag op tafel zou moeten leggen.

27 juni 2022 om 17:05

@arsenal890. Dat je persoonlijk rond bent wil nog niks zeggen het is pas allemaal officieel als de handtekeningen gezet zijn.
Neem een voorbeeld: mbappe zou ook persoonlijk rond zijn met real maarja psg bood meer dus ja zodra er niks is getekend kan alles nog veranderen. Stel er komt een club die hem het 3 dubbele aan salaris bied dan feyenoord heb je ook zomaar de kans dat die daar heen gaat. You never now

27 juni 2022 om 17:37

Ajax was persoonlijk rond met die Braziliaan die vervolgens in Engeland tekende. Persoonlijk rond zegt weinig als je er met de club niet uitkomt.

Komt omdat hij gewoon niet goed genoeg was. Hij kreeg zijn kansen eerlijk gezegd als 2e spits in de 1e seizoenshelft. Maar zijn invalbeurten waren echt belabberd zeg. Logisch dat Ajax ook Brobbey heeft teruggehaald voor Haller tijdens de Africa Cup. Danilo komt gewoon overal tekort voor in de top van Nederland.

27 juni 2022 om 17:53

Bedoel je de invalbeurten in de eredivisie waar hij slechts 272 minuten kreeg verdeeld over 13 wedstrijden waarin hij 2x scoorde en 1 assist gaf? Aan de KNVB beker wedstrijden waar hij 6x scoorde in 192 minuten lag het in ieder geval niet.

27 juni 2022 om 18:25

Kwam voetballend veel tekort in al die invalbeurten. Wat Brobbey liet zien was veel beter en dan weet je altijd wel dat je gevaar had. Bij Danilo was dat veel en veel minder. Er is een reden waarom Brobbey werd teruggehaald. Danilo had echt niet dezelfde impact als Brobbey.

Toch zou het me niet verbazen als Danilo het straks heel goed doet bij Feyenoord. Liet bij Twente echt wel leuke dingen zien en als een speler dan vertrouwen krijgt.

Ik ben benieuwd. Het is in ieder geval een goedkope gok.

27 juni 2022 om 16:21

Danilo is natuurlijk ook jong, maar een Ajax moet gewoon hoger mikken met de middelen die ze hebben en het niveau waarop ze acteren (champions League). Hij zou het dus best goed kunnen doen in Rotterdam en het hoeft niet zozeer iets te zeggen dat hij bij Ajax tekortkwam. Dat was een ander verhaal geweest als hij 5 jaar ouder geweest zou zijn.

27 juni 2022 om 16:51

Bij Ajax is er op dit moment ook veel meer concurrentie op zijn positie. Er zijn de laatste jaren wel meer spitsen geweest in Rotterdam die het ergens anders niet hebben gehaald.
(pelle, Guidetti, Dessers) Zou leuk zijn als Danilo hier tussen komt te staan.

Tijdens zijn verhuurperiode was hij gewoon een prima spits, waarvan je zou verwachten dat hij ook bij Ajax z'n doelpunten ging maken als hij daar de kans voor kreeg. Er was alleen vrij duidelijk na de komst van Haller, dat hij al bij voorbaat tweede spits zou worden. Ik kan me wel voorstellen dat als je na een goede huurperiode terugkomt bij Ajax, je hoopt dat die verhuurperiode je ook iets oplevert bij je club. Ik gun het hem dat hij bij Feyenoord het tegendeel laat zien, maar dan heeft hij veel aanvoer nodig.

27 juni 2022 om 16:23

Hij was in de tweede seizoenshelft natuurlijk wel behoorlijk slecht bij FC Twente, hè? Hij is ook niet zozeer ongetalenteerd of iets dergelijks, maar simpelweg niet goed genoeg voor Ajax en de Champions League.

27 juni 2022 om 16:46

Heel Twente was slecht in die tweede seizoenshelft. Dat hij minder scoorde, was voor het resultaat natuurlijk killing. Maar voetballend leek het ook helemaal nergens op met oa Narsingh, Roemeratoe en Ilic.

27 juni 2022 om 17:58

Hij begon goed en was de tweede seizoenshelft echt slecht. Daarnaast waren 5 van zijn 17 treffers vanaf de strafschopstip. Ik vind dat hele goede seizoen bij Twente erg overtrokken en hij was vorig jaar als invaller vrij wanhopig. Als hij erin kwam, wist ik dat het er eigenlijk al op zat, want hij kan niks forceren.

27 juni 2022 om 18:07

Voetballers kwalijk nemen dat ze penalys scoren is behoorlijk ongenuanceerd

Hier ligt ook vaak het probleem. Spelers denken al snel dat ze veel beter zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Danilo heeft een uitstekend halfjaar gehad bij FC Twente, maar FC Twente is geen Ajax en in het tweede halfjaar was hij ronduit belabberd. Bij Ajax kon je toch al snel zien dat hij simpelweg tekort komt voor dat niveau. Als je spelers als Brobbey en Haller kunt halen, heeft het weinig zin om een Danilo op te gaan stellen. Als er vertrouwen in z'n kwaliteiten waren geweest, hadden ze echt niet 20 miljoen euro voor Haller gespendeerd of Brobbey teruggehaald met een huurbeurt.

27 juni 2022 om 17:48

Haha huurbeurt, kinky 😜😜

27 juni 2022 om 20:52

Haha. Inderdaad. Als je jezelf zo laat afhuren, dan toon je wel ballen hoor.

Tja als je Arena vrees hebt, dan begrijp ik het wel dat ze je laag inschatten. Weet ook niet waarom Ajax hem niet heeft verpatst vorig jaar, hij was toen behoorlijk veel waard. En ik zag het sowieso niet echt in hem zitten, hij blinkt nergens in uit. Ook de koele afmaker zie ik niet in hem, behalve tegen amateurs. En niet vergeten dat hij een niet-EU speler is dus hij verdiende als jochie al belachelijk veel. Kijken of ie er wat van bakt daar.

Danillo os gewoon gewogen en te licht bevonden bij Ajax. Voor feyenoord een ideale 2e spits omdat hij daar met iets meer ruimte komt te spelen dan bij Ajax. Als hij wat meer ruimte krijgt op het veld en hij speelt bij wijze van spreken 20-25 wedstrijden bij Feyenoord, dan zie ik hem er zomaar 10-15 maken.

Het is natuurlijk om talent bijna onmogelijk om door te breken bij Ajax als spits. Aangezien Ajax altijd een spits haalt voor veel geld, of je moet echt een mega gigantische talent zijn, alles daaronder en dan ga je het gewoon niet redden bij Ajax.

Ben wel heel benieuwd naar deze jongen. De mentaliteit lijkt meer dan goed, begon ook zelf eerder met trainen en het is nu puur aan hem om te laten zien dat Ajax een foutje heeft gemaakt..

Ik weet niet echt wat Danilo wil zeggen? Er was toch geen één moment waarin het leek als of de spits iets voor Ajax kon betekenen? dan zou hij nu eventueel de pannen van het dak bij Feyenoord gaan spelen. Prima, goed voor de fans in de Kuip, maar dat betekent niet dat Ajax iets verkeerd heeft gedaan.

Mi goede zet. Heeft aangetoond in een middelmatige ploeg er 15 - 20 in te schoppen in de eredivisie. Verder was hij gratis op te pikken. Indien hij niet presteert, kun je hem voor een goede prijs verkopen. Gaat hij veel scoren, dan kun je veel winst maken, op deze ruwe, groei, diamant. Dus financieel en sportief een redelijk - goede investering.

Ik weet niet wat die jongen verwachtte op basis van matige prestaties, maar een heel royaal contractvoorstel zal het ongetwijfeld niet zijn geweest. Had hij het op de trainingen en op het veld maar moeten laten zien.

Dat neemt niet weg dat ik het in potentie nog steeds een speler vind van wie je uiteindelijk best 15 doelpunten per jaar mag verwachten, mits hij wat vertrouwen krijgt en goed gebruikt wordt. Maar daar heb ik wel vertrouwen in met Arne Slot aan het roer.

Speler met potentie. Heeft bij Ajax genoeg kansen gehad maar vond helaas amper het net noch richting van het doel. Hoop dat hij voor Feyenoord een betere aanwinst gaat zijn alleen niet in de wedstrijden tegen Ajax.

De ideale spits voor Ajax bestaat niet. Haller scoorde aan de lopende band nu is hij weg en er zijn genoeg supporters die zeggen hij was niet goed genoeg. Hij kan niet goed meevoetballen, hij is niet snel genoeg. Zo is er over elke spits van Ajax wel iets. Als Benzema of Lewandowski morgen tekent dan komt er ongetwijfeld ook twijfel. Te oud? Te Langzaam? Te weinig voetballende vermogen? Als Brobbey straks een paar wedstrijden niet scoort kan hij er ook niks meer van en moet hij het een tijdje in jong ajax gaan proberen zeker

27 juni 2022 om 17:31

Nou, Cruijff, van Basten, Bosman, Clark, Kieft, Petterson, Kluivert, zijn toch zo maar een paar namen die min of meer wel voldeden aan de eisen van een "ajax spits". Maar daarna is het minder geworden. En Haller voldeed deels aan dat profiel, dus zo erg is het niet dat hij voor dat geld is verkocht. Al moet je wel wat er voor in de plaats halen. En dat is nu juist de kunst!

27 juni 2022 om 18:42

Tadic kwam verschrikkelijk dicht in de buurt hoor. Een moderne Petterson. Laten we hopen dat ie daar dit seizoen veel speelt.

Danilo heeft kansen genoeg gehad bij Ajax, maar gefaald in de wedstrijden op niveau. Nietr in de bekerwedstrijden, want daarin scoorde hij regelmatig, maar b.v. tegen PSV miste hij (weer) een enorme kans. In dat soort wedstrijden moet je jezelf bewijzen. En dat heeft hij onvoldoende gedaan. Misschien krijgt Slot hem wel aan het scoren op Eredivisie niveau....

ik moet laten zien dat ik daar kan staan. Kijk prima instelling. Niks eisen maar laten zien dat je van meerwaarde bent voor het team. Wanneer jij het niet goed doet staat er iemand anders en zo is het.

Prima hoor, vind dit echt een hele goede gozer en zegt ook niks vreemds hier. Het is niet alsof hij Ajax aan de schandpaal nagelt of zo, maar zegt gewoon eerlijk waar het op staat. Goed ook dat hij naar zichzelf kijkt en hoe hij kansen kan krijgen. Hele goede gozer en wel n prima spitsje, maar komt tekort voor nr1 spits van Ajax, dat wist iedereen al.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. IdrissiAanvaller20
A. JahanbakhshAanvaller20
J. BijlowKeeper20
DaniloAanvaller22
O. MarcianoKeeper00
L. GeertruidaVerdediger21
Q. HartmanVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 18 augustus
Juventus heeft haast met de transfer van Memphis Depay. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren