PSV verheugd met ‘monster in goal’: ‘We hebben direct doorgepakt’

Dinsdag, 21 juni 2022 om 10:51Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:58

PSV heeft de komst van Walter Benítez wereldkundig gemaakt. De 29-jarige doelman komt transfervrij over van OGC Nice en tekent een contract tot medio 2025. Benítez moet komend seizoen in Eindhoven het doel gaan verdedigen, daar Yvon Mvogo vertrekt en Joël Drommel te licht wordt bevonden. Dinsdag staat de kersverse aanwinst voor het eerst op het trainingsveld met de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij. Eerder voegde PSV Boy Waterman al toe aan het keepersgilde.

Afgelopen weekend kwam de transfer van Benítez in een stroomversnelling terecht, toen de Argentijn afreisde naar Eindhoven voor de medische keuring. Het was al bekend dat PSV op zoek zou gaan naar een nieuwe eerste doelman. Mvogo werd gehuurd van RB Leipzig en keert terug bij de club uit de Bundesliga. Drommel heeft afgelopen seizoen meerdere kansen gekregen, maar wordt door de clubleiding te licht bevonden. Het is nog niet honderd procent zeker dat hij blijft in Eindhoven. Mogelijk wordt de voormalig doelman van FC Twente, die tot medio 2026 vastligt bij PSV, tijdelijk elders ondergebracht.

Technisch directeur John de Jong is blij met de komst van Benítez. “Walter is een zeer ervaren keeper die zich op hoog niveau en voor langere tijd heeft bewezen. Hij heeft bijna tweehonderd wedstrijden voor Nice gespeeld en was er geregeld aanvoerder. Onze scouting zag hem al op jonge leeftijd spelen in Argentinië en is hem blijven volgen toen hij naar Europa vertrok. Omdat we wisten dat zijn contract na dit seizoen afliep, hebben we de laatste maanden erg veel tijd en energie in zijn komst gestoken. Toen duidelijk was dat hij open stond voor een transfer naar PSV hebben we direct doorgepakt”, vertelt De Jong op de clubsite.

'Hier was ik naar op zoek'
Ook Benítez is verheugd met zijn transfer. "Ik heb een uitstekend gevoel aan het contact met PSV overgehouden en mijn beeld over de club werd bevestigd toen ik hier dit weekend arriveerde. Dit is een club met een grote historie en het complex ziet er waanzinnig mooi uit", vertelt hij tegen Voetbal International. "De ambitie van PSV spreekt me enorm aan. PSV speelt om alle prijzen en naar zo'n uitdaging was ik op zoek. Ik wil alles uit mezelf en het team halen, iedere training en wedstrijd opnieuw. Dat mogen de mensen ook van mij verwachten. Ik kijk uit naar dit avontuur."

PSV doet wel een behoorlijke financiële inspanning voor Benítez. De Argentijn tekent weliswaar transfervrij, toch wil dat niet zeggen dat de overgang goedkoop is. Benítez komt volgens de verwachting van De Telegraaf met zijn salaris dicht bij dat van Mario Götze en Eran Zahavi: ongeveer drie miljoen euro per jaar. Benítez maakte in de zomer van 2016 de transfervrije overstap van het Argentijnse Quilmes naar Nice. Waar de sluitpost het eerste seizoen in Zuid-Frankrijk nog genoegen moest nemen met een plek op de reservebank, werd hij vanaf het seizoen 2017/18 de onbetwiste nummer een onder de lat. Afgelopen voetbaljaargang keepte Benítez 37 competitiewedstrijden, waarin hij 14 keer de nul hield.Gerelateerd

Meer sportnieuws

92 reacties (laatste reactie door vernon)

Netjes! Nu de backposities aan pakken. Naast Mauro loopt er niks voor op die posities van het niveau wat je wil.

21 juni 2022 om 11:15

Denk dat de spits positie nog belangrijker is.

21 juni 2022 om 11:26

Uiteraard is de spitspositie ook erg belangrijk op dit moment, die was ik bijna vergeten.

21 juni 2022 om 12:07

Misschien dat Drommel zich daarop kan richten aangezien het aantrekken van 2 nieuwe doelmannen wel een redelijk signaal is naar hem toe.

21 juni 2022 om 12:56

Waterman is gehaald, zodat Delanghe verhuurd kan worden. Die zal als 3e keeper fungeren achter Benitez en Drommel.
Ik zie in die transfer weinig signaal voor Drommel.

21 juni 2022 om 11:39

Gefeliciteerd PSV-ers, denk dat inderdaad een hele goede aanwinst is! Hadden jullie die maar het afgelopen seizoen gehad, dan was het misschien wel anders gelopen...

21 juni 2022 om 11:47

Let maar op: over een paar maanden zingen we weer Jethro!

21 juni 2022 om 11:47

Mee eens. Maar voor zijn blessure vond ik Mwene (eindelijk!) ook best goed in vorm. Hij scoorde zelfs!
Maar we moeten toch vooral Mauro op links zetten en een goede RB zoeken.

Nice!
Of is dit een heel slecht woordgrapje!

21 juni 2022 om 11:01

Dit is inderdaad een heel slecht veel voorkomend woordgrapje als het om de club OGC Nice gaat. Maar hij blijft hilarisch hoor, moet zeggen hij is ook wel heel erg origineel.

21 juni 2022 om 11:03

Ik kon er wel om lachen

21 juni 2022 om 11:22

Ik kijk altijd enorm uit naar de kraker Nice - Brest.

21 juni 2022 om 11:34

Die is nieuw Dr Mario, die heb ik nog nooit gehoord haha. +1.

21 juni 2022 om 11:47

Ken je dat plaatje niet nee? Van dat mooie vrouwke bij nice brest 🤣

21 juni 2022 om 11:49

"raadpleegt Google" Dan kom ik wel op iets met Nice Brest uit maar niet wat jij bedoelt denk ik zo

21 juni 2022 om 12:09

Hoe kan een veel voorkomend grapje origineel zijn? Vond t wel een leuk grapje overigens

21 juni 2022 om 12:30

@DRMario, dit zijn ook de nieuwe clubs van Schone - Tete.

21 juni 2022 om 13:04

@Dr. Mario ... moet dan gelijk denken aan de 2 oud ajax spelers met Nice - Brest (Schöne - tete)😉

21 juni 2022 om 13:43

Sommigen naar het europese affiche Nice-young boys

21 juni 2022 om 16:15

Metzelder als analist?

21 juni 2022 om 11:12

niet meer Nice dus!

21 juni 2022 om 11:49

Vaak ook wel alles of nice

Simpelweg een topspeler die PSV gratis weet binnen te halen. Dit zijn spelers die PSV echt verder kunnen helpen ipv 'net niet' spelers.

21 juni 2022 om 11:10

Gratis betekent meestal tekengeld en een hoger salaris ipv transfersom dus dat zou ik nog wel willen nuanceren.

21 juni 2022 om 11:21

Deze speler heeft op transfermarkt een waarde van 14 miljoen, nu zegt transfermarkt natuurlijk niet alles maar het geeft weldegelijk een indicatie. Benitez was statistisch een van de beste keepers in Europa, is nu in zijn keepers prime (29 jaar pas) en speelde bij een prima club in Frankrijk. Indien je een speler van dit kaliber had moeten kopen dan was je minimaal 10 miljoen aan transferfee kwijt en dan wilt zo een speler natuurlijk ook nog eens een topsalaris. Nu hoef je deze speler alleen een topsalaris te geven (naar verluid 3 miljoen per jaar) en ben je dus de komende 3 jaar maar 9 miljoen euro kwijt. Een topdeal natuurlijk.

21 juni 2022 om 11:51

Mee eens Rombomcu maar...

Is het niet beter om zo een speler tekengeld te geven en een minder salaris? Andere spelers weten ook wat zijn salaris zal zijn en zullen daar in de toekomst ook naar wijzen als ze met de leiding van PSV praten.

Maw, door hem een hoog salaris te geven heb je de kans (risico) dat je hele salarishuis omhoog gaat aangezien anderen ook een hoger salaris willen.

Voor de rest een dijk van een keeper die PSV heeft aangetrokken (best een beetje jaloers als Ajacied)

21 juni 2022 om 12:45

@[email protected] dat zal vast onderdeel van de onderhandelingen geweest zijn. Als deze keeper eventueel langer wil blijven zit hij nu vast op een hoog salaris.

21 juni 2022 om 13:22

@danny, die spelers mogen daar best om vragen wat mij betreft, zolang zij ook dergelijke goede statistieken kunnen overleggen.

21 juni 2022 om 20:42

Het levert natuurlijk wel een implosie op voor je salarisgebouw. De keeper zal continu op hoog niveau moeten presteren op anders krijg je een ontevreden selectie ( waarom verdient hij zo veel ) en spelers welke doorbreken zullen ook salarissen opkrikken.

21 juni 2022 om 22:00

Een explosie dan... Maar verdiende Zahavi niet 4 miljoen ofzo? Dat heeft ook niet tot onvrede geleid toch? Die heeft dat in elk geval niet waargemaakt.

21 juni 2022 om 11:11

Op papier ziet het inderdaad goed uit, maar het is altijd even wachten hoe ze het uiteindelijk gaan doen in de Nederlandse competitie. Er speelt in de presteren op het veld bij een speler meer mee dan de wil en talent alleen, denk hierbij aan nieuwe omgeving, andere cultuur, etc.

Nu zijn er n de Nederlandse competitie wel meer Argentijnen te vinden die het prima doen, maar toch...

21 juni 2022 om 11:15

En als Argentijn in Frankrijk is het ook wennen, dat is een voordeel. Hij komt niet vanuit Argentinië over, hij heeft al een keer de aanpassing aan ander land en cultuur meegemaakt.

21 juni 2022 om 11:18Ja daar heb je gelijk in, dus hopelijk helpt dat 'm. Zal ook vast wel goed komen ga ik vanuit, hopelijk laat hij er dit jaar geen eentje door. Een goede keeper kan PSV wel gebruiken zeg.

Vooruit, hij mag er wel stuk of 3 doorlaten wanneer PSV tegen Utrecht speelt. Maar verder niet!21 juni 2022 om 12:12

en een "gratis" keeper, is vaak geen topspeler.
Keepers staan in de basis als ze presteren, of bij uitzondering op de bank bij een Topclub.

Ben benieuwd naar zijn niveau.

21 juni 2022 om 12:47

Hij stond ook in de basis, bij een subtopclub. Weinig tegengoals afgelopen jaar. Klinkt dan toch goed?

21 juni 2022 om 13:19

Klinkt inderdaad niet verkeerd.
Voor tekengeld en salaris moet je zo'n "gok" altijd wagen.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de ballen die hij als keeper pareert, maar ik vind zijn hele uitstraling al een grote plus ten opzichte van keepers als Mvogo en Drommel. Heb zo het idee dat dit echt een uitstekende transfervrije aanwinst is waar PSV weer op verder kan bouwen.

Dit is wel een keepertje hoor, heb natuurlijk even wat beelden opgezocht maar dit is geen Drommel. In zijn interview had hij het al over de verdediging goed organiseren, ik hoop dat dat gaat lukken want dat was afgelopen seizoen ook dramatisch bij vlagen.

21 juni 2022 om 11:03

Dat hebben wij ook gezien bij Ajax hoe belangrijk het is om een verdediging goed neer te zetten. Heb je een keeper die niet communiceert dan vallen de doelpunten tegen als rijpe appels van de boom. Als deze jongen daar al over begint dan zit dat wel goed denk ik. Zijn jullie eindelijk van Drommel af.

21 juni 2022 om 11:17

Wat heb jij toch een obsessie met die communicatie. Tuurlijk is coaching super belangrijk, maar vriend, je hoort elkaar echt niet meer op verder dan 25 meter in zon groot stadion hoor. Zoveel valt er niet te coachen als keeper. Alleen als de bal in de buurt is.

21 juni 2022 om 11:23

Kijk alleen even naar het verschil tussen Pasveer en Onana vorig seizoen. En we kunnen best concluderen dat Onana een betere keeper is dan Pasveer. Communicatie is juist enorm belangrijk voor een keeper.

21 juni 2022 om 11:43

Kijk dan ook naar de Onana van 18/19 en de pasveer van vorig seizoen. Communicatie is wel degelijk belangrijk maar je kan het ook overschatten. Precies zoals blaugrana11 zegt.

21 juni 2022 om 12:34

@blaugrana Ik denk dat het naast coaching/communicatie vooral belangrijk is dat een doelman zelfvertrouwen heeft en dit ook uitstraalt. Je kunt wel van alles staan te roepen maar als je zelf staat te blunderen zullen spelers minder vertrouwen op je kwaliteiten. Bij Drommel leek het ook vaak alsof hij niet zo goed wist wat hij wilde, ik heb meerdere keren gezien hoe hij met een verdwaalde blik ruzie stond te maken met medespelers na een goal, dat zegt ook iets.

21 juni 2022 om 12:49

Precies. Helemaal met je eens. Maar de meeste coaching komt inprincipe van de cv’s en middenvelders. Keeper kan onmogelijk de hele verdediging goed bereiken. Zeker bij topclubs waar je vaak ver van je eigen goal speelt

21 juni 2022 om 12:57

Je communiceert tijdens de wedstrijd, maar ook op de training. Hoe sta je, hoe wil je een bal aangespeeld krijgen, etc. En dan gewoontes erin slijpen.

21 juni 2022 om 14:23

@ Soccerfan , dat legde Pasveer bij Rondo toen perfect uit. Is gewoon een bepalende eigenschap van een topkeeper. Het gevaar neutraliseren, voor het gevaarlijk wordt. Een metertje naar links of rechts scheelt je gewoon een goal. Heb je die aflevering ook gezien? Was heel verhelderend. En Pasveer had toch recht van spreken, verschil na zijn blessure was immens. Vreemd dat zoiets belangrijks onderin jouw draadje meteen weer gebagatelliseerd moet worden.

Zou toch mooi zijn als Pasveer na zijn carrière analist wil worden, dan hoeven ze Waterreus niet meer op te duikelen als ' keeperspecialist ' .

Klinkt als een goede aankoop, ben wel benieuwd waarom hij naar de eredivisie gaat als hij transfervrij is en een goede keeper

21 juni 2022 om 11:03

Hij wilde naar een club die bovenin meedoet en mogelijk prijzen kan pakken. Kan ook hier een mooi salaris pakken en de topclubs die om prijzen spelen zijn goed voorzien

21 juni 2022 om 11:07Hij krijgt vrij goed betaald, dat zal sowieso helpen. Gegarandeerde basisplek bij een club die Europees speelt (en CL is mogelijk) en je speelt normaal voor het kampioenschap (eerste uitdager van Ajax). Al met al lijkt me dat prima. Natuurlijk zal iemand weer zeggen dat het weer in Zuid-Frankrijk mooier is dan Eindhoven, maar als broodvoetballer zal dat ondergeschikt belang zijn. Lees verder ook nergens dat andere clubs interesse hadden en of, van welk niveau/salarismogelijkheden.
Edit: reactie van hankook was er nog niet

21 juni 2022 om 11:17

@the jump, zeggen allebei hetzelfde inderdaad ;-) Versterkt ons punt alleen maar! Verder heeft hij ook aangegeven om een verandering te willen en dat krijgt hij zeker met het weer hier.

Er zijn de afgelopen vele clubs gekoppeld aan hem, maar gelukkig geen transfer gemaakt

21 juni 2022 om 12:19

Ja, dacht ook meteen, waarom gaat een keeper van Nice naar PSV als ie zo goed is? Salaris in Frankrijk is vast (zeker netto) beter, Franse competitie is beter en krijgt meer aandacht, Eindhoven versus Nice hoef je niet eens te noemen, en de taal is ook al niet handig, en ga zo maar door. Bijzonder.

21 juni 2022 om 12:58

Salaris gaat flink omhoog begreep ik. En hij wil om de prijzen spelen. Hij had vast andere opties maar ik begrijp het wel.

21 juni 2022 om 16:34

De verschillen in inkomstenbelasting tussen Frankrijk en Nederland vallen wel mee, helemaal als je ziet dat je in Frankrijk boven de 1 miljoen ook vermogensbelasting moet betalen, komen er ook nog departement belasting bij.

dit is een prima keeper. ook een mooie leeftijd, daar kan je nog wat jaartjes mee vooruit, en als hij "te goed" wordt kan je hem altijd nog flink doorverkopen.

Hij straalt in ieder geval al meer uit dan Drommel. Maar het gaat om de prestaties op het veld natuurlijk. Ziet er vooralsnog goed uit. Ben benieuwd

Echt een toptransfer, eindelijk weer een beest op goal. Hier kan je op bouwen. Klasse gedaan, erg blij mee.

Heeft al de nodige ervaring bij de Franse competitie dit is gewoon een topkeeper voor Eredivise begrippen. Ik denk dat PSV hier meer baat bij heeft dan een Drommel die inderdaad niet zeker hoogt, als ik hem was zou ik lekker een tranfser naar de subtop van Nederland.

Belachelijke transfer weer vanuit PSV. Ik vond Gotze, Moreno, Guardado, Max, Sangare, Lozano, etc. al best indrukwekkende transfers in het afgelopen 10 jaar (qua naam en prestaties in het verleden en/of andere clubs die achter hun aan zaten), maar dit kan zeker aan het rijtje worden toegevoegd. Een van de betere keepers van de Ligue 1 en afgelopen seizoen qua clean sheets de beste doelman van de Ligue 1. En een contract tot en met 2025, wat betekent dat je 9 miljoen in totaal kwijt is als je 3 miljoen betaalt in salarissen. Wat eigenlijk best een koopje is. Het verbaast me nog steeds dat hij tot op heden nog niet voor het Argentijnse elftal is uitgekomen. Hij is minder dan Emiliano Martinez en Marchesin in zijn beginperiode van Porto, maar echt niet minder dan Rulli (dit seizoen uitstekend trouwens, maar de seizoenen daarvoor was het okay, vond zijn periode bij Sociedad goed, maar toen werd hij ook vermeden door de bondscoaches), Armani, etc. Misschien krijgt hij opeens een random oproep, wat Max en Gotze ook kregen toen ze in Nederland actief zijn/waren in tegenstelling in hun periodes in Duitsland.

21 juni 2022 om 11:11

Vind persoonlijk Armani ook al jaren sterk in Italië. Scheelt dat Marchesin al redelijk op leeftijd is dus misschien wordt hij wel opgeroepen.

21 juni 2022 om 11:18

Je verwart het met Emporio Armani denk ik. Nee zonder dollen, je bedoelt zeker Musso? Want die is wel vaak opgeroepen voor Argentinie en is zeker geen slechte doelman. Maar qua prestaties gaat het gelijk op. Armani speelt overigens bij River Plate en is ook alweer 35. Marchesin is inderdaad op leeftijd en is inmiddels gepasseerd door Costa bij Porto, wat ook een grote doelman wordt. Maar die was ook echt heel goed in zijn beginperiode van Porto, voornamelijk in de CL. Redelijk onderschat. Maar Argentinie heeft een prima lichting doelmannen, waarbij ze daarvoor heel erg moesten leunen op Romero. Want Emiliano Martinez is ondanks dat hij bij een redelijk kleine club (villa is natuurlijk redelijk groot als je kijkt naar de geschiedenis) keept, echt goed voor Argentinie en Villa. Redelijk de missing link in de afgelopen jaren dat ze nu best goed presteren als land zijnde.

21 juni 2022 om 11:52

Inderdaad je hebt gelijk. Ben in de war met Musso van Atalanta.

21 juni 2022 om 11:16

Ik dacht even dat je de transfer belachelijk vond in negatieve zin. Daarnaast vind ik international wel/niet niet het meest belangrijke. Minder reizen en exposure is prima, om hem langer fit en in Eindhoven te houden. Als hij daadwerkelijk dat kan brengen, wat we ervan verwachten, mag hij van mij jaren bij PSV keepen en kunnen ze hopelijk een talent opleiden om het stokje over te nemen (delanghe bijv).

21 juni 2022 om 11:25

Oh nee, belachelijk in positieve zin. Nee het is zeker niet belangrijk, maar qua prestaties in de Ligue 1 een van de constantere keepers van de Ligue 1, en keer op keer werden andere doelmannen gekozen en werd hij steeds vermeden. Verwachtingen liggen hoog. Als hij faalt in de Eredivisie, dan heb ik er niet echt een verklaring voor. Maar qua keepers is PSV niet echt meer verwend sinds Zoet opeens een kanteling kreeg in vorm en opeens was vergeten hoe hij moest keepen. Ik lees gemixte verhalen hier over Delanghe? Volgens mij is hij niet de nieuwe keepers prodigy uit de jeugdopleiding toch? Ook al is hij actief als international van Jong Belgie.

Prima aankoop. Keeper zit voor komende jaren wel goed. Nu nog spits, vervanger Gotze, backs en centrale verdediger.

Wij zijn nog steeds druk bezig met Brouwer definitief over te nemen van heracles.
Vandaag zou daar meer duidelijkheid in moeten komen.
Wellicht bij geen doorgang kan Drommel een jaar op huurbasis komen naar Emmen.

Overduidelijk dat hij te kort komt voor PSV en de druk niet aan kan.
Wellicht even een jaartje weer volledig keepen in meer luwte

21 juni 2022 om 11:13

Drommel is geen slechte doelman, maar komt wel echt tekort voor de top. Vooral vanwege de druk die erbij komt kijken inderdaad, daar lijkt hij moeite mee te hebben. Hij is komend jaar hoe dan ook nog tweede doelman gok ik, maar hij moet natuurlijk wel meer gaan spelen.

21 juni 2022 om 11:30

Drommel zal 2de keeper worden dit seizoen.

Maxime Delanghe mag wel verhuurd worden, en zal waarschijnlijk naar een Eredivisie club gaan, dus dat zou een leuke optie voor Emmen kunnen zijn!

Monster in goal?.. Beter dan drommel?

Ik ken die vent niet

21 juni 2022 om 11:24

Is ontegenzeggelijk een van de beste keepers uit de Ligue 1. Dat je hem niet kent ligt eerder aan jou denk ik

En ja, deze keeper is veeeeel beter dan Drommel, dat lijkt me vrij logisch..

21 juni 2022 om 11:48

Waarom ligt dat aan hem? Wie kijkt er nou wekelijks naar Nice? En waarom is die veel beter dan, aangezien jij hem zo goed kent. Behalve allerlei statistieken op te noemen die ook in het artikel staan, ga is verder want wat kan hij? Dat hij zo ongelofelijk goed is hebben we al 30 keer gehoord maar behalve 2 mensen op dit forum weet niemand iets.

21 juni 2022 om 12:40

Ik kijk logischerwijs ook niet wekelijks naar Nice. Heb ze vorig jaar in Europa enkele keren gezien en dit jaar paar potjes omdat ik benieuwd was naar de Nederlandse jongens en Dolberg. Maar ik vind "ken die vent niet" een beetje overkomen alsof er iemand uit 2e divisie van Roemenië wordt aangetrokken ofzo. Als je je beetje verdiept in zijn statistieken van dit jaar zie je dat dit inderdaad een keeper is die op zijn sloffen beter is dan Drommel, daar hoef je hem niet week in week uit voor te zien spelen.

Dat doorpakken zou ik als PSV ook maar zsm doen met Luuk de Jong. Dat is echt iemand die ze nodig hebben. Van uitstel komt afstel, en je wil niet weer overal naast grijpen en straks met Vinicius de CL in gaan.

21 juni 2022 om 11:18

1 ding is zeker, met Vinicius ga je de CL niet in. Daarvoor moet je scoren, iets wat hij niet doet. Ben persoonlijk niet zeker of Luuk de oplossing is, maar met je eens dat er een echte spits moet komen.

Zou mooi zijn als we na Gomes eindelijk weer eens een PSV-waardige keeper onder de lat hebben staan. Het heeft 14 jaar geduurd maar de voortekenen zijn goed.

21 juni 2022 om 14:39

Vond Tyton voor zijn blessure als enige in de buurt komen.

Isaksson was zó slap; die handjes van hem zag je gewoon naar achteren wapperen bij schoten op doel. Waterman had totaal het niveau niet. Zoet was zó onzeker, en elk afstandsschot was een goal. Unnerstall deed bij ons de gekste dingen onder druk. Drommel bleek Zoet 2.0 ; iets beter op afstandsschoten, maar die heerste nog niet eens in zijn eigen vijfmetergebied. En Mvogo herpakte zich op het laatst, maar was een blunderaar met goede reflexen. Soort Barthez (ultra) light.

Misschien mis ik nog iemand? Maar dit zijn er zes in 14 jaar, waarvan vijf ons simpelweg ieder seizoen weer punten kostten. De lat ligt dus niet eens zo hoog als Gomes voor Benítez. Ik hoop natuurlijk dat hij punten gaat pakken, maar ben onderhand al lang blij als hij ons geen punten kost. Hoe dan ook, heel fijn dat de keeperspositie eindelijk als topprioriteit wordt beschouwd.

21 juni 2022 om 16:17

Tyton voor zijn blessure was een hele enge keeper, een absoluut monster in doel. Was ervan overtuigd dat hij heel ver zou komen, maar ja.

Betekend dit het einde van Drommel? Dit is nog een relatieve jonge keeper die ze hebben gehaald. NL zit al krap in talentvolle keepers en Drommel gaat zich nu langzamer ontwikkelen.

21 juni 2022 om 11:20

Als Drommel zich bij PSV al niet staande kan houden (overduidelijk bewezen afgelopen seizoen), heb je bij Oranje al helemaal niets te zoeken. Klopt dat NL momenteel geen topkeeper heeft, ken zo snel ook geen toptalenten, maar Drommel ,met enige ontwikkeling, komt nog steeds ruim te kort.

21 juni 2022 om 11:29

Drommel kon echt niet meer, gewogen en (veel) te licht bevonden. Hij keepte al niet goed, maar hij begon ook met de week slechter te keepen toen de druk toenam. Een en al onrust in de goal helpt een verdediging ook niet.

Denk dat dit ook een goede aanwinst is voor PSV. Een betere keeper dan Drommel en Mvogo

Op papier een goede zet. Vooral het feit dat hij transfervrij is maakt het erg bijzonder, al zal Benitez dit wel terugzien in tekengeld/salaris. Ik ben gerustgesteld nu PSV in ieder geval niet met Drommel aan het seizoen begint. Dat kon echt niet meer.

21 juni 2022 om 13:03

Als het artikel klopt: geen tekengeld, 3 miljoen salaris. Goede deal. Kan hij tegen zijn volgende club zeggen: ik verdien al 3 miljoen, dus lager wil ik niet.

Als Drommel de maatstaf is, is elke keeper die wordt aangetrokken, natuurlijk beter. Eerst maar eens even afwachten, of dit werkelijk een "monster" is. Nice had geen belangstelling meer voor hem. Zegt misschien ook wel iets.

Potverdikkie, heeft Ajax hier wellicht zitten slapen? Dit is een keeper die makkelijk bij Ajax mee had gekund en nog enkele jaren ook. Gefeliciteerd PSV-ers, hier gaan jullie (helaas voor mij) veel plezier aan beleven.

22 juni 2022 om 14:38

Als ik zie wat Ajax allemaal gaat halen dan helpt 1 goede keeper daar niet tegen. PSV heeft dit seizoen tot het eind meegedaan en dat zal de komende jaren zo blijven. Met iets meer geluk in de onderlinge wedstrijden (in de eredivisie. Bekerfinale had PSV meer geluk) en iets minder drommeltjes had het dit jaar kunnen lukken.

Jammer voor Drommel, zat soms tegen het NL elftal aan. Nu zal hij een club moeten vinden waar hij wekelijks aan spelen toe komt. Lijkt mij niet dat hij bij PSV blijft

Drommels, Drommels. Das een goeie keeper

Ken 'm niet, ben benieuwd.

Zo'n keeper transfervrij binnen halen is gewoon uitstekend gehandeld.

Benieuwd hoe hij het gaat doen.

Ik heb m’n twijfels: een transfervrije keeper uit de League1 van 1mtr 90 ...als die echt goed is pakt een serieA of premierleague onderkant ploeg zo”n gozer wel op! Ze hebben bij psv nou eenmaal geen gelukkige hand met keepers.. zoet,mvogo en Drommel allemaal min of meer kwamen ze te kort terwijl een echte topper daar op de bank beland en zo weg loopt (unestal) ik laat mij graag verassen maar iets zegt mij dat ook deze weer gaat tegen vallen puur op gevoel door keepers geschiedenis psv laatste jaren...

Dit kon PSV ook wel even gebruiken na de slechtse keepers deal in de geschiedenis van de eredivisie. Unerstal weg en (D)rommel er voor terug halen. Waarom deze man de Franse competitie verruilt met de eredivisie weet ik niet, waarschijnlijk hoopt hij om de CL te gaan halen met PSV. Dit is in iedergeval een goede set van PSV want de keepers die de kans vorig seizoen hebben gekregen kwamen duidelijk te kort.

Sorry hoor. Direct doorpakken.
Volgens mij staat er al twee seizoenen geen fatsoenlijke keeper. Ik noem dit pas doorpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller246
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper260
Y. MvogoKeeper80
O. BoscagliVerdediger284
P. MaxVerdediger251
P. MweneVerdediger193
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Keeper, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 OGC Nice 37 0 2 0
2020/2021 OGC Nice 38 0 3 0
2019/2020 OGC Nice 26 0 0 0
2018/2019 OGC Nice 35 0 1 0
2017/2018 Nice II 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

PSV-aanwinst raakt meteen gevoelige snaar met uitspraak over kampioenschap

Bij PSV wordt achter de schermen hard gewerkt aan de selectie voor komend seizoen. De Eindhovenaren verzekerden zich met Ki-Jana Hoever, Boy Waterman en Walter Benítez al van de nodige versterkingen,...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren