Einde aan Dembélé-soap? Aanvaller verraadt toekomst vanuit auto

Zaterdag, 18 juni 2022 om 14:10Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 14:23

Er is een nieuwe aflevering in de soap rond Ousmane Dembélé. Op internet is een video opgedoken waarin te zien is dat hij reageert op vragen van een fan. Dembélé stelt dat hij 'gelukkig' is bij Barcelona en komt met een duidelijk antwoord als hem gevraagd wordt als hij aanblijft: "Ja!", aldus de Fransman. Het contract van de aanvaller loopt eind deze maand af in Catalonië, waardoor hij kan gaan en staan waar hij wil. Pogingen van Barça om de verbintenis te verlengen haalden tot op heden niets uit.

Xavi liet al vaker blijken Dembélé graag te behouden, maar weet ook dat de speler alle vrijheid geniet gezien zijn aflopende contract. Ook Paris Saint-Germain en Chelsea zien de snelle buitenspeler graag komen. Toen Dembélé nabij Camp Nou voor een stoplicht kwam te staan, greep een fan van Barcelona zijn kans om enkele vragen te stellen over de transfergeruchten. "Blijf je bij Barça?", aldus de man. "Ja", antwoordde Dembélé. Vervolgens werd de aanvaller gevraagd naar Thomas Tuchel en Chelsea, waarop hij opnieuw aangaf gelukkig te zijn in Barcelona.

Begin deze week meldde Sky Sports nog dat Chelsea de beste papieren leek te hebben voor Dembélé. Doordat de Frans international niet reageert op contractvoorstellen van Barcelona lijkt een vertrek onvermijdelijk. Technisch directeur Mateu Alemany is naar verluidt helemaal klaar met het wachten op een reactie van Dembélé of zijn zaakwaarnemer. Hierdoor zijn alle afspraken aangaande het contract van de Fransman afgezegd. Alemany is er zelfs van overtuigd dat Dembélé nooit de wil heeft gehad om zijn avontuur bij Barcelona een vervolg te geven. In Londen moet Dembélé de eerste aanwinst van nieuwe eigenaar Tedd Boehly worden.

Dembélé speelde afgelopen seizoen 21 wedstrijden voor de nummer twee van LaLiga. Daarin maakte hij slechts één doelpunt, maar gaf hij wel dertien assists. Hij speelde zijn wedstrijden voornamelijk in de tweede helft van het seizoen, daar hij vorig jaar een knieblessure opliep in de eerste maanden van de competitie. In 2017 kwam Dembélé voor honderdveertig miljoen euro over van Borussia Dortmund. De Franse aanvaller speelde tot nu toe precies honderdvijftig wedstrijden voor Barcelona. Als het aan de snelheidsduivel ligt blijft het daar dus niet bij.


Poll

Denk jij dat Ousmane Dembélé bij Barcelona blijft?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door ankara messi)

Wat een vervelende kwal zeg, denk dat Barcelona beter af is zonder dit gezeik. Hier word je niet vrolijk van, kan me voorstellen dat de fans gek worden.

18 juni 2022 om 14:20

Mwah valt wel mee, wordt er niet echt gek van. Jammer als hij weggaat, maar denk dat het goed opgevangen kan worden met de spelers die er nu zijn.

18 juni 2022 om 14:21

Gek is weer wat anders. Het is wel weer eens een mega miskoop gebleken van Bartomeu als hij nu transfervrij zal vertrekken. Ondanks dat het echt nog een baby is qua gedrag en discipline, hoop ik toch wel dat hij blijft. Als hij in vorm is, is het 1 van de beste rechtsbuitens ter wereld. Probleem is dat je je moet afvragen of je nog steeds zo een persoon bij je club moet hebben.

18 juni 2022 om 14:27

Onbetrouwbaar bedoel ik meer, ja de blessures zijn gelukkkg nu er niet maar dit contract gezeur loopt nu al 2 jaar. Ook zijn kinderachtige gedrag, dat word wel minder maarja. Ben je toch een keer klaar mee lijkt me. Zou hem lekker weg doen, voor eentje die wel van de club houd. Bepaalde spelers willen gewoon naar barca komen en inleveren.

18 juni 2022 om 15:48

Volkomen gelijk over dat dit een onbetrouwbare jongen is. Als je je hoop alleen op hem moet vestigen, weet je eigenlijk al dat het foute boel is inderdaad.

18 juni 2022 om 14:37

Ik zou hem ten alle tijden laten tekenen en vervolgens verkopen, zodat je nog wat geld eruit haalt. Als hij nu transfervrij vertrekt is het een van de grooste miskopen ooit.

18 juni 2022 om 14:37

Waarom een vervelende kwal? Man is nooit negatief, komt beschaafd en respectvol over.

Hij zit nu in een situatie dat hij kan kiezen voor nog meer financiele zekerheid.

Weet jij wat Barca geboden heeft? Of wat andere clubs bieden.

18 juni 2022 om 14:39

Hoe bedoel je? Deze man heeft zoveel geld gekost zonder tegen prestantatie te leveren. Vervolgens heeft hij nog lef om 40 miljoen per jaar te vragen. Ik zeg hou hem allemaal valse belofte voor, zodat hij tekent en vervolgens gelijk proberen te verkopen, als het moet eruit werken.

18 juni 2022 om 14:54

Haha dat kan helemaal niet. Je kunt niet iemand met een contract eruit werken. Contract is contract. En denk dat dembele ook prima op de tribune gaat zitten voor een paar miljoen hoor.

18 juni 2022 om 15:02

Bar Bar

Dembele heeft niet een pistool op Barca gericht en gezegd, koop mij voor 140 mil!!!

Was vrijwillige keuze van Barca.

Zijn contract is afgelopen. Als hij vindt, dat zijn diensten 40 mil per jaar kosten, ook dan dwingt hij Barca niet met een pistool.

Zij kunnen zeggen, prima doen wij niet en kijk maar verder.

Snap niet, waarom hij dan walgelijk persoon is.

18 juni 2022 om 15:38

@MrKrillin inderdaad je hebt helemaal gelijk vriend. Wat een zielige mensen zijn er toch op vz met alle respect. 'wat een vervelende kwal' zegt hij haha. @assasin jij kent dembélé zeker persoonlijk? @barbar als barca 140M betaald voor een speler van 19 jaar dan ligt dat meer aan de club zelf. Ik bedoel dembélé moet helemaal niks joh, barca vond dat hij dat bedrag waard was en niet dembélé zelf en ik heb hem nog nooit een slecht woord over barca zien uiten. Gedraagd zich als een voorbeeldprof de laatste seizoenen, zowel op en naast het veld. Ik zie dembele nooit duikgedrag vertonen of om kaarten vragen op het veld & ik zie hem nooit zeuren als hij gewisseld wordt of op de bank zit. Xavi zei reeds dat dembélé een echte professional is en dat heeft een ferran torres ook gezegd in een interview. Wat is het toch makkelijk leven zeg op vz gaan en spelers afzeiken puur op nonsens en bullshit (gecreerd door de media).

18 juni 2022 om 18:33

Het is geen speeltuin. Het is harde business. Er is met vertrouwen in Dembele geïnvesteerd zonder een tegen prestatie. Hij heeft 5 jaar lang miljoenen opgestreken, zonder voor iets terug te geven. Nee deze man was bezig met fortnite spelen en kwam regelmatig laat aan op training. Vervolgens heeft hij nog lef om 40 miljoen te vragen. Dembele is een van de spelers waardoor Barcelona In financiële crisis is beland. Hij had 4-0 op presteer blaadje tegen Liverpool, maar werd als een amateur zenuwachtig en faalde. Alleen professionele zijn is niet genoeg wanner je miljoen opstrijkt. Ik en met zoveel andere worden ook gewoon ontslagen als we niet leveren waarvoor er wordt betaald en wij verdienen niet eens fractie. Vijf jaar lang niets laten zien en wanner tijd wordt om de club vertrouwen terug te betalen gaat hij allerlei gekke eisen stellen. Veder kan mij weinig schelen dat een nobody zoals jij mij walgelijk vind. Ik heb beste voor mijn club en blijf ook trouw wat er ook gebeurd. Kijk dat meeste van jullie Real fans Madrid niet eens kende voor 2010 en als het paar jaar slecht gaat met Real ook weer zo nieuw club vinden om te supporteren. Ja dan snap ik dat je normaal vind dat je club wordr gen**it. Het wordt tijd dat Barca laat zien dat niemand groter dan de club is en overeenkomt met Dembele en vervolgens hem verkoopt. Ieder miljoen die je nog terug krijgt voor deze een van de grooste miskopen ooit is meegenomen.

18 juni 2022 om 19:14

Barcelona heeft hem zelf gekocht voor belachelijk veel geld en hem ook bizar veel salaris gegeven en nu vraagt meneer nog steeds bizar veel salaris, wat ontzettend gek is dat zeg…

20 juni 2022 om 08:53

Hoezo heeft hij het lef om 40 miljoen per jaar te vragen? Ben je bij de contract onderhandelingen aanwezig geweest. Dit heb je ook maar van horen zeggen of gelezen van een journalist. Zolang er door het management van Dembele of Barca directie niks naar buiten komt over bedragen, dan moet je die bedragen maar met een korreltje zout nemen.

Hij blijft pas als hij 40 miljoen per jaar krijgt van Barcelona. Dit zegt die alleen puur om de fans gelukkig te maken die gaat gewoon met de fiets weg als er een club is die hem meer geld aanbiedt.

18 juni 2022 om 15:46

Ben jij de vader van dembélé? Hoe weet jij nu in godsnaam hoeveel ousmane heeft gevraagd en wat zijn eisen zijn. Niveautje hoor

18 juni 2022 om 16:42

Wat is dit nou weer voor domme reactie. meerdere betrouwbare bronnen hebben gemeld dat dat de eisen waren van Dembele en zelf Xavi de coach van Barcelona heeft dat gezegd. Dus dan gaan we ervan uit dat het zo is.

18 juni 2022 om 17:04

Kan je mij eens een link bezorgen van die bronnen/artikels? Heeft xavi expleciet gezegd dat dembélé 40 miljoen wil om bij te tekenen? Ik ben zeer benieuwd

18 juni 2022 om 21:47

Xavi heeft natuurijk niet echt de bedrag gezegd hij zij dat het een bedrag was vaar Barcelona niet aan kon tippen daarna werden er door betrouwbare bronnen vermeld dat het ging om circa 40 miljoen per jaar.

20 juni 2022 om 08:56

Xavi heeft geen exact bedrag gezegd en de betrouwbare bronnen zijn niet bekend, dus je weet niet wie het zijn. Dus eigenlijk weet je helemaal niks.

18 juni 2022 om 18:13

Maar misschien zegt hij ja omdat hij in Barcelona blijft, alleen dat hij bij Espanyol heeft getekend? Weet ik veel. ;-)

Kan zomaar zo zijn. Het duurt wel erg lang, normaal had ie nu wel allang een keuze gemaakt. Maar wellicht wachten ze dus op de financiele deals van barca om ruimte te hebben zodat ze hem kunnen tekenen. Barca kan zomaar 1 klap terug zijn indien ze hem aanhouden, Lewa, Kessie, Christensen, Alsonso en een back erbij krijgen. Een aanval met Fati/Ferran - Lewa - Dembele is best scary.

18 juni 2022 om 15:26

Alonso mag zo ver mogelijk uit de buurt blijven van Barcelona. Met alle respect, maar dat is echt weer een typische Bartomeu aankoop. Oud, zal fungeren als back up en krijgt alsnog een vorstelijk salaris. Kan je beter voor Gaya gaan en als er geen geld over is, Balde behouden. Rechtsback hebben we trouwens ook nodig. Dodo zou een geweldig aankoop zijn voor rond de 20 miljoen.

18 juni 2022 om 15:31

Absoluut, Gaya en Dodo zijn zeker de betere opties. Als dat voor barca mogelijk is, meteen doen.

Hoop echt dat hij weggaat. Overschatte speler. Bij elke scheet geblesseerd.. Ja, leuk dat riedeltje met "talent dit dat". Mentaliteit van niks. Lekker wegdoen en iemand halen die wel trots is om voor Barca te spelen.

18 juni 2022 om 14:56

Dus omdat hij vaak geblesseerd is , is hij overschat? Om vervolgens te zeggen dat hij getalenteerd is beetje raar. Is gewoon een hartstikke goede speler en voor mijn part helemaal niet overschat. Fit blijven is moeilijk voor hem maar deels ligt dat niet bij hem het is gewoon zijn lichaam veel sporters hebben dat probleem. Waarschijnlijk wil hij wel spelen bij Barca maar ja hij wil een fiks salaris verhoging. Geef hem eens ongelijk met al die gekke bedragen dat spelers nu krijgen, en waarschijnlijk kijkt haar rond bij Barca en ziet ook dat het aanvallend niet erg om je vingers van af te likken is

18 juni 2022 om 15:24

Hij is wel goed, maar hij vraagt een absurd salaris en voor dat bedrag verwacht je 25 treffers en 25 assists per seizoen.

18 juni 2022 om 15:31

Verreweg beste speler van barca alleen pedri komt soms in de buurt

18 juni 2022 om 15:43

Deze barca fans hebben echt een enorme plaat voor hun hoofd en een IQ van niks. Dembélé was samen met araujo en pedri (alba) met AFSTAND de beste barca speler. Hij was letterlijk de enige die een voldoende scoorde tegen bijvoorbeeld frankfurt. Ze waren zo spoorloos dat ze gewoon elke bal aan hem gaven met het idee van letterlijk 'forceer iets aub' . Topassister van la liga en de enige die zijn man kan passeren zonder enige moeite. Deze fans moeten zich eens meer focussen op ferran die ook een fortuin heeft gekost en die zijn man niet eens kan passeren. Over fati hoor ik hen overigens niets zeggen terwijl hij nog vaker geblesseerd is dan dembélé. Kom maar naar real ous

18 juni 2022 om 16:20

Ik vind het echt een heel goede aanvaller maar hij heeft twee erg grote verbeterpunten:
1) hij moet echt veel doelgerichter worden. Hij heeft een geweldige passeerbeweging maar gaat zelden met de kortste weg naar het doel.
2) hij moet leren wanneer simpel te spelen. Dembele blijft zijn tegenstander opzoeken en blijft proberen hem te passeren ook als het al 4 keer op een rij mislukt is.

Als hij deze twee dingen consistent kan verbeteren en hij raakt niet geblesseerd dan is het een van de beste vleugelspelers die er is. Ik hoop het voor hem.

18 juni 2022 om 19:30

Een van de grootste miskopen allertijden. Hij kan wel redelijk voetballen, maar is altijd ziek, zwak of misselijk, heeft een slechte mentaliteit en instelling en Barcelona heeft minstens het dubbele van zijn eigenlijk waarde voor hem betaald.

Snap niet waarom deze kerel nog steeds niet bekend heeft gemaakt wat hij gaat doen. Als die echt wil blijven moet hij z'n eisen maar is gaan aanpassen. Want wat hij vroeg slaat nergens op voor een speler die voor het eerst eigenlijk echt fit was het laatste half jaar. Daarvoor was die in 4 seizoen wel heel vaak geblesseerd.

Hier moet Barcelona echt niet meer aan beginnen. Zorgt alleen maar voor onrust en is totaal niet betrouwbaar (vaak geblesseerd vaak telaat kan je niet op rekenen) Verlies accepteren bouwen aan de toekomst 2-3jaartjes.

Zie hem ook liever vertrekken heeft zeker de snelheid. Maar zijn rendement is verschrikkelijk laag in verhouding met zijn aanvallende mogelijkheden. Daarnaast is hij om ee haverklap geblesseerd, barca moet zijn verlies nemen en hem laten gaan. Ik zie liever een speler als Jutgla op zijn positie spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. KessiéMiddenvelder10
GaviMiddenvelder10
P. AubameyangAanvaller10
O. DembéléAanvaller10
RaphinhaAanvaller10
Jordi AlbaVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

39 fans
Aanvaller, 25 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren