'We moesten winnen om Mohamed Salah belachelijk te kunnen maken’

Vrijdag, 17 juni 2022 om 11:17Yvo van Dorst • Laatste update: 11:17

Mohamed Salah heeft de gemoederen van de Real Madrid-spelers erg beziggehouden in aanloop naar de Champions League-finale van afgelopen seizoen. De Egyptenaar vertelde na afloop van de gewonnen halve finale tegen Villarreal dat hij liever tegen de club uit de Spaanse hoofdstad wilde spelen in de finale dan tegen Manchester City. "Een minachting van ons embleem", aldus de spelers van Real Madrid over deze uitspraak. Volgens Rodrygo was deze uitspraak een van de motivaties om de Champions League-finale te winnen.

“We hebben zijn uitspraken gehoord ja. We krijgen alles mee”, aldus de Braziliaanse aanvaller in de YouTube-podcast Podpah. “Soms gaat het niet eens meer om het winnen. Als iemand je provoceert, dan wil je vooral winnen om ze daar later op te kunnen pakken. We hadden ons voorgenomen dat we moesten winnen om Salah belachelijk te kunnen maken.” Volgens Rodrygo had Luka Modric nog wat woorden voor Salah toen de Spaanse club een erehaag maakte voor de verliezend finalist. “Salah kwam ons zichtbaar aangeslagen voorbijgelopen. Modric stond vooraan en zei tegen hem ‘Oké oké, volgende keer beter'. Toen ik dat hoorde begon ik echt hard te lachen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Ook Federico Valverde reageerde op de woorden van de aanvaller van Liverpool. Vijf dagen voor de finale sprak hij zich uit in de sportkrant Marca. “Wat Salah heeft gezegd motiveert ons enorm. Het is als een minachting voor ons embleem.” De Egyptenaar zinde op wraak tegen Real Madrid na de Champions League-finale van 2018. Toen raakte de schouder van Salah in de dertigste minuut uit de kom door een charge van Sergio Ramos. Ondanks dat Ramos niet meer bij Real onder contract staat, bleek de buitenspeler dit nog niet vergeten. “Ik heb nog iets recht te zetten”, liet hij op zijn Instagram weten.

Rodrygo speelde zelf maar een minuut in de eindstrijd van de Champions League, maar in de halve finale eiste de jonge Braziliaan een hoofdrol op. Hij maakte als invaller de 1-1 in de negentigste minuut en in blessuretijd de 2-1, waardoor Real Madrid de verlenging in mocht tegen tegenstander Manchester City. Na een rake penalty van Karim Benzema mocht de kampioen van LaLiga zich finalist noemen. Rodrygo kwam dit seizoen in 49 wedstrijden binnen de lijnen voor Real: in die duels wist hij 9 keer te scoren en gaf hij 10 assists.Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door weszol)

Ach doe niet zo zielig man, salah wilde gewoon revanche. Iedereen weet dat ramos hem expres langer vasthield, toen hadden ze hem waarschijnlijk ook niet gewonnen maar dat weet je nooit. Dit soort dingen vind ik een beetje triest, iedereen gaf ons weinig kans iedere ronde. We gingen er ook altijd bijna uit, daarom is deze cl winst heerlijk. Achteraf deze praatjes hadden niet gehoeven, hebben we niet nodig. Beetje zielig.

17 juni 2022 om 11:31

Salah is een van de meest sympathieke voetballers die ik ken. Wordt nooit boos, loopt niet te flaneren met geld, druk bezig met zijn geloof en ga zo maar door. Daarnaast is het toch super logisch wat hij zegt? Liverpool heeft in de PL de laatste 5 keer niet kunnen winnen van City. Dan snap ik dat je liever een ander team tegen komt in de CL-finale, waar je ook nog eens revanche op kunt nemen. Denk dat Rodrygo het helemaal verkeerd heeft opgevat

17 juni 2022 om 11:33

Nee zijn gewoon die jonge gasten, die alles als iets negatiefs opvatten. Valverde die zegt, me zoontje verdedigen is moeilijker dan robertson verdedigen. Ik snap heel goed wat salah zegt, vind het ook zielig van onze kant.

17 juni 2022 om 14:01

Dat van Valverde was met een knipoog en omdat hij tijdens een interview telkens werd onderbroken door zijn zoontje. Over Salah vind ik het normaal dat hij antwoord geeft op de vraag van wie hij liever treft in de finale. Maar daarna op social media wat posten met score to settle of iets in die richting. Was niet zo slim van hem.

17 juni 2022 om 11:48

Dus Salah mag wel revanche gevoelens hebben obv jaren geleden, maar die jongens van Real mogen niet gemotiveerd raken door Salah zijn uitspraken?

Ik vind het zielig alles en iedereen overal gevoelig voor is. Sinds wanneer mogen mensen alleen lovend reageren op elkaar. Die gasten van Real vinden wat van zijn uitspraken, is dat gelijk een ramp of zielig?

Moeten we stocijns door het leven gaan en alleen de 'belangrijke zaken' in het leven aankaarten. Als je in het laatste gelooft weet ik niet wat je hier doet.

17 juni 2022 om 13:01

Ik zou de comments nog een keer lezen. Je snapt de essentie blijkbaar niet.

17 juni 2022 om 14:21

Zoals al aangegeven moet je misschien de comments nog maar eens lezen, Misschien snap je dan wel wat er wordt bedoeld.

Onvoorstelbaar dat je motivatie moet halen uit de woorden van een andere speler. Het lijkt mij dat een finale van de CL geen andere motivatie meer nodig hebt. Indien dat wel zo is dat vind ik juist zoiets een minachting van het embleem van je club. Buiten dat is dit natuurlijk bijzonder kinderachtig om na een gewonnen finale met dit soort teksten te komen. Je zou denken dat we met volwassen mannen te maken hebben maar dit gedrag past meer bij een 12 jarige die even stoer wil doen.

17 juni 2022 om 15:02

Dus als je al motivatie hebt, mag het niet mogelijk zijn om nog meer motivatie van iets anders te krijgen?

Dus jij denkt dat je voorafgaand een finale al 100% in je motivatie zit en niet verder kan pieken gedurende een wedstrijd?

Ik weet niet waar jullie zo moeilijk over doen hoor. Als deze gasten motivatie hieruit willen halen prima, en als ze dan ook nog eens speldenprikjes over en weer uitdelen, ook prima.

Sinds wanneer moeten we allemaal keurig competitie voeren..

18 juni 2022 om 08:49

Wat een nonsens verkoop jij. Ongelooflijk. In sport probeer je overal je motivatie te vinden. Provoceren en reageren hoort erbij. Altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Op wat voor niveau dan ook. Als iedereen sport zo serieus en zonder emotie moet gaan beleven zoals jij, wordt het bijzonder saai.

17 juni 2022 om 12:22

Het lijkt mij dat je in de finale CL geen extra motivatie nodig hebt.

17 juni 2022 om 12:57

Wel als je bij RM speelt. Die hebben bijna 1000 CL finales gespeeld afgelopen 10 jaar

Just another match.

Nee, tuurlijk heb je gelijk, maar net dat extra beetje motivatie. En dit zijn ook nog eens hele jonge jongens.

17 juni 2022 om 19:51

Ramos hield hem wat langer vast? Ik vind het tot op de dag van vandaag geen overtreding van Sergio hoor.. Salah deed evengoed mee in het vasthouden.

Hier blijkt duidelijk uit dat Rodrygo en Valverde nog jonge kerels zijn. Hoezo doe je een dergelijke uitspraak af als een provocatie of minachting? Mij lijkt het gewoon een feitelijke vaststelling (wat ironisch genoeg een subjectieve uitspraak is) dat City een sterker team is. Zo had real ook ongetwijfeld liever tegen Villarreal in de finale gespeeld dan tegen Liverpool.

En dan meteen met iets als “belachelijk maken” aan komen zetten.

17 juni 2022 om 11:39

Anderzijds kunnen die jongens zo wel t maximale uit hun prestaties halen. Michael Jordan zag elke tegenstander als zijn ergste vijand die hem persoonlijk wat aan zou hebben gedaan ondanks dat dit in werkelijkheid nooit t geval was. Of het heel volwassen is dat dan waarschijnlijk weer niet.

17 juni 2022 om 11:44

Ja het zou kunnen. Mogelijk is dat een stuk winnaarsmentaliteit dat ik dan weer mis.

17 juni 2022 om 11:48

Ja, ik betwijfel ook of het een heel gezonde eigenschap is. Ik zelf ontbeer hem ook.

17 juni 2022 om 11:51

Verschilt voor iedereen. Voor deze jongens werkt het en voor andere misschien niet, zo diep is het echt niet.

Ik snap niet dat mensen zo erg vallen over dit soort uitspraken. Als dit is wat zij voelen en denken laat ze lekker. Sinds wanneer moeten we 100% correct zijn in alles wat we zeggen?

Daarnaast lezen we wat is gezegd, bij het horen klinkt het misschien wel heel anders. Hoe dan ook, ben wel een beetje klaar met dit soort kleinzerigheid hoor.

17 juni 2022 om 12:07

Val ik er over dan? Hij mag lekker doen wat hij wil hoor.

17 juni 2022 om 12:17

Zij zijn toch kleinzerig met dit soort uitspraken?

17 juni 2022 om 12:55

Als je zo'n totaal niet provocerende uitspraak nodig hebt om je te motiveren om de cl te winnen is er echt iets mis met je

17 juni 2022 om 16:54

Hoezo, dat heet winnaars mentaliteit. Overal motivatie en inspiratie uitputten! Heeft niets met kleinzerigheid of kinderachtig gedrag te maken.

17 juni 2022 om 12:00

Ik vind het sowieso raar dat spelers zich uitspreken tegen wie ze liever spelen etc. Focus je gewoon op het trofee en dat is wat Real spelers met al hun ervaring dit CL campagne hebben gedaan.

17 juni 2022 om 12:07

Als jij liever tegen Real Madrid uitkomt als Man City in de Ko-fase van de Champions league dan snap je er vrij weinig van. City, en met name Pep heeft het nu al 4-5 jaar op rij verprutst met een rare opstelling/wissels. En Real Madrid vliegt er alleen uit als ze een hoop geblesseerde spelers hebben of ze gaan eruit na een penalty shootout wat elk team kan overkomen. Maarja gooi er maar weer 100m+ tegenaan, misschien gaat het dit seizoen dan eindelijk lukken met de duurste selectie in de geschiedenis van het voetbal.

17 juni 2022 om 12:22

Het verschil is dat City en Liverpool elkaar goed kennen. City weet hoe ze tegen Liverpool moeten spelen. Dan is de kans kleiner dat Pep rare experimenten gaat uitvoeren. Ook als we voetballend kijken naar het tweeluik kan ik me voorstellen dat je zegt: doe maar Real. Die zijn qua veldspel minder sterk. Wat je niet mag onderschatten is de wilskracht die Real vooral ook dit seizoen heeft laten zien in de CL. Je hoeft niet altijd de betere spelers hebben om te winnen als je dat goed maakt met een ijzersterke mentaliteit. Maar goed. Achteraf praten is altijd makkelijk scoren

17 juni 2022 om 12:20

Uit alles het maximale willen halen is iets wat Ramos en Ronaldo groots heeft gemaakt en die 2 waren alles behalve “jonge” kerels. Dat Valverde en Rodrygo dat nu al doen maakt ze geen jonge kerels maar kerels dat een winnaarsmentaliteit heeft waarvoor je profvoetballer bent geworden.

Energie halen uit de kleine dingen is net dat stukje verschil tussen winnen en verliezen. Laat Real Madrid dit seizoen goed zien in de wedstrijden tegen PSG, Chelsea en Man City. Tegen Liverpool ging het wat makkelijker ondanks de dwaling van de arbitrage.

17 juni 2022 om 12:37

Ik heb Ramos en Ronaldo nooit na een gewonnen CL-finale horen zeggen dat ze de tegenstander “belachelijk wilden maken”. Al kan ik dat ook gemist hebben.

17 juni 2022 om 13:49

En heb je Real horen zeggen dat ze Villarreal willen treffen ipv Liverpool?
Niet in de media iig zoals Salah.

17 juni 2022 om 13:56

Neen. Ik beweer ook nergens van wel trouwens.

17 juni 2022 om 16:56

@Sergio: je haalt me de woorden uit de mond. Mis dat helaas vaak bij het Nederlands elftal

17 juni 2022 om 13:37

Salah zijn uitsprak had niks met de verloren finale of blessure te maken dat heeft hij ook nooit gezegd… dat was speculatie van de media. Volgens de Real Madrid spelers wilde Salah Real Madrid treffen omdat Real Madrid zwakker zou zijn dan City. En de Madrid Real spelers waren hier niet van gediend. Als jij dan niet snapt dat ze dit als provocatie (!) kunnen zien, dan weet ik het ook miet meer.

Of de uitsprak van Rodrygo en Valverde goed waren, is een tweede.

17 juni 2022 om 13:55

Dus persoonlijke opinies zijn al provocaties?

17 juni 2022 om 14:05

Hoeft niet maar persoonlijke opinies kunnen ook als provocatie geïnterpreteerd worden ja.

17 juni 2022 om 15:02

Kan zeker. Maar gaan we echt doen alsof het een provocatie is City een sterker team dan Real te vinden?

17 juni 2022 om 15:29

Achteraf gezien wel ja

17 juni 2022 om 15:29

Uitspraken als die van Salah hoor je bijna nooit. Iedereen houdt zich in als het gevraagd wordt, juist omdat het als provocatie gezien kan worden.super dom van Salah om zo iets te roepen. Klopp en Mane waren ook niet eens met die uitspraken en probeerden ze de boel te sussen.

17 juni 2022 om 15:48

Ik ben niet zo een fan van dingen die je denkt niet mogen zeggen omdat het als provocatie gezien kan worden.

17 juni 2022 om 15:53

Ik ook niet hoor, absoluut niet zelfs, maar ik aanvaard de consequenties wel. Ook hier, ja Salah kan het zeggen, maar ik kan begrijpen dat spelers (incl fans) het als provocatie kunnen zien.

Het zijn vaak de spelers die nooit of weinig spelen met de grootste bek.

17 juni 2022 om 11:25

Ja want Modric speelt inderdaad heel weinig tot nooit, klopt.

17 juni 2022 om 11:44

Volgens mij weet jij gewoon wat hij bedoeld en hij heeft gelijk. Ga dan niet zielig lopen doen, want rodrygo valverde etc hebben gewoon zielig gedaan. Carvajal en modric ook, je wint de mooiste trofee en niemand had dat verwacht maar blijkbaar moet je altijd maar je gram halen overal. Modric vind ik juist nuchter altijd bij ons ook.

17 juni 2022 om 11:52

Ja man Valverde, die 6 van de 7 wedstrijden in de knockout fase 90+ minuten speelde, in 2 wedstrijden zelfs 120 minuten, speelt erg weinig of zelfs nooit haha. Ook Rodrygo speelt gewoon 49 wedstrijden dit seizoen en was de vaste keus op rechtsbuiten in LaLiga.

Zegt genoeg over je als persoon wanneer je zoiets nodig hebt om jezelf te motiveren voor een CL finale, triest.

17 juni 2022 om 11:29

Zegt vrijweinig over iemand. Misschien was dit wel een van de vele motivaties, weet jij veel? Of spreek jij de spelers van Madrid dagelijks?

17 juni 2022 om 11:30

Achjoh, het zijn jonge jongens. Die zijn vaak uit op revanche en dat soort dingen. Het is onnodig ja, maar zo’n reactie als die van jou is ook weer zeer overdreven. Zegt namelijk niet veel over die persoon, want je kent hem niet.

17 juni 2022 om 11:52

Hoe weet jij nou wat nodig is voor een CL finale?

17 juni 2022 om 11:56

consy
Zooooo wat een haat weer tegen RM.. Wat is er aan de hand?

Kom op, je weet dat dit jonge gasten zijn. Ook even over en weer plagen, treiteren hoort erbij.

17 juni 2022 om 22:40

@ MrKrillin: Het zit ook heel diep bij consy, maar dat is inmiddels toch wel bekend? Die jongens moeten echter wel hun mond houden vind ik, laat de voeten spreken, daarmee snoer je alle monden.

Modric en Valverde hebben dingen geroepen richting Salah, maar het was meer een reactie op Salah uitspraken ervoor.

Maar belachelijk maken? Dat heeft Modric nooit geprobeerd.

Valverde heeft wel een ‘onnodig’ uitspraak gelaten jegens Robertson. Dat het verdedigen op Robertson makkelijker is dan zijn eigen zoontje.

Maar goed na een finale komen er veel emoties los.

17 juni 2022 om 12:28

Als Modric je iets toeroept dan zal je het verdient hebben. Piqué eerder ook al. Geweldig was dat. Daar waar Modric normaliter professioneel en respectvol is liet hij zich gaan.

Valverde, Vinicius, Rodrygo, Militao, allemaal zuid Amerikaanse voetballers, daar weet je van dat een provocatie op de loer ligt.

17 juni 2022 om 14:32

Ook die uitspraak van Valverde moet je in context zien. Dat had meer te maken met het feit dat zijn zoontje zat te draaien en wringen op zijn schoot tijdens het interview en hij de grootste moeite had om het joch in bedwang te houden. Valverde lijkt overigens wel een ietwat heetgebakerde (latino?) trots te hebben, een beetje als een Vidal of een Medel of een Suarez. Dat zal de trainer moeten kanaliseren op het veld en een beetje mediatraining zou hem wellicht goed doen.

Als Salah zegt dat hij liever Real Madrid heeft dan City dan mag dat natuurlijk, maar ja, be careful what you wish for, nietwaar? Trouwens, hij is zelf ook niet helemaal van onbesproken gedrag, maar dat terzijde.

17 juni 2022 om 15:32

Mag toch? Was ook gewoon met een knip oog bedoeld waar ik wel om kon lachen eerlijk gezegd

Haha dit was onnodig hoor. Een finale spelen opzich is gewoon genoeg motivatie lijkt me. Maar het zijn nog jonge jongens. Echter is Salah wel gewoon een arrogant mannetje. Heeft zelf in een interview met een magazine van Liverpool aangegeven dat hij de Ballon d’Or verdient, ondanks dat hij de titel niet heeft gewonnen en in 3 finales 0 doelpunten en 0 assists heeft bijgeschreven.

17 juni 2022 om 11:31

Dan heb je Ronaldo als profielfoto en noem je salah een arrogant mannetje, als er een speler down-to-earth is dan is t wel salah

17 juni 2022 om 11:36

Wat boeit het wie ik als profielfoto heb? Ronaldo kan weleens arrogant zijn in interviews, maar vaak is dat ook gerechtvaardigd. Overigens is het gewoon een non-argument, heb deze profielfoto sinds 2015 al (toen Ronaldo een Madrid speler was) en heb hem nooit veranderd. Nu even weer on topic: Salah maakt 0.0 aanspraak op de Ballon d’Or, heeft bij zijn land in 3 belangrijke wedstrijden niks geleverd, scoorde in 3 finales voor Liverpool niet en heeft de landstitel niet gewonnen (werd wel gedeeld topscorer en ik geloof topassister, wat knap is). En toch vindt hij dat ie hem verdient. Dan vind ik je wel arrogant ja. En dat vind ik zeker niet down to earth. Zelfs Benzema heeft geen woord over de Ballon d’Or gezegd. Salah trekt veel zijn bek open in interviews, maar doet vervolgens niks in de wedstrijd die erom gaat. Lekker man!

17 juni 2022 om 11:41

Sinds wanneer moet je iets winnen voor een individuele prijs? De Ballon d'Or is een grote grap. Maakt niet uit hoeveel goals en assists je maakt. Of hoe goed je speelt. Er wordt altijd gekeken naar teamprijzen. Tenzij je tussen 2006 en 2020 Messi of Ronaldo heette.. dan maakt het niet uit.

17 juni 2022 om 11:43

Keizer, je moet beter lezen. Geen moment in mijn stuk heb ik gezegd dat prijzen doorslaggevend zijn. Hoe beslissend je bent voor je team is wel doorslaggevend. En dat is Salah simpelweg niet geweest. Feit blijft toch dat hij helemaal niks heeft gedaan in die 3 finales? Of in de halve finales. Was in 2022 gewoon slecht na de Afrika Cup, zelfs Liverpool fans geven dat toe. En nu met je reactie doe je overkomen alsof ie hem echt serieus verdient hahaha.

17 juni 2022 om 11:44

Dat zegt hij niet keizer. Salah is niet beslissend geweest op de momenten dat hij er moest staan. Daarom verdient hij hem niet.

17 juni 2022 om 15:35

Salah scoorde gewoon tegen Tottenham in de gewonnen cl finale hoor al dan wel met penalty, maar het blijft een goal.

Minachting van ons embleem, wat een zielige droeftoeter ben je dan. Wees blij dat je, na bijna elke wedstrijd de mindere te zijn geweest in de KO-fase, toch met die beker in de handen staat.

Salah trekt sowieso iets te vaak zijn bek open, dat je hem wat nederigheid wilt geven snap ik best.

Ik mag hopen dat dit verkeerd vertaald is, want ik snap niet wat er zo minachtend is aan de uitspraak van Salah.

Het gehele jaar werden ze al onderschat , weggelachen en uitgescheten . Bijna elke ronde werd ervan uitgegaan dat ze het wel ff eruit zouden gaan , nagenoeg het halve elftal wat 3 X achter elkaar de CL wint , 4 X in 5 jaar en alsnog worden ze in het hoekje geplaatst als onderdogs. En dan praat Salah ff stoer over dat hij liever tegen city zou willen staan , ja dat is dat motivatie voor de jongens voor het gehele elftal. Want dat is de formule waar iedereen overheen kijkt , het gehele elftal is 1 hechte familie. Ze gaan voor elkaar door het vuur , en putten motivatie uit de kleinste opmerkingen . Daarom is het voor mij voor altijd HaLA Madrid , voor altijd eens supporter van de allerbeste club in de wereld

Wat een onsympathieke rot ventjes daar bij real Madrid zeg. Zo kinderachtig en arrogant. Letterlijk in elke wedstrijd de slechtere partij. In de finale je keeper MOTM? Zegt genoeg.
Leuk voor ze dat ze gewonnen hebben na al die krankzinnige wedstrijden, maar niet doen alsof ze de beste zijn. Want dat waren ze absoluut niet. Letterlijk doorgegaan door meerdere fouten van keepers en penalty’s. En nu een grote bek? Haha heel sneu.

17 juni 2022 om 11:45

Denk trouwens ook niet dat Modric het gewaardeerd had als een paar Franse spelers zo hadden gedaan na het verliezen van de WK finale.

17 juni 2022 om 11:47

Hahaha ik snap je kritiek op Rodrygo, maar wat heeft Modric hier nou mee te maken. Was toch gewoon een vriendelijke uitspraak, volgende keer beter. Letterlijk een van de meest sympathieke voetballer.

17 juni 2022 om 11:50

Haha je hebt gelijk, normaal gesproken hele sympathieke kerel dus hopen dat tie het inderdaad goed bedoelde

17 juni 2022 om 12:02

Mooi dat we het eens zijn OtarioOtavio😝

17 juni 2022 om 13:51

Cl en la liga gewonnen, volgend seizoen weer een kans.

Rodrygo Valverde mili alaba vinícius hebben het madridismo in hun hart genomen vechten voor het embleem weten wat waarden en normen zijn van Madrid zoals de vedette kroos modric casemiro marcelo benzema asensio lucas vazquez natcho zoals papa perez zei we hebben allemaal echte madridistas in onze elftal die weten waar RM voor staat

Niet zo'n hele slimme uitspraak als de speler waar je het over hebt op elk front nog de veel betere speler is. Maar goed, het is ook een beetje jeugdigheid in combinatie met je gelijk willen halen. Moet kunnen zolang spelers er niet in doorslaan.

Real Madrid heb ik altijd al een onsympathieke club gevonden en door jongens als Rodrygo en met name Vinicius is dat eigenlijk alleen met versterkt. Dat je de woorden van Salah als provocatie ziet getuigt van weinig kennis en inzicht. Als je namelijk gewoon bij de tijd bent dat weet je dat die die woorden bedoelde omdat die tegen Real liever speelde ivm de verloren finale van 2018.

17 juni 2022 om 12:50

Vinicius onsymathiek? Waarom dan als ik vragen mag?

17 juni 2022 om 15:40

Een madridista dus die zal vast ook onsympathiek zijn volgens WesZol

20 juni 2022 om 09:48

Omdat dit zijn 1e seizoen is waar die daadwerkelijk iets heeft gepresteerd qua rendement.
Daarnaast is hij 1 van de nieuwe generatie Braziliaanse spelers waar ik mijzelf heel erg aan kan ergeren vanwege het gedrag en het minachtige doen ten opzichte van zijn tegenstanders.

Lekker professionele reactie. Dit laat toch wel zien dat bepaalde voetballers nog jongetjes zijn mocht dit bericht kloppen. Misschien verklaart het ook wel waarom sommige spelers zo opgefokt reageren op het veld.

Valverde heeft alles om de beste middenvelder van de wereld te worden. Of hij tegen Granada speelt of tegen Liverpool, het maakt hem niet uit hij doet er alles aan om te winnen. Voetballen als Modric en lukt dat even niet, dan werken als Dirk Kuyt. Met longen van een paard rent hij van de verdediging naar de aanval en met de bal aan de voeten nog sneller dan menig tegenstander.
Daarnaast dus ook een echte winnaarsmentaliteit zoals de grootste sporters op aarde om uit kleine dingen motivatie te halen.

Het begon wel irritant te worden hoevaak deze man wel niet heeft gezegd dat die revanche wou nemen. Neemt niet weg dat dit een fantastische voetballer is en hij ook de beste man was aan de kant van Liverpool. Jammer voor hem en gelukkig voor ons keepte Courtois zijn beste wedstrijd ooit.

Salah moet gewoon wat minder praten in de media en het eens daadwerkelijk in de grote wedstrijden gaan laten zien.

Haha liever City in de finale dan Real. Dan ben je wel ff van de wereld zeg. Tegen Real Madrid in de CL finale is alsof je tegen John Wick staat. Onbegonnen zaak.

Ik snap niet wat er zo raar is aan wat Rodrygo hier vertelt. Als er geen motivatie gehaald mag worden uit zulke dingen tegenwoordig zijn we echt ver heen. Het is toch niet gek dat je extra gemotiveerd raakt op het moment dat iemand liever tegen jou speelt? Houd gwn je mond voor zo’n grote finale ipv je voorkeur uit te spreken.

17 juni 2022 om 14:56

Misschien voelt Salah zich nu wel onheus bejegend. Dat is toch vervelend voor zo'n mannetje. En je ziet hier toch duidelijk dat de Liverpool fans helemaal van slag zijn door de uitspraken van Rodrygo en Valverde? Ik snap het ook niet helemaal, eerlijk gezegd @R madrid4ever.

17 juni 2022 om 16:10

Hahaha precies RM1335. Er wordt bijna moord en brand geroepen om het feit dat real spelers motivatie halen uit zo’n uitspraak. Het bevestigt toch alleen de winnaarsmentaliteit waarover ze beschikken en die ze ook hielp tijdens die hele cl-campagne? Maar waarschijnlijk zijn ze daar niet bekend mee, anders zou je ook niet op zo’n manier reageren. Opmerkingen als “Onsympathieke rotventjes”, je zou bijna denken dat ie m persoonlijk wat aan heeft gedaan.

Waar is die knakker gebleven die altijd hele epistels over Salah schreef? Eindelijk zo ver in Salah zijn hol gekropen dat ie niets meer kan zien?

En als ie had gezegd dat ie liever niet tegen Real speelt in de finale was dat dan ook minachting. Altijd wel iets.

Wat een onzin zeg. Die ventjes zijn vol van zichzelf en Salah mag niet normale revanche gevoelens hebben. Dat een modric zich ook verlaagd tot dit niveau is nog het meest sneue. Voetballer met fatsoen normaal maar dit laat een ander beeld zien.

Het is niet gek dat je liever tegen Real Madrid wilt spelen dan tegen Manchester City. Kijk naar de verhoudingen in het voetbal en wat de sterkste teams zijn. Liverpool en City zijn ontzettend aan elkaar gewaagd en stijgen in Engeland zorgwekkend ver boven de rest uit. Ik denk dat Liverpool en City als ze 10 keer tegen Real spelen. Dat ze 6 of 7 keer zullen winnen. Salah is een voorbeeldprof die leeft voor zijn vak. Dat dacht ik ook van Modric maar daar heb ik me toch in vergist, en dat als bijna 37 jarige. Rodrygo en Valverde moeten nog veel leren dus dat kan, maar van Modric zou je zulke kletspraat toch niet verwachten

Ancelotti zal zijn uispraak in de kleedkamer gehangen hebben, goede motivatie, wat ze denk ik niet echt nodig hadden btw

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4277 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. LuninKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

6 fans
Aanvaller, 21 jaar

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren