Barcelona houdt vast aan 86 miljoen voor De Jong en heeft aanvullende eis

Dinsdag, 21 juni 2022 om 23:15 • Laatste update: 23:27

Manchester United heeft Frenkie de Jong zeker nog niet binnen, zo meldt Fabrizio Romano dinsdagavond. De Engelse grootmacht had eerder op de dag direct contact met Barcelona, dat de 25-jarige middenvelder niet zonder slag of stoot laat gaan. De eisen vanuit Catalonië zijn duidelijk: een transfersom van 86 miljoen euro, die bovendien direct betaald wordt. Die extra eis is voor Barça belangrijk vanwege de reglementen in LaLiga over herinvesteringen.

Het tweede en laatste bod dat United tot nu toe uitbracht bedroeg zeventig miljoen euro exclusief bonussen. Een week eerder werd eerste aanbieding van zestig miljoen euro – die door bonussen nog kon oplopen tot zeventig miljoen euro – al door Barcelona resoluut van tafel geveegd. De Catalanen weten na de gelekte video van Manchester United-directeur Richard Arnold dat de Engelsen De Jong koste wat kost willen binnenhalen en lijkt daardoor een sterkere onderhandelingspositie te hebben verkregen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De Jong staat open voor een hereniging met United-coach Erik ten Hag en 'wacht de situatie rustig af’. “Vroeger was ik nog wel eens onbezonnen als me gevraagd werd naar andere clubs”, reageerde De Jong begin juni in gesprek met het Algemeen Dagblad over de geruchten over een vertrek bij Barcelona. “Die tijd is geweest. Of ik gebeld ben? Ik kan daar niets over zeggen, maar het liefst blijf ik gewoon bij Barcelona.”


Poll

Zie jij Frenkie de Jong naar Manchester United vertrekken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

150 reacties (laatste reactie door ironmanutd)

70 miljoen is toch mooi voor Barca aangezien ze geld nodig hebben en op t middenveld Busquets Gavi Pedri hebben en als Frenkie weer wilt werken met Ten Hag natuurlijk

17 juni 2022 om 23:43

Dus omdat ze het geld nodig hebben moeten ze maar met minder akkoord gaan?

Als united echt wil en Barca heeft zoals jij zegt geld nodig, dan moet je juist het maximale eruit halen. Na het dramatische seizoen van United moeten ze wel wat doen. Dit is duidelijk de grote aankoop die de ETH wil dus het is juist slim elke ton eruit te persen.

17 juni 2022 om 23:48

De onderhandelingspositie van Barcelona is natuurlijk niet sterk. Barcelona kan het zich niet veroorloven het onderste uit de kan te halen, want het risico op het afketsen van de transfer komt daarbij kijken. Dus ze moeten niet met minder geld akkoord gaan, maar dat gebeurt wel als je een mindere onderhandelingspositie hebt.

17 juni 2022 om 23:53

Sorry maar als je als Barcelona je spelers het mes op de keel zet , en hun dwingt om de helft van hun salaris in te leveren . Dan zou het hun sieren om met minder akkoord te gaan .

17 juni 2022 om 23:55

Is maar hoe je het bekijkt. Als ETH hem echt graag wil dan is de onderhandelingspositie van United ook niet sterk.. het is niet zo Dat Frenkie absoluut weg moet..

18 juni 2022 om 00:02

En blijkbaar Wil hij nog steeds blijven ondanks dat salaris moet inleveren.. die gierige Amerikaanse eigenaren hebben genoeg miljoenen ponden liggen. Of de hoofdprijs betalen voor de speler die ze zo graag willen of niet.. het gaat hier niet om een bankzitter of een waterdrager maar een geweldige voetballer van 25. Elk miljoentje erbij kan Barca goed gebruiken.

18 juni 2022 om 00:02

@Lionaldinho84 hij wil blijven…maar is nog niet akkoord met een salarisverlaging. En als de Jong niet akkoord gaat met een salaris verlaging heeft Barca een probleem. Ben benieuwd of ze dan nog zo standvastig zijn.

18 juni 2022 om 00:10

Hij wil blijven maar dat wil niet zeggen dat hij niet weg gaat. Zijn teksten beginnen al een beetje bij te draaien. Ik sluit niks uit... ik heb liever dat hij blijft en dat Lewandowski weg blijft

18 juni 2022 om 06:29

@Lioneldinho84 Barcelona zelf wil constand voor een dubbeltje op de 1ste rij zitten, maar als het om hun spelers gaat.. Moet er het maximale maar betaald worden, hypocrieten!!

18 juni 2022 om 07:56

TMaria, dat meen je niet joh?! Ze willen zo goedkoop mogelijk kopen en zo duur mogelijk verkopen?? Wauw, wat uniek zeg! Dat zal inderdaad alleen bij Barca het geval zijn...

18 juni 2022 om 12:34

Bayern doet precies hetzelfde, Spurs ook, Ajax ook en PSG. Eigenlijk alle clubs doen Dat. Jou verhaal slaat helemaal nergens op, als je een hekel aan Barca hebt dan kun je dat gewoon zeggen maar kom niet met onzin aanzetten. Dat is pas hypocriet

18 juni 2022 om 15:03

Barcelona heeft nou niet bepaald een geweldige onderhandelingspositie. Echter is Manchester United nooit handig in dergelijke situaties. Zolang Busquets speelt, wordt De Jong alleen maar minder waard. Als clubs niet hoger gaan dan 60-65 miljoen euro, wordt het gewoon lastig voor Barcelona.

19 juni 2022 om 10:52

Heb je de opname gezien van directeur ManU waarin hij zegt dat ze Frenkie kost te wat kost binnen willen halen? Wie heeft er nou geen geweldige onderhandelingspositie?

Je kon van mijlenver ruiken dat ETH absoluut Frenkie wilde binnenhalen. ManU heeft ook meer geld dan ze beweren te hebben
Budget van 140 mil? Geloof er niks van. TV geld is al het dubbele per seizoen. Dus Barca speelt het gewoon slim. Tussen de 85 en 100 mil mogen ze aftikken..

22 juni 2022 om 07:36

@lianaldinho: Dat argument hoor ik altijd bij Feyenoord: ze hebben geld nodig dus elk mooi bod is mooi meegenomen. Ik denk dat Barca nog veel meer geld nodig heeft, dus elk leuk bod is al meegenomen. Zeker nu men weer de salarissen wil verlagen van de huidige spelers. Het is bij die club slikken of stikken, Barca heeft weinig te eisen.

22 juni 2022 om 08:12

Lees anders eerst even de tekst: 'de Catalanen weten na de gelekte video van Manchester United-directeur Richard Arnold dat de Engelsen De Jong koste wat kost willen binnenhalen en lijkt daardoor een sterkere onderhandelingspositie te hebben verkregen.'

22 juni 2022 om 08:58

Ja, iemand die écht geld nodig heeft neemt genoegen met minder. Dan is het vervolgens de vraag hoe graag Man Utd wil en hóe hard ze het geld nodig hebben. Maar dat partijen die om geld verlegen zitten genoegen moeten nemen met minder is nog al een wetmatigheid.

22 juni 2022 om 09:18

Sowieso kunnen ze het salaris wat frenkie misgelopen is van zn transfersom af halen, dat is op zn minst zo eerlijk voor frenkie. Maar we weten allemaal wat voor achterbakse club barca is afgelopen jaren dus dat zal wel niet. Vooral veel huilen en vragen, zelfde dat ze altijd van ajax een vrienden prijs willen. Als ik United was zou ik de onderhandel tactiek aanpassen, dan zou ik Japie eens langs laten gaan dan is frenkie morgen nog maar 15 miljoen waard. Waarschijnlijk krijgt united dan zelfs geld toe!

18 juni 2022 om 02:42

Haha grappenmakers. Barca moet minimaal 85 vragen en anders houdt het op en blijft hij gewoon bij Barca. Liefst wilt hij gewoon Barca blijven en niet naar een subtopclub gaan, waar ze geen eens champions league spelen.

18 juni 2022 om 10:36

Barca is op dit moment ook geen top ondanks dat ze zich kwalificeerde voor de CL, meer onkunde van de rest.

18 juni 2022 om 13:43

Ja hoor en Real is kampioen door onkunde van andere. Barca speelt ieder jaar CL. Dat is een feit. Bij United is de kans op conference leugens net zo groots als de Champions League.

18 juni 2022 om 15:12

Real Madrid is kampioen en Champions League winnaar. Dan kun je gerust stellen dat je bij de top hoort. In het geval van Barcelona: Die zijn tweede geworden met 73 punten en hebben in Europa niets gepresteerd dit seizoen.

Verder is buiten de top 4 eindigen in het geval van Barcelona min of meer "onmogelijk". Sevilla is al geen indrukwekkende ploeg en Atletico had het ook niet. Ik snap dus niet wat betreft de Champions League nou precies je argument is.

In tegenstelling tot Barcelona dat geen enkele concurrentie heeft buiten de genoemde 3 clubs, moet Manchester United het doen met Manchester City, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Arsenal en daarachter nog heel wat clubs die het een Sevilla zeer lastig kunnen maken. Dat is qua concurrentie wel even andere koek voor de Champions League plekken.

Ik mag toch aannemen dat je niet kunt ontkennen dat Barcelona een serieus probleem had gehad als ze in de Premier League zouden spelen. Dan was Champions League-voetbal ineens niet zo vanzelfsprekend meer in de huidige situatie. Daarvoor hoef je alleen maar naar de situatie bij Manchester United te kijken.

18 juni 2022 om 19:32

Ja toch vandaar dat Spaanse club Europese competitie jaren lange domineren. Zelfs clubs als Sevilla en Atletico hebben meermaals finales behaald en ook gewonnen. La Liga is gewoon sterkste competitie ter wereld. Kijk de afgelopen 20 jaar maar na. Veder een Club als City wat momenteel England domineerd heeft letterlijk filosofie van Barca gekopieerd. Sterker nog hele directie en de trainer bestaat uit oude Barca leden. Dat zegt meer dan genoeg. Het is ook leuk dat jullie altijd over concurrentie hebben, maar een club als Leicester city worden gewoon kampioen in England haha. Veder hebben jullie nooit over de financiële voordelen die de Engelse clubs hebben tegenover de Spaanse clubs. Met het geld wat ze in Engeland krijgen zouden clubs als Real, Barcelona en zelfs clubs als Sevilla en Atletico Engelse club volledige domineren in Europa.Real en ook Barca zouden PL domineren met alle Financiële voordelen die erbij komen. Veder is het algemeen bekend dat veel spelers Barca en Real boven alle Engelgse clubs verkiezen en daarom zie je ook van topspelers transfer maken van Engelse top naar de Spaanse top. Andersom is meestal als de speler niet geslaagd is bij Barca of Real. En dit alles vertelt mij meer dan wat jij wel of niet vind.

22 juni 2022 om 09:09

Bar Bar en toen waren ze stil hahaha. Perfect uitgelegd!

22 juni 2022 om 09:37

Ze hebben niet de Barcelona filosofie, maar die van Cruyff geadapteerd. Bovendien is de competitie in Engeland veel uitdagender en moeilijke dan bij Barca of Madrid spelen. Het kwaliteitsverschil tussen de top 4 daar en de rest is veel groter dan in Engeland.

18 juni 2022 om 10:57

En Frenkie heeft nou meerdere keren aan gegeven gelukkig te zijn in Barcelona en niet te willen vertrekken.

21 juni 2022 om 23:37

De voetballerij is echt kapot. Wat een bedragen

22 juni 2022 om 03:35

Je gaat me niet zeggen dat je daar nu pas achter komt..

22 juni 2022 om 10:09

Nee dat niet, maar zoveel geld voor een speler die het niet wekelijks laat zien is voor mij moeilijk te bevatten. Normaliter worden dit soort bedragen betaald voor iemand die uitblinkt in een topcompetitie, Maguire uitgezonderd maar misschien is het een United ding

22 juni 2022 om 00:05

Hij moet ook zelf willen en het liefst blijft hij bij Barca. De tijd van slaven is gelukkig voorbij, als De Jong wil niet houdt het gewoon op.

22 juni 2022 om 08:25

Ze.motten blij zijn voor 60 miljoen voor deze waterdrager...wat heeft tie nou daadwerkelijk gepresenteerd afgelopen 2 seizoenen. Men moet wel objectief zijn. Hij was geen sleutelspeler ofzo..Dat was Pedri

22 juni 2022 om 09:29

Als Barcelona geld uitgeeft, is het niet goed. Als ze zoveel mogelijk geld uit een speler proberen te halen die dat dubbel en dwars waard is, is het ook niet goed.... Typical..

Waarom niet die passer Declan Rice van Westham halen is ook nog eens eens verdedigend middenvelder met voetballend vermogen, dadelijk vis je achter Frenkie De Jong heb je niks..

17 juni 2022 om 22:04

Wie heeft er nog interesse in Rice dan?

17 juni 2022 om 22:06

Zou goed toevoeging zijn voor United. Frenkie losweken lijkt mij een onmogelijk opgaven.

17 juni 2022 om 22:22

Een makkelijkere opgave dan Rice??WHU vraagt belachelijk veel geld voor Rice. Er zijn wel goedkopere opties voor die cvm positie.Maar denk dat ten Hag met 2 middenvelders speelt. En niet echt met een cvm

22 juni 2022 om 01:26

Rice is ook mega duur .. las ongeveer 90 /100 miljoen pond dat is wat Westham vraagt .. een giga bedrag. Ben het wel met je eens aqua ..Denk dat hij heel veel kan toevoegen aan het momenteel zwakke middenveld van united. Maar denk dat ten hag liever voor frenkie kiest. Frenkie en Antony en een nieuwe links back is zijn eerste keuze ..

17 juni 2022 om 22:09

Vraagprijs Rice is 150 miljoen, gaat niet gebeuren

17 juni 2022 om 22:29

Precies, kunnen ze veel beter voor bijvoorbeeld Ndidi gaan

17 juni 2022 om 22:53

Declan Rice is 150 miljoen waard in Engeland . Buiten Engeland is hij nog niet de helft waard .

18 juni 2022 om 10:30

Ik zou er nog geen 50 miljoen voor geven.

18 juni 2022 om 14:44

Ik vind Bennacer van Ac Milan in elk aspect beter. Maar ik heb het gevoel dat men buiten de Premier League en La liga niet zo heel heel maar voetbal kijkt. Bennacer en Frenkie de Jong op het middenveld van Man u zou ik wel willen zien.

18 juni 2022 om 15:16

Je kunt nog beter 85 miljoen euro voor De Jong betalen dan nu Declan Rice kopen. Daar betaal je minimaal 120 miljoen euro voor en zoals wel vaker ben ik niet zo overtuigd van dergelijke aankopen. Ik zie wel dat Rice kan voetballen, maar ik heb toch flinke twijfels of hij wel zo'n grote impact bij een club als Manchester United kan hebben. Ik denk namelijk dat een speler als Rice in elke andere competitie nog niet de helft van 120 miljoen euro waard is.

22 juni 2022 om 09:27

@aqua waarom vraag jij? Jij zit hier bijna 24/7 en je weet het niet. West ham wil 150mil voor rice. Daarom dus!

22 juni 2022 om 10:29

Dat lijkt mij ook een veel logischere keuze, zelfs als die nog duurder is. Ik vind dit heel veel geld voor de jong en vraag me ook af hoe goed hij bij united past. Aan de andere kant weet ik niet wat ten hag precies gaat doen. Hopelijk heeft hij er meer verstand van dan ik.
Het zou mij trouwens niet verbazen als een bod van 60 miljoen later in de zomer alsnog geaccepteerd wordt door barca. Ze hebben geld nodig en er lijken geen andere kapers op de kust.

Frenkie de jong gaat Barcelona niet verlaten, voor het regenachtige Manchester. En vooral niet voor Manchester United. Barcelona gaat een nieuw tijdperk in. Die is veelbelovender dan die van Manchester united. Want ook ten hag zie ik geen kampioen worden. Hopelijk blijft frenkie bij Barcelona.

17 juni 2022 om 22:02

Op YouTube staat nog een interview van hem bij ajax samen met de ligt en daar gaf hij aan dat united geen club was waar hij snel voor zou kiezen

17 juni 2022 om 22:07

Een Interview bij ajax is ook al wel een tijd geleden voor Frenkie... misschien is hij wel op het punt gekomen dat nu Erik coach is geworden bij United dat Frenkie wel naar United wil.

17 juni 2022 om 22:23

Of dat je droom mooier is dan de werkelijkheid,hij had ook glorie jaren bij barca verwacht..

17 juni 2022 om 23:30

United trekt vaak wel de spelers aan die daar eigenlijk niet willen spelen, maar voor een goede zak bereid zijn de overstap te maken.

rijst wel meteen de vraag of United hier een keer mee moet stoppen

18 juni 2022 om 10:24

Hier ben ik het mee eens Arsenaladdict. Als Frenkie zelf niet wil. Waarom zouden ze dan een gigantische zak geld voor hem neerleggen? Ik vind dat idioot. Bruno Fernandes wilde bijvoorbeeld wel heel graag bij United spelen en dat zag je ook aan alles terug.

17 juni 2022 om 22:24

Maar als Barcelona van hem af wilt. Dan voel je je ook niet echt meer welkom. Denk dat Koeman nu ook wel anders denkt over zijn droomclub. Zo gaan die dingen in voetbal. Je krijgt niet altijd wat je wilt.

17 juni 2022 om 22:43

Een tijdperk waar die elk jaar de helft van zijn salaris in kan leveren zeker. Hij kan beter snel vertrekken uit dat circus in Barcelona.

17 juni 2022 om 23:18

Als Barca hem naar de uitgang duwt en ETH hem met open armen ontvangt dan kan hij best wel eens van mening veranderen..

Het lijkt me geen jongen die moelijk gaat doen en gewoon wil spelen. Het is echt geen straf om voor United te spelen in de PL..

17 juni 2022 om 23:22

Ik las ergens het competitie schema voor United, die treffen de gehele top ongeveer voor Oktober. Ten Hag zal wel de tijd krijgen ongeacht resultaten in die tijd maar misschien meteen al heel ongezellig als nieuwe grote aankoop om het zo te zeggen.
Los daarvan zie ik hem graag blijven bij Barca.

17 juni 2022 om 23:24

Het is alleen de vraag wat voor tijdperk. Jongens als Pedri, Fati, Gavi etc. Vertrekken gewoon als ze de helft moeten inleveren, terwijl ze ergens anders 3 a 4x zoveel kunnen verdienen. Vraag me echt af hoe Barca dat wil gaan oplossen.

17 juni 2022 om 23:31

Pedri Fati en Gavi zijn jongens uit eigen stal . Die verdienen zeker op hun huidige leeftijd geen topsalaris voor Barcelona begrippen . Het zijn spelers als De Jong en Dembele die fors moeten inleveren .

17 juni 2022 om 23:53

Pedri is gewoon gekocht

18 juni 2022 om 17:51

Ja maar wel als jeugdspeler

18 juni 2022 om 09:10

Een veelbelovend tijdperk voor Barcelona? Dan moet je wel een fan zijn met ogen dicht. Er gaat een alles behalve veelbelovende periode starten voor Barcelona.. Dit laatste is niet geweldig gefundeerd, maar leunt nog altijd op meer ondergrond dan de onzin die jij roept..

18 juni 2022 om 09:28

Manchester is een prachtige stad, niks mis mee hoor. Voor Frenkie zou het een mooie stap zijn. Onder Ten Hag een speler worden die United helpt om weer successen te halen. Een van de weinige clubs waar je naartoe kan gaan vanuit Barcelona zonder een stap omlaag te doen.

18 juni 2022 om 09:52

Van Barcelona naar United is duidelijk een stap achteruit. Bij Barca speel je ieder jaar Champions league. Bij United is dat ieder jaar een verassing. Barca heeft eigen filosofie en nog steeds een sterke jeugdopleiding. United heeft duidelijk geen eigen filosofie en zijn afhankelijk wat voor speelstijl ieder trainers met zich mee brengt. Je zult zien dat Barca ook veel sneller terug in top gaat komen.

18 juni 2022 om 12:03

Barca had een eigen filosofie waar ze nu noodgedwongen terug op moeten grijpen. Of denk jij, dat als Barca niet zulke financiële problemen had dat Gavi de kans had gekregen? Waarschijnlijk was er dan wel weer 70 miljoen voor een van de Beek neergelegd. Want dat is de filosofie de afgelopen jaren geweest. Onnoemelijk veel geld uitgeven aan matige spelers. Wat Barca nu doet is geen keuze, maar noodzaak en wat mij betreft dus helemaal niet zo bijzonder, ze moeten wel.

18 juni 2022 om 12:26

Het geld smijten van de voorbije jaren was de filosofie onder Bartomeu, dat is iemand met de Nunista-visie zeg maar.
Het huidig bestuur onder Laporta voert een (sportief) beleid vanuit de Cruijff filosofie, waarbij attractief voetbal en jeugdspelers centraal staan. Dit bewees Laporta ook in zijn eerste ambt. Als je geen kennis van zaken hebt, dan is het beter je eerste te verdiepen in de materie (eender welke) en de mogelijke nuances, i.p.v. alles te veralgemenen en onjuiste aannames te maken.

18 juni 2022 om 13:03

@Bar Bar
Dus een Porto of Benfica zijn grotere en betere clubs dan United omdat die CL spelen??

Zal het niet eerder aan de zwaardere competitie liggen dan aan hoe goed de club is?? United moet Chelsea City Liverpool aan zich voorbij laten gaan. Is er nog 1 plek over. Barca moet alleen alleen Real aan zixh voorbij laten gaan. En soms Atletico. Maar dan zijn er nog 2 plekken over voor CL. Zelfs dit jaar zijn ze tweede geëindigd.

Vind het een kul argument.

Verder ben ik het wel met je eens. Al is het voor Barca makkelijker terug te komen. Wat ik al zei, ze zijn zelfs dit seizoen tweede geworden. Dus makleljkwkr te plaatsen voor de CL. Een aantrekkelijk blijft.

18 juni 2022 om 13:50

Waar heb ik groter club gezegd. Maar je nu toch over wilt hebben. ja Barca sowieso groter dan United. Meer Champions league, meer nationale en internationale prijzen. La Liga is duidelijk de sterkste competitie ter wereld. Kijk de finalisten en halve finalisten van alles Europese competitie van afgelopen twintig jaar maar na. Veder als clubs als Barca in Engelse competitie zou spelen, zouden ze profiteren van alle financiële voordelen die erbij komen. Barca zou nog veel groter zijn in als zij PL zouden spelen. Jij bent zeker zo een type die de denkt dat hebben van meer fans in Azië je groter club maakt of niet.

18 juni 2022 om 16:07

Je hebt het zelf over een stapje achteruit.Als je het toch over typetjes hebt. Ben jij type kort door de bocht en alleen je Barca brilletje op. Prima jou mening. Maar ik deel die niet.Zie Barca juist niet hoog eindigen in de PL. Denk dat je die competitie wel onderschat. Zeker met die jochies die nu bij Barca spelen. Maar prima. Lekker in het zonnetje vandaag met je barca bril op. Zo kan ik ook nog steeds zeggen dat United de beste club van Engeland is. Die als enige de triple heeft gewonnen. Met de meeste kampioenschappen achter z'n naam. Maar daar hoor je mij niet over. Is waar jezelf over begint. Mij hoor je niet zeggen dat Barca geen top club is. Deel Alleen de mening niet dat het een stap achteruit is. Zeker nu niet. United is nog steeds een van de grootste van de wereld.

18 juni 2022 om 19:08

Het is toch ook gewoon een stap achteruit. Van structureel Champions league naar Euopa league. Alles wat ik hierboven schijf zijn harde feite, terwijl jij het alleen maar kan onderbouwen met jouw mening. Nogmaals als Barcelona In PL zou spelen zouden ze ook profiteren van geld wat daarin omgaat. Barca heeft eigen filosofie en nog steeds goed opleiding. Man City wat momenteel de beste is in England is heeft letterlijk het filosofie en speelstijl van Barca gekopieerd. Sterker nog hele directie en de trainer komen bij Barcelona vandaan. Met alle financiële mogelijkheden zou Barcelona gewoon meedoen om kampioenschap in England. Zelfs nu in crisis worden ze tweede in de sterkste competitie ter wereld.

18 juni 2022 om 15:20

Dat is wel heel subjectief. Barcelona heeft een giga-schuld en is delen van de club aan het verkopen om het hoofd boven water te houden. Hoe kun je dan in hemelsnaam spreken van veelbelovender? Bij Manchester United is er eigenlijk maar 1 echt probleem en dat is het technische beleid. Natuurlijk ook schadelijk, maar zoiets kan in een oogomslag veranderen. De situatie van Barcelona niet tenzij ze de club te koop zetten.

70 miljoen + bonussen voor een speler die eigenlijk niet wilt komen en het liefst bij barcelona blijft. Daarnaast hebben ze volgensmij ook een beperkt budget bij united. Maar goed, FdJ lijkt me een top prof dus die zal daar ook wel alles geven.

17 juni 2022 om 22:11

Ja Maguire blijft zie Ten Hag hem zelfs basis zetten hoe hij het flikt is mij een raadsel. OOk Ten Hag zal niks met dit matige matreaal uitrichten. Ik voor zie leuk meedoen om plek 6..

17 juni 2022 om 22:13

Wat een aannames allemaal. Jammer day je alles al weet

17 juni 2022 om 22:21

Ik heb de club geobserveerd op basis daarvan reageer hoe het er nou voorstaat...

17 juni 2022 om 22:37

Man man man... pas dit seizoen observeer je United door je Ronaldo bril.
Niemand heeft gezegd dat Maguire gaat spelen. Zelfs ten Hag niet.

18 juni 2022 om 15:23

Maguire is weliswaar geen top-verdediger en bovendien heeft hij een waardeloos jaar achter de rug, maar we moeten ook weer niet doen alsof hij het niveau heeft van de gemiddelde Eredivisie-speler. Dat wat je schetst is niet zozeer onrealistisch, maar een paar aankopen verder kan het er ineens weer heel anders uitzien. Bijna dezelfde ploeg werd twee jaar geleden wel tweede.

Ik hoop voor Utd dat ze niet alle pijlen op Frenkie gericht hebben, krijg je zo’n langslepende soap en uiteindelijk komt ie niet en loop je ook alternatieven mis.

18 juni 2022 om 00:30

Als United Frenkie misloopt mogen ze nog altijd Sangare voor 79 mil kopen Samcro.

18 juni 2022 om 18:03

Of voor Xhaka voor 85 miljoen euro.

18 juni 2022 om 09:34

Daar gaan al die praatjes dat het nu beter is zonder Woodwaard. Ik had er hoop in maar wij krijgen weer een Twilight saga. Mocht De Jong Engels zijn en in Engeland spelen hadden ze allang de volle pot betaald. Die 85 mil voor Maguire werd snel overeengekomen. Er zijn overigens weinig alternatieven van hetzelfde niveau.

18 juni 2022 om 09:41

Busby, daar lijkt het idd wel op dat Woodward dus enkel scapegoat was maar niet het hele probleem. Natuurlijk kan 1 persoon dat ook niet zijn, maar zonder hem is er weinig verschil te zien nu. Het is nog lang, maar ik denk dat ze snel een ultimatum moeten stellen zodat ze zichzelf tijd en ruimte geven om verder te kijken. Een speler die niet vol voor de club kiest moet je nooit willen, daar heeft Utd al wel ervaring mee zou je zeggen.

18 juni 2022 om 10:42

Het beleid bij United is erg matig. Bij elke speler wordt achter het net gevist omdat de onderhandelingen zo lang duren en dan komen er andere clubs om de hoek kijken met een beter voorstel.

18 juni 2022 om 13:10

@Busby
Duidelijk waar het probleem ligt. En dat is al vaker verteld. De Glazers halen geld uit de club. En steken te weinig in de club. Ook het budget van 120 miljoen is veelste weinig. Waar de concurrenten meer zullen uitgeven.
Daarbij kunnen ze niemand verkopen. Dus komt er niet meer bij om nog meer spelers te haken.

Het ligt niet aan Arnold of ten Hag. Maar aan de eigenaren.

Leuk die protesten na een slechte transferperiode of na slechte reeks wedstrijden. Maar nu het erom gaat zou een beter moment zijn imo. Nu moeten er stappen gedaan worden voor progressie

18 juni 2022 om 15:26

Ik denk dat men sowieso eerst moet zien voordat men gelooft. Nu al stellen dat het beter is zonder Woodward, is wel heel voorbarig. Er is nog niet eens iets gebeurd buiten het aanstellen van een nieuwe trainer. Uiteindelijk valt en staat alles met het technische beleid. Woodward was waardeloos voor het voetbalbedrijf, maar hij is natuurlijk niet de enige die er een puinhoop van gemaakt heeft.

Het lijkt bijna alsof de speler zelf de enige in dit hele verhaal is die niet wil. De beide clubs zullen toch maar al te graag een deal willen. En als Barcelona de 70m van tafel veegt komt United vast terug met een bod dat ze wel accepteren.

17 juni 2022 om 22:14

Juist daarom denk ik dat United beter verder kan kijken. Zo'n gigantisch bedrag neerleggen voor een speler die eigenlijk niet wil is vragen om problemen. Dan zou ik gewoon doorschakelen en voor bijv. Ruben Neves gaan. Veel minder dan Frenkie vind ik hem niet en denk ook dat ie minder moet kosten.

17 juni 2022 om 22:21

Ben ik ook met je eens hoor en met Ten Hag aan het roer zou je toch ervan uit moeten kunnen gaan dat ze niet zullen doordrammen. Voordat Ten Hag kwam hebben ze immers aardig wat vreemde aankopen gedaan voor (te) veel geld.

18 juni 2022 om 09:37

West Ham zou 100mil voor Neves willen daarnaast is dat een meer verdedigende type. Het is maar de vraag of Ten Haag hem wel wil. Eriksen zou wel in beeld zijn.

Utd heeft echt geen schaamte haha. Frenkie heeft al zo vaak gezegd dat ie liever bij Barca blijft. Wat er ook gebeurd, het zou een gedwongen keuze zijn om naar Utd te gaan, en die willen bijna op hun knietjes gaan voor hem. Wel leuk, vroeger zo'n grote club en nu het lachertje van Engeland. Barca kan net zo goed 100 mil vragen, die leggen doodleuk 90 neer.

17 juni 2022 om 22:33

Dus jij denkt dat ten Hag niet met Frenkie gesproken heeft?? Waarom zou United dan steeds een bod uitbrengen?? Daar bij zijn er nig totaal geen geruchten dat het niet tot een deal zou moeten komen. Barca is zijn droom club. Maar als die hem niet meer wilt. Moet je naar alternatieven kijken.

Wat als de deal niet door gaat. En Frenkie zou lovend over United spreken. Dan moeten ze hem helemaal niet meer bij Barca.

17 juni 2022 om 22:39

Natuurlijk hebben ze gesproken, zo vaak zelfs. Maar Frenkie ziet United altijd als 2e keus. Zelfs als Barca hem naar de uitgang duwt. Een echt grote club zou dan zeggen: we willen alleen spelers die het een eer vinden om voor de club te spelen. Nu is Frenkie wel een goede prof en zal hij altijd 100% geven, maar ik zou het niet leuk vinden als supporter.

17 juni 2022 om 22:49

De supporters staan te springen om een speler als Frenkie. De supporters weten maar al te goed waarom Frenkie voor United zou kiezen. En dat zulke goede spelers erg schaars zullen zijn die naar United kunnen en "willen" komen. Moeten ze anders met types als McFred weer verder gaan?? Als je type Frenkie kan halen moet je dat doen. Ook al ben je tweede keus. United staat er niet al te best op om evt goede spelers te kunen halen. Dus is dit zeker een buitenkansje.En wat je zegt...Frenkie zou ook voor United zich 100% geven

17 juni 2022 om 23:45

"utd heeft echt geen schaamte haha. Frenkie heeft al zo vaak gezegd dat ie liever bij Barca blijft."

Kan ook een strategie zijn he. Om nog meer eruit te halen. Ik bedoel, waarom verhoogd Utd dan steeds het bod?

18 juni 2022 om 09:42

Een Barça fan die over schaamte praat hahaha. Barça kan niet eens Keissie en Christensen inschrijven momenteel. Ze willen daarnaast nog Lewa, Azpi en Alonso. De Jong zou ook 50% van zijn loon moeten inleveren als hij blijft. Barça is hopeloos op het geld uit bij het verkoop van De Jong. Als De Jong weggaat moeten jullie hem op blote knieen komen bedanken. Natuurlijk gaat Barça hem niet zomaar verkopen want elke cent kan het verschil maken bij zo'n financiële gevallen club. Ze gaan de deal uitpersen. We zullen zien of ze zich niet verbranden.

18 juni 2022 om 10:18

Ja Barcelona zit momenteel in een financiële crisis, maar je moet voorstellen hoe groot Barca is, ondanks financiële en sportieve momenteel niet lekker gaat, wilt ieder speler nog steeds naar Barca komen, sterker nog ze leveren zelfs in aan salaris om bij Barca te kunnen spelen. Spelers als De Jong moeten salaris inleveren met 50% en als nog zijn ze niet weg te krijgen en zien een club als United als tweede keuze. Geloof me De Jong hoeft en wilt zelf ook niet weg en United moet maar betalen anders blijft hij gewoon. Veder al die spelers die jij hier boven benoemd gaan uiteindelijk toch ingeschreven worden. En zodra Weer wordt gepresenteerd zul je zien Barca snel uit financiële dal gaat komen. En daar gaat een nobody zoals jij niks aan kunnen veranderen.

18 juni 2022 om 15:34

Je hebt het over een traditionele Europese topclub. Natuurlijk willen spelers voor zulke bolwerken spelen en natuurlijk zijn spelers bereid mee te denken als zo'n club in de problemen komt. Echter geldt dat natuurlijk ook voor een Manchester United. Die zijn al jaren in verval, maar wisten nog steeds spelers als Bruno Fernandes, Pogba, Cristiano Ronaldo, Cavani, Varane e.d. naar de club te halen. Die laatstgenoemde club is ook gewoon een gigantisch bolwerk.

Verder laat je ook zien dat je geen constructieve discussies kunt voeren als iemand kritisch is over jouw club. Iemand die je niet kent daarom een 'nobody' noemen en vervolgens de situatie van Barcelona ernstig onderschatten getuigt niet van een objectieve kijk op zaken. Op het moment dat zo'n grote club delen van de club gaat liquideren nadat ze bijna alle grootverdieners al hebben geloosd, moet je je toch ernstige zorgen maken. Niet luisteren naar de mooie praatjes van mensen als Bartomeu of nu Laporta, maar gewoon enkel kijken naar de feiten en de cijfers. Die liegen namelijk niet en zijn niet emotioneel betrokken.

19 juni 2022 om 05:42

Noem even een speler op die aan salaris inlevert omdat ze zo graag voor United willen spelen. United moet juist overdrijven met betalen zodat ze spelers voor ze willen spelen. Alle spelers die je hierboven noemt komen puur voor geld naar United. Zelfs De Jong wat moet 50% inleveren wilt eigenlijk niet eens naar United, waar hij wel zijn salaris behoudt.Ik spreek feiten, terwijl jij met leugens Barca probeerd omlaag te halen, wat jou toch niet gaan lukken. Barca is ook groter club dan United. En dat kan ik met feiten bewijzen, terwijl jij alleen maar je mening opdringt aan andere en dat als een feit wilt laten overkomen. Barca is zo groot dat ondanks financiële crisis nog steeds aantrekkelijk zijn de Engelse clubs. Barca is nog steeds de eigenaar van club, terwijl veel topclubs in England allang verkocht zijn aan buitenstanders. Dat barca nog steeds delen kan liquideren en daar nog steeds dik geld voor krijgt vertelt ons alleen maar hoe groot Barca is. Zij verkopen maar kleine delen de club en niet volledige club om bij top te kunnen behoren. Geloof me mocht het zover komen dat barcelona volledige moet verkocht worden, zodat ze viirt kunnen bestaan dan zie ik de eigenaren van de Engelse clubs hun clubs zo snel mogelijk verkopen om Barca te kunnen kopen. Zo groot is Barca

19 juni 2022 om 10:49

Jouw enige argument is dat Barça zo groot is. Verder reikt je denkvermogen niet helaas. Barça is een joke club die elke week met meest bizarre trucjes komt om een euro extra te vinden. Je praat over spelers die komen. Zijn dat de wereltoppers die Barça omhoog gaan duwen? Keissie, Christensen, Alonso en Azi? Allen transfervrij want geen geld. Messie moest al vorig jaar weg. En een van jullie topspelers De Jong moeten jullie verkopen om Lewa te halen. Na heel deze circus zou ik als Barça fan wat nederig zijn.

22 juni 2022 om 07:58

@barbar: ik word kotsmisselijk van al jouw reactiges in dit topic. Verdiep je eens in de club Man utd ipv alles door een Barca bril te kijken.

Jij ziet absoluut niet dat Barca gewoon een failliete club is. Natuurlijk wil iedereen bij Barca voetballen met heel veel plezier, omdat ze daar her dubbele betalen tov van andere topploegen.
Laporta die maar van alles de pers In slingert om de supporters te pleasen, zoals vette commerciã«le contracten die alleen nog maar getekend hoeven te worden, de duurste spelers die zogenaamd allemaal komen en dat de spelers met alle plezier hun salaris willen inleveren om bij Barca te kunnen.

Zie het probleem: Barca was tot Cruijff er kwam voetballen een middenmoter, meer niet de periodes met cruijff waren succesvol, zijn opvolgers met dezelfde vietbalvisie ook, maar hun opvolgers hebben het gesloopt.

Er is helemaal niets in Barcelona dat jouw optimisme steunt. Ze hebben nog geen nagel om hun kont te kunnen krabben.

En wat manchester united betreft: die club is in Engeland het equivalent van Real Madrid. Heeft nagenoeg hetzelfde aantal cl’s als Barca gewonnen, recordmeister van Engeland, met meer topploegen die strijden dan de Spaanse liga, is een zeer sterk merk in de wereld en heeft ook een legendarische faam in de wereld.

En nee, ik ben geen Man utd fan.

Geen woorden maar daden word echt tijd dat er wat spelers gekocht worden door united
United word altijd in verband gebracht met transfers

Ik zou hem verkopen en stoppen in verbeteringen voor Barca! Ze hebben genoeg geld nodig om dat te bereiken en vervolgens kunnen ze lewandoski kopen.

Als Barca zijnde doen natuurlijk. Maarja Frenkie blijft liever daar wat logisch is. United is 1 bak onzekerheid en de media maakt je kapot zodra je 2 wedstrijden minder presteert. Maar goed de keerzijde is dat zodra Frenkie begint te presteren en United begint te lopen.. Dan ben je de held. Kortom hoop open deuren en wachten op concrete ontwikkelingen.

17 juni 2022 om 22:49

Laat ik beginnen met dat United een bak onzekerheid is , daar geef ik je niet 100 maar 200% gelijk in . Daar moet hij zeker niet heen gaan . Maar het is bij Barca echt niet beter op het moment . Ben persoonlijk echt geen fan van Manchester City en PSG . Een club als Bayern M lijkt mij de beste club voor Frenkie . Een rustige stabiele nuchtere club .

18 juni 2022 om 15:39

Maar Bayern gaat geen 85 miljoen euro neertellen.

Dom. Lekker wachten. Barca heeft toch geld nodig en City, Chelsea zijn bezig met anderen.

18 juni 2022 om 02:52

Barca heeft helemaal geen geld meer nodig. Ze gaan binnenkort een deal sluiten wat ze 600 miljoen op gaar leveren. Daarnaast hoeft Frenkie niet per se weg, maar ze moeten minimaal 85 miljoen eruit halen.

18 juni 2022 om 09:12

Die 600 miljoen dekt de totale schulden niet eens. Korte termijn is al jaren de sleutel blijkbaar daar..

18 juni 2022 om 09:42

Barca geen geld meer nodig? Zo erg om te zien hoe makkelijk mensen zich laten brainwashen door wat berichten uit de media.

18 juni 2022 om 09:57

Korte termijn is juist de sleutel om in top te blijven of niet. Barca kan niet veroorloven om bijvoorbeeld net als Milan helemaal terug te vallen. Hierdoor zou de waarde en aantrekkingskracht aanzienlijk dalen en het zou aflossen van schulden alleen moeilijker maken. Barca moet zorgen dat de club in de top blijft en dat kan alleen door te presteren en daarom is het nodig om te investeren.

18 juni 2022 om 15:55

Barcelona heeft absoluut(!) wel geld nodig. Die 600 miljoen euro is grotendeels een deel van de club zelf; vergeet dat niet. Ze liquideren inkomsten die ze in de toekomst zouden ontvangen en ze verkopen een deel van zichzelf. Denk je werkelijk dat ze dat zouden doen als het water ze niet tot de lippen stond?

Korte termijn is juist de sleutel om in de top te blijven? Ja, over de korte termijn ja. Je hebt echt niet door hoe ernstig de situatie is, hè? Barcelona verkoopt weliswaar geen fysiek deel van de club (zoals het stadion, faciliteiten e.d.), maar ze verkopen dat ene deel wat in waarde blijft stijgen zolang er meer geld in de voetballerij om blijft gaan. Ook geven ze 25 procent van de TV gelden uit handen. Iets dat per nieuw contract ook alleen maar stijgt. Dat doe je alleen als er echt geen andere mogelijkheden meer zijn. Dat snap je toch wel?! Binnen 5 jaar hebben die partijen hun deel van die 600 miljoen euro eruit en daarna pakken ze ongelooflijk veel rendement, terwijl Barcelona dat rendement misloopt. Dan praat je niet over 30 of 40 miljoen euro per jaar, maar 100-200 miljoen euro.

Niets tegen jou hoor. Ik ken je immers niet, maar het is overduidelijk dat je de problemen niet wilt zien en wilt geloven wat men je voorschotelt. Dat argument over waarde en aantrekkingskracht is ook volledig relatief. Barcelona is een bolwerk dat niet zomaar ineens drastisch in waarde daalt. Het is een commerciele machine (en dat deel verkopen ze nota bene voor een 'prikkie'. Kijk naar Manchester United: Al jaren in verval, nauwelijks iets relevants gepresteerd en alleen maar meer waard geworden.

Als Barcelona drie seizoenen op de blaren zit en leeft als een goede Europese subtopper, lossen ze zo een aantal honderd miljoen af. Dat betekent minder rente afdragen, meer speling bij de verstrekkers, meer speling betreft het budget e.d. Dan hoef je echt niet al je sterkhouders te verkopen. Ook jouw voorbeeld betreft Milan is een slechte. Die zijn niet teruggevallen om de financiele problemen op te lossen. Dat gebeurde omdat de geldkraan dichtging.

Nou als manu maar 70 over heeft voor frenkie dan zie ik ze niet meer betalen dan 35 miljoen voor antony en ajax vraagt meer dan is dat dus ook klaar

17 juni 2022 om 23:04

Denk je nou echt dat Frenkie voor 70 mill naar United gaat ?? City betaald lachend 10 mill meer en verhuurt hem vervolgens aan Southampton . United moet een heel nieuw elftal bouwen voor 120 mill . Sorry maar United is er op het moment slechter aan toe dan Tottenham of Arsenal .

18 juni 2022 om 16:03

Dat is ook weer overdreven. Ten eerste kunnen ze nog het 1 en ander verkopen en ten tweede zit er nog best wat kwaliteit in die ploeg. Het probleem is een totaal gebrek aan balans op dit moment. Voorin loopt de wisselwerking tussen Ronaldo en Bruno Fernandes niet en daar is die laatstgenoemde het slachtoffer van, Sancho rendeerde totaal niet, terwijl hij complementair zou moeten zijn aan Ronaldo en Fernandes gezien zijn kwaliteiten. Ook het middenveld en de verdediging zijn in een disbalans. Het is geen briljante ploeg, maar er loopt nog steeds wel meer kwaliteit rond dan wat veel andere clubs hebben.

Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar als Ten Hag ervoor kan zorgen dat Ronaldo niet meer te veel zwerft en zich kan schikken in een bepaalde rol (voornamelijk als afmaker in de spits), los je voorin al veel problemen op. Hoe stroef de ploeg ook is, maar enkel op individuele kwaliteiten moet een top 4 plek al mogelijk zijn.

Oke, dus Barca wil schijnbaar van FDJ af want hij verdient teveel en wil niet inleveren en daarbovenop heeft Barca dringend geld nodig. Zo dringend dat er 2-3 versterkingen in de wachtkamer zitten tot er geld binnenkomt en deze afgerond en ingeschreven kunnen worden. 2-3 versterkingen die op elk moment eieren voor hun geld kunnen kiezen en ergens tekenen waar er wel financiele ruimte is. Barca heeft dus een enorm zwakke onderhandelingspositie. Verder zijn er naast United momenteel geen concrete gegadigden. Daarnaast is FDJ helemaal niet happig op een vertrek en moet United dus een aanzienlijke som geld reserveren aan tekensommen en salaris om hem toch te overtuigen en ondanks dat alles slaagt United er nog steeds in om teveel te bieden. Niet eens teveel voor de hele situatie maar gewoon al teveel voor de speler. Dan hebben ze eindelijk die clown van een Ed Woodward buitengegooid en denk je dat ze het wellicht beu zijn 10 jaar lang de grootste pispaal van de transfermarkt te zijn krijg je dit soort onzin voor je kiezen. Absurd hoe slecht die club gemanaged wordt.

18 juni 2022 om 11:38

Hoeveel vind jij Frenkie de Jong dan wel waard?

18 juni 2022 om 16:06

Op zich heeft hij wel een punt. Op dit moment moet je natuurlijk wel erg dom zijn als club om meer dan 65 miljoen euro voor De Jong te bieden. Niet omdat hij niet meer in zich heeft, maar omdat hij al bijna 2 jaar op een verkeerde positie speelt en daar verre van excelleert. Daar moet je als club geen 85 miljoen euro voor betalen. Al helemaal niet als de verkopende club ernstige financiele problemen heeft. Zoals het nu gaat, wordt De Jong alleen maar minder waard en Barcelona heeft geld nodig. Hoe dom kun je als club dan zijn om telkens het bod te verhogen?!

22 juni 2022 om 00:37

50 miljoen.

22 juni 2022 om 04:40

@sirius

Het lekkende interview met United heeft zeker effect gehad.
Ze hebben 200 miljoen te spenderen en FDJ is de first target van Eth.
Dat zet ook juist Barcelona in een onderhandel positie. Die weten dat United uiteindeiljk toch wel over de brug komt en kunnen achterover leunen.

FDJ is zeker zijn geld waard. Hij is absolute top op 6. Bij Barcelona laat hij op de nummer 8/10 iets minder zien. Maar daar speelt hij ook gewoon goed. Soms klinkt het alsof hij slecht speelt. Hij verzaakt bijna nooit en heeft ook hele goede periodes gespeeld.

Wil je niet voor 85 miljoen over de brug gaan, dan heb je nog Ruben Neves van de wolves. Ook een goede 6.

Zou als United zijnde gewoon naar andere opties gaan kijken. Frenkie heeft ook aangegeven niet weg te willen gaan. En als die ook nog is CL voetbal wil spelen dan ben je als United zijnde toch gewoon kansloos? Zoveel geld willen uitgeven voor een speler die helemaal niet naar United wil komen.

18 juni 2022 om 16:08

Verder met je eens, maar als De Jong niet naar Manchester United wil, komt hij niet en brengt de kopende club niet telkens een bod uit. Als deze informatie dus klopt en Manchester United heeft een bod uitgebracht en die minimaal al 1x verhoogd, is het best aannemelijk dat De Jong toch wel oren heeft naar een overstap.

70 miljoen is hij niet waard. Hij heeft zich dat dit seizoen niet bewezen.

Wel jammer hoop dat het ooit er echt allemaal uitkomt

Zou voor zowel Frenkie zelf als ook voor United een geweldige zet zijn. Ten Hag zal hem in zijn kwaliteit laten spelen en daar profiteren wij op het WK vervolgens ook weer van. United krijgt er veel voetbal van achteruit bij en kan aan de hand van de Jong écht de weg omhoog inslaan. Als ik Ten Hag was, pikte ik Danjuma nog op in Spanje. Die jongen heeft ook gruwelijk veel potentie en gaat zijn goals ook wel maken in Engeland.

18 juni 2022 om 18:18

Raphinha, Dembele of Nkunku zouden betere opties zijn dan Danjuma. Deze zijn linksbenig en kunnen op rechtsbuiten. Voor Danjuma hebben ze al Rashford, Sancho en Martial.

18 juni 2022 om 22:02

Ik heb geen flauw idee wat er nu rondloopt en hoe goed die zijn. Wat ik wél weet is dat ze met het huidige materiaal 6e zijn geworden. Krap 2 puntjes boven nr7 West Ham en 35(!) punten achter kampioen en stadsgenoot City.

Danjuma doet het heel behoorlijk in een serieuze competitie met 10 goals en 3 assists uit 23 wedstrijden en in de CL, dat toernooi waar de namen die jij opnoemt niet eens in uit komen, 6 goals uit 11 potjes. Daar kun je best mee thuis komen.

Zal deze kapitaalvernietiging ooit begrijpen. Koop je een topper voor 85 miljoen, generationeel talent welke net met een Nederlandse ploeg gewoon in de CL finale had kunnen staan en waar een van de beste internationale ploegen om heen is gebouwd. De jongen houdt van Barcelona en wil eigenlijk nooit weg. Wat doen ze?

Zetten hem op de verkeerde positie neer, houden een speler van in de 30 op zijn retour op zijn plaats en winnen geen prijs. Dan verkopen ze de topper voor een verlies en kunnen ze de inmiddels bijna 35 jaar oude speler blijven afstoffen, omdat ze geen enkel alternatief hebben.

Weg ermee als ik Barcelona was brengt niks mee die angsthaas. Kan alleen maar hard naar voren lopen met de bal als hij meters en meters ruimte heeft. Zoniet balletje breed en terug staat veel te veel met zijn rug naar de tegenstander. Is niks word niks.

Frenkie en nog eens frenkie als hij zo goed is trokken alle Europese topclubs aan hem. Niemand neemt het risico misschien nu Manchester United.

Frenkie wil echter zelf helemaal niet.
Als die sufferds bij Barca hem nu op dezelfde positie als in Oranje neerzetten, dan gaat hij ook daar renderen.

Triest dat Frenkie zelf wil blijven, wat ik heel goed snap omdat Barcelona de mooist stad is om te spelen, maar nu naar united moet gaan. Zijn vriendinnetje wordt daar doodongelukkig, en dat weet hij ook

22 juni 2022 om 00:18

Waarom moet hij naar United? En waarom is het triest dat Frenkie in Barcelona wil blijven? Je reactie gaat alle kanten op

Zou natuurlijk een goede aanwinst zijn voor United, maar als De Jong zelf het liefst niet eens voor United wilt spelen dan moet United dit stoppen eigenlijk. Aan spelers die niet voor de club willen spelen, hebben we niks aan uiteindelijk.

Haha eisen dat een transfersom in één keer wordt betaald maar zelf wel betalingen over x aantal jaren uitspreiden, en maar azen op nieuwe dikke inkomende transfers. Hoop dat Man U achter een ander aan gaat of gewoon gespreid gaat betalen

Als Man united nu stopt, heeft barca een probleem. Weinig tor geen andere club wil zo ver gaan voor frenkie. En daarnaast hebben zij t geld harder nodig. T volle pokd gaan ze in mijn optiek niet krijgen, is ie ook niet waard trouwens.

AUB United, loop weg van deze zinloze onderhandelingen, alles boven de 65 mln is al te veel en de Jong moet echt geen prioriteit zijn.
United heeft als prio een Verdedigende Middenvelder nodig, daarna doorpakken met een spits, een CB, LB en een RB – Barca weet dat er naast United (of te wel ten Hag) geen ander gegadigden zijn, die proberen nu alles er uit te halen en komen met steeds meer eisen.. Gewoon niet meer antwoorden en doorgaan naar realistische en broodnodige spelers.

22 juni 2022 om 08:49

De Jong is een verdedigende middenvelder.. Ten Hag gaat hem laten spelen zoals bij Ajax, en dan staan mensen zoals jij weer met hun mond vol tanden aan te kijken. De Jong is een geweldige speler, maar mensen moeten stoppen van hem een geforceerde aanvallende middenvelder te maken.

Verdomme Barca. Gewoon 100 miljoen vragen en anders niet. Frenkie volgend jaar gewoon in zijn kracht gebruiken en niet dat geforceerde aanvallen waar hij niet geschikt voor is.. Hoop echt dat hij gewoon bij ons blijft.

Wanneer je Frenkie de Jong de afgelopen 3 seizoenen heb zien spelen bij FC Barcelona kan ik niet begrijpen dat je hier meer als 50 Miljoen voor wilt en gaat betalen. Heeft echt maar een handvol wedstijden naar zijn niveau gespeeld en voor de rest heeft het altijd maar aan andere omstandigheden gelegen waardoor die niet rendeerde. Nu is Man U wel een club die het geld wat ze hebben maximaal spenderen en altijd te veel betalen.

Wat een degoutante club dat barca, zelf hebben ze zoveel afbetalingen lopen voor spelers. Maar zij moeten direct ontvangen, wat een vies vuil clubje is dat geworden.

Frenkie voor dit bedrag is nog steeds een schrijntje in vergelijking met Maguire. Waarom doet men zo moeilijk? En iedereen kan zeggen dat hij niet zo goed speelt bij Barca. Maar als Ten Hag hem op de plek zet waar hij hoort, zoals van Gaal ook doet, dan behoort hij tot de top 5 middenvelders vd wereld. Dus leg gewoon 80 miljoen neer, Frenkie is precies de speler die ze missen bij United. Vanuit Frenkie z'n oogpunt denk ik: waarom zou je het doen.. toch een flinke achteruitgang.

Je niet laten wegpesten Frenkie. Gewoon blijven en vechten voor je plek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
NetoKeeper
Jordi AlbaVerdediger
R. AraujoVerdediger
A. ChristensenVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

262 fans
Middenvelder, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Barcelona 32 3 6 1
2020/2021 Barcelona 37 3 5 0
2019/2020 Barcelona 29 2 2 1
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Salariskwestie’ De Jong lekt uit: Marca illustreert reden tot verkoop

De details van het contract van Frenkie de Jong bij Barcelona zijn dinsdag naar buiten gebracht door Marca. De doorgaans goed geïnformeerde krant publiceert de cijfers die verklaren waarom de 25-jarige...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren