Bayern rekent op aanblijven Lewandowski ondanks bod van 40 miljoen

Donderdag, 23 juni 2022 om 21:00Wessel Antes • Laatste update: 23:12

Hasan Salihamidzic gaat er vanuit dat Robert Lewandowski zich op 12 juli gewoon weer meldt bij Bayern München voor de voorbereiding. De technisch directeur van der Rekordmeister heeft een goed gesprek gehad met de zaakwaarnemer van de Poolse superspits, Pini Zahavi. “Hij is een echte professional, daarom is alles nog mogelijk”, aldus Salihamidzic tegen Sky Sports.

Donderdag heeft Barcelona zich volgens de Duitse afdeling van Sky Sports wederom gemeld in München met een bod van ruim veertig miljoen euro. BILD maakt hier echter 35 van. Volgens Duitse en Spaanse media heeft Bayern dit bod direct afgewezen. Salihamidzic weigert in details te treden over de onderhandelingen. “Lewandowski heeft een contract tot medio 2023. Op 12 juli zullen al onze selectiespelers zich weer melden in München en ook hij zal er dan zijn voor de eerste training. Dat verwacht ik tenminste wel.”

De afgelopen tijd gingen er vele berichten rond over een breuk tussen Bayern en Lewandowski. In de Duitse media werd voortdurend gesproken over het conflict. Salihamidzic sprak op het Spaanse eiland Mallorca met de entourage van de Pool en meldt dat er nog veel kan gebeuren. “We hebben gepraat en beide partijen hebben hun positie toegelicht. We hebben ook gesproken over details die ik niet wil bespreken, maar het was een goed gesprek. Ik ben ervan overtuigd dat de situatie is op te lossen. Hij is een professional die voor het hoogste gaat.”

De geluiden klinken positiever dan enkele weken geleden. Toen sprak Salihamidzic een stuk minder coulant over zijn superster. Ook Lewandowski liet zijn vertrekwens flink doorschemeren in een podcast van het Poolse Onet Sport begin juni. “Iets in mij is verdwenen. Ik wil Bayern verlaten om meer emoties mee te maken in mijn leven”, vertelde de spits.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)


Poll

Waar speelt Robert Lewandowski na de transferperiode?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door guaporta)

Laat hem nu maar gaan. Hij wilde zonnodig een transfer forceren via de media dan mag die vertrekken ook.

23 juni 2022 om 21:59

Het probleem is (en dat zien Lewa en Zahavi langzaamaan ook in denk ik) is dat Barca hem op dit moment niet kan betalen. Niet voor niets dat ze ondertussen al maanden akkoord zijn met Kessie en Christensen maar het nog niet officieel is afgerond. Bayern ziet dat bod binnenkomen maar weet ook dat tenzij er op zeer korte termijn iets drastisch verandert in Barcelona Barca niet eens aan dat bod kan voldoen op dit moment. Vandaar ook dat ik denk dat Zahavi die eerder zo standvastig was wat terugkrabbelt en Bayern na een gesprek met hem het gevoel heeft dat een langer verblijf niet uitgesloten is. Die man voelt de bui namelijk al hangen.

23 juni 2022 om 22:21

Echt he, Barcelona wil iedereen kopen, maar dat is financieel helemaal niet haalbaar voor die club. En dan doodleuk in de winterstop nog Ferran, Auba en Traore halen. Man man.

23 juni 2022 om 22:22

Als je het nieuws een beetje volgt, weet je dat Barca op het punt staat ong 500miljoen te verdienen aan 3 versvhillende deals. Alle drie de deals zijn goed gekeurd door de socios ook, dus ga er mqar vanuit dat het staat te gebeuren. Het geld is er gewoon

23 juni 2022 om 22:38

Welke deals? Zijn die ook in richtlijn met het financial fair play? Al wordt daar voor grote clubs toch 9 van de 10 uitzondering op gemaakt.

23 juni 2022 om 22:39

@zilverenstok: er is alleen maar goedkeuring gegeven om het plan uit te voeren om tot een deal te komen. Er is geen getekende overeenkomst met kopers of een deal. Ze moeten eerst maar eens mensen vinden die zoveel miljoenen gaan neerleggen zonder ook maar een sprankje hoop op positieve uitkering op de investering. Oftewel, Bayern staat te zwaaien met hun chequeboek maar geen enkele cheque is gedekt.

23 juni 2022 om 22:43

DerKaiser Je bent lekker up-to-date pik. Barca socio’s hebben ingestemd met de verkoop van een bepaald percentage televisierechten en de zogeheten “Barca licensing en merchandising”. Goed voor 600 a 700 miljoen naar verwachting. Javier Tebas (LaLiga voorzitter) zei: “Als Barca deze deals weet te activeren kunnen ze Bernardo Silva, Lewandowski en nog een aantal spelers zonder problemen kopen.”

23 juni 2022 om 22:48

Als je tv een deel van je tv rechten wil verkopen dan heeft FFP daar niks over te zeggen. Is gewoon inkomsten genereren op een legale wijze..

23 juni 2022 om 22:52

Ja ik volg het Spaanse voetbal nauwelijks. Vandaar mijn vraag. Een (half) jaar geleden was de situatie nog heel anders en moesten spelers hun salaris halveren.

23 juni 2022 om 22:54

Ik vind dat altijd een mager argument op de lange termijn. Op korte termijn heb je cash, op lange termijn verlies je verdienvermogen wat je anders in huis gehouden had. Allemaal waardevolle deals, maar lange termijn word je cashflow minder lijkt me. Ben benieuwd naar de details van deze deals.

23 juni 2022 om 22:59

Wat een grappenmakers sommige hier. Dus het is nu de schuld van Barcelona dat lewandoski ten koste van alles wilt vertrekken. En van alle clubs wilt hij naar Barca. Dus nu is 40 miljoen voor een een 34 jarige spits ook te weinig. Moet je voorstellen ondanks dat ze crisis zitten en volgens jou geen spelers kunnen betalen maar de spelers toch nog gewoon wachten op Barca, tot dat ze hun zaken in orde krijgen. Jij denkt ook best veel moet ik zeggen. Jij weet wat de zaakwaarnemer denkt en wat Lewandoski zelf denkt. Barca heeft gewoon geld. Hoeveel denk je dat Barca waard is? Alleen het merk al. En dat ze geld moet lenen of delen van de club moeten verkopen? Wat is daar erg aan? Als heel veel clubs extern geldschieters mogen hebben in vorm van een eigenaar waarom mag Barca niet delen verkopen of lenigen aangaan die ze terug gaan betalen. Daarnaast blijft de club in eigen bezit, dus wie heeft het nou beter voor elkaar? En veder lenen je banken ook niet zomaar geld, als je dat niet Kan veroorloven.

23 juni 2022 om 23:10

Waarom zou het niet met richtlijnen van fair play zijn? Barcelona verkoopt aantal delen voor x aantal jaren en zij krijgen daar 600 miljoen voor. Andere clubs hebben letterlijk zichzelf verkocht en zijn daardoor zijn ze op een postitie, waar ze nu zijn. Als dat nu tegen richtlijnen zou zijn, dan kan je wel hele Engels top en PSG gaan opdoeken.

23 juni 2022 om 23:34

@spijkenisser, Wat denk je zelf? Dat Barcelona socios zomaar laten stemmen, zonder dat ze eerst hebben uitgezocht of er überhaupt wel iemand is die zo deal wilt aangaan. En waarschijnlijk hebben ze zelfs een mondelinge overeenkomst, voordat ze de socios de keuzes gaven. Bayern staat helemaal niet te zwaaien met een chequeboek. Ze willen Lewandoski gewoon behouden. Maar lewandoski wilt gewoon naar Barca, ondanks het zo slecht met gaat zoals jullie beweren. Moet je voorstellen hoe groot en hoe gewild Barca is. Spelers leveren salaris in tegenover hun huidige salaris bij hun huidge clubs om voor Barca te kunnen spelen. Zo graag dat ze zelfs weten dat je bij Barca salaris moet inleveren zodra het niet goed gaat. Toch willen ze naar Barca komen hahah. Lewandoski wilt Bayern(!) Verlaten voor Barca. Besef Bayern waar alles op en top is geregeld, waar winnen op prijzen momenteel veel groter is. Maar toch wilt hij naar liever naar Barca! Hoe pijnlijk is dit voor sommige van jullie.

23 juni 2022 om 23:56

Volgens mij denk je dat barca slaapt!!!! Die gaan deze week 800 miljoen binnen harken en kunnen weer normale transfers doen!

23 juni 2022 om 22:46

Je kan ook zeggen dat een speler die zoveel betekent heeft voor een club ook een transfer gegund mag worden. Volgens mij ook binnengehaald zonder transfersom? En ze krijgen er nog 35 miljoen voor, er zijn clubs die chiquer met spelers omgaan die veel hebben betekend..

Ik hoop persoonlijk dat Barca een hoger bod gaat uitbrengen rond 80/100 miljoen om deze Poolse goalkester te halen. Samen met onze Franse vriend Benzema is Lewa de beste spits van deze universum.
Als vervanger van Lewa zou ik als de grootste voetbalclub van Duitsland Cristiano Ronaldo halen. De Portugese golden boy heeft als honderden goals gemaakt bij Real Madrid, Juventus, Sporting, Manchester United en de Portugese nationale elftal.
Maar mocht de Barbaarse club uit München een jongere speler willen moeten ze vol voor onze Engelse boekenbundel zonder prijzen halen namelijk Harry Kane.
De kleine BlueMeister zag onze Poolse vriend overkomen van onze grootte rivaal, en ziens dien scheen de zon voor mijn clubje. Goal na goal flikte Robert Goalski het heen en weer om records te pakken en te pakken. Ik zal hem zeker missen maar als club zijnde moet je afscheid nemen van spelers die weg willen.
Bedankt Robert! Mocht je gaan.

23 juni 2022 om 21:11

Dat bedrag voor een 33 jarige spits met nog maar een jaar contract? Grappenmaker.

23 juni 2022 om 21:14

Ronaldo vetrok voor 117 miljoen naar Juventus

23 juni 2022 om 21:15

Daar zijn ze nu nog steeds voor aan het bloeden..

23 juni 2022 om 21:22

@bluemeister Dat Ronaldo voor 117 miljoen naar Juve ging betekent niet dat dat een goede deal was toch?

23 juni 2022 om 21:56

Dat was ook 80/100 miljoen teveel

23 juni 2022 om 21:12

80/100 miljoen voor Lewandowski? Ben het eens met je dat hij een legendarische spits is maar dat is veel te veel geld voor een 33 jarige speler.

23 juni 2022 om 21:16

CR kostte meer, op diezelfde leeftijd... Ben met je eens dat het teveel is voor Lewandowski, maar het is niet zo dat geen enkele 33 jarige speler dat bedrag kan opleveren.

23 juni 2022 om 21:25

Voor Lewan is dat een schijntje kan nog wel paar jaar mee of het verstandig is voor lange termijn dat is een andere verhaal.

23 juni 2022 om 21:48

Met een bod van 40 miljoen euro gaat hij in totaal waarschijnlijk al zo'n 100 miljoen euro kosten. Het salaris over de jaren, tekengeld, commissies...

23 juni 2022 om 21:53

Niet slim maar Barca ziet ook paris met geld smijten die ook veel honderden miljoen verliezen hebben dus denkt Barca waarom niet Lewan aantrekken en een gokje wagen. Of het slim is dan zeg ik nee...

23 juni 2022 om 22:01

Het grote verschil is dat die miljoenen bij PSG aangevuld worden, terwijl Barcelona meer dan een dubbele miljardenschuld heeft en enkel nog op de been is in de huidige hoedanigheid door de lening(en) en spelers die ongelooflijk veel geld hebben ingeleverd. Zonder dat laatste had Barcelona een vreselijk groot probleem.

23 juni 2022 om 22:03

Dat mag van de Uefa, in plaats van paris uit te sluiten voor Europees voetbal, dikke verliezen draaien jaarlijks maar toch mag die Sjeik als een gek met geld smijten.

23 juni 2022 om 22:59

Als barca zulke bedragen kon betalen waren ze wel voor Haaland of Martinez gegaan..

Overigens is Lewa echt superveel met gezonde voeding en fitness bezig. Hij is dan wel 33 maar ik denk dat hij nog wel 3 jaar mee kan op topniveau.. toch vind ik 35-40 miljoen wel maximaal, volgens mij nog 1 jarig contract ook..

Natuurlijk gaat Bayern hem niet laten gaan.

Lewandowski zal ‘ontevreden’ zijn, maar dit zal snel voorbij zijn. Een beetje vergelijkbaar met Mbappé vorig seizoen en Messi toen hij weg wou bij Barcelona maar Barcelona hem niet liet gaan. Uiteindelijk ging hij een jaar later toch weg.

Zie Lewandowski nog een seizoen blijven maar volgend jaar transfervrij vertrekken. Tegen dan heeft Bayern misschien wel een vervanger in huis.

Bayern houdt Lewa vast terwijl hij zelf wil gaan

23 juni 2022 om 22:13

Tja, contract is contract. En Mané is natuurlijk geen vervanger voor zijn positie.

Eigenlijk wel bizar dat je als speler denkt door je op deze manier te laten spreken in de media, je je gewenste transfer zou kunnen afdwingen. Je hebt toch gewoon je contract voor nog minstens een jaar? Heb je zelf met je volle verstand voor getekend, dus dan ook niet moeilijk doen als de club bij een te laag bod (haars inziens) niet aan die transfer meewerkt.

23 juni 2022 om 21:13

Ja zo werkt deze wereld helaas. Is niet de eerste en ook niet de laatste. Payet maakte het ooit heel bont, en ook onze eigen Van Dijk kon er wat van. Het is zeker niet fraai, maar ik kan het me in sommige gevallen wel voorstellen. Dat is allemaal puur subjectief, maar je moet in redelijkheid wel over kunnen stappen naar een andere werkgever, als de omstandigheden zo zijn.

23 juni 2022 om 23:56

Andersom gebeurt het ook toch? Spelers die niet willen verlengen of willen vertrekken worden op de tribune geplaatst of naar het tweede elftal gestuurd. Frappant hoe altijd de schuld bij spelers wordt gelegd. Alsof clubs zo heilig zijn. Ben je te oud wordt je weggebonjourd, ben je te traag, te blessuregevoelig etc. Adios. Ik snap dat clubs geen liefdadigheidsinstellingen zijn, maar dan mogen spelers ook wel een transfer indienen.

Waar kan ik inzetten dat Lewandowski niet op de eerste training is? Tegen elke redelijke quote durf ik daar wel een flink wedje op te zetten.

23 juni 2022 om 21:15

Ik doe met je mee.

23 juni 2022 om 21:19

Nou arepa Unibet is er niet meer is uit de lucht gehaald.

24 juni 2022 om 08:42

Dat is wel jammer.

Als ik hem was kwam ik niet opdagen. Heel slecht van je natuurlijk als je zoiets doet maar hij heeft het wel bewezen, ik vind dat Bayern op zijn minst mee moet denken na al zijn bewezen diensten daarnaast kwam hij ook transfervrij. Hij is natuurlijk goed beloond maar gaat wel als een van de beste spelers van Bayern de geschiedenis boeken in.

23 juni 2022 om 21:35

Niet opdagen terwijl je gewoon een contract hebt ? Dat is niet heel netjes, dan had die maar voor een jaar minder moeten tekenen

23 juni 2022 om 22:02

@Konan; ja maar hij wilt gewoon weg. De koek is op. Wat heb je nou beiden aan een speler die geen trek meer heeft om voor hen te spelen. Als je een contract tekent, net alsof je dan weet ‘ja ik speel lekker de komende 5 jaren voor Bayern en ik weet zeker dat ik me daar top ga voelen’. Niets is zeker, ook niet in het voetbalwereldje. Bovendien vind ik 35/40 miljoen nog een vrij fors bedrag. Maarja ik zou het niet vreemd vinden als Lewan nu echt een dikke scheit heeft aan Bayern. Even serieus 40 miljoen, voor een 1 jarig contract. Dat is niet eens vrij fors zit ik me nu te bedenken, neee… dat is heel fors.

23 juni 2022 om 22:26

@janter, Mbappã© en Kane wouden vorig jaar ook weg en Messi wou het jaar daarvoor ook weg. Zegt niet zo heel veel. Zulke spelers gaan de knop echt wel omzetten en gaan gewoon weer spelen. Denk dat Lewandowski echt geen training gaat overslaan om een transfer te forceren. Als Barcelona die 50 miljoen niet wil neerleggen dan houdt het gewoon op.

23 juni 2022 om 21:37

Bayern denkt wel mee, maar heeft een prijs in haar hoofd die Barcelona nooit kan betalen. Ik vind het idioot van Barcelona dat je weet dat je eigenlijk geen geld hebt en toch die jongen zijn hoofd gek maken. Bayern laat terecht zien niet gediend te zijn van die spelletjes.

23 juni 2022 om 21:53

Voor bewezen diensten? Daar krijgt Lewandowski gewoon royaal voor betaald aan de hand van een lopend contract. Buiten dat is hij Bayern niets verplicht, evenals dat Bayern ten tijde van dat contract Lewandowski niets verplicht is. Dat Barcelona blufpoker speelt met geld dat er theoretisch niet is, daar kan Bayern niets aan doen.

23 juni 2022 om 21:59

Wat heeft Lewandowski of Bayern Munchen te maken met het feit dat Barcelona bied op Lewandowski met “geld dat er theoretisch niet is? Of dat klopt of niet is weer een ander verhaal.

Wat kan het Bayern nou schelen of die 50 miljoen uiteindelijk door Barcelona zelf is gegenereerd door de verkoop van onderdelen van de club, of uit een lening van Goldman Sanchs komt. Totaal niet relevant voor Bayern of Lewandowski. Raar argument.

23 juni 2022 om 22:00

Krijgt hij inderdaad royaal voor betaalt. Maar het is en blijft wel een voetbalclub geen bedrijf en soms moet je iemand ook belonen als hij iets moois voor een club heeft betekent jaren lang en er honderden ballen in heeft geschoten. Ik vind 40 miljoen voor een 33 jarige spits best een leuk bedrag. '

Als ik hem was zou ik dus niet op komen dagen. Het is heel makkelijk roepen dat hij maar geen contract had moeten tekenen maar je moet je ook in zo'n persoon verplaatsen. Dit is misschien wel zijn laatste kans op zo'n overstap. Bayern verliest een topspits maar ze hebben jaren plezier gehad en houden met 40 miljoen er ook nog een leuk bedrag aan over.

23 juni 2022 om 22:02

Het is over het algemeen bekend dat Barcelona spelers betaald of koopt met geld die ze eigenlijk helemaal niet hebben. Volgens mij lopen ze nog achter met de betalingen van Frenkie en zelfs Vidal.

23 juni 2022 om 22:27

Niet komen opdagen? Je weet dat hij dat wettelijk verplicht is? En dat contractbreuk gewoon strafbaar is? Jij wil dus gewoon dat dit uitmondt in een juridisch gevecht. Dat klinkt heel erg vreemd.

23 juni 2022 om 23:02

Contractbreuk is niet strafbaar... we hebben het hier over civiel recht, niet over strafrecht. Als hij zijn contract niet nakomt kan Bayern hem voor de civiele rechter slepen en schadevergoeding eisen.

Zo'n juridisch gevecht is voor beiden natuurlijk ongewenst, dus vermoedelijk komen ze er wel uit, maar Bayern gaat nu natuurlijk precies roepen wat ze nu roepen. En dan kijken wat er gebeurt. Ik zou het overigens chic vinden als Bayern hem die transfer gunt. Maar goed, verplicht zijn ze het niet.

23 juni 2022 om 23:04

@sirius

Klopt, en Bayern is hem niks verplicht. Het is natuurlijk wel zo dat iedereen weet dat die contracten lang zijn, zodat een speler nog wat oplevert voordat hij gratis de deur uit loopt. Dat is gewoon gebruikelijk. Dat je daar als speler dan ook op rekent, snap ik eerlijk gezegd wel. Maar goed, dan hadden ze dat vier jaar geleden in de onderhandelingen moeten meenemen.

Het is inmiddels pijnlijk duidelijk geworden dat nog enkele maanden langer onder Bartomeu het einde van de club had kunnen betekenen. En laten we eerlijk zijn, veertig miljoen euro neertellen voor een 33-jarige wereldspits is niet een beslissing met het oog op de toekomst. Begrijp me niet verkeerd, Robert Lewandowski zou een regelrechte sensatie zijn in het huidige Barcelona en ben geen tegenstander van zijn komst. Maar in mijn ogen is dit niet de manier om terug te keren in de wereldtop. Investeer die miljoenen in een centrale verdediger als Jules Koundé, of nog zelfs liever in meerdere aanstormende talenten als Arnau Martínez, Martín Zubimendi, Alberto Moleiro of zorg dat je vooraan in de rij staan voor wonderkind Endrick. Dat is de manier waarop je verder bouwt aan een kern met Ronald Araújo, Eric García, Nico González, Frenkie de Jong, Gavi, Pedri, Ansu Fati en Ferrán Torres.

23 juni 2022 om 22:03

Guaporta, ik ben benieuwd naar jouw mening over de potentiele deal waarin Barca een percentage van hun tv-rechten wil verkopen voor de komende jaren. Ik vind het een idiote deal die als enige 'voordeel' heeft dat Laporta de financiele slagkracht heeft om op korte termijn onder zijn bewind wat succesjes te kunnen vieren maar waarmee de toekomst van de club wordt gehypothekeerd. De meeste Barca-fans op dit forum lijken dat anders te zien. Hoe sta jij daarin?

23 juni 2022 om 22:25

Onder de streep lijkt me het een relatief eenvoudige vraag; denk ik dat de 'korting' die er gegeven is op de verkoop van televisierechten de moeite waard om het geld al enkele jaren eerder in de portemonnee te krijgen? En het antwoord is simpel. Ik heb geen flauw idee. Maar ik kan me voorstellen dat de club in een dusdanig benauwde situatie zit dat er een behoorlijke korting gegeven werd. Aan de andere kant, historisch gezien valt het enigszins mee (aangezien de risico-rendementsverhouding in de afgelopen jaren behoorlijk laag is in het algemeen). Maar nogmaals, ik heb geen flauw idee. Ik denk dat ik de jaarverslagen en de budgetting voor komend seizoen voor nodig heb om daar een betrouwbaar oordeel over te vellen.

23 juni 2022 om 22:28

Om het puur hypothetisch te houden... Ik heb liever twintig miljoen euro in de handen van Laporta dan honderd miljoen euro in de handen van Bartomeu. Ondanks dat ik geen voorstander ben van het 'naar voren halen van inkomsten' (om het even een normale taal te houden), denk ik wel dat dit nagenoeg de enige voorzitter is die ik vertrouw met de middelen die hij verkrijgt uit deze boekhoudkundige truc.

23 juni 2022 om 23:06

@guaporta

Maar zijn de dat "naar voren halen van inkomsten" niet ook aan het doen met die grote lening die ze onlangs hebben afgesloten? Ik lees ook geen jaarverslagen enzo, maar met die lening heb ik de indruk dat ze precies hetzelfde doen.

24 juni 2022 om 19:23

Nee, niet helemaal.

23 juni 2022 om 22:07

Ik zie Lewan ergens ook liever niet komen. 40 miljoen is echt krankzinnig veel geld. Ik denk dat Barca nu echt in een positie zit waar ze voor jonge talenten moeten gaan of jonge spelers. Een Martinez van Ajax zou echt niet misstaan bij Barca, evenals een Tagliafico. Een Tagliafico zou perfect passen in het Spaanse voetbal.

23 juni 2022 om 22:30

Kan me volledig vinden in je opmerking over Lisandro Martínez, maar Nicolás Tagliafico? Kom nou, waarom zou je tientallen miljoenen investeren in een stand-in van Jordi Alba? Dan heb ik liever José Gayà of zelfs jeugdspeler Alejandro Baldé.

23 juni 2022 om 23:06

Ik verwacht niet dat een Tagliafico tientallen miljoenen gaat kosten, tenzij jij de lonen erbij pakt.. Maarja dan kost zo ongeveer elke speler wel qua totale contractduur 20+ mln. Toch vind ik Nico echt passen bij een Barca. Net als Martinez zijn dat spelers die door het vuur gaan en die kan je ten allen tijden goed gebruiken om enigszins te stabiliseren.

Weet je wat het is. Ik denk dat het beleid van Barca op dit moment te snel en te graag wilt herstellen. Dat idee krijg ik. Weet natuurlijk niet wat er precies achter de deuren gebeurt.

Dat merk ik alleen al met Lewandovski. Klinkt voor mij toch als een soort paniekaankoop. Ja hij heeft het fantastisch gedaan en ja hij kan het wellicht nog jaren volhouden, maar had Barca hem ook genomen op deze leeftijd in de glorietijden van FCB? Ik krijg het idee dat ze te graag een grote naam willen aantrekken en hopen dat ze snel weer naar de top gaan. Ik vind het verstandiger als Barca hem links laat liggen en echt begint aan de basis. Dat gaat lang duren nog, maar een 33 jarige spits aantrekken vind ik echt van de zotte ergens.

40 miljoen voor een geweldige spits maar zonder restwaarde .. ?? Niet slim …en barca heeft een paar maanden geleden nog aubemayang gehaald … ? Wat doe je daar dan mee ?

het is duidelijk dat Bayern hem terecht niet willen laten gaan. Waar vind je een spits die hem even vervangt. Uiteindelijk zal die toch naar barca gaan verwacht ik aangezien zijn zakenwaarnemer zahavi en lewa zelf hebben aangegeven geen minuut meer voor Bayern te zullen spelen. Je hebt als Bayern niks aan een ontevreden speler die op oorlogspad is

23 juni 2022 om 22:04

Wat heeft een club als Barcelona nou aan restwaarde? Volgens mij vergis je je met clubs uit de Eredvisie.

Voor clubs als Barcelona is restwaarde totaal niet belangrijk omdat het geen club is die talenten klaar stoomt om aan grote clubs te verkopen. Aankopen van Barcelona zoals Lewandowski moeten gewoon doelpunten maken en zorgen voor prijzen. Daar zit de waarde in.

24 juni 2022 om 00:42

Barca heeft juist in deze tijden geld nodig.. tijden zijn veranderd.. ook voor barca telt elke cent ..en dat word niet anders de komende jaren … zie alleen de laatste 2 seizoen. Ze proberen wat jongens te slijten om geld binnen te halen. Met een jonge spits die bij barca beter word en die je daarna voor een ziek bedrag aan bv city of psg kan verkopen kom je veel verder dan deze 40 miljoen en 12 miljoen aan salaris.

Dat wordt gezellig straks in de kleedkamer hahaha. Als hij er tenminste is dan😂 denk het eigenlijk niet

23 juni 2022 om 22:01

Dat komt wel goed Kane was in begin ook van de kaart en ongezellig en raakte gene pepernoot omdat Levi weigerde Kane naar City te laten gaan uit eindelijk is dat wel goed gekomen.

23 juni 2022 om 22:09

Nou er zijn ook voorbeelden te noemen die verder gingen dan blijven zitten bij de club. Moet het nog maar zien. Als Barca een droom voor hem is, wie weet wat er wel niet allemaal kan gebeuren.

Als een speler echt weg wil moet je als club daaraan mee werken vind ik.
Snap dat als een speler onder contract staat er een vergoeding tegenover moet staan.
Maar kan niet zo zijn dat de club bepaalt waar de toekomst van een speler ligt.
Wat mij betreft komt er een vaste formule, bijvoorbeeld gebaseerd op contractduur en salaris op basis waarvan er een transfersom uitrolt.
Slaat nergens op als clubs bizarre bedragen vragen als je nog maar een jaar te gaan hebt op je contract.

Dan wil je zo graag weg, forceer je een transfer in de media… Kan de club die geïnteresseerd is je nog niet betalen, dan sta je ff voor lul zometeen bij de 1e training. Allemaal leuk en aardig dat die zo goed presteert maar niemand is groter dan de club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

352 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Bayern München 34 35 2 0
2020/2021 Bayern München 29 41 4 0
2019/2020 Bayern München 31 34 5 0
2018/2019 Bayern München 33 22 2 0
2017/2018 Bayern München 30 29 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Drie clubs hopen zich te versterken met ontevreden Cristiano Ronaldo’

Erik ten Hag lijkt serieus te moeten vrezen voor een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. The Times meldde zaterdag dat de Portugese sterspeler aan de clubleiding heeft aangegeven te...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren