Ryan Giggs stapt in afwachting van rechtszaak op bij Wales

Maandag, 20 juni 2022 om 21:55Wessel Antes • Laatste update: 11:01

Ryan Giggs legt zijn functie als bondscoach van Wales definitief neer, zo melden diverse Britse media en Fabrizio Romano. Sinds november 2020 staat interim-bondscoach Rob Page voor de groep bij Wales, daar Giggs, die verdacht wordt van mishandeling van zijn ex-vrouw en zus, in afwachting is van de rechtszaak. Page loodste het land voor het eerst in 64 jaar naar een WK-deelname. Onder meer Sky Sports meldt maandag dat de 48-jarige oud-international wil dat zijn land zich in alle rust kan voorbereiden op het eindtoernooi in Qatar.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door almogaver)

Best een aardige trackrecord van die Page en Giggs ben je liever kwijt dan rijk, walgelijke vent.

20 juni 2022 om 23:41

Daar heb je er weer een.. Trial by (social) media.. Ah waarom niet het rechtssysteem afschaffen joh..? On: Terecht dat de trainer die het WK gehaald heeft ook naar het WK zal gaan.

21 juni 2022 om 00:04

Het gedeelte 'walgelijke vent' kan natuurlijk ook komen omdat hij een affaire had met de vrouw van zijn broer ipv deze rechtzaak.

21 juni 2022 om 00:24

Wat ik al eerder schreef wat is er mis als 2 volwassenen een relatie krijgen. Een " affaire" kan alléén maar ontstaan als : óf er iets mis is in een relatie, of 2 volwassenen hebben gewoon zin in sex samen...en daar is helemaal niks mis mee.

21 juni 2022 om 07:08

Er is niks mis met achter de rug van je broer met zijn vrouw in bed duiken?

21 juni 2022 om 10:08

Sorry BLM Barca maar er is echt iets heel goed mis met je. Vreemdgaan gewoon goedpraten, sterker nog slapen met de vrouw van je broer! Ja er is iets heel goed mis mee.

21 juni 2022 om 10:47

Waarom zijn alle internetwappies zo snel op hun teentjes getrapt als er iemand walgelijk genoemd wordt. Een affaire met de vrouw van je broer vind ik ook walgelijk. Al die rechtse sneeuwvlokjes op internet gelijk weer roepen dat we het rechtssysteem wel kunnen afschaffen.

21 juni 2022 om 10:53

Wat heeft dit nu weer met politieke voorkeur te maken, walgelijke reactie van jou.

21 juni 2022 om 10:55

Walgelijk verliest ook z'n betekenis he. Wat is er nou weer walgelijk aan de extreem overduidelijke correlatie tussen politieke voorkeur en de positie in dit maatschappelijk debat benoemen.

Een man met een beetje fatsoen in zijn donder zou meteen gestopt zijn, zeker als je de schijn zo tegen hebt.

20 juni 2022 om 22:58

Die snap ik niet? Als mijn vrouw bij de politie meldt dat ik haar en haar zus mishandeld heb en ik weet dat dat niet waar is, waarom zou ik dan moeten stoppen met mijn baan?

Dit is dus het maatschappelijke probleem. We veroordelen mensen al terwijl de rechtzaak nog moet beginnen.

Die man is nu al veroordeeld of begint met een 9-0 achterstand.

Of die een klootzak is of niet, who cares - eerst de rechtzaak daarna kunnen we hem bestraffen

20 juni 2022 om 23:13

Jaja, leuk en aardig, Promes was ook zeker onschuldig. Zijn ex vrouw en eigen zus zullen hem natuurlijk niet voor niets aanklagen.

20 juni 2022 om 23:18

Het is toch heel vreemd mensen schuldig (ook onschuldig trouwens( te achten als je zelf 0.0 kennis hebt omtrent het onderwerp?

20 juni 2022 om 23:20

Promes is letterlijk nog onschuldig. Durf niet te beweren of dat over een jaar nog zo is, maar voor nu is hij dat wel.

20 juni 2022 om 23:21

Zeg helemaal niet dat hij of promes onschuldig is. Denk ook dat de zaak van Promes er niks mee te maken heeft en ook helemaal niet te vergelijken is.

Maar hoor graag van jou hoe het prive tussen Ryan en zijn ex vrouw is misgegaan en wat hij precies allemaal heeft gedaan. Graag in details.

Of wat we ook kunnen doen ..... is de veroordeling afwachten en dan de straf bepalen of onze mening geven.

20 juni 2022 om 23:44

Maar Jeronsaik, dat betekent gezond verstand gebruiken. Dat kan ik het post Social Media tijdperk niet meer. Je moet deugen en roeptoeteren voor de likes, views en andere onzin die als “beloning” dienen..

21 juni 2022 om 07:10

Dat is geen gezond verstand gebruiken. Ik vind het bijna even idioot te zeggen dat Promes onschuldig is als dat hij schuldig is. Juridisch gezien is hij dat inderdaad. Alleen is dat juridisch en dus imaginair gelul. Uiteindelijk is hij of onschuldig of schuldig, alleen weten we nog niet welke van de twee het is (al valt dat bij Promes ook wel mee), dus laat je er gewoon niet over uit zou ik denken.

21 juni 2022 om 07:29

Het gaat mij meer om dat hedendaags al conclusies worden getrokken door social warriors en dat er schade gedaan wordt aan mensen zonder na te denken.

Johnny Depp is jaren uitgekotst omdat hij Amber zou hebben mishandeld, nu bleek dat ze net zo hard mee deed en wordt zij uitgekotst en hij is ineens weer de held.

Ryan moet zijn baan stop zetten omdat zijn ex vrouw beweert een tik te hebben gehad.

Directeuren van Merken die besluiten de ene na de andere persoon te verbannen of samenwerking mee te stoppen omdat de persoon iets kwaads deed terwijl die directeuren de grootste viespeuken zijn..

Want do social warrior eist gerechtigheid zonder na te denken of onderzoek af te wachten, allemaal in naam van het nieuwe social tijdperk..

Marc Overmars is uitgekotst, bij Ajax de deur gewezen, publiek verbrand maar .... de dame in kwestie waar hij de dickpics naar heeft gestuurd heeft geen aanklacht gedaan, dus zo erg was het blijkbaar niet, en zal me niks verbazen als ze het geflirt gewoon leuk vond.

21 juni 2022 om 08:57

"en zal me niks verbazen als ze het geflirt gewoon leuk vond."

Dit is dus exact het tegenovergestelde probleem van wat jij beschrijft, en olie op het vuur voor de social warriors zoals jij ze noemt. Oh en heel dom. Volgens mij had het onderzoek uitgewezen dat 12 (of zo) vrouwen hadden aangegeven het als onprettig of zeer onprettig te ervaren.

21 juni 2022 om 10:40

Haha die laatste zin over dat ze het vast leuk vond. Zoveel ironie :D

21 juni 2022 om 11:27

Hahaha apart he. Hij ziet dickpics sturen als flirten, dan begrijp je echt niks over vrouwen.

21 juni 2022 om 11:32

Er zijn vrouwen genoeg die graag meegaan in het geflirt en een beetje aandacht leuk vinden om vervolgens achteraf te doen alsof ze er niks mee te maken hadden en het allemaal maar van 1 kant kwam.

Ik zeg ook niet dat alle 12 vrouwen het leuk vonden en er op zaten te wachten - maar doen alsof bij alle 12 marc ongevraagd een dickpic stuurde zonder reactie dat zal vast niet zo zijn ook.

Elke vorm van ongewenst gedrag moet bestraft worden en daar moeten consquenties aanziiten die echt gevolgen hebben voor de dader. Maar om nu te doen dat alleen mannen dit doen of dat in alle gevallen het van 1 kant komen is gewoon onrealistisch.

Zijn ook genoeg mannen die de klos zijn thuis en mishandeld worden fysiek en psychologisch (ben er geen van) maar hedendaags is het nog makkelijker om alleen de man aan te wijzen als dader.

Bij overmars ben ik vrkj benieuwd naar alle whatsapp gesprekken dan? Dat hij fout zit betreft gedrag-functie relatie is duidelijk maar er zal echt wel meer hebben afgespeeld.

21 juni 2022 om 11:43

Ik doelde alleen op het feit dat je een hele reactie schrijft waarin je aannames doen afkeurt en hem dan afsluit met een aanname

Lijkt mij vrij terecht dat Page naar Qatar mag. Voor het eerst sinds 64 jaar naar het WK en er hangt geem schandaal. Al moeten we de uitspraak natuurlijk afwachten over Giggs om te mogen oordelen.

21 juni 2022 om 00:06

Mijn oordeel ligt al klaar. Als je de vrouw van je broer schaamteloos ligt te ketsen, dan ben je wat mij betreft persona non grata als werknemer. Giggs is op persoonlijk vlak zwaar door de mand gevallen, totaal geen geweten en eer. Terecht dat wales hem op straat zet, fijn dat die zaak is afgerond.

21 juni 2022 om 00:12

Wat een nonsens, wat als ze gewoon verliefd zijn.

21 juni 2022 om 01:01

Nou nou, wat een haat zeg. Al heeftie iets verschrikkelijks gedaan, what's it to you? Moet iemand daar de rest van zijn leven aan herinnerd worden?

21 juni 2022 om 08:06

Dan houd je je gewoon in, je bent volwassen. Vervolgens spreek je zaken uit ipv dat je ernaar handelt.

Wat is "ze zijn verliefd" toch een kutargument. Hij neukte de vrouw van zijn broer. Zij neukte de broer van haar man. Allebei hebben walgelijke daden verricht waarbij één persoon slachtoffer is en daar wals jij gemakshalve overheen omdat "die twee verliefd zijn". Dat is echt idioot.

21 juni 2022 om 11:25

Je hebt nogal precies de familiare omstandigheden bijgewoond blijkt...

21 juni 2022 om 12:28

Ben bijzonder benieuwd naar die denkbare 'familiare omstandigheden' die het aanvaardbaar en acceptabel zouden maken om met de vrouw van je broer naar bed te gaan, in het geniep. Want los van het feit dat een volwassen man met normaal moreel besef bij een verliefdheid eerst zijn eigen partner inlicht en aangeeft de relatie te eindigen om het geluk en seks elders te zoeken, wat zou ooit een gezonde en normale reden kunnen zijn om vreemdgaan binnen de familie ooit goed te keuren precies??? Want dat daar oneindig gezeik van komt, dat snapt volgens mij een kind van tien jaar nog. Mij is niet duidelijk waarom dat kwartje bij jou maar niet wil vallen.

21 juni 2022 om 19:03

Gelukkig niet. Sterker nog, ik heb dit gewoon regelrecht uit eerdere artikelen over hem gehaald en combineer dat met een beetje fatsoen en verstand.

Wat een figuur en toch werd en wordt hij nog steeds op handen en voeten gedragen door een deel van de United-aanhang. Alsof een affaire hebben met de vrouw van je broer niet erg genoeg is. Walgelijk.

20 juni 2022 om 23:09

Eerst wachten tot er een uitspraak wordt gedaan. Is dat zo moeilijk? Altijd oordelen maar niet weten wat er speelt. Dat is niet slim hoor.

20 juni 2022 om 23:18

Ik denk dat de supporters van een voetbalclub meer geven om de prestaties bij die voetbalclub dan iets dat een medewerker van die club in zijn vrije tijd doet. Mij kan het letterlijk helemaal niets schelen wat hij met de vrouw van zijn broer doet, al snap ik best dat de broer daar anders over denkt. Is tussen hun.

20 juni 2022 om 23:51

Dat vind jij, maar ikzelf zou nooit achter zo’n fout figuur staan. Hetzelfde met gasten als Marcos Alonso en Vloet, al zijn hun vergrepen wel tikkeltje erger. Ik zou zo’n hufter als Giggs iig niet in het shirt van m’n favoriete club te hoeven zien!

21 juni 2022 om 00:16

En ook dat mag gewoon he! Zullen vast ook supporters zijn die hem er op afrekenen. Maar als degenen die er geen groot issue mee hebben dat laten merken, gaan mensen ervan uit dat dat voor al die supporters geldt,
Ik vind het ook makkelijk om fout te roepen. We weten het verhaal niet. Misschien is die broer wel een eikel en waren de 2 onbedoeld verliefd geworden. Het kan de beste overkomen. Laat iedereen lekker met rust joh!

20 juni 2022 om 23:58

Dat ligt natuurlijk aan de vrouw van de broer of het walgelijk is. Misschien is het wel een prachtige, charmante vrouw die een beest in bed is, dat is heerlijk.

21 juni 2022 om 00:09

Wat is er mis met een "affaire" hebben, helemaal niks. Als 2 volwassenen verliefd worden, waarom moet je dat dan veroordelen. Zo vreselijk hypocriet

21 juni 2022 om 06:05

Een affaire kan gebeuren, maar van de vrouw van je broer blijf je toch echt wel af. Of zou jij ook lekker vreemdgaan met de vrouw van een familielid van je?

21 juni 2022 om 08:00

Wat een gezwets. Je hebt geen idee hoe de verhoudingen (no pun intended) liggen binnen een familie. Het is zo lastig om buiten je eigen referentiekadertje te denken he?!

21 juni 2022 om 08:08

Als je niet weet wat er mis is met een affaire, dan heb je toch behoorlijk scheve waarden. Een affaire is per definitie achterlijk, gezien je egoïsme en, erger nog, gebrek aan karakter de redenen zijn waarom je een ander pijnigt.

Dat gevoelens zich ontwikkelen kan, maar dat je ernaar handelt, wetende dat je een ander verdriet doet, dat valt niet goed te praten.

21 juni 2022 om 10:42

Dat is niet hypocriet, behalve als je zelf ook een affaire met de vrouw van je broer hebt. Stop met het misbruiken van hypocriet. En leuk dat ze verliefd zijn, als je een affaire met de vrouw van je broer begint ben je een moreel failliete kneus. Stel je voor dat je je afvraagt waarom ook.

21 juni 2022 om 11:14

Goede opmerking. Iedereen noemt iedereen tegenwoordig te pas maar vooral te onpas hypocriet. Hebben die mensen die dat constant doen bij alles echt niet door dat ze daarmee aan ontwaarding van hypocrisie doen? Door iedereen constant hypocriet te noemen sluit je je ogen voor de grootste problemen en wordt straks hypocrisie niet de uitzondering maar de norm. En dan zijn die mensen die dat doen dus hun doel volledig voorbij geschoten.
Want met het woord walgelijk, zoals jij hierboven al betoogde, is dat al het geval. Als zo'n vertegenwoordiger van de politiek correcte rechtse gedachtenpolitie (die ons continu vertellen hoe we moeten denken en wat we mogen zeggen en wat niet) weer het woord 'walgelijk' gebruikt, dan weet ik al dat het nergens over gaat. En als Wilders niet tenminste tien keer het woord 'walgelijk' gebruikt in zijn speeches, dan weet ik dat er echt helemaal niks aan de hand is verder.

Stop er eens mee mensen! Het is hypocriet om iedereen maar hypocriet te vinden. En eens zien hoeveel mensen mij nu weer hypocriet gaan noemen.

21 juni 2022 om 11:21

moreel failliete kneus erg nice deze, die ga ik erin houden! Overigens volledig met je eens! Affaires vind ik al in en in triest (tenzij het in overleg met de partner gebeurt, maar dan noem je het geen affaire?) maar met de vrouw van je broer, dan ben je wel echt next-level zielig

21 juni 2022 om 12:01

Hup dan zal ik niet hypocriet gebruiken, maar huichelarij of schijnheilig.. ook goed. Maar er wordt gedaan of er ik weet niet is gebeurt...Als hun beide relatie zoooo geweldig waren, hadden ze echt niet het bed gedeeld. Zo simpel is het.
*Of je hebt een perfecte relatie, en dan gebeurt er niks,
*Of je hebt een open relatie, en dan mag/kan het eventueel. Daar heb je ook afspraken over. ( En niet gaan schreeuwen of roepen dat een open relatie niet kan..ja 100% dat kan perfect. )
*Óf je hangt de huichelaar uit voor de buitenwereld, zoals heeeeel veel ook hier dat doen, ( meestal de grofste en opgefokste reageerders, want ze herkennen zichzelf) en doet alsof je een perfecte relatie hebt maar ondertussen zitten de mannetjes stiekem porno op hun telefoon of laptop te kijken , en hebben op vaste dgn 2x pm sex...En de dames weten nog niet meer hoe ze zich als vrouw, vrouw moeten voelen met zo'n mannetjes.

Ik prijs me gelukkig al 32 jaar zwaar verliefd te zijn op mijn mooie slanke Bi ega, met wie al net zolang een "open relatie" heb. Niks moet en bijna alles mag.

21 juni 2022 om 12:15

Als je een open relatie hebt, is het geen vreemd gaan he. Leuk dat je eist niet veroordeeld te worden om een open relatie, maar verder vrijwel iedereen die dit niet heeft wegzet als huichelaar of schijnheilig. Ook fijn dat je ega slank is, je zal maar opgezadeld worden met zo'n vieze dikkerd. Interessant hoe jij kortzichtigheid combineert met ruimdenkendheid. Dan kan ik ook wel zeggen dat je vrouw vast een open relatie wilde omdat je haar niet kan bevredigen.

21 juni 2022 om 12:38

"hup dan zal ik niet hypocriet gebruiken, maar huichelarij of schijnheilig.. ook goed. "

Nee niet goed! Want het noemen van twee woorden die het synoniem zijn van hypocriet blijf je dus exact hetzelfde zeggen. jJe schiet dus nog steeds jouw doel voorbij, want je noemt dus nog steeds iedereen hypocriet (schijnheilig/huichelaars).
Dat referaat over 'óf je relatie is slecht, of je hebt een open relatie' daar ga ik al verder helemaal niet op in. Totaal chrinch verhaal, echt té genant werkelijk wat je daar aan nonsens opdist. 'mijn mooie slanke Bi ega... waar ik open relatie mee heb', ja tuurlijk! Ik ken er ook velen. Van die 'open relaties'. Bijna altijd iets waar vooral één van de twee volop van geniet, terwijl de ander zich min of meer gedwongen voelt mee te gaan. En duren die open relaties lang? Zelden tot nooit. Daarnaast, Ryan Giggs en zijn partner hebben een open relatie? Waar blijkt dat uit? En zijn broer? Die heeft dat ook??

Daarnaast, je gaat steeds totaal voorbij aan het feit dat los van sexdrive of zin het hier niet gaat om een gewone situatie van twee consenting adults die kunnen doen en laten wat ze willen omdat ze dat kunnen. Vreemdgaan binnen de familie daar komt naar gezeik van. Dat weet iedereen. Om het dan op een 'open relatie' te gooien slaat als een tang op een varken.

21 juni 2022 om 17:58

@Stan80, je kan het ook omdraaien: je vrouw moet van je broer afblijven. Zij deed haar benen open uit eigen wil. Is het smerig wat beiden deden? Mss wel ja. Maar het was haar eigen keuze om haar man te bedriegen.

21 juni 2022 om 00:37

Inderdaad, kijk wat hij voor de club heeft gedaan. Ik heb jarenlang voetbalplezier en prijzen van hem gehad.

Ik ga het niet goed praten, maar die broer en schoonzus waren ook niet echt monogaam, voor deze affaire. Zolang er geen strafbare feiten zijn, zou ik niet weten waarom hij niet op handen gedragen mag worden.

21 juni 2022 om 12:03

Juist en zó is het. Als het allemaal zo geweldig was binnen dat huwelijk, zou er niks zijn gebeurt. Daarom is monogamie ook een menselijk verzinsel

Tja de rechtsgeleerden hier weten het uiteraard alweer, hij is schuldig.
Maar ....lullig is natuurlijk dat de man zolang het niet onomstotelijk bewezen is dat hij iets heeft gedaan, hij dus 100% onschuldig is.

Voor Wales is dit een goede beslissing. Page verdient het ook.

Jammer dat Wales iconen zoals Giggs en Speed geen toernooien meemaken als bondscoach.

Eerlijk, voetballen kan hij wel maar wat is het een walgelijke vent naast het veld, overigens snap ik totaal niet waarom mensen hem nou zo geweldig vonden want kan van vroegere spelers en huidige spelers toch echt al 50 spelers opnoemen die gewoon beter zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Wales

FIFA ranking: 19
6 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Wales41
4.Turkije0-7
Voor de complete stand: EK 2020
SpelersPositieW
A. DaviesKeeper
T. KingKeeper
D. WardKeeper
E. AmpaduVerdediger
O. DenhamVerdediger
C. GunterVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Wales.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Wales.

186 fans
Coach, 48 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 18 augustus
Juventus heeft haast met de transfer van Memphis Depay. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren